funia81 28.07.07, 14:27 Droga PO, Prowokacja jest niska i prymitywna, ale odpowiedzcie, prosze, z glowa. I z jajami. PiSowi w kwestii obludy nikt nie podskoczy. Wykorzystajcie to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezentejszyn1 PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:28 Kampanie i PiS i PO poniżej poziomu morza Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Obłudny klip PiS 28.07.07, 15:44 O ile w materiale PO jest coś logicznego, coś co odnosi się do rzeczywistości, to klip PiS jest po prostu żenujący. Co może konstruktywnego robić opozycja, której projekty marszałek Dorn trzyma w szufladzie po pół roku, bo ma do tego prawo? Jak PO może nie wziąć subwencji skoro jest to obligatoryjne? A ile pieniędzy z budżetu bierze PiS, jeszcze więcej bo ma więcej posłów. I tez nie robi nic konstruktywnego, bo CBA i CBŚ oraz odzyskane prokuratury to jednak tylko skok na pastwo a nie konstruktywne działania. Obłuda, obłuda i jeszcze raz obłuda. Drogi PiSie prowadzisz kampanie przeciwko sobie, wiec zmieńcie przynajmniej hasło, bo zachowujecie się jak chłopcy w krótkich majteczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 15:49 kontestujacy napisał: > O ile w materiale PO jest coś logicznego, coś co odnosi się do rzeczywistości, > to klip PiS jest po prostu żenujący. > Co może konstruktywnego robić opozycja, której projekty marszałek Dorn trzyma w > PO chyba żadnych projektów związanych z ekonomią nie zgłosiła :) Nie mają pomysłów ,tylko ciągle reorganizują rząd cieni Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 28.07.07, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Okręgi jednomandatowe uchronią nas przed pazernymi 28.07.07, 19:03 partiami. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Okręgi jednomandatowe uchronią nas przed paze 28.07.07, 19:15 krzych.korab napisał: > partiami. Z jednej strony masz rację, ale z drugiej spójrz tylko na zabiegi Edgara w woj świętokrzyskim, czy czasami to nie zabiegi przygotowujące się do okręgów jednomandatowych - wiem że pacjent z pomorza, lecz już obywatelstwo honorowe Włoszczowej posiada - więc chyba nie ma problemów aby stamtąd startować;) Odpowiedz Link Zgłoś
phun PIS sra w Gacie przed nowymi Wyborami i komisja 28.07.07, 19:31 sledcza www.przeglad-tygodnik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 przecież PiS stoi obłudą i dzięki niej istnieje! 28.07.07, 19:47 PiS to królowie obłudy i kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: przecież PiS stoi obłudą i dzięki niej istnie 28.07.07, 20:18 kronopio77 napisał: > PiS to królowie obłudy i kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Stop wariatom drogowym i główkom pingpongowym! 29.07.07, 22:06 Stop wariatom drogowym i główkom pingpongowym! Stop niszczarkom i PiSowskim pogwarkom! Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z billboardu PiSiOR sprawca dziadka mordu. Patrz Tuska billboardu słupek obsikuje Rydza głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali, co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wehrmacht, ale to Kusrki! Już wybory znowu PiSka. Liberałom co złe wciska. Jak kruk czarny siadł na jaju, pewnie się wykluje w raju, taka upierzona, ukaczona, monoPolska wymarzona. Siedzi, siedzi w czarnym fraku, czeka, czeka na buraku. Ciągnie, ciągnie tego flaka, zamiast jajec ma buraka. Tak Solidarności zdrajca burakiem zastąpił jajca. Sieje pod zaprzeszłe plony, daje obietnic miliony. Poczęcie ma w depozycie, ukochał władzę nad życie. Oczywiście i siebie kocha, a liberał, Żyd wynocha ! Wykrętny “powstań ludu ziemi”. Przekręty to naszej wadzy miód. TiVi Trwam natchnie promiennymi. “Dziś wiedzie nas na bój, na trud. ...” Smród swojski, do Boga jak ćmy. Choć marność, jutro wszystkim my. LiS i PiS wznosi wspólny śpiew. Wtórują nam kościelne dzwony. Niosą pieniędzy grom, wiele dziew. Ojciec Rydzyk woła siew, siew, siew. Prawicy kolor jest czerwony. A wrogom wadza upuści krew! Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: przecież PiS stoi obłudą i dzięki niej istnie 28.07.07, 20:30 Ciekawe, że film widziałem w TVP 2... to publiczna już puszcza spoty PiS i PO?? Czy tylko PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: przecież PiS stoi obłudą i dzięki niej istnie 28.07.07, 23:19 charnel napisał: > Ciekawe, że film widziałem w TVP 2... to publiczna już puszcza spoty PiS i PO?? > > Czy tylko PiS... > Z tego, co wiem, ten PO nie może być już pokazywany, jednak w Internecie można odnaleźć spot PO. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PIS sra w Gacie przed nowymi Wyborami i komis 28.07.07, 20:19 phun napisała: > sledcza > > www.przeglad-tygodnik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Okręgi jednomandatowe uchronią nas przed paze 28.07.07, 20:27 Gosiewski nie miałby takich wpływów, gdyby nie jego pozycja w partii. Jakby był z JOW być może miałby mniejszą siłę rażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Na miejscu PO olał bym temat. 28.07.07, 19:41 PiS-owi wystarczy nie przeszkadzać, sami sie wyp...ą, poprzez swoja nieudaczność. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Na miejscu PO olał bym temat. 28.07.07, 21:26 a.k.traper napisał: > PiS-owi wystarczy nie przeszkadzać, sami sie wyp...ą, poprzez swoja > nieudaczność. xxxxxxxxxxxxxxxxx Mówią-=-nie ruszaj gó.na,bo może być smród.Olać ich wypociny,a sami popłyną. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Znakomity klip PiSu - Zabolalo was, cieniasy 29.07.07, 04:21 znakomity klip - tersciwy, prawdziwy, do rzeczy i nade wszystko ostro podnoszacy cisnienie "wyksztalciuchom" - co dobitnie widac na tym forum. Oby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper "Mamy jedną Polskę i wy za nia odpowiadacie" 29.07.07, 09:18 Pomyliłes adresy, to raczej twój problem. Nie odrózniasz ludzi komentujacych wydarzenia i wymieniajacych spostrzezenia od ideologicznego podejscia do danej partii. Gdybym nienawidził jakiejkolwiek partii, nienawidziłbym tez części ludzi którzy maja prawo do odania głosu na legalnie zarejestrowana partię, a tak nie jest. Jezeli poprawia ci nastrój taki bzdet i poziom piaskownicy to pisz bezpośrednio na e-mail partii, w tym wypadku PO, no i PiS z gratulacjami. Mnie akurat nic do tego. Uwazam że ten rząd a głównie prezes PiS-u zmarnował Polsce dwa lata. Fachowiec bierze się za robote bez zbednych komentarzy a problemy stara się pokonywać, tak jest w życiu i w polityce też, także i tu o tu trzeba ludzi pracowitych z talentem a nie opowiesci co sie powinno zrobic by sie wam lepiej zyło. a wiesz czemu go krytykuję? Bo jako uczestnik tych samych wydarzeń historycznych, wyrosły z tego samego pnia mam prawo by nie fałszowano historii i robiono to co obiecywano.W tytule krótko okresliłem motto PiS-u, jak będzie rządzic PO tez bede umiał skomentować, natomiast z tak miernych, godnych tzw. IV RP postów, normalnie śmiac mi się chce. Nie masz ani wiedzy ani doswiadczenia ani tez zdolnosci do analizy faktów. Pomyliłeś "kibolku" mecz z dyskusja miedzy powaznymi ludźmi, nie ta trybuna. Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 16:45 PO wiele razy mowila o swoich pomyslach na gospodarke. To, ze ty nie umiesz ich zrozumiec, to juz Twoja sprawa. PiS to polityczni analfabeci, GOSPODARKA, GŁUPCZE. A nie rozliczanie przeszłości 15 lat za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:16 armagon napisał: > PO wiele razy mowila o swoich pomyslach na gospodarke. To, ze ty nie umiesz ich > zrozumiec, to juz Twoja sprawa. PiS to polityczni analfabeci, GOSPODARKA, GŁUP > CZE. A nie rozliczanie przeszłości 15 lat za pozno. PO mowiła też że zrzeknie sie subwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:32 Te subwencje nalezy zlikwidowac - szanse musza byc rowne. Działalnosc polityczna powinna byc SŁUŻBĄ publiczna - nie wiem czy wiesz, co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:36 nie wiem czy wiesz o czym mówisz subwencje z budżetu wprowadził Sejm kiedyś w tej intencji by partie nie brały forsy od możnych (a potem realizowały ich interesy "z wdzięczności") ale to dygresja rzecz dotyczy obietnicy rezygnacji z subwencji przez PO złożonej by wygrac wybory i zlamanej zaraz po wyborach...niestety, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 23:17 Przede wszystkim subwencje należy zlikwidowac tak jak tego chciała PO, nie jest winą Platformy, ze PiS nie chce likwidacji źrodeł finansowania, trudno się dziwić, wszak to PiS wydal baardzo dużo na na wyborcze kampanie mediale. Czyli co? PiS - obłudnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe a gdyby tak to PiS a nie PO zanęcił przed wyborami 28.07.07, 17:40 - zrezygnujemy z dotacji! (byle wygrać), a potem bierze dotacje Jaka powinna być odpowiedź? Oszukali! Tak:)) to zrobiła PO Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: a gdyby tak to PiS a nie PO zanęcił przed wyb 28.07.07, 23:29 loppe napisał: > - zrezygnujemy z dotacji! (byle wygrać), a potem bierze dotacje > > Jaka powinna być odpowiedź? Oszukali! Tak:)) > > to zrobiła PO PO i PiS zrobiło to samo, mamy tu do czynienia z oszukaniem wyborców w kampanii. Przecież PO nie musiała tych pieniędzy brać dla siebie, lecz przeznaczyć np. dla organizacji charytatywnych, a nic mi nie wiadomo, żeby to zrobiła. Im wszystkim zależy tylko na władzy, a nie na dotrzymywaniu obietnic. Nie wierzę ani jednym, ani drugim. Jeśli chodzi o uczciwość, pbie partie są dla mnie tak samo spalone. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 23:24 loppe napisał: > armagon napisał: > > > PO wiele razy mowila o swoich pomyslach na gospodarke. To, ze ty nie umie > sz > ich > > zrozumiec, to juz Twoja sprawa. PiS to polityczni analfabeci, GOSPODARKA > , > GŁUP > > CZE. A nie rozliczanie przeszłości 15 lat za pozno. > > > PO mowiła też że zrzeknie sie subwencji... Obie partie wiele obiecywały... PO poparła becikowe, więc każdy, kto wierzy w jej liberalizm gospodarczy, jest w błędzie. Obie partie są równie "pobożne", katolickie i tradycyjne od strony obyczajowej. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Obłudny klip PiS 31.07.07, 01:27 Smieszny argument. PO poparla becikowe, wykazujac dobrą wolę. Niepotrzebnie, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
joeb a Co PISs niekompetencja ma pokazac? 28.07.07, 17:31 PISs juz pokazal co potrafi - niekopetencja, afery - chaos - i nie ustanny wyscig do koryta... Przeciez nie zrobia reklamy swojego programu ... czy tez pomyslu - bo takiego poprostu nie maja a jak maja to wylacznie co do swoich kieszeni ... Nieudacznictwo i kompletny brak jakich kolwiek kompetencji tych ludzi poprostu zaskacza tak wysoko ze chyba nikt z nas w najstraszniejszym koszmarze nie spodziewal sie ze beda to dzisiejsze realia ... Mam nadzieje ze tym razem Ci wszyscy ktorzy nie glosowali - dajac swoj wybor oszolomom beda teraz glosowac na mniesze zlo ... Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:54 niestety PO tylko mówi i nigdy ani nic z tego nie wynikło, obecnie nie wynika ani w przyszłości nie wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 23:34 ojkoorde napisał: > niestety PO tylko mówi i nigdy ani nic z tego nie wynikło, obecnie nie wynika > ani w przyszłości nie wyniknie Masz rację. Oni dziś głośno krzyczą, czego by nie zrobili, ale jak przyjdzie co do czego, to nadal będziemy twkili w tym samym miejscu. Przecież w PO są też ludzie z AWS, którym nagle przeszkadza reforma, którą sami przegłosowali, reforma służby zdrowia. Zakłamanie nadciąga zewsząd. PiS też obiecywał i co z tego mamy? CBA, które nie wiadomo kiedy i kogo złapie na sfingowaną łapówkę? Ani PiS, ani PO chyba nie mają żadnych konkretów, jeśli swoje spoty opierają na wzajemnych oskarżeniach. www.stopfanatykom.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 18:49 nikt nie potrafi zrozumieć pomysłów PO na gospodarkę. Po za tym nikt ich nie zna, bo gabinet cieni nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
simoneee2 Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:16 Misiek Platforma nie musi nic wymyślać dlatego że oni biorą gotowe wzorce rozwiazania z takich krajów jak Irlandia, USA, czy Anglia To Pis eksperymentuje tylko umiarkowany liberalizm się sprawdza a pis to socjaliścito nic dobrego dla ludzi zreszta kończylem ekonomie i Pisiory kitow mi nie wcisną Odpowiedz Link Zgłoś
loppe eksperymentuje? 28.07.07, 17:17 do tej pory obowiązywała wersja "nic nie robi" zagubiony Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:57 umiarkowany liberalizm jest OK tu sie zgadzam a co do tego, że PIS to socjaliści to chyba chodzi o LiS czy też GiL czyli taki pryszcz na dupie PiSu i społeczeństwa, który być musi by głosować a tylko przeszkadza i kompromituje wszystko i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
usak Nie wiem, skad PO te gotowe wzorce bierze... 29.07.07, 03:08 ... ale napewno nie z USA. W Ameryce biedny ojciec rodziny zarabiajacy miesiecznie 2.333 $ i majacy na utrzymaniu zone z dwojka dzieci nie placi ani grosza podatku! Tusk z Rokita zabraliby mu 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 o droge pytasz ? 28.07.07, 15:59 jezeli PO jest tak przesladowane to SKLADA MANDATY i czeka na WYBORY ktore po takim gescie nastapilyby bardzo szybko ( byla tez propozycja PiS co do wczesniejszych wyborow, PO to olala) sybwencje moza przyjac i PRZEKAZAC do budzetu tak zrobilby ten co morde darl ze nie wezmie Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Kpię, ale też i o droge pytam 28.07.07, 16:05 Świetna propozycja, złożyć mandaty i już nikt nie będzie patrzył na łapki Jareczka, który aż zamlaskałby z zadowolenia na samą myśl o tym, że opozycja sama mogłaby się wyrzec przynajmniej namiastek mozliwości kontroli. A tak na poważnie to Ty serio uważasz, że PO powinno złożyć mandaty? I możesz mi wytłumaczyć jak to niby zaowocowałaby wcześniejszymi wyborami? Weź mi to wytłumacz, bo ja głupi jestem. Ciąg przyczynowo-skutkowy proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
quba71 Gebels, Urban, PiS.... 28.07.07, 16:46 To jest kontynuacja propagandy w najgorszej z możliwych formie. Ale trzeba przyznać, że speców od propagandy PiS ma super, prawie tak samo dobrych jak hitler i komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Gebels, Urban, PiS.... 28.07.07, 17:31 quba71 napisał: > To jest kontynuacja propagandy w najgorszej z możliwych formie. > Ale trzeba przyznać, że speców od propagandy PiS ma super, prawie tak samo > dobrych jak hitler i komuna. =========== Goebelsa nie znam i nie chce znac. Natomiast ponizasz profesjonalistow pokroju Urbana i innych dziennikarzy, poniekad kazdego zawodowego publicyste. Szczeniacki belkot o komunie i Hitlerze (nazwiska polskim jezyku zawsze sie pisze z duzej litery, nieuku, bez wzgledu na zapatrywania) dowodzi wtornego analfabetyzmu politycznego, oszolomstwa lub po prostu nieuctwa. Ten filmik, to wbrew pozorom atak kwaczystow na nich samych. Wkrotce to wlasnie PiS bedzie tak samo potrzebowac "rzadowego zasilku dla partyjniakow", dokladnie tak samo, jak teraz PO i liczna banda innych darmozjadow. Kwaczysci powinni tych "specow" wywalic na zbity pysk, bo ci rozpoczeli kampanie, o ktorej KAZDA ekipa rzadzaca unika, jak diabel swieconej wody. To byl idiotyczny, samobojczy krok. Przeciez PiS jest takze beneficjentem z budzetu na swoja dzialalnosc statutowa. Zacznij uzywac mozgu, jesli takowy posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
quba71 Re: Gebels, Urban, PiS.... 28.07.07, 19:44 Widze, ze poglady mamy w zasadzie takie same, więc nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz. O literówke ? Fakt, napisałem Hitler z malej litery, ale od wielu lat nie przykladam uwagi do ortografi w necie. Tu nalezy zwracac uwage na tresc - nie na forme. Co do reszty - zgadzam sie z Tobą A porownanie nie dotyczy porownania osób, lecz METODY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Goebbels, Urban i TVN24 29.07.07, 02:51 quba71 napisał: > Widze, ze poglady mamy w zasadzie takie same, więc nie rozumiem dlaczego mnie > atakujesz. > O literówke ? M: Pociesze cie, belkot z bledami czy tez bez brzmi jednakowo. Polecam ci dzwonic do "Szkla Kontaktowego" bo tam ostatnio brakuje plujek i wpuszczaja w eter kilkakrotnie te same kanalie (co przyznaja ci co wyrazaja swe wulgaryzmy). W Szkle Kontaktowym literowka nie ma znaczenia wiec bedziesz mogl ublizac naszemu rzadowi bez obawy o interpunkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Gebels, Urban, PiS.... 28.07.07, 20:23 quba71 napisał: > To jest kontynuacja propagandy w najgorszej z możliwych formie. > Ale trzeba przyznać, że speców od propagandy PiS ma super, prawie tak samo > dobrych jak hitler i komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse stymulacja faktoru swiadomosci. 28.07.07, 17:02 > Co może konstruktywnego robić opozycja? Napewno nie moze zwalczac kaczyzmu stosujac kacze metody, tak jak nie mozna rozwiazac zadnego problema scislego uzywajac srodkow ze zbioru tegoz problemu. Ruch nalezy do swiadomego i wolnego obywatela; a opozycja musi pracowac nad podniesieniem swiadomosci wyborcy. Wszelkie szamotanie sie w kaczym szambie (vide Niesioloski) moze byc tylko wykorzystane przeciw opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: klip PiS jest po prostu żenujący 28.07.07, 17:16 Bo to nie dla Ciebie, tylko dla "ciemnego ludu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: klip PiS jest po prostu żenujący 28.07.07, 17:18 :) między nami światłymi Odpowiedz Link Zgłoś
loppe swoją drogą poziom... 28.07.07, 17:20 reprezentowany w krytyce spotu - nic, zero szczegółow, argumentów, myśli, inteligencji - tylko etykietka własna z jak gdyby pustej głowy mam obawy czy z takim poziomem intelektualnym pokonacie PiS w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: klip PiS jest po prostu żenujący 28.07.07, 20:23 pisuarro napisał: > Bo to nie dla Ciebie, tylko dla "ciemnego ludu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Obłudny klip PiS 28.07.07, 17:50 "O ile w materiale PO jest coś logicznego" nie wiem jak tam jest z twoim poczuciem logiki bo ja choć głosuję za PiS i jestem po dwóch kierunkach ścisłych nic od PO jeszcze logicznego nie widziałem - może mnie oświecisz Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 16:12 prezentejszyn1 napisał: > Kampanie i PiS i PO poniżej poziomu morza ============= Morza falszu i obludy. Przeciez obie te partyjki sa z jednego pnia. Teraz zaczynamy rozumiec przyczyny tych sztucznych podzialow na odlamy i frakcje. Nowa partia, to swieze subwencje. A po wyborach "przypadkowego spoleczenstwa" dodatkowe apanaze i stolki. I oczywiscie kasa. A jak nie, to dziesiatki milionow zlotych rocznie pozwola oczekiwac kolejnych fuksow wyborczych. Chce sie po prosu rzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
kinoman1920 kamapienie (obie), czy klipy 28.07.07, 16:50 sa na zenujacym i nie chodzi tu nawet o argumentacje w filmach... ale generalnie o brak pomyslu i zenujace realizacje. Panowie szołmejkerzy z PiS i PO - zatrudnijcie poprostu fachowcow - miast samym wymyslac tak zalosne scenariusze... Gdyby tak reklamowac jakikolwiek produkt, usluge, firme... to marny koniec. Zreszta mam nadzieje, ze caly ten politycznych chlew (i z lewa, i z prawa) czeka wlasnie taki koniec. kinoman.wordpress.com - bez polityki Odpowiedz Link Zgłoś
kensai666 Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:29 Może niech Majewski ułoży scenariusz reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
navaira PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:28 Być to nie może, a jak tam 3 miliony mieszkań, tanie państwo, rewolucja moralna, komisja prawdy i sprawiedliwości, Euro 2012, zakaz kandydowania dla przestępców...? Odpowiedz Link Zgłoś
kensai666 Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:29 3? a nie 8...? Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 umnie mają przerąbane jak pokład 510 28.07.07, 14:29 same obiecanki tylko po nich zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kensai666 Re: umnie mają przerąbane jak pokład 510 28.07.07, 14:30 Polak głupi - we wszystko uwierzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PiS***PiS__PiS***PiS__ W y g r a m y !!! 28.07.07, 15:13 Partia, Jarek, Partia, Jarek! Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: PiS***PiS__PiS***PiS__ W y g r a m y !!! 28.07.07, 17:24 brawo PiS , jestesmy z wami, a tym pokemonom i lidowcom pokazmy gdzie raki zimuja!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 14:40 przegrywa w ...sondażach :))) PO wygrywa...w sondażach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
we28 Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 14:51 amanasunta napisała: > przegrywa w ...sondażach :))) > PO wygrywa...w sondażach :)))) I tak będzie bo sondaże są dla POkaztwania życzeń medialnych a wybory zwycięzców Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 15:13 A kto to rok temu wygral w Warszawie, prosze mi przypomniej? Bo chyba nie prawie najlepszy premier jakiego Polska miala? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 15:16 > najlepszy premier jakiego Polska miala? No nie, najlepszym jest Kaczyński, a on nie startował ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 15:41 > > najlepszy premier jakiego Polska miala? > > No nie, najlepszym jest Kaczyński, a on nie startował ;o) Efekty rządów Gronkiewiczowej już są ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 15:48 Nie wiem, nie mieszkam w Warszawie. Niezależnie zresztą od tego kto by wygrał: Kaziu, HGW, krasnoludki czy inne gamonie rządził by jednakowo ŹLE. Jakie pojęcie o samorządzie i problemach Warszawy mieli kandydaci? Żadne. I tak dalej będzie, dopóki Warszawa będzie traktowana przez partie jako polityczny łup, a jej obywatele będą się na to nabierać. Jak to dobrze mieszkać w mieście, które ma tylko 200 tysięcy :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: PiS lepszy w spotach i wynikach wyborów ... 28.07.07, 16:08 adas313 napisał: > Nie wiem, nie mieszkam w Warszawie. > > Niezależnie zresztą od tego kto by wygrał: Kaziu, HGW, krasnoludki czy inne > gamonie rządził by jednakowo ŹLE. > > Jakie pojęcie o samorządzie i problemach Warszawy mieli kandydaci? Żadne. I tak > dalej będzie, dopóki Warszawa będzie traktowana przez partie jako polityczny > łup, a jej obywatele będą się na to nabierać. > > Jak to dobrze mieszkać w mieście, które ma tylko 200 tysięcy :o)))) Jest za wielu radnych ,nikt z nazwiska za nic nie odpowiada ,stworzono doskonały system nie odpowiedzialności ,ale kasę to biorą ! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz a nepotyzm koalicji 28.07.07, 15:51 to nas nic nie kosztuje ? reklama tak samo obłudna i słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Oto jak działają kurduple - mistrzowie obłudy. 28.07.07, 14:41 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Oto znakomita odplata za "oszukali" 28.07.07, 16:33 i to w białych rekawiczkach, bez chamstwa jak tam Odpowiedz Link Zgłoś
niknik PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:45 Bosze, ależ ja byłem ślepy. Tak się dałem oszukać. Teraz to już na pewno zagłosuję na pis. Już mi nikt nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 16:25 niknik napisał: > Bosze, ależ ja byłem ślepy. Tak się dałem oszukać. Teraz to już na pewno > zagłosuję na pis. Już mi nikt nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne ============ Zapomniales, ze PiS w dalszym ciagu TAKZE doi kase podwojnie: za istnienie jako partia a jej wyselekcjonowani czlonkowie jako: poslowie, decydenci, lobbysci, baronowie, ministrowie z calymi sztabami darmozjadow. Oczywiscie zalapalem cieta ironie w powyzszej wypowiedzi, ale zapytac mozna i trzeba: ILE KOSZTUJE PODATNIKOW utrzymywanie partii nazywanej przekornie PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC??? Bez krociowych apanazy jej czlonkow z racji akcji TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 18:04 biorą subwencje prawda - ale nikt ni pieje do kamery w kampanii wyborczej by zyskać, że nie bierze itp - to było jedno z głównych haseł POkemonów Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 14:47 Dlatego tak lubimy nowe wybory, znowu bedzie spoleczna kasa do wziecia. To jest najwieksze oszustwo, dotacje partyjne. Za co ? Jak sie chcecie bawic w nowe wybory to za wlasne pieniadze !!! Tacy sa wlasnie polscy liberalowie, najlepsza jest panstywowa dotacja...Obrzydliwosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
nerhaa A kij im w oko! 28.07.07, 14:48 Ten napis super: Kampania sfinansowana przez Prawo i Sprawiedliwość... Czytaj w domyśle z naszych pieniędzy, tak jak wiele ich wyczynów, mają ludzi za debili, czy jak? Bardzo mi się nie podobają te reklamy zarówno PO jak i PiS, które są ambitne niczym poranna kupa, inteligentne niczym spacer w gradzie i nadające się jedynie na strony ogrish.com gdzie takie łajno można oglądać... Szkoda słów i mnie denerwuje strasznie, że publiczne pieniądze wydawane są na takie bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Ilu czerwonych durni 28.07.07, 14:52 pogoni za pisem z nadzieją że tamci okradną podatników i dadzą im łapówę za głos? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ilu czerwonych durni 28.07.07, 16:29 logoin napisała: > pogoni za pisem z nadzieją że tamci okradną podatników i dadzą im łapówę za gło > s? ================== Chyba takich durnych, jak autor powyzszej, nonsensownej wypowiedzi. Raczej niewielu, zgola nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
wiking0004 Bardzo fajny spot, konkretny i z humorem :))))) 28.07.07, 14:54 Nareszcie jakaś inteligentna odpowiedź na obłudne i kłamliwe ataki PO. To sztuka, żeby nie zniżając się do poziomu opozycji uderzyć ich z flanki. Spot bardzo mi się podobał i rozbawił mnie na maksa. Panowie z PiS !!! Czekamy na następne Pozdrawiam W Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Za późno :o))))))) 28.07.07, 15:16 To by trzeba wywalić z Sejmu lub też innych urzędów: - posłankę Lewandowską, byłą asystentkę Krzysztofa Janika - Andrzeja Sośnierza, byłego posła PO (nim to by się nawet CBA mogło zainteresować) - Andrzeja Aumillera, byłego posła SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-doris Re: Nie dopuscic kretaczy z SLD i PO do wladzy!!! 28.07.07, 17:25 niech sie wypchaja ta propaganda i nie przejmuja naszej solidarnosciowej, kacapy*****************############@@@@@@@@@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Bardzo fajny spot, konkretny i z humorem :))) 28.07.07, 17:29 i krótszy = tańszy w emisji niż ten PO Odpowiedz Link Zgłoś
wiking0004 Re: Bardzo fajny spot, konkretny i z humorem :))) 28.07.07, 22:46 i przede wszystkim w porównaniu z Goebbelsowskimi spotami Platformy Obywatelskiej podaje prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
trener20 No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 28.07.07, 15:03 Wmawiają, że tyle nas teraz to kosztuje. Niech PiS się pochwali ile sami pobierają. Jeszcze niech pochwalą się ile "braciki" podwyższyli sobie budżety w swoich kancelaiach w porównaniu z Milerem. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 28.07.07, 15:59 tak, i ten wzrost nakładów na kancelarię, stworzenie dziesiątek nowych wice wice wice dla swoich itd to ich walka z biurokracją. nepotyzm w ministerstwie pracy oraz innych funduszach gdzie samoobrona jak jedna wielka rodzina siedzi i nic nie robi to nas nic nie kosztuje. zatrudnianie na prezesow osób bez przygotowania to tez jest walka z emigracja ludzi wyksztalconych. obłuda obłuda obłuda. . .. . Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 28.07.07, 16:02 I pięć nowych ministerstw :o)))) Wiecie jaki gabinet w IIIRP był najmniejszy? Koalicyjny rząd Leszka Millera. Takie to tanie państwo buduje nam PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 28.07.07, 18:07 niby zdaniem Lidlów, POkemonów i innej maści fraglesów PIS tyle kradnie a od kiedy rządzą mam większą pensję, w urzędach zaczęło się robić normalnie, w moim mieście buduje sie na masę - praktycznie wszystkie drogi są odnawiane - jakoś za AWS/PO SLD się nie dało - a czemu - bo wtedy wszystko szło pod stół - kasy było tyle samo - teraz jest lepiej wykorzystana Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 28.07.07, 19:06 > niby zdaniem Lidlów, POkemonów i innej maści fraglesów PIS tyle kradnie a od > kiedy rządzą mam większą pensję A co _konkretnie_ zrobił PiS, że masz wyższą pensję? > AWS/PO SLD się nie dało - a czemu - bo wtedy wszystko szło pod stół - kasy > było tyle samo - teraz jest lepiej wykorzystana Kasy _nie_ było tyle samo, jeno dużo mniej. Pamiętaj od kiedy jesteśmy w UE, i kto nas tam wprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: No już dodali to co PO dostanie za rok i dwa 29.07.07, 06:51 ojkoorde napisał: > niby zdaniem Lidlów, POkemonów i innej maści fraglesów PIS tyle kradnie a od > kiedy rządzą mam większą pensję, w urzędach zaczęło się robić normalnie, w moim > mieście buduje sie na masę - praktycznie wszystkie drogi są odnawiane - jakoś z > a > AWS/PO SLD się nie dało - a czemu - bo wtedy wszystko szło pod stół - kasy było > tyle samo - teraz jest lepiej wykorzystana to, ze masz lepsza pensje zawdzieczasz akurat Unii, a nie PiSowi, chyba, ze jestes poslem z partii PiS i chyba tak, bo gdybys byl skadinad, to nie pisalbys, ze robi sie w urzedach normalnie, chyba, ze PRL to dla ciebie norma, bo jest dokladnie jak wtedy- rozbudowana biurokracja, powszechna wrogosc i olewanie petenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo kampania PO bedzie jak zwykle do d... 28.07.07, 15:04 podobnie jak ich bezsensowny spot ktory ostatnio emitowali - partia liberalna krytykuje wysokie zarobki menedzerow. Zenada, zwlaszcza ze jest mnostwo lepszych powodow do krytykowania PiS, nowe afery pojawiaja sie codziennie. Ale PO uparla sie zeby zrobic klip w stylu SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: kampania PO bedzie jak zwykle do d... 28.07.07, 15:12 SLD jest niewiele lepsze: oto partia socjaldemokratyczna domaga się... obniżki VATu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: kampania PO bedzie jak zwykle do d... 28.07.07, 15:46 adas313 napisał: > SLD jest niewiele lepsze: oto partia socjaldemokratyczna domaga się... obniżki > VATu ;o) Bez dwóch litrów gorzałki nie można pojąc dlaczego na SLD głosują . Kiedy się człowiek uchla to zaczyna rozumieć ,ale jak wytrzeźwieje to znowu nic nie pamięta :)Trzeba ciągle uchlanym chodzić i stąd nazwa ..czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: kampania PO bedzie jak zwykle do d... 28.07.07, 18:09 >adas313 napisał: >> SLD jest niewiele lepsze: oto partia socjaldemokratyczna domaga się... obniżki >> VATu ;o) >Bez dwóch litrów gorzałki nie można pojąc dlaczego na SLD głosują . >Kiedy się człowiek uchla to zaczyna rozumieć ,ale jak wytrzeźwieje to znowu >nic nie pamięta :)Trzeba ciągle uchlanym chodzić i stąd nazwa ..czerwoni niestety w każdym narodzie jest pewien odsetek debili, którym się uczyć nie chciało - to pewnie te menele spod "społem" i innych sklepów osiedlowych w każdej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: kampania PO bedzie jak zwykle do d... 28.07.07, 16:42 adas313 napisał: > SLD jest niewiele lepsze: oto partia socjaldemokratyczna domaga się... obniżki > VATu ;o) ================= Cala obecna scena polityczna to jedna wielka kompromitacja, i nie ma co dalej roztrzasac, kto nakradl wiecej a kto spartolil mniej. A kto ma szanse dokopac spoleczenstwu jeszcze bardziej. Dla mnie PO=PiS, Lewica musi jeszcze dlugo stac w poczekalni, oszolomy nie maja szans. I kropka. TYLKO NOWA FORMACJA moze przywrocic normalnosc. Bede glosowac na Partie Kobiet. To jedyna szansa dla spoleczenstwa. Nawet pobiezne zapoznnie sie z programem stwarza realne szanse na powrot "na prosta" tego nieszczesnego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Ciekawe czy stacje też protestowały przed emisją? 28.07.07, 15:08 Chciałbym się dowiedzieć, czy stacje TV protestowały przed emisją tej reklamówki podobnie, jak wcześniej w przypadku reklamówki PO? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 15:11 Widywałem przedstawienia przedszkolne i szkolne o dużo wyższym poziomie niż te spoty obu partii. Czas najwyższy na JOW, albo stworzenie parlamentu opartego o samorządy. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 15:56 Hehehe, widac, ze Kaminski wrocil do Polski, bo to chyba jego pomysl- te pluszaki. Jestem za JOW oraz odcieciem od panstwowej kasy partii politycznych oraz kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 15:16 Ciekawe ile podatników kosztuje PiS? PiS to synonim obłudy... nikt tak pięknie nie kręci, kłamie i manipuluje... PiS off! Odpowiedz Link Zgłoś
nikiwegier PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 15:16 Obłuda... PiS w tej kategorii rządzi. Niech pokażą w reklamówce, ile oni z LPR ciągną kasy, bo te prawicowe pasożyty ciągną więcej niż im się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: PiS zaczyna telewizyjną kampanię wyborczą? 28.07.07, 18:11 dostają dokładnie tyle ile im sie zgodnie z tym prawem należy - nie oni sobie to prawo ułożyli - przynajmniej nie robią z "niebrania" koronnej myśli swej kampanii wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Spokojnie głosuje na PiS !!! Tylko ta partia... 28.07.07, 15:34 Spokojnie głosuje na PiS !!! Tylko ta partia jest warta głosu mojego i mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Ta rekla to smutne jak ziemia 28.07.07, 15:39 do kwiatow. i jak caly pis z konusami i doornem. Wysil okrutny Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To jest dobrze zrobione , PO to mazgaje ... 28.07.07, 15:39 Oni wezma wladze jak PiS sam spadnie z drzewa wladzy, jako zgnile jablko. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Zootechnik M.Olejnik wspiera kampanię PiS :) 28.07.07, 15:41 To miłe,że Monisia O,wykwalifikowana dojarka i zootechnik, która od lat sieje wioche na salunach Warszawki,wspiera akcje przeciwko szkodnikom i złodziejom :) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 żeby ten wasz pis umiał choć trochę rządzić... 28.07.07, 15:49 oj pissdziaki popieracie partie, która umie wygrac wybory, ale nic nie umie zrobic chyba nie musze tu przypominac listy obietnic ani listy "sukcesów" pisdy, co? :) pozdrawiam Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: żeby ten wasz pis umiał choć..monsterowi1972 28.07.07, 15:59 monster1972 napisał: oj pissdziaki > popieracie partie, która umie wygrac wybory, ale nic nie umie zrobic > chyba nie musze tu przypominac listy obietnic ani listy "sukcesów" pisdy, co? > Polak-ateista; Gościu troche pokory-,,gdy konia kujhą to i żaba nogę podnosi..." Ale Ty nie jesteś żabą. Ty nawet nie jesteś kijanką. Bo w życiu poza kalumniami nic nie zrobiłeś. Co to jest PiS, DLD, PO LPR? To są ludzie, którzy lepiej lub gorzej coś robią. W kazdej z tych opcji są ludzie uczciwi i mniej uczciwi. Ale ich kwalifikacje zostały wstę pnie zweryfikowane przez wyborców... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: żeby ten wasz pis umiał choć..monsterowi1972 28.07.07, 16:02 wyborcow radia maryja po zawodowce - tu jest polska ! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: żeby ten wasz pis umiał choć..monsterowi1972 28.07.07, 17:07 No, przed wypelnieniem karty do glosowania powinien byc krotki test na rozumienie, jak działa gospodarka, polityka, krotki test z rozumienia skrotow partii politycznych i ich programow. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz złodziej złodzieja poucza ze zlodziejstwo jest zle 28.07.07, 15:55 obłuda w pełnej krasie Odpowiedz Link Zgłoś
o90 piekny strzal................zaboli 28.07.07, 15:55 i faktycznie maja racje PO doi budzet , kasuje dotacje ( dotacje to absurd, po to taki Lepper i Giertych ida w zaparte w wyborach aby sie do tych dotacji dorwac co daje im szanse przezycia do nastepnej dotacji ) kasuje i nie robi NIC a morde drze najglosniej moze spolecznie przekaza CALA dotacje na Pajacyka ? obluda jak zloto Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Ależ rozwiązanie jest dziecinnie proste: 28.07.07, 15:59 wystarczy by Klub Parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości złożył projekt nowelizacji/ustawy/czegoś tam znoszącej subwencje dla partii. Jak to zrobią poważnie zastanowię się czy na nich nie głosować. A to że coś kogoś zaboli mam gdzieś - nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia kto komu w ryja, skoro nie dość że nie mam z tego żadnego pożytku, to jeszcze za to płacę. To mój taki niszowy pragmatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Ależ rozwiązanie jest dziecinnie proste: 28.07.07, 16:03 piszac 'zaboli' mialem na mysli piekny marketing kampania jest przeciwko obludzie oblude wykazano w piekny sposob nie bylo pytania czy subwencja jest sluszna, jako taka ( moim zdaniem nie jest ) chodzilo o wykazanie ze PO nie trzyma sie obietnic i doi podatnika a obiecywala cos przeciwnego. subwencje mogli wziac i przekazac na PCK sa partie bez subwencji ( UPR ) i dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Ależ rozwiązanie jest dziecinnie proste: 29.07.07, 07:00 o90 napisał: > piszac 'zaboli' mialem na mysli piekny marketing > > kampania jest przeciwko obludzie > > oblude wykazano w piekny sposob > > nie bylo pytania czy subwencja jest sluszna, jako taka ( moim zdaniem nie jest > ) > > chodzilo o wykazanie > > ze PO nie trzyma sie obietnic > i doi podatnika > > a obiecywala cos przeciwnego. > > subwencje mogli wziac i przekazac na PCK > > sa partie bez subwencji ( UPR ) > i dzialaja cos ci sie pomylilo, to PiS jest u wladzy. Jakich obietnic ma sie trzymac PO? Ze wezmie udzial w nastepnych wyborach i jesli wygra to cos zrobi, a poki co sklada rozne wnioski, ktore dzieki marszalkowi PiSu lezakuja sobie w szufladzie. Co jeszcze PO moze zrobic? Zamowic msze dla dobra ojczyzny, czy co? Podatnika doi kazda partia, ktora jest w sejmie, poki co najbardziej podatnika doi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: piekny strzal................zaboli 28.07.07, 15:59 zwalczanie obłudy obłudą ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: piekny strzal................zaboli 28.07.07, 16:04 Kto mieczem wojuje itp. ;o) Tak samo PiS polegnie od odzyskanych CBA, proukuratur, Sejmu, Rządu i czego tam jeszcze. Kwestia czasu - tak się MUSI skończyć rewolucja oparta nie na zmianach systemowych, ale kadrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: piekny strzal................zaboli 28.07.07, 16:52 o90 napisał: > i faktycznie maja racje > > PO doi budzet , kasuje dotacje > ( dotacje to absurd, po to taki Lepper i Giertych ida w zaparte w wyborach aby > sie do tych dotacji dorwac co daje im szanse przezycia do nastepnej dotacji ) > > kasuje i nie robi NIC a morde drze najglosniej > > moze spolecznie przekaza CALA dotacje na Pajacyka ? > > obluda jak zloto ============== Riposta tez zaboli: Zgadnij, ile PiS w dalszym ciagu pobiera rzadowych subwencji z twoich, moich, NASZYCH podatkow na swoje funkcjonowanie. Jak kazda zarejestrowana partia, w zaleznosci od liczby czlonkow. Masz ochote dalej sie madrzyc? Przed palnieciem kolejnej glupoty odsylam do oficjalnych stron Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 15:56 Rozumiem ze teraz PiS zrzeknie się swoich dotacji z budżetu Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 15:58 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 16:04 chyba nie zrozumiales o co chodzilo w tej reklamowce nie pytano o zasadnosc dotacji a jedynie o kwestie prawdomownosci PO aczkolwiek pieknym strzalem bylby zwrot calej subwencji przez PiS Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 16:30 PO powinna w rewanżu wyemitować spot z wypowiedziami jareczka: - Nie będzie drogi dla Leppera do urzędów państowwych - Poparcie PiS dla Leppera w jakiejkolwiek sytuacji jest niemożliwe - Nie będę w zadnym wypadku premierem, jeśli mój brat zostanei prezydentem - Marcinkiewicz to premier na cztery lata Nie chce mi się suzkać innych kwiatków, są w archiwum, a jak ktoś chce może listę kontynuować. PiS to banda cynicznych łgarzy i nie byłoby juz dla nich przysżłości, gdyby PO nie była taka dupowata. Jeszcze długo się z tym szambem pomęczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 19:12 Jeszcze lepiej: powinni nadawać wypowiedzi JK o związkach SamooBrony z SB, a potem jego argumenty jaka to lustracja jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nina9928 Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 16:26 na konto ofiar wypadku tego i innych. pozdr. nina Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Nareszczie kontruktywna robota PiSu. 28.07.07, 16:59 doc.holliday napisał: > > Rozumiem ze teraz PiS zrzeknie się > swoich dotacji z budżetu Państwa. =============== He, he, dobre. Wszyscy obsmiali sie jak norki. Niestety, nie tylko z retorycznego komentarza Przedmowcy takze z wlasnej naiwnosci. Bo kazdy wlasnie tak komentuje ten, pozal sie Panie, filmik. Odpowiedz Link Zgłoś