edi54 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 04:07 Totalna kompromitacja stalinowsko-beriowskiej prokuratury !!! Dla Ziobry ,Byrskiego,Enkelkinga i ich zacieznych janczarow jest miejsce we Wronkach!!!! Wczorajsza telewizyjna farsa utwierdzila mnie tylko w przekonaniu ,ze to najwyzszej marki lajdacy!!!!! Przy tym prostacy!!!!! Zaden Sa w tym Kraju ( z wyjatkiem sedziow "judaszowych" , "kapturowych" mianowanych przez pisuarczykow dla skazywania politycznych przeciwnikow ) nie podjal by decyzji o aresztowaniu Kaczmarczyka,Kornatowskiego i Netzla. Byle cymbal tez wie ,ze odmowa skladania wyjasnien jest prawem kazdego podejrzanego i przypisywanie temu prawu konotacji ujemnej (swiadczacej o "rzekomej" winie ) jest haniebne i niedopuszczalne!!!! To co wyprawiali wczoraj wspomniani na wstepie prokuratorzy dyskwalifikuje ich jako prawnikow!!!!!! jako ludzi zreszta tez!!!!!!Tzw. ich "mocne dowody" sa sieczka ,ktorej by sie nawet swinia nie chwycila w korycie ( a co dopiero Sad). Oto jestesmy swiadkami ,ze gangsterzy rzadza Polska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 04:21 To duży błąd. Takich kanalii jak Kaczmarek się nie wypuszcza. Przestępstwo niejakiego Kaczmarka jest ewidentne. Teraz ten zdemoralizowany do szpiku kości niejaki Brochwicz, będzie podsuwał tej Kanalii Kaczmarkowi kolejne kłamstwa i intrygi. Tego Brochwicza też należaloby zapuszkować przynajmniej za jego rolę w aferze Cimoszewicza!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Moze i kanalia, ale dowodow BRAK! 01.09.07, 04:30 I prokuratura nie miala innego wyjscia. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 za składanie fałszywych zeznań - zwykle z wolnej 01.09.07, 04:33 stopy się odpowiada nie udawaj że się na prawie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 zaufaj prokuraturze 01.09.07, 04:31 to nie jest błąd za składanie fałszywych zeznań zostaną przecież skazani.... Odpowiedz Link Zgłoś
niklot1160 [...] 01.09.07, 04:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Jak tacy debile kończą studia prawnicze!? 01.09.07, 05:28 Z nagranych rozmów wynika, że zarówno Kaczmarek jak zwłaszcza Kornatowki, to kompletni debile intlektualni. Język z poziomu chodnika. Nieumiejetność logicznego wypowiadaia się, totalny prymitywizm. Jak ktoś taki może w ogóle skończyć prawo, nie mówiąc juz o tym, że ci debile zostali prokuratorami. Jak to jest w ogóle mozliwe. Przecież oni profanują ten zawód! Czy przy powoływaniu prokuratorów obowiązuje selekcja ujemna i debili awansuje sie na takie stanowiska. Przecież lepiej by sie wypowiadał zwykły czlowiek po zasadniczej szkole!!! Ten Kornatowski ma tak odrażający wygląd, ze nie nadaje się nawet na członka mafii a tutaj facet był prokuratorem a nawet pierwszą gliną. Kaczory mogą wygladać komicznie, ale nie są odrażający, jak ten gangster Kornatowski!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 Kwasniewski, Walesa, Giertych, Michnik - Wszy 01.09.07, 05:30 stkie rence na poklad! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 n0_str0m0..Co ty pieprzysz, idiotko!!!!! 01.09.07, 08:21 Co ma do tej afery Michnik ,czy Kwasniewski? Wszyscy zamieszani , od Ziobro do Krauze, to ludzie z najbliższych kręgów Kaczyńskich!...Ten układ sami stworzyli, teraz pala głupa..jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 05:33 Czy ta małopolska miernota, niejaki poseł Graś w dalszym ciągu chce zapraszać do Sejmu kryminalistów Kornatowskiego i Marca słuchać ich kłamstw i matactw??? Puknijcie sie Graś w swoją tępą łepetynę i zacznijcie się leczyć na nogi, bo na glowę, to już za późno!!!!! Przestańcie Graś profanować Sejm Rzeczpospolitej i zapraszać do sejmu kryminalistów w rodzaju Kaczmarek i Kornatowski, marzec, bo to oraża Polskę i Polaków!!! I nie ma tutaj znaczenia, że w tym, sejmie jest już kilku kryminalistów z niejakim Lepperem na czele!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolnośc 01.09.07, 06:58 Nie Ty ich będziesz wysłuchiwał tylko posłowie z sejmowej komisji ds. służ specjalnych. Można wiele powiedzieć o poziomie polskich parlamentarzystów, ale z pewnością są mniej podatni na tanie chwyty rodem z Rutkowskiego niż ciemny lud. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Kaczmarek zmienil nazwisko na = Łżemarek 01.09.07, 07:41 Kaczmarek - ty smieciu, za nasze spoloczne pieniadze zyles sobie wygodnie i zdradziles narod, sluzbe i ministerstwo.. obciac ci jaja ty gnojku i rzucic psom Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Kaczmarek zmienil nazwisko na = Łżemarek 01.09.07, 07:55 A kto go zatrudnił? :))) Kto wbrew głosom opozycji ściągnął Kaczmarka, Kornatowskiego i Netzla? Co byś zrobił kretynom odpowiedzialnym za ten bajzel? Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolnośc 01.09.07, 08:15 Swietnie sie manfredzie nadajesz na zacieznego janczara pisuarczykow.W ich formacji tepota umyslowa i wiernopoddanczosc jest w cenie!!!!!! Wypisujesz dyrdymaly!!!! Warto by Ci bylo podjac na nowo nauke...w gimnazjum !!!!Chyba,ze to Twoje matolectwo jest objawem zaburzen intelektualnych ,wtedy pochylam sie nad Toba z zatroskaniem, jak nad kazdym chorym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Odezwała się pisowska szczekaczka 01.09.07, 12:17 taką można poznać po obelżywym języku Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ......I wlasnie........... 01.09.07, 07:54 ten sam Kaczmarek mial byc Premierem Polski.Kandydat LiS. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Kaczmarek - lgarz i scierwo 01.09.07, 08:14 Rozmowa dziewiąta, 16 sierpnia godz. 17:54 Dorota J.Z. rozmawia z szefem spółki, Jaromirem Netzlem. Z rozmowy wynika, że były już szef PZU żalił się jej, że musi udzielać alibi (Kaczmarkowi - twierdzi prokuratura). Kobieta potwierdza jego słowa. Netzel skarży się: "Nie mogą wiecznie potwierdzać nieprawdy". Netzel: Ja sobie tak usiadłem i mówię. On sobie moją osobą podniósł ciśnienie. Dorota: No. Bo dla niego, ty jesteś dla niego duży atut. Z punktu widzenia, ja nie wiem, czy on ma wiedzę, czy nie ma wiedzy. Jaką on ma szczerze mówiąc, nie powiem, że gdzieś, ale on tym gra. Mówię ci - 200 proc. Netzel: Ale w jakim sensie? Dorota: W sensie, to był kontakt, rozumiesz? Ja nie wiem, czy tak jest, on tak jakby zaprzeczył temu, że ty jesteś na fali, wiesz, w kręgu. Ale co on myśli, to ja nie wiem. Netzel: Ja nie mogę być w kręgu, bo mnie nie było, ku... Dorota: No, ale ja mówię, jakie on przysługi oddaje, tak. Że on powoła się na samego diabła. Zresztą jak on topi wszystkich ludzi wokół. To już jest skrajna gra, po prostu - wiesz, no gra. Netzel: Nie, no gra ewidentnie, strasznie wku..ony, rozumiesz strasznie. Ja to jestem ku.. alibi na wszystko, rozumiesz na wszystko. Dorota: Tak, alibi na wszystko. Netzel: Wiesz, ja nie mogę tak chodzić ku.. i potwierdzać nieprawdę, tak jak on by sobie tego życzył. No przepraszam ciebie bardzo. Dorota: Tak, tak Netzel: Ja i tak zachowuję się ku.. przyzwoicie, tak? Dorota: No ty tak, ale on nie. Jarek zapewniam cię, w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Kto stworzył ten układ? Kaczyńscy i Ziobro !!! 01.09.07, 08:17 Ci wszyscy zatrzymani, to "kręgi" PIS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Kaczmarek kłamał by chronić prezydenta!!!!!! 01.09.07, 08:26 Przed udaniem sie do Mariotu, odbył długą rozmowe z prezydentem ! Po tej "konferencji" od razu udał sie do Mariotu.... Był łącznikiem między prezydentem, a Krauze ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Kaczmarek kłamał by chronić prezydenta!!!!!! 01.09.07, 08:47 to ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: ......I wlasnie........... 01.09.07, 12:23 Przecież LiS to ulubieni koalicjanci twojego premiera. A Kaczmarek, Kornatowski i Netzel, to jego ulubieni prcownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Mam kilka przemyśleń 01.09.07, 08:21 Nie da się ukryć - wczorajsza prezentacja mnie przekonała. Wszystko wskazuje na to, że Kaczmarek dał cynk. Ale: Kaczmarkowi nie postawiono zarzutu ujawnienia tajemnicy - dlaczego? Zarzut składania fałszwywych zeznań jako świadka nie utrzyma się w sądzie (i nie pomoże tu zaklinanie się prokuratorów, że wcześniej w żadnym razie nie traktowali Kaczmarka jako podejrzanego) Co wczorajsza prezentacja ma wspólnego z informacjami o powszechnej inwigilacji opozycji i dziennikarzy? Bo jak dla mnie to raczej potwierdziła rewelacje Kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mam kilka przemyśleń 01.09.07, 10:51 fagusp napisał: > Nie da się ukryć - wczorajsza prezentacja mnie przekonała. Nie da się ukryć - po to właśnie była. Całą wartość dowodową najlepiej podsumowuje zwolnienie podejrzanych. Mnie najbardziej zastanawia, dlaczego jeszcze przed "przeciekiem" Kaczmarek był wytypowany do jego popełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Prosze mi odpowiedziec . 01.09.07, 08:31 Prosze mi odpowiedziec . czy jesli dowiem sie , ze ktos ma zamiar zrobic cos zlego , nie zgodnego z prawem , a ja wczesniej zlozylam obietnice , ze zachowam ta wiedze w tajemniocy czy mam prawo i obwiazek przestrzec osoby ktore moga byc poszkodowane ? Bo jesli tak to ktokolwiek powiedzial o prowokacji to nie zdrajca lecz bohater . Nawet jesli ta osoba jest sam Pan Ziobro. Bowiem w chwili obecnej rozpatruje sie czy i kto powiedzial nieprawde i czy Pan Kaczmarek sklamal . Po pierwsze Pan Kaczmarek w luznej rozmowie , jak to powiedzial wczoraj pan prokurator, podal inna wersje . Gdy bylo przesluchanie , odmowil wyjasnien i mial do tego pelne prawo Wiec nie sklamal , bo odmowil skladania wyjasnien. Ale tak naprawde to problem jest powazniejszy . Jelsi cala akcja przeciw Panu A. Leperowi byla nie legalna to wszystkie osoby , ktore brnely w prowokacji popelnialy przestepstwo . jak narazie nikt nie powiedzial , ze akcja wymierzona w Min. Rrolnictwa , a w szczegolnosci przeciw Panu Leperowi byla legalna . Bowiem mozna mu zarzucac , ze jest nie pokorny , ze uzywa jezyka dalekiego od parlamentarnego- a wlasciwie mowi czysta parlamentarczyzna- , ze rzuca faktami niezupelnie sprawdzonymi / jak chocby Talibowie , ale mial w tym wypadku racje , bo istotnie bylo tam wiezienie i tego nikt nie zdementowal i nawet potwierdzono , ze startowaly i ladowaly samoloty z Iraku/. Ale nikt nie powiedzial , ze w jego i przez niego w kierowanym resorcie byla jakakolwiek proba korupcji . Zatem zakrojona na szeroka skale proba korupcji byla tylko wymyslem kogos kto panicznie boi sie sily Lepera , jego wiedzy i mozliwosci . I najlepiej by sie poczul gdyby Pana A.Lepera dalo by sie zamknac w zakladzie karnym o zaostrzonym rygorze i do tego w izolatce . Zatem akcja , ktorej celem bylo znieslawienie , pomowienie byla od poczatku akcja bezprawna. A zatem czy podzielenie sie taka wiedza by uniemozliwic wykonanie takiej bezprawnej akcji , mimo ze pod przyzeczeniem zachowania tajemnicy jest przestepstwem ? Moim zdaniem jesli nawet zrobil to Pan Ziobro to jest bohaterem a nie zdrajca . I kazdy kto uniemozliwil taka akcje nie powinien byc potepiony . A dlaczego Panowie nie powiedzieli prawdy o spotkaniu ... bo nie musieli , bo dzieki temu mogli nie dopuscic do pelnej prowokacji . Szkoda mi tylko tych dwu Panow a szczegolnie Bogu ducha winnego Pana R , ktory zostal wrobiony . Czy Pan K nie wiedzial co robi _ Jesli tak to wspolczuje . Ale jako osoba bliska PISowi mysle , ze mial wiecej wiedyz niy Pan R . Panowie cieszycie sie , ze nie doszlo do pelnej prowokacji , bo jakby Pan Leper zobaczyl walizke pieniedzy i zadzwonil po ochrone zeby zamknac tego co przyniosl - chyba , ze nie zdazylby tego zrobic - a to juz inna sprawa i pewnie o to chodzilo . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Poznaliśmy brudy PIS-u i CBA ! 01.09.07, 08:33 Kaczyńscy stworzyli układ, a teraz wydzieraja sie "łapać złodzieja!" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 To juz bylo wiadomo wczoraj (przynajmniej w "Dzien 01.09.07, 08:38 niku"); dowody sa tak mocne, ze nie trzeba korzystac ze srodka typu areszt tymczasowy; wystarczy kaucja i zakaz opuszczania kraju; zas reszta zajmie sie sad; natomiast "wiarygodnosc" Kaczamrka, ostatnio idola PO,SLD, LiS-u oraz mediow pokroju TVN i GW jest mniejsza niz zero (podobna do "wiarygodnosci" jego polityczno-medialnych mocodawcow) Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Największa afera PIS-u i Kaczyńskich !!! 01.09.07, 08:46 stworzyli układ, teraz drą morde "łapaj złodzieja!".... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To juz bylo wiadomo wczoraj (przynajmniej w " 01.09.07, 08:58 silesius.monachijski001 napisał: > niku"); dowody sa tak mocne, ze nie trzeba korzystac ze srodka typu > areszt tymczasowy; wystarczy kaucja i zakaz opuszczania kraju; zas > reszta zajmie sie sad; natomiast "wiarygodnosc" Kaczamrka, ostatnio > idola PO,SLD, LiS-u oraz mediow pokroju TVN i GW jest mniejsza niz > zero (podobna do "wiarygodnosci" jego polityczno-medialnych > mocodawcow) A wcześniej trzeba doprowadzać w kajdankach? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: To juz bylo wiadomo wczoraj (przynajmniej w " 01.09.07, 11:17 silesius.monachijski001 napisał: > ostatnio idola PO,SLD, LiS-u oraz mediow pokroju TVN i GW ... Jaki idol? To jest typowy produkt PiS wyhodowany osobiście przez Lecha Kaczyńskiego. Wszystkie jego dane leżały sobie w teczkach personalnych, do których jakoś nikt wcześniej nie chciał zajrzeć. Tak jak nikt nie chce zajrzeć do teczki Ziobry. Dopóki był "nasz" był dobry. Jak dla ratowania własnej dupy Ziobro go odstrzelił, nagle zrobił się "wasz" i wredny. A co się stało z udziałem Dorna w sprawie Stokłosy? Dowody też były "porażające" i poleciały te same stołki, co obecnie. Czemu prokuratura nie pokaże prezentacji? Przecież mają gotową. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 skoro na wolnosci to tz ze im moga...a wyjasnienie 01.09.07, 08:50 jest proste: to sa geje i juz..mi z moija dziwczyna wystarcza 15 minut aby dosjc do obustronnego orgazmu... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j To jest szambo PIS-u, wojenka elit PIS-u 01.09.07, 09:36 wszyscy uczestnicy tej szambo-afery PIS-u, to ich ludzie, od Ziobry po Krauze !..Kaczyńscy sami ten układ stworzyli, teraz pala głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pierociku,znerwicowany komuchu,"kaftanik"już czeka 01.09.07, 10:21 zmiana nicków nic ci nie da - kretyństwo cię zdradza, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 09:48 szeregowy policjant za takie numery już dawno by siedział, widać ze jeszcze nie jestesmy w państwie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Dlaczego nie mówimy o kłamstwach Ziobry????? 01.09.07, 09:54 Afery Ziobry, są o wiele powazniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 10:22 Ten mój hotel, to jedna wielka podsłuchiwalnia ziobrofonowa, wrzasnął rwąc sobie włosy z głowy właściciel! Teraz to chyba tylko idiota u mnie zamieszka! Że też te rządowe palanty, nie realizują swoich chorych pomysłów we własnych norach. Psia krew, przenoszę hotel do Pragi czy innych Budziejowic! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Janusz Kaczmarek to męczennik Czwartej łże- RP 01.09.07, 11:33 Ponure Kurduple na hak! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Janusz Kaczmarek to męczennik Czwartej łże- R 01.09.07, 12:17 silesius.monachjiski001 napisał: > Ponure Kurduple na hak! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zmykaj smętny UB-eku! Sam jesteś ponury! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Prreciwnicy PiSu, otuchy! Poprowadze Was! 01.09.07, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Prreciwnicy PiSu, otuchy! Poprowadze Was! 01.09.07, 12:28 silesius.monachjiski001 napisał: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Gdzie nas UB-eku, opiekunie Kaczmarka, chcesz poprowadzić? > Odpowiedz Link Zgłoś
emilia95 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel są na wolności! 01.09.07, 10:52 Jedno jest pewne prokuratorski show w wielogwiazdkowym Marriottcie na pewno dobrze nie świadczy o ochronie prywatności klientow tego hotelu, jak i innych mieszczących się tam instytycji. Np. LIM powinien informować potencjalnych interesantów o możliwosci brania udzialu w telewizyjnym programie typu "BIG BROTHERS", na dodatek z komentarzem prokuratorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke akcja "uciszenie Kaczmarka" 01.09.07, 11:00 Netzel i Krauze to nadal liga Kaczyńskich, to oni tworzą układ który skutecznie usuwa niewygodnych ludzi. Ani Netzlowi ani Krauzemu włos z głowy nie spadnie, cała prowokacja była wyszykowana przez Ziobrę na usunięcie Kaczmarka. W tej chwili Ziobro zapewnił sobie i Kaczkom ochronę, gdyż wszystkie nagrania na których występuje Kaczmarek mogą zostać objęte tajemnicą śledztwa, tylko prokuratura może ujawnić to co w danej chwili pasuje, a bez tych dowodów komisja śledcza traci sens. Kaczyńscy bez skrępowania czerpią z ubeckich metod zamykania ust niewygodnym przez organy bezpieczeństwa. Dla znacznej większości społeczeństwa przekaz aparatu partyjnego jest klarowny i wiarygodny - przecież są nagrania z kamer, z telefonów. Formalnie śledztwo jednak będzie przedłużane w nieskończoność, tylko po to aby móc utajnić pozostałe materiały które Kaczmarek może mieć na Kaczyńskich i Ziobrę. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Kaczmarek = Prawda i Dobro. PiS to szuje. 01.09.07, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal 1.do zastanowienia, 2. szczera prawda 01.09.07, 12:13 Kłamstwa Kaczmarka nie wykluczają oczywistości, że PiS to szuje! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Premier Kaczmarek naszym przyszlym Wodzem 01.09.07, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal silesius.monachijski001 to pisowski prowokator 01.09.07, 12:21 ubecka szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 O, wypraszam sobie. Wiwat PO i Pan Donald Tusk! 01.09.07, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Qvo vadis Don Kichote...? 01.09.07, 11:39 Bardzo mozliwe, ze aresztowanie Kaczmarka bylo kolejnym ogniwem w walce politycznej. Gdyby jednak tak sie stalo, to dyskrydytowaloby to absolutnie rzad Kaczynskiego i dlatego nie sadze, aby zdecydowal sie on na ten krok. Z drugiej strony, jesli wierzyc twierdzeniom, ze istnieja w Polsce grupy wplywów i ukladów (o czym moze swiadczyc "uwlaszczenie czerwonej szlachty" w Polsce), dobieranie sie do tych, ktorzy swoje pozycje i kariery zawdzieczaja niejasnym powiazaniom i ukladom nie dokona sie "bezbolesnie", ...i nie dokona sie bez jasno okreslonych celów, procedur i bezwzglednej konsekwencji. Ci, ktorzy maja wiecej do stracenia, sa takze bardziej zdeterminowani do obrony nabytych dóbr - za wszelka cene. Walka z takimi ukladami jest trudna. Patrzac dlatego na Kaczynskiego, ktory twierdzi, ze walczy z patologiami zycia spolecznego i politycznego w Polsce - zadajemy sobie pytanie - jak skutecznie oraz czy nie jest to tylko "gra wyborcza" i "strojenie sie w piórka"? Przy zalozeniu, ze twierdzenia Kaczynskiego maja pokrycie w rzeczywistosci polskiej, rzad ma trudny "orzech do zgryzienia". Walka z korupcja w tym kontekscie przypomina raczej walke Don Kichota z wiatrakami... Mozna na tej walce "ubic kapital polityczny" wsród spoleczenstwa (romantyzm zawsze nam sie dobrze kojarzyl, pomimo wysokiej ceny jaka zawsze placimy za "marzenia"), ale trudno uwierzyc, ze "Don Kichote" ma szanse wygrac ...prowadzac "TEN STYL" walki... Konkluzja w tym wypadku moze byc tylko: "Czas na druga zmiane"... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Są na wolności,bo nie ma ich za co zamknąć 01.09.07, 11:59 Cyrk z ktorego nic nie wynika.Kuchciński na konferencji PiSu poci się i duka brednie,bo biedak nie ma nic do powiedzenia.Ziobro zabrnął w ślepy zaułek.Kaczyńscy sami się zlikwidują w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Jak to nie ma ? 2 lata gwarantowane. 01.09.07, 13:45 Już mają. Kwaśniewski już nie jest preziem to ułaskawienia nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland pis to sa złodzieje i krętacze 01.09.07, 12:21 czyli pis nie miał na nich nic tylko zrobili propagande Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Powtórka PRL-u! 01.09.07, 12:29 Dowody są. Wyższe rangą bandziory chodzą sobie na wolności. Wypuścili Mazura, wypuścili i Kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio A co z przeciekiem i jego żródłem? 01.09.07, 12:48 ja powiem tak:PIS miał szczytne cele, między innymi walkę z korupcją a to jest największa plaga każdego ustroju a walka z nią jest bardzo ale to bardzo trudna zaś do udowodnienia tym bardziej, ponieważ w takim procederze przeważnie uczestniczą 2 osoby, dlatego też PIS otrzymał poparcie przy powołaniu stosownych służb nawet z opozycji t.j. między innymi pomoc w przegłosowaniu stosownych uchwał itp. Szkoda że w ręce jednego człowieka dano tak wiele, służby są w zasadzie bez żadnej kontroli np:Sejmu. A więc jeśli jest tylko cień podejrzeń ich wykorzystywania niezgodnie z powołaniem - a są, mówi to były ważny przedstawiciel rządu- bez względu na konsekwencje, należy wyjaśnić wszystko teraz przed komisją śledczą.Wybory zaś po komisji śledczej. Bagatelizowanie zeznań p. Janusza Kaczmarka byłego wysokiego -ważnego- przedstawiciela rządu czy to przez część opozycji tudzież przedstawicieli partii sprawującej władzę lub zamykanie ust przez toczące się śledztwa jest ewenementem na skalę światową. Nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś