pyosalpinx na Robespierra czekala gilotyna... 10.08.07, 13:47 ...ale my tacy nie jestesmy...bycie w opozycji bedzie wystarczajaca kara Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Niemiecka prasa: Prywatna wojna ''Robespierra Z.. 10.08.07, 14:00 Polska farsa - dobre określenie na ostatnie wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua A co z EURO12? Trolska morda Gosiu ani mru mru... 10.08.07, 14:23 No bo po co. Sa dwie opcje: 1/ Wczesniejsze wybory - wowczas zwalic wine mozna na LPR i SO, ze nie dawaly rzadzic i dlatego porazka z EURO 2012. 2/ Dalsze trwanie kolaicji - tez jak wyzej... I to jest caly PiSuar... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Niemcy nich sie zajma swimi problemami 10.08.07, 14:39 Niemcy nich sie zajma swimi problemami!!! jak na razie to maja problemy z OBWE gdyz lamia wolnosc prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-worek ??? 10.08.07, 14:43 langston... A ty kto? I o czym tym mowisz? Wypadasz jak filipek z konopii, bredzisz. Chec zaistnienia w internecie cie opanowala? ja-worek Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko ja-worek do Tworek 10.08.07, 14:53 ja-worek napisał: > langston... A ty kto? I o czym tym mowisz? Wypadasz jak filipek z > konopii, bredzisz. Chec zaistnienia w internecie cie opanowala? > > ja-worek Piszesz o sobie, woreczku? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-worek Sluchaj kartoflisko... 10.08.07, 15:00 1. Naucz się lepiej polskiego. niemiecka gnido. 2. Piszesz o sobie, woreczku? To sa dwa zdania zamieszczone przez ciebie na forum. Czy na prawde myslisz, ze wdam sie z takim prymitywem jak ty w dyskusje? narka ja-worek Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Słuchaj worze.... 10.08.07, 15:19 ja-worek napisał: > 1. Naucz się lepiej polskiego. niemiecka gnido. > 2. Piszesz o sobie, woreczku? > To sa dwa zdania zamieszczone przez ciebie na forum. > Czy na prawde myslisz, ze wdam sie z takim prymitywem jak ty w > dyskusje? > > narka > ja-worek Ty natomiast klepiesz w klawisze jak najęty. Niestety jedyne głębokie i rozsądne przesłanie zawarte w twoich postach to : "ja-worek" reszta to bzdury. Nie masz ochoty wdawać się w dyskusję to po prostu nie odpowiadaj, worze. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-worek :-) 10.08.07, 15:29 Nawet na oryginalnosc cie nie stac dziadzie. Malo tego, podejrzewam, ze jestes jeszcze bardzo mlody i glupi. Stwierdzam to po przeczytaniu twoich repost. Bedziesz nadal szczekal, czy w koncu ugryziesz maly piesku? A uwazaj, bo mieszkasz w kraju totalitarnym i jak bedziesz tak szczekal, to sie mozesz kiedys komus narazic i cos ci sie stanie. nareczka, ja-worek Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 junkier - genitalia Wierzejskiego?! 10.08.07, 15:31 Ilu was jest weszpolakow, ze tak gardlujesz durniu? Oprocz ciebie i tych kilkuset oszolomow jest olbrzymia wiekszosc spoleczenstwa, ktora jest calkiem normalna! Wiec nie uzurpuj sobie prawa katofaszysto do wypowiadania sie, jakbys reprezentowal jakas wiekszosc! Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Niemiec wie najlepiej, co dobre dla Polaka... 10.08.07, 15:39 a wyborcza oczywiscie nadaza za trendem... i wyksztaciuchy sie czuja bezpiecznie, jak dinozaury z drugim mozgiem w ogonie... Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek Panie Ziobro trzymaj się i nie odpuszczaj ubolom.. 10.08.07, 15:49 finansuje ich kapitał skradziony Polsce.spokojnie i systematycznie unicestwiać złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Niemiecka prasa: Prywatna wojna ''Robespierra Z.. 10.08.07, 15:58 Precz z despotycznym reżimem IV RP! Precz z "kaczyzmem"! Odpowiedz Link Zgłoś
totila W tej sprawie Niemcy mają rację. 10.08.07, 15:59 PiS to chaotyczny politykierski syf, zaś kaczory zaczynają wchodzić w kulminacyjny etap swojej wrodzonej paranoi. Jest to etap pożerania przez swoich dzieci przez rewolucję. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek Niemcy mają rację tylko jak przgrywają wojny 10.08.07, 16:53 i jak giną w milionach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Niemiecka prasa: Prywatna wojna ''Robespierra Z.. 10.08.07, 16:46 Cud prawdziwy, że jakaś zachodnia prasa się w ogóle interesuje tym, co się u nas dzieje, bo przecież tzw. przeciętny obywatel np. w Niemczech ma głęboko w d ... cały ten były komunistyczny wschód, który ich interesuje tyle, co zeszłoroczny śnieg. Wiem to z własnego doświadczenia we Francji, gdzie niewiedza o Polsce np. jest piramidalna, a pewne stereotypy nie do skorygowania. Jakaś nasza wina w tym też jest napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Czy to jest prywatna ale zlecona wojna Antka M. ? 10.08.07, 16:46 Ten fachowiec od rozwalania prawicowych rządów dziwnie milczy , a jako fachowiec, na pewno dużo wie co w trawie piszczy ? Odpowiedz Link Zgłoś