borrus 08.08.07, 07:10 Normalny człowiek w nienormalnym rządzie- (mam na myśli pana wiceministra)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
futomaki.pl Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:11 Takich ludzi powinno się leczyć. W odosobnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:40 Wujkowska - zmień dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Ten rząd już bardziej skompromitować się chyba nie 08.08.07, 09:16 Może. Żal mi Polski która jest niszczona pod każdym względem przez tych matołów. Odpowiedz Link Zgłoś
critic Jak widać przeciwników Woodstocku bardzo boli fakt 08.08.07, 09:29 że, jak się okazało, woodstockowicze to nie żadni "szataniści" tylko normalni ludzie, którzy przyjechali aby przez dwa dni dobrze się bawić i którzy potrafią również zrobić coś dobrego. Rozpaczliwe próby znalezienia czegoś co zdyskredytowałoby Przystanek posuwają się już do absurdów. Ciekawe kto tej pani dał dyplom lekarza? Chyba kupiła na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Ciekawe co na to rada etyki lekarskiej 08.08.07, 11:37 albo izba lekarska pani "doktor". Za swiadome rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, sprzecznych z naukowymi dowodami powinna miec zawieszone prawo wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Czy pani Wujkowska choruje na HIV? 08.08.07, 11:57 A może ktoś w rodzinie?! Pytam bo dziwna wydaje mi się jej nadgorliwość w podejżliwości?!! Odpowiedz Link Zgłoś
sadusx Czysta Krew 08.08.07, 12:07 Najlepsza krew oddaja tylko czlonkowie LPR i Mlodziezy Wszechpolskiej ty nie ma watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Czas skończyć z obciaciem narodowym 08.08.07, 12:26 Że są tacy ludzie, jak pani Wujkowswka, to nic dziwnego. Ale że tacy ludzie są w rządzie, to obciach narodowy. Kiedy to się skończy? O raporcie Macierewicza: www.skubi.net/procesy.html Na premiera w ewentualnym rządzie fachowców typowałbym tego pana: www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu HIV to europejskosc, to trzeba miec. 08.08.07, 13:22 Nie musimy sie juz wstydzic, ze jestesmy zacofani. Mamy i my swoje HIVy i J. Owsik powinien byc z tego dumny. ROBTA CO CHCETA Odpowiedz Link Zgłoś
orys100 Re: HIV to europejskosc, to trzeba miec. 08.08.07, 13:46 a tak coś na temat może? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera Ł_u_d_s_t_o_k_o_w_a__K_r_e_w__=__ Ruska_Ruletka_! 08.08.07, 21:21 ....osoby, które dostaną krew z Woodstock, są zagrożone HIV i żółtaczką, bo z powodu tzw. okienka serologicznego (czasu między zarażeniem a wykrywalnością) można przeoczyć te wirusy...... .......................... i na tym polega wartość krwi od stałych sprawdzonych dawców ! Przebadanie krwi z niepewnego źródła jest bardzo kosztowne i nie jest w 100 % możliwe :( Znane są na Zachodzie afery z zarażoną tanią krwią z 3-ciego świata :( Odpowiedz Link Zgłoś
offal idż już spać bo cały dzień pracujesz na forum GW 08.08.07, 21:41 Moze kiedyś bedziesz potrzebować krwi i życze ci wtedy aby krew która do ciebie trafi pochodziła z podobnej imprezy lub od żyda, murzyna, liberała, masona, ubeka, komunisty, różowego - lub co gorzej od samego diabła ... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov b0she! Przecież pielgrzymi też oddają krew! 08.08.07, 22:06 Przecież ta krew może być zarażona HIV, żółtaczką, albo pełna alkoholu i narkotyków! Oddawana w kurzu i brudzie! Straszne! U nas na plebani jest koło dawców krwi! Aż strach pomyśleć, czy może być zarażona! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: m0she! Przecież pielgrzymi też oddają krew! 09.08.07, 13:57 Krasonv, od razu widac, ze nigdy nie widziales plebanii, ani nie byles na pielgrzymce, ani nawet nie spotkales pielgrzyma. A u was w Israelu jest duzo pielgrzymow. Twoj kibuc musi byc daaaleko od drogi. krasnov napisał: > Przecież ta krew może być zarażona HIV, żółtaczką, albo pełna alkoholu i narkot > yków! Oddawana w kurzu i brudzie! Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: m0she! Przecież pielgrzymi też oddają krew! 09.08.07, 14:06 Cieciu, wlaczasz sie nie na temat w powaznej sprawie. Rozumie sie, ze ty krwi od Zyda bys nie wzial. Twoja brocha, ale czy wiesz, ze Jezus byl tez Zydem? Buc jestes i to podobny do wujowskiej o ktorej wlasnie jest ta dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ł_u_d_s_t_o_k_o_w_a__K_r_e_w__=__ Ruska_Rulet 08.08.07, 22:01 www.wosp.org.pl/przystanek/2007/index.php/34/2/0/4087 Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon [...] 08.08.07, 14:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arcisz009 Re: Czas skończyć z obciaciem narodowym 08.08.07, 13:38 skubi6 napisał: > Że są tacy ludzie, jak pani Wujkowswka, to nic dziwnego. Ale że tacy ludzie są > w rządzie, to obciach narodowy. Kiedy to się skończy? > No mówię Ci na drzewo i kilkaset metrów sznura ja mogę sponsorować i drzewo i sznur oraz kata!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
levy Niech Rydzyk zrobi też taką akcję! 08.08.07, 09:35 Np. podczas kolejnej pielgrzymki Radia Co Ma Ryja do Częstochowy. Jakoś mam dziwne przeczucie, że zgłosiłoby się ledwie kilka sztuk moherów. Reszta bałaby się, że wszczepiono by im wirusa liberalizmu, satanizmu lub masonerii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Niech Rydzyk zrobi też taką akcję! 08.08.07, 09:59 Obawiam się że mocherom to już żaden wirus nie zaszkodzi, gdyż zarazek rydzykusantenus, jest nie do usunięcia z mózgów;) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Masz na mysli Owsika? Ale on nie chrzescijanin. 08.08.07, 18:59 Czy dar krwi z HIVem jest chrzescijanskim darem? Wot, prabliem! W takom, wypijom, tawariszcz! Wasze i tawariszcza Owsika zdarowie! A w Polszie budiet bolszie balnych amierikanskim sifom! Odpowiedz Link Zgłoś
mientki2000 Re: Masz na mysli Owsika? Ale on nie chrzescijani 08.08.07, 22:08 poszeklu skonczony matole, widze ze Cie tu przywialo, bo w tematach o tym jakie to pisdzielce sa ach i och nie masz co juz robic ?:) rozumiem ze reprezntujesz te frakcje ktora nie moze zniesc ze ktos taki jak jurek jest wstanie pociagnac za soba pol polski i nie ma to nic a nic zwiazku z klerem itp ? tak sie sklada ze akurat do piet mu niedorastasz i jak mniemam nie dorosniesz - coz, przemijanie, to Was wszystkich czeka, hehehehe :) i tylko ono jest gwarantem tego ze kiedys, moze ???? tu bedzie normalnie :) tylko co zrobisz zakuta palo jak zabraknie rydza wszechmogacego ? :) myslales ju o tym ? :) no coz pozostaje Ci zyczyc wszystkiego dobrego, i rob co chceta, barania glowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Masz na mysli Owsika? Ale on nie chrzescijani 09.08.07, 12:26 To moze lepiej nie oddawaj krwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Rydzyk jak pasożyt ciągnie dla siebie pomóc bli- 08.08.07, 10:40 -źnim to nie jego sprawa.Nawet nie pomyśli o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Odp. 08.08.07, 11:29 No no, tylko mam nadzieję, że ta Pani sama nie oddała krwi, bo może być narkomanką, albo mieć HIFa albo innego syfa. Od takiej kobiety bym w życiu nie chciał krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Odp. 08.08.07, 11:31 mistrzkungfu napisał: > No no, tylko mam nadzieję, że ta Pani sama nie oddała krwi, bo może być > narkomanką, albo mieć HIFa albo innego syfa. Od takiej kobiety bym w życiu nie > chciał krwi. pal sześć HIV, czy syfy - to można wykryć. Ta suka może zarażać innych swoją głupotą... a to już niedopuszczalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.ewa.golab Re: Odp. 08.08.07, 12:04 Hej, nie obrażaj zwierząt, porządna suka jest znacznie mądrzejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
madadela Re: Jak widać przeciwników Woodstocku bardzo boli 08.08.07, 10:03 kupiła? na allegro? kto byłby w stanie nauczyć ją jak to się robi! Ludzie tacy jak ta kobieta wymyślą największą bzdurę by zdyskredytować coś co im sie nie podoba, jest nie po ich myśli Ale skoro Kaczyńskiemu przeszkadzają w rządzeniu diabły, to co dopiero takiej babinie Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: Ten rząd już bardziej skompromitować się chyb 08.08.07, 12:37 Jej wypowiedź brzmiała co najmniej jak by mówiła o poczęciu dziecka a nie oddaniu krwi. Co za zacofanie, to lepiej żeby tej krwi w ogóle nie było? Co tam życie ludzkie, które można by było za jej pośrednictwem uratować. Grunt to patetyczne nastawienie honorowego dawcy krwi i pielęgniarki, która ją pobiera. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 11:31 krytykk napisał: > Wujkowska - zmień dilera. Gada bzudry, ale ja radziłbym zmienić dolera tym ośmiu osobom :) "Jedna osoba miała żółtaczkę typu B, siedem typu C. Wszyscy będą o tym poinformowani, a ich krew trzeba będzie zniszczyć - mówi Kania." Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz burakpl4 08.08.07, 13:30 nie trzeba byc narkomanem żeby zarazić się żółtaczką. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tu-166 Re: burakpl4 08.08.07, 14:32 za to trzeba być głupim jak but albo niekompetentnym i niedoinformowanym jak minister w rządzie IV RP żeby twierdzić, ze żółtaczką można się zarazić tylko w trakcie spożywania narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: burakpl4 08.08.07, 14:47 w tym środowisku jest duże prawdopodobieństwo, że poprzez igły była przeniesiona, wiem, to bo sam bujałem się w takich środowiskach i znałem parę osób, które były tym zakażone właśnie w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: burakpl4 08.08.07, 14:51 zresztą inne sposoby to zabiegi medyczne, ale chyba jednak dużo łatwiej mieć kontakt z brudną igłą pod dworcem niż u lekarza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:06 futomaki.pl napisał: > Takich ludzi powinno się leczyć. W odosobnieniu. > Leczenie nie pomoże. Mam lepszy pomysł. Od takich ludzi należałoby obrać jednorazowo całą krew. Należy tylko sprawdzić czy nie zawiera jakiegoś wirusa szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Tylko nasz dziennik mowi prawde 08.08.07, 08:12 Gdyby nie mowil prawdy kaczynscy nie klekali by tak przed ta gazeta. Wyobrazacie sobie zeby rzad spolkowal z gazeta klamliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Wasz dziennik = nasz nocnik 08.08.07, 08:42 Ja sobie wyobrażam. Skoro klękają przed kłamcą i złodziejem z Torunia, to czemu nie przed jego gazetą? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream moje koty lubią sr.. w kuwetce na nasz dziennik 08.08.07, 09:36 emigrancik napisał: > Gdyby nie mowil prawdy kaczynscy nie klekali by tak przed ta gazeta. Wyobrazaci > e sobie zeby rzad spolkowal z gazeta klamliwa? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: moje koty lubią sr.. w kuwetce na nasz dzienn 08.08.07, 10:22 Nie najlepiej to o tebie swiadczy. Znaczy, ze ta gazete w ogole kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Tylko nasz dziennik mowi prawde 08.08.07, 10:18 emigrancik napisał: > Gdyby nie mowil prawdy kaczynscy nie klekali by tak przed ta gazeta. Wyobrazaci > e sobie zeby rzad spolkowal z gazeta klamliwa? Oczywiscie, gdy sam rzad jest klamliwy. Kaczynscy klekaja dlatego, ze ta gazeta specjalizuje sie w manipulowaniu ich elektoratem. Jak podpadna to rzesze prostych ludzi pojda glosowac na kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 10:16 natychmiast prosze sprawdzic krew pani doktor. najprawdopodobniej zarazona skrajna glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 15:08 futomaki.pl napisał: > Takich ludzi powinno się leczyć. W odosobnieniu. Nie czepiajcie się głupiej Wujkowskiej, która w najlepszym razie mogłaby osiągnąć stanowisko klasztornego konowała dla zakonnic, tylko tego tego cynicznego łobuza, który wpuścił kruchtofaszystów do rządu, a teraz jest obrażony, że mu się ten g..niany folwark rozłazi. Genialny Strateg, niech go gęś kopnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fisa Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 23:27 Wujkowska niech sie leczy na nogi bo na głowe już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
pewuen Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:13 dobrze ze glupota nie mozna sie zarazic przez podanie zakazonej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Ja i tak nie wziąłbym krwi od tej dr Wujkowskiej 08.08.07, 08:13 Musi mieć nieleczony syfilis skoro takie rzeczy gada. Podobno jak się to ma i nie leczy to się lekko świruje. Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa-blotna Re: Ja i tak nie wziąłbym krwi od tej dr Wujkows 08.08.07, 09:51 szczyt chamstwa- zafłosować na LPR i wyjechac z kraju:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa-blotna Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:50 nie oddać kri .......ŹLE oddać krew ........ TEŻ ŹLE co za kraj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer satanistyczny łoskot i kurz 08.08.07, 07:13 a mi się wydaje że największym zagrożeniem jest nie to, że krew zawiera HIV, lecz że jest przepełniona "satanistycznym łoskotem". a jeśli ten łoskot przejdzie na jakiegoś biorcę i opęta go szatan? ratuj nas, zagubione owieczki mrs. wujkowska! Odpowiedz Link Zgłoś
cianek03 Re: satanistyczny łoskot i kurz 08.08.07, 07:34 Chyba największy problem w tym rzekomym "sataniźmie". No ale co moze wiedziec czlowiek, ktory ani tam nie był ani nic nie widzial. Zwykla nagonka na mlodych ludzi, którzy chca sie dobrze bawic a moja swoja muzyke. Czemu poslowie nie oddaja krwi? Moze niewielu jest na tyle trzezwych albo zdrowych, bo jak wiadomo wladza lubi sa "pouzywac"... Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: satanistyczny łoskot i kurz 08.08.07, 15:10 Bo te krew to na pewno na czarna msze zbierali. Odpowiedz Link Zgłoś
muczacza7 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:15 I po co tak kobieta sieje nienawisc? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: szurnieta kobieta 08.08.07, 12:56 Przyłączam się do gratulacji i dodam jeszcze wyborcom koalicji "gratuluję" zniewolenia umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
backspace2 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:19 Mam nadzieję, że odpowiednia Izba Lekarska zrobi tej pani postępowanie dyscyplinarne, bo złamała wszelkie zasady etyki zawodowej. Jesli gardzi krwią ludzi tylko dlatego, że byli na Woodstock to jaką mamy pewność, że nie powstrzyma się przed udzieleniem pomocy komuś takiemu? Albo, że wstrzyma się przed podaniem krwi z przystanku ciężko choremu, bo była oddawana w łoskocie nieodpowiedniej muzyki? Ta pani stwarza realne zagrożenie dla chorych, prokuratura i izba lekarska powinna zbadać, czy ona daje należytą rękojmię dalszego wykonywania zawodu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars ale kto wystapi o postepowanie dyscyplinarne w tym 08.08.07, 07:22 kraiku zdominowanym przez kler???? Odpowiedz Link Zgłoś
backspace2 Re: ale kto wystapi o postepowanie dyscyplinarne 08.08.07, 08:41 chyba mamy jeszcze w kraju normalnych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "Ja jako lekarz" Bogumiła Boba - pamiętacie? 08.08.07, 07:21 Była taka pani w latach 90-tych. Bredziłą jakby była na prochach. Teraz obowiazki Boby przejęła pani Wujkowska. Czy pani Wujkowska była u lekarza ostatnio? Może jakieś niezależne konsylium? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor to dziwne, że Boby nie ma w tym rządzie... 08.08.07, 07:57 ...pasowałaby tutaj jak ulał... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Na szczęście jest z nami Wanna Ch-ujkowska. 08.08.07, 08:02 "Cicho bądź debilko" serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,4237752.html Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: "Ja jako lekarz" Bogumiła Boba - pamiętacie? 08.08.07, 14:01 pl.wikipedia.org/wiki/Bogumi%C5%82a_Boba Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Strach się bać. 08.08.07, 07:21 Trzeba będzie przejąć zasady Świadków Jechowy. Bo na krew od tych "od Owsiaka" to jeszcze bym się zgodził, ale jak trafi mi do organizmu krew wszechpolaka albo nie daj Boże członka PiS? PS Czy ta partia dobierała członków i sympatyków pod szpitalem? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Polacy przed nastepnymi wyborami zastanowcie sie!! 08.08.07, 07:24 emigrantow to juz malo obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
alex9991 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:32 A słyszałaś ty, doktórko (tfu!) , że krew jest badana i podlega karencji? Może tak odebrać dyplomik ignorantce? Co na takie wystapienie Jaśnie Oświecony Xsiążę Konstanty? Znów bąknie cos po dwóch tygodniach błyskając przelotem w kamerę arystokratycznym czółkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:36 Pani Doktor Wujkowska powinna za tą wypowiedź dostać od kaczorów nagrodę za obronę moralności katolickiej wszechpisdzielców. Idiotyczny rząd z idiotycznymi ludźmi i idiotycznymi pomysłami. najgorsza rzecz od 1989 r jaka mogła się Polsce przytrafić. Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 czy Wujkowska oddała kiedyś honorowo krew ? 08.08.07, 07:37 bezczelne,zacofane babsko Odpowiedz Link Zgłoś
malwa1975 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 09.08.07, 09:22 To nie krew jest poddawana karencji, a osocze... To raz. Krew trzeba podac w ciagu 40 dni bodajże, bo potem to się już tylko do kranu nadaje. Więc karencja jest niemozliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa1975 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 09.08.07, 09:26 A dwa: na łudstoku są ludzie z całej Polski. Szansa na to, że dawca powórci, a więc osocze przejdzie karencję;) jest naprawdę niewielka... Odpowiedz Link Zgłoś
olias bo Wujkowska ma złą krew 08.08.07, 07:34 przez lata komuny do teraz lekarzem zostawało dziecię lekarza. więc tak się parzyli i mnożyli między sobą, psując coraz bardziej krew, do której nie dopuszczano "obcych". A przeca nawet hrabinie i księżne wiedziały że od czasu do czasu trzeba się poświecić do rodu i dopuścić świeżą krew do rodu. Z poświęceniem oddawały się stangretom dla przyszłych pokoleń. A nasze dochtory - NIE. A potem się dziwić że pojawiło się takie dziwadło jak ta Wujkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Och błagam! Niech ona się już zamknie. 08.08.07, 07:34 Och błagam! Niech ona się już zamknie. Przecież tak to nawet Jarosław "Pan Premier" Kaczyński nie potrafi bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:37 Ta Pani doktor? to chyba szaman jakiś albo co, bo na pewno nie lekarz o zdrowych zmysłach Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:38 Proponuję żeby te głupia baba sprawdzała jeszcze do trzeciego pokolenia wstecz czy dawca nie ma żydowskich albo muzułmańskich korzeni. Ta krew tez może być zła. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:39 Paniusia zrobiła chyba dyplom lekarza na kursach marksizmu-leninizmu.Świadczy o tym kompletny brak wiedzy na temat krwiodawstwa.Następny oszołom religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:44 mirgrab napisał: > Paniusia zrobiła chyba dyplom lekarza na kursach marksizmu-leninizmu Ja obstawiam nasz słynny Stadion X-lecia Odpowiedz Link Zgłoś
zolza111 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:48 Moze nie jestescie zorientowani ale przed oddaniem krwi powinno sie nawet trzymac odpowiednia diete, np. nie jest tlustych potraw. Jak chca oddac krew moga ja oddac w punkcie krwiodastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:56 Tylko, że o tym p. Wujkowska nie napisała (powiedziała?) ani słowa, rozwodziła się natomiast nad wartością metafizyczną krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:04 Bo w tym temacie (metafizyki) można snuć nawet nieprawdopodobne insynuacje. Po takich zachętach ze strony Wujkowskiej, nie należy się dziwić bierności młodzieży co do różnych działań. Bo zawsze się znajdzie jakiś idiota głupawo komentujący działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 15:12 Bo pani Wujkowska to najchetniej by cala mlodziez z Woodstock wyslala na barykady Powstania Warszawskiego. Tylko tak oddana krew jest wazna dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 09:51 zolza111 napisała: > Moze nie jestescie zorientowani ale przed oddaniem krwi powinno sie > nawet trzymac odpowiednia diete, np. nie jest tlustych potraw. Jak > chca oddac krew moga ja oddac w punkcie krwiodastwa. BZDET! Pierwsze primo: nie ma zadnych naukowych uzasadnien do tzw "diety"- to sa wyobrazenia o pojeciu ludzi ktorzy nie maja pojecia o wyobrazeniu, podobnie jak "zakazy" spozywania wyskoku przed oddaniemn krwi. W sytuacji awaryjnej bierze sie i taka (z alkoholem), w jednej akcji (uratowalismy dziewczyne; szpital Bielanski, rok -80, miala imie Goska, urodzila sliczna coreczke) na 2 plutony zolnierzy/strazakow tylko 3-4 bylo trzezwych (!); drugie primo: przeciez Przystankowicze oddawali krew w punktach przeznaczonych do tego, tzn. autobusach. To przeciez te autobusy sa od tego! A w namiotach (wojskowych) tez sie krew dawalo i bedzie dawac, jak sasiedzi zza wschodu sie wnerwia i walna kilka rakiet, na Polske a nie na USA, bo blizej. PS. Tylko mnie nie poprawiajcie, co to jest "primo". Wiem, jaja sobie robie. A kolezanka Wujkowska niech idzie kozy leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 10:34 mirgrab napisał: > Paniusia zrobiła chyba dyplom lekarza na kursach marksizmu- leninizmu.Świadczy o > tym kompletny brak wiedzy na temat krwiodawstwa.Następny oszołom religijny. Zdecyduj się - na kursach marksizmu leninizmu, czy w salce katechetycznej, bo jednak bardzo sie to rózni. Ja podejrzewam, że jednak w salce, bo marksistom raczej szatan nie przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 13:48 > Zdecyduj się - na kursach marksizmu leninizmu, czy w salce > katechetycznej, bo jednak bardzo sie to rózni. E-e. Niczym się nie rózni, jeśli chodzi o sposób i cele indoktrynacji. No, może tym, ze ci na kursach m-l są zdecydowanie intelignetniejsi od tych z salek. Odpowiedz Link Zgłoś
jokaer Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:47 mam 52 lata i nigdy by mi do głowy nie przyszło tak kogoś opluć, jak zrobiła to niejaka Wujkowska; jestem po prostu oburzona nieprawdopodobnie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:47 a gdzie ta "ci.." kupiła dyplom ??????I kto jej i za co płaci??? Polityczna ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Co za szmatława suka - współczuję jej dziecio 08.08.07, 11:29 jej dzieci mają przewalone... i muszą się wstydzić za taką krowę, że hej... tępa, durna szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Co za szmatława suka - współczuję jej dziecio 08.08.07, 14:07 smutne to, ale dzieci pewnie (o ile je ma) są do niej podobne. w końcu przez nią wychowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkajolka9 Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 07:57 Jasne, jesteśmy krajem afrykańskim i wszyscy są nosicielami HIV i w dodatku nikt tej krwi nie bada. Żałosna kobieta, ale mam nadzieję, że kiedyś ona lub jej ktoś bliski będzie pilnie potrzebował krwi żeby przeżyć. Czy wtedy będzie na ten temat deliberować. Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:02 To jakaś paranoja. Po pierwsze wydaje mi się, że ta pani powinna mieć postawione jakieś zarzuty służbowe. Po drugie wydaje mi się, że Fundacja WOśP powinna jej wytoczyć proces cywilny o szerzenie nieprawdy na temat Woodstocku (tak jak było to z Ojcem Dyrektorem). Po trzecie Minister Giertych albo jego giermek Orzechowski powinni oficjalnie przeprosić za taką postawę ich pracownika... Odpowiedz Link Zgłoś
thory Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:03 Co to za ku***wiszcze jest, ta p***zda? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 z pamiętnika TĘPEJ faszystowskiej lekarki !!!!!!!! 08.08.07, 08:07 z pamiętnika TĘPEJ faszystowskiej lekarki !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k caly MEN 08.08.07, 08:16 prawde mowiac nie rozumiem nauczycieli, Wujkowska a przed chwila czytalem o gosciu, ktory mowi glupoty o holocascie w Izraelu wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4372969.html dlaczego nuczyciele nie zastrajkuja? Powinni zlozyc wypowiedzenia z pracy jak lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: caly MEN 08.08.07, 09:25 Tez to przed chwila przeczytalem. Jak by ten glab Trzaskowski czy jak mu tam wszedl w sandalkach do meczetu, to by mu obcieli.. Przeciez ten balwan kompromituje nir tylko siebie, ale wszystkich Polakow, bo bedzie sie mowic o Polakach a nie o balwanie. W kraju demokratycznym by go wyleli na zbite pyszczysko, a tu go bedzie holubic szef pan Gie... Odpowiedz Link Zgłoś
feldkurat_katz Niech się Wujkowska zajmie leczeniem moherów 08.08.07, 08:12 Na mój gust to pani doktor powinna sobie zrobić specjalizację geriatryczną i zająć się leczeniem moherowych beretów, wtedy się odnajdzie w tym "zwariowanym" świecie (ewentualnie może też zostać Świadkiem Jehowy). Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 08:15 I niech teraz lekarze mówią, że muszą się uczyć, zdobywać wiedzę i ta nauka jest tak ekstremalnie trudna. Skoro taka ignorantka zdobyła dyplom?? Idąc jej tokiem rozumowania, powinno się pozamykać punkty krwiodawstwa, bo jaką ma gwarancję, że identyczne do zarzucanych sytuacje nie pojawią się w normalnych punktach? Chory babsztyl Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Zła krew doktor Wujkowskiej 08.08.07, 15:28 chory, chory, ale jaka to jest jednostka chorobowa? Odpowiedz Link Zgłoś