nabrok Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 19:35 Sekta pana Rydzyka (z zawodu "Ojciec"), czyli Radio_co_Ma_Ryja i pozostałe "Dzieła" to NOWOTWÓR ZŁOŚLIWY W ORGANIŹMIE POLSKIEGO KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO!!!. Jak każdy nowotwór, rozrasta się bez ograniczeń, wyniszczając organizm żywiciela. A żywiciel nie chce sobie uświadomić, że najwyższy czas podjąć intensywną terapię, bo za chwilę będzie za późno! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 19:46 Tępy "Urbanoidzie", sądząc po "stylu" Twego postu upadek Kościoła Katolickiego w Polsce raczej by Cię nie zasmucił, o co więc ten lament ? Powinienneś się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta talking_rydzu bo ci zylka peknie !!!!! 23.07.07, 20:03 za te twoje 2 stowy miesiecznie 10 dzieci zjesc moze przez miesiac pol litra zupy na stolowce szkolnej, ale ty wolisz zeby Rydz za twoje 2 stowy posunal prostytutke z przeceny w podrzednym burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: talking_rydzu bo ci zylka peknie !!!!! 23.07.07, 20:04 No tak... tobie tylko jedno w głowie: "je...anie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Gdy Michnik robił karierę zaliczając więzienie 23.07.07, 20:32 Ci goście mają argumenty na poziomie betonu podłogowego. A czasem nawet poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 19:46 No proszę! Domorosły onkolog! Miczurin też mienił się biologiem, Łysenko takoż....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 19:54 To przez takich agresywnych kretynów Grzybo-filów, jak belaqua talking_head KK najprędzej zginie Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 19:57 A ty jak widzę się strasznie tym zmartwisz....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:17 Ty za to jesteś tyleż niezmordowany, co szalony, sądząc po ilości Twoich postów na tym forum. Czyli prawdziwy "rycerz" Papy Muchomorka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:18 jam ci to, nie chwaląc się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:19 To Cię Papcio na koniec po główce pogłaska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:21 Zazdrośnik z Ciebie, widzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:26 Kończę belaqua ten wątek, bez względu co zaripostujesz bo szkoda mi czasu na bzdety, a na wartościowy dialog z Tobą nie ma szans, bo u Ciebie wazna jest ilość, a nie jakość :). Zresztą, czytam też Twoje odpowiedzi na inne posty. Mimo wszystko - wytrwałości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:27 Danke Helmut za przyjazne słowa - Bóg Ciebie też kocha, ja również:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak-katolik1 Prusak, Obirek, Bartoś, Węcławski, galeria ex-ów 23.07.07, 19:43 Szechter, zaproście do opluwania katolickich mediów jeszcze więcej sfrustrowanych, agresywnych, siejących nienawiścią ex-księży. A swoją drogą: czy wszyscy oni dali się Wam już obrzezać? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Prusak, Obirek, Bartoś, Węcławski, galeria ex 23.07.07, 19:45 A Michnik podobno z rana zawsze zionie miłosierdziem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Prusak, Obirek, Bartoś, Węcławski, galeria ex 23.07.07, 20:41 Miarkuj się Waść, nikt tu katolickich mediów nie opluwa a ziać ( nie siać) nienawiścią umiesz znacznie lepiej niż ktokolwiek na tym forum. Katolickich mediow w Polsce jest wiele ale tylko jedno powoduje zamęt i kompromitację kościoła. Pozostałe wiedzą, jak wypełniać wolę Chrystusa jednocząc a nie dzieląc naród na "prawdziwych katolików i Polaków" Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Prusak, Obirek, Bartoś, Węcławski, galeria ex 23.07.07, 20:46 ...zapomniałeś dodać: niech żyje Tygodnik Powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jak idzie o kase to wie co ijak...religia opium 23.07.07, 19:43 dla mas powinna byc zakazana... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Pogonić redemptorystów z Polski 23.07.07, 19:47 Skoro władze kośielne nie są w stanie załatwić sprawy sekty z Torunia, do akcji powinno wkroczyć pańśtwo i zdelegalizować sektę oraz zabronić redemptorystom działalności na terenie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Pogonić redemptorystów z Polski 23.07.07, 19:51 A nie lepiej znów zatrudnić kpt. Piotrowskiego i księdza zabić ? Przecież to już przerabialiście i zawsze udawało się wam księży "uciszyć" Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Pogonić redemptorystów z Polski 23.07.07, 19:53 Młodych półgłówków też już szkolą na demonstracjach. Widziałem dziewuszkę z transparentem "Giertych do wora, wór do jeziora"... to pewnie takie luźne nawiązanie do wcześniej przećwiczonych zadań esbeckich... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pogonić redemptorystów z Polski 23.07.07, 19:55 talking_head napisał: > A nie lepiej znów zatrudnić kpt. Piotrowskiego > i księdza zabić ? Jakiego księdza? > Przecież to już przerabialiście i zawsze udawało się > wam księży "uciszyć" Redemptoryści są gorsi od zakonu krzyżackiego. Wykończą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Pogonić redemptorystów z Polski 23.07.07, 19:57 No to powinno was to "parchate łachudry" cieszyć, przecież o Polsce zawsze mówicie z odrazą (patrz: donosy na Polskę Geremka, Michnika, Edelmana, Śpiewaka itp) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Edelman w wywiadzie dla francuskiego brukowca 23.07.07, 20:37 Wołał o pomoc międzynarodową dla obalenie polskiego rządu. To całkiem niedawno. Spieprzaj dziadu - tak bym mu odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 talking_head..Piotrowski był w twojej grupie ? 23.07.07, 20:02 SB swoim nie robiło krzywdy! Rydzyk_kapus, mógł poruszac sie swobodnie w stanie wojennym..miał stały paszport!.Każdy wie, to mogli miec tylko uprzywilejowani! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: douglasmclloyd 23.07.07, 20:15 douglasmclloyd napisał: > Pogonic redemptorystow z Polski > Skoro władze kośielne nie są w stanie załatwić sprawy sekty z Torunia, do akcji > powinno wkroczyć pańśtwo i zdelegalizować sektę oraz zabronić redemptorystom > działalności na terenie Polski. Sluchajcie narody! Oto przemowil prawdziwy politycznie poprawny damokrata imc "douglasmclloyd"!!! - Czy to, co powiedzial nie jest wzruszajace???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: douglasmclloyd 23.07.07, 20:46 wet3 napisał: > douglasmclloyd napisał: > Pogonic redemptorystow z Polski > > > Skoro władze kośielne nie są w stanie załatwić sprawy sekty z Torunia, do > > akcji > > powinno wkroczyć pańśtwo i zdelegalizować sektę oraz zabronić redemptorys > tom > > działalności na terenie Polski. > Sluchajcie narody! Oto przemowil prawdziwy politycznie poprawny damokrata imc > "douglasmclloyd"!!! - Czy to, co powiedzial nie jest wzruszajace???!!! Dobro ojczyzny cię nie interesuje? Krzyżaków pogoniliśmy, pogońmy i redemptorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Redemtoryści przyczynili sie do upadku kościoła! 23.07.07, 19:51 Zbydlęcenie obyczjów, oto do czego doprowadził Rydzyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Redemtoryści są gorsi od krzyżaków 23.07.07, 19:57 Ta sekta wykończy Polskę, bo polskie prawo ich nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bart,j 23.07.07, 20:17 bart.j napisał: > Redemptorysci przyczynili sie do upadku kosciola > Zbydlęcenie obyczjów, oto do czego doprowadził Rydzyk.... A moze odgadniesz kto przyczynil sie do kompletnego upadku twego mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Msza Wszechczasów wraca!:) 23.07.07, 20:19 "Omnipotens sempiterne Deus, qui etiam Judaicam perfidiam a tua misericordia non repellis: exaudi preces nostras, quas pro illius populi obcaecatione deferimus; ut. agnita veritatis tuae lucae, quae Christus est, a suis tenebris eruantur. Per eumdem Dominum... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Msza Wszechczasów wraca!:) 23.07.07, 20:28 belaqua napisał: > "Omnipotens sempiterne Deus, qui etiam Judaicam perfidiam a tua misericordia no > n > repellis: exaudi preces nostras, quas pro illius populi obcaecatione deferimus; > ut. agnita veritatis tuae lucae, quae Christus est, a suis tenebris eruantur. > Per eumdem Dominum... Drobna uwaga. Słowo ,,perfidiam''zostało uaunięte z formuły PRZED Vaticanum II. Ciekawe czy je przywrócono? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Msza Wszechczasów wraca!:) 23.07.07, 20:31 "perfidiam" tłumaczy się jako "wiarołomnym" a nie - jak przypuszczasz - "perfidnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wyobraź sobie ,że wiem! 23.07.07, 20:34 belaqua napisał: > "perfidiam" tłumaczy się jako "wiarołomnym" a nie - jak przypuszczasz - "perfid > nym:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:33 ... do schizmy belaqua, blisko coraz bliżej !:)))) amanasunta napisała: > belaqua napisał: > > > "Omnipotens sempiterne Deus, qui etiam Judaicam perfidiam a tua misericor > dia no > > n > > repellis: exaudi preces nostras, quas pro illius populi obcaecatione defe > rimus; > > ut. agnita veritatis tuae lucae, quae Christus est, a suis tenebris eruan > tur. > > Per eumdem Dominum... > > Drobna uwaga. > Słowo ,,perfidiam''zostało uaunięte z formuły PRZED Vaticanum II. > Ciekawe czy je przywrócono? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:35 Sprawdzałeś chyba poziom cukru w moczu..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:41 belaqua napisał: > Sprawdzałeś chyba poziom cukru w moczu..:))) Boże Wszechmogący nie odwracaj się i od Twego oszołomskiego sługi belaqua. Błądzi on i mataczy.Amen A z takimi tekstami to do mojej podróbki amanasekty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:44 Cienki z Ciebie tłumacz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:50 belaqua napisał: > Cienki z Ciebie tłumacz:)))) Może zaprzeczysz ? ....W lipcu 2007 Benedykt XVI motu proprio Summorum Pontificum dopuścił powszechne prywatne odprawianie Mszy Świętej w rycie trydenckim na podstawie mszału Jana XXIII, w którym modlitwa ta występuje w wersji pozbawionej słowa "wiarołomni".... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Blisk oci do schizmy ....jak tatusiowi Mela G. 23.07.07, 20:58 belaqua napisał: > Cienki z Ciebie tłumacz:)))) pl.wikipedia.org/wiki/Sedewakantyzm Pasi ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Sprawdziłam ,nie przywrócono! Czyli... 23.07.07, 20:48 amanasunta napisała: > belaqua napisał: > > > Sprawdzałeś chyba poziom cukru w moczu..:))) > Boże Wszechmogący nie odwracaj się i od Twego oszołomskiego sługi belaqua. > Błądzi on i mataczy.Amen A z takimi tekstami to do mojej podróbki amanasekty :))) --------------------------- nie wysylaj mi tu schizo przed snem, on juz po Relanium, kamizelka zapieta, kolysanek nie mam ochoty mu spiewac, on tylko jak Rydz, usypia najszybciej kiedy slyszy dzwonienie monet, a ja nie mam drobnych Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet 3 - nie chlaj tego denaturatu !!!!!idz spac 23.07.07, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czerwony pies 23.07.07, 20:50 pies_na_prawizne napisał: > wet3 - niechlaj tego denaturatu!!!! Idz spac Znow czerwony piesku wyjesz do ksiezyca?! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3, filozofie impotencie, do budy !!!eSBeku 23.07.07, 20:53 wet3 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > wet3 - niechlaj tego denaturatu!!!! Idz spac > > Znow czerwony piesku wyjesz do ksiezyca?! > ----------------------------------- nie mowilem, uchlal sie znow tym denaturatem, a nie bylo przez kromke chleba przefiltrowac?????jeszcze dzien a ona Ksiezyc widzi, daleko siegasz w tej malignie, jak Kaczory, nie dla PiS-psa kielbasa Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Grubiaństwa leją się strumieniem na tym Forum 23.07.07, 21:14 Jaka Gazeta, takie jej forum. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 wet3 23.07.07, 20:22 chamie!.. spierd... bo batem przyłoze, esbecka mendo ! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: realista1000 23.07.07, 20:47 realista100 napisał: > chamie!.. spierd... bo batem przyłoze, esbecka mendo ! Oto prawdziwa kultura politycznie poprawnej czerwonej gnidy!!! Jest co podziwiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet pisalas juz to 2 dni temu !!!!!idz spac 23.07.07, 20:50 to nie realista 1000 tylko 100, cos sie impotencjo czerwonych bolszewikow przyczaila za rogiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j qwardian... Rydzyk !!!..Precz od koscioła kat..... 23.07.07, 19:53 parchu! Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Rydzyk to nie Kościół - to Sekta Maryja... 23.07.07, 19:59 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta R__Y__D__Z__O__W__A__T__Y__to eSBeckie scierwo 23.07.07, 19:59 jezeli KK z nim nie zrobi porzadku niewiele jest wart wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: R__Y__D__Z__O__W__A__T__Y__to eSBeckie scierw 23.07.07, 20:07 To SB jest be??? A od kiedy?? Przecież Michnik kazał się odpieprzać od szefa SB, niejakiego generałą Kiszczaka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: R__Y__D__Z__O__W__A__T__Y__to eSBeckie scierw 23.07.07, 20:09 belaqua napisał: > To SB jest be??? A od kiedy?? Przecież Michnik kazał się odpieprzać od szefa SB > , > niejakiego generałą Kiszczaka...:))) ------------------------------ czy art.jest o Michniku czy o Rydzu????widze ze Relanium juz dziala, zakladaj wiec kamizole Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: R__Y__D__Z__O__W__A__T__Y__to eSBeckie scierw 23.07.07, 20:11 Kochany!.. ty nie przesadzaj - wszystko jest o Michniku..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor jesteś SB`kiem z sekty Maryja...??? 23.07.07, 20:27 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. www.youtube.com/watch?v=xSMHTCbu9v0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: jesteś SB`kiem z sekty Maryja...??? 23.07.07, 20:29 Świetny tekst! Na którym uniwersytecie wykładasz ten kurs szybkiej historii?..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Parchate łachudry. 23.07.07, 20:47 qwardian napisał: > Łapy precz od Ojca Rydzyka! Świetne świadectwo dajesz swojemu "ojcu". Ujawnijcie się wszyscy ze swoim "szacunkiem do bliźniego", to pomoże niezdecydowanym wyrobic sobie opinię o was, na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Parchate łachudry. 23.07.07, 21:12 qwardian napisał: > Łapy precz od Ojca Rydzyka! -------- zmieniles nick juz nie jestes "talking_head"?? po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:03 Myślę,że stanowisko o. Klafki, było pisane tą samą ręką co wystąpienie oszołoma z Torunia. To jest ta sama myśl oraz ten sam styl. W Polsce jest dość powszechny zwyczaj pisania opinii " napisz sobie sam, a ja ci podpiszę - nie będziesz miał do mnie pretensji że jest zła opinia". Mnie jest dokładnie obojętne czy Rydzyk jest czy go nie ma. Mnie jest dokładnie obojętne, że są ludzie którymi manipuluje. Mnie jest dokładnie obojętne, że ktoś daje prywatne pieniądze komu chce. Ale pytam się: 1.Czy my jesteśmy jednym społeczeństwem czy podzielonym. 2.Czy w Polsce jest jeden kościół katolicki czy podzielony na wiele sekt. 3.Czy władza w Polsce pochodzi od ludu, czy od bożka z Torunia. 4.Czy hierarchia długo będzie dopuszczać taki stan rzeczy w milczeniu. 5.Czy bp Głódź, bp Frankowski i inni nie podlegają władzy Episkopatu Polski Dobra będzie każda odpowiedź,ale uczciwa i odpowiedzi takiej od Episkopatu oczekuje. Od władzy państwowej już odpowiedzi nie oczekuje bo wiem, że władza braci Kaczyńskich pochodzi od bożka z Torunia. A ja sobie tak myślę - co by na to wszystko powiedział Prymas Wyszyński? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:09 Co ty, nie znasz adresu do Episkopatu?? Myślisz, że Michnik zaniesie tam te twoje pytania?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:03 Redemptoryści sami sobie zgotują los, jaki niegdyś spotkał Templariuszy!!! Jeśli nie ten Papież to następny będzie miał dość odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 To nie kościół to episkopat! 23.07.07, 20:05 To nie kościół jest temu winien. To Episkopat Biskupów Polskich wszystkiemu jest winien. Tego zła które głosi ob. rydzyk. Czy Episkopat nie zdaje sobie sprawy z tego że każda msza przez niego odprawiana to profanacja Najświętszego Sakramentu. Cz Episkopat jest tak ślepy że nie widzi i słyszy tego co ten pan wyprawia? Nic nie może? A jak Episkopat karze zwykłego człowieka za wykroczenia przeciw kościołowi? Przecież może zabronić prawdziwym katolikom chodzenia na jego czarne profanacyjne msze. Może go oficjalnie potępić. Ale może się go biskupi boją bo jak się zdenerwuje to zapewne ich z kraju przepędzi. EPISKOPACIE! Obudź się! Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Myślałem,że szatan to wymysł kleru, by straszyć... 23.07.07, 20:09 maluczkich i otumanionych prostaczków..A tu masz..Prawda !Szatan to Rydzyk.. Redemtoryści..uczniowie jego!...Szatańskie wersety sekty Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Myślałem,że szatan to wymysł kleru, by strasz 23.07.07, 20:12 naści podpałkę i zapałki, spal tego szatana!...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: belaqua.. won tufto na szose...tirówko... 23.07.07, 20:23 i wez ze soba wet3 ta intelektualna impotencje, niech pare grosiakow zarobi dla Sekty torunskiej, Rydzyk nawet takimi pieniedzmi nie gardzi, podobno psita nie smierdza Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: belaqua.. won tufto na szose...tirówko... 23.07.07, 20:25 Bóg Cię też kocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryja 23.07.07, 20:22 Diabeł skręca się i prycha, musi słuchać Radia Marycha. Drży od głowy do ogona bo to radio jest jak woda święcona. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryj 23.07.07, 20:23 Coś częstochowskie te rymy, ofermo...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryj 23.07.07, 20:25 vitabravo napisał: > Diabeł skręca się i prycha, > musi słuchać Radia Marycha. > Drży od głowy do ogona > bo to radio jest jak woda święcona. ------------------------------------- ta woda swiecona to szczochy Rydza Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryj 23.07.07, 20:26 Widzę, że idiotom brakło argumentów ad rem, więc zaczynają sięgać po język kloaczo-knajacki... szydło zawsze z worka wyjdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryj 23.07.07, 20:29 belaqua napisał: > Widzę, że idiotom brakło argumentów ad rem, więc zaczynają sięgać po język > kloaczo-knajacki... szydło zawsze z worka wyjdzie:))) ------------------------ uwazaj zeby ci co innego z rozporka nie wylazlo, tak cie milosc do Diabla torunskiego rozsadza, jak mozna byc tak nacpanym propaganda w 21 wieku?? nie do pomyslenia, no ale w PiSzczykowie to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Myślałem,że szatan przestraszy się RadiaMaryj 23.07.07, 20:32 Uuuu!... mylisz tropy laiku. PiS to mi zwisa i powiewa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta I Bogu dzięki ! 23.07.07, 21:13 belaqua napisał: > Uuuu!... mylisz tropy laiku. PiS to mi zwisa i powiewa:))) PiSowi ,,przyjaciół'' sekciarzy sedewakantystów nie potrzeba ! Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 vitabravo,..szatańskie radio, diabły słuchają i .. 23.07.07, 20:30 prychaja !...ze śmiechu...Tylu prostaczków nabrali..hi,hi,hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No dobrze, ale co na to bp medialny T. Pieronek? 23.07.07, 20:30 Nikt się go o zdanie nawet nie zapytał, czyżby jakaś nagła forma ostracyzmu, czy też zwykłe zagapienie? A może tym razem o zgrozo jest innego zdania niż Centrum Szymona Wiesenthala w Los Angeles a nawet innego niż Gazeta? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 jama314,..nie obrazaj Biskupa katolickiego! 23.07.07, 20:33 Swinio z sekty rydzyka...tez świni! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Ale "biskupa" to się pisze z małej litery głupku 23.07.07, 23:07 No i czym takim miałbym rzekomo obrazić, jeśli łaska, panie geniuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: No dobrze, ale co na to bp medialny T. Pieron 23.07.07, 20:34 A tam Pieronek!... Błahostka! Ale co u sztukmistrza z Lublina?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Najwięcej esbecji w sekcie RM Rydzyka ! 23.07.07, 20:37 Rydzyk stworzył "sanktuarium" dla byłych esbeków..swoich kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta balanga wracaj do Torunia,Wisla wylala !!!! 23.07.07, 20:39 realista100 napisał: > Rydzyk stworzył "sanktuarium" dla byłych esbeków..swoich kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Rydz lubi byłych esbeków-są bezkrytyczni... 23.07.07, 20:39 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. www.youtube.com/watch?v=xSMHTCbu9v0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Rydz lubi byłych esbeków-są bezkrytyczni... 23.07.07, 20:42 Znowu świetny tekst! Nowatorski, piętnujący, przejmujący... Piszcie tak, piszcie tak dalej towarzyszu, obetnijcie tylko nieco pejsów, bo wam świat rzeczywisty przesłaniają...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Rydz lubi byłych esbeków-są bezkrytyczni... 23.07.07, 20:43 kaczorku my to wiemy, ale oni nie chca nic zrozumiec, tak im tego jadu zalal za skore ze nie wiem czy dla wielu nie jest za pozno na antidotum, zobacz taki balaqua czy talking cos tam itp............. Odpowiedz Link Zgłoś
rychonyc2 Re: Rydz lubi byłych esbeków-są bezkrytyczni... 23.07.07, 20:49 Absolutna prawda. Trzeba jednak podawac konktretne nazwiska czego nie robisz. Nowak i Wolniewicz to pierwsi ktorzy przychodza mi do glowy. Ten pierwszy byl zdaje mi sie w SD, namiastce przedwojennej partii, ktora komunisci reaktywowali dla zachowania pozorow pluralizmu politycznego, jak to szumnie nazywali. W rzeczywistosci dzialacze SD byli podporzadkowani komunie. Wolniewicz to byly czlonek PZPR. Obydwaj niesamowici antysemici, zarowno wtedy jak i teraz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Rydz lubi byłych esbeków-są bezkrytyczni... 23.07.07, 23:04 Nowak nie tylko był w Sd, był także w dyplomacji PRL w Budapeszcie (więc miał ewidentnie kontakty z SB) i wydał 2 książki o Węgrzech, w których napiętnował Węgierską "kontrrewolucję" z 1956 za wystąpienie przeciw wspaniałemu Związkowi Radzieckiemu. Książki wyszły drukiem w 1988 r., mam je. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo "Kochać inaczej wolno, myśleć inaczej nie." 23.07.07, 20:41 "Chodzi o to, żeby ludzie bali się mówić to, co myślą." > Niektórzy goście chcieliby nas wtłoczyć spowrotem w kanony w kanony żydokomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor myśleć wolno..., ale ty akurat nie myślisz... 23.07.07, 20:44 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Kochać inaczej wolno, myśleć inaczej nie." 23.07.07, 20:49 Naiwna i głupia próba wbijania klina w Rodzinę Radia Maryja. Ty też możesz się nawrócić, jesli dalej bedziesz podsłuchiwał RM. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor raczej w sektę z radia maryja... 23.07.07, 20:50 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
konryk Re: No dobrze, ale co na to bp medialny T. Pieron 23.07.07, 20:38 belaqua napisał: > A tam Pieronek!... Błahostka! Ale co u sztukmistrza z Lublina?...:))) Czy masz ma myśli TW WIELGUSA? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: No dobrze, ale co na to bp medialny T. Pieron 23.07.07, 20:39 Ty już tam dobrze wiesz kogo mam na myśli..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 No własnie, co słychać u kapusia Wielgusa ????? 23.07.07, 20:40 Kumotra kapusia Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Sieją waśnie w obozie patriotycznym!" 23.07.07, 20:44 Agentura zaprawiona w rozpuszczaniu plotek i antagonizowaniu społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Boże strzeż od takich "patriotów"... 23.07.07, 20:49 Wokol Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 vitabravo.. świetnie okresliłes sekte RM Rydzyka ! 23.07.07, 20:51 i jego esbeckich kumpli, jak Wielgus i inni... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: "Sieją waśnie w obozie patriotycznym!" 23.07.07, 21:03 Bawisz się w echo czy lustrzane odbicie. Mówi się "radio antagonizuje naród" Ty mówisz "asgentura antagonizuje społeczeństwo". To taki chwyt socjotechniczny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jama314 23.07.07, 20:45 jama314 napisał:> Mo dobrze, ale co na to bp medialny T.Pieronek? > Nikt się go o zdanie nawet nie zapytał, czyżby jakaś nagła forma ostracyzmu, cz > y > też zwykłe zagapienie? A może tym razem o zgrozo jest innego zdania niż Centrum > Szymona Wiesenthala w Los Angeles a nawet innego niż Gazeta? Kto wie? Bpa Pieronka nie pytaja od czasu gdy powiedzial, ze jak SLD sie nakradl, to moze oddac! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Wszyscy sie boja Ojca Inwestora i jego mafii 23.07.07, 20:42 poniewaz dysponuje on prywatna armia wscieklych i oglupionych fanatykow, dla ktorych on sam jest Bogiem...na slowo Ojca Inwestora ta sfora fanatykow jest zdolna do wszystkiego, lacznie z przemoca i zabojstwem...wszyscy przeciez juz widzieli (lub powinni byli widziec) fizyczne napasci na dziennikarzy oraz grozby, ktore dziennikarze i politycy dostaja caly czas od psychopatow zwiazanych z Rydzykiem..kto pamieta fanatykow ZCHN trujacych psy poslom innych partii...? to ci sami ludzie...Kaczynski dobrze wie, ze bez Rydzyka jest nikim, bo juz tylko fanatycy Ojca Dyrektora moga glosowac na PiS...najabrdziej dziwie sie jednak hierarchii koscielnej, bo Rydzyk ze swoim radiem po prostu zniszczy polski kosciol...jezeli go nie ucisza, to za 10 lat beda mogli te swoja palace pychy przerabiac na magazyny i dyskoteki.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Głosy pokątnych donosicieli." - to o tobie. 23.07.07, 20:52 O tobie piszę, bo czytam twoje bzdury na tym Forum GieW. Ojca twojego się nie czepiam, bo go nie znam, ani jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: realista1000 23.07.07, 20:57 realista1000 napisal: > vitabravo... wie i zna!... ta sama opcja... esb Oto mamy rzeczywisty pozion umyslowy "realisty" - politycznie poprawnego lewaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: "Głosy pokątnych donosicieli." 23.07.07, 20:58 sugerujesz, ze ja jestem donosicielem? lepiej popatrz na moherowe berety...wczoraj 90% z nich byla w ORMO i to ci sami ludzie, ktorzy za komuny pisali donosy na sasiadow z byle powodu...a ja jestem troche za mlody na to, zeby byc komunistycznym donosicielem...to wy wszyscy budowaliscie komune i siedzieliscie cicho, a teraz udajecie demokratow..tak jak wasi ksieza...90% z nich pracowala z UB...inaczej czerwoni dawno zniszczyliby poslki kosciol tak, jak to zrobili np w czechoslowacji - ale nie zniszczyli, bo to dla nich byl glowny kanal informacji o spoleczenstwie....kosciolek zawsze wie jak sie wygodnie ustawic blisko wladzy i koryta, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: "Głosy pokątnych donosicieli." 23.07.07, 21:09 radiomarian napisał: > sugerujesz, ze ja jestem donosicielem? lepiej popatrz na moherowe > berety...wczoraj 90% z nich byla w ORMO i to ci sami ludzie, ktorzy za komuny > pisali donosy na sasiadow z byle powodu...a ja jestem troche za mlody na to, > zeby byc komunistycznym donosicielem...to wy wszyscy budowaliscie komune i > siedzieliscie cicho, a teraz udajecie demokratow..tak jak wasi ksieza...90% z > nich pracowala z UB...inaczej czerwoni dawno zniszczyliby poslki kosciol tak, > jak to zrobili np w czechoslowacji - ale nie zniszczyli, bo to dla nich byl > glowny kanal informacji o spoleczenstwie....kosciolek zawsze wie jak sie > wygodnie ustawic blisko wladzy i koryta, prawda? ----------------------- prawda, prawda, swieta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner chrześcijanstwo - przestać placić składki!!!! 23.07.07, 20:48 nic nie ujarzmi ich pychy tak jak ubóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tak jest half-główku, nie płaćmy abonamentuRTV 23.07.07, 20:54 A oszczędzone pieniądze wpłacimy dla Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Chcesz płacić na parszywego ryja to płać! 23.07.07, 20:58 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ale nie wymieniaj imienia Żydówki Matki Jezusa, bo 23.07.07, 20:59 broniąc rydzyka plujesz jej w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Zamknęli drzwi z obawy przed Żydami" - Biblia 23.07.07, 21:24 Błąd klawiatury, przepraszam za klawiature. Odpowiedz Link Zgłoś
grenej Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 20:55 Pozamykać tych klerków, jaki oni dają przykład? Rydzyko ma ich wszystkich w garści i nimi rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 vitabravo.. co tam u kapusi Wielgusa i Rydzyka ? 23.07.07, 20:57 jesteś u żródła... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: realista1000 23.07.07, 21:00 realista100 napisał: > vitabravo.. co tam u kapusi Wielgusa i rydzyka > jesteś u żródła... To pewnie ty zlozyles sfalszowane papiery na bpa Wielgusa i podrobiles tasmy na o.Rydzyka, scierko pieronska?! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet nie umiesz liczyc zer????? 23.07.07, 21:02 normalka, denaturat juz dziala Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 wet3.. kapucho esbecka...napisz pamiętnik ! 23.07.07, 21:02 ilu sprzedałeś ludzi?.. a ilu twój ojciec, dziad ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne cala Europa walczy z sektami w Polsce to legalne 23.07.07, 21:04 nawet KK ja promuje, czy to nie paranoja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Prawdziwe oblicze Kosciola Katolickiego 23.07.07, 21:08 broniacego neofaszysty w sutannie, homofoba i antysemity. A wszystko to objawia sie wlasnie w takich sytuacjach, kiedy trzeba w czyn wprowadzac wielkie humanitarne deklaracje Kosciola, ktore w sytuacji kryzysowej okazuja sie jedynie pustymi frazesami. Zalosne, ale dobrze wiedziec z kim nie warto sie zadawac. Malodusznosc, oportunizm, powierzchownosc i obluda. No i plejada zboczencow i pedofili. Wstyd przed ludzmi i przed Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: baba-jaga 24.07.07, 02:18 baba-jaga napisał: > broniacego neofaszysty w sutannie, homofoba i antysemity. A wszystko to objawia > > sie wlasnie w takich sytuacjach, kiedy trzeba w czyn wprowadzac wielkie > humanitarne deklaracje Kosciola, ktore w sytuacji kryzysowej okazuja sie > jedynie pustymi frazesami. Zalosne, ale dobrze wiedziec z kim nie warto sie > zadawac. Malodusznosc, oportunizm, powierzchownosc i obluda. No i plejada > zboczencow i pedofili. Wstyd przed ludzmi i przed Bogiem. Ot, zawyla czerwona lewacka gnida! Jestes jak ten zajaczek, ktory elokwencje mial nadzwyczajna, gdyz w kolko powtarzal "dancing" i "nylon" (z L.J.Kerna - bo na pewno nie wiesz). Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma zakony, mówiąc sensu largo kościół, 23.07.07, 21:09 od wieków handlował, kupczył, sprzedawał, pożyczał, walczył. "Rydzyk" pan na Toruniu, to prosperujące przedsiebiorstwo. To że jest on oszustem i złodziejem (bo sprzeniewieżył pieniądze stoczni) jest (za wyjatkiem tych którzy na prawdę sa głusi) powszechnie wiadome. To że kreują go politycy, z premierem na czele, świadczy o ich cyniźmie. Natomiast samo wołanie (jak moje) złodziej, oszust, nic nie daje. Trzeba zjednoczyc siły i udostępniać w mediach jego bełkotliwe wypowiedzi, jego wykłady, obnazyć perfidję jego przemysłowej działalności. Dlaczego nie zwołać np. międzynarodowej naukowej sesji na temat fenomenu zjawiska "Rydzyk". Pokazać, kto i dlaczego mu wierzy ! Krzyczeć "mohoerowe berety" na te nieszczęsliwe, zagubione i biedne kobiet, jest żałosna próba zdjęcia z siebie odpowiedzialności, że w XXI w. w w samym środku Eyropy funkcjonuje skansen zabobonu i religijnej ciemnoty. To źle śiadczy o tych co krzyczą . Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Oj stetrał się ten drachma. 23.07.07, 21:29 Zapomniałeś o rzekomym antysemityźmie Radia Maryja? "Tu się wywija maczugą antysemityzmu", towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
hector666 Piszcie sekretariat@cssr.pl !!!! 23.07.07, 21:10 Piszcie do Rydzykowych przywodzcow............. adres rydzymptorystow : sekretariat@cssr.pl IN Satan We Trust .......\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ only joke /////// ><trustnoone>< Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Sekta Radia Maryja..juz my was znamy 23.07.07, 21:13 to wy od rana siedzicie w oknach szpiegujac sasiadow i piszac donosy...kto jaki samochod kupil, kto gdzie na wakacje wyjechal...i zazdrosc was za gardla sciska...sami do niczego w zyciu nie doszliscie i niczego sie nie dorobiliscie i z tej frustarcji, zazdrosci i zawisci wszedzie szukacie wrogow...i co? kaczynski dal wam juz darmowe mieszkania? frajerzy, wy mu jestescie potrzebni tylko jako kielbasa wyborcza...lepiej byscie sie wzieli do jakiejs roboty, zamiast tylko jezdzic na pielgrzymki i nabijac portfele ksiezulkow ostatnimi groszami ze swoich emerytur...lepiej uwazajcie, bo jak ostatni normalni pracujacy ludzie wyjada za granice, to nawet na te emerytury nie bedzie...i wtedy mozecie pisac donosy do samego leppera...on wam napewno pomoze...banda frajerow Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Sekta Radia Maryja..juz my was znamy 23.07.07, 21:18 radiomarian napisał: > to wy od rana siedzicie w oknach szpiegujac sasiadow i piszac donosy...kto jaki > > samochod kupil, kto gdzie na wakacje wyjechal...i zazdrosc was za gardla > sciska...sami do niczego w zyciu nie doszliscie i niczego sie nie dorobiliscie > i z tej frustarcji, zazdrosci i zawisci wszedzie szukacie wrogow...i co? > kaczynski dal wam juz darmowe mieszkania? frajerzy, wy mu jestescie potrzebni > tylko jako kielbasa wyborcza...lepiej byscie sie wzieli do jakiejs roboty, > zamiast tylko jezdzic na pielgrzymki i nabijac portfele ksiezulkow ostatnimi > groszami ze swoich emerytur...lepiej uwazajcie, bo jak ostatni normalni > pracujacy ludzie wyjada za granice, to nawet na te emerytury nie bedzie...i > wtedy mozecie pisac donosy do samego leppera...on wam napewno pomoze...banda > frajerow ------------------------------------ hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre, ale kto cie zrozumie???ci do ktorych sie zwrociles napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Agencja UCHO, znowu w akcji - są donosy ! 23.07.07, 21:30 nawet nie potrafisz odpowiedziec na argumenty, tylko bredzisz o donosach...wiesz dobrze, ze napisalem prawde o takich jak ty, ale nigdy sie do tego nie przyznasz...bedziesz tylko zmyslac oskarzenia...typowe dla was...zapomniales jeszcze dodac, ze "SLD tez tak robilo..." Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Radio Maryja na recepte przepisywac !!! 23.07.07, 21:14 Ludzie dowiedza sie prawdy o knowaniach grup odmiennych kulturowo . Rydzyk robi dobra robote i dlatego wierni coraz masywniej finansuja te najbardziej polska rozglosnie i telewizje ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Nastepny nawiedzony, worek sie rozdarl???? 23.07.07, 21:19 katolik_polski1 napisał: > Ludzie dowiedza sie prawdy o knowaniach grup > odmiennych kulturowo . > Rydzyk robi dobra robote i dlatego wierni > coraz masywniej finansuja te najbardziej > polska rozglosnie i telewizje ! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Radio Maryja na recepte przepisywac !!! 23.07.07, 21:22 tyle lepiej sobie porownaj jakim samochodem wozi swoj tylek ojciec dyrektor i ile forsy ma na koncie, a ile jego przecietny wyznawca...i wszystko jasne:-) znalazl frajerow i doji ile wlezie...a sobie pensjonaty buduje po kilka milionow zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 21:26 czarną szmate,zlodzieja i oszusta trzeba osodzic i zamknąć za kradziez kasy na STOCZNIE GDANSK-Ipo klopocie ,czarne ścierwo nie wyjdzie z 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Karalne jest rzucanie oszczerstwa. 23.07.07, 21:35 Mam nadzieję, że za którymś kolejnym wybrykiem "dinko11" trafi za kratki. Wątpię jednak czy znajdzie tam warunki do pisania książek jak Michnik. Dla pożytecznych idiotów nie ma luksusowych cel. Twoje IP w sieci zaprowadzi prokuratora do twojego nazwiska i adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian od kiedy? 23.07.07, 21:37 cale radio maryja i IVRP oszczerstwem stoi i na nim jest zbudowana i co? Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor i wyszedł esbecki kapuś z vitabravo - po tatusiu.. 23.07.07, 21:39 www.youtube.com/watch?v=xSMHTCbu9v0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: i wyszedł esbecki kapuś z vitabravo - po tatu 23.07.07, 21:51 lewy_kaczor napisał(a): > jak sie wyslucha te 9 minut tasmy (link ktory podalas) to nie ma sie ochoty wiecej isc nawet do kosciola, to smutne Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:27 no widzisz...2 linijki i juz wiadomo kim jestes..zydowskie bogactwo w oczy kole? zwykly maly sfrustrowany i zazdrosny polaczek...jakbys wzial sie do roboty i wydawal swoje pieniadze na swoja rodzine zamiast na proboszcza, to moze tez bys do czegos w zyciu doszedl i nie musialbys zazdroscic - bo wiesz...zazdrosc to bardzo brzydka cecha i nawet Jezus ja potepial (no ale co wy od radia maryja wiecie o Jezusie? - przeciez to nie on jest waszym nauczycielem tylko rydzyk, wasz falszywy bozek) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:32 radiomarian napisał: > no widzisz...2 linijki i juz wiadomo kim jestes..zydowskie bogactwo w oczy > kole? zwykly maly sfrustrowany i zazdrosny polaczek...jakbys wzial sie do > roboty i wydawal swoje pieniadze na swoja rodzine zamiast na proboszcza, to > moze tez bys do czegos w zyciu doszedl i nie musialbys zazdroscic - bo > wiesz...zazdrosc to bardzo brzydka cecha i nawet Jezus ja potepial (no ale co > wy od radia maryja wiecie o Jezusie? - przeciez to nie on jest waszym > nauczycielem tylko rydzyk, wasz falszywy bozek) ----------------------------------------------------------- Zydowskie bogactwo :) Wszystko ukradzione ! Europa wypowiedziala sie na temat zydow w badaniach opinii spolecznych na ich temat zorganizowanych przez UE. Kretacze,zlodzieje i mordercy ! Kochaja tylko mamone !!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:35 no widzisz....znowu wylazlo szydlo z worka, czyli z ciebie...jestes zwyklym neo- faszysta..pewnie po cichu popierasz hitlera i ostateczne rozwiazanie kwestii zydowskiej....tak, tak europa...prawie w calosci sprzedala sie hitlerowcom...jak np francuzi....calowali tylki ss-manom, jak tamci im do paryza czolgami wjezdzali...a hitler lazil po paryzu i sie z nich smial Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:47 Ten hitler to miał pewnikiem "polskie"korzenie..zawistnik i zazdrośnik... i dlatego wybudował "polskie"piece w Auschwitz..nieprawdaż?Bo ta nazwa jest rdzennie polska...Auschwitz-Birkenau..znalazłeś w polskim słowniku?Podaj link... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Judensack :))) ? Cos ci sie pomieszalo 23.07.07, 22:03 co ty chrzanisz? w ktorym miejscu ja napisalem, ze hitler mial cos wspolnego z Polska? napisalem, ze ten facet, co tu udaje takiego zagorzalego polskiego patriote jednoczesnie ma mentlaniosc godna dobrego volksdeutcha...nie przypisuj mi tego, czego nie mowilem....a o Europie mam takie zdanie, jakie mam...wiekszosc krajow takich jak francja i inne nawet nie probowala walczyc z III Rzesza...moze to nieprawda? nam tez nie pomogli, kiedy szkopy wjechaly do Polski w 39-tym, moze sie nie zgodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Judensack :))) ? Cos ci sie pomieszalo 23.07.07, 22:22 Sorry,,coś jakby koło mnie....do kogo ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Judensack :))) ? Cos ci sie pomieszalo 23.07.07, 22:34 no wlasnie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:36 zadnych badan opinii w Unii na takie tematy nie bylo, nie mac ludziom w glowach, jak Rydz ci we lbie przewrocil, twoj biznes, w Unii ludzie nie sa tak antysemiccy jak w Toruniu za przyzwoleniem KK, u nas w Unii jest dewiza tolerancja, w Toruniu oglupienie Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:48 Jezus i jego matka tez? Jak Zydzi to Zydzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Judensack :))) ? 23.07.07, 21:51 elucidator napisał: > Jezus i jego matka tez? Jak Zydzi to Zydzi.... > ................................. De omnibus dubitandum est. Ulubiona zasada filozoficzna Karola Marksa,za Kartezjuszem. Tez Żyd ...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Judensack :))) ? 24.07.07, 16:34 To René Descartes tez byl Zydem? Czego to sie czlowiek nie dowiaduje na stare lata... :) Hitler rzekomo uwielbial muzyke Wagnera. Czy to oznacza, ze milosnicy tej muzyki sa hitlerowcami? Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 21:28 Patrząc na Kosciół a raczej na jego hierarchów,wydaje mi się że odpowiada im taka nie rozegrana do końca sprawa działalności O.Rydzyka.Zasłaniając się brakiem możliwości wpłynięcia na Zakon Redemptorystów,utrzymują status quo.Może taki stan rzeczy,potrzebny jest im do polityki,między Kościołem a Państwem.Jest tylko jedno ale, a mianowicie jest mnóstwo ludzi wierzących,którzy odbierają te sprawy ze stratą dla Kościoła,i teraz Kościół musi wybierać co jest lepsze,czy O.Rydzyk czy wierni? Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Szpiclowanie znowu na fali w rodzinie vitabravo... 23.07.07, 21:43 Wokół Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal vide JR Nowak 23.07.07, 22:47 stary komunistyczny sługus i zawodowy kłamca Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Najwięksi antysemici to ...przechrzty ! 23.07.07, 21:31 Popatrz sam sobie na swoją ...moszną(sack vul.) a raczej na to co powyżej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Najwięksi antysemici to ...przechrzty ! 23.07.07, 21:35 amanasunta napisała: > Popatrz sam sobie na swoją ...moszną(sack vul.) a raczej na to co powyżej :))) ---------------------------------------------------- Nie mam sie czego wstydzic :) Tym bardziej ,ze dziala na zawolanie :)))) I nie okaleczony :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Chirurgia ...kosmetyczna :))) 23.07.07, 21:38 katolik_polski1 napisał: > amanasunta napisała: > > > Popatrz sam sobie na swoją ...moszną(sack vul.) a raczej na to co powyżej > :))) > ---------------------------------------------------- > Nie mam sie czego wstydzic :) > Tym bardziej ,ze dziala na zawolanie :)))) > I nie okaleczony :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Chirurgia ...kosmetyczna :))) 23.07.07, 21:43 Stac mnie na to :) Przedluzylem sobie o polowe ! Teraz mam cale 8 cm w gotowosci bojowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Mnie chodzi nie o długość(potęga!) tylko o .... 23.07.07, 21:46 utracony przed chrztem napletek :)))) katolik_polski1 napisał: > Stac mnie na to :) > Przedluzylem sobie o polowe ! > Teraz mam cale 8 cm w gotowosci bojowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Mnie chodzi nie o długość(potęga!) tylko o .. 23.07.07, 21:58 amanasunta napisała: > utracony przed chrztem napletek :)))) > katolik_polski1 napisał: > > > Stac mnie na to :) > > Przedluzylem sobie o polowe ! > > Teraz mam cale 8 cm w gotowosci bojowej ;) -------------------------------------------------------- Stosuje maly trick przed stosuneczkiem . Szybciutko do sadu i wkladam do ula . Wyciagam wtedy na jakies 10 cm i obwod sie zwieksza . Jak by nie bylo srednia wietnamska :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wszystko teraz jasne ! 23.07.07, 22:01 Jeśli uprawiasz sex często to jad pszczeli, przeniesiony krwioobiegiem, poczynił nieodwracalne zmiany w korze mózgowej.:)))) katolik_polski1 napisał: > amanasunta napisała: > > > utracony przed chrztem napletek :)))) > > katolik_polski1 napisał: > > > > > Stac mnie na to :) > > > Przedluzylem sobie o polowe ! > > > Teraz mam cale 8 cm w gotowosci bojowej ;) > -------------------------------------------------------- > Stosuje maly trick przed stosuneczkiem . > Szybciutko do sadu i wkladam do ula . > Wyciagam wtedy na jakies 10 cm i obwod sie zwieksza . > Jak by nie bylo srednia wietnamska :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wszystko teraz jasne ! 23.07.07, 22:11 Ale jaki jestem slodziutki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Wszystko teraz jasne ! 23.07.07, 22:16 katolik_polski1 napisał: > Ale jaki jestem slodziutki :))) Czy to ten sam katolik_polski co zwykle? Jezeli tak to rzczej nadpsuty :-)., nie slodziutki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Najwięksi antysemici to ...przechrzty ! 23.07.07, 21:39 katolik_polski1 napisał: > amanasunta napisała: > > > Popatrz sam sobie na swoją ...moszną(sack vul.) a raczej na to co powyżej > :))) > ---------------------------------------------------- > Nie mam sie czego wstydzic :) > Tym bardziej ,ze dziala na zawolanie :)))) > I nie okaleczony :)))))) -------------------------------- masz okaleczony mozg i nie dziala na zawolanie tylko na przyzwolenie - Rydza Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Fakt ...nieoczekiwana zamiana miejsc :))) 23.07.07, 21:41 Wulgaryzując zamiana ch.. z łbem ? katolik_polski1 napisał: > amanasunta napisała: > > > Popatrz sam sobie na swoją ...moszną(sack vul.) a raczej na to co powyżej > :))) > ---------------------------------------------------- > Nie mam sie czego wstydzic :) > Tym bardziej ,ze dziala na zawolanie :)))) > I nie okaleczony :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor "dziala na zawolanie :))))", ale tylko z chłopcami 23.07.07, 22:00 Szambo to jest to co reprezentuje Rydzyk. Bogactwo Rydzyka www.youtube.com/watch?v=X7tGzL-GK9Y RYDZYKOWE IMPERIUM www.youtube.com/results?search_query=rydzyk Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz. 1 www.youtube.com/watch?v=NWllc4FT13Y Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz.2 www.youtube.com/watch?v=ZzRTKI80J-s Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz. 3 www.youtube.com/watch?v=qzXiip7Mc3U Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz. 4 - Gorzej niż za esbecji gnoi ludzi. www.youtube.com/watch?v=rqQP5alhTcI Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz.5 - Jak oszukał stoczniowców. Jak politycy chronią oszusta. www.youtube.com/watch?v=xSMHTCbu9v0 Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz. 6 – Uczelnia bez fachowych nauczycieli. Działa poza kontrolą. TV TRWAM to twierdza bez kontroli. www.youtube.com/watch?v=hCuSqFu9rkY&mode=related&search= Tadeusz Rydzyk UWAGA! TVN cz. 7 – Tyranizuje i ubezwłasnowalnia innych www.youtube.com/watch?v=Kx_RF8Y-2LU&mode=related&search= V Konkurs Piosenki Przyjaciół Radia Maryja www.wrzuta.pl/film/1FcZsxa8ll/v_konkurs_piosenki_przyjaciol_radia_m aryja majewski show uncontrollable.wrzuta.pl/film/kARFDi5opu/majewski_show Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz jesteście zwykłymi gnojkami Ojcowie redemptoryści 23.07.07, 21:35 i w sumie ten nagłówek wystarczy za cały komentarz do waszego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: a ty zwykłym głupkiem 23.07.07, 21:38 Albo nawet pożytecznym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor ale nie esbeckim kapusiem jak vitabravo...: 23.07.07, 21:41 Wokół Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Kościół bezradny wobec o Rydzyka? 23.07.07, 21:37 Prawda ma to do siebie że broni sie sama.Przykro mnie ale sprawy tak zaszły daleko że media każą mianowac i zdejmować.Niszczyc konkurencje.ojciec Rydzyk nie jest wlascicielem RM i TV Trwam, jest tylko zarządzajacym.Czy za tym słuszymy obrazanie czytelnikow GW czy telewidzów TVN, Polsatu czy innych stacji np Super NIE przeszakadza tylko małe radyjko i malutka stacja tv.o CO WIEC CHODZI JAK NIE WIADOMO O CO TO PRZEWAZNIE o pieniadze.A o tym gielda prawde mowi.Prosze porównac w danych z lat 2004 - 2007..ciekawe dane. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kościół bezradny wobec o Rydzyka ? 23.07.07, 21:42 Jeżeli komuś sie zdawalo że Rydzykowi spadnie włos z głowy to jest niepoprawnym optymistą. Rydzyk ma, niestety, ogromne ciche poparcie w heirarhii koscielnej, nie tylko polskiej i bimba sobie ze swoich naiwnych przeciwników. Rydzyka trzeba wziąć za mordę i wywalić na zbity pysk razem ze swoja sektą. Ale kto sie na to odważy ? Ci którzy by sie odważyli nie mają nic w tej sprawie do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Wywijaj maczugą antysemityzmu, może to 23.07.07, 22:55 ...może to wywijanie maczugą antysemityzmu albo maczugą faszyzmu coś ci pomoże. Przynajmniej się zmęczysz i będziesz miał dobre spanie. Może przyśni ci się Michnik udzielający błogosławieństw w redakcji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wywijaj maczugą antysemityzmu, może to 23.07.07, 23:16 Jesteś nazistowską gnidą, kretynku, i nie jesteś w stanie tego ukryć. Martw się lepiej o błogosławieństwo własnego naziguru muchomora, naziola oficjalnego i gnoja, jakiego ziemia od czasów Stalina i Hitlera nie nosiła. vitabravo napisał: > ...może to wywijanie maczugą antysemityzmu albo maczugą faszyzmu > coś ci pomoże. Przynajmniej się zmęczysz i będziesz miał dobre > spanie. Może przyśni ci się Michnik udzielający błogosławieństw > w redakcji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Prostaczku trochę sfolguj sobie... 23.07.07, 23:52 miej wzgląd na pikawę. Szkoda byłoby żebyś się zapowietrzył śmiertelnie przed czasem. Tym bardziej żeś nieprzygotowany... Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Bóg Rydzykamoże wszystko!!!!!!! 23.07.07, 21:48 A ten wasz katolicki nie potrafi uchronić swych najwierniejszych owieczek. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: Bóg Rydzykamoże wszystko!!!!!!! 23.07.07, 21:51 kto mu udzielił święceń kapłanskich Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Bóg Rydzykamoże wszystko!!!!!!! 23.07.07, 22:08 Nuu, i na holocaust ten Sprawiedliwy Jahwe też pozwolił,,,pewnie miał rację ...bo to Superstar.... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Bóg Rydzykamoże wszystko!!!!!!! 23.07.07, 22:00 A ten twój nie obronił cię przed rakietami proroka..bo za lekko waliłeś łbem o ścianę płaczu ...tępy chasydku..folklorze carskiej Rosji....ze "Skrzypka na dachu"opisanego przez wybitnego znawcę "polskiego" antysemitnictwa.. jak mawia prof.Weiss.. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Re: Bóg Rydzykamoże wszystko!!!!!!! 23.07.07, 22:20 starduster napisał: > A ten twój nie obronił cię przed rakietami proroka..bo za lekko waliłeś > łbem o ścianę płaczu ...tępy chasydku..folklorze carskiej Rosji....ze "Skrzypka > na dachu"opisanego przez wybitnego znawcę "polskiego" antysemitnictwa.. > jak mawia prof.Weiss.. Nie mam boga jestem ateistą. I nie życzę sobie aby jakikolwiek się do mnie przywalił. Niech sobie doświadcza swoje owieczki ma ich miliony. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś