englishsummer Panie Ziobro - do roboty a niekonferencje! 04.09.07, 10:59 Konferencja co drugi dzien albo codziennie. Ile mozna? Nie ma tam nic do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 A gdzie gwóźdź? 04.09.07, 10:59 Dziwię się, że stosowne nagranie nie zostało jeszcze ujawnione na jednej z dyskotek organizowanych przez prokuraturę. To tyle, w TELEGRAFicznym skrócie myślowym. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Kazachstan 04.09.07, 11:00 Kaczmarek (z PISu) grozil wg. Ziobry (z PISu) rzekomo Ziobrze (z PISu), ktory na zlecenie Kaczynskiego (z PISu) sledzil jego i jego rodzine jak rowniez kontakty tegoz Kaczmarka (z PISu) z Kornatowskim( rowniez z PISu). KAczmarek i Kornatowski sa protegowanymi Lecha K. (z PISu). Ziobro twierdzi ze jest to kompromitujace dla Tuska (z PO) i reszty opozycji. Tlum wiwatuje i popiera. Czyzbym cos zle zrozumial? Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Kazachstan 04.09.07, 11:03 Tusk tak kręcił własne lody, że już się z tego kręcenia nie wykręci. Słowem, żaden Kazachstan tylko polska prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Kazachstan 04.09.07, 11:36 > Ziobro twierdzi ze jest to kompromitujace dla Tuska (z PO) i reszty opozycji. I ma rację. Opozycja nie potrafi wykorzystać błędów PiS nawet gdy PiS podaje te błędy na srebrnej tacy. Był czas gdy PiS znajdował się w defensywie, zamiast konstruktywnych wniosków, poważnych działań, czegokolwiek sensownego to PO zaserwowała wyborcom spektakl pt. odcinamy się od LiD, LPR i SO, SLD wyło o komisje a LPR i SO gadało bzdury o nowym premierze. To jest kompromitacja. Wydawać by się mogło, że partia intelektualistów jakimi mieni się PO wykorzysta potkniecia partii miłościwie nam panującej, ale tego zrobić nie potrafiła. PiS natomiast przekuł swoje przekręty w sukces. Są dwie opcje: albo uznamy głupotę opozycji, albo głupotę narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Kazachstan 04.09.07, 11:43 W sedno. Polityczny geniusz Platformy predestynuje całą jej ekipę do olśniewających sukcesów w wyborach do rad wspólnot mieszkaniowych. Najbardziej mną zatrzęsło, kiedy ten bałwan palnął zdanie, z którego wynikało pośrednio, że tylko mieszkańcy Pomorza i Wielkopolski stoją cywilizacyjnie na poziomie Niemców. Tak właśnie można przegrać każde wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Kazachstan??????????????????? 04.09.07, 12:13 mr_pope napisał: > Są dwie opcje: albo uznamy głupotę > opozycji, albo głupotę narodu. Dlaczego tylko dwie? Ja widze jeszcze trzecia: jakosc opozycji odzwierciedla stan umyslowy narodu. Wedlug mnie np. alternatywa nie wyglada tak ze musze wybierac pomiedzy mlaskajacym skutecznym klamca albo rozmamlanym w swym niezdecydowaniu kunktatorem. Naprawde nie widzisz innych opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Kazachstan??????????????????? 04.09.07, 12:24 > Dlaczego tylko dwie? Ja widze jeszcze trzecia: jakosc opozycji > odzwierciedla stan umyslowy narodu. Opcji widzę więcej, jest jeszcze możliwość, że inteligentna część narodu ma to wszystki głęboko w czymś i dalej sobie spokojnie żyje. To kwestia prawdopodobieństwa. Przed wyborami 2005 naród jeszcze nie wiedział jak będzie wyglądać opozycja. > Wedlug mnie np. alternatywa nie wyglada tak ze musze wybierac > pomiedzy mlaskajacym skutecznym klamca albo rozmamlanym w swym > niezdecydowaniu kunktatorem. Pisząc 'opozycja' nie mam na myśli wyłącznie PO tylko wszystkie partie przeciwne PiS. Jakkolwiek nie popatrzysz to opozycja parlamentarna jest silna, ale głupia. Mogli to rozegrać inaczej a teraz nawet samorozwiązanie Sejmu stoi pod znakiem zapytania. > Naprawde nie widzisz innych opcji? Chodzi o poparcie dla partii? Zdecydowanie widzę coś więcej niż PiS czy PO a nawet LiD, SO czy LPR. Zwłaszcza, że nie popieram żadnej partii mającej obecnie swoich przedstawicieli w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
raind Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:02 Tak, i pewnie bil i przyklejal kartki z napisem "Glupek" na plecach. ----- <A href="http://s3.gladiatus.pl/game/c.php?uid=53165">Uwaga! gole fotki Ziobry!</A> Odpowiedz Link Zgłoś
pgig PiS = Paranoja i Schizofrenia 04.09.07, 11:03 niech te czubki zejdą już ze sceny i idą się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS = Paranoja i Schizofrenia 04.09.07, 13:22 pgig napisał: > niech te czubki zejdą już ze sceny i idą się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
pudellos Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:07 Panie Ziobro - jest Pan ZEREM, a niech mnie teraz ściga i abw i cbś i wc i kfc i fbi i co tam jeszcze Pan uważa za stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Ciemny Lud od weekendu sika szczescia 04.09.07, 11:16 nie, to nie medialna szopka bolszewikow. Chodzi o tego BOGATEGO co STRACIL duza kase w kilka godzin. Ponure Polactwo och jakze radosniej spiewalo w niedziele na nieszporach. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Ryk zazynanej postkomuny............... 04.09.07, 11:17 mozna dzis poczytac na forum Wyborczej.Przyjemnie poczytac posty wscieklizny.......... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Za Wprost 04.09.07, 11:21 ózef Oleksy, Leszek Miller, Marek Dyduch, Włodzimierz Czarzasty i Robert Kwiatkowski mogą wspólnie wystartować w wyborach parlamentarnych – dowiedział się „Wprost”. – Prowadzimy rozmowy z tymi osobami. Jeśli zaakceptują nasz program, to będą mogły pójść z nami do wyborów – mówi „Wprost" prof. Paweł Bożyk z Kongresu Porozumienia Lewicy, który zamierza powołać własny komitet wyborczy. Z naszych ustaleń wynika, że odbyło się już nawet pierwsze spotkanie w sprawie rejestracji wspólnych list. Doszło do niego w poprzednią niedzielę na kortach tenisowych w warszawskim Parku Skaryszewskim. – Owszem, byłem tam. Dyskusja była bardzo ciekawa. Rozmawialiśmy na temat przyszłości lewicy – mówi „Wprost" Józef Oleksy. – Nie jest jeszcze przesądzone, czy wezmę udział w wyborach, ale inicjatywa kongresu jest ciekawa – odpowiada. Niewykluczone, że na tych samych listach znajdzie się także inny ekspremier Leszek Miller, który przysłał na to spotkanie swojego bliskiego współpracownika Wojciecha Szewkę, byłego wiceministra nauki i informatyzacji. Wszystko zależy od tego, czy Aleksander Kwaśniewski podtrzyma swoją decyzję, by nie umieszczać Millera na listach Lewicy i Demokratów. – Mam poparcie łódzkiego SLD i chce wystartować z ich ramienia – zapowiada. Co jeśli zostanie wycięty przez centralę LiD? – Nie chcę spekulować. Ale gdyby tak się stało, to miałbym gotową odpowiedź na to pytanie – mówi tajemniczo. W identyczny sposób wypowiada się Marek Dyduch, który na spotkanie przyjechał specjalnie z Dolnego Śląska. – Cały czas mam nadzieję, że wystartuję z LiD, choć spodziewam się, że pojawią się próby wycięcia mnie z list – przyznaje Dyduch, który dostał nawet propozycję, by stanąć na czele komitetu wyborczego Kongresu Porozumienia Lewicy. W Parku Skaryszewskim pojawił się również były prezes TVP Robert Kwiatkowski ze Stowarzyszenia Ordynacka. – Ostateczną decyzję o tym, z kim iść do wyborów, z LiD czy Porozumieniem Lewicy, podejmiemy w piątek. Ta decyzja będzie obowiązywać także i mnie – mówi „Wprost" szef Ordynackiej, Włodzimierz Czarzasty. Wspólny start SLD-owskiego betonu oznaczałby rzucenie wyborczej rękawicy obozowi Aleksandra Kwaśniewskiego, który kilkakrotnie deklarował, że dla takich osób jak Józef Oleksy nie ma miejsca w polskiej polityce. – Pan prezydent nie ma prawa formułować takich wyroków, bo nie jest gospodarzem całej przestrzeni publicznej – odgryza się były premier. Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 A o co właściwie chodzi? 04.09.07, 11:22 O to, że Zi0br0 szlocha publice w mankiet? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Ryk zażynanej postkomuny PIS-u ! 04.09.07, 11:26 PIS..to przedłużenie PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Ryk zażynanej postkomuny PIS-u ! 04.09.07, 11:37 Naucz si pisać poprawnie kraliku pierociku,żal mi twoich rodziców.. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 chachar1.. odkalsznij.... 04.09.07, 11:58 nie tykaj tylko rodziców..nie zyja.Nie bądz Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: ...Ryk zazynanej postkomuny............... 04.09.07, 11:39 Postkomuny? Naprawdę tak bezrozumnie przyjmujesz do siebie to co gadają Bracia czy też może dlatego na nich głosujesz, że trafili do Ciebie swoją antykomunistyczną obsesją? Czy znajdzie się choć jeden PiSowiec, który zrozumie, że można być przeciw PiS i nie być komunistą? Zwłaszcza, że PiS antykomunistyczny to jest politycznie, bo programowo niczym się nie różni od partii lewicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jesteśmy totalnymi durniami - wszyscy. 04.09.07, 11:23 Wszyscy za wyjatkiem tych co glosowali na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Z Dostojewskiego 04.09.07, 11:26 Głupiec, gdy zrozumie swą głupotę, przestaje być głupcem. Życzę przedmówcy owocnych przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Jesteśmy totalnymi durniami - wszyscy. 04.09.07, 11:38 Nie, słoneczko - wszyscy. Komp mi ciut zgłupiał i wysłał sam tytuł, ale dodam uzasadnienie. I nie ma znaczenia w tym wypadku, którą opcję popieramy. Daliśmy się podejść, jak dzieci. Wciągnięto nas w rozgrywki pomiędzy Kaczmarkiem i Ziobro. Przestaliśmy racjonalnie myśleć i w rezultacie stanowimy świetny przykład na to, że ludzie służą politykom do walki nie o kraj, ale o ich stołki!!! Sorry, ale uważam, że jesteśmy głupcami, którzy są potrzebni tak naprawdę do ustalenia sejmowej arytmetyki. Ta historia z Ziobro i Kaczmarkiem w rolach głównych, coraz więcej daje mi do myślenia, a poza tym uważam, że jest coraz grubszymi nićmi szyta. NIe wierzę ani jednemu, ani drugiemu. Z jednej strony spowiedź Kaczmarka, oparta na póprawdach, niedomówieniach oraz zwykłych kłamstwach, z drugiej - Ziobro i jego ludzie, którzy udowadniają, że jednak Kaczmarek powiedział prawdę, pzynajmniej jeżeli chodzi o podsłuchy i inwigilację. Obaj panowie są siebie warci. To jest chore,a przede wszystkim obliczone na zaangażowanie narodu w spór pomiędzy tymi osobnikami, a tym samym spowodowanie rozłamu wśród Polaków. Czas chyba dać naszym politykom solidną nauczkę i prztyczka w nos. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Jesteśmy totalnymi durniami - wszyscy. 04.09.07, 11:24 Owszem, Putin za to jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jesteśmy totalnymi durniami - wszyscy. 04.09.07, 11:27 Gdyby Rosjanie chcieli ingerowac w nasze sprawy mieliby prosty sposob.Przejrzec mikrofilmy i ujawnic cala agenture.Ale oni swoich nie ujawnia dlatego postkomuna sie mocno trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Jesteśmy totalnymi durniami - wszyscy. 04.09.07, 11:30 Istnieją prostsze, sprawdzone i skuteczne od 300 lat sposoby - czekać, czekać i jeszcze raz czekać. Ruscy zawsze doczekają się jakiegoś Kaczyńskiego, jakiegoś Giertycha, jakiegoś Leppera. I ludzi, którzy ich poprą. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 PIS, to przedłużenie PZPR...CBA, SB... 04.09.07, 11:27 Ryk bolszewickiej PIS-komuny Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Jesteśmy durniami - wszyscy! (cały tekst) 04.09.07, 11:43 Sorry, ale komp mi oszalał i wysłał sam tytuł. Tak przy okazji, chcę zaznaczyć, że nie mam zamiaru nikogo obrazić, ponieważ musiałabym obrazić samą siebie. A teraz do rzeczy: *************************************** I nie ma znaczenia w tym wypadku, którą opcję popieramy. Daliśmy się podejść, jak dzieci. Wciągnięto nas w rozgrywki pomiędzy Kaczmarkiem i Ziobro. Przestaliśmy racjonalnie myśleć i w rezultacie stanowimy świetny przykład na to, że ludzie służą politykom do walki nie o kraj, ale o ich stołki!!! Sorry, ale uważam, że jesteśmy głupcami, którzy są potrzebni tak naprawdę do ustalenia sejmowej arytmetyki. Ta historia z Ziobro i Kaczmarkiem w rolach głównych, coraz więcej daje mi do myślenia, a poza tym uważam, że jest coraz grubszymi nićmi szyta. NIe wierzę ani jednemu, ani drugiemu. Z jednej strony spowiedź Kaczmarka, oparta na póprawdach, niedomówieniach oraz zwykłych kłamstwach, z drugiej - Ziobro i jego ludzie, którzy udowadniają, że jednak Kaczmarek powiedział prawdę, pzynajmniej jeżeli chodzi o podsłuchy i inwigilację. Obaj panowie są siebie warci. To jest chore,a przede wszystkim obliczone na zaangażowanie narodu w spór pomiędzy tymi osobnikami, a tym samym spowodowanie rozłamu wśród Polaków. Czas chyba dać naszym politykom solidną nauczkę i prztyczka w nos. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Jesteśmy durniami - wszyscy! (cały tekst) 04.09.07, 11:51 Myślę, że wielu ludzi czuje się osaczonych poziomem politycznej beznadziei. Tonący brzytwy się chwyta. Opcjonalnie - udaje się na wewnętrzną emigrację, bo stracił już wszelką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Jesteśmy durniami - wszyscy! (cały tekst) 04.09.07, 12:15 Owszem i dlatego nie można być biernym, bo to się fatalnie skończy. Nie wolno nam, zwykłym ludziom, dać się wciągnąć w polityczne machinacje, bo najzwyczajniej w świecie po prostu zaczniemy skakać sobie do gardeł. Nie wiem komu i czemu ma służyć skłócenie narodu, tym bardziej, że zwaśnieni ludzie oznaczają osłabienie kraju, a do tego nie wolno dopuścić. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: Jesteśmy durniami - wszyscy! (cały tekst) 04.09.07, 12:23 Bez konfliktu nie ma życia społecznego, a bez różnicy zdań nie ma interesującej dyskusji. Sęk w tym obezwładniającym poziomie dyskutantów... Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Jesteśmy durniami - wszyscy! (cały tekst) 04.09.07, 12:50 Nie do końca się zgadzam z Twoim stwierdzeniem dotyczącym konfliktu. Jakoś do 2005 r., owszem, były animozje, różnice zdań, ale nikt sobie nie skakał do gardła, tak jak w tej chwili. Ja bardzo żałuję, że nie ma nikogo, kto by uświadomił przeciętnemu Polakowi (bez względu na sympatie), że jest marionetką, a za sznurki pociągają albo politycy, albo kk i tak naprawdę - to nici z tzw. wolnej woli. Oczywiście nie dotyczy to (na szczęście) wszystkich, ale jednak większości. Jeżeli chodzi o poziom dyskutantów, cóż, czasami emocje przesłaniają tzw. trzeźwy osąd, samej mi się to zdarza, pomijam w tym wypadku ludzi pokroju: palestrina czy presentation, bo oni sprawiają wrażenie z lekka oszołomionych (nie wiem tylko czy blaskiem obecnej władzy, czy może czym innym). Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa mafia piszczy az milo 04.09.07, 11:26 Ziobro, jako mlodzik jest zapewne zbyt zapalczywy w tym co robi - i to jest jego słabość. Ale generalnie rzecz biorąc - powaznie dobral sie do mafii, czyli zrobil krok, ktorego nie zrobili jego poprzednicy. I stąd tyle wrzawy. Z wrzasku wznoszonego przez mafie widać, że mimo wszystko, dobrze trafia. Tylko jeden polityk polski działajacy w okresie ostatnich 18 lat, to jest Balcerowicz, zebrał porównywalna z Ziobro ilość razów. Obydwaj są ludźmi z innych obozów, ale tylko oni zdecydowali sie na autentycznie bezkompromisowe dzialania naprawcze. W obu przypadkach mafia piszczała i piszczy aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Re: mafia piszczy az milo 04.09.07, 11:32 Za to polskie fantasy trzyma się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:31 - Jak śledztwo ruszyło, pan Janusz Kaczmarek przyszedł do mnie, jako do prokuratora generalnego, i patrząc prosto w oczy groził mi, że, jeżeli zostanie wszczęte śledztwo, to osobiście poniosę tego konsekwencje - stwierdził minister w Polskim Radiu. - To musialo byc straszne przezycie !!!! Dlatego mamy teraz zrozumiec dlaczego Ziobro jest taki jaki jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:45 To nie p.Kaczmarek groził imć, arcykłamcy Ziobrze! To ów arcykłamca, przez swoje wyczyny, produkuje sytuacje które niebawem zamienią się w groźby karalne. Jedyną szansą ratunku dla tego dżentelmena, jest dotychczasowe zachowanie Platformy-zawsze dziewicy. Bo jeśli owa dziewica (zawsze) nie utraci nareszcie dziewictwa, to mamy arcykłamcę na stanowisku bez zmian, przez najblizsze cztery lata. Czytaj Platformo (zawsze dzie..) p.prof.Osiatyńskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
skedok Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:47 P. Ziobro - dlaczego P. wypuścił tych bandziorów - teraz lepiej miej się na baczności. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz9771 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 11:53 zmienił się kodeks karny czy pan Z zapomniał poprosić swojego prawnika o wykładsnię art. 190 kk? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Niech napisze o tym do prezydenta 04.09.07, 11:53 Ty też możesz. Ja już napisałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68434583&a=68434583 ----- PiS - partia ludzi brzydkich, głupich i złych. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Bylem a PO. Lamie sie co do PiS. 04.09.07, 12:02 Jakies cztery lata temu zapisalem sie do PO bo uwazalem ze to partia jako tako speplniajaca moje wymagania, z nadzieja ze partia poprawi sie na lepsze. Kiedy zwyciezyl PiS i Lech Kaczynski bylem wsciekly, nie na Polakow (kazdy moze miec inne poglady, tylko kretyni wyzywaja od idiotow ludzi o innych pogladach) ale na partactwo mojej partii. Nie potrafili przekonac Polakow, wstydzili sie wlasnych hasel (podatek liniowy) zaczeli paplac o socjalu i jak oni dbaja o najbiedniejszych (a w tym populizmie PiS, LPR czy SO sa znacznie lepsi). PO okazala sie partia pseudoliberalow, nie ma zadnej roznicy miedzy ta partia a PiS. Zauwazcie ze obie partie razem przeglosowuja najglupsze ustawy (PO poparla badziej radykalna ustawe o becikowym wbrew PiS, PiS i PO razem przeglosowaly dofinansowanie swiatyni opatrznosci bozej, PO chce wprowadzic kolejne obowiazkowe ubezpiecznia itd.). PiS przynajmniej robi to co mowi, PO mowi co innego a co innego robi. Jaka jest liberalna widac po bylej czlonkini PO - Zycie Gilowskiej. Nie lubie PiS-u, ale to jak PO sie zachowuje, jak wsciekle atakuje PiS, jak brata sie z postkomuchami, broni Kaczmarka czy innych gangsterow tylko dlatego ze sa przeciwko PiS, wola o pomste do nieba. Do tego dochodza jeszcze sprzedawczyki wolajace za granica jak to zle sie w Polsce dzieje i sprowadzajace na nas widmo obserwatorow miedzynarodowych. Zenada. Po prostu zenada. Dlatego obawiam sie ze w nastepnych wyborach, wbrew sobie zaglosje na PiS, zeby pokazac moj sprzeciw wobec dzialan opozycji. Mysle ze dlatego PiSowi znow zaczelo rosnac poparcie. Ludzie maja dosc obszczekiwania Polski na prawo i lewo. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander51 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 12:02 proszdę nie pokazujcie juz tej zakazanej mordy,zygam gdy slucham tych bredni ze szef resortu dal sie zastraszyc,niech sobie znajdzie lepiej jaks kobiete...o ile go interesują.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 12:56 aleksander51 napisał: > proszdę nie pokazujcie juz tej zakazanej mordy,zygam gdy slucham > tych bredni ze szef resortu dal sie zastraszyc,niech sobie znajdzie > lepiej jaks kobiete...o ile go interesują.......... Czlowieku, a co Ci zlego niewiasty uczynily, zebys je wysylal do tego szmondziaka! Do kobiet to trzeba miec jaja i swoim czynem pan Kaczmarek to dokazal, a Ziober Zero jak wiadomo ma uwiad jajec i urzekaja go komorki, niszczarki i dyktafony. Gucio maly, szkoda tylko ze zabawia sie za pieniadze podatnika! Ale juz niedlugo, a tam gdzie sie osiedli, pokaza mu fajne sztuczki magicy (jak w tym kawale: -palec w d.. czujesz? -czuje. -A wot, ruki swobodnyje). PS. Nie zartujcie z zer. Jedno "zero" to ziober, a dwa "zera" - to powazna i potrzebna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Pedalski gnój. Z podkreśleniem "pedalski"... 04.09.07, 12:24 Inaczej nie da się go określić. Zgadnijcie kogo. Po cwaniacku toczy tę rozgrywkę polityczną. A propos bezstronności prokuratury - jeśli tak, to dlaczego jakiś czas temu Stowarzyszenie Prokuratorów wystosowało apel z protestem, że nie podporządkują się władzy? Krótko po tym apelu szefowie Stowarzyszenia byli przesłuchiwani przez prokuraturę... A propos dziś pracujących stronniczych prokuratorów - po wyborach będziecie przeniesieni do pracy w Bieszczady!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Pedalski gnój. Z podkreśleniem "pedalski"... 04.09.07, 12:59 kornaccy napisał: > A propos dziś pracujących stronniczych > prokuratorów - po wyborach będziecie przeniesieni do pracy w Bieszczady!!!!!!! Stary przestan! A co Ci zlego zwierzatka lesne w Bieszczadach zawinily? Lepiej ich na pustynie wyslac (Bledowska). Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Pedalski gnój. Z podkreśleniem "pedalski"... 04.09.07, 13:20 kornaccy napisał: > Inaczej nie da się go określić. Zgadnijcie kogo. Po cwaniacku toczy tę rozgrywk > ę > polityczną. A propos bezstronności prokuratury - jeśli tak, to dlaczego jakiś > czas temu Stowarzyszenie Prokuratorów wystosowało apel z protestem, że nie > podporządkują się władzy? Krótko po tym apelu szefowie Stowarzyszenia byli > przesłuchiwani przez prokuraturę... A propos dziś pracujących stronniczych > prokuratorów - po wyborach będziecie przeniesieni do pracy w Bieszczady!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerhaa Ziobro, ty babo! 04.09.07, 12:46 Nie popłacz się, bo ktoś ci palcem pomachał przed oczami i miej ty babo resztki honoru i uciekaj, bo niedługo utoniesz z innymi twoimi cudakami, utoniesz w więziennym rynsztoku! Jak tak można, niech ten cyrk cały się już kończy, bo szczerze współczuję ludziom na politologii... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 12:48 dlaczego Kaczmarkowi nie postawil jeden z jego sluzalczych prokuratorow zarzutu ? zero klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 12:58 UFO - bo inaczej nie da sie tego określić! Banda chorych, egoistycznych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kliklak Ziobro: Janusz Kaczmarek się przezywa! 04.09.07, 13:09 nie wierzę żadnej ze stron, ale to Ziobro wygląda na nieuczciwą szuję, takie odnoszę wrażenie... a do tego jak wczoraj się wił i wmawiał, że nie straszył, jak to się zabiorą za Tuska, Olejniczaka, Giertycha i Leppera... w sumie żadnego mi nie żal ale to nieuczciwie... i kłamliwe! Jak Jagiełło, który mówił, że nikogo nie ostrzegał, tylko przestrzegał.. ech krętacz to Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek się przezywa! 04.09.07, 13:25 Zeznania kolegów z rządu: Kaczmarka, Kornatowskiego i Marca, premier, jego ukochany minister sprawiedliwości, ich Brudziński i ich intelektualiści Szczypińska, Kuchciński i Karski bez cienia wstydu nazywają „bredniami wyssanymi z palca“. Dla kaczystów bandyta i złodziej są bardziej godni zaufania niż minister spraw wewnętrznych i komendant główny policji. Przecież to nie za rządu Cimoszewicza, ani nie za rządu Millera doszli oni do swych godności, to Kaczyński ich mianował, a drugi Kaczyński klepnął, a teraz zioną nienawiścią do byłego szefa MSWiA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Ziobro ma poczucie misji... 04.09.07, 13:30 Ziobro ma poczucie misji, wykazania, że on ma rację a Kaczmarek jest bardziej osadzony w rzeczywistości instytucjonalnej. Poza tym Kaczmarek porozumiał się z odwiecznym wrogiem Ziobry- Wassermannem. Dodatkowo Ziobro domyślił się, że Kaczmarek nastawia przeciw niemu prezydenta. Miał rację, choć dziś prezydent nie chce się do tego przyznać. Lech Kaczyński myśli, że wszystko, co robił Ziobro, odbywało się za wiedzą i akceptacją Jarosława. Dlatego nie wytrzymał i się rozchorował... Odpowiedz Link Zgłoś
xela.pl ziobrówka 04.09.07, 13:12 ziobrówka to nowy napój alkoholowy adwokat na starych,kaczych jajach Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Picowcy lękają się prawdy... 04.09.07, 13:27 Gdy Wiesław Kaczmarek nagadał na rząd SLD, sensacja była ogromna. Choć w jego opowieści o kulisach aresztowania byłego szefa Orlenu wiele rzeczy mu się pokićkało, co w czasie przesłuchania przed sejmową komisją śledczą potwierdził i sprostował, media ani przez moment nie wątpiły w jego wiarygodność. Oburzenie było powszechne i bardzo serio. Gdy Janusz Kaczmarek mówi, jakie są kulisy rządów PiSu (a właściwie nierządów), żartom i żarcikom nie ma końca, a jego wiarygodność poddawana jest w wątpliwość. Ci sami publicyści, którzy przy tamtym Kaczmarku nie mieli żadnych wątpliwości, teraz zastanawiają się, dlaczego ten Kaczmarek nie ujawnił skandali, gdy był u boku Kaczyńskich. Tamten Kaczmarek też powiedział „prawdę“, gdy już w rządzie nie był. To Kaczmarek i to Kaczmarek, a jaka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: ziobrówka 04.09.07, 17:23 Co ty, jeszcze od tego moze cos sie zrobic. Prezydent lyknal i efekty byly w nocniku szpitalnym. Zostawmy to Gogusiowi Bezjajcu, tzn. panu zero.. Odpowiedz Link Zgłoś
k0len Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 13:42 Ten facet ma jakas manie przesladowcza... w domu chyba sypia pod lozkiem, bo tam bezpieczniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ziobro: Janusz Kaczmarek mi groził 04.09.07, 17:25 k0len napisał: > Ten facet w domu chyba sypia pod > lozkiem, bo tam bezpieczniej ;) Niemozliwe. On jako Tarantula Zielona sypia w dziupli! Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Jeśli nie PIS, to co? Platforma czy SLD? 04.09.07, 14:23 Z tych trojga, wybieram PIS. A wy róbta, co chceta! Odpowiedz Link Zgłoś