herman.brunner 05.09.07, 12:24 ot kulturalny inaczej ten nasz Pan Marszalek Dorn... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julianzlodzi Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:25 Zomowcy: patrz.pl/?227517 Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb ja bym powiedzial, ze "poraza" :) 05.09.07, 14:46 ja by powiedzial, ze "poraza" :) PS. burak jeden Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 a takze scierwojad, bo Dorn to cham, a kazdy cham 05.09.07, 16:17 scierwojad Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek ^^^^^^^^^^^^^^^^^^PiS ma monopol na podsłuchiwanie 05.09.07, 16:53 Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^PiS ma monopol na podsłuchi 05.09.07, 17:06 Dziennikarze jada po pisie jak tylko mozna. Skoro dorn nazywa dziennikarzy "scierwojadami", to ja nie mam wiecej pytan ;) _____________________________ o rządach kaczyńskich i całej reszty: "Jeszcze nigdy tak wielu nie musiało się wstydzić tak bardzo za tak niewielu" Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: a takze scierwojad, bo Dorn to cham, a kazdy 05.09.07, 17:18 borow4 napisał: > scierwojad Odpowiedz Link Zgłoś
jhwh Czy przechrzta w samych gaciach to scierwo? 05.09.07, 17:22 Fotograf scierwa to scierwojad. Czy przechrzta w samych gaciach to scierwo? Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: marszałek Sejmu: promieniuje "kulturą" 05.09.07, 15:08 Jesli ktos decyduje sie i zabiega o stanowiska publiczne czy to radny czy marszalek, minister to musi pogodzic sie ze poddany bedzie roznym srodkom inwigilacji, medialnej, policyjnej, finansowej, publicznej dla zachowania bezpieczenstwa kraju i wyborcow. Ma prawa zrezygnowac jesli mu to nie odpowiada. Swoja droga to wskazany jest poziom weszaczy i zachowania granicy prywatnosci. Mnie wyborcy interesuje czy polityk swym dzialaniem nie dziala przeciw interesom kraju i narodu. Czy swymi czynami i przywarami nie uzaleznia sie od mafii i inych destrukcyjnych czynnikow Nie interesuje mnie jakie ma gacie i sposob jego oprozniania. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Hiena o ścierwojadach 05.09.07, 15:45 rosol4 napisał: > Jesli ktos decyduje sie i zabiega o stanowiska publiczne czy to > radny czy marszalek, minister to musi pogodzic sie ze poddany bedzie > roznym srodkom inwigilacji, medialnej, policyjnej, finansowej, > publicznej dla zachowania bezpieczenstwa kraju i wyborcow. > Ma prawa zrezygnowac jesli mu to nie odpowiada. *********************************** Bez wątpienia. Nikt nikogo nie zmusza do bycia politykiem. Najwyraźniej towarzysz Dorn uważa, że inwigilacja jest domeną rządu i to tylko tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Hiena o ścierwojadach 05.09.07, 17:19 maruda.r napisał: > rosol4 napisał: > > > Jesli ktos decyduje sie i zabiega o stanowiska publiczne czy to > > radny czy marszalek, minister to musi pogodzic sie ze poddany bedzie > > roznym srodkom inwigilacji, medialnej, policyjnej, finansowej, > > publicznej dla zachowania bezpieczenstwa kraju i wyborcow. > > Ma prawa zrezygnowac jesli mu to nie odpowiada. > > *********************************** > > Bez wątpienia. Nikt nikogo nie zmusza do bycia politykiem. > > Najwyraźniej towarzysz Dorn uważa, że inwigilacja jest domeną rządu i to tylko > tego rządu. > Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłe 05.09.07, 13:12 W sumie towarzysze z PIs, są trzeba przyznać że uczciwi, i zwrotami "bure suki", "ścierwojady, "spieprzaj dziadu", "ciemny lud wszystko kupi" i innymi, szczerze przekazują gdzie mają całe państwo i jego cały naród! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłe 05.09.07, 13:15 niezłe spostrzeżenie niby takie oczywiste, ale jekieś takie... wcześcniej nieostrzeżone Odpowiedz Link Zgłoś
jahu51 wyksztalciuchy, bure suki scierowijady , ciemny 05.09.07, 13:52 tlumie- laczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: wyksztalciuchy, bure suki scierowijady.... 05.09.07, 14:33 To są bardzo łagodne określenia, jesli dobrze się przyjrzeć tym, których dotyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: wyksztalciuchy, bure suki scierowijady , ciem 05.09.07, 17:19 jahu51 napisał: > tlumie- laczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłe 05.09.07, 13:13 Działacze Psu mają cudowna umiejętność (jak się okazuje bardzo skuteczną) odwracania kota ogonem Dla Dorna ne jest problemem, że marszałek sejmu mówi o ludziach „ścierwojady” Tak „mimochodem” przeniósł temat dyskusji na zachowane fotoreporterów i podsłuchiwanie (o tak, tego nie mogło zabraknąć). I tak dobrze, że nie zarzucił dziennikarce publicznego używania przekleństw, albo tego, że to ona publicznie obraża fotoreportwrów Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Re: Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłe 05.09.07, 13:14 Właśnie teraz mówi publicznie. I nie przeprosi. Wcześniej Kaczyński napluł na Geremka i Michnika. Insynuacje, obelgi, pomówienia etc. - to normalna retoryka PiS-u. Jeżeli po raz drugi wybory wygra PiS, trzeba będzie uznać, że do Polaków stosuje się fraszka "Nowe przysłowie sobie Polak kupi...". Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Nieststy, ma racje... 05.09.07, 14:14 a do reszty szczekajacego polactwa na tym forum: ciekawe jak ty bys sie jeden z dugim zachowal na jego miejscu... ciekawe czy bys prostaku wytrzymal ciagla presje??? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Jak nie może wytrzymać presji to niech zrezygnuje 05.09.07, 14:33 Wniosek o jego odwołanie jest gotowy, czeka na głosowanie. Przecież nie mówimy tutaj o jakimś cieciu parkingowym tylko o trzeciej (drugiej ?) osobie w państwie ! Skoro nie potrafi zapanować nad swoim pyskiem, to niech ten pysk zabiera z fotela. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jak nie może wytrzymać presji to niech zrezyg 05.09.07, 17:20 iedsupo napisał: > Wniosek o jego odwołanie jest gotowy, czeka na głosowanie. Przecież > nie mówimy tutaj o jakimś cieciu parkingowym tylko o trzeciej > (drugiej ?) osobie w państwie ! Skoro nie potrafi zapanować nad > swoim pyskiem, to niech ten pysk zabiera z fotela. Odpowiedz Link Zgłoś
elwojciecho Re: Nieststy, ma racje... 05.09.07, 15:43 lol76 napisał: > a do reszty szczekajacego polactwa na tym forum: ciekawe jak ty bys > sie jeden z dugim zachowal na jego miejscu... ciekawe czy bys > prostaku wytrzymal ciagla presje??? dlatego nie jestem osobą publiczną, chcesz piastować urząd - piastowanie to przesada, po prostu wsadzili idiotę (to moja prywatna opinia o panu bajkopisarzu, więc nie komentuj) na fotel marszałka) - to musisz się liczyć z "popularnościa". Odpowiedz Link Zgłoś
aaronsegal Re: Nieststy, ma racje... 05.09.07, 16:20 Ty jesteś prostakiem, żeby nie powiedzieć prostaczkiem-buraczkiem, a to że ścierwem jest dorn - toż to on sam powiedział to o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:25 Saba to się dopiero nasłucha Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłe 05.09.07, 15:34 HAHA Odpadłem, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
excez Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:26 kto kogo przezywa ten sie tak sam nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:26 cham. dno kulturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:28 Dorn - kulturalny i elokwentny obywatel IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
arckrotoszyn Re: no i miał rację. 05.09.07, 12:35 z czym miał rację PiSgoryju ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobun w czym? w tym co powiedział przygłupie 05.09.07, 15:29 To problem człowieka i hien dziennikarskich (paparazzi). To że się akurat z nim zgadzam, nie znaczy że prezentuję taką, czy inną orientację polityczną. debil jesteś i pewnie pedał arckrotoszyn napisał: > z czym miał rację PiSgoryju ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live Skoro słyszeli inni 05.09.07, 12:38 to wypowiedział publicznie,dociera do pustego pisowskiego łba? Odpowiedz Link Zgłoś
kobun masz drugi przygłupie linka do odp. dla pierwszego 05.09.07, 15:35 mazepa-live napisał: > to wypowiedział publicznie,dociera do pustego pisowskiego łba? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=68551630&a=68563676 Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 miał zupełną rację! Paparazzi to hieny gamoniowate 05.09.07, 12:52 za nic mają ludzkie uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 natychmiast mnie przeproś, ty ... mazepo! 05.09.07, 14:44 nie przejdzie przez spite gardziołko, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live Akurat jest abstynentem 05.09.07, 15:11 obraziłeś sie ścierwojadzie? jak to możliwe przecież to pisowskie pozdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
acototak Re: miał zupełną rację! Paparazzi to hieny gamoni 05.09.07, 14:04 realista1000 napisała: > za nic mają ludzkie uczucia więc nie ma różnicy między politykiem PiSu, a fotoreporterem poza tym, że jeden z nich ma jakiś wyuczony zawód :) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: miał zupełną rację! Paparazzi to hieny gamoni 05.09.07, 14:46 fotoreporter to zawód wyuczony? A na jakim kierunku studiów? Dorn jest z zawodu wyuczonym socjologiem, a poza tym tłumaczy z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
acototak co to za realista, który uważa, 05.09.07, 15:06 że jedyne miejsce gdzie się uczy zawodu, to studia :) dobrze, że chociaż załapałeś, że tym człowiekiem z zawodem jest fotoreporter Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a taki, który się zna 05.09.07, 16:51 chodziło o zawód wyuczony, biedaku, a nie o wykonywany! Podaj mi szkołę (podstawową,gimnazjum, technikum, zawodówkę), które by "wy"uczały zawodu fotoreporter, cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
acototak Re: a taki, który się zna 05.09.07, 18:07 "Bogaczu", tak jak szewstwa można się nauczyć u innego szewca, tak i zawodu fotoreportera można się nauczyć zaczynając jako asystent innego fotoreportera. Zresztą istnieją chociażby policealne szkoły uczące zawodu - fotoreporter, istnieje łódzka "filmówka" itp. Jeżeli masz IQ wyższe od rozmiaru swojego obuwia, to poradzisz sobie z ich wyszukaniem w sieci. Życzę Ci dużo zdrowia i zadowolenia z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bungo26 Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem ... 05.09.07, 12:33 Ścierwojady i szkodniki, do obozów pracy z dziennikarzami! Budujemy drugą Białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Faktycznie sam się przyznał że jest ścierwem. 05.09.07, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Te "ścierwojady" to z Faktu? 05.09.07, 12:35 Te "ścierwojady" to chyba z Faktu, bardzo przychylnej PiS-owi i Kaczyńskim gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Przeprosiny przez pana L. Dorna 05.09.07, 12:36 to większy obciach niż określenie "ścierwojady". Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Dorn ma racje 05.09.07, 12:59 brawo Dorn, masz rację - niektózy to istne hieny, któe za nic mają ludzką godnośc i prywatnośc. Nie ma co przepraszac takie mendy... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Normalka 05.09.07, 13:02 mendy i ścierwojady podglądają ścierwo Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" ... ma rację 05.09.07, 12:38 nie rozumiem pretensji do Dorna. Przecież dziennikarze ... karmią się ... no, są ścierwojadami. Jednak najgorszą ich winą jest to że manipulują ludźmi. Już nawet zapomnieliście jaki BYŁ najważniejszy zarzut pod adresem dziennikarzy z czasów komuny = nie podają informacji o wydarzeniu, tylko podają "swoją" interpretacje wydarzenia. Dziennikarz ma informować. Jeśli zachcę wysłuchać komenmtarza - to będę słuchał bezstronnych komentatorów. A jak nie mam bezstronnego komentatora, to będę liczył na własny sąd. Jasne?! Odpowiedz Link Zgłoś
rotwil Fotoreporter=ścierwojad. To fotografowany=ścierwo 05.09.07, 12:38 Jeżeli fotoreporter to ścierwojad to osoba fotografowana przez niego to ścierwo. Przecież to jest OCZYWISTA logika. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wrecz - porazajaca :) Moje gratulacje 05.09.07, 12:41 za te, jakby nie bylo, celna uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Fotoreporter=ścierwojad. To fotografowany=ści 05.09.07, 13:05 niezupełnie, przecie ścierwo jest ich największym przysmakiem a nie cała kartą - jak jesz ptasie mleczko to nie znaczy że jesteś tylko ptasiomleczkojadem, nie? he he Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Zapominasz ze Dorn wypowiedz swoja 05.09.07, 13:23 uzasadnil postepowaniem wobec siebie samego :) He he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Zapominasz ze Dorn wypowiedz swoja 05.09.07, 13:34 alez to też daje sie objasnić - jesli idziesz ulicą (korytarzem sejmowym) i nikt ci nie chce zrobić zdjęcia, a gdy lezysz pokryty (...) od razu sa chetni...ta sama osoba, różna kondycja jej Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Lipa :) 05.09.07, 13:46 Marszlek jest osoba publiczna, wszystkie wymienione przez niego sytuacje rozgrywaly sie w miejscach publicznych. Nie naruszono jego miru domowego - tak jak w przypadku Jakubowskiej na przyklad. Marszalek jest fotografowany gdy idzie korytarzami sejmowymi zarowno gdy idzie o kulach, jak i bez nich. Jest fotografowany podczas konerencji prasowych i wowczas gdy przemawia z monicy sejmowaj oraz zasiada na krzesle marszalka sejmu. Bycie w slipkach czy o kulach nie stanowi legitymizacji do "nie bycia fotgografowanym". Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Fotoreporter=ścierwojad. To fotografowany=ści 05.09.07, 17:21 rotwil napisał: > Jeżeli fotoreporter to ścierwojad to osoba fotografowana przez niego to > ścierwo. Przecież to jest OCZYWISTA logika. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Marszalek to scierwojad.... 05.09.07, 12:39 Wszak psuje nam wszystkim parlamentaryzm ustawiajac prace sejmu pod polityke jednej partii i sila, nawet BOR nie jest go w stanie sciagnac..... Gratuluje moim rodakom marszalka-idioty..... Tfuuuu PS Moja wypowiedz miala charakter prywatny i jesli ja ktos podsluchal, to sam ma problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post "ścierwojady" - czyli Dorn to ścierwo? 05.09.07, 12:40 Skoro zarzutem który stawia Dorn jest zbytnie i niestosowne zainteresowanie jego osobą, a w tym przypadku był on pożywką dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: "ścierwojady" - czyli Dorn to ścierwo? 05.09.07, 17:22 trzymilionowy.post napisał: > Skoro zarzutem który stawia Dorn jest zbytnie i niestosowne > zainteresowanie jego osobą, a w tym przypadku był on pożywką dla > mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Dornowaty człowieku tych inwektyw nikt nie zapomni 05.09.07, 12:41 ....przejdziesz do historii jako największy BUC spod znaku PiSuarów ____________________________ ...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....." Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dornowaty człowieku tych inwektyw nikt nie za 05.09.07, 17:22 milo_1 napisał: > ....przejdziesz do historii jako największy BUC spod znaku PiSuarów > ____________________________ > > ...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....." Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Nie lubię Dorna, ale tu się mu nie dziwię 05.09.07, 12:42 Czasami można się wkurzyć na takich reporterów. Choć patrząc na sprawę z punktu widzenia czytelnika i odbiorcy informacji to dobrze, że istnieją i odkrywają różne sprawki tych, którzy publicznie starają się kreować na świętych i czerpią z tego profity. PS. Mówiąc o "informacji" nie mam akurat na myśli zdjęć Dorna w slipkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Dziennikarze to PADLiNOŻErcy!! 05.09.07, 15:04 mark6 napisał: > Szczególnie ci z TVN24 !! ________________________________ MASZ RACJĘ...ŚWIĘTA PRAWDA ....bo dzięki nim, PADLINA___ wie ,że jest PADLINĄ ___i dzięki temu,już mają zapewnione miejsce w BAKUTILU...... Tylko, które zwierzę będzie chciało to zeżreć...... _____________________ ...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....." Odpowiedz Link Zgłoś
loppe tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 12:55 do p. marszałka, w opisanych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 12:57 loppe napisał: > do p. marszałka, w opisanych okolicznościach To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 13:00 kołtun ma specyficzne wymagania co do "przyzwoitości" i takie okoliczności jak przedstawione kołtuna oczywiście nie przekonają Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 13:05 loppe napisał: > kołtun ma specyficzne wymagania co do "przyzwoitości" i takie > okoliczności jak przedstawione kołtuna oczywiście nie przekonają Czy Ty sądzisz, że im więcej obraźliwych słów, tym więcej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 13:08 nie, oczywiście że nie natomiast tacy ludzie jak Michnik, Dorn - o artystycznej literackiej duszy zdecydowanie maja prawo rzucić kwieciste ... nie kneblujcie artystow kołtuny:) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo niech sobie rzuca kwieciste... 05.09.07, 14:39 ...ale nie jako marszałek sejmu! Urząd który pan Dorn chwilowo pełni wymaga jednak powagi. Skoro go na powagę nie stać - niech odejdzie i więcej nie hańbi godności parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: tylko jakiś kołtun może mieć tu pretensje 05.09.07, 14:57 loppe napisał: > nie, oczywiście że nie > natomiast tacy ludzie jak Michnik, Dorn - o artystycznej literackiej > duszy zdecydowanie maja prawo rzucić kwieciste ... nie kneblujcie > artystow kołtuny:) Jan Onufry Zagłoba mawiał: "Cham chamem na wieki wieków, amen". Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Masz racje :) 05.09.07, 12:57 Trzeba sie calkowicie zgodzic z marszalkiem :) Nic tez dziwnego, ze scierwojadow najwiecej na Wiejskiej i nic tez dziwnego, ze marszalek budzi tak wielkie ich zainteresowanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem .. 05.09.07, 12:59 Aha, ciekawe co wypowiadać może pan marszałek zupełnie prywatnie? Może lecą takie same bluzgi jak w PRYWATNYCH, panie marszałku, rozmowach na linii Kaczmarek, Kornatowski, Netzel? Jeszcze parę dni temu prokuratorzy niemalże łkali z powodu języka, jakim posługiwali się przedstawiciele władzy. Czekam na kolejne przedstawienie z udziałem członków PiS, którzy tym razem rozpaczać będą jakiego to prostaka mają w swoich szeregach, o pardon, "cudze to się widzi pod lasem, swojego to nie widzi się pod nosem"... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Przed chwilą słyszałem w tv Brudzińskiego 05.09.07, 13:03 ubolewającego nad chamstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy Semka, Janke, Gabryel, Lisicki, Zdort 05.09.07, 13:05 i reszta ferajny napiszą pełen oburzenia list do marszałka w obronie kolegów-fotoreporterów...? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr no właśnie - gdzie dziś jest kaczowłaźna "25" ? 05.09.07, 13:20 Co tak na Lisa się oburzali za przedrzeźnianie Lichej? Nie mają dziś czasu sporządzić odezwy? Odpowiedz Link Zgłoś
jsawiuk Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem .. 05.09.07, 13:10 To jest coś, czego oni nigdy nie zrozumieją. Jak Dorn mówi coś, i ktoś to usłyszy w sposób legalny (np. powie to w obecności dziennikarzy, fotoreporterów, lub kogokolwiek innego) to jest to jego wypowiedź publiczna, ponieważ jest osobą publiczną, zajmującą wysokie stanowisko w państwie. Tak samo publiczną wypowiedzią była wypowiedź o małpie w czerwonym, "Spieprzaj dziadu" czy "Irasiad". Dorn nie rozumie, że jak się jest na stanowisku i w obecności dziennikarzy, to trzeba uważać na to, co się wydobywa z jego twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem .. 05.09.07, 13:28 Kto to jest reporter przestrzegający wszelkich zasad. Czy to reporter Radia Maryja. A reszta to ścierwojady Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Marszałek Sejmu: O "ścierwojadach" nie mówiłem .. 05.09.07, 13:36 No no no...panie marszałku:) "ścierwojady",jeszcze o czymś takim nie słyszeliśmy. Skąd pan czerpie te wyrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś