Dodaj do ulubionych

Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del...

• dzakarta Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 16:17
      Słusznie!!!
      Należy zdelegalizować "pisuar", finasowany przez podejrzane organizacje
      zagraniczne i najprawdopodobniej przez nie sterowany. Kto za tym stoi?
      Należy powołać "Specjalną Nadzwyczajną Komisję Narodową d/s Wyjaśnienia AFERY
      PIS-u" bez udziału "kaczystów i ich satelitów! A samych "kaczystów" poddać
      wnikliwej lustracji!

• presentation1 Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 16:23
        Najlepiej w gronie SLD.
        www.bloguez.com/POLSKA/198358/.......LEPPEROMANIA...........
    • signal wyborcy was zdelegalizują ! 03.08.07, 16:34
      i PiS i Samobronę i LPR. Czas warcholstwa i chamstwa mam nadzieję już się kończy !
      • arek64 no właśnie 03.08.07, 16:39
        I to jest jedyna droga, a nie droga prawna. Dopóki wyborcy nie zrozumieją, że
        nie należy głosować na populistów, dopóty populisci (oszołomy, bolszewicy) będą
        się dorywać do władzy.
      • karol9968 Nowy rzad bedzie musial usunac tarcze-jesli bedzie 03.08.07, 16:41
        my zobowiazani do zaplacenia kar, to trudno: nasza suwerennosc jest
        najistotniejsza. Zbadac nalezy rowniez kulisy podjecia decyzji w sprawie jej
        budowy bez konsultacji z narodem.
    • rysiu_lubicz za taki pozew samoobrona powinna zaplacic 10 mln 03.08.07, 16:36
      moze wygra,
      i wtedy dostanie kase,
      "dosc zabaw durnowatych politykow za pieniadze podatnikow"
    • roosevelt5 Ale kino !!! 03.08.07, 16:40
      Tylko patrzeć jak będą strzelać do siebie.
      Pytanie czy to będzie sensacja czy już komedia?
      (Jak by co to taki skrót myślowy)
    • chateau Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 16:42
      Na interii cytują Piskorskiego obszerniej - ubaw po pachy, np.:

"Suski spoconymi dłońmi przeglądał tomy akt z prokuratury dotyczące seksafery.
      Mocno pobudzony liczył, że znajdzie tam rewelacje, które jako OZI (osobowe
      źródło informacji-red.) tabloidów, przekaże tabloidom i dzięki temu, jego
      przesympatyczna twarz znajdzie się na pierwszej stronie tabloidów - powiedział
      Piskorski."

Coś na kształt "zwycięska stopa żołnierza polskiego zatknęła sztandar..."
      Politruk pełną gębą :)))
    • tersta Rychło w czas-trzeba było działać wczesniej 03.08.07, 16:47
    • pw2221 co on bredzi ? SO już nie ma! po prostu koniec 03.08.07, 16:55
      leżą na dechach ...
      • mwojtczak Re: co on bredzi ? SO już nie ma! po prostu konie 03.08.07, 17:03
        Kurdupel zrobi wszystko ,zniszczy wszystkich byleby tylko siedzieć na stołku.
        "Próżno byłoby szukać tej informacji na czołówkach gazet. 29 marca 2005r w
        areszcie Warszawa Służewiec przy ul. Kłobuckiej dobrowolnie stawił się, by odbyć
        karę, Maciej Zalewski. Zastępca Kaczyńskiego, prezes spółki Telegraf i w ogóle
        bliski współpracownik braci Kaczyńskich. Zalewski jest prawomocnie skazany za
        oszustwo i łapownictwo na 2,5 roku więzienia. Wyjdzie najpóźniej 29 września
        2007 r.
        Proces Macieja Zalewskiego rozpoczął się w 1993 r. Postawiono mu następujące
        zarzuty:

• przywłaszczenie 1,7 mln zł przekazanych mu przez Bagsika i Gąsiorowskiego
        (prezesi słynnej spółki Art-B) na kupno akcji spółki Telegraf,

• wyłudzenie od Art-B nieoprocentowanej pożyczki dla Telegrafu w wysokości 4 mln
        zł (w przeliczeniu na nowe pieniądze),

• ostrzeżenie szefów Art-B o grożącym im aresztowaniu.

Z tego ostatniego zarzutu Zalewski został oczyszczony, choć bez wątpienia ktoś
        Bagsika i Gąsiorowskiego ostrzegł. Według ich wersji to właśnie Zalewski 31
        lipca przekazał Bagsikowi informację o zamknięciu dla nich granicy w ciągu 12
        godzin. Termin upływał o 4.00 rano. 1 sierpnia o 2.00 w nocy Bagsik i
        Gąsiorowski odlecieli do Izraela. Sąd nie znalazł wystarczających dowodów, że
        ostrzegał minister Zalewski, tak jak po latach w Starachowicach poseł Jagiełło.

Ale wróćmy do początku sprawy. Spółkę Telegraf zasiliły hojnie państwowe firmy.
        Między innymi Bank Przemysłowo-Handlowy (1,1 mln zł), Budimex (0,55 mln zł) i
        Metalexport. W zamian inwestorzy dostawali papierowe akcje Telegrafu,
        praktycznie bez prawa głosu, gdyż pozycja założycieli spółki była
        uprzywilejowana. Wymiana akcji bez wartości na pieniądze wygląda na ukryte
        darowizny o posmaku korupcyjnym.

Czym Telegraf mamił swoich dobroczyńców?

Stworzeniem koncernu medialnego (skąd my to znamy?), w którego skład miała wejść
        ogólnopolska gazeta i telewizja. Gwarancją udanego przedsięwzięcia miała być
        wpływowa wówczas partia braci Kaczyńskich Porozumienie Centrum. Adam Glapiński,
        minister budownictwa z PC, złożył nawet wtedy właśnie jako minister budownictwa
        (sic!) swój podpis pod listem motywacyjnym Telegrafu do włoskiej firmy w sprawie
        uruchomienia ogólnopolskiej stacji telewizyjnej.

Prezes zarządu Metalexportu Jerzy Zieliński nie krył motywów zakupu akcji
        Telegrafu: Ludzie związani z Telegrafem mieli wpływ na procesy decyzyjne: byli w
        Kancelarii Prezydenta, czyli tam, gdzie te decyzje się kształtowały („Gazeta
        Wyborcza” 18–19 maja 1996).
        Korzystając z cennego wsparcia Zalewski poszukiwał intensywnie kolejnych
        dobroczyńców. W 1997 r. w „Przeglądzie Tygodniowym” Dariusz Przywieczerski
        (skazany teraz w aferze FOZZ) ujawnił, że Maciej Zalewski w czerwcu 1991 r.
        chciał wyciągnąć od niego pieniądze na spółkę Telegraf. Forsa czerwonego
        pochodzenia wtedy im nie śmierdziała, tylko kusiła.
        Już jako minister z Kancelarii Prezydenta Zalewski zainicjował cykl spotkań z
        szefami Art-B. Spółki, która osiągnęła olbrzymi sukces finansowy, często
        działając na granicy prawa (oscylator bankowy). Naradzali się między innymi w
        będącym wówczas siedzibą Art-B pałacyku w Pęcicach k. Warszawy. Jak twierdzą
        Gąsiorowski i Bagsik, wpakowali w interes mający wspomóc PC – partię Kaczyńskich
        – blisko 6 mln zł. Planowali dalsze przedsięwzięcia. W grę wchodziły miliony, a
        nawet miliardy dolarów i uwaga... miliony ton ropy. W zamian Zalewski (czytaj
        PC) miał im zapewnić bezpieczeństwo. Do realizacji planów jednak nie doszło.
        Uprzedzeni o aresztowaniu biznesmeni zwiali za granicę.
        Czy Zalewski działał sam, czy też ktoś nad nim sprawował pieczę? Odpowiedź na to
        najważniejsze pytanie pada w autoryzowanym wywiadzie, jakiego udzielił Maciej
        Zalewski Annie Bikont i Jerzemu Jachowiczowi z „Gazety Wyborczej” 17 lipca 1992
        r. Zalewski przyznaje, że przebieg spotkań z Gąsiorowskim i Bagsikiem
        „referował” swojemu bezpośredniemu szefowi, ministrowi ds. bezpieczeństwa
        Lechowi Kaczyńskiemu!
        Rozmawiający ze mną prezesi Art-B proponowali sfinansowanie inwestycji rzędu 2
        czy nawet 3 miliardy dolarów – dodaje Zalewski.
        Wielkie fundusze zgromadzone przez Telegraf rozpłynęły się w tajemniczych
        okolicznościach. Część spółka wydała na swoje potrzeby, część źle zainwestowała.
        Niektórzy wskazują, że jej rolę przejęła założona przez Jarosława Kaczyńskiego,
        Sławomira Siwka i Macieja Zalewskiego Fundacja Prasowa „Solidarność”.
        Ją również wspierał finansowo Bank Przemysłowo-Handlowy.
        Tygodnik pierwszy wykrył brudne machinacje związane ze spółką Telegraf.

Związki Kaczyńskich z Telegrafem Spółka Telegraf została założona 29 września
        1990 r. przez Jarosława Kaczyńskiego, Mariana Parchowskiego i Macieja
        Zalewskiego. Członkami zarządu byli też politycy prawicy: Andrzej Urbański,
        Jacek Maziarski, Krzysztof Czabański i Józef Orzeł. W radzie nadzorczej zasiadał
        Lech Kaczyński, więc brat kontrolował brata. Wymienieni panowie w większości
        stanowili nomenklaturę Porozumienia Centrum (PC) przekształconego po latach w
        Prawo i Sprawiedliwość."
      • jama.314 pw2221.. lezą na dechach... jak PISkomuna i SB... 03.08.07, 17:34
      • darkraj Re: co on bredzi ? SO już nie ma! po prostu konie 03.08.07, 18:39
        pw2221 napisał:

> leżą na dechach ...
        =============== Nie badz zbyt szczesliwy, pisiaku. "Sa w Ojczyznie rachunki
        krzywd". A te moze wyrownac wlasnie i TYLKO Samoobrona i tylko z Lepperem.
        Bezpartyjny.
    • zyks Nosił wilk razy kilka...:-(( .Dziś ciekawy wieczór 03.08.07, 16:59
      w TV :-))
    • no.655321 ufff... kaczki skończone 03.08.07, 17:04
      kacza partyjka powstała dzięki przekrętom, przez te przekręty zginie.

najlepsza wiadomość ostatnich kilku miesięcy, jarzmo dwóch debili niedługo z
      nas spadnie.
    • 123rbr Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 17:26
      Należy w końcy zbadać dokładnie sposoby finansowania PC i PiS. Delegalizacja
      tej formacji oraz zatrudnienie jej prominentnych członków przy oczyszczaniu
      rowów melioracyjnych na Żuławach Wiślanych nie będzie dla nich karą zbyt wysoką.
      • jama.314 Jasna cholera!... Jolka z Dywit ma racje !!!!!!! 03.08.07, 17:30
        co do słowa !.. Zalewski, Kaczyńscy,"telegraf"... wszystko prawda!
        • pierot6 Re: Jasna cholera!... Jolka z Dywit ma racje !! 03.08.07, 19:56
          ano, ma.....
    • hans564 Obce państwa, organizacje finansują PIS ? :-) 03.08.07, 17:40
      To tacy z nich 'PRAWDZIWI POLACY' ?, a za co zagranica daje im pieniądze ??? :-)))
    • ambl Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 17:48
      Boże broń przed takim "koalicjentem"
    • janusz_123 Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 18:23
      Jestem za. Pierwsza mądra propozycja Lepera.
      janusz wysocki
    • amanasunta Samoobrona brzytwy sie chwyta.... 03.08.07, 18:54
      Państwowa Komisja Wyborcza czyści przedpole dla PO i...LiD.SLD czuje sie zbyt
      mocne w LiD dlatego ...trzeba rózków utrzeć.A PO to ,,sami swoi''.
      Działania Samobrony dziwią ale...tylko przez chwilę.
      Tonący brzytwy sie chwyta...-:)
      Tylko...ta brzytwa na Samoobronę juz gotowa.Burak zrobił swoje burak moze odejść -:)
      Bo koalicja PO z Lepperem to ..juz pełna fantasmagoria.
      • pogromca_gamonia ...a Jolka z Dywit to aż dildo pogryzła... 03.08.07, 18:59
      • no.655321 Myśle że Samoobrona powinna wyrzucić PiS 03.08.07, 19:14
        Myśle że Samoobrona powinna wyrzucić PiS z koalicji za ich szachrajstwa i
        niejasne interesy. Dziwie sie że A. Lepper w ogóle jeszcze chce o czymkolwiek
        rozmawiać z osobnikami podejrzanej reputacji, pokroju braci Kaczyńskich.

Myśle że w imie uczciwości i czystości życia publicznego koalicja powinna
        odciąć zajęty gangreną nieuczciwośći członek w postaci PiS.

amanasunta napisała:

> Państwowa Komisja Wyborcza czyści przedpole dla PO i...LiD.SLD czuje sie zbyt
        > mocne w LiD dlatego ...trzeba rózków utrzeć.A PO to ,,sami swoi''.
        > Działania Samobrony dziwią ale...tylko przez chwilę.
        > Tonący brzytwy sie chwyta...-:)
        > Tylko...ta brzytwa na Samoobronę juz gotowa.Burak zrobił swoje burak moze
        odejś
        > ć -:)
        > Bo koalicja PO z Lepperem to ..juz pełna fantasmagoria.
      • ginger123 wisniaczka ,aty znowu 03.08.07, 20:52
      • ginger123 wisniaczka ,a ty jeszcze raz 03.08.07, 20:54
        w kiblu bez rekawiczek!
    • rydzykownie Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 18:55
      rewelka! swietny pomysl!
    • evident wy nigdy nie powinniście 03.08.07, 19:01
      mienić się posłami, ministrami, premierami. Ani Kaczyńscy ani Samoobrona.
      Jesteście szkodnikami dla tego państwa !.
      • y.y Uwaga! Polska zagrożona!! 03.08.07, 19:33
        * Ponoć jeden z Kaczyńskich jest żydem! Niestety nasi agenci jeszcze nie
        zdołali ustalić który, ale ponoć posłanka beger jest na tropie.

* Suka marszałka Dorna wynajęła ponoć kancelarię masonerii aby bronić swojego
        imienia w sejmie. Co na to kot premiera??!

* Z ostatniej chwili: Roman "Ferdydurke" Giertych i Minister Szyszko ponoć są
        parą. Miał o tym poświadczyć ojciec ministra edukacji zaprzeczając plotkom o
        tym, jakoby ludzie pochodzili od małp. Jako profesor dendrologii stwierdził, że
        wybór może być tylko jeden. Ponoć minister Giertych swój żywot zaczął gdzieś
        koło Rospudy, stąd problemy z obwodnicą, bo teren silnie skażony...o
        przepraszam, chroniony.
        • pierot6 PISkomuna i Szamboobrona.... obciach w świecie ! 03.08.07, 19:39
          Dziwki złapały sie za kudły, i walą jak popadnie....
          • dyletant5 Re: PISkomuna i Szamboobrona.... obciach w świeci 03.08.07, 20:06
            pierot6 napisał:

> Dziwki złapały sie za kudły, i walą jak popadnie....
            ____ przynajmniej mozesz ten teatr ogladac i ocenic, jest jawne, podczas rzadow
            komuny ludzie znikali w koszmarnych okolicznosciach i to jest lepsze dla
            ciebie____
            • witek040 ludzie znikali zakomuny ;-) 03.08.07, 20:47
              może znikali - ale barany pozostały - czego jesteś widocznym dowodem ;-)
      • dyletant5 Re: wy nigdy nie powinniście 03.08.07, 19:52
        evident napisał:

> mienić się posłami, ministrami, premierami. Ani Kaczyńscy ani Samoobrona.
        > Jesteście szkodnikami dla tego państwa !.
        **** odezwal sie IV wydzial w W-wie / SB ***************************************
        • witek040 moher skąd ty znasz tak dobrze wydziały SB? 03.08.07, 20:49
          byłeś TW czy na etacie?
    • isa.stern Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o del.. 03.08.07, 19:44
      przy okazji należy zdelegalizować SO...;)
      :P
      • dyletant5 Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 19:51
        isa.stern napisała:

> przy okazji należy zdelegalizować SO...;)
        > :P
        >
        ..nalezy przywrocic do zycia PZPR i SB takie jest twoje widzenie Polski...
        • dyletant5 Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 19:53
          dyletant5 napisał:

> isa.stern napisała:
          >
          > > przy okazji należy zdelegalizować SO...;)
          > > :P
          > >
          > ..nalezy przywrocic do zycia PZPR i SB takie jest twoje widzenie Polski...
          • pierot6 dyletant5... to esbecki dureń,ćwok..... smród!!!! 03.08.07, 19:55
        • isa.stern Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 19:56
          w psychologii Twoją przypadłość określa się mianem projekcji, a teraz bądź
          łaskaw więcej pod moimi postami się nie podpisywać, liczę, że masz odrobinę
          godności osobistej
          pozdro i bez odbioru
          • dyletant5 Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 19:59
            co za odpychajaca baba moherowa, jak ten frajer z toba wytrzyma, powinien cie
            sprzedac!
            • witek040 moher ty znowu ludzi obrażasz 03.08.07, 20:45
              widze że chciałbyś sobie jakąś kobiete kupić - pewno jeszcze żadnej nie miałeś -
              bo nie wiesz jak się do kobiet odnosić ;-)
              • pogromca_gamonia Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 20:57
                • doris9914 Re: pogromca czym ty pachniesz????????????? 03.08.07, 20:59
                  prowokujesz internautow, jak smiesz trutniu!
                  • isa.stern Re: pogromca czym ty pachniesz????????????? 03.08.07, 21:01
                    to czemu Ty z dyletantem5 nie gadacie ze sobą, tylko innym uprzykrzacie forum...?!
                    • doris9914 Re: pogromca czym ty pachniesz????????????? 03.08.07, 21:06
                      ja nie latam za zadnym dyletantem , jesli mi nie odpowiada spadam na nastepna
                      dzialke
                      >
                    • witek040 Re: pogromca czym ty pachniesz????????????? 03.08.07, 21:06
                      myślę że moher ciekł- wróci za jakiś czas jak będzie myślał że mnie już nie ma
                      i wtedy mi nawtyka;-)
                  • witek040 doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:04
                    napisz lepiej co porabiasz ;-)
                    • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:07
                      witek040 napisał:

> napisz lepiej co porabiasz ;-)
                      siedze w Amsterdamie i szykuje sie w niedziele na gay paradise, przyjedz, jesli
                      nie siedzisz po sasiedzku?....:))
                      • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:10
                        jestem już po urlopie i własnie zmieniam robotę więc chyba nie w tym roku, ale
                        może za rok
                        - lubie takie imprezy - kiedyś nawet chciłem bzyknąć transwestytę ;-)
                        • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:14
                          jaka travestite chciales bzyknac - meska czy damska-?
                          • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:17
                            wiedziałem że cię zainteresuje ;-)
                            jakomuch.blox.pl/2004/12/Antwerpia-noca.html#ListaKomentarzy
                            tu to opisałem
                            • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:22
                              witek040 napisał:

> wiedziałem że cię zainteresuje ;-)
                              > mnie to naprawde nie interesuje i nie bede otwierac tej strony nawet,ale tak
                              sobie zadalam pytanie...widze te koromysla na codzien i pracuje z nimi, takze
                              nie musze uciekac sie do jakiegos bloga czy cos tym podobne...:))
                              • pakulec Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:25
                                masz dobrze - ja pracuje na codzień ze zwolenniczka PiSu - to jest dopiero
                                tragedia
                                • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:30
                                  pakulec napisał:

> masz dobrze - ja pracuje na codzień ze zwolenniczka PiSu - to jest dopiero
                                  > tragedia
                                  .... jesli wymagajaca i prawa i sprawiedliwa to... moze wez przyklad z tej
                                  zwolenniczki, nie radze ci brac przykladu z np. travestite:)
                                  • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:32
                                    hm.. wg mnie jest raczej głupia i szczęsliwa - bo nie zdaje sobie z tego sprawy
                                    • kolter Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:33
                                      witek040 napisał:

> hm.. wg mnie jest raczej głupia i szczęsliwa - bo nie zdaje sobie z tego
                                      sprawy .
                                      ,Czyli taki oglupialy przez kadzidlo i hostie babsztyl ??
                                  • kolter Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:32
                                    doris9914 napisała:

> pakulec napisał:
                                    >
                                    > > masz dobrze - ja pracuje na codzień ze zwolenniczka PiSu - to jest dopier
                                    > o
                                    > > tragedia
                                    > .... jesli wymagajaca i prawa i sprawiedliwa to... moze wez przyklad z tej
                                    > zwolenniczki, nie radze ci brac przykladu z np. travestite:)
                                    .
                                    .A co zrobic jezeli jedyne co ma z PISu to kapowanie ???
                                    • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:34
                                      daj w pysk i pojdzie na zwolnienie lek.:) to bardzo brzydka cecha- kapowanie,
                                      nienawidze tego!
                                      • kolter Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:37
                                        doris9914 napisała:

> daj w pysk i pojdzie na zwolnienie lek.:) to bardzo brzydka cecha- kapowanie,
                                        > nienawidze tego!
                                        Lepiej odrazu ubic ,bo jak w rylo dostanie to blac zakapuje napewno !!
                                        taka juz PISu natura
                              • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:27
                                hm a co to za zajmujące zajęcie?
                                • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:33
                                  witek040 napisał:

> hm a co to za zajmujące zajęcie?
                                  ... tego ci nie zdradze na forum, ale jak kazda praca, i to ciezka praca, ty
                                  napewno sie obijasz?:)
                                  • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:38
                                    no o tej porze to mogę - jest to moja 12 godzina za biurkiem ;-)
                                    • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:44
                                      witek040 napisał:

> no o tej porze to mogę - jest to moja 12 godzina za biurkiem ;-)
                                      ... a co jestes komendantem ..... moze ?
                                      • witek040 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 21:50
                                        hehehehe raczej nie - jestem czyms w rodzaju administratora sieci
                                        • doris9914 Re: doris- nie przeganiaj mi kolegów;-) 03.08.07, 22:05
                                          obserwujesz rondo w W-wie...:))
                • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:03
                  ten moher to cienki bolek - od pewnego czasu poluje na niego i przeważnie
                  wymięka jak widzi mnie na forum więc daje mi pewną stysfakcję swoim marnym
                  żywotem ;-)
                  • pogromca_gamonia Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:09
                    wg mnie to jest jakis durny Derwisz.
                    • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:11
                      porównanie durnych Derwiszów do dyletanta5 to śmiertelna dla nich obraza...;))
                      • pogromca_gamonia Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:14
                        Masz racje. W takim razie jest durnym czerwonodupcem, jeszcze glupszym niz silesius.monachijski (a to
                        jak wiadomo nielichy idiota).
                        • kolter Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:16
                          He heheheheeeee
                        • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:16
                          chyba sobie znalazł jakieś inne mniej stresujące zajęcie...;))
                          • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:19
                            hodowle drobiu i zabawy ptaszkiem ;-)
                      • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:14
                        na szczęście chyba żaden Derwisz nie czyta tego forum ;-)
                        • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:19
                          dyletant5 z derwiszem ma tylko to, że posiada kosę....;))
                          • kolter Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:19
                            isa.stern napisała:

> dyletant5 z derwiszem ma tylko to, że posiada kosę....;))
                            Na storc osadzana,czy moze juz w d....??
                            • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:22
                              cze kolter...:)
                              sorki, ale dyletant5 nie interesuje mnie aż tak... a właściwie - wcale...;)
                              • kolter Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:23
                                isa.stern napisała:

> cze kolter...:)
                                > sorki, ale dyletant5 nie interesuje mnie aż tak... a właściwie - wcale...;)
                                > :P
                                Czesc !! Ok tez go olewam
                                • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:24
                                  może tylko, ile nicków jeszcze ma ten troll...?!
                    • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:11
                      ostatnio zauważyłem że jak go przegoniłem to nagle pojawił się presentation1-
                      ciekawe czy to ten sam
                      • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:15
                        nie sądzę, p1 nie jest intelektualistą, ale nie czytałam jego chamskich postów,
                        a dyletnat5 to chamidło...;)
                        • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:18
                          jedno nie pzeszkadza drugiemu - np pakulec ;-)
                          • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:20
                            obrażasz mojego znajomego... masz u mnie minusa...;)))
                            • pakulec Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:22
                              a niech sobie chłop pisze - dzisiaj nie mam czasu a widze że godnie mnie
                              zastępuje;-)
                              • isa.stern Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:23
                                mam inne zdanie na ten temat... Ty też chcesz minusa...;)))
                                • witek040 Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:28
                                  ok to zostawmy naszego kolegę w spokoju - widze że się oddalił od kompa ;-)
                                  • kolter Re: Nawet nie pisz do tego śmierdziela... 03.08.07, 21:30
                                    witek040 napisał:

> ok to zostawmy naszego kolegę w spokoju - widze że się oddalił od kompa ;-)
                                    ,
                                    .Pewno odsluchuje RMF radio maryja fakty
                            • pogromca_gamonia Czy ktoś z Was wie gdzie jest ten debilek wet3? 03.08.07, 21:22
                              • isa.stern Re: Czy ktoś z Was wie gdzie jest ten debilek wet 03.08.07, 21:25
                                wet3 przy tym dyletancie to miss gracji i wdzięku...;)
                                • kolter Re: Czy ktoś z Was wie gdzie jest ten debilek wet 03.08.07, 21:28
                                  isa.stern napisała:

> wet3 przy tym dyletancie to miss gracji i wdzięku...;)
                                  ,
                                  ,Stwierdzajac ze to : miss masz na mysli ze lubi ten rodzaj sexu
                                  co nasz szanowny pan premier?? ::)))
                                  • witek040 Re: Czy ktoś z Was wie gdzie jest ten debilek wet 03.08.07, 21:30
                                    hehehehe dobre ;-)
                                    • pogromca_gamonia O wet3 wiemy tylko tyle ze z zawodu jest... 03.08.07, 21:43
                                      szambonurkiem spod Knurowa.
    • kato28 Re: Samoobrona: należy rozważyć wniosek do TK o d 03.08.07, 20:23
      Cholera wie czy IV RP bardziej brać na śmieszno czy bardziej na straszno. Na
      idiotycznie z pewnością.
    • l005 Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:31
      Wreszcie odkryć na światło dzienne te wszystkie zakulisowe obroty pieniężne i
      inne brudki "śiwętoszków". Delegalizacja jest jak najbardziej pożądana z
      finansami czy bez. Jest 1001 powodów aby tę organizację zdelegalizować. Tak
      trzymać Samoobrono!
      • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:34
        ja popieram i PiS i SO , aby tylko nie powrocilo kretactwo matolkowe
        kwasniewskiego i tego sld/lid :)))
        • l005 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:39
          Takiego wartościowego Prezydenta jak Kwaśniewski Polska jeszcze co najmniej
          przez 3 lata nie będzie miała.
          • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:44
            aco on mial za wartosci i czy ktos sie doszukal czegos dobrego w nim? nawet
            zachod go kopnal w dupe, o tyle go tolerowal bo musial, czytales kiedys prase o
            komunistycznym prezydencie, oni nie dawali wiary, ze taki evenement zdarzyl
            sie w Polsce. Czlowiek, ktory calowal sztandary PZPR zostaje prezyd. kpina do
            dzisiaj -
            • l005 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:50
              Rewolucyjne zmiany przynoszą nieoczekiwane rozwiązania. Z noszenia sztandaru
              PZPR może się wstydzić ale ostatecznie przysłużył się Polsce wspaniale i dla
              mnie grzechy swe odkupił. Wykorzystał szansę którą dał mu Naród i historia.
              Natomiast z Kaczyńskimi jest odwrotnie. Jeśli kogoś można posądzać o
              komunistyczne ciągotki to akurat Kwaśniewski jest tego zaprzeczeniem a
              Kaczyńskich określiłbym jako kliniczny przykład takich tendencji.
              • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 20:57
                zawsze sie znajdzie glupi ze to kupi, i polacy to kupili, a pamietasz co ten
                gniot obiecywal polakom, i co z tego dzisiaj maja. zaloz, ze prawdziwy patriota
                reprezentuje ten biedny narod a nie kretacze, jakie wyniki osiagnelibysmy z
                wstapienia do uni/ on nie walczyl o to, tylko solidariteit,/ przywlaszczyl
                sobie te hasla, tak samo dzis wykorzystuje walese.ale europa widziala to i
                obawy tez byly.
                • l005 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:06
                  doris9914 napisała:
                  >....pamietasz co ten
                  > gniot obiecywal polakom, i co z tego dzisiaj maja....
                  ----------------------
                  Co mają? Najwspanialszy okres rozwoju gospodarczego i cywilizacyjnego w 1000-
                  letniej historii. Polska teraz a ta w latach 70-tych to dwie różne cywilizacje.
                  Kwaśniewski był jednym z głównych kontrybutorów do tego sukcesu. Co
                  do "prawdziwego patrioty" to Gomułka był podobnym i naród też był wtedy biedny
                  (naprawdę). Obecny "patriota" może naród wpędzić w taką samą biedę
                  • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:11
                    diametralna roznica miedzy gomulka a kaczynskim, granice otwarte, polacy
                    bogatsi dzieki solidanosci i to nie tej inteligentnej,bo to za malo, ponad
                    10mln. polakow zakochalo sie w niej i caly swiat. A kto psuje nam te idealy
                    dzisiaj, kiedy swiat mile oglada sie na nie?
                    • l005 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:19
                      doris9914 napisała:
                      >...dzieki solidanosci i to nie tej inteligentnej,bo to za malo, ponad
                      > 10mln. polakow zakochalo sie w niej i caly swiat...
                      ----------
                      Tylko to była Solidarność reprezentowana przez Wałęsę, Mazowieckiego, Kuronia,
                      Michnika,... i im podobnych a napewno nie przez Kaczyńskich. W Kaczyńskich
                      świat by się nie zakochał. Poczytaj prasę światową.
                      • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:38
                        te bajki ,ktore szkaluja polske i to robia polacy to dopiero obciach!
                        • kolter Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:42
                          doris9914 napisała:

> te bajki ,ktore szkaluja polske i to robia polacy to dopiero obciach!
                          ,
                          ,Czyli wszyscy musimy popierac sie nawzajem nawet w
                          chwilach kiedy wstyd sie przyznacze jestesmy Polakami ???? nic z tego ja z
                          takimi jak giertych czy kwaczynski wogule sie nie utozsamiam !!
                          • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:51
                            ten epizod to nie tylko polski epizod, ale tylko w polsce i bylej jugoslawi
                            mowi sie ze to wstyd,.. ze to wstyd. itd, nam propaganda wcisnela ze musimy
                            sie wstydzic ale czego pytam sie ? czy musimy sie wstydzic ze np, w belgii jest
                            monarchia i to jest zadna demokracja.? nam kaze sie wstydzic ze jestesmy
                            polakami, , to jest absurd? ze ludzie tego bledu nie widza!
                            • bwwald Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 21:58
                              doris9914 napisała:

> nam kaze sie wstydzic ze jestesmy
                              > polakami, , to jest absurd? ze ludzie tego bledu nie widza!

Ja wstydzę się jedynie za takich polskojęzycznych "patriotów" jak Ty. Z drugiej
                              strony obcokrajowiec zwykle nie zna języka, więc nie ma dużego obciachu przez
                              Ciebie (w przeciwieństwie do władz - oni są niestety "tłumaczeni"). Nigdy nie
                              wstydziłem się, że jetem Polakiem :)
                              • doris9914 Re: Popieram !!!! Yes, Yes, Yes !!!!!! 03.08.07, 22:00
                                masz pomylenie z poplataniem , nastepny inteligent na forum?
                                • bwwald Koty :) 03.08.07, 22:06
                                  doris9914 napisała:

> masz pomylenie z poplataniem , nastepny inteligent na forum?

Ja wstydzę się jedynie za takich polskojęzycznych "patriotów" jak Ty. Z drugiej
                                  strony obcokrajowiec zwykle nie zna języka, więc nie ma dużego obciachu przez
                                  Ciebie (w przeciwieństwie do władz - oni są niestety "tłumaczeni"). Nigdy nie
                                  wstydziłem się, że jetem Polakiem :)
                                  • doris9914 Re: Koty :) 03.08.07, 23:06
                                    zdradz profesorku co robisz, a przynajmniej haslo:)
                                    • bwwald Re: Koty :) 03.08.07, 23:33
                                      doris9914 napisała:

> zdradz profesorku co robisz, a przynajmniej haslo:)

Obecnie psychiatria - ciężkie przypadki... Zwykle polega to na uspakajaniu bez
                                      "psychotropów" - miła praca...
                                      • doris9914 Re: Koty :) 04.08.07, 00:04
                                        jesli nie uzywasz psychotropow to jestes katem!
                                        • bwwald Re: Koty :) 04.08.07, 00:08
                                          > jesli nie uzywasz psychotropow to jestes katem!

Chociaż nie lubię homosekualistów, jak Ty, nigdy Was nie gnębiłem!
                                          • doris9914 Re: Koty :) 04.08.07, 00:11
                                            ........nie odwracaj kota ogonem, ale wczytaj sie w posty, ja cie zaraz oskarze
                                            o wykorzystywanie zwierzat!.......
                                            • bwwald Re: Koty :) 04.08.07, 00:14
                                              doris9914 napisała:

> ........nie odwracaj kota ogonem, ale wczytaj sie w posty, ja cie zaraz oskarze
                                              >
                                              > o wykorzystywanie zwierzat!.......

Zwierzęta też lubisz chłopcze?
                                              • doris9914 Re: Koty :) 04.08.07, 00:17
                                                rot op biedaku! jeszcze jedna pufje i lezysz do rana ,....
                                                • bwwald Re: Koty :) 04.08.07, 00:18
                                                  > rot op biedaku! jeszcze jedna pufje i lezysz do rana ,....

Chciałbyś? ;)
          • ginger123 Gdzie jest praw(dziwa) 03.08.07, 20:48
            Jola z Dywit?
    • kazik_b4 z tych Kwaczynskich to niezle ptaszki?! 03.08.07, 20:51
      Dwa lata ich nielegalnych rzadow i jaki dzis burdel w kraju?!
      Koniecznie nalezy powolac sejmowa komisje do zbadania przestepstwa, tym razem
      jednak bez udzialu nielegalnego PiS!
      Uposledzony wlasciciel kota nie mial wlasnego konta w banku, zeby to mu niby
      ktos nie wplacil milionow i nie oskarzyl pozniej o korupcje, ale "lewa" kase
      trzymal na koncie partii? To dopiero kretacz, cynik, przewalacz i oszust?!
      Hochsztapler Rydzyk najwyrazniej wiedzial co mowi, kiedy o drugim Kwaczynskim
      powiedzial oszust!
      Inscenizuje prowokacje, by sfabrykowac oszusta i spektakularnie go zdemaskowac,
      a kanalia sam dokonuje przestepstw, bedac preziem partii o bajeranckiej
      nazwie "Prawo i Sprawiedliwosc" i dozorca koalicyjnego szamba?!
      Ten caly "rzad" w Polsce jest surrealistyczny - samozwancy i przestepcy, w
      dodatku dotkliwie uposledzeni psychicznie dorwali sie do wladzy i nie maja
      najmniejszego zamiaru jej oddac?!
      Natychmiast zatrzymac szalencow i oddac pod sad!
      • doris9914 Re: z tych Kwaczynskich to niezle ptaszki?! 03.08.07, 21:03
        lajasz zeby lajac, wiesz ilu ludzie na zachodzie nie posiada kont bankowych, a
        wszyscy maja po pare kotow i psow ja tez, i nie ma tragedii, wrecz zaszczyt
        • kazik_b4 kota to ty masz w glowie, a psa do wyprowadzenia 03.08.07, 21:14
          na spacer (oczywiscie psa twoich chlebodawcow)! Okazjonalna gosposiu domowa od
          niedawna przebywajaca poza Polska - nie bredz o kontach ... nie masz o tym
          zielonego pojecia!
          Nikt na stale zamieszkaly w Europie zachodniej nie jest w stanie funkcjonowac
          bez wlasnego konta bankowego! Nikt komus legalnie zatrudnionemu nie wyplaca
          pieniedzy inaczej, niz czekiem!
          Wyprowadz psa chlebodawcow, nie pisz bzdur i nie wtracaj sie w uczone
          rozmowy ... dobrze?!

doris9914 napisała:

> lajasz zeby lajac, wiesz ilu ludzie na zachodzie nie posiada kont bankowych,
          a
          > wszyscy maja po pare kotow i psow ja tez, i nie ma tragedii, wrecz zaszczyt
          • doris9914 Re: kota to ty masz w glowie, a psa do wyprowadze 03.08.07, 21:19
            no mowisz o sobie , bo czeki mozesz sobie durniu zamowic za niewielka oplata
            bankowa, powinienes posiadac konto, ale jesli to ci przeszkadza w czyms mozesz
            dostac gotowke, nie wprowadzaj ludzi w blad, nie udawaj ty znowu
            inteligenta ,bo jak widze daleko ci do tego!
            • kazik_b4 doris - nie bredz! 03.08.07, 21:26
              Ksiazeczke czekowa dostajesz za darmo z banku w ktorym posiadasz konto, a zaden
              bank bez twojego konta ci ich nie da i nawet za zadna oplata - poniewaz czeki
              sa imienne i musza miec pokrycie ... oslico!
              Madrujesz sie nie majac zielonego pojecia!
              Wyprowadz psa chlebodawcow i przestan pisac brednie!

doris9914 napisała:

> no mowisz o sobie , bo czeki mozesz sobie durniu zamowic za niewielka oplata
              > bankowa, powinienes posiadac konto, ale jesli to ci przeszkadza w czyms
              mozesz
              > dostac gotowke, nie wprowadzaj ludzi w blad, nie udawaj ty znowu
              > inteligenta ,bo jak widze daleko ci do tego!
              • doris9914 Re: KAZIK - nie bredz! 03.08.07, 21:37
                JA nie wiem co ty robisz ale napewno nie siedzisz w banku , to co napisalam
                jest prawda a ty jeszcze ta prawde potwierdziles poniekad
                • kazik_b4 doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 21:42
                  Ty nigdy nie mialas wlasnego czeku i na wet nigdy nie widzialas cudzego ...
                  oslico!
                  Piszesz o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia!
                  Idz wytrzyj kurze - kaczkom czesto wycierasz!

doris9914 napisała:

> JA nie wiem co ty robisz ale napewno nie siedzisz w banku , to co napisalam
                  > jest prawda a ty jeszcze ta prawde potwierdziles poniekad
                  • doris9914 Re: doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 21:55
                    w ten sposob, przeczytaj swoj wlasny post najpierw, no chyba ze siedzisz w
                    moskwie a u nich to jeszcze troche wykolejone to prawo bankowe. Nie wiem
                    dlaczego nie chcesz pojac , ze w zamian konta, albo jesli uzywasz czekow mozesz
                    otrzymac gotowke, a kto ciebie do tego zmusza ?
                    • kolter Re: doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 22:02
                      doris9914 napisała:

> w ten sposob, przeczytaj swoj wlasny post najpierw, no chyba ze siedzisz w
                      > moskwie a u nich to jeszcze troche wykolejone to prawo bankowe. Nie wiem
                      > dlaczego nie chcesz pojac , ze w zamian konta, albo jesli uzywasz czekow mozesz
                      >
                      > otrzymac gotowke, a kto ciebie do tego zmusza ?
                      Moze maja wykolejone prawo , ale budynki bankowe maja takie ze u nas
                      niedoczekamy sie nigdy takich !!!
                      • doris9914 Re: doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 22:09
                        nigdy tam nie bylam ale jesli ty powiadasz ze takie palace bankowe, wierze ci
                        na slowo, no nie widzialam na google earth...:)
                        • kolter Re: doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 22:16
                          doris9914 napisała:

> nigdy tam nie bylam ale jesli ty powiadasz ze takie palace bankowe, wierze ci
                          > na slowo, no nie widzialam na google earth...:)
                          Ja widzialem to na zywo ,widzialem tez wielkiego idola naszego pana
                          prezydenta niejakiego ulianowa
                          • doris9914 Re: doris, jak moglem twoje brednie potwierdzic? 03.08.07, 22:50
                            pozdrow wielkiego brata ode mnie, i calusy dla niego tez,
                    • kazik_b4 doris, nikt legalnie mieszkajacy i pracujacy w UE 03.08.07, 22:16
                      (starej) nie moze funkcjonowac bez konta bankowego i ksiazeczki czekowej -
                      zrozum to oslico!
                      Mozna przebywac czasowo nie majac konta (ani ksiazeczki czekowej) i
                      okazjonalnie pracowac jako pomoc domowa, czy pod latarnia - ale to nie jest
                      normalnosc!
                      Jeszcze raz pisze - kazdy pracodawca placi ci imiennym czekiem (a nie
                      gotowka!), ktory musisz wplacic do banku na twoje wlasne konto! By wyciagnac
                      gotowke z banku wypisujesz swoj czek i wowczas dostajesz pieniadze!
                      Wszelkie rozliczenia pieniezne sa oplacane czekami lub kartami kredytowymi, a
                      wydruki miesieczne twoich operacji finansowych z banku, sa dokumentem w wypadku
                      weryfikacji fiskalnej!
                      Krotko mowiac - bez wlasnego konta i ksiazeczki czekowej nie ma mozliwosci byc
                      nawet rezydentem kraju w starej UE! Do tego cie zmusza zycie i system!
                      • doris9914 Re: kazik , tak legalnie mieszkajacy i pracujacy 03.08.07, 22:21
                        powinien miec konto ale nie jest zmuszony, nie musi nosic czekow ani posiadac,
                        jesli nie placi nimi, i jest legalnie i legalnie pracuje: )), ale chyba
                        pomyliles ksiazeczke czekowa z tzw. ksiazeczka do przepisywania / przelewania
                        pieniedzy, a to co innego niz czek bankowy...
                        • bwwald nie pisz więcej głupot... 03.08.07, 22:27
                          doris9914 napisała:

> powinien miec konto ale nie jest zmuszony, nie musi nosic czekow ani posiadac,
                          > jesli nie placi nimi, i jest legalnie i legalnie pracuje: )), ale chyba
                          > pomyliles ksiazeczke czekowa z tzw. ksiazeczka do przepisywania / przelewania
                          > pieniedzy, a to co innego niz czek bankowy...

Czeki to relikt przeszłości - szeroko stosowane IMHO jedynie we Francji.
                          "Książeczka do przepisywania" to najbardziej popularna forma rozliczeń w IV RP -
                          patrz rozliczenia między "mamą i Jarkiem!
                          • doris9914 Re ty jestes z pierwiastkowany u mnie do zera@ 03.08.07, 22:32
                            • bwwald :) 03.08.07, 22:34
                              Tak Kochanie:)
                              • doris9914 Re: :) 03.08.07, 22:56
                                bwwald napisał:

> Tak Kochanie:)
                                teraz to naprawde goraco, trafilam w dziesiatke ty zuchwalcze, szbciej cie
                                mozna zidentyfikowac niz ci sie to zdaje, pomimo twoich wybrykow zycze ci
                                koszmarnych snow, samego szatana , na to zasluzyles wlasciwie
                                • bwwald Re: :) 03.08.07, 22:59
                                  doris9914 napisała:

> bwwald napisał:
                                  >
                                  > > Tak Kochanie:)
                                  > teraz to naprawde goraco, trafilam w dziesiatke ty zuchwalcze, szbciej cie
                                  > mozna zidentyfikowac niz ci sie to zdaje, pomimo twoich wybrykow zycze ci
                                  > koszmarnych snow, samego szatana , na to zasluzyles wlasciwie

Ale myślisz, że Pan Tusk mówi prawdę, Pan Olejniczak, Pan Mikke, Pan Pawlak, Pan
                                  Lepper, Pan Giertych, czy Pan Jarosław Kaczyńki? ;) - pytanie retoryczne....
                                  • doris9914 Re: :):):) 03.08.07, 23:02
                                    kazdy wie na forum, ze ja kocham PiS, a o co chodzi? zakladasz nowa partyjke?
                        • kazik_b4 doris, legalnie mieszkajacy i pracujacy MUSI MIEC 03.08.07, 22:36
                          konto!
                          I poprzestanmy na tym, poniewaz zaczynasz pisac o innych (rzadszych)
                          operacjach; jak "przelew", czy "czek bankowy" - tego typu operacje, zwykly
                          obywatel kraju starej UE dokonuje niezmiernie rzadko!
                          Pracodawcy nie "przelewaja" pieniedzy - placa czekami!
                          Czeki bankowe uzywane sa przy zakupach, na duze i gwarantowane bankowo sumy
                          pieniedzy!
                          Zwykly czek ma slabe gwarancje - dlatego niekiedy jest bez pokrycia!

doris9914 napisała:

> powinien miec konto ale nie jest zmuszony, nie musi nosic czekow ani
                          posiadac,
                          > jesli nie placi nimi, i jest legalnie i legalnie pracuje: )), ale chyba
                          > pomyliles ksiazeczke czekowa z tzw. ksiazeczka do przepisywania / przelewania
                          > pieniedzy, a to co innego niz czek bankowy...
                          • bwwald Kompletny ciang 03.08.07, 22:41
                            kazik_b4 napisał:

> konto!
                            > I poprzestanmy na tym, poniewaz zaczynasz pisac o innych (rzadszych)
                            > operacjach; jak "przelew", czy "czek bankowy" - tego typu operacje, zwykly
                            > obywatel kraju starej UE dokonuje _niezmiernie rzadko_!
                            > Pracodawcy nie "przelewaja" pieniedzy - placa czekami!
                            > Czeki bankowe uzywane sa przy zakupach, na duze i gwarantowane bankowo sumy
                            > pieniedzy!
                            > Zwykly czek ma slabe gwarancje - dlatego niekiedy jest bez pokrycia!

____________Większych_________ głupot na forum GW jeśli chodzi o bankowość
                            jeszcze nie czytałem.
                            • kazik_b4 byc moze generalnie za duzo nie czytales? 03.08.07, 22:49
                              I nie widziales?!
                              A co cie tak zdumiewa? Moze bylbym w stanie ci pomoc?
                              Moj pierwszy post czegos zupelnie innego!

bwwald napisał:

> ____________Większych_________ głupot na forum GW jeśli chodzi o bankowość
                              > jeszcze nie czytałem.
                              • kazik_b4 moj pierwszy post zupelnie czegos innego dotyczyl. 03.08.07, 22:51
                                • doris9914 Re: moj pierwszy post zupelnie czegos innego doty 03.08.07, 23:00
                                  myslisz ze on jest zdolny jeszcze,zeby uruchomic szare komorki, nie sadze, ):(
                                  • bwwald Twój pierwszy raz.... 03.08.07, 23:04
                                    doris9914 napisała:

> myslisz ze on jest zdolny jeszcze,zeby uruchomic szare komorki, nie sadze, ):(
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=66947129&a=66967162
                              • bwwald Re: byc moze - nie żartuj... 03.08.07, 22:54
                                kazik_b4 napisał:

> I nie widziales?!
                                > A co cie tak zdumiewa? Moze bylbym w stanie ci pomoc?
                                > Moj pierwszy post czegos zupelnie innego!

Nie czytałem, tylko jest to poparte "empirią". Nie wypowiadaj się lepiej o
                                częstości używania instrumentów płatniczych na zachodzie i w Polce, bo jak widzę
                                nie masz o tym zielonego pojęcia :(
                                • kazik_b4 w Polsce ... byc moze nie mam ...ale poza ? 03.08.07, 23:00
                                  Chcialbym wiedziec co cie upowaznia do takich stanowczych stwierdzen o moim
                                  zielonym pojeciu ... bufonie!

bwwald napisał:

> Nie czytałem, tylko jest to poparte "empirią". Nie wypowiadaj się lepiej o
                                  > częstości używania instrumentów płatniczych na zachodzie i w Polce, bo jak
                                  widz
                                  > ę
                                  > nie masz o tym zielonego pojęcia :(
                                  • bwwald Chyba nie mylisz, że będę uczył niepełno.... 03.08.07, 23:02
                                    ...
                                    • kazik_b4 mysle, ze masz niewiele do powiedzenia ... 03.08.07, 23:06
                                      Z proznego ... to i Salomon nie naleje!
                                      Turlaj dropsa ... glupcze!
                                      • bwwald :) 03.08.07, 23:08
                                        > Z proznego ... to i Salomon nie naleje!
                                        > Turlaj dropsa ... glupcze!

:)
                              • doris9914 Re: byc moze generalnie za duzo nie czytales? 03.08.07, 22:58
                                widzisz, ze on wogole nie czyta , tylko robi i pisze swoje, za tym kryje sie
                                jego szamanstwo, boje sie go a ty?:) prawie 24 uur.....
                                • bwwald doris - nie bredz! - kazik_b4 03.08.07, 23:01
                                  doris - nie bredz! - kazik_b4
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=66947129&a=66967162
                                  • kazik_b4 co tam nie odpowiada prawdzie? 03.08.07, 23:04
                                    • bwwald intantylny.... 03.08.07, 23:06
                                      Wybacz ale id...ów (mam na myśli Ciebie), którzy nie wiedzą co to jest przelew
                                      bankowy, płatność kartą, nie będę uczył podstaw bankowości.
                                      • doris9914 Re: intantylny.... 03.08.07, 23:11
                                        mowilam ,ze to sam kretacz na forum__BALCEROWICZ___ i wez tu dyskutuj!
                                        • bwwald Re: intantylny.... 03.08.07, 23:13
                                          > mowilam ,ze to sam kretacz na forum__BALCEROWICZ___ i wez tu dyskutuj!

Niunia! ;) Już grill się rozpalił?
                                          • doris9914 Re: intantylny.... 03.08.07, 23:17
                                            bwwald napisał:

> > mowilam ,ze to sam kretacz na forum__BALCEROWICZ___ i wez tu dyskutuj!
                                            >
                                            > Niunia! ;) Już grill się rozpalił?
                                            piluj swojego haremu, a nie mojego grilla, u mnie OK!
                                      • kazik_b4 tym razem ci wybaczam ... 03.08.07, 23:14
                                        Czegoz to chcialbys mnie uczyc kretynie?
                                        Ty mitomanie, piszesz o czyms czego nie znasz - ja mam to na codzien ...
                                        zakompleksiony ignorancie!
                                        Tymczasem ... turlaj dropsa ... cymbale!

bwwald napisał:

> Wybacz ale id...ów (mam na myśli Ciebie), którzy nie wiedzą co to jest przelew
                                        > bankowy, płatność kartą, nie będę uczył podstaw bankowości.
                                        • bwwald Ależ. Miśku.... 03.08.07, 23:17
                                          kazik_b4 napisał:

> Czegoz to chcialbys mnie uczyc kretynie?
                                          > Ty mitomanie, piszesz o czyms czego nie znasz - ja mam to na codzien ...
                                          > zakompleksiony ignorancie!
                                          > Tymczasem ... turlaj dropsa ... cymbale!
                                          >
                                          > bwwald napisał:
                                          >
                                          > > Wybacz ale id...ów (mam na myśli Ciebie), którzy nie wiedzą co to jest pr
                                          > zelew
                                          > > bankowy, płatność kartą, nie będę uczył podstaw bankowości.

Miałeś już or..zm? Nieuku?
                                          • kazik_b4 turlaj dropsa ... menelu umyslowy! 03.08.07, 23:20
                                            • bwwald Miku! :) 03.08.07, 23:22
                                              Nie denerwuj się Ciociu :) To na cerę szkodzi... ;)
                                          • doris9914 Re:bwwald ty ku...a pedofil czy co? idz do piekla 03.08.07, 23:22
                                            my sobie dyskutujemy a ty za..sz zdrowo, mysle ze ci nie pasuje., stary
                                            trutniu, spozniles sie z tymi sprawami i pol wieku!!!:)
                                            • bwwald Jak możesz;) 03.08.07, 23:24
                                              doris9914 napisała:

> my sobie dyskutujemy a ty za..sz zdrowo, mysle ze ci nie pasuje., stary
                                              > trutniu, spozniles sie z tymi sprawami i pol wieku!!!:)

Czemu się denerwujesz?
                                              • doris9914 Re: Jak możesz;) 03.08.07, 23:28
                                                bwwald napisał:

> doris9914 napisała:
                                                >
                                                > > my sobie dyskutujemy a ty za..sz zdrowo, mysle ze ci nie pasuje., stary
                                                > > trutniu, spozniles sie z tymi sprawami i pol wieku!!!:)
                                                >
                                                > Czemu się denerwujesz?
                                                jest mi do smiechu raczej, z ciebie niezle ziolko, ciekawa jestem czy miales
                                                okazje splodzic jakas dziecine? w zyciu ?..............:)
                                                • bwwald Re: Jak możesz;) 03.08.07, 23:30

> > doris9914 napisała:

> jest mi do smiechu raczej, z ciebie niezle ziolko, ciekawa jestem czy miales
                                                  > okazje splodzic jakas dziecine? w zyciu ?..............:)

Raz odpowiedziałem na wypociny psycholi i czepią sie...
                                                  • doris9914 Re: boisz sie nikczemniku-Co? 03.08.07, 23:39
                                                    idz lepiej spac ,zostaw ta swoja wiedze na inne okazje...........@
                                                  • bwwald Ja leczę ;) 03.08.07, 23:44
                                                    Nie chciałbym spotkać pedofila, a Ci tylko nie podałbym ręki poza pracą (nie
                                                    uważam, że homoseksualizm jest chorobą, ale też mogę wybierać "znajomych") -
                                                    taka jest moja diagnoza na odległość...
                                                  • doris9914 Re: Ja leczę ;) 04.08.07, 00:02
                                                    lecz sie, szybkiego powrotu do zdrowia, ja nigdzie nie powiedzialam ,ze homo to
                                                    choroba, ale przyznam ze mozesz stac sie homo, ze wzgledu na okolicznosci, albo
                                                    masz wrodzone anomalie i to jest abnormalne tradycyjnie.
                                                  • bwwald Wpółczuję ...:( 04.08.07, 00:34
                                                    doris9914 napisała:

> lecz sie, szybkiego powrotu do zdrowia, ja nigdzie nie powiedzialam ,ze homo to
                                                    >
                                                    > choroba, ale przyznam ze mozesz stac sie homo, ze wzgledu na okolicznosci, albo
                                                    >
                                                    > masz wrodzone anomalie i to jest abnormalne tradycyjnie.

Masz przykre doświadczenia... ;(
                            • kazik_b4 Kompletny duren! 03.08.07, 23:45
                              bwwald napisał:

> ____________Większych_________ głupot na forum GW jeśli chodzi o bankowość
                              > jeszcze nie czytałem.
                              • bwwald Re: Kompletny duren! 03.08.07, 23:47
                                W końcu zrozumiałeś i nazywasz siebie po imieniu?
                                • kazik_b4 bwwald - rzadki z ciebie idiota ... mistyfikatorze 04.08.07, 00:01
                                  i mitomanie! Popisujesz sie krotkimi i nic nie wnoszacymi postami, mimo to
                                  wystarczajaco obnazajace twoje uposledzenie!
                                  Tymczasem turlaj dropsa ... debilu!

bwwald napisał:

> W końcu zrozumiałeś i nazywasz siebie po imieniu?
                                  • bwwald Nie denerwuj się :) 04.08.07, 00:05
                                    kazik_b4 napisał:

> i mitomanie! Popisujesz sie krotkimi i nic nie wnoszacymi postami, mimo to
                                    > wystarczajaco obnazajace twoje uposledzenie!
                                    > Tymczasem turlaj dropsa ... debilu!

a Ty odpowiadasz... Chyba nie myślisz, że spadnę do Twojego poziomu. Nawet moje
                                    kotki są inteligentniejsze :)
                                    www.youtube.com/watch?v=KR9DlQOw6DY
                                    • eksterminator_debili Ale okaz!... Trafony! 04.08.07, 00:08
                                      • dyzurny_psychiatra debil .. bo debil - ale tez czlowiek! 04.08.07, 00:13
                                    • doris9914 Re: Nie denerwuj się :) 04.08.07, 00:10
                                      mow od razu , ze masz kotki, mnie wytknales moje zwierzaki, jestes zboczony ,
                                      szkoda tych biednych kociakow, wiesz!
                                      • bwwald Re: Nie denerwuj się :) 04.08.07, 00:13
                                        > mow od razu , ze masz kotki, mnie wytknales moje zwierzaki, jestes zboczony ,
                                        > szkoda tych biednych kociakow, wiesz!

Nie pisałem, że jesteś zeo..., tylko homo... (niedaleka droga?)
                                        Hoduję aby Was zrozumieć.
                                  • doris9914 Re: bwwald - rzadki z ciebie idiota ... mistyfika 04.08.07, 00:06
                                    ja ide spac, ale on ma wrodzona wade /anomalie i nas zacheca /agituje do jego
                                    gay sekty, niedoczekanie twoje profesorku- kacie!..:)
                                    • bwwald Nie pij więcej :) 04.08.07, 00:11
                                      doris9914 napisała:

> ja ide spac, ale on ma wrodzona wade /anomalie i nas zacheca /agituje do jego
                                      > gay sekty, niedoczekanie twoje profesorku- kacie!..:)

Alkohol nawet homo... powala ;)
                                      • doris9914 Re: Nie halicynuj wiecej!!!!!! 04.08.07, 00:14
                                        ty jestes juz dawno uwalony , jak arab, zblazniles sie doktorku jak dzika
                                        swinia....@@@@@
                                        • bwwald Kotku! 04.08.07, 00:15
                                          Chciałeś iść spać :)
                                          • doris9914 Re: Zostaw te koty, CBA stuka do drzwi!!! 04.08.07, 00:20
                                            • bwwald Re: Zostaw te koty, CBA stuka do drzwi!!! 04.08.07, 00:21
                                              Chciałeś iść spać, kotku :)
                                              • doris9914 Re: Zostaw te koty, CBA stuka do drzwi!!! 04.08.07, 00:27
                                                wypusc te koty ,myszy grasuja, szkoda mi tych kotow, ze ich tak maltrtujesz, a
                                                tak naprawde zapomniales temat tej dyskusji?....laku noc.....
                                                • bwwald Ależ kotku ;) 04.08.07, 00:30
                                                  homo-niewiadomo-doris9914 napisał:

> wypusc te koty ,myszy grasuja, szkoda mi tych kotow, ze ich tak maltrtujesz,

To kotki mojej siostry :)

> a tak naprawde zapomniales temat tej dyskusji?....laku noc.....

O jakiej chłopcze dyskusji piszesz?
                                                  • eksterminator_debili odporny przypadek? .... trafiony!! 04.08.07, 00:34
                                                  • bwwald Re: odporny przypadek? .... trafiony!! 04.08.07, 00:41
                                                    Ostatnio takie przypadki wytrzymują do 3 - 4 nad ranem ;(
                                                  • dyzurny_psychiatra zauwazyles, ze spie na dyzurze?! 04.08.07, 00:44
                                                    Dosc tej zabawy - marsz do izolatki!
                                                  • doris9914 Re: zauwazyles, ze spie na dyzurze?! 04.08.07, 01:29
                                                    a gdzie twoj pokoj? dyzurny,
                                                  • dyzurny_psychiatra A ty czemu jeszcze nie spisz? 04.08.07, 01:39
                                                    Myj zabki i lulu!! Bo ja tez chce sie polozyc.
                                                    Co za niezdyscyplinowani pacjenci...
                                                  • kazik_b4 masz na niego metody - posluchal cie! 04.08.07, 01:32
                                                    dyzurny_psychiatra napisał:

> Dosc tej zabawy - marsz do izolatki!
                                                  • dyzurny_psychiatra To nasz staly pacjent! 04.08.07, 01:35
                                                    Znam go nie od dzis!
                                                    Ty tez idz juz spac!
                                                  • bwwald Re: zauwazyles, ze spie na dyzurze?! 04.08.07, 03:43
                                                    ... i co jeszcze burku widzisz? Kolorki się Ci mieszają, szczekasz jak piesek,
                                                    warczysz (mruczysz jak korek?) ;)
        • bwwald [...] 03.08.07, 21:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gross-on Z tych Kwaczynskich to niezle ptaszki?! 03.08.07, 21:10
        kazik_b4 napisał:

> Natychmiast zatrzymac szalencow i oddac pod sad!

1.Stare to-to, niesmaczne i niearomatyczne.
        2.Ale aby ich sadzic trzeba jednak zaostrzyc KK.
        Ziobro niejaki idzie w dobrym kierunku.
        Tyle tylko, ze Rydzyk foruje go na prezydenta.

3.Czyli : jest metoda w tym szalenstwie.
        • kazik_b4 moherem cuchnie ... z tego co piszesz! 03.08.07, 21:19
          gross-on napisał:

> kazik_b4 napisał:
          >
          >
          > > Natychmiast zatrzymac szalencow i oddac pod sad!
          >
          > 1.Stare to-to, niesmaczne i niearomatyczne.
          > 2.Ale aby ich sadzic trzeba jednak zaostrzyc KK.
          > Ziobro niejaki idzie w dobrym kierunku.
          > Tyle tylko, ze Rydzyk foruje go na prezydenta.
          >
          > 3.Czyli : jest metoda w tym szalenstwie.
    • pies_na_lewizne Bla bla bla bla bla bla bla 03.08.07, 21:37
      Oj Piskorski moze sobie pitolic ile chce ale to juz jest koncowka jego partii i
      zadna kontr-ofesywa, zadne pogrozki wobec PiS nie uchronia jej od zaglady.

a co do rzekomego przyjmowania przez PiS nielegalnego finansowania od firm i z
      zagranicy, oto fragment artykulu w dzisiejszej Rzepie:

"PiS zapowiedział złożenie do Sądu Najwyższego skargi na postanowienie PKW.
      Sekretarz generalny tej partii Joachim Brudziński powiedział, że PiS nie
      otrzymał jeszcze postanowienia PKW.

Brudziński podkreślił, że partia sama - podobnie jak w poprzednich latach -
      wskazała w swoim sprawozdaniu takie wpłaty. Pieniądze wpłacane z naruszeniem
      ustawy o partiach politycznych - poinformował - trafiały na oddzielne konto i
      były zwracane wpłacającym lub przekazywane na konto Skarbu Państwa.

- Nieprawidłowe wpłaty - nie z konta prywatnego tylko firmowego, bądź
      dokonywane przez cudzoziemca (...) były 'wyłapywane' przez naszą księgowość i
      przekazywane na oddzielne konto - przekonywał Brudziński. Jak dodał, to samo
      PiS wskazało PKW w sprawozdaniu takie wpłaty. Polityk zastrzegł jednak, że
      księgowość PiS miała do czynienia z kilkuset tysiącami wpłat.

- Nasze finanse są transparentne w sposób optymalny - podkreślił Brudziński."

No i co? Wielka mi afera.

Piskorski drzy o wlasny stolek wiec rzuca pogrozkami... na prozna. Niedlugo to
      juz bedzie Swietej (Nieswietej?) Pamieci Samoobrona.
      • kolter Re: Bla bla bla bla bla bla bla 03.08.07, 21:38
        A panienka w jakiej sprawie ????
      • doris9914 Re: Bla bla bla bla bla bla bla 03.08.07, 21:41
        wiesz ma ladna twarzyczke taki blondynek, przypomina mi mojego malego
        braciszka, taki niewinny, to prawda ze buja , ale co mu pozostalo....
        • pogromca_gamonia co ty, to jakis paskudny pryszczaty flejtuch! 03.08.07, 21:45
          • doris9914 Re: co ty, to jakis paskudny pryszczaty flejtuch! 03.08.07, 21:59
            o kim bajdurzysz pogromco? :)
    • monte-everesto Nalezy najpierw zalegalizowac pis a potem zde.... 03.08.07, 21:46
      Pis najpierw trzeba zalegalizowac. Bolszewickie partie w wolnej Polsce?
      KGB dziala: Rydz i Kaczynscy w imieniu putina pracuja cala para, zeby Polske
      udupic. Te ich slowne pogrozki w strone niedzwiedzia z Moskwy to tylko zaslona
      dymna.
      Po zalegalizowaniu mozna pomyslec takze o delegalizacji.
    • doris9914 Re:nie udawaj kleryka ;) 03.08.07, 22:12
      zdradza cie twoje etyczne podejscie do spraw a takze twoje zboczenie, mysle ,ze
      czlowiekiem jestes a nie kotem .) to ci daruje ten wystepek, na razie ::))
      • bwwald Re:nie udawaj kleryka ;) 03.08.07, 22:17
        doris9914 napisała:

> zdradza cie twoje etyczne podejscie do spraw a takze twoje zboczenie,

Zboczeniem nazywasz aseksualność do osób anormalnych?

> mysle ,

... chociaż myślenie nie jest Twoją najsilniejszą stroną, tym razem chyba
        trafiłaś :)

> ze
        >
        > czlowiekiem jestes a nie kotem .) to ci daruje ten wystepek, na razie ::))

Jakaś Ty dobroduszna??? :)

PS (jak Twój kochający mąż - czemu jeszcze nie śpisz? ;))
        • doris9914 Re:nie udawaj kleryka ;) 03.08.07, 22:36
          cieplo, cieplo braciszku? co? ----moj kochany maz rozpalil grilla , piekny
          upojny wieczor, a teraz myje gary, u nas slonce swieci, myslisz ze ja z kurami
          chodze spac?:)))
          • bwwald Gorąco :) 03.08.07, 22:43
            doris9914 napisała:

> cieplo, cieplo braciszku? co? ----moj kochany maz rozpalil grilla , piekny
            > upojny wieczor, a teraz myje gary, u nas slonce swieci, myslisz ze ja z kurami
            > chodze spac?:)))

Nie interesują mnie Twoje "pseudoerotyczne" sny :)
            • doris9914 Re: Gorąco :) 03.08.07, 23:04
              wypozycz sobie jakies porno, wolno przeciez, drzwi na klucz i bara-bara....)
              • bwwald Re: Gorąco :) 03.08.07, 23:09
                doris9914 napisała:

> wypozycz sobie jakies porno, wolno przeciez, drzwi na klucz i bara-bara....)

Nie jestem z PiSu :)
                • doris9914 Re: Gorąco :) 03.08.07, 23:13
                  bwwald napisał:

> Nie jestem z PiSu :)
                  ... a co ty masz innego , jak ci z Pis-u ? chyba ze grawitacja nie dziala ...:)
                  • bwwald Dewiantka!!! 03.08.07, 23:16
                    > bwwald napisał:
                    >
                    > > Nie jestem z PiSu :)
                    > ... a co ty masz innego , jak ci z Pis-u ? chyba ze grawitacja nie dziala ...:)

Jakaś Ty "niedoświadczona" :) Jak Pani Kruk :)
                    • doris9914 Re: Dewiantka!!! 03.08.07, 23:24
                      bwwald napisał:

> > bwwald napisał:
                      > >
                      > > > Nie jestem z PiSu :)
                      > > ... a co ty masz innego , jak ci z Pis-u ? chyba ze grawitacja nie dziala
                      > ...:)
                      > zdrowo sie usmialam w tym momencie, niech cie cholera .....)
                      > Jakaś Ty "niedoświadczona" :) Jak Pani Kruk :)
                      • bwwald Re: Dewiant!!! 03.08.07, 23:26
                        > zdrowo sie usmialem w tym momencie, niech cie cholera .....)

:) Jesteś facetem - wiedziałem ;)
                        • doris9914 Re: Dewiant!!! 03.08.07, 23:32
                          bwwald napisał:

> > zdrowo sie usmialem w tym momencie, niech cie cholera .....)
                          >
                          > :) Jesteś facetem - wiedziałem ;)
                          :( moderator sie pomylil, oj, Good, co wziales , ze tak halucynujesz?
                          • bwwald Re: Dewiant!!! 03.08.07, 23:34
                            doris9914 napisała:

> bwwald napisał:
                            >
                            > > > zdrowo sie usmialem w tym momencie, niech cie cholera .....)
                            > >
                            > > :) Jesteś facetem - wiedziałem ;)
                            > :( moderator sie pomylil, oj, Good, co wziales , ze tak halucynujesz?

Znajdziesz kobietę na Twoim poziomie i będzie dobrze :)
                            • doris9914 Re: Dewiant!!! 03.08.07, 23:41
                              jestes zimnym wyrachowanym flikkerem i tyle dales po sobie znac......)
                              • bwwald Re: Dewiant!!! 03.08.07, 23:52
                                > jestes zimnym wyrachowanym flikkerem i tyle dales po sobie

slowniki.biz/slownik_nl_pl-flikker,+homofiel,+homo.html
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=66947129&a=66975772
                                • noelkabat Re: Kaczy Dewiant!!! 04.08.07, 00:24
                                  jak wyczytalem w Angorze Mazur (ktorego sprawe ekstradycji spieprzyl harcerzyk
                                  Ziobro) w latach 90-tych sponsorowal partie uroczych braciszkow Kaczynskich, co
                                  wy na to?
    • junkir Rozpada się najlepsza koalicja roku świetlnego 03.08.07, 22:36
      i to jest dramat do pioruna. Kto za tym stoi do kroćset? Na pewno jacyś cykliści
      do pioruna, albo inne komuchy do kroćset. Albo jeszcze ktoś inny do pioruna.
      Chyba sam już zgłupiałem do kroćset i nie wiem kto rozwala najlepsza koalicje
      patriotyczno-ludowo-narodowo-buraczano-schizofreniko-końskołbo. Musze to
      przemyśleć do pioruna co najmniej z trzy tygodnie do kroćset.
    • chris12 Partii przewodzi stary kawaler z kotem... 03.08.07, 23:45
      Facet nie zna języka obcego, nie wie po co jest karta kredytowa i konto
      bankowe. Jest premierem bo tego samego kalibru wyborcy go wybrali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka