kuciapka1948 28.08.07, 13:29 Co mnie qu.. obchodzą jakieś szczątki jakiegoś cara. Gdyby to były szczątki Kaczyńskich, Ziobro, Dorna i innych ciuli z PiSu to by mnie to interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trisania Dzieci cara odnalezione? 29.08.07, 11:39 Świetnie, nareszcie ci wszyscy zwolennicy teorii spiskowych zamilkną. Nikt z rodziny carskiej egzekucji wtedy nie przeżył, a te wszystkie historie o cudem uratowanej Anastazji były z palca wyssane. Przynajmniej jeden epizod w historii będzie zamknięty :) ~~ Anako Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Dzieci cara odnalezione? 29.08.07, 15:23 To jest właśnie myślenie lewizny. Żadnej przeszłości, żadnych korzeni. Wybierzmy przyszłość. Powinieneś być piczko(kuciapko) zainteresowany bo to właśnie duchowi przywódcy partii którą popierasz kazali te dzieci pozabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
nonentity Re: Dzieci cara odnalezione? 29.08.07, 21:37 ... to na jaką cholerę czytasz artykuł?... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Brawo moderator !!!!! 29.08.07, 21:50 Takim wpisem zaczynamy ! Brawo ROFL kuciapka1948 napisał: > Co mnie qu.. obchodzą jakieś szczątki jakiegoś cara. > Gdyby to były szczątki Kaczyńskich, Ziobro, Dorna i innych ciuli z > PiSu to by mnie to interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś