jerzy30 kaczokomunie pali sie pozad pod kuprem zatem 31.07.07, 20:25 straszy Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kaczobolszewizm traci waaaaadze i ze strachu 31.07.07, 20:25 fajda na wszystkich dookola Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Boję się o Tuska. 31.07.07, 20:28 Po dintojrze wewnątrz moherowego gangu widać już, jak się wychodzi na koalicji z jednojajowcami. A ta pipa, jak ją znam, gotowa jeszcze pójść na kaczy lep. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Swiete slowa Prenmiera 31.07.07, 20:35 Lepier mail wplyw na sowj sytuacje ale poniosla go falszywa ambicje oparta o stawianie wlasnego JA ponad pariie ponad narod. Terz ciagnie w przepasc SO. Tego czlowieka przerosly stanowiska i sytuacja w jakie sie zanalazl Kak Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja komdonek,sam ten durny spicz wymysliles? 01.08.07, 01:20 Debilizm Kaczynskich tobie tez sie udzielil? kakonek1 napisał: > Lepier mail wplyw na sowj sytuacje ale poniosla go falszywa ambicje > oparta o stawianie wlasnego JA ponad pariie ponad narod. > Terz ciagnie w przepasc SO. Tego czlowieka przerosly stanowiska i > sytuacja w jakie sie zanalazl > Kak Odpowiedz Link Zgłoś
evident największym złem to jest wasz rząd 31.07.07, 20:36 i ta kompromitująca koalicja populistów, przestępców i oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wolał bym PiS bez Kartofla 31.07.07, 20:36 a nawet bez dwoch. Z drugiej strony tam same Zera. Odpowiedz Link Zgłoś
signal panie, już nikt normalny nie odda głosu 31.07.07, 20:39 na te wasze "solidarne państwo'. To co robicie przez dwa lata to skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Cham i Warchol 31.07.07, 20:46 Malo kto lubi Leppera ale obawiam sie ze dowody jakie przeciw niemu ma Kaczynski moga juz ktorys raz z kolei byc "PORAZAJACE" lub premier "WIE ALE NIE POWIE" i cala sprawa sie rozmydli jak wiele innych. "WIEDZA" nie jest ujawniana bo lepper tez jakowas pewnie posiada i tak tocza sie shachy miedzy CHAMEM a WARCHOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
qc To juz rutyna 31.07.07, 21:02 maly Psychol najpierw stwarza problemy potem przypisuje winy innym na koncu objawia sie jako natchnione samo dobro ktore niewiele moze bo jest wsciekle atakowane. Uspic to swinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 sama brona 31.07.07, 21:22 Wpuścili sobie wesz za kołnierz, a teraz jej jeszcze wmawiają, że "ma wizję". Trzeba mieć nie po kolei pod sufitem! Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja to dopiero parowa ... 31.07.07, 21:37 powinien sie jeszcze rozplakac ... kanalia! Milasem bylby jak by go Lepper przelecial?! Co za wsiarz - tylko opluc!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 pełzający dyktator zagrał Lepperem, ale się boi? 31.07.07, 21:52 Pełzający dyktator obawia się o wynik wyborów , więc jako majsterkowicz - makiawelista ogra Leppera przekupując ludzi z Samoobrony ? Obrzydliwy typek - klasyczny kurdupel polityczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga w swietle sprawy Leppera i ewentualnych wyborow 31.07.07, 22:10 zachowanie Rydzyka rozeszlo sie po kosciach, i zeszlo na dalszy plan, a jeszcze dostal namaszczenie i blogoslawienstwo od swoich KK-owcow. Wstyd, bo z wnetrza chlewu nie widac wlasciwie tych proporcji, ale na zewnatrz widac wszystko jak na dloni. A przeciez przewina Leppera to pestka w porownaniu do oszczerstw i pomowien tego szmaciarza z Torunia. Znamienne ze kiedy Lepper poczul ze zastawiono na niego sidla, zaraz udal sie na audiencje do Jasnie Dyrektora. Zeby zamortyzowac atak? Ile to razy jeszcze bedzie sie pospolstwu rzucac ochlapy, azeby zatuszowac wypierdzane tu i owdzie prawdziwe intencje osob odpowiedzialnych za ten caly bajzel i wiesniactwo moralne? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Premier ujeżdża wbranego konia. 31.07.07, 21:58 Panie Premierze bądź pan poważny. Pan przecież sam wlazł na tego konia, o którym wcześniej pan mówił że jest narowisty.Zabrakło panu poprostu umiejętności.Pan nie potrafił przewidzieć, albo wizja władzy zmąciła panu przewidywalność zachowań takiego konia.Dziś pan wyznacza kolejne terminy trwania koalicji,które pana ośmiesają.Widać dostatecznie dobrze że bawicie się za pieniądze podatnika,byle przedłużyć trwanie.To się nie może opłacać, bo jest zbyt prostackie i przysłania honor. Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 co Jarek jeszcze może zrobić Lepperowi? 31.07.07, 22:02 wycyckł go z elektoratu, podbiera mu posłow,pewno wsadzi go do kicia- a na koniec jeszcze zapnie od tyłu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Hans Kloss 31.07.07, 22:24 Przypomniał mi się odcinek "Stawki wiekszej niż życie". Odcinek "Edyta". Brunner mówi do Klossa: "Twoja sytuacja jest zła, bardzo zła" "Co nie pytasz dlaczego to powiedziałem?" Kloss znudzony i patrząc na zegarek: "Może mi to wreszcie powiesz" Cytaty z zawodnej pamięci bardzo niedokładne. Więc może J.K. wreszcie powie jakie mają DOWODY na Leppera - a jeśli nie to niech Przeprasza i Spada. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 kato28 31.07.07, 23:14 Kaczyńśki doskonale wie że Samoobrona to przypadkowy zbiór ludzi nie związanych wspólną ideą i że rozbicie tego tworu jest dziecinnie łatwe. Poza tym zdaje sobie sprawe z tego że większość dzisiejszych posłów SO przez zupełny przypadek znalazła się w Sejmie i że jest to ich jednorazowy pobyt w tym miejscu. I będą się oni trzymali na stołkach do upadłego a dwa tygodnie po tym jak zwieją z SO zapomną kto to w ogóle jest Lepper. Poza tym to ludzie dosyć ograniczeni więc sterować nimi będzie niesłychanie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 no wreszcie 31.07.07, 23:28 Wreszcie Kaczyński pokazał pazur polityka. Trochę za późno, ale pokazał. Lepper ma ponoć weksle na swoich podwładnych, ale na nim ciążą (nie kojarzyć z "ciążą") o wiele większe. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu Jarus-niedlugo komisja ds CBA-takze nie ciesz sie 31.07.07, 23:40 cala polska zobaczy lamanie prawa dla celow politycznych przez twoja policje polityczna to dla tego sie jarus tak bronisz przed komisja ; gdyby wszystko byloby w porzadku nie mialbys powodu sie jej bac Odpowiedz Link Zgłoś
istvan73 premier P I E R D Z I przy obiedzie 31.07.07, 23:47 dlatego jest dla mnie całkowicie niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: premier P I E R D Z I przy obiedzie 01.08.07, 00:48 "sprawy personalne, choć oczywiście dla każdej partii bardzo ważne nie są rozstrzygające, jeżeli ta formacja ma mieć charakter trwały". ******************* moze mi ktos wytlumaczy o co mu chodzi, bo trudno ten belkot zrozumiec, zwlaszcza pod katem logiki???? ******* "Trwała formacja polityczna nie może być formacja jednego człowieka" - powiedział premier. ******************** tutaj rozumiem: jego moze innych NIE!!!!!!!!! hahahaha jaka obluda, wredny typ, obrzydliwy do wymiotow Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: premier P I E R D Z I przy obiedzie 01.08.07, 02:05 Masz racje kolego, ale on jest nie tylko wredny ale przede wszystkim niebezpieczny!!!! Przeczytaj sobie wywiad Teresy Toranskiej z dr. G. w "Duzym Formacie", to wstrzasajace jak ten rezym traktuje ludzi, to jest odmiana krzyzowki enkawudowskiej z gestapo. Ten Kaminski, to CBA to jest przerazajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 01.08.07, 03:28 anty-kaczysci wypisuja tu posty az kipiace z nienawisci, a ja ? a ja dalej spokojnie popieram PiS :) Jaroslaw Kaczysnki - mozna go lubic lub nienawidziec, ale to jeden z najzdolniejszych polskich politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 ,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ ,¸¸,+°´°+,¸ 01.08.07, 03:46 O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję Oleksy: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. Gudzowaty: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. G: Ale siadasz koło niego O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS :) 01.08.07, 03:47 O kapitalizmie politycznym: to robota Kwaśniewskiego Gudzowaty : (o politykach do Bisztygi – red.) Janek, to wszystko była sitwa polityczna. Jak się o tym myśli, to człowiek nie rozumie, jak oni mogli na to pozwolić? Ileż tu poszło krzywdy ludzkiej. Oleksy: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył Kwaśniewski. G Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 ,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ ,¸¸,+°´°+ 01.08.07, 03:49 O Leszku Balcerowiczu: robią z niego idola Oleksy: (Leszek Balcerowicz – red.) Przecież on był zwykłym doktorem, jak pracował w KC PZPR. My byliśmy bliskimi kolegami. Ostatnie spotkanie było 3 maja, jak go spałowali gdzieś na Starym Mieście. I on następnego dnia zadzwonił, i był cały wzburzony: Józek, ty wiesz nic nie zrobiłem, byłem tam tylko i mnie do suki zaciągnęli. A ja mu mówię: „Lesiu, a na ch... tam szedłeś. Wiedziałeś, że będą pałować”. (...) Zanim go wylegitymowali, to spałowali. Przyszedł się do mnie żalić. A ja mu mówię: „Po coś tam kur...szedł?!”. Robienie z niego idola, przecież on kopiował... G: Wy jesteście wszyscy rycerze parteru. O: Rycerze czego? G: Parteru. O: Barteru? G: Parteru, zero kondygnacja. O: Dobre określenie. Będę używał. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 wasalny zakon PiS-singów wykonuje polecenia 01.08.07, 03:58 Polecenie wykończenia Leppera przyszło z zewnątrz i zostało wykonane przez wasalnego premiera. Bracia Kaczyńscy są zakładnikami globalistów, którzy szykują Polsce miejsce pudla obszczekującego wskazanych wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiacz3k Zdjęcie 01.08.07, 04:07 Ależ nasz Premier ma smieszną, kwaśną minę na tym zdjęciu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Konsternacja w szeregach Samoobrony 01.08.07, 06:22 Okaz zdrowia A.Lepper ma mieć wszczepione bajpasy,czy to koniec watażki? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Wspólczuje Kaczyńskiemu, jego sytuacja jest 01.08.07, 08:10 bardzo niedobra. I bardzo sie tez z tego cieszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Co on pie.doli o współczuciu... 01.08.07, 08:14 Ani w ząb mu nie wierzę. To po pierwsze. Po drugie, jak można współczuć Lepperowi, co sobie nagrabil przez całe życie i zero w nim skruchy. Wprost przeciwnie. Ja tam bym mu dowalił jeszcze więcej i skasował z polityki na zawsze. Bo tylko obciach. I nie tylko jego. Odpowiedz Link Zgłoś
ador34 sytuacja leppera 01.08.07, 12:50 Po wyczyszczeniu swoich i brata akt,mozna z odkrytym czolem atakowac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Pan Premier współczuje p.Lepperowi!? 01.08.07, 16:49 Natomiast ja, bardzo współczuję Panu Premierowi, że zdecydował się zadawać z kimś takim! Odpowiedz Link Zgłoś