jozue.com 31.08.07, 22:27 To już zdaje się Misja specjalna ujawniła z przecieków od Ziobry, ale nieźle to rozegrali, czekamy na więcej... ;-) coraz weselej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herr_wolf M_A_F_I_A 31.08.07, 22:30 Czy ktoś jeszcze wątpli że w Polsce nie rządzi mafia oligarchów (czyt.układ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: M_A_F_I_A 31.08.07, 22:43 A owszem. Póki co Ziobro likwiduje układ który stworzył PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Koalicja Obrony Przestepcow skopromitowana !!!!!!! 31.08.07, 23:12 kato28 napisał: > A owszem. Póki co Ziobro likwiduje układ który stworzył PiS. M: OWSZEM, MAFIA WKRECA SIE WSZECIE ALE PiS PRZESTEPCOW TEPI a PO ichCHOLUBI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juzush Ciężkie zaburzenia żołądkowo-jelitowe w Gazecie WC 31.08.07, 23:34 Dziennikarze śledczy rodem z Rywinlandu i III RP nie mogli się powstrzymać przed wykorzystaniem zeznań przestępców tylko dlatego, że oskarżyli znieniawidzonego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Ciężkie zaburzenia żołądkowo-jelitowe w Gazec 01.09.07, 00:34 Normalnie jak w jakimś filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ciężkie Układu nawet ogarka 01.09.07, 00:49 Układu nawet ogarka nie ma sprawa Kaczmarka! Był posłańcem Lecha, co przyniósł mu pecha. Kurier do Krauzego, by poinformował jego o sprawie tak pilnej, że o porze dziwnej, doniósł w środku nocy, ale co, pomocy!!!!!!!! A co doniósł do Lecha, że Rydzyk to klecha? Toż to paranoja, tego rządu, nie moja!!!!! Giertych widzi druty, obozowe buty. Wałęsa stan wojny, tylko Tusk spokojny. Idziemy na wybory, wywalamy kaczory. Jasne, za te gafy, powrót do Lesiaka szafy! I tych Lesiaków, w kiszonkę buraków! Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera K__o__n__i__e__c____K__a__c__z__m __a__r__k__a___! 01.09.07, 01:12 > To koniec Kaczmarka > jako polityka !!!! > Składanie fałszywych zeznań > to 5 lat pierdla ! > > Poza tym > agenta, szuję i zdrajcę > już nawet POSLD nie może wykorzystać > bo nikt już go nie weźmie na poważnie > > Agent Kaczmarek to podstępna kreatura > nie spełniająca standardów > uczciwości i lojalności, która > wrednie działała na szkodę > Polski i Polaków > > Kaczmarek umożliwił > kryminalnemu Świniopasowi > - towarzyszowi z PZPR - > umknięcie przed prowokacją Ciekawy jest język jakim rozmawia to całe towarzycho - Kaczmarek, Kornatowski, Netzel - to więzienno-złodziejski, knajacki gryps przerywany qu..mi i choojami !!! ps no i ten krawat Kaczmarka !!! gdzie on się podział ? czyżby Krauzer wzorem bosów Kamorry wytargał Kaczmarka za krawat ? a może Kaczmarek zostawił krawat w łóżku Krauzera ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayor.cut Wersja Kornatowskiego bardziej prawdopodobna 01.09.07, 03:06 serwisy.gazeta.pl/wideo/44,76004,4023587.html Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 A A A więc kaczki mają rację, gazeto??? 01.09.07, 10:39 biedna gazeta pewnie nie wie już na kogo stawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
dr01 Lechu wypaplał pewnie przypadkiem... (a może nie?) 01.09.07, 10:43 ... a Kaczmarek jak tylko usłyszał rewelacje od Prezia2, że leppera i krauzego capcarap, to poleciał w te pędy do Ryśka.... proste a może to Lesiu bliźniak miał interes w tym, aby Rycha zawiadomić? W końcu go dobrze znał... Kaczmarek nie miał prawa wiedzieć, że toczy się taka akcja - Lechu mu powiedział .. robi się coraz ciekawiej... czekamy na c.d.n Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Lechu wypaplał pewnie przypadkiem... (a może 01.09.07, 14:59 A tych wszystkich ludzi wyprodukował rząd PiS'u, by potem móc z nimi walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: A A A więc kaczki mają rację, gazeto??? 01.09.07, 14:29 Łatwo zapomnieć kto ten gang Olsena a la polacca zrobił ministrem sprawiedliwości, szefem policji i szefem PZU. Oczywiście Tusk, będący na usługach Angeli Merkel w porozumieniu z Olejniczakiem, chodzącym na pasku Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Paszkwilska gazeta,już kolejny raz się ośmieszyłą, 01.09.07, 18:31 kolejna super "rzetelność" dziennikarska gazecinki na miarę maibacha Rydzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: K__o__n__i__e__c____K__a__c__z__m __a__r__k__ 01.09.07, 14:50 Masz jeszcze jakies "sugestie", rownie na czasie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Ciężkie zaburzenia żołądkowo-jelitowe w Gazec 01.09.07, 14:47 A z czyich zeznan korzystal "niezlomny" minister sprawiedliwosci wystepujac o ekstradycje Mazura? A jAK INACZEJ DOCIEC PRAWDY JESLI NIE POPRZEZ ZEZNANIA PRZED JAWNA KOMISJA SEJMOWA PODCZAS GDY PROKURATURA JEST W TAK OCZYWISTY SPOSOB UPOLITYCZNIONA I STEROWANA, z zapowiada kolejne dochodzenia w sprawie kolejnych politykow opozycji? Czy ktos z PO domagal sie kanonizacji Kaczmarka czy jego rzetelnego przesluchania??? Czy przesluchanie Kaczmarka przed speckomisja bylo nielegalne, a moze "niewskazane", a moze nie z listy tematow, ktorych zyczylby sobie akurat PiS??? Nawet jesli Kaczmnarek kreci w pewnych punktach to nie znaczy ,ze rola Ziobry w tym wszystkim jest czysta, bo ewidentnie nie jest. Sprawa Blidy spychana jest w zapomnienie a zaczynaja sie publiczne spekulacje co tez oni maja za "haki" na Tuska czy Olejniczaka. Haki po miesiacu rozejda sie po kosciach a "pozadany" przez PiS klimat przedwyborczy pozostanie. I o to chodzi !!! Zawsze o to szlo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Koalicja Obrony Przestepcow skopromitowana !! 01.09.07, 13:54 Fajnie, że tak napisałeś, ale jest dokładnie odwrotnie. Wszyscy panowie wymienieni w tym artykule i na konferencji prokuratury. Wszyscy bez wyjątku są lub byli chołubieni przez PiS. I wszyscy to znajomi mieszkańca pewnego pałacu na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. I wszyscy pochodzą z Trójmiasta oraz studiowali na jednej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: M_A_F_I_A 01.09.07, 09:01 kiedy Rydzyk, Jankowski i reszta purpuratow-organizatorow-lewizny, purpuratow-wielbicieli-klerykow, purpuratow-kolekcjonerow-na-tace? kato28 napisał: > A owszem. Póki co Ziobro likwiduje układ który stworzył PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
azm2 Re: M_A_F_I_A 01.09.07, 19:12 "Póki co Ziobro likwiduje układ który stworzył PiS" Bardzo ładnie napisałeś. Z tego zdania wynika, że PiS został stworzony przez układ, a Ziobro teraz ten układ rozbija. To znaczy, że Ziobro stara się rozbić PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b Re: M_A_F_I_A 31.08.07, 23:25 Ja nigdy w to nie wątpiłem a to jest tylko kolejny dowód na to Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: M_A_F_I_A 01.09.07, 14:32 Czy to oznacza, ze Polska to glownie, prawie calkowicie uklad ? I jak sie chce zlikwidowac uklad, to robia to ludzie z ukladu, bo innych nie ma ? Jak Kaczmarek. Moze to jest glowna przyczyna niepowodzen Kaczorow, poza ich nieudolnoscia ? Kiedys, pare wiekow temu, za kanclerza Zamojskiego, byl w PR I ruch egzekucji praw. Chodzilo, mniej wiecej o podobne rzeczy co Kaczorom, i tez sie nie udlo, bo uklad szlachecki byl silniejszy. Skonczylo sie rozbiorami. To jest nieblacha sprawa. Ale potomkowie chlopstwa panszczyznianego nie pamietaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy PO i LiD i LiS - Pi ( e )s was ..... 31.08.07, 22:30 No i zasłonki opdały, a razem z nimi kopary " pseudoopozycji ". Dowody są twarde i niezaprzeczalne. Teraz możecie nam naskoczyć. A ty Romuś zabieraj swoich chłoptasiów z URM - skompromitowałeś się całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy jak bym był fraglesem... 31.08.07, 22:34 to też bym nic nie zrozumiał z tej konferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: Ćpaj więcej GW. Będziesz mały jak fragles. 31.08.07, 22:44 hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 i GW będzie musiała jeszcze połknąć tę żabęKermita 31.08.07, 23:00 hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: i GW będzie musiała jeszcze połknąć tę żabęKe 01.09.07, 09:23 Skoro Was GW tak mierzi, kto za pisanie tutaj bzdur płaci? Ojciec Dyrektor pieniędzmi KGB z Instytutu Schillera? A może jesteście z nowego zakonu rydzyków bosych, którzy w ascezie się umartwiają takimi lekturami? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 31.08.07, 22:40 pojmuje CZEGO maja niby dowodzic owe nagrania. Please, wytlumacz! Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 31.08.07, 22:43 Pal mniej trawy, i nie pij angielskich sików. Skończ przynajmniej podstawówkę i nie zapominaj języka polskiego. A zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
patryk9 Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 31.08.07, 22:44 nie zapomij do kościoła pojść i kup ND Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mam profesure lokalnej uczelni, niewyksztalciuchu! 31.08.07, 22:49 A wiec nie pozwole ci sie wykrecic trawa, bo nie ze mna te numery, Bruner. Nie wiesz, pojecia nie masz jak odpowiedziec na to NAJPROSTSZE PYTANIE, JAKIE MOZE ZADAC KAZDY NORMALNY SAD. I takie sa fakty, PiSdziaku. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Pan profesór, wiktór z Krakowa. 31.08.07, 22:53 Zdania bezbłędnie napisać nie potrafi, a chwali się profesórą miejscowej uczelni w zakresie uzdrawiania telepatycznego za pomocą zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Niewyksztalciuch tylko o jednej uczelni slyszal? 31.08.07, 23:03 Tej, w ktorej kible sprzata? Przykro mi, ale mowie o Oxfordzie. I nie odwracaj Jarkowego kota ogonem, trollu: 1)wskaz popelnione przeze mnie bledy, zamiast opluskwiac 2)odpowiedz w koncu na pytanie, CZEGO dowodza owe nagrania I tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
parob hmm..powaznie pytasz? 31.08.07, 23:49 w sensie dowodowym nie znaczą nic, bo przecież każdy z rozmówców się asekurował. Mogą zawsze mówic ze "ekipa z C" to koledzy Wojtusia z 3c, mogą też mówic, że "najlepszy płatnik", to określenie świetnego programu do opłacania ZUS-u, a nie Krauzego. Mogą też mowic, że "ten łysy ch. z CBA" to po prostu takie przezwisko ich serecznego kolegi, pracującego w centralnym biurze adresowym. Mogą, bo się asekurowali. ALe trzeba byc ciężkim łysym ch., żeby tak na to patrzec. To były rozmowy mafiosów a nie szefa policji, szefa CBŚ, szefa MSWIA i szefa PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
gabiene dobrze napisane 01.09.07, 00:32 właśnie tak - onufry pyta jak dziecko - "pokażcie mi słońce", a oni tak będą to opisywać jutro i w prokuraturze - że mówili o kolegach z 3c. Koniec. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba "Jutra" w prokuraturze nie bedzie - zatrzymani na 01.09.07, 00:40 wolnosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabiene na wolności za kaucją 50 tys. i zakazem wyjazdu 01.09.07, 00:44 adwokat Kaczmarka tak bardzo się nie cieszył, jak ty:) ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Prokuratura COS musiala zrobic, by zachowac twarz: 01.09.07, 02:04 gdybys ty, analfabeto prawny, wiedzial, ile osob w UK ma policyjny "ban" i opuszcza sady jako ludzie niewinni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I co to znaczy? "Domniemanie winy" A na takiej 01.09.07, 00:39 podstawie, to tylko CZYSTO BOLSZEWICKI SAD moze kogolowiek skazac. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika tylko jaki uklad ich na te posady posadzil? 01.09.07, 05:27 KTOS ich wypromowal..... Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Gabrycha vel Kropekuk vel Onufry 01.09.07, 06:50 Mala lewacka gnida w trzech postaciach na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Gabrycha vel Kropekuk vel Onufry 01.09.07, 14:05 Powoli Onet tu się robi na forum. Sami chamscy PiSowscy krzykacze Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 01.09.07, 15:08 Panzwarszawki jAK ZWYKLE SYPIE "konkretami", i jak zwykle argumenty zastepuje epitetami wiadomego chowu ("wiecie, rozumiecie" - nie wiemy i nie rozumiemy bo nie jestesmy z twojej stajni i bynajmniej nie musimy przyjmowac twojej optyki a jak juz z czyms wyskakujesz to nie knajacz tylko MOW PO LUDZKU) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoosz Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 31.08.07, 22:43 tego, że panowie którzy mieli byc ostoją moralnosci w bagnie pisu zwyczajnie kłamią i jesli zapisy sa prawdziwe to konratowski faktycznie nakłaniał do składania fałszywych zeznan a za to jest paragraf, jak dla każdego człowieka w tym kraju i nie widze powodów aby ich oszczędzić bo prawo rółwne ma byc dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Byc moze, ale z tego jeszcze zaden "uklad" nie 31.08.07, 22:50 wynika. I tu jest pies pogrzebany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoosz Re: Byc moze, ale z tego jeszcze zaden "uklad" ni 31.08.07, 23:01 tylko nie rozumiem, czemu nagle PO i SLD tak broni facetów z LPR i Samobrony heh Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mysle, ze to syndrom wspolnego wroga:) 31.08.07, 23:04 Widzisz, PO i SLD nie bylo w koalicji, a byli koalicjanci moga to i owo wiedziec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Byc moze, ale z tego jeszcze zaden "uklad" ni 31.08.07, 23:03 Do wszystkich rozentazjumowanych (trudne słowo) 1/ Kaczmarkowi nie postawiono zarzutów o przecieku 2/ On i tak to zrobił 3/ Krauze należołby powiesić na pierwszej suchej gałęzi (po przesłuchaniu) 4/ Krauzeumu nic nie zrobią 5/ Kaczmarkowi można postawić zarzuty, nie można obronić przed sądem 6/ Nikt mu nie postawi 7/ Cała reszta jest prawdą 8/ I ch... nam z tego przyjdzie 9 Oby nie Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Zgadza sie: to przedwyborcza lipa dla "ciemnego 31.08.07, 23:07 luda", co dzisiaj probuje wykazac. Te wszelkie "dowody" to mozna sobie albo w tylek wsadzic, albo pokazac w telewizorze, bo napewno nie przed sadem:))) A Krauzego sam bym powiesil - zalatwiania zlecen rzadowych "po znajomosci" nie lubie (nb. prawodawcza dzialalnosc PiSdziakow wcale tej drogi nie zamknela odpowiednimi regulacjami prawnymi), niemniej - na mily Bog - nie na podstawie tego BRAKU DOWODOW. Odpowiedz Link Zgłoś
marog6 Re: Zgadza sie: to przedwyborcza lipa dla "ciemne 01.09.07, 10:44 Ich dowody były tak samo porażające jak te, które miały doprowadzić do ekstradycji Mazura Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Byc moze, ale z tego jeszcze zaden "uklad" ni 31.08.07, 23:29 fagusp, twoj post lakonicznie zastepuje jakies 1000 postow jakie w sprawie przeczytalem od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 01.09.07, 15:18 Od decydowania o szczedzaniu czy nieoszczedzaniu kogokolwiek jest sad a nie wszechnica internautow wiec nie zmieniaj tematu. A fakt jest faktem,ze sa to ludzie ze stajni PiS-u i juz sie mozna TYLKO domyslac czy ich zatrudnienie bylo wynikiem trudnosci kadrowych wiodacej partii czy mialo glebsze podloze. Obie okolicznosci sa dla MILOSCIWIE PANUJACYCH wystarczajaco kompromitujace zeby ich z posad wywalic no ale jesli tlum DOMAGA SIE przede wszystkim igrzysk w odcinkach to sie doczeka kolejnego serialu ale za kolejne dwa lata wszyscy,nie wylaczajac beretow i pospolitych pisiorow beda nim rzygac. Jak sobie posciela ... tylko co ja mam z tym wspolnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: A ja jestem pan z Oxfordu i TEZ za diabla nie 31.08.07, 23:36 > pojmuje CZEGO maja niby dowodzic owe nagrania. Please, wytlumacz! Dla mnie przede wszystkim dowodzą tego, że kaczor ma wszystkich na podsłuchu... PS Szkoda, że jak zwykle dziennikarze dają się tak manipulować, zamiast zająć się notorycznymi podsłuchami w IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
mocz-nick no to ja ci wyjaśnię 01.09.07, 00:11 Chodzi o ważnych funkcjonariuszy państwowych, którzy popełniają przestępstwo składania fałszywych zeznań. Wcześniej - posługując się menelską grypserą - uzgadniają wersje wydarzeń. A są to ludzie ze szczytów organów ścigania i szczytów biznesu. Tacy ludzie nadzorują pracę policji i prokuratury, trzymają pieniądze ubezpieczonych itd. W normalnym kraju byliby skończeni (w USA krzywoprzysięstwo to śmierć cywilna), u nas normą jest bagatelizowanie takich spraw. Byli to oczywiście ludzie PiSu (tak, ich też ta kompromitacja obciąża), którzy stali się nagle pupilkami GW i opozycji tylko dlatego, że już nie są ludźmi Kaczora (i to jest k... mać wystarczający argument dla tzw. oświeconej prasy w Polsce). Nie pocieszałbym się jednak, że SLDusy albo PO przyniosą nową jakość . Dość posłuchać nagrań pana Oleksego, czy biadolenia pierdoły Kutza na TVN24. Ten ostatni udaje, że nic się nie stało i nie oburza go, że KOMENDANT GŁÓWNY POLICJI popełnia przestępstwo i pieprzy jak menel. Dla niego to nieistotne drobiazgi. Jeśli "światły" Kutz ma takie standardy, to czego się spodziewać po mniej światłych. Czekam na jutrzejsze komentarze. Na pewno będzie sporo kpin, że show, że prokuratura wykorzystywana do celów politycznych itp. Nie jestem wyborcą PiS, nie głosowałem na nich i nie zagłosuję, choćby z uwagi na ich stosunek do lekarzy i skłonność do demagogii, ale mam już dość wmawiania przez GW i Politykę (wielka szkoda...), że wcześniej było cacy, a teraz to już samo zło. To co dzisiaj pokazano, to utrwalono od lat standard postępowania ludzi ze świecznika. Fraternizacja, wicie rozumicie, "najlepszy płatnik" itp. A. Marzy mi się, że pojawi się partia o standardach etycznych nieco wyższych od Kutzowych, a przy tym proeuropejska, progospodarcza i odważna. Póki co jest syf od lewa do prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 Re: no to ja ci wyjaśnię 01.09.07, 00:23 no to wyjaśniłeś :) rząd pisu obsadził na wysokich stanowiskach przestępców, krętaczy i mataczy... winien tego jest zapewne w 99% ch..arek, w końcu przeca to nie ja ani nie Tusk obsadzał netzela, kaczmarka, kornatowskiego itd itp... wyjaśnij mi więc jeszcze dlaczego ta menda społeczna (znaczy nasz premier) jeszcze nie podał się do dymisji? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz-nick Re: no to ja ci wyjaśnię 01.09.07, 00:37 Tak, to jego ludzie, okazali się do d...., to ich zwolnił. Czyli zrobił to, co powinien (choć, powtarzam, Jarek to nie jest mój idol). Tymczasem pana Sobotkę, prawomocnie skazanego przez dwie instancje na 3,5 roku pierdla pan Kwaśniewski ułaskawił. Teraz zaś uchodzi w oświeconych mediach za pierwszego demokratę i strażnika standardów. Kluskę zapakowali do puchy, wyszedł za kaucją 8 mln złotych, jakoś nie pamiętam, żeby wtedy GW i Polityka gardłowała o pełzających zamachach stanu. Jak PO robiła prowokację z Jarucką to było cacy (bo PO jest oświecone). Powiedz mi, co ma w tym kraju być standardem? Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 Re: no to ja ci wyjaśnię 01.09.07, 00:49 mocz-nick napisał: >Powiedz mi, co ma w tym kraju być standardem? nic z powyższych przykładów... kwaśniewski zachował się jak typowy "koleś" ułaskawiając sobotkę (zapewne ex-agent sobotka miał na niego dość haków żeby to wymusić, bo kwach jest zbyt inteligentny żeby popełniać takie samobójstwo polityczne) ani sprawa jaruckiej, ani afera billboardowa, ani dziadek z wehrmachtu (btw. też miałem dziadka w wehrmachcie, na tej samej wojnie był jeszcze w armii czerwonej zresztą, a potem w wojsku polskim), ani żadna inna tego typu sprawa nie powinna być standardem... tylko że to my naród wybraliśmy takie mendy do sejmu (największa tu zasługa tych co olali wybory) i to cała banda debili głosowała na pis, bo się dała omamić kampanią i obiecankami wyborczymi... wczesniej podobne bandy zrobiły to samo głosując na sld i aws i sld (wstecz sięgając)... i co tu jest winne? najbardziej niestety głupota ludzi :( a standardy niestety u nas nie obowiązują od dość dawna, a każda kolejna ekipa rządząca sprawę tylko pogarsza Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: no to ja ci wyjaśnię 01.09.07, 10:02 mocz-nick napisał: > Tak, to jego ludzie, okazali się do d...., to ich zwolnił. Czyli zrobił to, co > powinien ...< Nie! -W Policji i podobnych służbach, a także w prokuraturze, a przecież o tym tu rozmawiamy, obowiązuje zasada, że szef odpowiada za swoich podwładnych, zwłaszcza tych, których sam sobie dobiera! Jeśli nawala jeden, jest problem, ale jeśli dwóch, lub więcej, to problemu już nie ma: jest tylko dymisja. Jasne? I kto był przełożonym Kornatowskiego, Kaczmarka i Netzla, który ich WBREW OSTRZEŻENIOM wepchnął na takie stanowiska? Podał się ten "przełożony" do dymisji? A powinien! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: PO i LiD i LiS - Pi ( e )s was ..... 01.09.07, 05:18 panzwarszawy napisał: > No i zasłonki opdały, a razem z nimi kopary " pseudoopozycji ". > Dowody są twarde i niezaprzeczalne. > Teraz możecie nam naskoczyć. > A ty Romuś zabieraj swoich chłoptasiów z URM - skompromitowałeś się > całkowicie. puknij sie koles w glowe, to Kaczynscy tych panow zatrudnili i oni nie byli z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan Re: PO i LiD i LiS - Pi ( e )s was ..... 01.09.07, 09:36 twardy to tym masz w dupie kolek. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: PO i LiD i LiS - Pi ( e )s was ..... 01.09.07, 15:04 panzwarszawy napisał: > No i zasłonki opdały, a razem z nimi kopary " pseudoopozycji ". > Dowody są twarde i niezaprzeczalne. > Teraz możecie nam naskoczyć. > A ty Romuś zabieraj swoich chłoptasiów z URM - skompromitowałeś się > całkowicie. W Polsce jest partia rzadzaca i partie opozycyjne a nie "pseudoopozycyjne". Partie sa od zdobywania wladzy natomiast prokuratura nie jest od robienia polityki,szczegolnie przed wyborami. Nie wiem kto i o jakich "twardych dowodach" mowil bo na pewno nie Tusk, ktory domagal sie przesluchania faceta w swietle kamer sejmowych (a nie hotelowych) co z uwagi na jawnosc procedur jest rzadaniem zrozumialym. A tak mamy dowody "ekskluzywnie", wypreparowane przez politycznie zmanipulowana przez PiS prokurature. O ile pamietam,nikt, nwet "Romus" nie twierdzil,ze Kaczmarek jest swiety tylko,ze jego zeznania nalezy potraktowac powaznie, WSZYSTKIE ZEZNANIA A NIE TYLKO TE Z> LISTY PiS-u!!! I SLUCHAJ SKARBIE, ZDZIWISZ SIE ALE JESZCZE RZECZYWISCIE MOZEMY CI NASKOCZYC. DO WYBOROW JESZCZE 8 TYGODNI A W TYM KRAJU TO BAAARDZO DUZO!!! NIE CIESZ SIE WIEC PRZED CZASEM. I PRZYPADKIEM SIE NIE KOMPROMITUJ IMPUTUJAC MI JAKIES POWIAZANIA Z "KOMUCHAMI" BO JEST TO STALY LEITMOTIV PISIOROW - ZGOLA NIESLUSZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 22:31 jozue.com napisał: > To już zdaje się Misja specjalna ujawniła z przecieków od Ziobry, ale nieźle > to rozegrali, czekamy na więcej... ********************************** Na razie niczego nikt tu dobrze nie rozegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 22:31 co oni tam wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Sensacje XX wieku 31.08.07, 22:31 Ubawiłem się przednio A tak na serio to od kogo Kaczmarek wiedział o akcji CBA? Czyżby od Zbysia chlapacza? I co powiedział prezydentowi? ps. porachunki mafijne Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Taa...Jeden 1,50m w kapeluszu,a drugi 1,50m obwodu 31.08.07, 22:41 w dupie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czego dowodem dzisiejsze durnoty Jarka nt. ukladow 31.08.07, 22:45 SCALONYCH? Buhahahaha!!!! Obsmialem sie jak norka z tego komputerowego modelowania interakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Sims'y 31.08.07, 22:47 Dostał simsy na gwiazdkę i trochę trwało zanim nauczył się obsługi komputera Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Sims'y 31.08.07, 23:31 to co jarus wygadywal o kompach i modelowaniu to lepsze od radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: Taa...Jeden 1,50m w kapeluszu,a drugi 1,50m o 01.09.07, 14:32 Nastepny wyksztalciuch. Jak argumentow brak, to zaczyna sypac wyzwiskami jak gnojek. Pewnie wyzywali ciebie w dziecinstwie w klasie od tlusciocha i smierdziela, bo strasznie sie pociles. A teraz mscisz sie w necie, tak? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: Sensacje XX wieku 31.08.07, 22:59 art19 ustawy o CBA byl zwierzchnikiem BOR .. sluchaj i czytaj Maksymiuk ci prawdy nie powie teraz mowi poczekajmy na sad a slowa Kaczmarka ...pRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: Sensacje XX wieku 31.08.07, 23:08 czlowieku posluchaj Kaczmarek byl zwierzchnikiem BORu Tylko on mogl zdjac ochrone z Leppera i musial byc poinformowany o akcji zatrzymania pzrez ABW Leppera. Dla BOR ABW nic nie znaczy, dla nich kazdy jest pzrebieraniec. Moglo by dojsc do strzelaniny Czy to jest jasne? ART19 ustawy nie powtarzaj glupot wymyslonych pzrez Kalisza a powielanych [pzrez Komorowskiego, masymiuka Leppera itd Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych rozm... 31.08.07, 22:33 Nareszcie jakieś fakty Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Netzel do Kornatowskiego:"Co on (Kaczmarek) z nami 31.08.07, 22:34 robi? On nas wszystkich topi..." I co dlaej GWno będzie mówiło, ze nie ma układu????? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Przygotowuja do publikacji materialy MARCA:) 31.08.07, 22:42 Te o przewalach Kaczek poczawszy od PC:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Za materialy, do ktorych Marzec NIE mial jeszcze 31.08.07, 23:10 dostepu???? Nie sciemniaj, PiSdziaku! Wystarczy, ze "odzyskana" prokuratura odstawia dla "ciemnego luda" telewizyjny cyrk nt.BRAKU DOWODOW:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Za materialy, do ktorych Marzec NIE mial jesz 31.08.07, 23:22 Było 17 lat aby przedstawić dowody. Jakoś się nie znalazły.....Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Gdzie jesteś Żakowski i Lis? Michnik? 01.09.07, 15:41 Zmieniają pewnie numery telefonów... Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Przeciez to Kaczynski z Ziobrem naslali nam tych.. 31.08.07, 23:14 Netzel, Kornatowski, Kaczmarek, Kryze, Lepper... przeciez to Kaczory postawily ich na wysokie stanowiska nie sluchajac co opozycja miala na ich temat do powiedzenia. A teraz mali bracia probuja wykazac, ze to jest ten wlasnie "uklad" stworzony przez SLD i PO. Ciemny lud wszystko kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Przeciez to Kaczynski z Ziobrem naslali nam t 01.09.07, 14:51 Pytanie na jakiej podstawie podsłuchiwano Kornatowskiego i Netzla? Jakby służby od razu wiedziały, że w tej sprawie będzie przeciek i przygotowały się zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekknas Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych rozm.. 31.08.07, 22:35 taka piękna afera... szkoda tylko, że tak na prawdę jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy u ha ha ha ha!!!! 31.08.07, 22:37 No tak... jak nie ma się argumentów, to najlepiej powiedziec, że kamery w hotelu Mariott zainstalował PiS... Głupota ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: u ha ha ha ha!!!! 31.08.07, 22:39 kto instalowal nie wazne wazne, ze wszystko ponagrywane :D Odpowiedz Link Zgłoś
patryk9 Re: u ha ha ha ha!!!! 31.08.07, 22:42 a czemu nie puścili rozmowy ziobry z kaczmarkiem na tej konferencji? Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy nie no - jaja i to są wyborcy PO - u ha ha - jaaa 31.08.07, 22:45 Pan prokurator tłumaczył 45 min, że Ziobro nie spotkał się z Kaczmarkiem, a ten... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A GDZIE dowody, ze Ziobro sie nie spotkal 31.08.07, 22:53 BEZ NAGRYWANIA? Ta PiSuarowa "bron" jest bardzo obosieczna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
critic Przecież w IV RP KAŻDY musi udowodnić swoją 31.08.07, 23:31 niewinność. Nie wiedziałeś, prawiczku? Oj, chyba będzie musiało odwiedzić cię CBA... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: A GDZIE dowody, ze Ziobro sie nie spotkal 31.08.07, 22:56 Michnik faktycznie dzisiaj się zbłaźnił. "Trzeba skończyć z podsłuchiwaniem!" Prekursor się odezwał..... Niezła beczka Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 przeciez kamery sa wszedzie, u zi0bry 31.08.07, 22:57 w gabinecie napewno tez Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy ziobro nagrywa się na kamerę 31.08.07, 23:00 bo odbicie w lustrze zawsze kłamie, a człowiek nie słyszy swojego prawdziwego głosu - oto odpowiedź godna wykształciucha Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ziobro nagrywa się na kamerę 31.08.07, 23:02 no coz, takie czasy wszystko musi byc nagrane :) inaczej nie wazne Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 lewaki zidiocieją do reszty po prezentacji prokura 31.08.07, 23:03 tury! Zidiocieją i ... zzielenieją z czerwonych staną sie ... ekologami, a właściwie to już są Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A ty znow o czym? O telewizyjnym BRAKU 31.08.07, 23:13 jakichkolwiek dowodow, ktore mialyby szanse ostac sie przed jakimkolwiek sadem? Stuknij ty sie w leb, bolszewiku! Od czasu waszego Feliksa Edmundowicza NIKOGO na podstawie takiego smiecia nawet za zle parkowanie nie skazano! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Strasznie wulgarni, więc to pewne ze byl przeciek 01.09.07, 15:10 no tak przeklinali... :):) póki co - Ziobro zero dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A ojciec PiSdziaka KRYZE skazywal i rozstrzeliwal: 31.08.07, 23:28 CZEMU o tym nie mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A o papie Dornie, politruku z KPP juz ani slowa? 31.08.07, 23:31 Zle sie starasz, PiSuarku... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Dla równowagi o bandycie Kuroniu!!!! 01.09.07, 00:42 Przyzwoity człowiek o zmarłych mówi albo dobrze, albo wcale. Nie mogą się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: Dla równowagi o bandycie Kuroniu!!!! 01.09.07, 14:34 wikal napisała: > Przyzwoity człowiek o zmarłych mówi albo dobrze, albo wcale. Nie > mogą się bronić. Jak rozumiem, o stalinie i hitlerze tez bedziesz albo milczal, albo glosil peany? co za duren... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: lewaki zidiocieją do reszty po prezentacji pr 01.09.07, 00:46 Właśnie dlatego, że tak nienawidzicie ludzi (oprócz swoich oczywiście) nie zdobędziecie nowych wyborców. Choćby wam przyznali merytorycznie rację, to na was nie zagłosują. Macie te swoje 25% nienawistników w tym kraju i tak pozostanie. Widać was to zadowala. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale porno! Z Jareczkiem? 6x9? A moze i kot tez 31.08.07, 23:11 tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Moze i placze. Ale ja jako Torys i Bryt sie tylko 31.08.07, 23:30 z tej polityczno-prawnej glupoty PiSuaru i polskiego ludu ciemnego smieje. Bo my mamy i gospadarke, i demokracje, i wiele miejsc pracy...dla Polakow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Wykształciuch????? 31.08.07, 23:34 Oczytany, wyuczony ale bez zasad moralnych. Zawodowo OK. W przypadku zagrożenia zdolny do uczynków niegodnych. To ty. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Ty raczej jesteś ... Maorys i Brytan? 31.08.07, 23:38 pl.wikipedia.org/wiki/Maorysi portalwiedzy.onet.pl/86272,,,,brytan,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ja tez nie. Ale durne Kaczki guzik mu zrobia:) 31.08.07, 23:33 O co zaklad, ze Krauzemu wlos z glowy nie spadnie? Co najwyzej wtajemniczone PiSdziaku na okresowym spadku jego akcji na gieldzie cosik sobie zarobia:) Kosztem ciemnego luda, tj. swoich wyborcow, ktorzy - bo durne - teraz od tych akcji uciekaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Te"durne kaczki" wciągnęły nosem"małego krętacza" 31.08.07, 23:40 i Donka Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Układowi nie wybaczę! 01.09.07, 05:43 to zglos pretensje do PiSu, bo to on go zatrudnil, zeby moc wytropic. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.writer Re: nie no - jaja i to są wyborcy PO - u ha ha - 01.09.07, 09:53 panzwarszawy napisał: > Pan prokurator tłumaczył 45 min, że Ziobro nie spotkał się z > Kaczmarkiem, a ten... hi hi hi A to sory... Skoro "Pan Prokurator" przez aż 45 minut tłumaczył, że sie Ziobro nie spotkał, to znaczy że Ziobro niewinny jest. Ma przecież alibi od "Pana Prokuratora" Świetne. Jak zawsze ludzie PrawieSprawiedliwi sami siebie nie słyszą Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 22:42 Czy Kaczmarek to debil? Pół miasta obskoczył zaniast z byle jakiej kafejki internetowej wysłać do Leppera sms-a z darmowej bramki. Pies z kulawą nogą by do tego nie doszedł kto to wysłał! Mało tego, Można było kupić zestaw pre paid wysłać tylko 1 sms-a i wywalić go w cholerę Naprawdę debil jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz63.0 Przeproscie, ktorzy obrazacie nasz rzad 31.08.07, 22:44 Jesli macie odrobine honoru to przeproscie rzad i prokurature I pogadajcie z Michnikiem, Lisem, Zakowskim i tymi wszystkimi, ktorzy wierza Alkowi i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
patryk9 Re: Przeproscie, ktorzy obrazacie nasz rzad 31.08.07, 22:45 Przeproś za Fotyge Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Przeproscie, ktorzy obrazacie nasz rzad 31.08.07, 22:46 Ale za co przepraszać? Za to że likwidują układ ktory sami stworzyli? Było w ogole do niego nie dopuścić! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Przeproscie, ktorzy obrazacie nasz rzad 31.08.07, 23:04 LOL, przecież wszyscy zatrzymani i zamieszani są albo z PiS albo z Samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Przeproscie, ktorzy obrazacie nasz rzad 01.09.07, 05:47 dariusz63.0 napisał: > Jesli macie odrobine honoru to przeproscie rzad i prokurature I pogadajcie z > Michnikiem, Lisem, Zakowskim i tymi wszystkimi, ktorzy wierza Alkowi i SLD a za co przepraszac? Za to, ze rzad zle zatrudnia??? To rzad powinien przeprosic spoleczenstwo, ze zajmuje mu czas pie..mi, zamiast zaangazowac fachowcow, ktorzy cicho pracuja, a nie montuja afery. To spoleczenstwo ma sie poczuwac do winy? Puknij sie w glowke. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spreparowane. 31.08.07, 22:57 kato28 napisał: > Wątpię... Postęp jest możliwy właśnie dzięki wątpiącym. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk9 Re: Spreparowane. 31.08.07, 22:47 To było wejście smoka czekamy na imperium (układ) kontratakuje Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Powiedz coś więcej, jak potrafisz.... 31.08.07, 22:56 Potrafię ale nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Powiedz coś więcej, jak potrafisz.... 31.08.07, 22:58 jes, ofkors, naturliś, ja wol... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Powiedz coś więcej, jak potrafisz.... 31.08.07, 23:00 panzwarszawy napisał: > jes, ofkors, naturliś, ja wol... Przysłowia są (podobno) mądrością narodu. Takie z oliwą ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Powiedz coś więcej, jak potrafisz.... 31.08.07, 23:01 A ja myslałem, że z olejem w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Powiedz coś więcej, jak potrafisz.... 31.08.07, 23:03 panzwarszawy napisał: > A ja myslałem, że z olejem w głowie. To jest (jeszcze) wolny kraj. Masz prawo myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Gdzie są fani Kaczmarka ? 31.08.07, 22:47 He,he no pokażcie się naiwniaki Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: LiS chciał go na premiera???? 31.08.07, 23:02 LiS walczy o życie. O tonący b r z y d k o się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A dlaczego ma "odszczekac"? Dowodow jak 31.08.07, 22:52 nie bylo, tak ich nadal BRAK:))) I tylko lud, bo ciemny, w tenze tatrzyk dla przyglupa uwierzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma No to opozycja ma problem, bo wychodzi że układ 31.08.07, 22:51 istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 22:53 Niech mi ktoś wyjaśni -dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 22:55 Zaraz się zapytasz dlaczego miał telefon???? Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 22:58 pytam tylko kto i dlaczego podsłuchuje i nagrywa szefa policji. Na jakiej podstawie prawnej i czy to jest normalne w cywilizowanym praworządnym kraju...? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 23:08 jamaan napisał: > pytam tylko kto i dlaczego podsłuchuje i nagrywa szefa policji. Na jakiej > podstawie prawnej i czy to jest normalne w cywilizowanym praworządnym kraju...? Wygląda na to, że słusznie był podejrzewany i podsłuchiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 23:26 Zgodzę się, że przy okazji tego podsłuchu być może wyszła na jaw ciekawa sprawa... Ale mnie interesuję kto podsłuchiwał szefa policji i dlaczego...? No bo chyba nie twierdzisz, że podsłuchy to coś normalnego i zakłada się je wszystkim na wszelki wypadek...? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 23:34 jamaan napisał: > Zgodzę się, że przy okazji tego podsłuchu być może wyszła na jaw ciekawa > sprawa... Ale mnie interesuję kto podsłuchiwał szefa policji i dlaczego...? Mnie też to interesuje. Mam nadzieję, że powody nie będą bardziej przerażające niż informacja, iż komendant główny policji uprzedza o akcjach służb. No bo chyba nie twierdzisz, że podsłuchy to coś normalnego i zakłada się je > wszystkim na wszelki wypadek...? Nic takiego nie twierdzę. Niemniej, zwróć uwagę, że coraz chętniej zgadzamy się na monitoring. Miasta wręcz zabiegają o fundusze, aby wyposażyć policję w odpowiedni sprzęt; wzorem np. Anglii, gdzie kamery znajdują się prawie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 22:58 tetradrachma napisał: > istnieje. Oczywiście, że istnieje. Zwróć uwagę kto go stworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Istnieje: __s_c_a_l_o_n_y__ W Jarkowym komputerze 31.08.07, 22:58 Tym od "modelowania ukladow":)))) Zeby w takie bzdury uwierzyc, to trzeba byc "ludem ciemnym". A owe nagrania o zadnym ukladzie jeszcze nie swiadcza, ale o tym ze X znal prywatnie Y. I ze zarowno Lech Kaczynski, jak i Jaroslaw rowniez i X, i Y znali powierzajac im tak wazne stanowiska panstwowe. Poki co, to PiSdziaki dostarczaja dowodow na to, ze zarowno w koalicji, jak i we wlasnych biurach wiazali sie z "osobnikami podejrzanymi". A skoro takie dupy, to powinni oddac wladze, bo kto wie, ilu agentow KGB na waznych stolkach "niechcacy" pousadzali? Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 23:01 Oczywiście ,że istnieje,bo został stworzony przez PiS z zaufanych ludzi PiS-u,a że są tam sami cwaniacy i krętacze to widać i jak się okazuje są na to dowody. Stąd potrzebne są wybory,by tą bandę krętaczy odsunąć od władzy i dać ją innym krętaczom.Ponadto jaki poziom merytoryczny takiego Kaczmarka do sprawowania jakiejkolwiek funkcji w tak specyficznych organach,który nawet nie potrafi zakamuflować swoich krętactw,nie zna pewniejszych technik przekazu informacji,którymi z całą pewnoscią posługują się prawdziwi gangsterzy.Ponadto Kaczmarek powziął informację,a kto mu ją przekazał- to istota sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Piromani? 31.08.07, 23:03 tetradrachma napisał: > istnieje. Owszem, układ stworzony przez Kaczyńskich. Mówił o tym dzisiaj Tusk, a rano pisała Paradowska: Nareszcie sukces! Układ potrzebny od zaraz, szukajcie układu - tak podobno, przynajmniej według zeznań Janusza Karczmarka, któremu zatrzymanie znacznie przydało wiarygodności, premier i minister sprawiedliwości poganiali aparat ścigania. No i ten wziął się tak ostro do roboty, że Układ już jest, tyle że raczej nieoczekiwany. Prezydenta Kwaśniewskiego zastąpił prezydent Kaczyński (wielki kadrowy obecnej ekipy, o czym jawnie piszą zaprzyjaźnieni z PiS politycy, a więc wypada im wierzyć). Miejsce Kulczyka zajął Ryszard Krauze, chwalony tak przez prezydenta, jak i przez premiera. Wysoko w Układzie znalazł się inny przyjaciel prezydenta, Janusz Karczmarek. ... Z Kaczmarkiem zaprzyjaźniony jest Konrad Kornatowski, ale to przecież premier powołał go na stanowisko komendanta Policji ... W sprawie Netzla (mógłby na przykład zając miejsce Wróbla z Orlenu, gdyby miał jego kwalifikacje) wieści są sprzeczne: jedni mówią, że to faworyt prezydenta, zaprzyjaźniony ze słynną kancelarią prawną Wybrzeża pana Głuchowskiego, przy okazji i zapewne nie przez przypadek przewodniczącego Rady Nadzorczej PKO BP, w której to kancelarii - jak wiadomo - odbywała staż córka prezydenta, pani Marta, i z którą zaprzyjaźniony był też pan Netzel. Inni twierdzą, że to faworyt wicepremiera Gosiewskiego, co oczywiście nie dyskwalifikuje go, jako ważną osobę w Układzie i pochodzącą z namszczenia osoby niewątpliwie we wszystko wtajemniczonej. paradowska.blog.polityka.pl/?p=112 Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 31.08.07, 23:07 No tak, w PiSie i Samoobronie. Takie jest pochodzenie WSZYSTKICH zamieszanych, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: No to opozycja ma problem, bo wychodzi że ukł 01.09.07, 05:51 opozycja ma problem? Ten caly uklad wywodzi sie z PiSu, wiec niech sie PiS martwi, opozycja nie ma zadnego problemu, poza tym, ze nie lubi nagminnych podsluchow wszystkiego co sie rusza, ot tak, na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: GWatemalskiemu tabloidowi lewackiemu zmiękła 01.09.07, 06:00 masz wesole podejscie. co mialo zmieknac? To nie GW zatrudnila tych panow u siebie w rzadzie, to panowie Kaczynscy. GW sie tylko przyglada i swietnie sie bawi, bo jakze inaczej. To tak jak pilne poszukiwanie okularow, ktore ma sie na wlasnym nosie... ale tu jeszcze lepiej; pracowicie zmontowali uklad (PiS zmontowal) tylko po to, zeby pokazac, ze uklad o ktorym bylo tyle gadania sie znalazl. Mozna sie spodziewac, ze zaczna podobnie walczyc z przestepczoscia- wlamia sie do banku i sami siebie zlapia, po to, zebys mogl pisac, ze GW cos zmieklo... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.mitek A ustawa o CBA mówi: 31.08.07, 22:58 Art. 5, ust. 3. "3. Prezes Rady Ministrów lub wyznaczony przez niego członek Rady Ministrów koordynuje działalność CBA, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, Agencji Wywiadu, Służby Kontrwywiadu Wojskowego i Służby Wywiadu Wojskowego." hmmm a kto koordynuje działalność CBA? Ten kto chlapnął :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam konstytucja mówi o wielu innych np. bezpłatna 31.08.07, 23:13 nauka, równość wobec prawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Dzisiaj umarła III RP 31.08.07, 23:00 Czyli układ istniał i nadal istnieje - jeden z mafiozów określił innego jako "zaangażowanego w pilnowanie".Pilnowanie korupcji złodziejstwa i układu kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Witaj IV RP!!! 31.08.07, 23:03 Takiej Polski chciałem, na taką Polskę czekałem... Tak jak dobro wygywa zawsze ze złem; tak dziś prawda wygrała z kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Witaj IV RP!!! 01.09.07, 00:51 Demagogia. Wasz premier to kłamca lepszy od Kaczmarka. Na razie to wygrywa szpiclowanie, donosicielstwo i podsłuchy. Fajny kraj doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Witaj IV RP!!! 01.09.07, 06:04 panzwarszawy napisał: > Takiej Polski chciałem, na taką Polskę czekałem... > Tak jak dobro wygywa zawsze ze złem; tak dziś prawda wygrała z > kłamstwem. witaj przedstawicielu ciemnego ludu, witaj, widac, ze z trudem rozumiesz slowo pisane i nie jestes lotny, coz jedyne co mozna to sie nad toba uzalic, ale czy mozna ci powiekszyc IQ? chyba niestety nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? 31.08.07, 23:05 niech mi to ktoś wyjaśni -obojętnie z lewa cz z prawa...? Kto go podsłuchiwał i dlaczego...? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? 31.08.07, 23:08 jamaan napisał: > niech mi to ktoś wyjaśni -obojętnie z lewa cz z prawa...? > Kto go podsłuchiwał i dlaczego...? Ponieważ szef Polskich Nagrań, Z.Z., uwielbia podsłuchiwać. Robi to od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: Dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? 31.08.07, 23:14 Ale czy on był wcześniej o coś konkretnego podejrzany? Bo jeśli nie -to wychodzi na to, że wszyscy są nagrywani i podsłuchiwani. TO JEST NAJWIĘKSZA AFERA Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? 31.08.07, 23:20 jamaan napisał: > Ale czy on był wcześniej o coś konkretnego podejrzany? Bo jeśli nie -to wychodz > i > na to, że wszyscy są nagrywani i podsłuchiwani. > TO JEST NAJWIĘKSZA AFERA Wzorują się na systemie stalinowskim. Co jakiś czas był proces bardzo zasłużonego towarzysza. Chodziło o to, żeby każdy miał świadomość, że nawet cień nielojalności (najczęściej pozornej) wobec Wodza nie pozostanie bez kary. To zdolni uczniowie. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Dlaczego Kornatowski był podsłuchiwany...? 31.08.07, 23:14 jamaan napisał: > niech mi to ktoś wyjaśni -obojętnie z lewa cz z prawa...? > Kto go podsłuchiwał i dlaczego...? Prokuratura powie ,że nie może ujawniać danych operacyjnych,a z całą pewnością taki system został stworzony,system nieufności,zbierania haków,gdzie na wszelki wypadek każdy jest przez kogoś podsłuchiwany i to jest smutnme.PiS-iorki podsłuchują się wzajemnie i nie tylko,ktoś tu wyrósł ponad wszystkich i rozgrywa,a atmosfera tworzona przez Kaczyńskich takim postaciom sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Dzisiaj umarła III RP 31.08.07, 23:07 I nie zauważyłeś, że to układ kolesi z PiS-u. Łapią swoi swoich.Ciekawa ta IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Re: Dzisiaj umarła III RP 31.08.07, 23:17 to świadczy o tym że nie będą chronić złodzieji nawet swoich,Kwaśniewski ułaskawił Sobótkę - PiS takich jak wsadza za kraty Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Dzisiaj umarła III RP 31.08.07, 23:22 herr_wolf napisał: > to świadczy o tym że nie będą chronić złodzieji nawet swoich,Kwaśniewski ułaska > wił Sobótkę - PiS takich jak wsadza za kraty Popierwsze jeszcze nikogo nie wsadził,więc i nie ma kogo ułaskawiać.To,że ułaskawia prezydent nie może stanowić zarzutu,bo takie historyczne uprawnienie przysługiwało prezydentom,królom...,ponadto jak sama nazwamówi ułaskawia się skazanych a nie niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Dzisiaj umarła III RP i narodzil sie IV Reich:) 31.08.07, 23:16 Fabrykujesz zeznania tak dobrze, ze sam Himmler by sie tego nie powstydzil! I twoj wujaszek Feliks Edmundowicz takoz:))) Bo ze slow "zaangazowany w pilnowanie" wcale twoje wolne wnioski NIE WYNIKAJA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Mówiąc krótko i najdelikatniej jak można... 31.08.07, 23:02 kiepsko wyglądają akcje tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Re: Mówiąc krótko i najdelikatniej jak można... 31.08.07, 23:13 A w szczególności akcje pana Krauze Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A mówiąc szczerze... 31.08.07, 23:30 Życzę panu Ziobro pełnego sukcesu z całego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Pieski Ziobry obsikały własne nogawki 31.08.07, 23:04 Konferencja była tak długa, że mógł umknąć uwadze fakt że była nie na temat. Ziobrowe chłopaki nie byli w stanie odpowiedzieć na _żadne_ pytanie dziennikarzy. Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl smieszny jestes 31.08.07, 23:14 bohaterowie niekotrych mediow gotowi byli oglosic przygotowany ponoc zamach stanu kaczek, a popatrz, co przygotowywali ich pupile-a raczej jak pewni siebie byli-pewnikiem robili to juz od lat. To, co zobaczylismy pokazuje mechanizm sprawnie funkcjonujacy od 89 roku. Policja z szefem dbajacym o dobro swoich kumpli od interesow na drugim etacie,a reszte majacym gleboko w d.... itd....Mam nadzieje, ze PIS wygra i bedzie rzadzil sam. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba PiS boi sie, ze nie wygra i dlatego chce przesunac 31.08.07, 23:19 wybory. I dobrze - wlasnie maja okazje rzadzenia w pojedynke i skompromitowania sie do reszty na wlasny PiSuarowy rachunek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: smieszny jestes 01.09.07, 00:06 thorgallpl napisał:Mam nadzieje, ze PIS wygra i bedzie rzadzil sam. PRZECIEZ RZADZI Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: smieszny jestes 01.09.07, 00:56 Mam nadzieje, ze PIS wygra i bedzie rzadzil sam. No wtedy to już do kibla się nie ruszysz bez podsłuchu! Na podstawie tego dzisiejszego cyrku wyborcy się zakochają w PiS? Żart funta wart. Nienawidzicie ludzi i żadnych nowych wyborców nie zdobędziecie. Wasi wyznawcy pozostaną. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pieski Ziobry obsikały własne nogawki 31.08.07, 23:35 klista napisała: > Konferencja była tak długa, że mógł umknąć uwadze fakt że była nie na temat. > Ziobrowe chłopaki nie byli w stanie odpowiedzieć na _żadne_ pytanie > dziennikarzy. Kompromitacja. MNIE NIE UMKLO, 2 I POL GODZINY USILOWALEM DOJSC O CZYM JEST TA KONFERENCJA PROKURATOROW (BO, ZE NIE JEST O PRZECIEKU O AKCJ PRZECIWKO LEPPEROWI TO WIEM). Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych rozm.. 31.08.07, 23:06 Zdaje się, że prokuratura miała rację aresztując tych panów. Podobny casus miał miejsce za czasów Millera, tylko Sobotkę uratował prezio, reszta towarzystwa oglądała świat w kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 23:38 niutt napisała: > Zdaje się, że prokuratura miała rację aresztując tych panów ... NA JAKIEJ PDSTAWIE TAK WNIOSKUJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 23:40 ffamousffatman napisał: > niutt napisała: > > > Zdaje się, że prokuratura miała rację aresztując tych panów ... NA JAKIEJ > PDSTAWIE TAK WNIOSKUJESZ? Gdybyś przeczytał tekst, nie zadawałbyś takich pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 23:50 ja odsluchalem cala konferencje Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 31.08.07, 23:55 ffamousffatman napisał: > ja odsluchalem cala konferencje Trzeba było jeszcze przeczytać najważniejsze informacje, które - takze dla Ciebie - zebrał w jednym tekście dziennikarz Gazety.pl, może to by Ci pomogło. Aha. Właśnie zwolniono Twoich idoli. Możesz sobie odpuścić dyżur na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 01.09.07, 00:09 A CO CIE PRZEKONUJE? Godzinna wizyta Kaczmarka u prezydenta w nocy? Ps: Nie sa moimi idolami, konczylismy tylko to samo liceum. Kiedy chodzi o prawa obywatelskie bede bronil nawet wroga! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 01.09.07, 00:11 sa rzeczy ktorych, qrva, nie odpuszczam nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 01.09.07, 00:28 ffamousffatman napisał: > sa rzeczy ktorych, qrva, nie odpuszczam nigdy Taka postawa może ujemnie odbić się na Tobie, a przynajmniej na Twojej klawiaturze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych ro 01.09.07, 00:37 ... a przynajmniej na Twojej klawiaturze. Pal szesc 20€ gdy chodzi o sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Draka w hotelu Marriot! 31.08.07, 23:07 Co mi qrwa te Kaczory narobiły? Kto teraz zamieszka w moim hotelu? A podsłuchujcie się ch..e nazwzajem ale u siebie! Przenoszę hotel do Pragi! Autor: Właściciel hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Prokuratura ujawnia nagrania podsłuchanych rozm.. 31.08.07, 23:25 jedno jest pewne: pozostale przy zyciu sluzby uwazaja facetow z CBA za kretynow Odpowiedz Link Zgłoś
z-nrw CBA jak Gestapo, 31.08.07, 23:26 dlatego nic zlego nie widze w ostrzeganiu przed ta polityczna policja, ktorej metody pokazuje istnienie tych podsluchow. co to za kraj w ktorym chyba co drugi obywatel, a na pewno kazdy, ktory odgrywa jakas role w zyciu politycznym, jest podsluchiwany? to nie czwarta RP. to czwarta rzesza. Odpowiedz Link Zgłoś