leszek993 Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 15:35 Ten plugawy patologiczny kłamca i oszust mafijny ma jeszcze czelność zabierać głos.Powiesić psubrata na latarni.Wyjątkowa szmata bez czci i honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz przecieku dokonał ziobro 01.09.07, 15:39 wiem ze wam ciezko sie z tym pogodzic :] znow was oszukali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Dlaczego nie rażą was kłamstwa Ziobry? 01.09.07, 15:41 tylko Kaczmarka?..Ziobro nakłamał i ponówił w powazniejszym stopniu niz Kaczmarek! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dlaczego nie rażą was kłamstwa Ziobry? 01.09.07, 15:47 roman337 napisał: > tylko Kaczmarka?..Ziobro nakłamał i ponówił w powazniejszym stopniu > niz Kaczmarek! Nie mogę mieć pretensji do kota, że miauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Dlaczego nie rażą was kłamstwa Ziobry? 01.09.07, 15:48 Bo oni są z pissssssssssu. -- IV RP Paranoików Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Dlaczego nie rażą was kłamstwa Ziobry? 01.09.07, 17:17 Podaj przykład kiedy Ziobro kłamał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To może mnie porazi. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 przytocz te klamstwa Ziobry dobry czlowieku 01.09.07, 17:58 bo jakos mi umknely ale moze dlatego ze staram sie nadazyc za zmiennymi wyjasnieniami Leppera i Kaczmarka oraz przemadrej opozycji przytocz te klamstwa Ziobry dobry czlowieku napisz tak : Ziobro powiedzial/zrobil A podczas gdy powiedzial/zrobil B dowodem na to jest C bedzie jasniej i logiczniej smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: przytocz te klamstwa Ziobry dobry czlowieku 01.09.07, 19:32 Ziobro powiedział, że nie inwigilował i nie zbierał dokumentów na innych polityków i że to kłamstwo Kaczmarka. Dziś Ziobro powiedział, ze są dokumenty na Tuska i Olejniczaka. I nie wmówisz mi, że tak nie było, chyba że znów coś spreparujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Kaczmarek zmienil nazwisko na = Łżemarek 01.09.07, 15:56 Rozmowa piąta, 13 lipca godz. 20:27 Janusz Kaczmarek opowiada Kornatowskiemu o przesłuchaniu w prokuraturze Zeznawał jako świadek w sprawie wycieku informacji o akcji CBA w Ministerstwie Rolnictwa. Wtedy również, jak twierdzi prokuratura, miał powiedzieć, że nie spotkał się z Ryszardem Krauze w hotelu Marriott. I stwierdzić, że widział się tam z Jaromirem Netzlem, byłym już szefem PZU. Kaczmarek: Słuchaj, będę tylko mówił oględnie. Bo ja dzisiaj byłem przesłuchiwany, zadawano mi dziwne pytania. (...) Rozmawiałeś z tym krewnym? (...) No z tym, wiesz, co żeśmy rozmawiali, żebyś zadzwonił. Kornatowski: Nie Kaczmarek: Aha, no dobra. Kornatowski: Nie, nie przepraszam, Ja z nim rozmawiałem. I umówiłem się z nim na rozmowę (wg prokuratury to dowód na to, że chodzi o Netzla i o to, że miał Kaczmarkowi zapewnić alibi. Na spotkanie z Netzlem Kornatowski umawia się podczas rozmowy pierwszej) Kaczmarek: A to jeszcze lepiej. Kornatowski: Rozmawiać czy nie? Kaczmarek: Wydaje mi się, że tak, ale musisz bardzo uważać, bo ja nie wiem, o co chodzi. Kornatowski: A o niego pytali? Kaczmarek: O różne rzeczy. Kornatowski: Nie mogę mówić, bo... Kaczmarek: Dobra, może podjadę Kornatowski: to tajemnica... O to, byłoby super. Odpowiedz Link Zgłoś
zxspektrum Nie mam 100 tys. dobre to 01.09.07, 16:01 do wszystkich obroncow tego pieska:p. ŻAkowski, Lis,Wolek,inni redaktorzy G.W co to chlopa bronili z Tok FM tez,dawac robim zrzutkie do kapelusza.Premierem chce zostac to trza pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 16:05 Nikt nie wie lepiej od niego, ze w panstwie policyjnym trzeba mowic szyfrem i nie afiszowac sie ze swoimi znajomosciami. Niestety, kiepski z niego fachowiec. Ale czego mozna rzadac od PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 16:10 majster_g napisał: Zadac i rzadzic - no coz, juz sie wszytko myli... Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 16:43 majster_g napisał: > Nikt nie wie lepiej od niego, ze w panstwie policyjnym trzeba mowic > szyfrem i nie afiszowac sie ze swoimi znajomosciami. > > Niestety, kiepski z niego fachowiec. Po koalicji z SO i LPR powinniśmy być gotowi na takie sensacje. > Ale czego mozna rzadac od PIS? Lepiej - wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 17:07 ofellia napisała: > Lepiej - wymagać. Dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ihateschool Kaczmarek cały czas zbiera punkty dla PiSu 01.09.07, 16:12 jestem przekonany, że ta cała afera z Kaczmarkiem jest zaaranżowaną mistyfikacją, mającą na celu "wybielenie" Kaczyńskiego w oczach prawicowo-niewielkomiejskiego elektoratu, umocnienie Ziobry i zniszczenie Samoobrony oraz LPR Wszyscy wplątani- Krauze, Netzel, Kaczmarek to zaufani Lecha. Nie wierzę,aby kombinowali w tak głupi sposób (spotkania pod kamerami, jawne ostrzeżenia przez telefony komórkowe). Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kaczmarek cały czas zbiera punkty dla PiSu 01.09.07, 16:40 ihateschool napisał: > jestem przekonany, że ta cała afera z Kaczmarkiem jest zaaranżowaną > mistyfikacją, mającą na celu "wybielenie" Kaczyńskiego w oczach > prawicowo-niewielkomiejskiego elektoratu, umocnienie Ziobry i > zniszczenie Samoobrony oraz LPR Masz rację, gdyż Kaczmarka posłał Kaczyński, natomiast przypływy nie mają nic wspólnego z Księżycem, ale z księdzem Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ofelia 01.09.07, 20:21 ofellia napisała: > Masz rację, gdyż Kaczmarka posłał Kaczyński, natomiast przypływy nie mają nic > wspólnego z Księżycem, ale z księdzem Rydzykiem. Nie ulega watpliwosci, ze Kaczmarek zbiera wielkie punkty dla PiS-u! Mylisz sie jednak fatalnie gdy twierdzisz ze Kaczmarka poslal Kaczynski. Poslala go lewizna - komuchy i POpaprancy. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wet3 01.09.07, 20:27 ale się ośmieszyłeś... nie zrozumiałeś ironii i masz poważne braki z geografii...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: isa.stern 01.09.07, 20:32 isa.stern napisała: > ale się ośmieszyłeś... nie zrozumiałeś ironii i masz poważne braki z geografii. > ..;)) > :P Ale ty mundra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wet3 :P 01.09.07, 20:38 Ofelia napisała: " Masz rację, gdyż Kaczmarka posłał Kaczyński, natomiast przypływy nie mają nic wspólnego z Księżycem, ale z księdzem Rydzykiem. każdy licealista dowiaduje się na geografii, że przypływy mają związek z oddziaływaniem grawitacyjnym Księżyca, które właśnie wywołuje na Ziemi przypływy i odpływy mórz... i więcej kultury...:P Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 [...] 01.09.07, 16:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 16:38 Panie Kaczmarek, gratuluję towarzystwa. Fakt trzymania spóły z Lepperem i Giertychem kompromitują pana w równym stopniu co kłamstwa i mataczenie w sprawie przecieku Odpowiedz Link Zgłoś
hamllet Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 19:09 Trafne spostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik I ten sam Kaczor zrobił porządek we własnym 01.09.07, 16:52 kurniku. Twój idol woli takie sprawy załatwiać w inny sposób serwisy.gazeta.pl/kraj/1,47243,3041525.html Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik I ten sam Kaczor zrobił porządek we własnym 01.09.07, 16:54 kurniku. Twój idol woli takie sprawy załatwiać w inny sposób serwisy.gazeta.pl/kraj/1,47243,3041525.html Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS___ 01.09.07, 16:57 SLD ( teraz przefarbowane na LiD ), Samoobrona i LPR ( teraz przefarbowane na LiS), to zlodzieje i oszusci. zobacz: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,47243,3041525.html PO - kompromituje sie wypowiedziami swoich liderow - Tuska i Komorowskiego Bede glosowac na PiS - bez watpienia to najuczciwsza partia, ktora wreszcie moze przywroci porzadek w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 01.09.07, 17:03 Mysle ze tak kazdy Polak powinien postapic.Glosujmy na panstwo Prawa nie na dzieci Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 02.09.07, 00:32 ani mi sie waz glosowac, ciulu. siedzisz na socjalu we Francji, to glosuj we Francji. ja nie glosuje w Kaczystanie, skoro z niego wyjechalem. odrobina uczciwosci, monsieur kloszard. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 01.09.07, 17:14 ja też !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 01.09.07, 19:00 > Bede glosowac na PiS - bez watpienia to najuczciwsza partia, Może jakiś dowód na poparcie... zdaje sie że Kaczmarek, Kornatowski i Netzel dostali koryto od PiSu. Więc co? Rok temu byli cacy a dzisiaj się okazuje że to szumowiny? Czy to znaczy że PiS nie sprawdza odpowiednio ludzi, którym przekazuje państwo? No no.... może zapiszę się też do PiSu, a przy odrobienie szczęścia i lizodupstwa może nawet zostanę ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 01.09.07, 19:46 decyzje podjalem juz w 1992 roku: nie interesuje mnie czy Polska rzadzi rzad czarny czy bialy czy czerwony czy solidraczny czy postkomunistyczny udolny czy nie byle NIE TEN! GLOSOWAC NA PIS? NIGDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: podjelam decyzje, _ bede glosowac na ___PiS__ 01.09.07, 19:55 dla_dobra_polski napisała: "Bede glosowac na PiS - bez watpienia to najuczciwsza partia" puk puk, czy to konkurs na scenariusz "Pogoda na Jutro II"? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Glupi narod uwierzy................ 01.09.07, 16:57 jestesmy za Premierem Kaczmarkiem.Ale nawet nie o to chodzi.Mafia miala sie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Glupi narod uwierzy................ 01.09.07, 19:34 Oj fakt , glupis ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Glupi czytelnicy GW uwierzą Kaczmarkowi...... 01.09.07, 23:02 Gazeta Wyborcza mozolnie nad tym pracuje. Bezpieczni są ci, którzy Gazety Wyborczej nie biorą do ręki. Chyba, że zmuszeni do tego w miejskim szalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 16:59 Kaczmarek nie jest bohaterem moje bajki ale caa kaczokomuna dziala wedug zasady "mamy z facetem problem szukamy cos na niego". Kaminski z Ziobra pojda do pierdla po wyborach. Spoznily sie chlopaki na walke z komuna i mysla ze nadrobia. W panstwie prawa za takie zeczy idzie sie do pudla. To nie rzucanie w Kwasniewskiego jajkami prosze naczelnego sledczego, to zamach na podstawy panstwa i jak ta Rzezcpospolita ma byc cos warta to powinna takich malych fuererkow wyplenic z korzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Twoja bajka to.... 01.09.07, 17:01 ludzie III RP.Zlodziejska mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Twoja bajka to.... 01.09.07, 17:08 presentation1 napisał: > ludzie III RP.Zlodziejska mafia. A Twoja to bajki Kurskiego dla ludu (ciemnego). Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit III RP zastąpiła IV RP 01.09.07, 19:11 Czyli III mafię zastąpiła mafia IV. Żołnierze się buntują to trzeba ich odstrzelić bo za dużo wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Ludzie slyszeli.... 01.09.07, 16:59 i ludzi nie oszukasz .Chyba ze uwazasz ze ludzie to tylko dzieci Michnika.Postkomunie brak wstydu................ Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ludzie slyszeli.... 01.09.07, 19:36 Corko ziobry i wassermana : oszczedz sobie wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Ludzie slyszeli.... 01.09.07, 19:58 co ma postkomuna do wewnatrzpisowskiej dintojry? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 17:06 Druga zasada PiSu "klamac, zwlaszca oczerniac bogatych i inteligentnych a ciemny lud i tak to kupi" nic tak dobrze nie robi malym, nieudanym ludziom dobrze na duszy jak opluc szlachetnych, oskarzyc bogatych i naszczac na groby autentycznych bohaterow (po kolei Michnik, Krauze, Kuron) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider_to_qpa jak na razie to Kaczmarek klamal - i to w zywe ocz 01.09.07, 17:14 grubymisiek - Kaczmarek, Lepper i inni klamcy to dzis idole twoich tzw "bohaterow": Michnika i i Kwasniewskiego grubymisiek1 napisał: > Druga zasada PiSu "klamac, zwlaszca oczerniac bogatych i > inteligentnych a ciemny lud i tak to kupi" nic tak dobrze nie robi > malym, nieudanym ludziom dobrze na duszy jak opluc szlachetnych, > oskarzyc bogatych i naszczac na groby autentycznych bohaterow (po > kolei Michnik, Krauze, Kuron) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: jak na razie to Kaczmarek klamal - i to w zyw 01.09.07, 20:00 @chirlider_to_qpa: bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 02.09.07, 00:36 dzizask.rwajapier.ole, a tobie co? co tam robi Krauze, utuczony dzieki kolejnym decydentom, obok Kuronia? jaki z niego bohater? to typowy polski "byznesman", ktorego dwa evergreen pomysly na zbicie kasy to a) dostep do politykow, b) miauczenie w mediach, ze podatki sa za wysokie. wybacz, ale to nie ta sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 02.09.07, 00:36 sorry, chyba nie doczytalem posta :) ale podtrzymuje opinie o Krauzem. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Ten Kaczmarek, to naprawdę Palant!!! 02.09.07, 11:01 Zarzuca mu się składanie fałszywych zeznań i nakłanianie innych do tego a on oznajmia, że ... nie był źródłem przecieku!! Wniosek z tego jeden, ŻE KACZMAREK BYŁ ŹRÓDŁEM PRZECIEKU i teraz stara się wyrzucić z siebie tą prawdę. Tym samym sam się wkopał. Sądzę, że prokuratura ma jakieś dowody, o których jeszcze nie mówi. Być może. że Krauze zezna, że Kaczmarek przekazał mu taką informację a on podzielił się tą informacją z Woszerowiczem. Związek i kolejność faktów jest tak logiczny, że tylko IDIOTA mógłby twierdzić, że Kaczmarek nie zdradził tajemnicy państwowej. Gdyby ten Pajac Kaczmarek żył w USA, to ława przysięgłych jednoglośnie(!) by stwierdziła, to co jest oczywiste i Kaczmarek zostałby "zapuszkowany". W Polsce niestety przestępcy mają się dobrze. Szczególnie bezkarni są ludzie szkodzący państwu. Uporczywe powtarzanie przez Kaczmarka, że nie był źródłem przecieku, świadczy niezbicie, że własnie był źródłem przecieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Podobno przyznał że ŚCieMNiAł na komisji. 01.09.07, 17:26 A dziś z uśmiechem na twarzy to skomentował, że trochę się spili z Latkowskim. Ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 adam_127..Takie sa "elity' PIS-u...dziwi cię to? 01.09.07, 17:56 Ten układ stworzli kaczyńscy, to oni bronili ..Kornatowskiego,Netzela,Ziobro,Kaczmarkami przed opozycja, gdy ta zarzucała im przeszłość ciemną.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 a zarzucała im opozycja tak wiele ? 01.09.07, 18:34 od kiedy ? ha ha oni byli uważani za niezależnych i uczciwych z sukcesami w walce z przestępczością zorganizowaną... Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 A ten dalej swoje... 01.09.07, 17:27 A ten dalej swoje... takie bajki to tylko tym z PO Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 17:39 Kaczmarek i reszta towarzystwa idą do pierdla jak drut z tego żaden się nie wykręci nawet Krauze.A my z PiS wybory mamy wygrane na 100% a przy okazji dwóch debili za burtą Leppera i Giertycha i to jest zwycięstwo dla Polski.A teraz idę na zimnego browarka-czołem. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 20:07 zanim ich zamkniesz zloz pozew Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 CałaPolska słyszała, jak Ziobro kłamał ,i co?????? 01.09.07, 17:50 wielokrotny kłamca,oszust, nadal jest ministrem..Jak jest różnica miedzy Ziobro, a Oleksym? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: zacytuj 01.09.07, 20:10 ten pan juz nikogo nie zabije mamy n na to porazajace dowody: wieczne pioro, walute i koniaczek. Grazdany zdawajties walutu - wam nie nuzna. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden IV RP! Jak w PRL-u! 01.09.07, 17:54 Im wyższe rangą bandziory tym im więcej wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 18:28 to jeszcze ustalimy Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 On dalej publicznie kłamie !!! Oto dowody. 01.09.07, 18:42 Krauzego poznałem jako wielkiego prezesa kiedy byłem prokuratorem rejonowym w Gdyni, podczas uroczystej sesji rady miasta, albo z powodu turnieju tenisowego Prokom Open, już dokładnie nie pamiętam. Widziałem go wtedy z daleka. Pierwszą osobą która nas poznała, czego nie powiedziałem na komisji, ale tak zeznałem w prokuraturze, był Marek Biernacki. www.latkowski.com/blog/id,1052#1052 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 I dodał, że podsłuchiwanie dziennikarzy to ściema 01.09.07, 18:45 No ale poza tym to może i powiedział coś prawdziwego... zawsze można stracić kontrolę nad sobą i powiedzić coś nie mijając się z prwdą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 18:44 ale się dzieje...;) chyba nikt się nie dziwi zatrzymaniom Kornatowskiego i Kaczmarka, piS już dawno to zapowiadał, pytanie czemu tak dł. zwlekali i czemu dowody są takie marne...?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 18:49 Czemu zwlekali? Pewnie przez timing... A dowody pewnie są dalej gromadzone... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 19:04 w podobnej sprawie z dużo mizerniejszymi dowodami skazali Jagiełłę, Długosza i Sobotkę... Ziobro jest do bani...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 19:11 Ziobro młody jeszcze... uczy się dopiero... ale jest zdolny i uczy się szybko... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kaczmarek: Nie byłem źródłem przecieku 01.09.07, 19:15 młody...?! kolo ma dobrze po 30, nadwagę i przerzedzone włosy, wkrótce będzie wyglądał jak Jan Maria, szczególnie jak go przed TS postawią i ... skażą...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 A ja ciagle szukam krolewnej Izy Stern !!! 01.09.07, 19:24 isa.stern napisała: > młody...?! kolo ma dobrze po 30, nadwagę i przerzedzone włosy, wkrótce będzie > wyglądał jak Jan Maria, szczególnie jak go przed TS postawią i ... skażą...;))) > :P ------------------------------------------------ Oblecialem juz Schiffer,Briatorre mnie znokautowal za Heidi,Seal odspiewal mi "odwal sie od Klump", A ja ciagle szukam Kopciuszka do ktorego , ten pozostawiony bucik pasuje !!!! Kopciuszek !!!! Odezwij sie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A ja ciagle szukam krolewnej Izy Stern !!! 01.09.07, 19:36 ello..:) szukałeś mnie nie w tych rejonach, wypoczywałam nad Adriatykiem..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Jestes rozpieszczona ksiezniczko ! 01.09.07, 20:01 Dlatego po dlugich wahaniach , postanowilem sie z toba dzisiejszej nocy przespac ! Jak bylo ,spytaj sie jutro . Czego czlowiek nie robi dla krolestwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jestes rozpieszczona ksiezniczko ! 01.09.07, 20:24 widzę, że nic się nie zmieniłeś...:( jak będziesz pisal w ten sposób, to więcej nie odpowiem na Twój post... I promise...:P Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Jestes rozpieszczona ksiezniczko ! 01.09.07, 20:31 To mi jest obojetne ! Dzisiejsza noc nalezy wirtualnie do nas ! Wlasciwie do mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 19:05 pokazali tylko tyle żeby wystarczyło jeśli chodzi o obecne zarzuty dowody na przeciek Kaczmarka są nadal zbierane..... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 19:16 > pokazali tylko tyle żeby wystarczyło jeśli chodzi o obecne zarzuty moment... jakie wystarczy, to czemu zwolnili ich przed upływem 48 godz....?! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 19:51 Bo po 48h by się zaczęło łamanie prawa... totalitaryzm... albo jeszcze coś gorszego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 19:53 nieprawda, gdyby dowody było dostatecznie mocne, mozna było ich wpakować na 3m razem z Łyżwą na Smutnej...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 20:00 Oznajmiono przecież, że dowody są na tyle mocne, iż nie zachodzi już obawa matactwa, a areszt stosuje się przy czynach zagrożonych karą powyżej 8 lat. W tym przypadku grozi podobno do 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 20:04 przy mocnych dowodach sklada sie wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 20:09 Mondry jeseś, ffamousffatman... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 20:14 sklada sie wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wszystkiego nie pokazali... 01.09.07, 20:26 ffamousffatman napisał: > przy mocnych dowodach sklada sie wniosek Ziobro na pewno nie odmówiłby sobie tej przyjemności...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 nie wiesz po co wypuszcza się przestępcę ?? :) 01.09.07, 21:56 nie mów że nigdy filmu kryminalnego nie widziałaś Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta zobaczysz jazde 01.09.07, 19:07 zobaczysz jazde po przesluchaniu Krauzego jak sie wyjasni ze jednak maja tasme z rozmowy w tym pokoju i zaobserwujemy akcje pod tytulem SAM NIE POJDE NA DNO Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: zobaczysz jazde 01.09.07, 19:17 osobiście lubię takie jazdy...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: zobaczysz jazde 01.09.07, 20:16 sadze ze Krauze przesluchanie ma gdzies obecnie czeka na ktorego konia w tych wyborach postawic Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Janusz Kaczmarek na Premiera RP! PiS won na Sybir! 01.09.07, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś