firmland Re: Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem po 29.08.07, 19:23 ale sugerowałes dlatego sie teraz nie wykrecaj Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Dobrze ze slyszalem co mowi Marcinkiewicz... 29.08.07, 19:23 Dobrze ze slyszalem co mowi Marcinkiewicz na wlasne uszy... Chyba przestane porownywac co Wyborcza napisala na jakis temat, zreszta i tak juz jest dopiero ktoras w kolejnosci. Awans jej raczej nie grozi... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Cokolwiek powiesz, może być użyte przeciwko tobie 29.08.07, 19:31 przez "Fakt" i opozycję. Nie wie o tym premier, he? Albo papla bezmyślnie niczym przekupka, albo papla świadomie... Albo się ma charakter, albo nie ma się... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 W każdym przpadku dostarcza amunicję opocycji... 29.08.07, 19:34 A to jest niewybaczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 29.08.07, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: gamon0... ty esbecki bękarcie! 29.08.07, 20:37 Kraliku znowu się o.....i cuchniesz...jak czuchnows...i Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Kaziowi zaraz szybko zmiekla rura... 29.08.07, 19:44 jak sie zorientowal ze robote w Londku moze stracic przez gadanie glupot Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Kaczyński, Ziobro..podłe sukinsyny... 29.08.07, 19:58 pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
szalony-kefir TVN = manipulacja 29.08.07, 20:06 W zasadzie już dawno powinni się przechrzcić na Tusk.V.N bo jak się ich ogląda to można odnieść wrażenie, że prowadzącymi nie są niezależni dziennikarze tylko aparatczycy z Platformy i LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
johoho Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem pods.. 29.08.07, 20:13 Czy to jawa czy sen jeno co przepadnie skoro świt ? ulubiony periodyk Wybiórczej - Der dZIENNIK wydanie środowe z 29.08.07 na pierwszej stronie ex premier K.M. w wywiadzie z Majewskim i Reszką twierdzi coś wręcz odwrotnego.Przy pomocy pochrząkiwań potwierdza iż wie o tym z 3-ech niezależnych źródeł i w konsekwencji porównuje Polskę do orwellowskiego państwa totalitarnego. A w parlamencie Indii nawalali się krzesłami.Już to widzę Giertych niczym Podbipięta z rurką od kaloryfera w mocarnej dłoni.A obok niego Kalisz jako Czerwony Zagłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem po 29.08.07, 21:03 A tak apropos...co forumowe bydło powie gdy okaże się Jarek też był podsłuchiwany....pewnie że współżył z kotem...oralnie...dobre klimaty forumowych kralików... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Wedlug lewicy -ofiara kaczyzmu... 29.08.07, 21:05 Wedlug normalnych nie byl podsluchiwany.Bo to nie Michnik i Gudzowaty ktorzy podsluchuja wszystkich.Dodam.Z Michnikiem nikt nie chce gadac.Ostatnio sprawdzono go elektronicznie przed wywiadem z wloska prasa.Normalne.Postkomunista zapoczatkowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec podwójna moralność 29.08.07, 21:12 rano uważałeś że lekarz jest winny pomimo braku dowodów- teraz brak dowodów świadczy o niewinności Ziobry. Czemu elektorat Pisu jest taki głupi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Tak przestraszyć Kazia! 29.08.07, 21:08 Biedaczek ma pełne gacie ze strachu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem pods.. 29.08.07, 21:29 Moze i niemowiles,ale napewno byles! Jareczek musial byc poinformowany! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem po 29.08.07, 21:45 loppe napisał: > "To już nie te czasy że można cos powiedzieć. Dzisiaj media od razu > przerobią dwa słowa na mortadelę." > "Były premier powiedział "Faktom", że "to nie jest wykluczone". > "Żyjemy w państwie Orwella 1984 roku i warto mieć tego świadomość." Biedny Kazik. "Powynaturzał" się zrobiony w konia przez dziennikarza a teraz musi "prostować". Media nie nawidzą czegoś czym nie potrafią posterować i tyle. W obecnym świecie dziennikarskim trwa WYŚCIG SZCZURÓW w którym metą jest faktyczne obalenie rządu. Kto tego dokona dostanie tytuł DZIENNIKARZ ROKU jakś tam rzecz do ręki i fajne zdjęcie. No i da parę wywiadów. ALE TO FAJNE... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Ale premier pana obraził mówiąc, że pan mówił 29.08.07, 21:51 Tak to jest panie Marcinkiewicz z tymi gadułami z PiS , oni powinni pracować w maglu i nawijać jak te baby ... To jest komedia pomyłek ten rząd likwidujący koalicję na zamówienie z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Typowy pisuar.. nie dawno zaklinal sie, ze 29.08.07, 23:14 do polityki nie wróci.. i co? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Marionetkowicz mowi prawde a 29.08.07, 23:51 wszyscy czytali ten artykul. Wielu PT Forumowiczow zwracalo na ten fakt uwage, ale wiekszosc bezkrytycznie, z dzikim wrzaskiem oburzenia dali sie wmanewrowac w medialny "sztos". Kwaczorow i ich ekipy nie wylaczajac. Ludzie! Wiecej zrozumienia czytanych i sluchanych doniesien mediow. Macie sami dowod, jak latwo wami kierowac. Swoja droga, wszelkie ataki na dziennikarke sa bezpodstawne. Ona sugerowala, jednak "malowany premier" wyraznie nie potwierdzil tych sugestii. Poza Msciwie Nam Panujacymi Jedojajowymi takze pozostale oszolomstwo samo wpuscilo sie w kanal. Ale jest juz po sprawie, i "nie ma o co kopii kruszyc". Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Człowiek -guma 30.08.07, 01:17 Bez kręgosłupa i dodatkowo jeszcze obślizgły Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Wystarczy,że kaczor tupnął łapką i Kazik zmiękł 30.08.07, 02:47 Czego innego można się było spodziewać po tej marionetce? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wystarczy,że kaczor tupnął łapką i Kazik zmię 30.08.07, 10:55 Klan Marcinkiewiczów -Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne To po co bylo paplac po proznicy? 30.08.07, 03:19 Ciepla posadke sie dostalo pomimo posiadania jedynie minimalnych kwalifikacji, lepiej wiec bylo siedziec cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Marcinkiewicz: Nigdy nie mowilem ... 30.08.07, 03:24 Jeszcze jeden przyczynek politycznie poprawnych mediow uprawiajacych role Judasza. Wstydzcie sie lewackie przekaziory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Marcinkiewicz-zostaję w Londynie.. 30.08.07, 10:53 Marciniewicz-zostaję w Londynie, tutaj nie siaęgają łapy ludzi z CBA i ABW!!! -Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Marcinkiewicz-zostaję w Londynie.. 30.08.07, 14:51 czyzyk331 napisał: > Marciniewicz-zostaję w Londynie, tutaj nie siaęgają łapy ludzi z CBA > i ABW!!! > > -Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym > wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - > Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z > działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie > ulicy mniejszy budynek sprzedano > za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino > sprzedał za... 3,9 mln zł. > Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa > w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte > na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił > na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo > mieszkaniowe. > Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, > zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, > że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! > Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Zakladam, ze kino nalezalo do gminy/starostwa? Zakladam ze tak. Jesli odbyl sie wolny przetarg, i przetarg nie byl "ustawiony", to wszystko jest ok, mogla byc i przebitka 10,000 procent, co to ma do rzeczy? A dzialka, czy to byla prywatna dzialka czy nalezaca do gminy? Juz w czasie sprzedazy byla warta o wiele wiecej na wolnym rynku, czy dopiero po "odrolnieniu"? Jesli odbyl sie wolny przetarg, i jesli odronineie nastapilo legalnie, to znowu wysokosc przebitki nie ma znaczenia. Nie mniej, jesli zachodzily jakies podejrzenia ze byly nielegalne dzialania to OCZYWISCIE nalezalo sprawdzic. Takich sytuacji w Polsce na pewno bylo dziesiatki tysiecy i malo kora z nich byla porzadnie sprawdzona... No, ale kiedys trzeba zaczac, i nie moze byc tu swietych krow... Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem pods.. 30.08.07, 05:12 To Gazeta pierwsza przytoczyla jako wiarygodna wiadomosc,ze Marcinkiewicz powiedzial ,ze byl podsluchiwany.Obalenie tego Rzadu jest na reke wszystkim,ktorzy maja cos za paznokciami,nie mylic z brudem.Kaczmarek jest wiarygodny,Giertych jest wiarygodny,nawet,ze kiedys byl antysemita,Lepper wiarygodny,dla Gazety wszyscy przeciwko PiS sa teraz wiarygodni i pelni zaufania.Pomozecie!jasne,ze pomozemy Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Marcinkiewicz: Nigdy nie mówiłem, że byłem po 30.08.07, 10:52 -Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś