monster1972 jak minister ZERO budował swoje imperium... 23.08.07, 10:31 ciekawe, ile z tego co mowi kaczmarek jest prawdą nawet jeśli tylko 10% , to i tak ziobro powinien siedziec Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
hennep Re: Kaczmarek klamie jak Miller.. 23.08.07, 10:38 ..typowo komunistyczno-bolszewicka zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Eufemizm w stylu PiS. 23.08.07, 10:45 Jedrych powiedział, że Kaczmarek w większości nie przedstawiał dowodów na nieprawidłowości, a jedynie swoje opinie i informacje "korytarzowe". Przyznał jednak, że gdyby okazały się one prawdziwe, oznaczałoby to, że państwo nie funkcjonowało właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 11:00 Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.plPiS powinien wygrac wybory. Opozycja nie ma czym sie pochwalic. Zwiekszylo sie bezpieczenstwo obywateli, nastapil spadek przestepczosci a takze wykrywalnosc. Gospodarka jest we wspanialym stanie, poziom materialny Polakow przez pierwsze szesc miesiecy podskoczyl o ok.9 procent. Totalna niezaleznosc, jednak zgodna z porozumieniami zagranicznymi w polityce miedzynarodowej. Czego potrzeba zeby wygrac wybory? Chyba to ze nie dokonano rozliczenia zlodziejskiej III RP, chyba tego ze nie przeprowadzono lustracji. Ale wszyscy wiemy ze do tej pory PiS zrobil w tym kierunku wlasciwy krok , jednak zawetowany przez postkomunistow z Trybunalu Konstytucyjnego. Mam nadzieje ze PiS wygra te wybory ze wspanialym wynikiem.To dzieki PiS jest nadzieja ze oczysci sie scena polityczna z takich ludzi jak Andrzej Lepper. To wlasnie PiS podjal sie walki z Samoobrona, walki ktorej nikt w RP nie odwazyl sie zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
agora7 Re: Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą prz 23.08.07, 11:05 To - co zdołał zespuć PIS zaledwie przez dwa lata, Polska bedzie odrabiać znowu wiele lat.Mam nadzieję, że Juz nigdy więcej "Firma Rodzinna " bez KWALIFIKACJI, przepełniona goryczą, złem , żadzą władzy - nie będzie rządzić naszym krajem Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 11:42 Panie Szmajdzinski Pan zdaje sie zapominac z jakiego ugrupowania sie pan wywodzi niestety wasze przestepstwa dptyczace stanu wyjotkowemu i zbridnie w tym czasie popelnione jeszcze narazie sa kryte miedzy innymi przez takich prokuratorow jak Kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Czy wszystkich ogarnęło zbiorowe otępienie ? 23.08.07, 11:59 Młody Wałęsa, Dziennikarz GW... oni wszyscy traktują rewelacje (źródło - przecieki) Kaczmarka jako fakt, niepodważalnie oczywistą informację... Kaczmarka nikt nie zwolnił z tajemnicy państwowej i tajemnicy śledztw - jak mógł zatem ujawniać kogo podejrzewano, jakich metod operacyjnych użyto itp ??! Jeżeli Kaczmarek wypaplał "komisji" szczegóły operacji CBŚ, szczegóły śledztw to w prostej drodze pójdzie siedzieć tracąc przy okazji na zawsze prawo wykonywania zawodu... BTW - Te "przecieki" to tylko 1% tego burdelu który nastąpił by po powołaniu komisji śledczej ds. Blidy i akcji CBA. Swoją drogą to chyba nikt już nie pamięta, że Blida popełniła samobuja w obliczu perspektywy spotkania z prokuratorem... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Czy wszystkich ogarnęło zbiorowe otępienie ? 23.08.07, 13:15 moher75 napisał: > MJeżeli Kaczmarek > wypaplał "komisji" szczegóły operacji CBŚ, szczegóły śledztw to w > prostej drodze pójdzie siedzieć tracąc przy okazji na zawsze prawo > wykonywania zawodu... To nie widziałeś, pacanie, jak na konferencji prasowej w Sejmie Kaczmarek uchylał się od odpowiedzi, obiecując wyjawienie faktów objętych tajemnicą państwową komisji sejmowej. I wczoraj je wyjawił. Nie jakiejś "komisji", jak z lekceważeniem piszesz lecz formalbnej Sejmowej Komisji ds. Służb Specjalnych, uprawnionej do wysłuchiwania informacji tajnych. Mój drogi, państwo, to nie tylko rząd pisowski, ale i Sejm ze swymi komisjami i sądownictwo, które tak lekceważysz wzorem swojego kurduplowatego wodzusia i faszysty Zero! Odpowiedz Link Zgłoś
mamatata9661 Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 12:26 Szokujące są rewelacje Kaczmarka, jednak nie w znaczeniu treści ale czynu. Jaka jest jego wiarygodność? Polskie przysłowie mówi, że tonący brzytwy się chwyta i chyba tak jest w tym przypadku. Bardzo ładnie to wykazała Olejnikowa w "kropce nad i". Pierwszy raz pozytywnie odebrałam jej zachowanie w tym programie. Wypowiadanie owych rewelacji jakie działy się przy jego udziale w rządzie jest żenujące. W jakiej był niemocy, że wcześniej nie mógł o nich mówić. Gdzie ta uczciwość, którą obecnie prezentuje. Zaobserwowałam pewien scenariusz, jaki ma miejsce od dłuższego czasu w polityce, a w zasadzie jaki pisza sobie politycy, którym dzieje się "krzywda". "Trzepią co im ślina na usta przyniesie", ukazują różne sensacje, oskarżenia wobec innych byle nie oni byli winni, a w momencie, gdy prawda wychodzi na jaw nie ponoszą żadnych konsekwencji. "Szmacą" się na potęgę ale w następnych wyborach lud im wybacza i zowu są wybierani - koło zamknięte. Wiem, że trudno wybrać uczciwego zwłaszcza, że oni w kampani wszyscy są kryształowi, szczególnie ci z pierwszych miejsc na liście (cwaniacy, wieczni działacze, zasłużeni, etc.) Prawi ludzie najczęściej w politykę się nie bawią i koło się zamyka. Szczególnie groźni są tacy jak Kaczmarek - nie stali w uczuciach. Jak jestem na piedestale jest o.k. ale jak coś nie tak to pluj we własne gniazdo. Zaznaczam, że nikogo nie bronię, szokuje mnie już od dawna to co się dzieje w polityce naszego kraju, ale nie bardzo wiem kogo za to winić - czy obrażalskich czy zdesperowanych. Faktycznie dzisiaj już nie wiem komu wierzyć a to takie ważne, ponieważ zbliżają się wybory - musi do nich dojść jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Re: Niech Janusz Plotkarz-Kaczmarek 23.08.07, 13:09 wreszcie zamknie ten swój czerwony, plugawy, zakłamany RYJ! Niech się rano przeglądnie w lustrze i zobaczy, jak wyglada czlowiek- szmata czyli Flanela. Ja na miejscu jego żony i dzieci wyrzekł bym się faceta i wywalił go z domu na zbity pysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Manfred, ale zarobisz pisiaków! 23.08.07, 13:17 Od rana już tu siedzisz, jak widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
czort51 Re: Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą prz 23.08.07, 12:31 Hitler po dojściu do władzy przez dłuższy czas budował tajną policję i tajne struktury armii. W pewnym momencie wystarczyło ogłosić nabór do armii, były struktury dowódczo-sztabowe. W ciągu krótkiego czasu Niemcy stały sie najpotężniejszym mocarstwem. Z podobnego założenia wychodzili pisowcy. Niestety demokracja nie dopuściła do nocy "ostrych noży". Co prawda starano się usilnie zastraszyć społeczeństwo: powołano CBA, zlikwidowano WSI i obsadzono nowe stanowiska swoimi ludźmi o wartościach BMW, to nic, że nie było i nie ma ochrony kontrwywiadowczej na misjach. To nic, że giną cywile, to nic, że naczelny wódz prezio nie oddaje honorów sztandarom wojskowym (mając w d... to wojsko), komandir MON twierdzi, że starzy zasłuzeni emeryci wojskowi dawniej służyli tylko po to by mieć profity, nie zaś z obowiązku. Cyrk sie kręcił. Aż tu nagle Kaczmarek odkrywa niecne plany szumowin pisowskich. PseudoCezar Kaligula-Dorn niczym Stalin broni swojego stanowiska i tyłków kolesi nie dopuszczając do powstania komisji śledczych (gdyby tak mieć NKWD) > być może na straży postawi Sabe. Przy tym zachowuje sie jak prostak i cham spod budki z piwem. Wstyd panowie pisowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 13:32 Panie Jarosławie Wałęsa, niech Pan nie pyta imć Ziobry, bo to urodzony kłamca. No, chyba,że po 5 miesiącach aresztu wydobywczego. Wtedy, kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
2107bilin Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 15:06 To wszystko jest niezmiernie smutne,i wręcz odrażające!Jak może władza tak zniszczyc wszelkie zasady?Wco jeszcze mamy wierzyć? Jaka jest przyszłość? KRYS. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 2107bilin 23.08.07, 16:45 2107bilin napisała: > To wszystko jest niezmiernie smutne,i wręcz odrażające!Jak może > władza tak zniszczyc wszelkie zasady?Wco jeszcze mamy wierzyć? > Jaka jest przyszłość? KRYS. Nie lam, sie jak chamski scyzoryk. Masz przeciez wyjscie z sytuacji. Uwierz Kwasniewskiemu, Szmajdzinskiemu, LiD i SLD - i od razu zrobi ci sie rozowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 17:10 Powołanie bezstronnych komisji jest potrzebne a winni ukarani przez TS. Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 23.08.07, 18:53 odezwaly sie kalkomanie,ksera P z p r jedynej wiarygodnej a my spokojnie poczekamy jeszcze te 2-3 pokolenia az wymra czerwone kruki i dopiero bedzie kraj nasz dla Polakow no i oczywiscie wybieramy P i S ,ktory samodzielnie dokonczy porzadki a co.. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz A dla mnie szokujące jest... 23.08.07, 21:23 nie to, CO wypływa z posiedzenia sejmowej speckomisji, ale to ŻE wypływa. I nie chodzi mi o to, że takie czy inne informacje są niewygodne dla tych czy innych osób, bo to mi akurat smętnie zwisa i powiewa. Ale jeśli specjalnie dobrani posłowie ze specjalnej komisji nie potrafią w tym wypadku utrzymać języka za zębami, to czy w ogóle ktokolwiek powinien w ich obecności mówić o rzeczach poufnych, nie mówiąc już o tajnych, mających znaczenie dla bezpieczeństwa państwa? Jaką mamy gwarancję, że posłowie PO, SLD czy Samoobrony nie wynoszą tajemnic dzieląc się z nimi z agentami Putina, Merkel czy innymi? Jak nie znoszę Dorna, tak uważam, że miał rację przerywając przesłuchania, bo pleciugi ze speckomisji, zwłaszcza z koalicji PO- SLD, nie są godni zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: co.ty.powiesz 24.08.07, 03:34 Masz absolutna racje. Nistety, opozycja sobie robi jaja z obowiazku tajemnicy. Te "kontrolowane" przecieki to hanba! Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Szmajdziński: Zeznania Kaczmarka świadczą przec.. 24.08.07, 17:06 Ten cały cuchnący pisowski układ trzeba spuścić do kanalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rosolina 24.08.07, 19:30 rosolina napisał: > Ten cały cuchnący pisowski układ trzeba spuścić do kanalizacji. To raczej ciebie nalezy spuscic, komuszko! Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: rosolina 25.08.07, 17:02 Wg.ciebie kto nie jest za PiS-em to jest "Komuch"!!Mylisz sie-moze byc poprostu normalnym czlowiekiem,ktory nie nabral sie na te bzdury i nie chce tych ludzi "samej dobroci" i "solidarnego panstwa"(zreszta z kim solidarnego??)W kazdym demokratycznym panstwie jest partia rzadzaca i partie opozycyjne.I to jest NORMALNE!!nienormalne jest obrzucanie blotem opozycji i popierannie "jedynej slusznej linii partii i jego przywodcy".Skad ja to znam??To chyba byla PZPR??? Odpowiedz Link Zgłoś