gdkj Szok 05.08.07, 18:07 tetlian napisał: > Lepper przedstawi fakty autentyczne :) Oczywiście, przecież Kaczyńscy to talibowie. To oni lądowali w klewkach. No dawaj Andrzej, nie każ czekać. Swoją co to za język, ta mowa o bitwach i wojnie. Zupełny bezpoziom. Jak cała obecna polityka. I tylko pomyślec co może nas jeszcze więcej spotkać. a może, każdy sejm gorszy od poprzedniego. I myślę ,że dalej tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia555 Informacje na temat premiera będę porażające 05.08.07, 18:29 Już się czuję porażona. Pan Lepper to jak małe dziecko: wiem ale nie powiem, a może powiem później. Jak się mówi A, to należy powiedzieć B. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 18:42 No to zwolennicy koalicji. Zapiąć pasy,bo lądujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
evident s_k_a_z_a_n_i_e_c LEPPER 05.08.07, 18:42 * Sąd skazał Andrzeja Leppera na półtora roku więzienia w zawieszeniu na trzy lata za podżeganie do użycia siły wobec zarządcy gospodarstwa ogrodniczego w Kobylnicy Słupskiej w 1994 r. (zwolennicy Leppera wychłostali wtedy zarządcę i ogolili mu głowę)[19]. * Sąd okręgowy w Łodzi orzekł, że Andrzej Lepper znieważył byłego wicepremiera Janusza Tomaszewskiego, nazywając go publicznie "bandytą z Pabianic" (23 marca 2001). * Sąd okręgowy w Gdańsku orzekł, że Andrzej Lepper znieważył Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego oraz dwóch byłych wicepremierów – Leszka Balcerowicza i Janusza Tomaszewskiego (2 maja 2001). * Gdański Sąd Apelacyjny zdecydował, że Andrzej Lepper ma zapłacić dwadzieścia tysięcy złotych za znieważenie w 1999 r. prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego i dwóch wicepremierów (30 stycznia 2002). * Sąd w Słubicach skazał Andrzeja Leppera na karę pozbawienia wolności w wysokości 1 roku (z warunkowym zawieszeniem jej wykonania) na 4 lata i 5000 zł grzywny za zorganizowanie nielegalnej blokady przejścia granicznego w Świecku w 1999 r. * Andrzej Lepper został skazany za napad z użyciem niebezpiecznego narzędzia (cep zbożowy) na Antoniego Chodorowskiego na półtora roku pozbawienia wolności. W zakładzie karnym odbył dwa miesiące kary. * 8 maja 2006 Sąd Apelacyjny w Warszawie odrzucił apelację Leppera dotyczącą wyroku za pomówienie 5 polityków z Platformy Obywatelskiej i SLD. Tym samym utrzymany w mocy został wyrok skazujący go na rok i 3 miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat. * W 2006 r. Andrzej Lepper przegrał proces cywilny ze Zbigniewem Komorowskim w sprawie pomówienia Komorowskiego, że sprowadzał do Polski zboże skażone nitrofenem. Mimo prawomocnego orzeczenia sądu, Lepper nie przeprosił za te słowa. W sprawie wysypania przez Leppera zboża Zbigniewa Komorowskiego toczy się osobny proces Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: s_k_a_z_a_n_i_e_c LEPPER 08.08.07, 04:09 evident napisał: > * Sąd skazał Andrzeja Leppera na półtora roku więzienia w zawieszeniu na > trzy lata za podżeganie do użycia siły wobec zarządcy gospodarstwa ogrodniczego > w Kobylnicy Słupskiej w 1994 r. (zwolennicy Leppera wychłostali wtedy zarządcę > i > ogolili mu głowę)[19]. > > * Sąd okręgowy w Łodzi orzekł, że Andrzej Lepper znieważył byłego > wicepremiera Janusza Tomaszewskiego, nazywając go publicznie "bandytą z > Pabianic" (23 marca 2001). > * Sąd okręgowy w Gdańsku orzekł, że Andrzej Lepper znieważył Prezydenta RP > Aleksandra Kwaśniewskiego oraz dwóch byłych wicepremierów – Leszka Balcer > owicza > i Janusza Tomaszewskiego (2 maja 2001). > * Gdański Sąd Apelacyjny zdecydował, że Andrzej Lepper ma zapłacić > dwadzieścia tysięcy złotych za znieważenie w 1999 r. prezydenta Aleksandra > Kwaśniewskiego i dwóch wicepremierów (30 stycznia 2002). > * Sąd w Słubicach skazał Andrzeja Leppera na karę pozbawienia wolności w > wysokości 1 roku (z warunkowym zawieszeniem jej wykonania) na 4 lata i 5000 zł > grzywny za zorganizowanie nielegalnej blokady przejścia granicznego w Świecku w > 1999 r. > * Andrzej Lepper został skazany za napad z użyciem niebezpiecznego narzędzi > a > (cep zbożowy) na Antoniego Chodorowskiego na półtora roku pozbawienia wolności. > W zakładzie karnym odbył dwa miesiące kary. > * 8 maja 2006 Sąd Apelacyjny w Warszawie odrzucił apelację Leppera dotycząc > ą > wyroku za pomówienie 5 polityków z Platformy Obywatelskiej i SLD. Tym samym > utrzymany w mocy został wyrok skazujący go na rok i 3 miesiące pozbawienia > wolności w zawieszeniu na 5 lat. > * W 2006 r. Andrzej Lepper przegrał proces cywilny ze Zbigniewem Komorowski > m > w sprawie pomówienia Komorowskiego, że sprowadzał do Polski zboże skażone > nitrofenem. Mimo prawomocnego orzeczenia sądu, Lepper nie przeprosił za te > słowa. W sprawie wysypania przez Leppera zboża Zbigniewa Komorowskiego toczy si > ę > osobny proces To powiedzcie mi-dlaczego,jesli to nie bylo publiczna tajemnica,byl wybierany do Sejmu i wyladowal na stanowisku vice-premiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: s_k_a_z_a_n_i_e_c LEPPER 08.08.07, 08:24 Bo byl potrzebny panu Kaczynskiemu do rzadzenia. Prawo polskie jest miejscami tak idiotycznie skonstruowane, ze majac wyrok (nawet w zawieszeniu)wprawdzie nie mozesz byc urzednikiem panstwowym i pracowac np. w starostwie powiatowym, ale premierem -oczywiscie, ze tak!A pan Kaczynski kiedys powiedzial, ze jest mu wszystko jedno czyje rece podnosza sie w glosowaniu za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: s_k_a_z_a_n_i_e_c LEPPER 08.08.07, 16:13 No to z taka etyka i moralnoscia-nie powinno byc miejsca dla Kaczorow Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: s_k_a_z_a_n_i_e_c LEPPER 08.08.07, 16:16 No to z taka etyka i moralnoscia-nie powinno byc miejsca dla Kaczorow W takim razie ten caly program PIS-u o walce z korupcja to "pic na wode"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 wracaj jak najszybciej do zdrowia ... Corleone 05.08.07, 18:50 i mow wszystko co wiesz o uposladzonych Kwaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: ,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ ,¸¸,+° 06.08.07, 11:53 Jak zwykle zycze Ci zdrowia, bo na rozum za pozno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 05.08.07, 18:56 a ja mam ich nadal gleboko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 przestan za mna latac ... szalona ... 05.08.07, 19:02 Uposledzony narzeczony ci sie w szambie topi i chcesz sie zalapac gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 joaska512.. daj adres , też "poprę" z toba.... 05.08.07, 19:06 jak wyglądasz?..bo tak, jak hipopotam, to nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 ty, to przede wszystkim jestes oszolomem .. 05.08.07, 19:12 i klakierem uposledzonych braci Kwaczynskich i oddanej im organizacji dyletantow i slugusow - PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 porazona, to bylas juz wczesniej ... 05.08.07, 18:57 Pocieszajace, ze zaczynasz czuc... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Good bye...Lepper . Farewell -:) 05.08.07, 19:01 kazik_b4 napisał: > Pocieszajace, ze zaczynasz czuc... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 chcialabys sie pozbyc "swiadka koronnego"?! 05.08.07, 19:06 Zanim zgnije w pierdlu, niech nam wszystko opowie o uposledzonych Kwaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Lepper - moj guru i duchowy przywodca !!!! 05.08.07, 19:11 odwlacie sie od leppera - to najfajniejszy gosciu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 halfilner..A guru J.Kaczyńskigo...Lenin !..I co ? 05.08.07, 19:13 który mocniejszy?...A gdy do tego dołożyc Rydzyka?! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 amanasunta.. napisz to samo po sląsku....A co ! 05.08.07, 19:08 jak masz byc idiotka, to do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ciepli afe Leppera w chaciok na blank... 05.08.07, 19:17 I zykanie na Jasnej Górze nic juz nie pomoże -:) No to odpisz po śląsku matołku -:))) jama.314 napisał: > jak masz byc idiotka, to do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Oooo! szacun ... lingwistko! 05.08.07, 19:22 amanasunta napisała: > I zykanie na Jasnej Górze nic juz nie pomoże -:) > No to odpisz po śląsku matołku -:))) > jama.314 napisał: > > > jak masz byc idiotka, to do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ciekawe czy zrozumiałeś ? 05.08.07, 19:25 kazik_b4 napisał: > amanasunta napisała: > > > I zykanie na Jasnej Górze nic juz nie pomoże -:) > > No to odpisz po śląsku matołku -:))) > > jama.314 napisał: > > > > > jak masz byc idiotka, to do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 napisalas, ze Corleone ma pierdel na bank ... 05.08.07, 19:28 Ale do tego nie trzeba ani znajomosci prawa (ani lewa), ani nawet gwary! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To Ci jednak przetłumaczę...... 05.08.07, 19:32 Wrzucili małpę Leppera w kibel, po uszy. I modły na Jasnej Górze nic mu nie pomogą. Jednak nie zrozumiałeś -:) kazik_b4 napisał: > Ale do tego nie trzeba ani znajomosci prawa (ani lewa), ani nawet gwary! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 napisalas, ze Corleone ma pierdel na bank ... 05.08.07, 19:31 Ale do tego nie potrzeba ani znajomosci prawa (ani lewa), ani nawet gwary! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Odwagi na naukę nigdy nie jest za późno -:) 05.08.07, 19:41 Tłumaczenie: Wrzucili małpę Leppera w kibel, po uszy. I modły na Jasnej Górze nic mu nie pomogą. Jednak nie zrozumiałeś -:) kazik_b4 napisał: > Ale do tego nie trzeba ani znajomosci prawa (ani lewa), ani nawet gwary! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Do końca przyszłego tygodnia. 05.08.07, 18:57 Dodał, że w obecnym Sejmie, Samoobrona nie wejdzie w żadną koalicję Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Akurat nie wejdzie :-). Już prawie raz wszedł 05.08.07, 19:08 w amicycję z Tuskiem i PO (wtedy, jak chwilowo Jarkacz go wywalił z rządu), ale Tusio zdrefił w ostatniej chwili :-). Teraz szykuje się Wielka Koalicja Antykacza i Lepper się w niej przyda :-). Ostatecznie karierę zaczynał jako wykidajło Millera - może na moment wrócić do tej roli i zostać wykidajłem Postępowych Sił Jasnogrodu w Wielkiej Sprawie Dekaczyzacji :-). remez2 napisał: > Dodał, że w obecnym Sejmie, Samoobrona nie wejdzie w żadną koalicję Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Akurat nie wejdzie :-). Już prawie raz wszedł 05.08.07, 19:18 Czyli - kasa, Misiu, kasa. I to wyjaśnia wzystko. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I stołki, i stołki :-)... 05.08.07, 19:57 remez2 napisał: > Czyli - kasa, Misiu, kasa. I to wyjaśnia wzystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Poraziła mnie ta porażająca wiadomość... :))) 05.08.07, 19:26 Czy ten Lepper nie ma nic lepszego do roboty, tylko porażać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Anglicy mają pryszczyce, my Kaczyńskich....... 05.08.07, 19:30 Lepera,Rydzyka..... szambo ! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 aha!!!!! mamy Was!!!!! 05.08.07, 19:33 dowiemy się , że jest gejem ! Dowiemy się , że słucha mamę i co wieczór mówi paciorek ! Dowiemy się , że śmierdzą mu stopy ! Dowiemy się , że boi się dentysty! Dowiey się , że wystepuje w kabaretach Berlina jako tranwestyta ! Dowimy się , że nie lubi Rydzyka ! ...........no to już wszystko wiemy ........z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
holtze kutz dobrze to skomentowal... 05.08.07, 19:37 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35068,4351082.html fragment: Nasza slapstickowa komedia PiS-Samoobrona-LPR wchodzi w strefę końcową, czyli spiętrzenia skeczów i gagów. Teraz chłopcy odskoczyli od warszawskich szańców, zaszyli się w swoich letnich leżach i tam mieszają dynamit z kryminalnymi ingrediencjami, obmyślają produkcję fajerwerków, pocisków i min. Z wrześniem może rozpocząć się wojna, jakiej jeszcze nie oglądaliśmy. Inwencja chłopców na pewno nie zawiedzie, ale boje napiętnowane będą fekaliami, bo strony jeszcze przed wakacjami weszły w konwencję szamba. Jedni mówią, że są dowody na uczestnictwo Leppera w seks-partiach Łyżwińskiego, a szef Samoobrony zapowiada ujawnienie tajemnicy, dlaczego premier żyje z kotem. Wygląda na to, że w kampanii wyborczej do nowego parlamentu "ewangelia" PiS-u o odnowie moralnej ujawni swoje obrzydliwe flaki. To już nie będzie w najmniejszym stopniu wesołe. Choć - kto wie - może w zacietrzewieniu przewalą wszelkie granice przyzwoitości, obrzydliwości i smaku. Wtedy 80 proc. społeczeństwa zatrzaśnie przed nimi drzwi, zabarykaduje się w domu i nie pójdzie do urn, a pozostali będą rechotać, kibicując żałosnej samozagładzie. Do wyborów może dojść na jesieni, a na pewno z wiosną. Nadchodzący okres walk politycznych nie będzie sprzyjał obywatelom o jako takim, w miarę normalnym, pojmowaniu rzeczy i świata. Wszystko w Polsce idzie po wierzchu i na niby, ale to, co nas czeka, będzie wyjątkowo nieestetyczne. Podczas okupacji, kiedy ogłaszano nalot, schodziło się do piwnicznego schronu. Teraz jest inaczej, bo trudniej schronić się przed agresywnym potokiem medialnym, który od świtu do nocy bombarduje nas ze wszystkich stron. Moim skromnym zdaniem należy uczyć się życia bez radia i telewizji, a gdy zadzwoni telefon, trzeba klienta natychmiast uprzedzić: "Słucham, ale proszę nie poruszać spraw dotyczących polityki". Dobrze byłoby poszukać jakichś pracochłonnych zajęć: remontu domu, malowania mieszkania, posprzątania piwnicy czy konstruktywnego polepszenia warunków mieszkania, np. dobudowania altanki, ocieplenia balkonu i podobnie kreatywnej krzątaniny, byle tylko odciąć się od koalicyjnej rąbanki w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus A szafa, czyja ??? 05.08.07, 19:43 Lesiaka już była (miała porazić).... I co ? Szafa Leppera, tera ??? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A szafa, czyja ??? 05.08.07, 19:46 może wyciagną tego kolesia od talibów...?!....;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 19:45 :))) o tak, Lepperowi można wierzyć...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 informacje o premierze SĄ porażające ! 05.08.07, 19:49 pierwsza informacja... Jest idiotą ! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: informacje o premierze SĄ porażające ! 05.08.07, 19:51 ale cwanym..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jolka z Dywit uwierzy :) 05.08.07, 19:50 A wraz z nią wszystkie antykaczki z forum gazeta.pl isa.stern napisała: > :))) > o tak, Lepperowi można wierzyć...;) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jolka z Dywit uwierzy :) 05.08.07, 19:52 a kogo obchodzi, w co wierzy Jolka...;)) a Ty wierzysz Rydzykowi, ja natomiast nie wierzę Lepperowi....;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Od kiedy ,,wierze Rydzykowi''? -:) 05.08.07, 19:58 Ciekawe. Lepper i Rydzyk to jak ta ...msza w Paryżu,której Paryż był wart. Fakt ,że kiepsko wyszło ale ,,afroamerykanie'' swoje zrobili:) Dziś ...już mogą,a raczej muszą, odejść -:))) isa.stern napisała: > a kogo obchodzi, w co wierzy Jolka...;)) > > a Ty wierzysz Rydzykowi, ja natomiast nie wierzę Lepperowi....;) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern tak pisałaś, skad mogę wiedzieć, kiedy kłamiesz... 05.08.07, 20:07 Lepper nie był wart wzięcia do koalicji... jak bardzo - teraz to widać najlepiej...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Lepiej było..w sojuszu z PO Tuska ? 05.08.07, 20:10 Skończyłoby się jak ...AWS z UW -:). isa.stern napisała: > Lepper nie był wart wzięcia do koalicji... jak bardzo - teraz to widać > najlepiej...;) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern najprawdopodobniej, ale tego wiedzieć nie mozemy 05.08.07, 20:16 ale! na pewno nie byłoby tak żenującego przedstawienie, jakie obecnie serwują nam rządzący - i nie myślę tu tylko o wyjściach i wejsciach Leppera do koalicji...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Exitus acta probat. ..a jeszcze nie wieczór -:) 05.08.07, 20:19 isa.stern napisała: > ale! na pewno nie byłoby tak żenującego przedstawienie, jakie obecnie serwują > nam rządzący - i nie myślę tu tylko o wyjściach i wejsciach Leppera do koalicji > ...;) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern a nie lepiej 05.08.07, 20:30 non est turpe cum re mutare consilium..?! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 to dopiero analogie znalazlas?! 05.08.07, 23:33 To co sie dzisiaj w Polsce dzieje mozna co najwyzej porownac z polswiadkiem, gdzie bandziory po napadzie nie moga dojsc do porozumienia przy podziale lupu! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta I znów musze Ci biedaku tłumaczyć -:) 05.08.07, 23:40 ,,Nie jest nieprzyzwoitym zmienić postanowienie wobec rzeczywistości''. To słynne powiedzenie Seneki zacytowała isa.stern w odpowiedzi na moje: ,,Cel uświęca środki''. Łacina i gwara śląska bardzo przydatna na forum gazeta.pl -:) kazik_b4 napisał: > To co sie dzisiaj w Polsce dzieje mozna co najwyzej porownac z polswiadkiem, > gdzie bandziory po napadzie nie moga dojsc do porozumienia przy podziale lupu! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 jesli tak, to dlaczego uzylas znak zapytania? 05.08.07, 23:53 Nalezalo zakonczyc oznajmiajaco! Znak zapytania mi sugerowal dramatyczny koniec zycia Seneki i owczesna sytuacje, ktora dla takiej wyznawczyni uposledzonych Kwaczynskich ... jak ty, mogla byc analogiczna do historii Seneki! amanasunta napisała: > ,,Nie jest nieprzyzwoitym zmienić postanowienie wobec rzeczywistości''. > To słynne powiedzenie Seneki zacytowała isa.stern w odpowiedzi na moje: > ,,Cel uświęca środki''. > Łacina i gwara śląska bardzo przydatna na forum gazeta.pl -:) > > kazik_b4 napisał: > > > To co sie dzisiaj w Polsce dzieje mozna co najwyzej porownac z polswiadki > em, > > gdzie bandziory po napadzie nie moga dojsc do porozumienia przy podziale > lupu! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jesli tak, to dlaczego uzylas znak zapytania? 06.08.07, 00:25 a moze po prostu pytała, bo juz jej się znudziło szukanie w googlach...?!..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: to baaardzo mozliwe ... 06.08.07, 00:32 i teraz nie chce się przyznać, gdzie znalazła to koślawe tłumaczenie i ile ma wzrostu... co do wzrostu, może się zastanawia czy wypada mieć więcej niż premier...?!...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: to baaardzo mozliwe ... 06.08.07, 00:35 Ona tak czesto buja, ze nawet wymiary moze podac nieprawdziwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: to baaardzo mozliwe ... 06.08.07, 00:36 niestety, też to zauważyłam.... może chce być tajemnicza...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 nie wiem co sie dzieje ..ale kamasutra mi w glowie 06.08.07, 00:15 Sytuujesz sie w roli nauczycielki (23 letniej!) ... moze czegos innego moglabys tez mnie nauczyc?! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: nie wiem co sie dzieje ..ale kamasutra mi w g 06.08.07, 00:24 kazik_b4 napisał: > Sytuujesz sie w roli nauczycielki (23 letniej!) ... moze czegos innego moglabys > > tez mnie nauczyc?! Ho ho ho ....pewnie bardzo wiele -:)) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern amanasunta, skąd to tłumaczenie wytrzasnęłaś...?! 06.08.07, 00:23 ...;))) :P i co ma do tego cv Seneki...?!...;D Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Z podręcznika Kotarbińskiego ...Pan profesor 06.08.07, 00:33 połączył dwa słynne powiedzenia Seneki. isa.stern napisała: > ...;))) > :P > i co ma do tego cv Seneki...?!...;D > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Z podręcznika Kotarbińskiego ...Pan profesor 06.08.07, 00:35 jak to połączyłaś...?! on ma wiele słynnych powiedzeń...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie wiem jak dołączyć skan .Sorki. 06.08.07, 00:39 isa.stern napisała: > jak to połączyłaś...?! > on ma wiele słynnych powiedzeń...;))) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: daj spokoj Kotarbinskiemu i Senece... pozna p 06.08.07, 00:54 To moje ostanie chwile na gazeta.pl Już w piatek odlatuję daleko...i bedzie przerwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: daj spokoj Kotarbinskiemu i Senece... pozna p 06.08.07, 00:56 Dokad? Moze do mnie przylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: daj spokoj Kotarbinskiemu i Senece... pozna p 06.08.07, 00:58 kazik_b4 napisał: > Dokad? Moze do mnie przylatujesz? Mieszkasz na Islandii? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: daj spokoj Kotarbinskiemu i Senece... pozna p 06.08.07, 01:01 Nie ... nie mieszkam tam... Trudno ... z nauki ... nici ... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie łam sie! Isa zostaje...chyba ? 06.08.07, 01:13 kazik_b4 napisał: > Nie ... nie mieszkam tam... > Trudno ... z nauki ... nici ... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: Nie łam sie! Isa zostaje...chyba ? 06.08.07, 01:19 Ale isa mnie niczego nie chce uczyc - w przeciwienstwie do ciebie! Aaaa ... a kiedy wracasz? Masz tam kogos? ... wysoka jestes? (tylko pisz prawde?!) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Mam..pracę na conajmnij 3 miechy.I jestem wyższa 06.08.07, 01:24 od Björk(brzoza) Guðmundsdóttir.To ta najbardziej znana z Islandii. kazik_b4 napisał: > Ale isa mnie niczego nie chce uczyc - w przeciwienstwie do ciebie! > Aaaa ... a kiedy wracasz? Masz tam kogos? > ... wysoka jestes? (tylko pisz prawde?!) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: Mam..pracę na conajmnij 3 miechy.I jestem wyż 06.08.07, 01:30 Mmmmmm ... to juz sie zakochalem (i znowu nieszczesliwie!)... No trudno ... Serdecznie cie pozdrawiam i zycze milego pobytu! amanasunta napisała: > od Björk(brzoza) Guðmundsdóttir.To ta najbardziej znana z Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pa pa..ale wrócę. 06.08.07, 01:31 kazik_b4 napisał: > Mmmmmm ... to juz sie zakochalem (i znowu nieszczesliwie!)... > No trudno ... > Serdecznie cie pozdrawiam i zycze milego pobytu! > > amanasunta napisała: > > > od Björk(brzoza) Guðmundsdóttir.To ta najbardziej znana z Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: Pa pa..ale wrócę. 06.08.07, 01:37 Teraz, to juz nie mozesz mnie rzucic! Nauke przelozymy na pozniej, szczegolnie ze w Islandii mozesz sie czegos nowego nauczyc ... co moze wyjsc z korzyscia dla mnie! Do zobaczenia/przeczytania po powrocie! Nie zapomnij o mnie ... paaamieeetaaaj! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta No to teraz błysnę ! Wierszem cyrylicą ! 06.08.07, 01:44 kazik_b4 napisał: > Teraz, to juz nie mozesz mnie rzucic! Nauke przelozymy na pozniej, szczegolnie > ze w Islandii mozesz sie czegos nowego nauczyc ... co moze wyjsc z korzyscia > dla mnie! > Do zobaczenia/przeczytania po powrocie! > Nie zapomnij o mnie ... paaamieeetaaaj! Жди меня и я вернусь, Только очень жди. Жди, когда наводят грусть Желтые дожди. Жди, когда снега метут, Жди, когда жара, Жди, когда других не ждут, Позабыв вчера. Жди, когда из дальних мест Писем не придет, Жди, когда уж надоест Всем, кто вместе ждет. Жди меня, и я вернусь, Не жалей добра Всем, кто знает наизусть, Что забыть пора. Пусть поверят сын и мать В то, что нет меня. Пусть друзья устанут ждать, Сядут у огня, Выпьют горькое вино На помин души... Жди. И с ними заодно Выпить не спеши. Жди меня и я вернусь, Всем смертям назло. Кто не ждал меня, тот пусть Скажет: - Повезло. - Не понять неждавшим им, Как среди огня Ожиданием своим Ты спасла меня. Как я выжил, будем знать Только мы с тобой, - Просто ты умела ждать, Как никто другой Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: No to teraz błysnę ! Wierszem cyrylicą ! 06.08.07, 02:01 No ... to mnie zdemolowalas ta poezja! Teraz jestem juz tylko twoj! Ale sie wpakowalas?! I pewnie zaczynasz zalowac? Nie uwolnisz sie tak latwo ode mnie! O nie! Kto jest autorem wiersza ... kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: No to teraz błysnę ! Wierszem cyrylicą ! 06.08.07, 02:04 Nie jest to przypadkiem Cwietajewa? kazik_b4 napisał: > No ... to mnie zdemolowalas ta poezja! Teraz jestem juz tylko twoj! > Ale sie wpakowalas?! I pewnie zaczynasz zalowac? > Nie uwolnisz sie tak latwo ode mnie! O nie! > Kto jest autorem wiersza ... kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_s2 Re: No to teraz błysnę ! Wierszem cyrylicą ! 06.08.07, 02:19 Kazik, Kaziu... co to jest? kazik_b4 napisał: > Nie jest to przypadkiem Cwietajewa? > > kazik_b4 napisał: > > > No ... to mnie zdemolowalas ta poezja! Teraz jestem juz tylko twoj! > > Ale sie wpakowalas?! I pewnie zaczynasz zalowac? > > Nie uwolnisz sie tak latwo ode mnie! O nie! > > Kto jest autorem wiersza ... kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: No to teraz błysnę ! Wierszem cyrylicą ! 06.08.07, 02:24 No wlasnie, amanasunta jest moja serdeczna kolezanka ze szkoly i rozmawiamy sobie o poezji. claudia_s2 napisał: > Kazik, Kaziu... co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 brakuje tylko zeby jeszcze Kwaczynski do mnie 06.08.07, 02:49 napisal, a Ziobro mnie tu aresztowal za poligamie ... przy jupiterach TVN!! Co za wieczor?!! Odpowiedz Link Zgłoś
napoczeta_dziewica No to teraz błysnę ?! 06.08.07, 02:14 A co to kazik, na amory Ci sie zebralo? Daj sobie spokoj! Ona nie jest dla Ciebie! kazik_b4 napisał: > No ... to mnie zdemolowalas ta poezja! Teraz jestem juz tylko twoj! > Ale sie wpakowalas?! I pewnie zaczynasz zalowac? > Nie uwolnisz sie tak latwo ode mnie! O nie! > Kto jest autorem wiersza ... kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: No to teraz błysnę ?! 06.08.07, 02:28 Wiesz ... to moja serdeczna kolezanka ze szkoly, ktora nieraz mi daje korepetycje! Oczywiscie jest troche starsza i lubimy sie jak rodzenstwo. napoczeta_dziewica napisał: > A co to kazik, na amory Ci sie zebralo? > Daj sobie spokoj! Ona nie jest dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta O autorze tego pięknego wiersza 06.08.07, 10:12 pl.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Simonow Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Poszukaj jak Seneka skończył ...:) i poczytaj ... 05.08.07, 23:42 powyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Seneka skończył zycie marnie ... 06.08.07, 00:02 Niech pani uwaza (chociaz jest jeszcze mloda), kogo/co pani "obstawia"?! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Konsultacje płatne :)))) 06.08.07, 00:12 kazik_b4 napisał: > Teraz ide juz spac! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Seneka skończył zycie marnie ...O Boże ! 06.08.07, 00:11 Twoja wiedza to z Gombrowicza,czytanego bo jest ,,trendy'' cyt:,,Mickiewicz wielkim poetą był..'' Poczytaj sobie o Senece.....Szczególnie o tym DLACZEGO musiał popełnić samobójstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Seneka nie jest tematem artykulu... 06.08.07, 00:24 Nie jest nim rowniez "Jak skonczyl Seneka?" ... Jesli nie przewidywalas konsekwencji "?" ... kontynuacja nie ma sensu! Jestes wysoka? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Seneka nie jest tematem artykulu... 06.08.07, 00:28 właśnie amanasunta... ile masz cm...?!...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ;-)))))) 06.08.07, 00:33 nie smiej się z amanasunty, ja ją lubię, jest jednym z b. normalnych pisofili - a to już dużo..;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: tez prawda! ;-)))))) 06.08.07, 00:38 oki, teraz się przyznaj, z czego się śmiejesz...?!...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem1 a ty, cos sie tak rozkokosil? 06.08.07, 01:51 Pora spac smyku, a nie dojrzalym kobietom glowe zawracac! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: a ty, cos sie tak rozkokosil? 06.08.07, 02:08 Jaki smyku - jestem starszy od pana! chlodnym_okiem1 napisał: > Pora spac smyku, a nie dojrzalym kobietom glowe zawracac! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Czy Lepper jest nieuleczalnie chory ?! 05.08.07, 19:55 Skoro powiedział , że " po zakończeniu jego leczenia, będzie można usłyszeć informacje, "poparte dowodami i faktami".Kiedy to będzie ? Takich jak on już się nie leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 prokto...Leper to mała pchła... Choroba kaczorów ! 05.08.07, 20:04 to epidemia głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto [...] 05.08.07, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkimisio Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 20:16 Czyby w roli glownej mial wystapic niejaki Antoni Krawiec ? Podobno znajomy Anety Krawczyk wystepujacej w dosyc dwuznacznej roli w szopce Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:24 w SO nie ma osób normalnych, takiego zbioru dziwadeł dł. trzeba byłoby szukać...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:27 isa.stern napisała: > w SO nie ma osób normalnych, takiego zbioru dziwadeł dł. trzeba byłoby szukać.. No, nie. Popatrz na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:33 nie każ mi tego robić, właśnie przypomniał mi się LPR... i zrobiło mi się słabo...;( :P PS chyba nie bez powodu stworzyli koalicję, zostanie ona wkrótce opisane w dziale: Wybryki natury"...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:43 isa.stern napisała: > PS chyba nie bez powodu stworzyli koalicję, zostanie ona wkrótce opisane w > dziale: Wybryki natury"...;)) czyli - do czego prowadzą eksperymenty z klonowaniem ludzi. Bliźniacy to naturalny klon. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:56 a z klonowaniem koni i to dotkniętych lepperozą..?!..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 22:02 isa.stern napisała: > a z klonowaniem koni i to dotkniętych lepperozą..?!..;)) To ten sam ciąg eksperymentów ale o mniejszej szkodliwości społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 22:07 muszę się z Tobą nie zgodzić... co prawda cieszą się mniejszym uznaniem i mniejszym "wzięciem", ale gdyby eksperyment wymknął się spod kontroli, to skutki byłyby trudne do oszacowania...;) PS wtedy na pewno spakowałabym walizkę...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 22:21 isa.stern napisała: > muszę się z Tobą nie zgodzić... co prawda cieszą się mniejszym uznaniem i > mniejszym "wzięciem", ale gdyby eksperyment wymknął się spod kontroli, to skutk > i > byłyby trudne do oszacowania...;) > PS wtedy na pewno spakowałabym walizkę...;) Mam nadzieję, że już nie będzie okazji sprawdzić, która toksyna bardziej szkodliwa. PS. Torbę podróżną i paszport mam już od dawna pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 06.08.07, 00:22 a gdzie byś wyjechał, gdybyś mógł...?! Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Klewki2? 05.08.07, 20:38 Porażające fakty miary informacji o talibach w Klewkach? Ta kloakolicja osiągnęła dno. Ciekawe, czy będą to sensacje o relacjach pana premiera z kotem Busiem, czy męskich przyjaźniach Jerriego K. ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 20:47 Czy w tym śmiesznym ale też tragicznym kraju, może coś jeszcze porazić obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Lepper spotkał sie z Gertychem 05.08.07, 20:52 Ciekawe kto im to spotkanie zorganizował ? Alfons Łyżwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 21:27 Najpierw przyszli po aferzystów z Ministerstwa Finansów, ale nie protestowałem, bo nie byłem aferzystą z Ministerstwa Finansów. Potem przyszli po lekarzy-łapowników, ale nie protestowałem, bo nie byłem lekarzem-łapownikiem. Potem przyszli po członków mafii weglowej, ale nie protestowałem, bo nie byłem członkiem mafii weglowej. Potem przyszli po mnie... i nie było już komu protestować. A. Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:35 aardvaark napisał: > Najpierw przyszli po aferzystów z Ministerstwa Finansów, ale nie protestowałem, > bo nie byłem aferzystą z Ministerstwa Finansów. > Potem przyszli po lekarzy-łapowników, ale nie protestowałem, bo nie byłem > lekarzem-łapownikiem. > Potem przyszli po członków mafii weglowej, ale nie protestowałem, bo nie byłem > członkiem mafii weglowej. Potem przyszli po mnie, czyli po łapowników z ministerstwa rolnictwa... jakby nie było łapowników w innych ministerstwach...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 21:39 jak ktos wierzy w to, ze Lepper cokolwiek ciekawego wie (czego spoleczenstwo by juz nie wiedzialo) to jest tylko naiwny; Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Lepper: informacje na temat premiera będę poraż.. 05.08.07, 23:35 Zgopdnie z niegdysiejszą zapowiedzią WERSALU tu już nie będzie ! A już teraz chce się RZYGAĆĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Lepper: informacje na temat premiera będę por 05.08.07, 23:41 Musi miec jakieś haki. Dawniej podobno dziennikarzami sterowały WSI. Ciekawe jak teraz te słuzby się nazywaja i kto je bedzie znowu weryfikował. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ ,¸¸,+°´° 06.08.07, 08:44 a probowalas sie leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 ...premier musi podać się do dymisji 06.08.07, 03:43 panowie Kaczyńscy to rozczarowanie i nieporozumienie polityczne. To aroganci polityczni lekceważący naród i robiący z ludzi wariatów. Oni zapomnieli , że w ważnych sprawach dla polski trzeba się pytać naród , a nie podejmować decyzje arbitralnie i do tego jeszcze głupie. Panowie Kaczyńscy to majsterkowicze polityczni, cienkie Bolki. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: ...premier musi podać się do dymisji 06.08.07, 04:11 danka2007 napisała: > ważnych sprawach dla polski trzeba się pytać naród "dla polski"? Komusze ścierwo, Polskę zawsze mieliście w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś