junkier Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelny 16.08.07, 16:08 Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelnym, nie ulegalo to i nie ulega watpliwosci dla nikogo, komu dobro Polski lezy na sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
hemogon Potwierdziłeś 16.08.07, 16:11 że wszyscy durnie w tym kraju zasiadają u PiS_dzielców Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelny 16.08.07, 16:16 A ty potwierdzasz to, ze przeciw walce z przestepczoscia, lapowkarstwem i patologiami, bo to robi min. Ziobro, moga opowiadac sie jedynie wyjatkowe szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
hemogon Zapomniałeś mnie jeszcze nazwać 16.08.07, 18:55 zaplutym karłem reakcji durnowaty gburze. Coś z nagraniami waszego szefa sety rydzyka nie pilno pierwszemu zero RP Komunistycznej. I na koniec a kogo to zamknął ten niedouczony prawniczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:11 > Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelnym, nie ulegalo to > i nie ulega watpliwosci dla nikogo, komu dobro Polski lezy na sercu. Sugerujesz, ze mi dobro MOJEGO kraju nie lezy na sercu? Nie uwazam Ziobre za uczciwego i prawdomownego.. udowodnil to chociazby wypowiadajac sie na konferencji prasowej w sprawie kardiochirurga, udowodnil to prezentujac slynna niszczarke. Jak na razie nie ma dowodow na to, ze Ziobro czegos nie powiedzial. Cos NIE NAGRANE nie oznacza, ze nie zostalo wypowiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:14 W obszarze szeroko pojetego sadownictwa i walki z przestepczoscia powstalo wiele patologii. Min. Ziobro podjal bezprecedensowa walke z tymi patologiami oraz np. z bezczelnym lapowksrstwem w sluzbie zdrowia, przez co byl bezczelnie atakowany przez srodowiska, ktorym zalezy zeby Polska pozostala krajem korupcji, bezwladu i nieodpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:19 junkier napisał: > W obszarze szeroko pojetego sadownictwa i walki z przestepczoscia > powstalo wiele patologii. Min. Ziobro podjal bezprecedensowa walke z > tymi patologiami oraz np. z bezczelnym lapowksrstwem w sluzbie > zdrowia, przez co byl bezczelnie atakowany przez srodowiska, ktorym > zalezy zeby Polska pozostala krajem korupcji, bezwladu i > nieodpowiedzialnosci. taaak.. jest bezwzgledny.. bezwzgledny w ferowaniu wyrokow PRZED rozpatrzeniem sprawy przez SAD... genialny prawnik. cudny prawdomowny i bezstronny czlowiek, prawdziwy Polak.. nie osmieszaj sie Junkier i skoncz juz z ta gomulkowska propaganda. Ziemia pali sie pod Ziobrem, moim zdaniem paranoikiem i narcyzem. 10 lat ciagal po sadach Bogu ducha winnego kolege (innych notabene tez podsluchiwal, nagrywal itd). Widac mu zostalo... Ziemia plonie pod Ziobrem... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:23 Obawiam sie ze zyjesz w jakims wyimaginowanym swiecie. Albo bierzesz na powazne belkot Wybiorczej, nie wiem co gorsze. Przyjmij do wiadomosci, ze Z. Ziobro ma tak powszechne zaufanie spoleczne, ze krzywda za to, ze podjal sie walki z lapowkarzami i przestepcami, mu sie nie stanie. Chyba ze Uklad siegnei po metody, ktore wyprawily na tamten swiat pp. Panke i Falzmana. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:29 junkier napisał: > Obawiam sie ze zyjesz w jakims wyimaginowanym swiecie. Albo bierzesz > na powazne belkot Wybiorczej, nie wiem co gorsze. > > Przyjmij do wiadomosci, ze Z. Ziobro ma tak powszechne zaufanie > spoleczne, ze krzywda za to, ze podjal sie walki z lapowkarzami i > przestepcami, mu sie nie stanie. Chyba ze Uklad siegnei po metody, > ktore wyprawily na tamten swiat pp. Panke i Falzmana. Przestan wreszcie bredzic o tym mitycznym ukladzie Junkier i przejrzyj na oczy. Kilka pytan - jesli nie odpowiesz mi na nie, nie odpowiadaj wcale bo dosyc mam Twojej gomulkowskiej nowomowy: 1. Gdzie dowody na Mazura? 2. Gdzie te slynne konta szwajcarskie? 3. Gdzie porazajace dowody na dr G a zwlaszcza dowody na zabojstwa? 4. Gdzie dowody na Blide? 5. Co ty bylo z ta niszczarka? Co nam udowodnilo slonce polskiej prokuratury? 6. Jak prokuratura moze wydawac oswiadczenie o tym, ze nagranie nie potwierdza slow Leppieja PRZED zbadaniem nagrania przez ekspertow???!!!! A jesli nagranie jest zmanipulowane to co? Prokuratura wycofa sie ze swojego oswiadczenia? Zalosne... I to ma byc prawnik??? Zalosne.. Powtarzam.. jesli nie zamierzasz odniesc sie do moich pytan.. zamilcz.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:32 Skupiasz sie na jakichs pie..ch a ucieka esencja sprawy - reforma sadownictwa i prawa karnego. Szczytem bezczelnosci jest atakowanie Ziobry o Blide - czy on kazal tej pani sie zastrzelic? Uczciwy czlowiek kontaktu z policja czy ABW sie nie boi. I nie potrzebuje strzelac w glowe sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:43 junkier napisał: > Skupiasz sie na jakichs pie..ch a ucieka esencja sprawy - reforma > sadownictwa i prawa karnego. Szczytem bezczelnosci jest atakowanie > Ziobry o Blide - czy on kazal tej pani sie zastrzelic? Uczciwy > czlowiek kontaktu z policja czy ABW sie nie boi. I nie potrzebuje > strzelac w glowe sobie. Czlowieku!!! To mialy byc sprawy PORAZAJACE.. a Ty mi mowisz, ze to sa pierdoly? Ziobro inaczej je naswietlal, kiedy je ujawnial.. Okazaly sie pie..mi, to prawda.. na szczescie nie udalo sie z nich zrobic politycznego narzedzia.. prawda nie dala sie zamanipulowac.. Oskarzanie czlowieka o zabojstwo pacjentow i wydawanie na niego publicznie wyroku podczas konferencji to sa pierdoly? Nie odwracaj kota ogonem.. bo jak sie okaze, ze Ziobro pomanipulowal prokuratura i nagraniem chociazby, tez uslysze od Ciebie, ze to byla pier_dola?? Jestes zalosny Junkier.. i niestety jestes w moich oczach pozytecznym idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:46 Bral lapowy odpowiadajace znacznej wartosci majatkowej? Bral! Byly oskarzenia pacejentow uwiarygodnoine ich osobistymi przezyciami i przezyciami ich najblizszych? Byly! I w ogole prosze nie robic ze sprawy jakiegos lapowakrza jakiejs 'afery' bo to jest smieszne po prostu!!!! Mogl nie brac lapowek i w takiej sytuacji wlosa by mu z glowy nie spadla, aparat panstwa w ogole by sie nim nie zainteresowal! Ale jak widac fakt, ze nalezy byc uczciwym, do niektorych w ogole nie trafia w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:51 junkier napisał: > Bral lapowy odpowiadajace znacznej wartosci majatkowej? Bral! Byly > oskarzenia pacejentow uwiarygodnoine ich osobistymi przezyciami i > przezyciami ich najblizszych? Byly! > > I w ogole prosze nie robic ze sprawy jakiegos lapowakrza > jakiejs 'afery' bo to jest smieszne po prostu!!!! Mogl nie brac > lapowek i w takiej sytuacji wlosa by mu z glowy nie spadla, aparat > panstwa w ogole by sie nim nie zainteresowal! > > Ale jak widac fakt, ze nalezy byc uczciwym, do niektorych w ogole > nie trafia w dyskusji. junkier.. jak mozna na konfrencji prasowej wydac wyrok na czlowieka? jak mozna go osadzic i "skazac" na smierc spoleczna i zawodowa bez osadzenia go przez sad??? tak robi prawnik? i to jak piszesz wyksztalcony i inetligentny? jaja sobie robisz? "afere" to zrobil sam Ziobro a propos dr. G. Nie wiem czy bral lapowki czy nie - i TY TEZ TEGO NIE WIESZ.. to musi zostac dowiedzione przed SADEM czlowieku.. Rozumiem, ze dzialasz w mysl jeszcze jednej sentencji - samego Goebbelsa: "Plujmy, plujmy, cos musi sie przykleic" Gratulacje... tylko czemu dzialasz na szkode MOJEGO kraju dywersancie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:55 Twoj kraj? Dobre sobie! W ostatnich wyborach okazalo sie kto ma poparcie. Tezy jakie glosisz sa,daruj, smieszne. W mieszkaniu znaleziono 90 tys. zl w gotowce, pieniadze z nieujawnionych zrodel jak sie okazuje bo w zaden sposob nie mogl wytlumaczyc ich pochodzenia. Byly zeznania pacjentow, informacje o lapowkach. Czego jeszcze trzeba??? I Z. Ziobro jednoznacznie o tym mowil podczas konferencji prasowej. Jesli akto oskarzenia byl zbyt slaby, to podejrzany mogl to dowiesc przed sadem. Ziobro narusza pewne uklady i bezkarnosc lapowkarzy, a lapowki to jak wiadomo ostoja III RP, i dlatego jest atakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:59 junkier napisał: > Twoj kraj? Dobre sobie! W ostatnich wyborach okazalo sie kto ma > poparcie. > > Tezy jakie glosisz sa,daruj, smieszne. W mieszkaniu znaleziono 90 > tys. zl w gotowce, pieniadze z nieujawnionych zrodel jak sie okazuje > bo w zaden sposob nie mogl wytlumaczyc ich pochodzenia. Byly > zeznania pacjentow, informacje o lapowkach. Czego jeszcze trzeba??? > I Z. Ziobro jednoznacznie o tym mowil podczas konferencji prasowej. > Jesli akto oskarzenia byl zbyt slaby, to podejrzany mogl to dowiesc > przed sadem. > > Ziobro narusza pewne uklady i bezkarnosc lapowkarzy, a lapowki to > jak wiadomo ostoja III RP, i dlatego jest atakowany. A to juz byla rozprawa? Kiedy? Gdzie? I nie uciekaj junkier od tego o czym pisze.. pisze wyraznie, ze NIE WIEM czy bral lapowki czy nie.. w konferencji Ziobro nie powiedzial, ze jest PODEJRZEWANY oto, tylko ze bral i jeszcze jest WINIEN smierci przynajmniej jednego pacjenta.. Czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Watpie w to, wiec pragnac oszczedzic swoj czas.. koncze.. szkoda pradu.. z monologizujacymi propagandystami nie umiem i nie chce dyskutowac. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:03 Jesli ktos nie potrafi odroznic faktu SKAZANIA za przestepstwo przez sad a znacznego uprawdopodobnienia popelnianych przestepstw jeszcze przed etapem sformulowania aktu oskarzenia to rzeczywiscie dyskusja nie ma sensu. To tak jakby oburzac sie ze ktos nazwie 'morderca' bandyte zlapanego z dymiacym postoletem przy ciele ofiary. Sad jeszcze nie zkazal, wyrok nie zapadl wiec nie wolno! Absurd, jak slowo daje absurd na poziomie III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:10 junkier napisał: > Jesli ktos nie potrafi odroznic faktu SKAZANIA za przestepstwo przez > sad a znacznego uprawdopodobnienia popelnianych przestepstw jeszcze > przed etapem sformulowania aktu oskarzenia to rzeczywiscie dyskusja > nie ma sensu. > > To tak jakby oburzac sie ze ktos nazwie 'morderca' bandyte zlapanego > z dymiacym postoletem przy ciele ofiary. Sad jeszcze nie zkazal, > wyrok nie zapadl wiec nie wolno! Absurd, jak slowo daje absurd na > poziomie III RP. Cytuje slowa Ziobry: "ten pan juz nikogo nie zabije" - jak to ocenic? Kim jest "ten pan" jesli nie morderca? Kto wiec wydal wyrok mowiac takie slowa? Powiedzial to NIE WIEDZAC i NIE MAJAC DOWODOW na smierc kogokolwiek z reki "tego pana" Przeczysz sam sobie zalosny trolu.. Definitywny koniec z mojej strony.. dobrego zdrowia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:17 Nie wydal zadnego wyroku bo wyrok moze wydac tylko sad. Natomiast jako prokurator (generalny) mial pelne prawo sformulowac daleko idace oskarzenie na podstawie solidnie zgromadzonego materialu dowodowego. To ze to nie ministrowie wydaja w Polsce wyroki chyba nawet najbardziej tepi wyborcy SLD wiedza. I ci, ktorzy tak jak te tuby propagandowe za wybiorcza powtarzaja to zdanie Z. Ziobry, czy raczej jego fragment, powinni zapoznac sie z calym jego kontekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:37 junkier napisał: > Nie wydal zadnego wyroku bo wyrok moze wydac tylko sad. Natomiast > jako prokurator (generalny) mial pelne prawo sformulowac daleko > idace oskarzenie na podstawie solidnie zgromadzonego materialu > dowodowego. solidnosc materialu jest PORAZAJACA.. tak jak w sprawach: 1. Blidy 2. Mazura 3. Kont bankowych SLD w Szwajcarii. Po prostu PORAZAJACA.. doslownie hehehhee > > To ze to nie ministrowie wydaja w Polsce wyroki chyba nawet > najbardziej tepi wyborcy SLD wiedza. No widzisz? A ziobro nie wiedzial. Wniosek? Ziobro jest bardziej tepy od najbardziej tepych wyborcow SLD hehehehe > > I ci, ktorzy tak jak te tuby propagandowe za wybiorcza powtarzaja to > zdanie Z. Ziobry, czy raczej jego fragment, powinni zapoznac sie z > calym jego kontekstem. Nie osmieszaj sie ponownie hehehe :D PS. pozwolilem sobie na odpowiedz ubawiony toba junkier.. Ide na miasto.. porozmawiac z normalnymi ludzmi.. Pa! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
sumak.blyskawiczny Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 18:27 Chyba nie wiesz co piszesz Junkier W trakcie postępowania występują co najmniej trzy kwalifikacje: 1. Podejrzany 2. Oskarżony 3. Skazany Jeśli minister sprawiedliwości nie potrafi tych kwalifikacji rozróżnić i nie wie w jakiej fazie postępowania znajduje się sprawa, źle to o nim świadczy. ----------------- Złe cechy prawicy to: nieufność i zamknięcie w czterech ścianach własnych zasad. Podnoszą to do rangi wartości i nazywają konserwatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:05 Junkier to pisior do potegi n i szkoda z nim dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:04 junkier napisał: > Skupiasz sie na jakichs pie..ch a ucieka esencja sprawy - reforma > sadownictwa i prawa karnego. Szczytem bezczelnosci jest atakowanie > Ziobry o Blide - czy on kazal tej pani sie zastrzelic? Uczciwy > czlowiek kontaktu z policja czy ABW sie nie boi. I nie potrzebuje > strzelac w glowe sobie. Tak, cel uswięca srodki , a prawnik z niego jak z koziej d,, traba Odpowiedz Link Zgłoś
sumak.blyskawiczny Junkier !!! 16.08.07, 18:23 Aż zimno się robi gdy czytam Twoje posty Junkier. Zimno się robi i krew odpływa z serca. Skoro - jak mówisz ucieka esencja sprawy to może najlepiej byłoby przyjść nocą po tych wszystkich podejrzanych i wywieźć ich do lasu. Lub załadować w helikoptery i nad morze - jak to robiono w Chile za czasów Pinocheta. Jeśli taką sprawiedliwość proponujesz to wiedz, że jest to tylko Twoja sprawiedliwość, rozczarowanego życiem cynika bądź głupca - sam nie wiem. ----------------- Złe cechy prawicy to: nieufność i zamknięcie w czterech ścianach własnych zasad. Podnoszą to do rangi wartości i nazywają konserwatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:40 Zwykle nie dyskutuję z internetowymi trollami, ale tym razem nie mogę się powstrzymać przed komentarzem :) Junkier przyjmij do wiadomości, że powszechnym zaufaniem społecznym cieszył się też np.: Stalin i Hitler. A jak pięknie się rozprawiali z Układem i przestępcami... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:47 Zaufanie do stalina bylo niezmierzalne z uwagi na fakt ze w soweickim kolchozie zadnych wyborow nie bylo, nie bylo tez nawet namiastki wolnej prasy. No ale jesli ktos sadzi ze Ziobr mozna i ze Stalinem i z Adolfem porownac i jeszcze udziela lekcji 'internetowym trolom'... Odpowiedz Link Zgłoś
corvuscroax Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:17 Co do prawdomownosci to nie jestem przekonany. Rozbraja mnie stwierdzenie Pana Mistra, ze nie umie obslugiwac dyktafonu :))))))))))))) hahahahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:24 Uruchomienie dyktafonu nie jest rownoznaczne z pelna wiedza na temat obslugi tego urzadzenia. To nie jest przeciez magnetofon Nakamichi. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:32 junkier napisał: > Uruchomienie dyktafonu nie jest rownoznaczne z pelna wiedza na temat > obslugi tego urzadzenia. To nie jest przeciez magnetofon Nakamichi. nie osmieszaj sie Junkier.. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:13 junkier o czym ty bredzisz ? polska wybrała rząd ? o ile wiadomo mi, nasz kraj to nie 3 miliony ludzi a 38. 8 nie uprawnionych do glosu, z pozostalej 30 milionow wiekszosc ma w dupie polityke bo i tak nic im to nie daje, a twoj ukochany rzad wybralo 3 miliony ludzi - sory, tyle mieszka (a nawet wiecej) w samej stolicy. Teraz jak wygra wybory PO, przyjmujac 32% glosow, to co powiesz wtedy ? ze to nie polska juz ? to bedzie przeciez tez demokratyczny wybor narodu ?! przestan juz bredzic! zrozum, ze duzo ludzi glosujacych w 2005 na pis zawiodlo sie i mialo powody, by zmienic swoja decyzje. Przed nami jeszcze komisja - wtedy okaze sie co i jak. Kazdy twoj kolejny durny post o lewakach i ukladach to kolejne osmieszenie. pis stworzyl gorszy uklad. SLD nie jest żadnym spadkobiercą, żadną kontynuacją PZPR-u. Ty nie jesteś normalnym czlowiekiem. SLD dawno odcielo sie od swoich korzeni, PZPR powstała z polityków PPR i PPS, z których odsunięto komunistów. Poczytaj sobie czlowieczku o różnicach między komunizmem, a socjalizmem, co dopiero między socjalizmem, a socjaldemokracją. I przestan wyzywac ludzi od lewactwa, bo to ze ktos nie popiera PiS i jego wizji nie czyni z niego SBka. Mlodzi ludzie tez na pis nie glosuja w wiekszosci, bo umieja myslec co ciebie osobiscie nie dotyczy. I mnie tez nie nazywaj esbekiem bo taki stary jeszcze nie jestem by byc w SB. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:19 Bzdura, SLD od niczego sie nie odcial, z niczego nie rozliczyl. To partia postkomunistyczna. Sensu stricto. I nie kaz mi odrozniac miedzy postkomunizmem, komunizmem, socjaldemokratyzmem i innymi tymi lewicowymi bredniami to to jedno wielkie bagno, te ideologie sa calkowicie zdyskredytowane. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:39 junkier napisał: > Bzdura, SLD od niczego sie nie odcial, z niczego nie rozliczyl. To > partia postkomunistyczna. Sensu stricto. I nie kaz mi odrozniac > miedzy postkomunizmem, komunizmem, socjaldemokratyzmem i innymi tymi > lewicowymi bredniami to to jedno wielkie bagno, te ideologie sa > calkowicie zdyskredytowane. moiwsz jak Wodz.. ja Jaroslaw.. imponujesz mi junkier :D Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 18:20 Dziwne ze to za "rządów" PiS najwięcej mówi się o zagrożeniu demokracji. Wybacz, ja nie jestem całym sercem ani za PiS, ani za PO, ani za SLD ani za żadnym innym tworem - nie wiem na kogo głosować już, bo głosowanie w Polsce i tak jest zawsze wyborem mniejszego zła. Popieram za to prawdę i racjonalne myślenie, tak samo jak komisję śledczą przed którą sie tak bronicie. Chrzanisz w kolko to samo, o rozliczaniu komuchów. Rządzicie 2 lata, mieliście rozliczać a nic nie rozliczone. Jest za to masa pomówień bez pokrycia - zwykłe chwyty medialne które ludzie mieli sobie zakodowac w głowach. Zasługi PiS dla PKB, dla spadku bezrobocia... PiS ma naród za debili! jesteś jednym z nich bo w te wszystkie pierdoły wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld zelazne dowody w sprawie kont szwajcarskich Zbysze 16.08.07, 16:20 k mial! Odpowiedz Link Zgłoś
johnybe Prokuratura- czyli Ziobro tak stwierdzil 16.08.07, 16:40 prokuratura=Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetlandzki Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:29 "Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelnym, nie ulegalo to i nie ulega watpliwosci dla nikogo, komu dobro Polski lezy na sercu." dokładnie jak W.Tomczak (junkier itp. przypadki), który straszył rolników, przed referendum UE, że "urzędnicy z Brukseli zabiorą im wszystko" a sam euro(p)osłem został. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:35 Juz teraz kwoty mleczne sa zbyt restrykcyjne, zobaczymy jak polscy rolnicy na UE wyjda w perspektywie wieloletniej. Zreszta, rolnikow z UE interesuje wylacznie kasa. I jest to zdrowe podejscie. W zadne 'UE wartosci' (buhaha) nie wierza i od calej tej eurolewicowej otoczki trzymaja sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:47 junkier napisał: > Juz teraz kwoty mleczne sa zbyt restrykcyjne, zobaczymy jak polscy > rolnicy na UE wyjda w perspektywie wieloletniej. > > Zreszta, rolnikow z UE interesuje wylacznie kasa. I jest to zdrowe > podejscie. W zadne 'UE wartosci' (buhaha) nie wierza i od calej tej > eurolewicowej otoczki trzymaja sie z daleka. Ty nawet dyskutowac nie potrafisz junkier.. Twoj przedmowca porownal zaklamanie Ziobry do zaklamania europosla.. Ty przemilczasz to i sadzisz teksty o mleku i UE.. Jestes tak niekumaty? Czy tak perfidny jak goebbelsowski propagandzista, co junkier? A u was bija murzynow... widze te sentencje masz opanowana doskonale.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:49 Padl watek o rzekomych korzysciach z UE, jakie to rolnicy maja odnosic, wiec trzeba wyprostowac pewne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:56 junkier napisał: > Padl watek o rzekomych korzysciach z UE, jakie to rolnicy maja > odnosic, wiec trzeba wyprostowac pewne sprawy. Ty nawet czytac ze zrowumieniem nie potrafisz.. padl watek o nieuczciwosci europosla - to ty wykorzystales samo wspomnienie UE do wylania swoich "madrosci" na tematy mleka itd.. Naet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 16:59 Widac jestes oddalony o lata swietlne od spraw wsi i rolnictwa. Wydaje sie ze generalnie Twoja percepcja rzeczywistosci opiera sie o elementy haslowe i imponderabilia a empiryczna weryfikacja zalozen w rzeczywistosci napotyka pewne trudnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:00 junkier napisał: > Widac jestes oddalony o lata swietlne od spraw wsi i rolnictwa. > Wydaje sie ze generalnie Twoja percepcja rzeczywistosci opiera sie o > elementy haslowe i imponderabilia a empiryczna weryfikacja zalozen w > rzeczywistosci napotyka pewne trudnosci. teraz usmialem sie juz do lez... Dobrego zdrowia zycze junkier.. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 18:28 PiS nie jest partią chrześcijańską, nie walczy z układem ani z ubecją, nie ma Polski solidarnej, nie ma polityki gospodarczej, nie ma taniego państwa. i dobry cytat: "Mam poglądy patriotyczne, prawicowe i antykomunistyczne. Czyli akurat takie, jakimi reklamuje się PiS. I właśnie stąd bierze się moja wściekłość na PiS. SLD czy Samoobrona są dla mnie przeciwnikami politycznymi, partiami nieuczciwymi. PiS jest natomiast zdrajcą. Jest zdrajcą, który prosił (i nadal prosi) o poparcie w imię patriotyzmu, w imię katolicyzmu, w imię losu biednych, a potem sprawuje władzę, która nie ma nic wspólnego z tymi wartościami." Brawo PiS! junkier odpuść już te swoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Po co takie bzdety piszesz z lat 50-tych? 16.08.07, 16:29 Albo jestes człowiekiem cięzko myślącym. Każdy przyzwoity człowiek, a takich jest w tym społeczeństwie wielu, nie udostępniłby informacji poufnej innemu, tym bardziej podejrzanemu. Nie wiem czy normalnie trzeba chodzic z dyktafonem, no chyba że się ma swiadomość co do takiej prowokacji, a Ziobro miał. Nie będe bronił Leppera jako takiego, bo przez jego blokady kiedys mi umknał ładny kontrakt(nie dojechałem na czas)ale co do zasady. Moze i Ziobro jest uczciwy z natury, ale wszedł w układ i firmował bardzo podłe postępowanie, tak mi sie wydaje. Przeżyłem cos podobnego i nikomu nie zycze takich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Lepper nie twierdził za Ziobro nagrał siebie, 16.08.07, 16:40 gdy mówił mu o akcji Kamińskiego. Lepper twierdził ze Ziobro mu u niej powiedział. Coś Ci się więc pomyliło, albo świadomie kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Zgadzam sie z innymi ! - Junkier jest Idiotą 16.08.07, 16:59 Z założenia wiem że junkier to człowiek kłamiliwy, zmanipulowany i po po prostu głupi. To czywiste dla każdego kto kocha kraj Polska (nie mylić z Wolską). Nie potrzeba żadnych innych argumentów bo te sa oczywiste i wystarczające do skazania w tym kraju, w razie czego CBA coś na szybko zmontuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 17:02 junkier napisał: > Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rzetelnym, nie ulegalo to > i nie ulega watpliwosci dla nikogo, komu dobro Polski lezy na sercu. Junkier chyba sam w to nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Z. Ziobro jest czlowiekiem prawdomownym i rze 16.08.07, 23:15 wlasnie dlatego, ze dobro Polski lezy mi na sercu...mowie, ze lze jak bura suka, zreszta tak samo jak ten burak Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó... 16.08.07, 16:08 prawdę mówiąc nie trzeba nagrań by pomyśleć :) po co Ziobro ma ostrzegać Leppera:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów 16.08.07, 16:08 Leppera. Taśma dowodzi że dyktafon nie był w lewej kieszeni, a w prawej. I sprawiedliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó... 16.08.07, 16:08 Prokuratorzy stwierdzili, że ich szef jednak nie kłamał...:))) A może by tak upublicznić owo słynne nagranie...?! Skoro jest takie "oczywiste i powalające" - jak rzekomo wiele spraw ostatnio. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby w ogóle nie istniało. No ale przecież "chłopakowi Jarka" włos z głowy spaść nie może... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:10 > No ale przecież "chłopakowi Jarka" włos z głowy spaść nie może... Ale stanąć mu i tak nie ma odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_sam ***Ron Paul na Prezydenta V RP / EU!*** 16.08.07, 16:09 *********Ron Paul RevolUTION!********* ***Ron Paul na Prezydenta V RP / EU!*** www.youtube.com/watch?v=tzZl8xyxzIE www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com www.ronpaul2008.com ................................................................ New EU treaty is old constitution in disguise, warns Hague www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=473905&in_page_id=1770 Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dyktafon 16.08.07, 16:09 w dogodnych dla siebie momentach. włanczał, powiedział trzy słowa i wyłanczał i tak na okółko... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream co całkiem możliwe. 16.08.07, 16:13 lecz od ścisłego ustalenia faktu, kiedy włączono dyktafon i kto łgał, ważniejsza jest możliwość wyeliminowania Leppera w życia politycznego. Daleki jestem od brania strony Ziobry. Dostrzegam jedynie pozytywny efekt uboczny Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 a czy to nagranie potwierdza słowa kamińskiego? 16.08.07, 16:19 youtube.com/watch?v=M6fmRfvakSI&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 16:53 No i co z tego? Jeżeli nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera to nic z tego nie wynika. Coś ciekawego wynikałoby dopiero, gdyby nagranie przeczyło słowom Leppera. Ale logika to nie jest mocna strona ani polityków, ani dziennikarzy ani Polaków w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 17:05 parazyd napisał: >nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera > to nic z tego nie wynika. Wynika, tylko trzeba myslec, ale to nie jest mocna strona parazyda. Prosto wynika, ze Lepper klamie, a co najmniej mija sie z prawda. Wynika tez, ze Ziobro jest blizej prawdy niz Lepper oraz, ze w kazdym razie w czasie tej rozmowy nie ostrzegal Leppera. Lepperowi zostalo uskarzac sie na slaba glowe i pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Ale się uwinęli!!! 16.08.07, 17:21 Raz dwa im poszło. A taśmy z Rydzykiem do dziś chyba nawet nie zdążyli odsłuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Ale się uwinęli!!! 16.08.07, 17:41 krasnov napisał: > Raz dwa im poszło. A taśmy z Rydzykiem do dziś chyba nawet nie zdążyli odsłucha > ć... Eee tam ,talmudzkie pisanie GW Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Gdzie Sejmowa Komisja Ratowania Leppera ?!?!?! 16.08.07, 17:54 mariuszdd napisał: > Eee tam ,talmudzkie pisanie GW M: wszystko przez to, ze nie bylo Komisji Sejmowej by powiedziec Lepperowi jak ma klamac ! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Dwie możliwości. 16.08.07, 18:37 Dwie możliwośći: Albo Lepperowi przyśniły się te słowa Ziobry, a sen był tak realistyczny, że weń uwierzył. Albo po Rozmowie z Lepperem, Ziobro oddał nagranie specjalistom, aby ci przy użyciu najnowszych programów do obróbki dźwięku zafałszowali nagranie tak idealnie, że teraz nawet biegli tego nie zauważą. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 3ciej możliwości Komisja Sejmowa Ratowania Leppera 16.08.07, 19:32 ...nie rozwazy ! tetlian napisał: > Dwie możliwośći: Albo Lepperowi przyśniły się te słowa Ziobry, a sen był tak realistyczny, że weń uwierzył. > > Albo po Rozmowie z Lepperem, Ziobro oddał nagranie specjalistom, aby ci przy użyciu najnowszych programów do obróbki dźwięku zafałszowali nagranie tak idealnie, że teraz nawet biegli tego nie zauważą. M: A PONIEWAZ LEPPER STAL SIE TERAZ SWIETY NAWET DLA TUSKA WIEC NIKT NIE BEDZIE SMIAL POWIEDZIEC, ZE LEPPER KLAMAL Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nawiasem mówić trzeba mieć wyraźnie nierówno 16.08.07, 20:00 pod sufitem, żeby uwierzyć Lepperowi, że Ziobro miałby ostrzegać go o zastawianej na niego pułapce :-). Takie stupor umysłu może przynieść tylko ZOOLOGICZNY ANTYKACZYZM :- )... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus nie znasz antykaczystow - dla nich to jest super 16.08.07, 20:37 logiczne wlasnie a poza tym to herr Tuske mial osobiscie zalatwic swinopasa a nie zero !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Znam i antykaczystów, i prokaczystów: ci pierwsi 16.08.07, 21:05 w imię nienawiści do Kaczyńskich łykną każdą bzdurę, byle antykaczą, co drudzy w imię miłości do Kaczyńskich też łykną każdą bzdurę, byle prokaczą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus a nie znasz bo antykaczysci lykaja te swoje bzdury 16.08.07, 21:41 do konca kadencji a kazdy prokaczysta wie kiedy przestac i rozpisac nowe wybory. Zreszta dzieku temu latwo ich odroznic bo antykaczysci chodza ze stolkiem przyklejonym do dupy ... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Coś Ty, nie wiesz, że miłość czy nienawiść równie 16.08.07, 21:45 skutecznie zaślepiają :-)? aplus napisał: > do konca kadencji a kazdy prokaczysta wie kiedy przestac i rozpisac > nowe wybory. Zreszta dzieku temu latwo ich odroznic bo antykaczysci > chodza ze stolkiem przyklejonym do dupy ... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus No nie wiem gdzie widzisz uczucia u prokaczystow - 16.08.07, 21:56 to jest tylko zimna, obojetna kalkulacja, gielda sie wali zatem pora na polityczna rozpierduche i czym predzej podrzucic nocnik herr Tuske i jego kolesiom ze stolkami. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta A co z taśmami z panem Rydzykiem w roli głównej?! 16.08.07, 22:05 Kiedy będzie On siedział za obrazę Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej i Jego sznownej małżonki, pierwszej Damy RP, Marii?!!! To skandal, że tak długo wladze patyczkują się z kimś tak odrażającym jako kapłanem! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany O przepraszam - to manipulacja: Ojdyr Rydzyk nie 16.08.07, 22:22 obraził Pierwszej Damy, ale lewaczkę Środę! A to mu wolno, a nawet powinno w każdym prokaczyście-antylewaku obudzić ciepłe uczucia dla tego znamienitego Kapłana, który stanowi Prawdziwy Głos Kościoła w Polsce :-). On co prawda zastanawiająco bełkocze jak na złotoustego kaznodzieję (może dlatego tak go kochaja wierni: bełkocze jak wiekszość z nich...), ale dość jasne jest, że miał na myśli Środę; natomiast ze względu na propagandę antykaczą ten jego bełkot przekręcono do końca i puszczono w ciemny lud (w tym wypadku antykaczy) wersję, że obraził Panią Prezydentową :-). Ale najlepsze było to, że najbardziej kaczej czci bronili najzagorzalsi antykaczyści, którzy by najchętniej kaczą rodzinę w łyżce wody utopili i wielce mieli za złe, jak nadgorliwi urzędnicy ścigali "za obrazę prezydenta" pijaczka Huberta. Onże Hubert był wtedy dla antykaczystów wręcz bohaterem mediów jako ofiara kaczego reżimu totalitarnego :-)... A teraz antykaczyści wręcz wzywaja prokurature do ścigania Rydzyka. Czyli wzywają ją do takiego postępowania, za które atakowali ją i kaczyzm gdy ścigała pijaczka Huberta :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: O przepraszam - to manipulacja: Ojdyr Rydzyk 16.08.07, 22:52 uchachany napisał: > A teraz antykaczyści wręcz wzywaja prokurature do ścigania Rydzyka. > Czyli wzywają ją do takiego postępowania, za które atakowali ją i > kaczyzm gdy ścigała pijaczka Huberta :-)... Antykaczysci to typowi hipokryci Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Podstawowym uczuciem prokaczystów jest wiara, że 16.08.07, 22:06 słowa Kaczyńskiego - to prawda objawiona, a podstawowym uczuciem antykaczystów - że to podłe kłamstwa czynione dla zdobycia władzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ..i dlatego z antykaczysty da sie zrobic prokaczys 16.08.07, 22:17 te ale nie odwrotnie. Przyklad: Gilowska, Religa Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A Giertych i Lepper...? Prokaczy koalicjanci 16.08.07, 22:31 wyrastają teraz na antykaczystów :-). Zresztą - jak PiS straci władzę, odpadnie od niego mnóstwo dietetycznych członków, którzy lezą jak muchy do gówna do każdej partii władzy :-). I być może będą musieli zademonstrować czynny antykaczyzm by wzięto ich do jakiegoś innego, tym razem antykaczego koryta partyjnego :-). Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Jacy prokaczy ? Zawsze sie stawiali - np. w spra 16.08.07, 22:39 wie Iraku i tarczy. Kazdy odpad jest antykaczy niejako z definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Zwłaszcza że CBA to wpływy Ziobry. 16.08.07, 20:43 Tak przynajmniej twierdzi KACZMAREK w autoryzowanym wywiadzie dla Newsweeka.:] Ale wszystko jedno. Oskarżenie ze strony Leppera to była dobra okazja, by pozbyć się Ziobry. :) I żałuję, że została zmarnowana. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Dwie możliwości. 16.08.07, 20:43 tetlian napisał: > Albo po Rozmowie z Lepperem, Ziobro oddał nagranie specjalistom, aby ci przy > użyciu najnowszych programów do obróbki dźwięku zafałszowali nagranie tak > idealnie, że teraz nawet biegli tego nie zauważą. Co jest bardziej prawdopodobne. Nie lubie ani leppera ani ziobry, ale tu chodzi o PRAWO i ZASADY. Sprawę trzeba wyświetlić, ale obawiam się, że ziobro już zadbał, by "sprawiedliwość była po naszej stronie" (według: Sami swoi) Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 17:34 Nie mogę się zdecydować którego z nich bardziej nienawidzę. W każdym razie obu nie lubię. Lepper ma zeznania świadka (pytanie jaką wiarygodność przypisałby sąd Maksymiukowi). Z tego co słyszałem, to ma nawet dwóch (tylko czy Maksymiuk jest bardziej wiarygodny od Filipka). Ziobro ma taśmę, na której: a)nagrał, że nie powiedział, b) nie nagrał, że powiedział. Mogę za to powiedzieć, że jestem wniebowzięcie szczęśliwy. Niech się zażrą na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 21:16 dziczku napisał: Ziobro ma taśmę, na której: a)nagrał, że nie powiedział, b) > nie nagrał, że powiedział. ======================================= Przepraszam, a skad wiemy, ze to byla tasma (w domysle: magentyczna), a nie na megabajtowy czip? Ma to zasadnicze dla kontynuowania ewentualnych badan nad zapisem. Ksztalt i wielkosc prezentowanego przez Zbynia rekordera wskazuje na elektroniczne rejestrowanie zapisu. Dalsze wiec "walkowanie" tematu nie ma sensu, bo tylko zapis magnetyczny wraz z oryginalna glowica i napedem moze wykazac manipulowanie (lub nie) zapisem. A Ziobro oficjalnie tego nagrania juz nie ma. Mial go za to przez trzy dni, zanim byl laskaw przedstawic je swojemu podwladnemu. Ale to tylko proceduralny drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 17:54 Jedyne co wynika to to ze Ziobro jest blizej sluzb. teraz ABW ma zbadac to nagranie. Przeciez wynik tego badania jest juz ustalony. Za kilka dni zostanie tylko odczytany. Moze to jest to 'tanie panstwo' kaczynskich. Zamiast wydawac pieniadze podatnikow na badania tego nagrania po prostu przeczyta sie 'wynik' i juz, a pieniadze zaoszczedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 20:38 poszeklu napisał: > Wynika, tylko trzeba myslec, ale to nie jest mocna strona parazyda. ... ani Twoja: przy pomocy nagrania, przerywanego i zakończonego w dowolnym momencie, być może zmanipulowanego później, nie można udowodnić, że ziobro NIE powiedział, a jedynie, że powiedział to i owo. To, że na taśmie nie ma słów, które przypisuje mu lepper, nie świadczy w żaden sposób, że nie padły z ust ziobry. > Prosto wynika, ze Lepper klamie, a co najmniej mija sie z prawda. > Wynika tez, ze Ziobro jest blizej prawdy niz Lepper oraz, ze > w kazdym razie w czasie tej rozmowy nie ostrzegal Leppera. > Lepperowi zostalo uskarzac sie na slaba glowe i pamiec. Jeśli jednak inni świadkowie potwierdzą, że lepper mówił im o ostrzeżeniu leppera, to należałoby zbadać zapis ziobry w laboratorium NIEZALEŻNYM od polskich władz, bowiem one sa stroną w sprawie. Niech zbadają nagranie Niemcy, Francuzi, Anglicy, Amerykanie - wtedy będziemy mieli WIĘCEJ pewności, ale 100% pewności, że nagranie nie jest manipulowane nigdy mieć nie będziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Nagranie Ziobry nie potwierdza słów Leppera 16.08.07, 20:41 Ziobro klamie,bo klamal juz poprzednio - prosta logika! I ma powazny w tym interes. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 NIe każdą cenę warto płacić. 16.08.07, 16:23 >>lecz od ścisłego ustalenia faktu, kiedy włączono dyktafon i kto >>łgał, ważniejsza >>jest możliwość wyeliminowania Leppera w życia politycznego. >>Daleki jestem od brania strony Ziobry. Dostrzegam jedynie >>pozytywny efekt uboczny Efekt pozytywny eliminacji Leppera za cenę ewentualnego przestępstwa fałszowania dowodów? - ODRZUCAM taką cenę i taką możliwość! Jeśli chcemy, by dla dobra demokracji wyeliminować Leppera z polityki, to MUSIMY trzymać się standardów praworządności i WYJAŚNIĆ BEZSPORNIE sprawę, w szczególności wykazać fałszerstwo lub oryginalność taśm oraz to, czy obejmują całe zdarzenie. ps. Nie sądzę, by dla dobra wyjaśnienia sprawy słuszne było prowadzenie przez prokuraturę sprawy jej bezpośredniego przełożonego. Pan Ziobro winien trzymać się od tego śledztwa tak daleko, jak się da, czyli nie zajmować stanowiska Prokuratora Generalnego. W przeciwnym razie ze względu na stosunek zależności prowadzących śledztwo, w postępowaniu przed Sądem każdy dowód będzie potencjalnie wzruszalny. Również lepiej byłoby, gdyby taśmy były badane równolegle w Polsce, jak i za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek ^^^^^^^^^^^^^^^^A co z akcją CBA? Legalna czy nie? 16.08.07, 16:31 Goowno mnie obchodzi minister w rządzie PiS A. Lepper. Chce się dowiedzieć, czy CBA to współczesna wersja SB, czy nie? PiS sprytnie wykorzystał rewelacje Leppera na temat przecieku, by zakryć główny problem, czyli wątpliwości dotyczących akcji CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Jesteś idealistą. Trzymamy się standardów (chyba) 16.08.07, 16:44 a burak, pomimo wyroków skazujących zaszedł daleko w polityce. Burak jest żabą, której przełknąć się nie da. Jeśli nie zostanie "siłą oderwany od pługa", to sam nie ustąpi. pozostałe wątpliwości mam nadzieję, że wyjaśni komisja, o ile zostanie powołana Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Trzymamy się standardów (chyba) 16.08.07, 17:15 Ze słowem "chyba" jest analogicznie jak ze słowem "prawie". To robi wielką różnicę. Takie śledztwo nie może się "chyba" trzymać standardów, ono musi być idealne formalnoprawnie, bo inaczej upadnie nie osiągając skutku. Sytuacja, w której Prokurator Rejonowy prowadzi śledztwo w sprawie bezpośrednio przełożonego Prokuratora Okręgowego nadawałaby się do kosza z powodów formalnoprawnych (stosunek zależności). Więc co ze sprawą, w której Prokuratorzy mają rozwikłać wątpliwości, których ogniwem jest Prokurator Generalny? Czy nie skończy się to katastrofą procesową, gdy Sąd będzie musiał uniewinnić oskarżonego z przyczyn czysto formalnych, nie mogąc nawet rozstrzygać meritum? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ludzie trochę logiki :) (włączał) 16.08.07, 16:26 Jeśli idę na spotkanie z kimś z dyktafonem to: 1. Starannie ważę słowa na spotkaniu. Czyli trudno bym coś wypaplał. (Lepper mówił że Ziobro dużo mówił na spotkaniu - ha,ha) 2. Nie wciskam start/pause bo mnie przyuważą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 PISowskie studio same na siebie bata nie ukręci ! 16.08.07, 16:27 Przecież to było wiadomo od początku historii z podsłuchem Wyzerowanego. Pisowskie studio nagrań prawdy nie zaprezentuje to oczywiste. Cuda i montaże. Dyspozycyjna prokuratura. Jak w państwie "prawa i sprawiedliwości" wszystko fałszują nawet dokumenty samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Tego co wierzy w klewki i ufo :) 16.08.07, 17:00 adam_l27 napisał: > ha ha pisior Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dykt 16.08.07, 16:16 masz problem ze swoim mózgiem, on się pewnie tobie włANczał i wyłANczał w trakcie czytania artykułu. . krytykk napisał: > w dogodnych dla siebie momentach. > włanczał, powiedział trzy słowa i wyłanczał i tak na okółko... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dykt 16.08.07, 16:33 To oczywiste że nagranie jest zmanipilowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Daj spokój,,Lepper to seksoholik ) 16.08.07, 16:35 jola_z_dywit6 napisała: > To oczywiste że nagranie jest zmanipilowane. i łgarz Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dykt 16.08.07, 16:41 Jola obudz się bo twój świat jest cały zmanipulowany Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dykt 16.08.07, 17:41 Przecież nie chodzi o to kto poinformował Lepera. Chodzi o nielegalne działanie CBA i to powinno byc badane Nie rozumiem dlaczego każde przestępstwo PIS jest zaraz "przykrywane " inna sprawą i wszyscy zajmują się mało istotnymi problemami, pozwalając zapomnieć o sprawach podstawowych. Tak było przy taśmach Begier, przy policjantach, ktorzy zgineli odwożąc pijanego dygnitarza do domu, przy tasmach Rydzyka, itp. Dlaczego opozycja i dziennikarze nie przypominają o tych licznych aferach PISu? Przecież to jest najbardziej aferalna ekipa w III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: przecież Ziobro włANczał i wyłANczał ten dykt 16.08.07, 19:47 krytykk napisał: > w dogodnych dla siebie momentach. > włanczał, powiedział trzy słowa i wyłanczał i tak na okółko... mówi się i pisze - "włączał" Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld prokuratura ktorej szefem jest Ziobro...kto wierzy 16.08.07, 16:09 ze wszystko jest ok? teraz prokuratura jest tozsama z Ziobra! Juz ja widze prokuratora ktory by powiedzial ze cos jest nie tak!:) Pierwszy przypadek na swiecie by podejrzany sam nadzorowal sledztwo ale towarzysze z PISSdu czerpia nauki od prok.Wyszynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur trudno potwierdzać słowa Leppera 16.08.07, 16:10 wszak to człowiek czynu, wywożenie na taczkach,blokowanie dróg, wysypywanie zboża to jego żywioł, teraz jak mu się zacznie palić grunt pod nogami może dokona samospalenia przed budynkiem Sejmu, zresztą już Andrzej coś wymyśli to łebski chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
pizza niech Ziobro zbada nagranie 16.08.07, 16:10 przecież on nie mógłby sfałszować go bo jest w nim samo dobro - podobnie jak w le ch..arku Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said ciekawe na ile latek trafi do więzienia? 16.08.07, 16:11 Ciekawe na ile latek trafi do więzienia Andrzej L., były minister rolnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó.. 16.08.07, 16:13 jak opublikują to sprawdzimy,co tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó... 16.08.07, 16:14 " Oględziny zapisu nagrania rozmowy..." Po co było oglądać? Nie lepiej posłuchać? Chyba, że były (niebawem, miejmy nadzieję) minister trzymał na swoim "gwoździu" tzw. "gołe baby" - aaa, wtedy to insza inszość. "nie potwierdziły..." "Teraz prokuratura powołała biegłych..." Skoro dopiero teraz powoła, to po kiego było ogłaszać, że "nie potwierdziły"? Biegłych powołają prokuratorzy, których przełożonym jest niejako strona w sprawie. Czy Jendrju też będzie mógł powołać swoich biegłych? Czy to jest materiał dla prokuratorów, czy raczej na zwykłą, cywilną pyskówkę? Jakkolwiek mam przeczucie, że Jendrju łże jak jakiś Dorn, to jednak sposób załatwiania sprawy wydaje mi się jakiś taki typowo kaczy. Jak nic tylko speckomisja d/s zbadania całokształtu działalności służb specjalnych i resortów siłowych IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:25 > Biegłych powołają prokuratorzy, których przełożonym jest niejako strona w > sprawie. naprawdę sądzisz, że biegli z taką chęcią będą narażać swoje dobre imię dla Ziobry...?! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:48 isa.stern napisała: > naprawdę sądzisz, że biegli z taką chęcią będą narażać swoje dobre imię dla Ziobry...?! To zależy, KTÓRZY biegli, bo widywałem już różnych, w tym takich, którzy popierali przed sądem ewidentne bzdury. A jak sądzisz, JAKICH powołają podwładni Zera? Zero podobno się "wyłączył". Co to znaczy? Przestał być prokuratorem generalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 17:02 w sprawach tej wagi z reguły przedstawiane są ekspertyzy co najmniej dwóch niezależnych ekspertów, sędzia, który później bedzie przewodził sprawie, może zazyczyć sobie dodatkowe badanie, a Lepper przedstawić ekspertyzę wykonaną przez swojego eksperta - możliwosci jest wiele... > Zero podobno się "wyłączył". Co to znaczy? Przestał być prokuratorem generalnym jak myslisz, że zamierzam bronić Ziobrę, to znowu jesteś w błędzie... niemniej, uważam, że w tej dokładnie sprawie, to Lepper kłamie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 17:12 > jak myslisz, że zamierzam bronić Ziobrę, Niee, nie uważam tak. > uważam, że w tej dokładnie sprawie, to Lepper kłamie...;P Uważam dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mamy sami takie zabawki. I w przeciwienstwie do 16.08.07, 16:16 DYPY NIE PROKURATORA wiemy, czemu nie potwierdzaja:) Dajcie to ekspertom FBI i amerykanskim sadom: powiedza wam - jak w przypadku Mazura - do czego nadaje sie wasz "material dowodowy":))) Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Nie da się stwierdzić, że był wyłączany lub,że nie 16.08.07, 16:20 Dyktafon Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nie da się stwierdzić, że był wyłączany lub,ż 16.08.07, 16:22 oczywiście, że da... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A no wlasnie. I dlatego wartosc nagrania 16.08.07, 16:25 ZADNA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale juz nie Ziobrowy dupa-nie-prokurator 16.08.07, 16:56 I dzieki temu Mazur ma sie nadal dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ale juz nie Ziobrowy dupa-nie-prokurator 16.08.07, 17:08 a moze Mazur jest niewinny...?! przed chwilą przeczytałam Twój post z trawestacją biblijnego: "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni".... czy Ty masz rozdwojenie jaźni...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Winny nie winny...Sad US nie roztrzygal o winie, 16.08.07, 17:14 sad US ocenial dostarczone przez strone polska DOWODY Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern a czy ja o tym pisałam...?! 16.08.07, 17:20 wyszło Ci maslo maślane onufry.zagloba napisał: > sad US ocenial dostarczone przez strone polska DOWODY i rozstrzygał, czy zachodzą odpowiednie przesłanki wskazujące, iż Mazur maczał paluchy w morderstwie generała...;) :P materiał dowodowy był b. słaby i opierał się głównie na zeznaniach skruszonych gangsterów - co sędzia uznał za okoliczność niewystarczającą, aby obywatela USA narażać na bezpośredni kontakt z polskim zakładem penitencjarnym...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba No wlasnie. I teraz z "dowodami" jest tak samo 16.08.07, 17:27 Widzisz, jestem (a wlasciwie bywam) lawnikiem w sadzie brytyjskim, i to tzw. koronnym (powazniejsze sprawy, min. morderstwa i zabojstwa)i jakies pojecie o materiale dowodowym mam: tu jest bardzo podobnie jak w US z wartoscia tegoz. A sprawa Mazura tylko potwierdza stara prawde, ze polskim prokuratom byle poszlaka czy nawet podejrzenie do wymiary dowodu rosnie - smetny spadek po komunie i innej bolszewii. Te nagrania Ziobry nadaja sie nie do prokuratury, ale do TV czy innego medium w ramach opluskwiajacej walki przedwyborczej, bez wzgledu na to, czy sa pelne czy nie. I tylko takaz jest ich wartosc. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No wlasnie. I teraz z "dowodami" jest tak sam 16.08.07, 17:34 a ja napisałąm tekst na temat różnic między brytyjskim i polskim wymiarem sprawiedliwości - i rózni się on zdecydowanie, oczywiście sama definicja dowodu - jest b. podobna... wiem też kogo wybiera się na ławników i dlatego wybacz, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem...;P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 jak komuś poglądy polityczne rozum odbierają.. 16.08.07, 16:40 oczywiście że się da stwierdzić, zwłaszcza że Ziobro zachował oryginalną kartę pamięci z tym nagraniem zdaje się :) Nie ma jak kompresja SONY :D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jak komuś poglądy polityczne rozum odbierają. 16.08.07, 16:46 niektórzy chyba sądzą, że po wynalezieniu koła nic godnego uwagi już nie powstało...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ha ha a i koło wynalazł czlonek LiD z pewnośc 16.08.07, 17:03 si, kwadratowe..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I dlatego mowie: dac to FBI:))) 16.08.07, 16:58 A jesli chodzi o poglady to jestem Torysem. I to od jakis 30 lat. Tj. brytyjskim Konserwatysta, co sie z komuna i "prawymi" bolszewikami nawet przez sciane nie macal. Nie sadz, Ziobropodobny, abys nie byl sadzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: I dlatego mowie: dac to FBI:))) 16.08.07, 17:06 być może polska prokuratura zwróci się z prośbą o wykonanie ekspertyzy do jakiegoś zagranicznego ośrodka badawczego, a jeśli okaze się, że nagranie nie było zmanipulowane, to co zrobisz...?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A czemu JA mam sie o to martwic? 16.08.07, 17:17 Nie jestem Lepperem. Twierdze wylacznie, ze prokuratury, ktore nie wiedza, co to material dowodowy (vide: sprawa Mazura), nie powinny tym niby "materialem" wymachiwac. A szczegolnie nie powinien tego robic taki kiepski i niedouczony (znow: sprawa Mazura i wszelkie inne wpadki tegoz buca) magisterek prawa, jakim jest pan Ziobro, Prokurator Generalny PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern to po co się udzielasz...?! 16.08.07, 17:27 Twierdze wylacznie, ze prokuratury, ktore nie > wiedza, co to material dowodowy sorki, ale nie będę gadać z osobą, która wypisuje takie brednie... sprawa Mazura nie może być żadnym argumentem, bo po pierwsze, material dowodowy był zgromadzony, uznano jednak, że jest zbyt słaby w sprawie o deportacje obywatela USA; po drugie, jeśli uważasz, że USA ma lepszy wymiar sprawiedliwości niż polski - to też szkoda z Tobą gadać...;P Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Lepszy, bo nikt tam nie musi 16.08.07, 17:30 UDAWADNIAC SWOJEJ NIEWINNOSCI, a wyroki zapadaja PONAD WSZELKA WATPLIWOSC. W Polsce - nie. Slaboscia jest zas zbyt silna pozycja lawy przysieglych, co w sadownictwe brytyjskim wyeliminowano. Na korzysc USA jest tez wszelki 'forensic' - Polacy sa tu w ekspertyzach sadowych czegokolwiek 100 lat za Murzynami, poczawszy od DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lepszy, bo nikt tam nie musi 16.08.07, 17:36 poczawszy > od DNA. i to pisze obywatel WB, w której nie tak dawno wyszła niezła afera z testami DNA...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ekspertka (lol) - to się DA stwierdzić :) 16.08.07, 16:33 Ten dyktafon jest bardzo czuły, każde jego dotknięcie dałoby się zarejestrować jako zakłócenie, poza tym TŁO miałoby wyczuwalną nawet dla ucha nieciągłość. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetek1 no co ty. Kazde nagranie cyfrowe da sie zmontowac. 16.08.07, 16:52 myslalem nawet ze tylko nagrania analogowe mozna dopuszczac jako dowody, a cyfrowe z miejsca sie odrzuca. I pytanie, bo nie moge znalezc na sieci. LPEC to specjalny format to glosu ludzkiego? Czy jest bardzo stratny? Ja sie tylko moge domyslac ze tak i ze nawet ma wyciszanie szumow z tla (czytaj: do dupy jako dowod) www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=ICD-MX20&site=odw_pl_PL&pageType=Overview&imageType=Main&category=DIC+Digital+Recorder#tab Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 taa zwłaszcza jeśli tkwi na oryginalnej pamięci :) 16.08.07, 16:59 pobaw się kiedyś jakimś programikiem do odzyskiwania danych czymś z pamięcią Flash a zobaczysz ile fajnych rzeczy można zobaczyć nagranie można sfałszować ale jak trwa 43 minuty to jest już trudno sfałszować tak by nie było podejrzanych miejsc :) oryginalność zapisu (pliku) w tym wypadku biegły ustali ze 100 % pewnością oryginalność nagrania to będzie 99 % Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetek1 ziobro oddal plik, nie dyktafon. 16.08.07, 17:35 dyktafonem chwalil sie potem na konferencji. Poza tym, zupelnie nienaturalne by bylo gdyby caly czas nosil ten sam plik na dyktafonie (i niebezpieczne, ktos niepowolany moglby przesluchac). poza tym jesli zagral odpowiednio wiele razy dyktafon to zaden programik tego nie odzyska. Moze jakies specjalistyczne laboratorium da rade (nie wiem). Ale nie wydaje mi sie ze nie biegli nie beda badac plikow pod katem o ktorym ty mowisz. hihih. Pewnie zrobia test na zaklocenia elektromagnetyczne na kasecie na ktora Ziobro nagral dzwiek z dyktafonu :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Ekspertka (lol) - to się DA stwierdzić :) 16.08.07, 17:36 Czy ty wiesz w jakim formacie został dokonany zapis? Czy ty wiesz jakim procesom może być poddane źródło dzwięku ? Czy ty wiesz jak jest dokonywany zapis harmonicznych? Ekspercie he he. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó.. 16.08.07, 16:21 pewnie wszystkie rozmowy z byłymi już koalicjantami nagrywał Ziobro, i pewnie nie tylko on, jak widać - było to uzasadnione... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Lepper, Gertych, Kaczmarek... warci jeden drugiego 16.08.07, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek ten na zdjęciu to Lepper kłamca drogie dzieci 16.08.07, 16:23 tak jakoś wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Ziobro dał i co innego może powiedzieć prokuratura 16.08.07, 16:25 Byłoby dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 A nie byoby dziwne gdyby.. 16.08.07, 16:28 Idąc na spotkanie z dyktafonem Ziobro klepał jak najęty i wciskał co chwilę "pause"? Oczywiście że byłoby dziwne. Prawda jest oczywista tylko GW nie zamierza oczyszczać Ziobry na swoich łamach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó.. 16.08.07, 16:25 Prymitywne i naiwne. Jak min. Ziobro udowodnił, że to co nagrane to cała rozmowa? O akcji mogli rozmawiać wcześniej, ( ew. później ), a na nagraniu jest rozmowa, powiedzmy o umawianiu się na dziewczynki lub o czymkolwiek. Przecież min. Ziobro nie był chyba aż takim frajerem, żeby nagrać to, o czym mówi Lepper... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:30 No nie był frajerem i dlatego nagrał :) Czy ty wiesz o czym piszesz i mówisz chociaż ? O akcjo rozmawiali według Leppera wtedy i było to ich jedyne spotkanie bo Ziobro Leppera unikał. Zatem Ziobro przedstawił nagranie o czym wtedy rozmawiali. Nagranie jest ciągłe i zawiera kilkanaście minut przed spotkaniem i kilka po. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:34 A ile minut jest, wg. Ciebie nagrane ze spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza s 16.08.07, 16:48 Tyle ile jest. Jeśli czegoś by nie nagrano ze spotkania to to się DA zauważyć przy analizie cyfrowej szumów. Dowód Ziobry jest mocny gdyż jest to dyktafon z oryginałem nagrania na karcie pamięci zdaje się. A każde grzebanie na karcie pamięci pozostawia ślad. Zatem można śmiało badać ten zapis i ocenić z dużym prawdopodobieństwem jego autentyczność (100 %) i ciągłość (99 %). Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó.. 16.08.07, 16:30 Gdyby na nagraniu było, np. " Panie Lepper, niech pan aby czasem nie myśli, że ja pana ostrzegam przed....", wtedy min. Ziobro faktycznie miał by nagrane, że nie ostrzegał.....hahahhaha, bo pęknę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko I dopiero wtedy 16.08.07, 16:31 "Teraz prokuratura powołała biegłych z Zakładu Kryminalistyki i Chemii Specjalnej Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego do oceny autentyczności nagrania, identyfikacji rozmówców i sporządzenia stenogramu." I dopiero wtedy bedzie mozna cos powiedziec. Czy byly pauzy w nagraniach itd. itp. Nie wiadomo czy urzadzenie nagrywajace nagrywa tez tzw "time stamp" zeby mozna bylo stwierdzic kiedy dokonano nagrania. Wazna byloby tez stwierdzic jak dlugo po wyjsciu z gabinety Leppera dyktafon zostal wyloczony. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Teczki, nagrania... 16.08.07, 16:31 w wiekszosci przypadkow to zrodlo samej prawdy tylko w nielicznych sa falszywe lub obrzydliwie zmanipulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prokuratura: Nagranie Ziobry nie potwierdza słó.. 16.08.07, 16:31 czy prokurator generalny rzeczy pospolitej polskiej może nagrywać każdego kmiota według własnego widziemisie ? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 czy ziobro jest tak głupi jak but, czy głupszy? 16.08.07, 16:32 co to za dowód jest? nagranie nie potwierdza słow leppera a czy nagranie potwierdza słowa ziobry? przeciez mogl nie nagrac całej rozmowy, mogl wyciac pewne slowa, zdania... mogl powiedziec to lepperowi po tym, jak wylaczył dyktafon co to za wartosc dowodowa? dowodem byloby nagranie, ze cos powiedział, ale skoro nie nagrało sie to nie ma dowodu -- Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
qc tzw 4RP nie dla idiotow 16.08.07, 16:37 zazwyczaj jak nie ma dowodu oznacza ze zostal on zniszczony niszczarka, gdy na nagraniu nic nie ma przyjmuje sie ze to dowod. Troche skomplikowane ale 4RP jest nie dla idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: czy ziobro jest tak głupi jak but, czy głupsz 16.08.07, 16:38 przecież to sprawdzali kumple Ziobry obaj są siebie warci i kręcą czyli L i Z Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 głupi to jesteś ty niestety... 16.08.07, 16:44 jeśli by wyłączył dyktafon to powstałby nowy plik choćby :) chyba z logiki to miałeś słabą ocenę... jeśli dowód to nagranie całości a tak jest (co da się zweryfikować) to jest to dowód WYSTARCZAJĄCY ha ha Polak-agnostyk Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek jak wrzucisz kartę na kompa to widzisz albo jeden 16.08.07, 16:51 folder gdy nagrania nie przerywano albo kilka folderów jak przerywano. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale pier..lisz! skad wiesz, ze to całosc? 16.08.07, 16:58 poza tym.. od kiedy to po wcisnieciu pauzy powstaje nowy plik? zioberko mogl zaczac nagrywac po jakims czasie, lepper mowi, ze gmerał w kieszeniach tak czy siak, obaj są siebie warci... ziobro to zwykly bydlak, gotowy wszystko zrobić, by sie u koryta utrzymac... zniszczy kazdego, sfabrykuje "dowody" itp.. ten koles nie jest wart wiecej niz lepper Polak-ateista ps. a ty, cielaczku, nie wyzywaj ludzi od głupców:) albo najpierw udowodnij, ze jestes madrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
prof.levarek gmerał nie w tej kieszeni gdzie był dyktafon 16.08.07, 17:03 to już wyjaśnione , bo we wskazanej przez Leppera kieszeni dyktafon się nie mieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 to można ustalić (na pewno spróbować) 16.08.07, 17:24 po wciśnięciu pauzy a później wciśnięciu PLAY analiza cyfrowa wykryje inne szumy będzie "skok" w nagraniu (większy niż w przypadku nagrania bez przerw) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale wciaz nie wiemy, kiedy on to włączył... 16.08.07, 17:38 i co powiedzial wczesniej... albo po wyłączeniu urzadzenia przeciez to nie jest debil, to jest tylko nieuczciwy polityk jesli chcial cos takiego powiedziec, to by sie nie nagrał sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 jak to nie wiemy ?? forum GW a archiwum X :D 16.08.07, 18:13 jak to nie wiemy ? przecież wiemy: włączył przed wyjazdem do Leppera, słychać radio samochodowe, rozmowę z kierowcą, ochroną, sekretarkami w Kancelarii RM, przywitanie i życzenia jakie składa Lepperowi, całą rozmowę, pożegnaniem jego wyjście z kancelarii, i odjazd samochodu - wszystko jest na karcie pamięci w JEDNYM pliku Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 to by nie brał dyktafonu 16.08.07, 18:14 weź sobie popstrykaj kiedyś dyktafonem przy kimś Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ziobro mogl też dac dane do sfabrykowania... 16.08.07, 17:00 dlaczego nie dał tego "dowodu" od razu? mogl od razu wyjac dyktafon z kieszeni i dac prokuratorowi i mediom on potrzebował troche czasu, zeby ten "dowód" był bardziej "wiarygodny":) jak mozna bronic ziobry? 1. sprawa lekarza - klapa 2. ekstradycja mazura - klapa 3. starcie z lepperem - nie klapa, ale nie sukces 4. sprawa Blidy - kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ludu Podchalański !!! to było do przewidzenia.... 16.08.07, 16:35 Zapis cyfrowy nie jest dowodem i o tym powinien wiedzieć "najsprawiedliwszy" prawnik w Polsce........dla sądu to jest bezwartościowa rzecz.....tym bardziej,że nośnik nie był przekazany wraz z urządzeniem nagrywającym... Stwierdzenie,że nie ma tam takich słów nie jest jednoznaczne,że ZERO ich nie wypowiedział.....to przypomina słynną definicję winy wg Ziobry,że "ten lekarz nikogo już nie zamorduje".... A gdzie jest ekspertyza kryminalistyczna,informatyczna i inne badania którym powinien zostać poddany sprzęt nagrywający i nośnik..... Wtedy jest podstawa dla prokuratury do wydawania jakiejkolwiek opinii.Teraz widać,że prokuratorzy prowadzący tą sprawę są poddani tak wielkiemu "ciśnieniu" że zatracili się w swojej roli...czy są prokuratorami czy adwokatami diabła...... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zgadza sie... co z tego, ze nie ma tam tych slow 16.08.07, 17:04 przeciez mogl je wypowiedziec zanim właczył dyktafon, albo jak juz wyłaczył to jak z tą niszczarka... brak dowodu oznacza, ze dowód zniszczono brak nagrania ze słowami oznacza, ze te słowa nie padły oj.. doprawdy.. logika żelazna, jak na prawnika po prostu porażająca ziobro, idz lepiej pieczatki stawiaj w sądzie rejonowym w pierdziszewie górnym, bo do niczego wiecej sie nie nadajesz a najciekawsze... ciemny lud to kupuje:) mamy naród moherowych DEBILI niestety Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś