rtg Re: Panie premierze - gratuluję zdolnego mninstra 14.08.07, 11:53 Ma Pan niebywały talent w doborze współpracowników. Na niwie dzałalności gospodarczej byłby Pan skończonym bankrutem po 6 miesiącach działalności. Załosny gamoń jak i cała reszta w PiSs. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Minister Ziobro tonie i nikt z jego towarzyszy 14.08.07, 11:49 kółka mu nie rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 A może nagrany jest również Premier i Prezydent RP 14.08.07, 11:53 ...i dlatego Ziobro robi co chce? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 11:55 Czyli kolejny dowod na to że Ziobro stale wszystkich oklamuje, myslę że także Kaczyńskich. I to kiedyś wyjdzie na jaw. Z przyjemnościa posłucham wypowiedzi Jaroslawa Kaczyńskiego obwieszczajacego nam że ten karierowicz go zawiodł. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Ziobro i domniemenie niewiności 14.08.07, 12:04 We wczorajszym słowotoku Ziobry, najbardziej mnie rozśmieszyło, wręcz rozczuliło, jego biadolenie o braku domniemania niewinności w jego przypadku. Takie podejście mediów uważał za niebywałe i niesprawiedliwe. I mówi to człowiek, który niedawno, przed kamerami powiedział o kardiologu "już nikt nigdy przez tego pana życia pozbawiony nie będzie". Na tą obłudę, hipokryzję tego narcyza, zasłuchanego w własny głos, daje się nabierać tak wiele osób. Nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Ziobro i domniemenie niewiności 14.08.07, 12:30 słuchając tych jego wypocin, dokładnie tak samo pomyslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj i co tu mysleć - 37-letni james bond 14.08.07, 11:55 wygląda na to ,że zbyszek nawet porządnie skłamać nie umie. widać było jaki ucieszony z tego zaczął fantazjować jak bajkopisarz jaki. nawet za nos musiał złapać tak go zaswędział. andrzej to jednak umie kłamać. przed operacja nałgał o nagraniach a potem po chamsku udał głupiego i nawet jak mu jego wypowiedzi pokazują to się tylko głupio śmieje i udaje wariata. żartowniś ale przed kamerą udaje dobrze. widac ten warchoł jest dobrym uczniem tymochowicza. podejrzewam ,ze nawet rozwinął nauki "mistrza". czekam jeszcze na kaczmarka. podejrzewam ,ze ten dopiero da pokaz. kamienna twarz i scinanie4 głów. nawet dziennikarza zrobił w konia ,że tamten mu uwierzył. ale kaczmarka zdradza chęć premierostwa i ewidentne kłamstwo z tym związane. nie poszło to pomysli i tez mamy możliwość oceny sztuki oszukiwania. oj, jarosław, nie trzepnąłeś ty wczoraj brata a obok stałeś i dostało mu się w szkle od jednej kobiety. może niepotrzebnie aresztowali tego dilera? kondycja prezydenta jakby na tym cierpi. na szczęście idą wybory. sld mam nadzieje się nie zbłaźni i zagłosuje za. potem szybko komisje jakie chcecie. jak wam się uda udowodnić to będzie jakiś z tego sens. ale nie oszukujcie się. czy pisowi coś udowodnicie czy nie WAM i tak nie wzrośnie. dopuszczenie millera do konferencji to ewidentny błąd. mało kto go lubi i te jego peany i "basiu" wypadają po prostu jak wycia "hijeny na cmentarzu". te ostatnie zdanie to cytat z waszego kiedyś wyborcy. co byście nie wymyślicie dodacie tylko po. a więc do wyborów. podoba mi sie spokój Pawlaka. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 11:56 Przeciez w tzw. normalnych krajach to nagrywajacy minister by sie wstydzil i przepraszal i wychodzil klaniajac przy tym bez przerwy sie przed wyborcami/obywatelami. I bylby potem martwy - politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: czy Polska jest normalnym krajem ? 14.08.07, 12:03 Nigdy nie była , chociaż wielu próbowało nam to wmówić. Najgorzej że w interesie wielu jest to żeby taki stan utrwalać. Bawi mnie tylko pretensja i oburzenie że minister nagrywał jak znalazł sie w towarzystwie szui. Zabawę w nagrywanie przypominam zaczęła gwiazda samobrony renia, a jak sie pospólstwo wtedy cieszyło. To przypomina filozofię Kalego - jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukradną to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: czy Polska jest normalnym krajem ? 14.08.07, 12:14 atena48 napisała: > Nigdy nie była , chociaż wielu próbowało nam to wmówić. Najgorzej że > w interesie wielu jest to żeby taki stan utrwalać. Bawi mnie tylko > pretensja i oburzenie że minister nagrywał jak znalazł sie w > towarzystwie szui. Zabawę w nagrywanie przypominam zaczęła gwiazda > samobrony renia, a jak sie pospólstwo wtedy cieszyło. To przypomina > filozofię Kalego - jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu > ukradną to źle. Różnica jest taka: Przychodzi sąsiad do Ciebie z siekerą i odstrzelisz mu fita - dobrze. Przychodzisz do sąsiada i robisz to samo - źle Nie chodzi się do sąsiada i strzela w obronie własnej. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: tylko dlaczego nagle Endriu przypomniał sobie 14.08.07, 12:30 że go Ziobro ostrzegł, przecież kilka dni wcześniej rzucał się , że nic nie wiedział o prowadzonej akcji u siebie w resorcie. Nagle go duch święty natchnął, czu może endriu ma czasowe problemy z pamięcią, bardzo sytuacyjną. Z drugiej strony to nielogiczne - Ziobro strzela sobie samobója i prowadzi sprawę, jednocześnie ostrzega głównego kombinatora. To poprostu kupy się nie trzyma ale jak to wymyślił ktoś pokroju endriu to mnie nie dziwi. Natomiast dziwi mnie tylko reakcja wielu ludzi którzy mu wierzą. Obserwuję to stojąc z boku i takie refleksje mi się nasuwają, że na ten gnój i kanciarstwo trzeba tylko spuścić atom , to może by to uporządkował.Kiedyś jeden z posłów 3-4 lata temu powiedział, że ratunkiem dla Polski byłoby zapakowanie wszystkich aktualnie bawiących sie w politykę czynnych działaczy i (dla pewności właczyłabym byłych) do samolotu i zatopienie go w jakis głebokich wodach na oceanie. Może to uratowałoby nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: i tu nie zgodzę się zależy od sytuacji 14.08.07, 12:36 przychodzę do sąsiada, a sąsiad np. chce mnie zgwałcić, a ja w obronie odstrzelam mu fiuta - jest to obrona własna tyle, że na jego terytorium Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie 14.08.07, 12:06 amoremio napisała: > Przeciez w tzw. normalnych krajach > to nagrywajacy minister by sie wstydzil > i przepraszal i wychodzil klaniajac > przy tym bez przerwy sie przed wyborcami/obywatelami. > > I bylby potem martwy - politycznie. Polska to jedyny kraj gdzie jest IPN, a kapusie i tak maają sie dobrze. Nawet się nie wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Kupa dobrego sprzetu się po wyborach zmarnuje. 14.08.07, 12:09 Sprzedawcy juz zacierali ręce - że koalicja jeszcze przez dwa lata będzie sie podsłuchiwać - a tu... Odpowiedz Link Zgłoś
macharras2 RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 12:10 ...dom wariatów... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A sprzedawca ze sklepu jeszcze zyje???! 14.08.07, 12:16 na pewno popelni w krotkim czasie "samobojstwo"... Juz sie CBA o to postara... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 zwracam honor 14.08.07, 12:28 Zwracam honor forumowiczom, którzy polemizowali ze mną na temat wykorzystywania zapisu cyfrowego jako dowodu sądowego. Nie miałem racji. Przed chwilą z informacji znalezionych w internecie dowiedziałem się, że "Nie ma ścisłej definicji jaka forma zapisu może być dowodem w sądzie. Na dzień dzisiejszy należy uznać, że sam sąd w indywidualnych przypadkach, wsparty opinią biegłego ocenia wartość zapisu." Moje informacje wywodziły się z dyskusji w mediach na ten temat w czasie tzw. afery Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagod1 RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 12:33 Nie ma narazie żadnego przepisu prawa zakazującego używania dyktafonu i bardzo dobrze, bo taki zakaz byłby głupi. Wiele osób kupuje i używa dyktafony dla swoich potrzeb, nagrywa różne rzeczy nie ma w tym nic dziwnego. Studenci używają dyktafonów nagrywająć wykłady żeby je potem przepisać lub skopiować dla kolegów, którzy nie byli na wykładzie. Dyktafon to bardzo dobra rzecz, może nie jednemu nawet uratować życie. Ja też kupiłam sobie dyktafon, ponieważ jedna nieżyczliwa dla mnie osoba chciała mi świnie podłożyć, chciała mi zniszczyć życie, bo jej się moja twarz nie podobała, nienawidziła mnie i chciała mnie dobrze urządzić( choć ja jej nic złego nie uczyniłam), żebym ją popamiętała do końca swego życia, a potem z tego czerpać radość. Jak ktoś takiego czekoś nie przeżył to nie zrozumie, tak jak "syty nie zrozumie głodnego". Bardzo dobrze, że ktoś wymyslił dyktafony, one wcale nie muszą służyć intrydze, złu, ale i dobremu.Po to żeby kogoś zgnoić może również posłużyć nie tylko dyktafon, ale i kamera cyfrowa. Dzieci świetnie też posługują się dyktafonem. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 12:37 Minister zerozeroZiobro zapomniał już jak nagrywał swojego kolegę,którego chciał wrobić w handel narkotykami. Ciekawe : kogo jeszcze nagrał z obecnego UKŁADU rządzącego ? A jezeli padło na Kaczorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
edek1.1 RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 13:02 I co z tego, że kupił dyktafon.Jak Michnik sobie miał to dobrze? Na miejscu Ziobry to samo bym zrobił. A ty nie jeden z drugim młocie! Ale sensacja d y k t a f o n?...o co wam chodzi???? To ma być problem? Tylko dzieciaki w pisku tak sie kłócą gdy zabierają sobie zabawki! Tak się ta banda forumowiczów tu zachowuje. Umiecie tylko jak miller ubliżać, wyzywać ...kultura polskiego społeczeństwa... Pasuje wam, że Kaczmarek kłamał do jakich partii należał!!!!!To wy jesteście kim - no nie POLAKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Bolszewik zawsze pozostanie... do 3 pokolenia... 14.08.07, 13:04 basia napisała: > > kupil, nie kupil, moze trzy na zapas kupil. co z tego wynika jednak? Komuszy pomiot nie pada daleko od swego drzewa. pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro _________________________ Syn Jerzego i Krystyny. Dzieciństwo i okres szkolny spędził w Krynicy-Zdroju. Jego ojciec był dyrektorem krynickiego sanatorium, należał także do ____PZPR____, a od 1980 do NSZZ "Solidarność _________________________ Na współpracowników dobiera sobie podobne ziółka: pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe "Złodziej i czerwona pijawka zawsze będzie pierwsza krzyczała "łapać złodzieja" - wystarczy spojrzeć na obrońców Ziobry na forum, którzy chcą się tylko uwiarygodnić. Te same nicki; pewnie podobnych mają przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
edek1.1 Re: Bolszewik zawsze pozostanie... do 3 pokolenia 14.08.07, 13:11 bwwald napisał: > basia napisała: > > > > > kupil, nie kupil, moze trzy na zapas kupil. co z tego wynika jednak? > > Komuszy pomiot nie pada daleko od swego drzewa. > pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro > _________________________ > Syn Jerzego i Krystyny. Dzieciństwo i okres szkolny spędził w Krynicy-Zdroju. > Jego ojciec był dyrektorem krynickiego sanatorium, należał także do > ____PZPR____, a od 1980 do NSZZ "Solidarność > _________________________ > Na współpracowników dobiera sobie podobne ziółka: > pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe > pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe > "Złodziej i czerwona pijawka zawsze będzie pierwsza krzyczała "łapać złodzieja" > - wystarczy spojrzeć na obrońców Ziobry na forum, którzy chcą się tylko > uwiarygodnić. Te same nicki; pewnie podobnych mają przodków. No ja do tych twoich wszystkich nicków nie należę , moi przodkowie to dalekie , dalekie południe a co twoi przodkowie nie należeli do PZPR-u uwierzę bo muszę no chyba ,że do kleru a tu też o ubeków nie trudno hi hi hi myślałby kto święty się znalazł. SPADAJ dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Bolszewik zawsze pozostanie... do 3 pokolenia 14.08.07, 13:16 edek1.1 napisał: > bla bal bla... Uderz w stół a złodziej zawsze pierwszy będzie krzyczał "Łapać złodzieja". Czekam na dalszych potomków bolszewickich. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek trzy lata temu tego modelu nie było w sprzedaży.. 14.08.07, 13:08 w Polsce..powiedz to koniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 3 lata temu kupił produkt, sprzedawany od 04.2005 14.08.07, 13:16 Ale ten Ziobro ma wejścia, Sony robi dla niego specjalne gadżety, jak Doktor Q. dla Bonda. Jamesa Bonda. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur W Media-Markcie kupił? Pozwolono mu tam wejść? 14.08.07, 13:16 Czy to sklep dla takich jak on? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "Nie jestem biegły w sprawach technicznych..." 14.08.07, 13:19 Panie Ziobro! Należy po prostu przeczytać instrukcję obsługi. Jest prostsza od niejednej ustawy. Choć być może trudniejsza od politycznej instrukcji dla prokuratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 13:23 to nie oznacza że, korzystal z tego samego.Trzy lata temu sprzet byl inny.podobnie jak telefony komórkowe.dostal sprzet podobny ale innej technologii, tzw sprzęt specjalny,ktorym posluguja sie nieliczni dziennikarze.brak mozliwosci dokonania zakupu.Tego typu sprzet nabywa się na specjalnych warunkach i dysponuja nimi tylko sluzby specjalne.Ziobro mogl taki sprzet dostac, a o jego mozliwosciach mogl nie miec zielonego pojecia.Po ki diabeł wlaczyli mu w biurze a wyłaczyl dopiero w samochodzie,bo nie mial pewnosci czy bedzie umial go uruchomic.to jasne jak slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Jak to Ziobro już trzy lata temu dyktafon kupowal 14.08.07, 13:35 (...).."Srebrny, błyszczący i naszpikowany elektroniką. Takim cyfrowym dyktafonem minister sprawiedliwości 14 czerwca miał rejestrować rozmowę z Andrzejem Lepperem. Według RMF FM, Krzysztof Korypta, były sprzedawca sklepu RTV w Krakowie twierdzi, że już trzy lata temu Zbigniew Ziobro szukał dyktafonu z możliwością jak najlepszego zapisu mowy. Potrzebne mu było urządzenie, które można podpinać pod telefon komórkowy - żeby nagrywać także rozmowy telefoniczne. Zbigniew Ziobro sam testował urządzenie i - jak twierdzi sprzedawca - nie miał żadnych problemów z jego obsługą. Co innego twierdził wczoraj minister sprawiedliwości, który zapewniał, że dyktafon pomagał mu włączyć szef gabinetu politycznego. - Ja nie jestem biegły w sprawach technicznych. Nie za bardzo wiedziałem, który z tych guzików należy przycisnąć, jak go uruchomić i jak wyłączyć - mówił Ziobro.".. ======================================= Ale o co chodzi??? - Po co i w jakim celu ktos(bo to nie "dziennikarz" - za wysokie to progi..) o inicjalach "cheko", robi wode z mozgu motlochowi i nadaje JAKAKOLWIEK range, faktowi zupelnie NIEISTOTNEMU!! 1. - Coz to za "przestepstwo" ze Ziobro TRZY LATA WSTECZ, kupil sobie dyktafon.. - Tu juz nie tylko ktos "na glowe upadl" :)) - Tu juz wogole nie bardzo wiadomo o co takim "cheko" chodzi :))) Coz to za "przestepstwo" w dzisiejszych skundlonych - min. przez roznych "cheko" - czasach Ziobro nabyl "urządzenie, które można podpinać pod telefon komórkowy - żeby nagrywać także rozmowy telefoniczne".. PO TO to urzadzenie JEST i DO TEGO wlasnie sluzy!! - Co w tym za porazajaca i co za "straszliwa" informacja?? - To na tej samej zasadzie, - jak mi sie przypomina zdarzenie z mlodosci, kiedy do mojej matki przybiegla podekscytowana do granic ostatecznosci sasiadka, i juz niemal od progu, tonem tego "cheko"(to pewnie "tandem") - jakby chodzilo o wydarzenie epokowe.. bulwersujace i napawajace zgroza - oznajmila "hiobowym" glosem: - "Pani "Kowalskaaaaa".. a wczoraj ta - nazwijmy ja - "Anna M", i ten "Daniel Buhajowicz" - poszli do lasuuu!!!!!!!" - Po czym zawiesila na sekunde glos, i triumfujaco i z najwyzsza zgroza w glosie dodala: - " A POTEM WRACAAALI!!!" (na co moja siostra przytomnie zareplikowala: - "A coo?? mieli tam zostac??") Zupelnie jak ten(ci) "cheko": - "Paaniiii.. On "to" juz TRZY LATA temu kupil!!" - Czyli "cheko sugeruja jednoznacznie: - "Pani "Kowalska".. - Ten Ziobro to taki typ tylko do powieszenia.. Bo juz trzy lata temu wiedzial ze 14-tego ktoregos tam miesica 2007 bedzie nagrywal nieszczesnego i niewinnego jak baranek Wielkanocny "Endrju" Leppera.. - Sama zgroza - pani "Kowalska"!!! - Sama pani widzi jaki to straszliwy typ z tego Ziobro!!" - A juz najstraszniejsze to to, ze bylo to: - "Srebrne, błyszczące i naszpikowane elektroniką"!! - o Chryste Panie co za zgroza! - A jakie mialo byc - prosiem "cheko"? - Zielone.. z trzema palcami i rapujace na dodatek??? - A motloch klaszcze.. i tanczy z uciechy.. - "cheko" motlochowi kolejne igrzyska zafundowalo.. 2. Sam mam podobny dyktafon i wiele rozmow nie odwaze sie prowadzic bez rejestrowania i bez zapisu.. - Takie poprostu chamskie.. spodlone do ostatecznosci i skundlone czasy, ze wszedzie trafia sie na roznych "Endrju" Lepperow.. ktorym lgarstwo.. klamstwo.. podlosc i oszustwo jest ich druga ntura, i nigdy z nimi nie wiadomo kiedy.. za co.. i po co komus swine podloza.. Faktycznie tez.. W sklepie robie "madre miny".. zagladam z kazdego boku sprzedawcy instruujacemu mnie jak sie "czyms tam" poslugiwac.. Kiwam ze zrozumieniem glowa i potakuje z glebokim przekonaniem, wydaje takie "mundre" dzwieki: - "Yhym".. - "Aha!".. a kiedy wracam do domu, to i tak syn lub corka musza przyjezdzac i wszystko ojcu podlaczac.. instalowac.. i pokazywac jak obslugiwac - "gledzac" przy tym ze "powinienem juz".. ze "wstyd".. etc.itd.. - "Pilot" do mego szerokiego telewizora(chyba LG) ma dziesiatki najrozniejszych funkcji, a ja i tak znam i potrafie tylko: - "wlacz".. "wylacz" i "przerzuc kanal".. Podobnie jest z innymi urzadzeniami - jak chocby z owym dyktafonem.. Tylko.. CZEGO TO DOWODZI - jesli mimo tego... - jestem inteligentniejszy od 50-ciu forumowych cwiercmozgowcow razem do kupy wzietych i mam wiedze wystarczajaca dla 30-tu takich forumowych "uzytecznych idiotow" z calkowicie wypranym mozgowiem?? - Dowodzi to moze iz jestem przestepca??? - Ze jestem klamca?? - Bo jakis "cheko" lub inszy "Lepper", nie stwierdzi wprawdzie ze jest nieprawda to co nagralem, tylko jako "ZARZUT" zapoda to, ze np.. "wkladalem reke do kieszeni"?? - Ominie wlasne klamstwa i kretactwa i sama nagrana rozmowe, a "rozdmucha" fakt iz TRZY LATA wstecz kupilem to, czym nagralem takowa rozmowe??? 3. - Tylko ze... - Co ma picie w Szczawnicy do szczania w piwnicy - zapyta kazdy samodzielnie myslacy i inteligentniejszy.. - No nic.. Ale bieda w tym, ze tych "samodzielnie myslacych" jest tylu, ilu prawdomownych w Samoobronie, a reszta?? - Reszta i "Klewki" kupi jako "PRAWDZIWE rewelacje Leppera" - jesli to bezmozgowcom bedzie pasowalo do "koncepcji".. Sam jestem ciekaw ciekaw, jak forumowy, odmozdzony motloch podchodzi do wiarygodnosci.. klasy i uczciwosci - z jednej strony - ZIOBRY, a z drugiej strony - "Endrju" Leppera.. Renatki Beger.. Hojarskiej.. Lyzwinskiego.. - et consortes.. Co bedzie wazniejsze?? - Kupno dyktafonu przez Ziobro TRZY LATA WSTECZ!! - czy np. falszowanie list wyborczych przez "wzor cnot i uczciwosci" Renatke Beger?? - "W ciemno" twierdze iz motloch bedzie wyl nad Ziobro.. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jak to Ziobro już trzy lata temu dyktafon kupował: 14.08.07, 13:40 - Proszę dyktafon! Może być bardzo drogi, i tak zapłacą podatnicy. I żeby był łatwy w obsłudze, bo nie jestem biegły w sprawach technicznych! Ojej! Z jednym przyciskiem?!?!?!? Nie będzie za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Jak to Ziobro już trzy lata temu dyktafon kup 14.08.07, 13:52 zigzaur napisał: > - Proszę dyktafon! Może być bardzo drogi, i tak zapłacą podatnicy. I żeby był > łatwy w obsłudze, bo nie jestem biegły w sprawach technicznych! Ojej! Z jednym > przyciskiem?!?!?!? Nie będzie za trudne? ----------------------------------------- Oto "logika" motlochu i "merytorycznosc" dyskusji :))) - Jak im jedno jak "kawe na lawe" wylozysz.. - Natychmiast.. jak wytresowany pies Pawlowa, omijaja - a raczej POMIJAJA - to co im niewygodne, i "od nowa" zaczynaja glupawy "taniec chocholow", w calkiem innym kontekscie, a poruszane chwile przed tem kwestie, sa wymazywane z ich mozdzkow wyzszych od ameby a niedorownujacych kurze :))) - A igrzyska dalej trwaja.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Re: Jak to Ziobro już trzy lata temu dyktafon kup 14.08.07, 14:36 Kiczkis,uważaj,bo się zapienisz.Pieniactwo bardzo cię zbliża z twoim idolem-Zbyniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Jak to Ziobro już trzy lata temu dyktafon kup 14.08.07, 16:17 dibadzio napisał: > Kiczkis,uważaj,bo się zapienisz.Pieniactwo bardzo cię zbliża z > twoim idolem-Zbyniem. ------------------------------ - "kiczkis" od zawsze jest takim samym "pieniaczeem" - czyli nazywa zawsze rzeczy "po imieniu - synu.. Natomiast nie ma najmniejszego znaczenia czy "Zbynio" jest moim idolem czy nie jest.. Ty ze swoja cwiercią mozgu, jestes ZAKODOWANY na bodziec zwany "PiS" i wszystko co z nim jest zwiazane.. Natomiast ja.. reaguje NA KONKRETNE SYTUACJE, czyli zdarzalo mi sie wystepowac np. w obronie LPR i Giertycha.. Samoobrony.. Rosji.. Busha.. - nawet Zydow w kontekscie Palestyny i Bliskiego Wschodu i NIGDY nie bylo to zwiazane z moimi pogladami.. przekonaniami.. swiatopogladem czy preferencjami poltyczmi - czyli zawsze bylo to zwiazane z SYTUACJA i KONTEKSTEM. A ze za trudne to tobie - wiec ci dopowiem ze ZAWSZE polglowki twego typu przylepiali mi z piana na ustach konkretna "etykietke".. ZAWSZE!! - Bo tlumok taki ja ty, reaguje na bodziec-haslo - i nie obchodzi go ani tresc.. ani np. prawda czy logika... Zadalem koncowe pytanie w pierwszym swoim poscie: - "Co bedzie wazniejsze?? - Kupno dyktafonu przez Ziobro TRZY LATA WSTECZ!! - czy np. falszowanie list wyborczych przez "wzor cnot i uczciwosci" Renatke Beger??" postawilem tez odrazu diagnoze: - "W ciemno" twierdze iz motloch bedzie wyl nad Ziobro.. :))))) - Nie pomylilem sie ANI NA ODROBINE! - I tu juz nie ma co nawet wspominac, iz ci sami bezmozgowcy, tak niedawno zajadle gryzli za gardziel tą ze wlasnie.. Samoobrone!!!! - ktorą dzisiaj jak sfora kundli nagle zostawili, by zagryzc inna ofiare ktora im wskazano: - "Bierz go!!" - I kundle poslusznie "biora go".. Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo PiSLiS Records Inc. cz. I. - zapraszam:P 14.08.07, 13:40 Zbyniu, a kupiłeś dobrą pamięć aby? Czy skusiłeś się na kilka giga, czy na promocji nabyłeś jakiś marne 500 kB.:P Bo się skończy, i będzie trzeba kasować.:P A wtedy: macondo.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie d.. 14.08.07, 13:45 Szpicel od chwili poczęcia.To jest właśnie państwo policyjne - specjalnie nieodbiegamy od Białorusi,Łukaszenki i innych ... Pogratulować ziobrze - totalne ziobrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Ziobro trzy lata temu kupił - tez se kup.. rozum 14.08.07, 14:07 zbigniew_wos napisał: > Szpicel od chwili poczęcia.To jest właśnie państwo policyjne - > specjalnie nieodbiegamy od Białorusi,Łukaszenki i innych ... > Pogratulować ziobrze - totalne ziobrzydzenie. ---------------------------------------------- Glupota.. nawet ta wyzsza od piramid egipskich, TEZ powinna miec gdzies swoj kres.. - Czy twoj przypadek dowodzi iz glupota moze byc BEZDENNA i NIEOGRANICZONA?? - Gdybys zyl w PANSTWIE POLICYJNYM - o pozbabiowny mozgu.. - to nie moglbys pisac(ty i tobie podobni osobnicy, roznicie sie od kury tym, ze macie na mozgu jeden zwoj wiecej/kura ma JEDEN zwoj/ i nie sracie pod siebie..) tego co piszesz.. - A piszesz kiedy chcesz.. gdzie chcesz.. i CO chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: RMF FM: Ziobro już trzy lata temu kupił sobie 14.08.07, 13:49 Ciekawa wiadomość. Może już wtedy kupił jakiś dyktafon. Jeśli jeszcze wtedy obowiązywała ulga na pomoce naukowe, pewnie wystawiono imienną fakturę. Odpowiedz Link Zgłoś
marych Olympus nie będzie zadowolony z takiego modela... 14.08.07, 13:54 OLYMPUS nie będzie zadowolony z takiego modela w swojej reklamie. Sprzedaż dyktafonów tej firmy spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 Olympusowi to wisi 14.08.07, 14:01 bo na zdjęciu jest dyktafon Sony Odpowiedz Link Zgłoś
prapradziad Dyktafon 14.08.07, 14:07 Gdyby to Tusk kupił sobie dyktafon to by było OK! Jak nabył go Ziobro jest to prawie przestępstwo. GW miała kiedyś klasę, niestety dzisiaj powoli staje się pospolitym brukowcem jeśli z takich drobiazgów czyni sensację. Do tego te zdjęcia wykonane jak w krzywym zwierciadle, a wszystko po to by w jak najgorszym świetle przedstawić ludzi stojących po drugiej stronie. Zaczyna być to żenujące i niesmaczne, a był to dziennik wiodący dla inteligencji. Szkoda bo marnują uciułany przez lata intelektualny kapitał! Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 Re: Dyktafon 14.08.07, 14:13 > Zaczyna być to żenujące i niesmaczne, a był to dziennik wiodący dla > inteligencji. Chyba dla "inteligencji pracującej", albo dla "inteligencji zastępczej".. Odpowiedz Link Zgłoś