tetlian 24.07.07, 17:44 Faktycznie piękne. Ale aż strach myśleć, co by było gdyby szkło pękło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sokuu Nowe oceanarium 24.07.07, 18:07 Ciekawe kiedy takie cudo powstanie w Polsce. Nam chyba pozostaje czekać na takie bajery, a szkoda, bo pięknie to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 a po co ma powstawać? 24.07.07, 19:26 nie rozumiem czemu chcesz meczyc zwierzeta tylko dlatego, ze to ladnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Nowe oceanarium 24.07.07, 21:16 Bylam w oceanarium w Lizbonie. Bardzo mi sie podobało. moze to nie to samo co to na zdjeciach, ale rownie ciekawe.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
betula.pendula2 Re: Nowe oceanarium 25.07.07, 09:25 U nas też powinni takie coś otworzyć i wpuścić do wody polityków. Niech się tam kotłują. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
johan_wawa Re: Nowe oceanarium 25.07.07, 10:19 A ja widziałem fokarium na Helu, trójka polecała. Przy wejściu Pani informuje, żeby się wysikać w przyczepie przed fokarium, bo w środku nie ma toalety (no przecież to jest fokarium, czemu ma być toaleta?) W środku w brudnej wodzie widać zarys foki, albo worka kartofli z głową foki, ciężko stwierdzić. Obok plakat z rozerwaną na pół foką z bebechami w środku i napis - nie wrzucaj monet do fokarium. Foka dorota miała w brzuchu 5 kg monet. Można się zrzygać, a później tylko rozczarować. Pozdrawiam fokarium na helu rodem z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
ssamiec Re: Nowe oceanarium 25.07.07, 11:34 w Japonii, ale gdzie w Japonii?? Właśnie stamtąd wróciłem i szkoda że o tym nie wiedzaiłem... SSamiec Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Re: Nowe oceanarium 25.07.07, 12:42 Yokohama www.seaparadise.co.jp/english/ Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Nowe oceanarium 27.07.07, 13:18 fantastyczneeeeeeeeeeeeee zazdros mnie ogarnia my nigdy takiego nie bedziemy mieli bo Gos mysli o nowej stacjii na to wydamy kase Odpowiedz Link Zgłoś