gregsmile to będzie 15 mln eur dla Polski nie dla Rydzyka! 29.08.07, 18:54 Panie Owsiak, TV Trwam czy Radio Maryja są dla tych, którzy tego słuchają i ogladają. Pan nie musi. Ja też tego nie słucham i nie oglądam. Ale jest dużo ludzi, którym się to podoba. Te 15 mln eur Rydzyk będzie musiał przeznaczyć na swoją wyższą szkołę medialną. Ja nie chciałbym na takie studia uczęszczać, ale sporo młodych ludzi jednak się tam szkoli. Zapewne ta szkoła robi młodym ludziom trochę inne dostrzeganie religii, ale większość z tych ludzi nie znajdzie pracy w mediach Rydzyka. To będą wyszkoleni redaktorzy i specjaliści medialni, którzy po zrzuceniu katolickich ciuchów studenckich normalnie odnajdą się w codziennym życiu. Ci co się nie odnajdą dostaną nauczycielami religii w szkołach albo skończą z "termometrem" na naukach przedmałżeńskich. To już ich problem! Znam wiele osób po katolickich szkołach i święte to one nie są! Pozdrawiam studentów KULu, studentki szczególnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: to będzie 15 mln eur dla Polski nie dla Rydzy 29.08.07, 18:58 gregsmile napisał: tak zalganego shitu jak twoj to dawno nie czytalem,demagogia dla ludzi z IQ ponizej 60 chyba? chyba sam nie wierzysz czlowieku w to co napisales??? jedyna prawda to ze sa fajne dupy wsrod studentek kul-u ,sam znam jedna niezla sztuke:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: to będzie 15 mln eur dla Polski nie dla Rydzy 30.08.07, 00:33 taaa z pewnoscia priorytetowa kasa na 65. uczelnie w Polsce sie przysluzy Polsce i napewno zlodziej Rydzyk sie z niej rozliczy jak z kasy za stocznie gdanska. buhahah nie moge ze smiechu. na tej wspanialej uczelni studenci sie dowiedza, ze prezydentowa to czarownica i powinna sie poddac eutanazji a UE, ktora ma dac kase, to projekt szatana i kolejny rozbior Polski. taaa rydzyk napewno bardziej sie przysluzy Polsce niz projekt Owsiaka ratujacy zycie. czy jakis moherowy debil moze mi wytlumaczyc, ze jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: to będzie 15 mln eur dla Polski nie dla Rydzy 30.08.07, 17:13 gregsmile napisał: > ..Te 15 mln eur Rydzyk będzie musiał przeznaczyć na swoją wyższą > szkołę medialną... > ...To będą wyszkoleni redaktorzy i specjaliści medialni, którzy > po zrzuceniu katolickich ciuchów studenckich normalnie odnajdą > się w codziennym życiu... > A po co mają zrzucać "katolickie ciuchy" , przecież jedno drugiemu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: szkoda -mialy isc do kieszeni Jurka hare,hare 29.08.07, 19:00 kelob3 napisał: > j/w szkoda...poszlyby na szczytne cele a nie szkolenie janczarów i faszystow rydzychujka..,ale byc moze jeszcze nie wszystko stracone,ue na bank cofnie ta dotacje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor jesteś z Sekty Rydza kapusiu z SB...???...: 29.08.07, 20:45 Wokół Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 19:06 Temu kretynowi rydzykowi to kopa w dupe a nie kasa z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 19:07 Rydzyk to kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 ludzie, spoko, KE juz tym sie zajela !!!! 29.08.07, 19:10 dostanie 15 mln wirtualnych ale nie realnych, poszedl ty w buraki rydzu przebrzydly Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Rydzyk ! oddaj pieniądze zabrane stoczniowcom ! 29.08.07, 19:27 czy ta kanalia jest naprawdę nietykalna ? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Rydzyk ! oddaj pieniądze zabrane stoczniowco 29.08.07, 19:57 Ty urbanoidalny gudłaju, czy to twoje pieniądze ? Na pewno nie twoje no to, że zacytuję klasyka, "spieprzaj dziadu !" Dla twojej wiedzy, choć nie wiem czy zostało ci coś jeszcze w tym wypranym przez urbanową propagandę mózgu, Radio Maryja po sprzedaży stoczni przez rząd ogłaszało w swoich programach komunikat o możliwości odzyskania datków na stocznię. kto chciał mógł pieniądze odzyskać, sto razy była już o tym mowa tyle że takie patentowane głąby jak ty nic nie kumają. Odpowiedz Link Zgłoś
sigmapi Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 19:56 Paranoja, życie ludzkie mniej warte niż szkółka diabelska! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
aforembs Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 19:58 Przeciez Kazde Dziecko to Wie ze IV Rzeczpospolita to Panstwo Klerykalne!!! Nikt ojca rydzyka (malymi literami przez szacunek jakim go darze - kutasa!!!) Nie Ruszy!!! Moher Czuwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 21:19 Dwa pytania: Ile masz dzieci? Jakich pierdół ty ich uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
belunia10 Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 19:59 Bardzo się cieszę że p. Owsiak to nagłośnił. O.Rydzyk krytykuje Unię, ale po kasę rękę wyciąga, szkoda mówić, szopka nie tylko w tym temacie. Premier Kaczyński głuchy na obraźliwe słowa Rydzyka, bo honor nie ważny, ważne poparcie elektoratu o. Rydzyka, stąd obietnice dotacji dla uczelni o. Rydzyka, wstyd i hańba.Mdło sie robi patrząc na poczynania obu ,Kaczyńskiego i Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 20:15 No widzisz jak cię Gazeta zmanipulowała? Każda uczelnia może wystąpic o dofinansowanie - wystarczy po prostu złożyc wniosek. Cała reszta to "przesądy światło ćmiące". A po "unijne" pieniądze jak najbardzej trzeba rękę wyciągać skoro płacimy składki członkowskie. Podlicz lepiej, czy jesteśmy już na plusie, tzn czy wyciągneliśmy więcej niż do tej pory wpłaciliśmy, bo za Belki z pozyskiwaniem przyznanych nam juz "dotacji" unijnych było strasznie kiepsko - jakieś 2% przyznanych kwot rocznie. Dopiero ten rząd tę sytuację poprawił. Zamiast więc krytykować Rydzyka, że chce stworzyć nowy wydział na uczelni, lepiej pisz do Owsiaka, żeby poprawił swój spartaczony wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 20:32 kler powinien mieć zakaz prowadzenia działalności gospodarczej i szkoleniowej. Przykład krzyżaków powinien odcisnąc większy ślad na polsce obecnie kler wyciaga lape po dofinansowanie na budowy kościołów, na ziemie rozlnicza - czy ktoś z was kiedykowliek sprawdził ile jej jest w ich łapach? jestem za Jurkiem kolejmy Maybach w kraju nie jest nam potrzebny- zwłaszcza że moherowe berety stac na składki na radio maryja anie stac na jedzenie czy opiekunki EWA Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 20:57 A dlaczegóż to? Kler to przecież wolni ludzie żyjacy w wolnym kraju, przynajmniej tak nam to SLD ostatnio delkarowała. Ja bym raczej postulował wprowadzić zakaz jakiejkolwiek działalnosci partiom i ugrupowaniom wywodzącym się z byłego PZPR. Oni przez ponad pół wieku ciemiężyli i grabili naród - czy ktoś z was kiedykowliek sprawdził ile jej jest w ich łapach? Jurek to złosliwy gnojek, który nie może ścierpieć, że Rydzyk powiedział kilka słów prawdy o jeko Przystanku Woodstock i nie zamierza go teraz przeprosić. Ten jego list otwarty to tylko stek insynuacji, bo przecież te dwa przypadki nie mają ze sobą nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ej moher a czaisz to: 30.08.07, 00:37 "Szkoła znalazła się na rządowej liście inwestycji kluczowych, które dostaną w latach 2007-13 pieniądze unijne bez konkursów." wniosek to sam zloz do swojego lekarza rodzinnego o wyslanie cie na jakies badania psychiatryczne z powodu twojego utrudnionego kontaktu z rzeczywistoscia jak nie widzisz roznicy pomiedzy zlozeniem wniosku a powyzszym cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: ej moher a czaisz to: 30.08.07, 01:20 Po pierwsze to, że zapisujesz mnie do moherów pozwala mi cię nazwać czerwonym kundlem, wzglednie burą suką. Po drugie co cię tak podnieca - "rządowa lista inwestycji kluczowych"? Widzisz jak łatwo Wyborcza manipuluje takimi burymi sukami jak ty? Wystarczy rzucić takie sformułowamie, by suczki ujadały jak przy cieczce. Każda uczelnia mogła się dostać na tę listę, wystarczyło złożyc wniosek. Do budy burku! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 01:38 ten rzad ci cos poprawil ? dziwne ze dzieki Kalacie trzeba bedzie zwrocic przyznane jej srodki na szkolenia bo nie umiala ich wykorzystac. poczytaj troche. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 04:00 uookasz napisał: > ten rzad ci cos poprawil ? Ze środków unijnych przyznanych Polsce na lata 2004-2006 rząd Belki wykorzystał ok 4%, do maja 2007 wykorzystano 46% - wzrost o 42%. Dziwne co? Jak śmiał?! Wbrew oficjalnej linii Michnixu. Trzeba tym wiecej pluć i manipulować! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Lepiej niech Unia da tę kasę bo ... 29.08.07, 20:30 ... inaczej pójdą na to pieniądze z budżetu IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Telegazeta TVP:"Norwegia nie chce wspomóc Owsiaka" 29.08.07, 20:32 Str. 110 tytul: "Norwegia nie chce wspomóc Owsiaka". Zadzwonilem, zapytalem czemu kłamią i właśnie zmienili na "Fundacja Owsiaka nie otrzyma pomocy". Wow! P.S. może z pracy (telewizji) wyszedl wlasnie ktos od Rydzyka i mozna bylo zmienic? P.S.2. jesli tamten klamliwy tytul nie byl celowo, to jeszcze gorzej - swiadczyloby to o tym, ze redaguja telegazete amatorzy, ktorzy nie rozumieja czytanych tekstow. P.S.3. jest jeszcze inne wyjasnienie - zaciemnienie sprawy zredagowano w PAP. zas w telewizji bazuja tylko na "odzyskanym" PAP oraz na mediach Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Stoczniowy sekret Rydzyka...: 29.08.07, 20:41 Stoczniowy sekret Rydzyka Trwające kilka miesięcy śledztwo dziennikarskie doprowadziło do odkrycia nowych faktów w sprawie zbiórki pieniędzy na ratowanie Stoczni Gdańskiej. „Toruńskie media” podkreślają, że wszystko zostało już dawno wyjaśnione, jednak materiały, do których dotarliśmy, przeczą tym zapewnieniom. Sprawa pieniędzy ze zbiórki na ratowanie Stoczni Gdańskiej wciąż pozostaje jednym z największych sekretów dyrektora Radia Maryja, ojca Tadeusza Rydzyka. Pieniądze zniknęły. W numerze „Gazety Polskiej” z 11 lipca 2007 r., opublikowaliśmy listy przewodniczącego komitetu ratowania stoczni, kapitana Żeglugi Wielkiej Bolesława Hutyry, skierowane do dyrektora Radia Maryja. Hutyra domaga się w nich od ojca Rydzyka i osób związanych z Radiem Maryja, m.in. b. Edwarda Frankowskiego i ojca prof. Alberta Krąpca, wyjaśnienia niejastej sytuacji funduszy zebranych na ratowanie stoczni. W odpowiedzi spotkał go brutalny atak, przeprowadzony przez otoczenie ojca dyrektora. „Jestem zmuszony prosić o pomoc w uzyskaniu szczerej rozmowy z O. Dyrektorem Radia Maryja, gdyż od maja 1997 r. takiej możliwości nie miałem.” – czytamy w jednym z listów. –„Napotkałem jednak kategoryczny sprzeciw i nieszczerość oraz fałszywe pomówienia mojej osoby…”. - Ojciec nawet po atakach ze strony ludzi Radia Maryja, usiłował sprawę wyjaśnić wewnątrz środowiska, troszczył się o radio – mówi Tomasz Hutyra, syn Bolesława – Ludzie Rydzyka potraktowali go niesprawiedliwie i brutalnie. To było dla nas piekło. - dodaje. Według dokumentów, którymi dysponujemy, Feliks B. Pieczka oraz Zbigniew Sulatycki oskarżali Hutyrę o współpracę z SB oraz WSI, co doprowadziło do utraty zaufania potrzebnego do sprawowania prez niego funkcji Przewodniczącego Społecznego Komitetu Stoczni Gdańskiej. W „Gazecie Polskiej” z 18 lipca 2007 r., zamieściliśmy listy, które bronią Hutyrę przed niesprawiedliwymi atakami. Ich autorami są: duszpasterz ludzi morza, o. Józef Krok, a także przyjaciel rodziny, Andrzej Bugajski, który w 2005 r. zginął w wypadku razem z Hutyrą. - Ojciec wspólnie z dwoma osobami jechał na spotkanie z ministrem skarbu. Spotkanie miało dotyczyć sytuacji Stoczni Gdańskiej. Wszyscy zginęli – mówi T. Hutyra – Nie chcę nikogo winić, faktem jest jednak, że szczegóły wypadku byłby bardzo dziwne, a przez śmierć ojca stracona została Stocznia Gdańska, a także szasna na wyjaśnienie tajemnicy zbiórki. Pozostałe osoby, które mają wiedzę na ten temat, to ludzie z najblizszego otoczenia ojca dyrektora. Nabrały one wody w usta – dodaje. Publikujemy listy Bolesława Hutyry do ojca Tadeusza Rydzyka, prywatny akt oskarżenia skierowany przeciwko Bronisławowi Pieczce i Zbigniewowi Sulatyckiemu wraz z odpisem protokołu sprawy pojednawczej. Ponadto zamieszczamy oświadczenia dotyczące posądzenia Bolesława Hutyry o współpracę z SB i WSI. W najbliższych dniach będziemy także przedstawiać kolejne dokumenty i fakty w sprawie Radia Maryja i przemysłu stoczniowego. Przemysław Harczuk Piotr Łuczuk (Gazeta Polska) Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 22:16 To już wiem, za co kaczystan służalczo przehandlował swe wyborcze głupoty... Przecież ważniejszy jest głos ogłupionych przez rydzyka moherowych starców, będących na naturalnym wymarciu, niż dobro Ojczyzny ... Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 06:41 Nie rozumiem - szkoła przyjmuje starców? Na wymarciu? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Owsiak - brat łata, własnoręcznie przyszywa się do 30.08.07, 17:07 ...własnoręcznie usiłuje się przyszyć do wielkiego człowieka, smarując swoje listy przypominające przestepczą grypsere. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Almagusiu ja ci radzę ty się połóż ja ci wsadz 29.08.07, 23:20 Obłuda! Och Tyyy…))))) Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) A gdy baba za nim goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki może oddasz swoje wdzięki??? Ale najpierw duże datki zanim z siebie zdejmiesz szatki. W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiORki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 29.08.07, 23:21 Od kiedy do publicznej uczelni dokłada państwo, skoro możliwość korzystania z oferty ośrodka nie jest dana wszystkim obywatelom? Może zaczniemy finansować budowanie prywatnych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
7eki Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 00:51 jednej rzeczy nie moge zrozumiec. za co mozna nie lubic Owsiaka ? To jest poprostu gosc. malo jest takich jak on. dzieki niemu masa ludzi jest szczesliwa... a rydzyk ? jest potrzebny ludziom jak gluchemu walkman... Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Jurek rób swoje 30.08.07, 01:39 dzis próbowałam do art Maluchy w kolejce do inkubatorów wiadomosci.wp.pl/kat,17511,wid,9156953,prasaWiadomosc.html dodać komentarz chwalący Owsiaka za jego inkubatory - żaden z moich 3 komentarzy nie ukazał się. Moderator uznał, ze Owsiak ma nie istnieć. I to jest prawdziwy problem. Ja rozumiem, że ktos ma plan Rydzyk - prezydentem; Jankowski premierem; Głódź ministrem wojny tylko moze nie wszytskim po drodze w tę jedyna słuszna stronę. Ja nie życzę sobie, żeby z mediów znikały kolejne osoby, zeby moja opinia nie istniała, zeby kasa była przydzielana wg kryterium niejasnego. Dobrze, ze dowiadujemy sie co się dzieje. Może komus sie podoba, ze Orkiestra nie dostała pomocy i nie usunieto błędów we wniosku. Może ja oczekuję od mojego państwa zbyt wiele? zeby był taki urzędnik który pomoze usunać błedy organizacji popieranej przeze mnie i 40mln moich rodaków. Może przestaliśmy mieć wpływ na nasze państwo i ktoś się podzielił poza nami Polską. Moja rada - od dziś przestać używać tytułów koscielnych w normalnym zyciu, to sa obywatele i dobrze im robi normalne traktowanie. W szkole też dobrze by było gdyby byli nauczycielami a nie duchowymi zawłaszczaczami - kto chce niech się modli do Pana Boga i to w czasie wolnym, w pracy i w szkole i w interesach to są zwykli obywatele, którym grzecznie należy mówić dzień dobry jak każdemu innemu człowiekowi. Czasem sami budujemy nadmuchane bóstwa, które sięgają po władze i kasę. Jurek trzymaj się, z Tobą są miliony i musimy wierzyć, ze "nie znaczymy mniej niż zero", żeby nie wiem co wypisywali, my jesteśmy i Orkiestra to nasza sprawa. Trzeba w życiu wiedzieć co jest ważne co ma sens i czego trzeba bronić jak honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No właśnie o godność tu idzie... 30.08.07, 08:18 Zauważ jeszcze bystrzaku, że to Owsiak napisał ten haniebny list do o. Rydzyka, nie odwrotnie i nic tego nie jest w stanie usprawiedliwić, nawet ta cała jego paracharytatywna działalność. Działalność która w istocie nie jest łatwa dla wielu do jednoznacznej oceny i w tym tkwi jej diabelska i niszczycielska moc. Czasem jednak diabeł się odsłania i wtedy widzimy kto zacz. Jutro będzie przepraszać że się uniósł ale to już nie zmieni tego co się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietasz12 Brawooooo Jurek!! Jestes debesciak! :-) 30.08.07, 03:07 Brawooooo Jurek Wielkie Serce! Tak trzymaj! Nie daj sie tej polskiej zawisci, zgniliznie, obludzie i czarnowidztwu! W Polsce naszczescie zyja tez ludzie wrazliwi i przyzwoici :-). Tacy tez sa. ZAPEWNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Brawooooo Jurek!! Jestes debesciak! :-) 30.08.07, 04:09 zapamietasz12 napisała: > Nie daj sie tej polskiej > zawisci, zgniliznie, obludzie i czarnowidztwu! Przecież ten jego list otwarty to właśnie zawiść, zgnilizna, obłuda i czarnowidztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 08:51 Niema obawy.Jesli nawet Unia nie przyzna dotacji Rydzykowi,to nasze ukochane swieckie panstwo przyzna mu forse na otarcie lez.To niewazne co on tam belkocze.Wazne,ze poprze PiS w wyborach.A Owsiak?? Owsiak jest krewnym szatana i trzeba go zniszczyc,bo to co on robi jest sprzeczne z nauka kosciola i satanistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: tak kolego, dla dzieci nie ma, ale dla transw 30.08.07, 09:38 transwescytów... masz lat 5? nie, no chyba trochę więcej. wiesz mniej wiecej co chcesz przekazać ale jeszcze nie potrafisz tego wyartykuować. nie przejmuj się. ja jak byłem mały mówiłem "harate" zamiast "karate" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilozzo Wierny pies propagandowy Jacka i Placka 30.08.07, 09:48 dostaje to na co pracował..ech szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 10:14 Unia Europejska powinna być jak najszybciej rozwiązana albo przekształcona tylko na strefę wolnego handlu i otwartych granic i można jej wiele zarzucić, ale niestety nie libertynizm jak to mądry Owsiak pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Owsiak do ... w konwencji rwania kasy. 30.08.07, 17:04 Wiem kto to jest Owsiak i nie mogę patrzeć na tego czołowego prymitywa PRLu. Cwaniak znany z "rwania kasy", w swoim języku i ze swoimi cwaniaczymi kryteriami zwraca się do powszechnie szanowanego w Polsce człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
bondkowski Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 10:27 POPARCIE DLA OWSIAKA!!!! PEŁEN SZACUNEK I RESPEKT !!! KOMPROMITACJA MINISTERSTWA....ŻENADA... Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 11:43 RYDZYK ANTYCHRYST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Owsiak do Rydzyka: Gratuluję wyrwania kasy 30.08.07, 12:13 Serdeczne dzięki Panie Jurku, za kilka słów prawdy o niejakim Muchomorku Jadowitym i Pazernym (bardzo), przebranym za zakonnika! Wreszcie na tzw.łamach kilka cennych wiadomości. A krętacze z gadzinówki TV1 już się tłumaczą. Hej, niebawem wylecą z roboty, a Muchomorek i nie przyjmie, bo nie lubi płacić. Bo on taki raczej "bierut", a nie "dajut". Wyjadą najpewniej do Korei Północnej. Tam takich docenią! Odpowiedz Link Zgłoś
toxicf CO ma Kwaśniewski do Rydzyka 30.08.07, 12:23 O. Tadeusz Rydzyk nawamawiał, do głosowania przeciwko wejściu do Unii. Nie udało się, więc przystosował się do istniejącej sytuacji. I bardo dobrze. Jest obywatelem IV RP i może korzystać z dobrodziejstw (nawet z dotacji unijnych) tak jak każda inna osoba. Czyżby wg np. Gazety Wyborczej byli "równi i równiejsi"? Przypomina mi to sytuację z wyborami prezydenckimi. Głosowałem na innychm, a wygrywał pan Aleksander Kwaśniewski. Królował w naszym kraju dłuuugi czas. I co miałem robić? Wyjechać z Polski, bo rządził ktoś, kogo nie darzyłem sympatią? Dzisiaj takim Kwaśniewskim dla Rydzyka jest Unia Europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Ładnie wygląda ten kompleks akademicki. 30.08.07, 17:00 O.Rydzyk nie zmarnował naszych pieniędzy. Gdyby Polska miała więcej takich wybitnych obywateli jak O.Tadeusz Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 zyd Owsiak walczy z katolicyzmem na wszelkie sposo 30.08.07, 18:04 malo sie nie udlawi gudlajska brodka. Oto katolicyzm jeszcze trzyma sie mocno,mimo owsiakowych prob "wyzwolenie " polskiej mlodziezy na spedach rockowych,gdzie obce cywilizacyjnie ruchy kriszna maja swoje stale miejsca. Owsiak jest z innej cywilizacji. aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś