bokassa Co Kaczmarek powiedział speckomisji? 25.08.07, 12:58 Ciekaw jestem bardzo jak to środowisko Gaziety zachowuje sie np. w pubie po pracy,gratulują sobie tych świetnych kłamstw,zazdroszcza najwiekszej szui dodatkowych pieniędzy i premii,patrzą z niekłamanym podziwem na aktualnego mistrza kłamstwa,czy raczej nie mowią o pracy i kazdy myśli odrugim jaki to łajdak i liczy czas do spłacenia kredytu za dom,bo póżniej będę już wolny i przestanę się szmacić. Ale potem jest chęć na nowy samochód wczasy na Malediwach i szmata dziennikarską i człowieczą zostaje się na wieki. Ciekaw jestem tych rozmów z e swoimi żonami,narzeczonymi i kochankami,z dziećmi które cos już rozumia,czy w domach jest radość,że dobrobyt jest z ludzkiego ku..twa,czy dzieci maja tego swiadomość,czy żony wrońskiego ,kurskiego,gadomskiego,czecha,stasiaka patrza na mężów zpodziwem jak walcza bohatersko o demokrację,czy z obrzydzeniem daja im dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Co Kaczmarek powiedział speckomisji? 25.08.07, 12:58 bolszewicy z pis to koniec , odchylenie trockistowskie w lonie waszej partii ja rozbilo sztandar pis wyprowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Co Kaczmarek powiedział speckomisji? 25.08.07, 13:00 To sprawdza moje odczucia od dwu lat Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 To jakiś Horror!!!! 25.08.07, 13:11 Oczywiste jest że Kaczyńscy zaplacą cenę najwyższą,niebyt polityczny!Cala ta "wierchuszka" pisowska powinna być przebadana psychiatrę,bo jedynie lekarz jest w stanie mi wytlumaczyć motywy dzialań tych psychopatów! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Panno Zbysiu pąsowousta, 25.08.07, 13:27 pani już dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Co Kaczmarek powiedział speckomisji? 25.08.07, 18:04 Fascynują mnie domentarze dotyczące czegoś, czego nikt nie może znać bo jest tajemnicą. Przypomina mi to czasy, gdy za niechlubnej pamięci Gomułki komentowano filmy, których w Polsce nie wolno było oglądać (telewizji satelitarnej ani video nie było). PiSiurki tym właśmnie żyją i atmosferę tamtych czasów pragną odtworzyć. ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś