critto napuścić Niemców na Rydzyka 26.07.07, 13:20 wiecie co, wpadl mi do glowy taki pomysl: skoro w Polsce nikt nie sciga Rydzyka - ani prokuratura, ani przelozeni z Zakonu Redemptorystow, ani Episkopat Polski KK - to moze napuscmy na niego prokurature innego kraju? Nalezaloby wybrac pare najpodlejszych wypowiedzi Rydzyka i gosci jego Radia o Zydach. Redaktor odpowiada za wypowiedzi swoich gosci, jezeli probuje ingerowac w to, co mowia - z tego co wiem, osoba np. o liberalnych pogladach nie ma szans sie wypowiedziec w Radio Maryja, co znaczy, ze dostep do anteny jest moderowany, ergo redaktor MA wplyw na wypowiedzi gosci, ERGO odpowiada za ich wypowiedzi na antenie Radia. Nastepnie napiszmy akt oskarzenia do prokuratury RFN - skoro mozna tam odbierac Radio, to mozna mowic o odpowiedzialnosci (byla juz sprawa z Ryszardem Benderem). Wtedy Prokuratura RFN moze wydac europejski nakaz aresztowania o. Rydzyka - bo rasizm (w tym antysemityzm itd) i ksenofobia to wg Prawa UE "PRZESTEPSTWO, A NIE POGLAD" i to przestepstwo WSPOLNOTOWE, scigane obowiazkowo w kazdym kraju unijnym. Coz, Polska moze oczywiscie odmowic wydania swojego obywatela - w porzadku, ale jesli Rydzyk wychyli nosa poza Jej granice, to zostanie capniety i przekazany sadowi niemieckiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 13:20 Panie Jurku. Również uważam,że ktoś powinien powstrzymać bestię Rydzyka. Liczyłam na jego przełożonych. Ale wszystkim sutannowym sytuacja jaka jest bardzo odpowiada, oni czerpią profity w jak najszerszm zakresie.Kto położy temu kres? Przecież Rydzyk zaprzecza idei chrześcijaństwa i Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Pan Owsiak brzydzi się kłamstwem ?... :) 26.07.07, 13:21 Np. że "Przystanek" jest wolny od alkoholu i narkotyków ?... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 mg2005... pomyliło ci sie z "pielgrzymkami" RM.... 26.07.07, 13:24 fanatyku w bereciku.... Odpowiedz Link Zgłoś
critto oszczerca mg2005 26.07.07, 14:14 sąd to udowodnil; rozumiem, ze razem z Rydzykiem chcesz przepraszac Owsiaka za swoje klamstwa i pomowienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Pan Owsiak brzydzi się kłamstwem ?... :) 26.07.07, 14:17 mg2005 napisał: > Np. że "Przystanek" jest wolny od alkoholu i narkotyków ?... ale rydzykowe media podały że organizatorzy sprzedawali narkotyki... poza tym oglądałem ten dokument w tv co trwa... byłem na tym konkretnym przystanku... gdy w jednym miejscu jest jakieś 200tys ludzi przyjezdnych to można znaleźć rózne rzeczy np. dzieci z miasteczka z puszkami piwa ale i tak było to chyba najsympatyczniejszy tłum jaki widziałem... nie ma nic bardziej obłudnego niż Rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Pan Owsiak brzydzi się kłamstwem ?... :) 27.07.07, 13:12 te_rence napisał: > ale rydzykowe media podały że organizatorzy sprzedawali narkotyki... Nie jest tu moim celem bronić TV Trwam, ale "miłujący prawdę" Owsiak jest pokrętnym hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 13:22 Jak Jaruzek z Kiszczakiem napluli ludziom w twarz, to Owsiak pracowal w rozglosni harcerskiej i nie mial ochoty nikogo bic po tywarzy.Dobrze, ze juz koniec z wyglupami pana Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 grisza14.. wy, towarzyszu griszka, dziękujecie? 26.07.07, 13:27 stary esbek griszka, nada w pracy...Teraz w sekcie Rydzyka! Jak tam , towarzyszu, ma sie wasz współpracownik Wielgus ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: grisza14.. wy, towarzyszu griszka, dziękujeci 26.07.07, 13:35 Owsiak do TVN, bo tam jest dobra atmosfera dla wszystkich TW. Wielgusika niech bierze ze soba. TW Filozofa takoz. Swoja droga ten TVN to dobra przystan dla wszystkich, ktorzy maja "wrodzony" wstret do lustrowania sie, czego wymaga tiwi publiczna.W ten sposob , przechodzac do TVN kapusie lustruja sie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 13:32 czlowieku, inaczej bys mowil, gdyby zycie twojego dziecka bylo uratowane dzieki sprzetowi z logiem Orkiestry. w naszym przypadku tak bylo. wiec nie opowiadaj mi tutaj nic o WOSP, bo nie wiesz, o czym mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 13:35 knockout napisał: > czlowieku, inaczej bys mowil, gdyby zycie twojego dziecka bylo uratowane dzieki > > sprzetowi z logiem Orkiestry. w naszym przypadku tak bylo. wiec nie opowiadaj > mi tutaj nic o WOSP, bo nie wiesz, o czym mowisz. ### o naiwności ludzka... Jolanta K. też podobno dała na farbę jednemu, czy kilku hospicjum dla dzieci..., żeby różowo im się umierało. ...a jeżeli nawet to nie Owsiak dawał tylko Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 16:39 hmmm dawno nie czytalem takiej demagogii. owszem, ludzie dawali, ale na ow inkubator nie zrzucilo sie samoczynnie 123452 Polakow, tylko ktos to musial zorganizowac, poukladac, komus musialo sie chciec. Owsiakowi i WOSP sie chcialo. I nie "jezeli nawet", bo wiem, o czym mowie. przykre, jak zawisc potrafi zaslonic komus rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
atur22 Re: Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 13:57 Niestety wiekszosc biskupow KK popiera Rydzyka. Niestety. Taka moze byc prawda. Rydzyk jast dobry w tym co robi, ma pieniadze i wladze nad mocherami. Nawt moja mama mowi ze trzeba sluchec jedno radio i czytac jedna prawdziwa gazete i z uporem maniaka glosuje na jedna sluszna partie LPR. My juz z bratem 5 lat za granica i juz raczej nie wrocimy bo dzieci urodzily sie w UK. Ale mama twierdzi ze tylko polska. Mamo! Kochamy Cie i pozdrawiamy ale ktos wypral Ci mozg...sorry Artur Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Owsiakowi juz dziekujemy... 26.07.07, 20:36 Ja miałam podobny poroblem swego czasu, dzięki Bogu już jest lepiej, ale kilka lat temu kiedy próbowałam wytłumaczyć mojemu Tacie,że kult Maryjny i obsesja żydami jest niezgodna z Pismem Świętym, bo Pan Jezus, który mnie zbawił jest Mesjaszem Żydowskim, to z początku twierdził,że takich jak ja się powinno topić,że już nie jestem Polką,że w przyszłości tacy jak ja będą prześladowani a jedyna nadzieja dla mnie to stać się częścią medialnego imperium Rydzyka, czytając jedyną prawdziwą gazetę i słuchając jedynego prawdziwego radia! Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Kościół katolicki to największe dno wśród sekt 26.07.07, 13:28 A milczące popieranie działań Rydzyka potwierdza, że jest to organizacja polityczna a nie religia. Jezus już dawno tych katolickich odstępców odrzucił. To co kościół katolicki wyprawia już dawno zostało napiętnowane w Biblii w której ta religia została nazwana prostytutką. Bo zamiast służyć Bogu służy celom politycznym. Ta religia jest siedliskiem praktyk pogańskich, z których słynął Babilon. Dlatego Biblia zachęca aby tą instytucję polityczno-religijną opuścic.(Apokalipsa św. Jana 18:4; Ksiega Izajasza 52:4; Przeczytaj sobie rozdziały 17 i 18 Apokalipsy św. Jana).Postawa Rydzyka i milczenie kościoła potwierdza, że dla tej międzynarodowej mafi polityczno-religijnej najważniejsze jest zdobywanie władzy, a nie nauczanie z Biblii tak jak to robił Jezus i jego uczniowie. A jeśli chodzi o Owsiaka to nie jestem jego zwolennikiem. Ale za jedno go cenię: za pozyskane pieniądze kupuje dla szpitali sprzęt ratujący zdrowie i życie szczególnie dzieci. Natomiast Rydzyk zebrał miliony na ratowanie stoczni gdańskiej i nie oddał ani grosza i przez to stocznia pada, a ludzie stracą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Niestety ma rację. 26.07.07, 13:28 Owsiak przyznaje, że dla obecnej władzy każda alternatywa byłaby lepsza, choć on osobiście nei jest zachwycony żadną z partii Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 13:29 I ja też tak sądzę panie Jurku... glosrydzyka.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marzenie_senne1 Rydzyk to samo ZŁO 26.07.07, 13:41 Nie rozumiem dlaczego kościół w Polsce pozwala sobie na taką kompromitację jaką jest niejaki Rydzyk. Zło w czystej postaci, anytysemita, czlowiek ktory zamiast jednać ludzi dzieli ich. Czlowiek zionący nienawiścią, pełny uprzedzeń, fałszu. Zaprzeczenie idei chrześcijańskich. Zamiast rozszerzac swoje 'imperium' i szerzeniem nienawiści zajałby się działalnością charytatywną, pomoca najbardziej potrzebującym, dobrym słowem, wsparciem duchowym...etc... Pytam: dlaczego Kościoł NIC z nim nie robi? Dlaczego??? Wstyd, po prostu wstyd. Nie mam ochoty uczestniczyć w tej szopce zwanej kościołem i dlatego więcej do kościoła nie pojdę. Wiare mam w sobie, tacy szarlatani jak Rydzyk odbierają mi tylko wiarę w sensowność instytucji kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Kat. w 26.07.07, 13:34 ciągu tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Ka 26.07.07, 13:39 krzych.korab napisał: > ciągu tysiąclecia. nawet więcej niż jedna synagoga? ...można się zgodzić, że bardzo dużo zrobił ...złego (znacznie więcej niż dobrego) Otóż Owsiak czyni zło pod przykrywką dobrego (jak Jolanta K.) Może złe porównanie: Mengele też robił co robił dla dobra medycyny czyli ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Ka 26.07.07, 13:42 kolejny idiota co wszędzie wciska żyda...i wszystko z wszystkim miesza, weź faszolu ślizgaj stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar A warto powstrzymywać Jurka O? 26.07.07, 14:47 Jakoś do mnie jego słowa i czyny przemawiają sensem, skutecznością i spójnością, czego o Kościele powiedzieć nie mogę. Nie zmartwię się, jeśli Owsiak stanie się dla Polaków autorytetem XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 [...] 26.07.07, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Nie! Poscic go, niech sie tapla we wlasnych g... 26.07.07, 15:25 Jak go kochaja, to niech mu przysylaja poczta kase, bo widac ze go ssa zazdrosci, ze na Radio Maryja przysylaja, a na jego Orkiestre tylko grosze, raz do roku. Ciekawe ile dostanie kasy od wielbicieli na swoje dzielo "Robta Co Chceta"? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Owsiak ratuje życie, Rydzyka sieje nienawiść. 26.07.07, 16:00 jak do prostego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Owsiak demoralizuje. Rydzyk nawraca 26.07.07, 16:19 mistrzkungfu napisał: > jak do prostego człowieka Owsiak jest chory na nienawisc. To mu zre mozg. Jak go kochaja, to niech mu przysylaja poczta kase, bo widac ze go ssa zazdrosc, ze na Radio Maryja przysylaja, a na jego Orkiestre tylko grosze, raz do roku. Niech wielbiciele talentu Owsika posylaja mu pieniadze, a zobaczymy czy duzo nazbiera. Pyskaczy jest wielu, ale zeby ktory ze swojego uszczkanl na "Robta co chceta", oj nie widzi mi sie to mozliwe. Tak dobrowolnie swoja forse dac na czerwone okulary jednego Owsika? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Owsiak uzbierał przeszło 30 mln na dzieci 26.07.07, 16:54 A ty co zrobiles aby pomoc innym? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Owsiak demoralizuje strasze dzieci i mlodziez 26.07.07, 17:34 Owsik, z jednej strony wyciaga od ludzi pieniadze na cele dobroczynne, a z drugiej demoralizuje mlodziez. Nikt nie jest w stanie policzyc ilu mlodych ludzi weszlo w narkotyki dzieki Owsikowi i jego pseudo "Woodstokowi". Ile Owsik ma na sumieniu dzieci, ktore juz nigdy nie beda zyc jak normalni ludzie! To lajdak udajacy dobroczynce za pieniadze zbierane od ludzi. On sam pasozytuje na nich bo od tych uzbieranych pieniedzy czerpie zysk. CZY 10% OD 30 MILIONOW TO MALO? A ILE Z ODSETEK? Latwo udawac dobroczynce trzymajac rece w cudzych pieniadzach. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Owsiak demoralizuje strasze dzieci i mlodziez 26.07.07, 20:04 No popatrzcie, czy nie miałam racji? Poszeklu zna tylko jedną mantrę pieniądze, kasy, pieniędzy, odsetki, miliony, zysk, procenty... Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Rydzyk demoralizuje starsze panie 27.07.07, 12:29 na szczęście młodzież ma go w..... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Ka 26.07.07, 19:58 O zapomniałam, poddani Rydzyka , mają tak naprawdę dwie obsesje pieniądze i nienawiść do żydów, bo tak oni są zawsze wszystkiemu winni i zawsze wszędzie ich pełno, ciekawe jak to możliwe, że społeczność Żydowska w Polsce jest taka mała? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Ka 27.07.07, 00:37 Edyta, Mnie w sumie nie jest wstyd za takie osoby. Bardziej przeraza mnie jak takie osoby sa podatne na manipulacje. Jezeli takie osoby wierza w lotne slogany o tym, ze wszystkiemu winni sa Zydzi, a np. Owsiak jest zly, szatanem itp. to jak bliska jest granica miedzy dzisiejsza polska a hitlerowskimi Niemcami, gdzie obywatele w zyciu by nie dali sobie wmowic, by nigdy nie uwierzyli, ze istnieja obozy zaglady. To jest najgorsze, to niebezpieczenstwo wlasnie. Szkoda, ze osoby ktore wypowiadaja sie na tym forum sieja nienawisc. Zaluje, ze np. na polskich forach nie mozna porozmawiac z ludzmi na poziomie. Z jednej strony dobrze ze kazdy moze miec teraz internet, no ale z drugiej strony prowadzi to do tego, ze do kazdej dyskusji wtracaja sie osoby bezmyslne. To co dla niektorych tutaj na tym forum jest norma, sposobem na wypowiadanie swoich opinii, przez rzucanie bezpodstawnych oskarzen, obrazanie bliznich to przejaw jakiejs choroby,zgnilizny drazacej czesc naszego spoleczenstwa. Marzylyby mi sie czasy, kiedy poziom dyskusji na polskich forach unioslby sie ponad dyskusje z osobami chorymi, bo ile czasu mozna wierzyc w to, ze to gowniarze probuja zdobyc posluch przez wyzwiska. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka44 Re: Owsiak więcej zrobił dla kraju niż Kościół Ka 26.07.07, 14:07 Kosciol tez to wie i dlatego to ich tak mierzi,Jurek Owsiak jest jedna z niewielu uczciwych osob na polskiej scenie . Odpowiedz Link Zgłoś
adico7 Re: Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego 26.07.07, 13:36 Owsiak chyba sie owsianki najadles... Jak sie juz publicznie wypowiadasz i kultury chcesz nauczyc to przynajmniej zmien jezyk... w ryj to sam mozesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 adico7...Ma racje Owsiak!.. Chamów tylko w ryj !!! 26.07.07, 13:40 ty też mozesz zarobic, tylko powiedz gdzie i kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
adico7 Re: adico7...Ma racje Owsiak!.. Chamów tylko w ry 26.07.07, 14:01 Romcio ty chyba tez owsianki sie przejadles. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Rydzykowi nikt nie podskoczy z kilku powodow. Otoz 26.07.07, 13:39 1) Komuch Jaroslaw musi go tolerowac, gdyz Ojciec Defektor ma silny wplyw na dosc duza grupe potencjalnych wyborcow. Wyborcy Ci stanowia trzon elektoratu PiSuaru, LPR i czesciowo SO. Komuch Jaroslaw probuje teraz przechwycic ten elektorat i jakiekolwiek zatargi z Ojcem Fekatorem nie sa mu na reke. 2) Wielki Papa B16 ma to gleboko w swojej papieskiej swiatobliwej pupie, dopoki Ojciec Fekator odpala kasiore i bizness sie kreci. Jesliby Ojciec Fekator postawil sie okoniem i nie chcial sie dzielic z wyzej postawionymi w koscielnej hierarchii facetami w sukienkach, szybciutko wyladowalby w jakims "domu dla emerytowanych facetow w sukienkach" we Wloszech... I taka jest prawda o Rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Rydzykowi nikt nie podskoczy z kilku powodow. 26.07.07, 13:44 joushua napisała: > 1) Komuch Jaroslaw musi go tolerowac, gdyz Ojciec Defektor ma silny wplyw na > dosc duza grupe potencjalnych wyborcow. Wyborcy Ci stanowia trzon elektoratu > PiSuaru, LPR i czesciowo SO. Komuch Jaroslaw probuje teraz przechwycic ten > elektorat i jakiekolwiek zatargi z Ojcem Fekatorem nie sa mu na reke. > > 2) Wielki Papa B16 ma to gleboko w swojej papieskiej swiatobliwej pupie, dopoki > > Ojciec Fekator odpala kasiore i bizness sie kreci. Jesliby Ojciec Fekator > postawil sie okoniem i nie chcial sie dzielic z wyzej postawionymi w koscielnej > > hierarchii facetami w sukienkach, szybciutko wyladowalby w jakims "domu dla > emerytowanych facetow w sukienkach" we Wloszech... > > I taka jest prawda o Rydzyku. si si...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Zapomniełaś o Episkopacie oni też mają w D ekscesy 26.07.07, 13:46 Rydzyka b dzięki temu wydra więcej od Państwa.Wszak owieczki nie podskoczą pasterzowi bo grozi gulasz. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 rydza powstrzyma tylko jakiś dobry snajper:) 26.07.07, 13:42 moze czas wypuścić Ali Agcę? papież mu w koncu wybaczył.. Polak-ateista ps. oczywiscie zartuje... ale rydzol jest po prostu bezkarny, rzad sie go boi, klechy go popierają Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Fakt. Tylko nikomu to nie jest na reke. Vide moj p 26.07.07, 13:43 ost powyzej (poki go moderator nie usunal). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: rydza powstrzyma tylko jakiś dobry snajper:) 26.07.07, 13:46 tyyy tak sobie nawet nie żartuj... rydzykowe faszole by zrobiły z niego męczennika i ikone a na jego miejsce następny szybko by się znalazł... faszystów nigdy nie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to prawda.. rydzol-męczennik to byloby dopiero dno 26.07.07, 13:49 :) babcie by sie modliły do obrazków z rydzolem choc w sumie juz teraz sie modlą:) Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wlasnie! Dlatego PiSuary tak nienawidza Jaruzela z 26.07.07, 13:49 a stan wojenny. Odebral im szanse na martyrologie. Gdyby do Polski weszli Rosjanie, polalaby sie krew, bylyby ofiary, bylaby martyrologia i meczenstwo. A tak nici z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Owsiak - nie strasz o.Rydzyka pobiciem - to grzech 26.07.07, 13:43 Kto mieczem wojuje to od miecza ginie, lub, Nie strasz , nie strasz bo sie zesrasz ? To takie przyslowia ludowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Chamskie przysłowia.Szlachta waliła w pysk za obra 26.07.07, 13:49 -zę nie tylko kobiety ale za usiłowanie zrobienia z nich chamów do posługi też. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A gdzie Pana tolerancja panie Owiak? 26.07.07, 13:51 O czym Ty piszesz. Brak zgody na chamstwo nie kłóci się z pojęciem tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab To przez tolerancję wobec chamstwa mój kraj traci 26.07.07, 13:52 w oczach świata i uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: To przez tolerancję wobec chamstwa mój kraj t 26.07.07, 14:35 Przerażający jest także brak egzekucji prawa. Owsiak wygrał proces o zniesławienie, ale mimo wyroku sadu Rydzyk nie przeprosil. Coz, ryba psuje sie od głowy, skoro prezydent-prawnik z zawodu= olewa wyroki sadu i nie przeprasza mimo takiego wyroku, to jak może być szacunek dla prawa w naszym kochanym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 13:45 Prezydent powinien być psychicznie silniejszy, a nie wyżywać się na słabszych od siebie. Prezydent niech doprowadzi do sądu za obrażę swojej żony. Jeżeli tego nie zrobi, będę uważał, że może sądzić tylko bezdomnych i lekko wstawionych i obrażać ludzi, którzy chcą się o coś zapytać. Nawet nie potrafi obronić swojej żony od człowieka, który jako ksiądz nie kocha swoich bliźnich, przepraszam, kocha: kochaj bliźniego swego, aż koszula zejdzie z niego. To jest o.Rydzyk. Prezydent jest za słaby na ten urząd. Przykro mi, że nie potrafi stanąć w obronie całego narodu a zwłaszcza swojej żony. Zobaczymy, jak dalej sytuacja będzie się rozwijała, a zapowiada się, że nad wyraz ciekawie i interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Manipulator odpowiedzialny za demoralizacje m 26.07.07, 13:46 Nawet podstarzaly kabotyn jest o niebo lepszy od glupiego i zlosliwego klechy z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
edico Politycy o RM i Rydzyku 26.07.07, 13:48 www.youtube.com/watch?v=xSMHTCbu9v0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 może Owsikaowe miasteczko pod siedzibą szatana? 26.07.07, 14:00 tak z miesiąc - występy zespołów metalowcyh od rana do wieczora? po takim miesiącu w oknach pojawiły by się białe flagi i Redemptoryści przeszli by na dobrą stronę moczu. sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz jakie zasługi ma ojciec Rydzyk dla narodu? 26.07.07, 14:05 Słucham jego obrońców... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego 26.07.07, 14:05 Za granicą O.Dyrektora już dawno pozbawiliby majatku, godności kościelnej i zamknęli na dłuższy czas w więzieniu. U nas nikt nic nie zrobi bo rząd i organizacje boją sie kilkusettysiecznej armii rozzłoszczonych moherków a kościoł popiera działalność Rydzyka bo to przynosi sporo kasy! Owsiak ma moje 100% poparcia, jak zawsze. Jedyny rozsądny człowiek w tej bandzie oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego 26.07.07, 14:07 ami_lii napisała: > Owsiak ma moje 100% poparcia, jak zawsze. Jedyny rozsądny człowiek w tej > bandzie oszołomów. Witaj na pokładzie. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ratzinger Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 14:07 Rydzyk powiedział co powiedział na zamkniętym wykładzie, trudno za to walić po ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut "Róbta co chceta" - widocznie cię posłuchał 26.07.07, 14:08 Jesteście jednakowo obrzydliwi... Pamiętasz, jak w porywie pychy rodem z "trwam" rozpieprzyłeś legalne stoisko z okularami? Ćpaj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 14:12 Podziwiam Owsiaka, ale to pie..ięty facet. Odpowiedz Link Zgłoś
annetje Brawo Owsiak!!! Gdyby panowie rzadzacy mieli 26.07.07, 14:12 choc cwierc tyle odwagi co Ty to nie byloby problemu!!!! Rzeczy trzeba nazywac po imieniu!!!!!!!!11 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Owsiak o Rydzyku ... 26.07.07, 14:16 Odezwal sie prawdziwy "autorytet moralny" z rzedu robta co chceta!!! Wlosy sie na glowie jeza! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Brawo Owsiak!!! Gdyby panowie rzadzacy mieli 26.07.07, 14:38 annetje napisała: > choc cwierc tyle odwagi co Ty to nie byloby problemu!!!! > Rzeczy trzeba nazywac po imieniu!!!!!!!!11 Wtedy powiedzieliby - sorki, nie potrafimy rządzić, przepraszamy, nowe wybory. Oczywiście musieliby być przy okazji mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Milosc, Przyjazn, Muzyka v. Radyjo nienawisci 26.07.07, 14:13 tarzanie sie w blotku jeszcze nikomu krzywdy nie wyrzadzilo. A idea Woodstocku to "Milosc, Przyjazn, Muzyka", a nie "Robta co chceta". Zreszta i to drugie haslo nie oznacza totalnego permisywizmu - warto sie najpierw zapoznac z filozofia zyciowa wyznawana przez Owsiaka, a dopiero potem dyskutowac na ten temat. Co do radia to nie wiem, ale wlasna telewizje Owsiak juz zalozyl albo zaklada. Bedzie sie ona nazywala O.TV i bedzie dostepna w ramach Platformy Cyfrowej N. Trabienie o dobroczynnosci? Raczej nie tylko TRABIENIE, bo Owsiak autentycznie zbiera pieniadze na pomoc sluzbie zdrowia i ratowanie chorych i te pieniadze rzeczywiscie do nich trafiaja. A Rydzyk rzekomo mial 'ratowac Stocznie Gdanska' I CO ??? CO Z PIENIEDZMI NA STOCZNIE, PANIE RYDZYKU???? Chwala Owsiakowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego cz.. 26.07.07, 14:45 Słuchałam niedzielnego kazania w wiejskim kościele,znowu oberwało się Owsiakowi ,bo głosi hasło "róbta co chceta".Proboszcz pluł jadem, dotąd to było jego hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Owsiak o Rydzyku: Ktoś musi powstrzymać tego 26.07.07, 14:51 "Prócz plucia i stania w rozkroku o niczym nie mają pojęcia lecz mimo to wierzą głęboko że czeka ich cud wniebowzięcia gdy tylko zatłuką się w mroku" (J.Kaczmarski) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dakula 26.07.07, 14:59 dakula napisała: > Słuchałam niedzielnego kazania w wiejskim kościele,znowu oberwało się > Owsiakowi ,bo głosi hasło "róbta co chceta".Proboszcz pluł jadem, dotąd to było > > jego hasło. Nie plul jadem, tylko mowil prawde o tym oiekunie pijakow i cpunow. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: dakula 26.07.07, 15:20 > Nie plul jadem, tylko mowil prawde o tym oiekunie pijakow i cpunow. typowe myslenie faszysty... a Owsiak więcej zrobił dla ludzi w Polsce niż Rydzyk ze swoimi paranojami i wszyscy jego faszystowscy sympatycy razem wzięci ... www.wosp.org.pl/medycyna_sluch/ Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: te_rence 26.07.07, 15:43 te_rence napisał: > > Nie plul jadem, tylko mowil prawde o tym oiekunie pijakow i cpunow. > > typowe myslenie faszysty... > a Owsiak więcej zrobił dla ludzi w Polsce niż Rydzyk ze swoimi paranojami i > wszyscy jego faszystowscy sympatycy razem wzięci ... > www.wosp.org.pl/medycyna_sluch/ Ze nie masz prawie lub wcale rozsadku wiem od dawna. Nie wiedzialem jednak, ze zaawansuje do stopnia faszysty. Widac, ze normalny to nie jestes. A moze czegos sie nacpales, ze takie beznadziejne bzdety pitolisz???! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: te_rence 26.07.07, 15:47 dyskusja z tobą nie ma sensu... to jak rozmowa o kolorach z daltonistą... smutny z ciebie człowiek i zgorzkniały... ciekawe czy twoje życie jest tak smutne jak twoje wypowiedzi? niepozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś