eva15 Kupą raźniej , zwłaszcza w szambie 31.08.07, 23:41 Zdaje się, że Kaczmarek, mówiąc językiem osławionego ojca dyrektora, wciągnął prasę typu GW, Polityka, partie typu PO, LPR i Samoobrona w niezłe szambo. Jednego zarzutu prokuratura mu nie postawi - gwałtem tego nie robił. Sami chcieli. Ale jakby nie patrzał kupą raźniej, zwłaszcza w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Kupą raźniej , zwłaszcza w szambie 01.09.07, 01:14 eva15 napisała: > Zdaje się, że Kaczmarek, mówiąc językiem osławionego ojca dyrektora, > wciągnął prasę typu GW, Polityka, partie typu PO, LPR i Samoobrona w > niezłe szambo. Jednego zarzutu prokuratura mu nie postawi - gwałtem > tego nie robił. Sami chcieli. > > Ale jakby nie patrzał kupą raźniej, zwłaszcza w szambie. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=58763 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 No to może po kolei. Kto to jest Latkowski.... 31.08.07, 23:49 "Epizod elbląski nie jest być może tak nieważny jak piszesz. Tam Kaczmarek, jako młody prokurator, poznał Latkowskiego (to ten u którego zatrzymano Kaczmarka), bardzo ciemną figurę, a dzisiaj autorytet dla GW i Polityki. Przypomnę kim był Latkowski w tamtych czasach. Najpierw biznesmen - w holenderskich opakowaniach sprzedawał tandetny kolorowy żel do włosów,potem polityk w Elblągu, a następnie zwykły gangster - dzięki kontaktom Nikodem Skotarczakiem, pseudonim Nikoś, szefem trójmiejskiego podziemia związał się z "biznesmenami" ze Wschodu, aresztowano go jako podejrzanego w sprawie o zabójstwo Jana S. (do rozprawy nie doszło z powodu zbyt słabego materiału dowodowego - pomógł Kaczmarek? któż to wie), później był ścigany listem gończym za wymuszenia rozbójnicze. Uciekł za granicę, a gdy wrócił do kraju oddał się w ręce prokuratury i został skazany na 4,5 roku więzienia(odsiedział 17 miesięcy). " Po wyjściu na wolność Latkowski został reżyserem filmowym, dziennikarzem śledczym, oczywiście "niezależnym", m.in. zrealizował serię reportaży dla Polsatu --------------------------- z cyklu:AUTORYTETY GWna Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Spowiedź Kaczmarka - dzisiaj juz bez sensu .. 31.08.07, 23:50 To jednak taki sam klamca jak inni. Minister tej rangi nie moze konspirowac i prowadzic sekretnych rozmow w tajemnicy przed premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Kaczmarek KŁAMCĄ !!!! 01.09.07, 00:14 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=58763 Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 i znowu 1:0 dla kaczora! Wolni,ale niewiarygodni 01.09.07, 00:33 kaczmarek w skarpetkach puszczony:))) Prezes Rady Min. farbowanych LiSów Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald ROTFL 01.09.07, 00:44 mika68 napisała: > kaczmarek w skarpetkach puszczony:))) :) >Prezes Rady Min. farbowanych > LiSów Jasiu... ;) Jakiś Ty głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald A teraz poważnie ;) 01.09.07, 00:48 Oby PO nie miało tak dużej władzy jak PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Re: Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 00:23 Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi a do PiSu mam żal za awans takiej miernoty na tak wysokie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Fakt: PiS za łatwo ufa lizusom. 01.09.07, 03:29 Niestety tutaj rządy PiSu muszą się jeszcze czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Kaczmarek, to wyjątkowy Sukinsyn! 01.09.07, 05:08 Szkoda słów na taką kanalię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie wyjątkowy Sukinsyn!..Ale to WASZ sukinsyn... 01.09.07, 08:40 to układ Szamba-PIS .. Kaczyńscy sami go stworzyli, i palą głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a właśnie WASZ-komuszy!Dekomunizacji trzeba dlateg 01.09.07, 10:34 o! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pierociku znerwicowany, teraz jesteś ciećwierz? 01.09.07, 10:40 he, he, he, mały komuszku-przede mną się nie ukryjesz pierocie6/tlesie01/zgodniku1/manasunta/martakochasld/bart.j etc., etc. Głupota cię zdradza, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz realista1000.. Nie wstydze sie nazwiska... 01.09.07, 10:44 Nazywam sie Janusz Ciećwierz..A ty ? Twoje posty, chamskie i głupie, świadcza o twojej kondycji psychicznej prosze mi sie nie kłaniac ! Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 05:29 Bez wzgledu na wasze intrygi grubymi nicmi szyte my bedziemy glosowali na PiS podobnie jak wieksza czesc Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna kryminalista Latkowski kumplem Kaczmarka ? 01.09.07, 07:43 Kaczmarek zmienil nazwisko na = Łżemarek Sylwester Latkowski (ur. 13 lipca 1966 w Elblągu), polski reżyser filmów dokumentalnych, teledysków i autor programów telewizyjnych. Przez wiele lat nie miał nic wspólnego ze środowiskiem filmowym - imał się różnych zajęć i zawodów, prowadził własne firmy. Spędził kilkanaście miesięcy w więzieniu (za wymuszenie rozbójnicze), Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Kto stworzył ten "układ" ?..Kaczyńscy !!! 01.09.07, 08:38 Wszyscy aktorzy tego spektaklu to ich ludzie! Bracia sie pozarli, a my ogladamy "wojne domowa"........ Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Spowiedź Leskiego 01.09.07, 08:39 "W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej".krzysztofleski Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta O kłamstwach i aferach Ziobro...cisza! 01.09.07, 08:57 spektakl prokuratury, by przykryc afery Ziobro.. Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Re: O kłamstwach i aferach Ziobro...cisza! 01.09.07, 10:38 to prawda !..Ziobro to aferzysta.. Odpowiedz Link Zgłoś
mireky Re: O kłamstwach i aferach Ziobro...cisza! 01.09.07, 17:17 Żadna sprawa którą rozpoczął minister 000 w oparciu o "niepodważalne dowody" nie zakończyła sie żadnymi konkretami. To jest człowiek który bezpodstawnie oskarża innych chcąc ich zniszczyć, łatwo jest rzucić oskarżenie, trudniej udowodnić winę. To największy szkodnik w min.sprawiedliwości w całej jego historii. Jego buńczucznie zapowiadane reformy to gmatwanina nieprzemyślanych działań która przynosi więcej szkody niż pożytku. Ten człowiek kompletnie nie ma wizji. Wszystko co robi jest albo pod publiczkę albo podporządkowane jest parze panującej- ziobro to zwykły sługus tej władzy- cyniczny i zakłamany. Kaczmarek pewnie nie jest czysty,ale władza powinna sie zająć także panem ministrem. Skoro Samosław-Jarosław obiecał kiedyś że każdy na kim jest cień podejrzeń powinien podać się do dymisji to ziobro powinien ją złożyć- po pierwsze dlatego że ministrem nie może być ktoś kto złamał prawo- a przecież podsłuchiwanie leppera w rozmowie służbowej to przestępstwo, po drugie- z moralnych względów- Ziobro narobił bajzlu z dok.G i spadła ilość przeszczepów przez co wiele ludzi straciło życie- odpowiedzialność za to ponosi oczywiście minister 000. Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 Re: O kłamstwach i aferach Ziobro...cisza! 01.09.07, 10:49 prokuratura jest dyspozycyjna.. Odpowiedz Link Zgłoś
qszyho Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 09:53 "Bez wzgledu na wasze intrygi grubymi nicmi szyte my bedziemy glosowali na PiS podobnie jak wieksza czesc Polski." I słusznie. Jak to było? Za III RP Polska stała nad przepaścią, w IV robi olbrzymi krok naprzód :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 10:21 Ten mój hotel, to jedna wielka podsłuchiwalnia ziobrofonowa, wrzasnął rwąc sobie włosy z głowy właściciel! Teraz to chyba tylko idiota u mnie zamieszka! Że też te rządowe palanty, nie realizują swoich chorych pomysłów we własnych norach. Psia krew, przenoszę hotel do Pragi czy innych Budziejowic! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 argumentów brakuje to się hotelu można przyczepić 01.09.07, 15:10 człowieku wyluzuj, po co te emocje każdy hotel ma te systemy dla bezpieczeństwa gości Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 10:28 A różnica między Białorusią, Wenezuelą i Boliwią a IV Rzeszą zwaną IV RP jest coraz mniejsza, mniejsza i mniejsza ...... Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Prokuratura udowodniła, jakie bagno stworzyło PIS 01.09.07, 10:41 Ziobro, przy aprobacie Kaczyńskich , popełnił wiele łajdactw ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 10:44 Przeczytałam interesujacą wypowiedż p.Kaczmarka nt opinii prez. LK o swoim bracie -"Pamiętaj,mój brat,to nie ja". A wszyscy mówią o pdobieństwie panów-blizniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 11:03 Pana Premiera bardzo denerwują ludzie naprawdę bogaci. Bo prawdziwy Polak, powinien być goły, oczywiście z wyjątkiem o.Rydzyka. Ale Pan Premier zrobi z tymi bogatymi porządek. On im zabierze i rozda biednym. Bo taki bogaty, to siada sobie na jacht i ma go w dupie. A biedny, jak przyjdą do niego "ziobrofony", to rżnie w portki i przyznaje się do wszystkiego, co imć Ziobrze przyjdzie do głowy. Jak zabiorą p.Krauze majątek i rozdadzą narodowi, to ja zamawiam taki duży telewizor. Teraz mogę zaśpiewać moją ulubioną pieśń: "Krew naszą długo leją katy idt. Nareszcie maszerujemy prościutko do komunizmu. O cześć Ci tow.Premierze! Bo tow.Premier, wymyślił nowy ustrój społeczny, nazywany komunizmem religijnym, o czym zawsze marzył nasz narodek. Panie Tusk,pogadaj wreszcie z prof.Osiatyńskim, bo Cię wyrolują! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 11:13 do tego "akodo78" : "klamczuszek" to ty jestes.frajerze,ktoremu ten szmatlawiec (gazecisko wybocze) tak latwo robi wodez mozgu.ze wierzysz i powtarzasz takie glupoty. PRECZ Z "GAZECISKIEM WYBORCZYM/KLAMLIWYM" - Vivat Prawo i Sprawiedliwosc - oni wygraja dusze Polakow,bo mowia prawde Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Spowiedź Kaczmarka 01.09.07, 15:23 A Marzec to czasami nie dynda na sznurku gdzieś w jakimś ustronnym miejscu? Jego stan psychiczny z relacji Kaczmarka wiele na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Kaczmarek zmienil nazwisko na = Łżemarek 01.09.07, 16:20 Rozmowa piąta, 13 lipca godz. 20:27 Janusz Kaczmarek opowiada Kornatowskiemu o przesłuchaniu w prokuraturze Zeznawał jako świadek w sprawie wycieku informacji o akcji CBA w Ministerstwie Rolnictwa. Wtedy również, jak twierdzi prokuratura, miał powiedzieć, że nie spotkał się z Ryszardem Krauze w hotelu Marriott. I stwierdzić, że widział się tam z Jaromirem Netzlem, byłym już szefem PZU. Kaczmarek: Słuchaj, będę tylko mówił oględnie. Bo ja dzisiaj byłem przesłuchiwany, zadawano mi dziwne pytania. (...) Rozmawiałeś z tym krewnym? (...) No z tym, wiesz, co żeśmy rozmawiali, żebyś zadzwonił. Kornatowski: Nie Kaczmarek: Aha, no dobra. Kornatowski: Nie, nie przepraszam, Ja z nim rozmawiałem. I umówiłem się z nim na rozmowę (wg prokuratury to dowód na to, że chodzi o Netzla i o to, że miał Kaczmarkowi zapewnić alibi. Na spotkanie z Netzlem Kornatowski umawia się podczas rozmowy pierwszej) Kaczmarek: A to jeszcze lepiej. Kornatowski: Rozmawiać czy nie? Kaczmarek: Wydaje mi się, że tak, ale musisz bardzo uważać, bo ja nie wiem, o co chodzi. Kornatowski: A o niego pytali? Kaczmarek: O różne rzeczy. Kornatowski: Nie mogę mówić, bo... Kaczmarek: Dobra, może podjadę Kornatowski: to tajemnica... O to, byłoby super. Rozmowa szósta, 13 lipca 20:52 Kornatowski dostaje ostrzeżenie od nieznanego - jak dotąd - rozmówcy. Ma powiedzieć "małżonce szefa" (chodzi o Honoratę K. - żonę ministra Kaczmarka), że agenci CBA przyjdą do niej do domu. NN: Proszę tylko słuchać. Mówi pański znajomy od śrub w samochodzie. Od odkręconych. Jest prośba, żeby podjechał pan do małżonki szefa i powiedział, że może mieć gości z CBA. Kornatowski: Dobra. NN: tak, żeby podjechać i krótką informację przekazać. Kornatowski: Dobra, już jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Czy Ziobro ma kota ? 01.09.07, 16:29 To 'slubowanie' Ziobry KACZY-MAREK CHYBA NIE WYMYSLIL,A JAK WYMYSLIL , TO POWINIEN SIE ZABRAC ZA PISANIE KOMEDII. Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski podjelam decyzje, ___bede glosowac na PiS____ 01.09.07, 17:10 SLD ( przefarbowane na LiD) , Samoobora i LPR ( przefarbowane na LiS) to zlodzieje. PO kompromituje sie wypowiedzaimi Tuska i Komorowskiego. wydaje mi sie ze jedyna uczciwa partia to PiS. bede glosowac na PiS - bez zadnych watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: podjelam decyzje, ___bede glosowac na PiS___ 02.09.07, 17:07 zart? Czy glupota? Musi byc jedno albo drugie, innej mozliwosci nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola ziobro i kaczory powinny być pozbawione polskiego 02.09.07, 16:36 obywatelstwa, albo Polskę powinni wywalić z UE. Wybierajcie! Odpowiedz Link Zgłoś