Dodaj do ulubionych

próg ligota

17.07.06, 18:30
ciekwaych poinformuję,że dzwoniłem dziś do biura rekrutacji wydziału
lekarskiego w katowicach i wyniki mają być faktycznie ogłoszone najwcześniej
w środę (mała szansa,żeby były jutro). ale z ciekawości zapytałem czy już coś
wiadomo i pani poinformowała mnie,że próg raczej wzrośnie w stosunku do roku
ubiegłego i na jej oko szykuje się coś koło 190. jak widzicie nie będzie źle,
więc się nie bójcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kandydatka Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:32
      i tak sie boje ;) ale oby ta pani sie nie pomylila:D
      • Gość: dawid Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:33
        watpie zeby ci powiedziala
        • dino90210 Re: próg ligota 17.07.06, 18:37
          Gość portalu: dawid napisał(a):

> watpie zeby ci powiedziala

nie musisz mi wierzyć, podaję to informację, bo może ktoś jest zainteresowany.
          mnie to uspokoiło,że progi jednak nie wzrosną do 230 i pomyślałem,że może ktoś
          też się uspokoi po tym, jak naczytał się tych bredni przez ostatnie dni w
          wątkach typu "ile macie punktów na medycynę". poza tym ona powiedziała że około
          190-więc może 182 albo 196.
          • Gość: kandydatka Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:50
            a Ty ile masz? jeśli mozna wiedziec?
    • euchromatyna Re: próg ligota 17.07.06, 18:51
      heh no nie wiem,czy by ci podali cokolwiek, wiec nie sciemniaj. prog mozna
      troche samemu wnioskowac, po tym, co widzialo sie na tych kartkach gdzie
      wpisywali wyniki. ale oni pewnie jeszcze sami nie wiedza, skoro do srody beda
      sie jeszcze grzebac w tych papierach.
      • Gość: kasia Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:55
        ja tam mysle ze juz orientuja sie jaki prog... a dlaczego w środe? bo musi sie
        zebrac komisja rekrutacyjna, spisac protokol, na kazdym podaniu wpisac- decyzja
        komisji rekrutacyjnej przyjety czy nie przyjety. Jutro pani z dzikanatu na 100%
        będą znały próg.
        • dino90210 Re: próg ligota 17.07.06, 19:13
          no i co niedowiarki? człowiek chce dla was dobrze, a wam i tak nie pasuje.
          zresztą sami sie przekonacie w środę.
    • seulange Re: próg ligota 17.07.06, 19:21
      ja złożyłam świadectwo do zabrza i 'podglądnełam wyniki'- chyba jak większośc.
      I przyznam szczerze, że byłam zaskoczona. Na tym forum wszyscy pisali ile to
      nie mają... 2230, 240, 250, 280!! A tu... mało kto ma przekroczoną 200.. a
      mijesc jest 350:D
    • Gość: ... Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 17.07.06, 19:38
      Widzisz...Dziwisz się, że ludzie nie wierzą. Na tym forum kilka dni temu ktoś
      podał próg przyjęć na jedną z AM, a zaraz potem przyszedł na ratunek ktoś inny
      mówiąc, iż nawet był osobiście w dziekanacie i podali mu próg o prawie 20
      punktów (!) niższy. Nikt Ci nie uwierzy, do czasu, gdy sam nie zobaczy. I nie
      powinieneś się dziwić, bo TO FORUM nie robi nic innego prócz manipulowania
      ludzmi.
      • dino90210 Re: próg ligota 17.07.06, 19:42
        moim celem nie była żadna manipulacja. ale zauważyłem,że wszyscy prędzej wierzą
        w to, że każdy zdobył conajmniej 250 punktów, niż w sprawdzoną, prawdziwą
        informację.
        • Gość: ... Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 17.07.06, 19:56
          Nie zaprzeczam szczerości słowa Twego :-) Jednak jeśli chodzi o Ligotę, to
          jedni prognozują tutaj 150-160, Tobie powiedziano, iż ok. 190...Pogubić się
          można. Pomimo, iż nie składam na Śląsk, to jednak jestem ciekawa progów na
          innych AMach, a tutaj można co jedynie popaść wątpliwości co do czyjejś
          szczerości. Niemniej - pozdrawiam :-)
          • Gość: koko Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:22
            ja tez dzwonilem do dziekanatu i mi pani powiedziala,ze progi wyniosa gora
            170 :DDD co mnie bardzo ucieszylo, bo mam 172 punkty :DDD

ktos z was tez dzwonil? co wam mowili? 170? 160? 150? :DDDD
            • Gość: koko....szka Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:24
              170 180 190 200?
              • Gość: :> Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 17.07.06, 20:27
                Zaczyna się, jak zwykle ;-)
                • Gość: Bożesz Ty! Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:32
                  nie mozecie zaczekac paru dni :)?
                  • ana7777 Re: próg ligota 17.07.06, 21:33
                    to nie takie proste...to czekanie. juz dwa miesiace czekania za nami. wierz mi,
                    starczy na dlugi czas.
                    • Gość: :) Re: próg ligota IP: *.mtvk.pl 18.07.06, 09:35
                      a mi pani z dziekanatu powieziala ze ci co mają 190 będą się hjeszcze łapać na
                      listach:)
    • Gość: kaśka Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:43
      hmm...ciekawe...na CM UJ pani powiedziała, że nie robią żadnych wstępnych
      rankingów...no cóż, mama nadzieję, zę to nie ściema, choć mnie to osobiście nie
      dotyczy:)

pozdro dla przyszłych medyków!!!!!!!!!!
      • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 10:53
        Przed chwilą dzwoniłem, pani powiedziała mi, że nie ma co liczyc na liste w
        środe (prawdopodobnie będzie w czwartek), że jest duży bałagan i że ci którzy
        maja 18pare ptk. prawdopodobnie nie dostana się za "pierwszym podejściem" ale
        nie należy sie martwic bo spowodowane to jest tym, ze mozna na kilka uczelni
        składać papiery, więc na drugiej liście próg powinien byc niższy - wydział
        Lekarski!
      • Gość: gocha Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:53
        Podobno że już są listy tylko teraz zbierze się komisja. Wywieszą może jeszcz
        dzisiaj póżnym popołudniem. Progi kosmos stoma 212 lekarski 226.
        • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 10:58
          Nie no nie kracz tutaj (mnie nie wkurzysz mam 242ptk:) ) ale dzwoniłem kilka
          minut temu i powiedzieli że próg kształtuje się koło 190 (ci poniżej raczej się
          teraz nie zakwalifikuja na pierwszą liste), więc kończ waść wstydu oszczędź;p
        • Gość: :( Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:59
          pani w dziekanacie powiedziała mi ze prgi beda koło 250 mówe prawde
        • Gość: :/ Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 10:59
          To kto z was mówi prawdę?
          • Gość: :( Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:01
            nikt!!!!!!!!!!!! pie..nie!!!!!!!!!!!!! inaczej sie tego nie da ująć
            • Gość: :/ Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 11:03
              Prowadzą pełnosprawnych w buraki ;-)
              • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:06
                poczekajmy do czwartku i wtedy pogadamy:)
                • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:07
                  To czekajcie, a nie pier**** jakby Was zabijano. Zamknac japy;)
                  • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:10
                    Nonono cóż to za język:) Brak elementarnych podstaw (;)) dobrego wychowania, niu
                    niu niu.
                    • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:12
                      A WY debile wychawani? Wpajano Wam, ze podstawa jest kłamanie?
                      Qrwa co za tekst:"niu, niu"buahhahah
                      • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:15
                        Moja droga;) Wyśle ci skan świadectwa na maila, jeśli bardzo chcesz. Jeśli
                        uważasz, ze kłame w sprawie progu to zadzwoń na numer 0prefix322083507 i
                        zapytaj się o progi punktowe, zadowolona z odpowiedzi?
                        • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:17
                          Juz był taki jeden co przesyłał skan swidectwa, pozniej okazało sie, ze to nie
                          jest wyniki, a jakiejs dziewczyny. Kłamiecie od samego poczatku, moze w taki
                          sposob Was wychowano, nie wiem. Wole przeklnac niz byc kłamca:)

A progi pkt? Oni nic Ci nie pwoeidza!
                      • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 11:15
                        W się kłócicie a własnie wywiesili listy - lekarski od 198 pkt a stoma od 186
                        pkt
                        • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:17
                          Są dwa wyjścia albo tak szybko decyzje zmienili co do czasu wywieszenia list
                          albo nas kłamiesz, prawdopodobieństwo tego pierwszego wariantu jest znikome,
                          pozostaje nam uznać, ze niechlubnie nas oszukujesz:)
                        • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:17
                          Jasne:)
                          • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 11:20
                            proszę sprawdzic a dopiero porozmawiamy
                            • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:22
                              Niestety mieszkając jakieś 150km od Katowic sprawdzić tego nie mogę, natomiast
                              sprawdzić mogę czy listy są na stronie internetowej a tam ich nie ma:(
                              • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 11:24
                                w internecie są zwykle z opóznieniem
                            • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:23
                              Gdzie?
                              • Gość: do niuni Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:24
                                Dostałas sie niunia?
                                • piccolaccia Re: próg ligota 18.07.06, 11:27
                                  niunia zdazyla pojsc na uczelnie, obejrzec listy, prosto do domu i szybciutko
                                  do komputera dac znac wszystkim na forum, zanim zdaza opublikowac w
                                  internecie ;))
                                  • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:28
                                    Widzisz jakich mamy szybkich uczniów;)
                                • Gość: zazu Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:27
                                  a ja byłem i rzeczywiscie listy wisz .. heh ale progi sa zupełni inne :]
                                  • leonidas1987 Re: próg ligota 18.07.06, 11:29
                                    zlape cie za ja... i zjem je na sniadanie ty cymbale
                                  • Gość: :) Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 11:31
                                    Vesemirus - jedyny normalny ;-) Rzuć te dzieci Neostrady. Normalni -
                                    zachowujcie widomości dla siebie, bo te sępy, tylko czekają na info, by
                                    wykorzystać je przeciwko Wam! ;-)
                                    • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:32
                                      Zostaw "dzieci neostrady" w spokoju, błaznie:)
                                • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 11:29
                                  nie dostałam się i bardzo mi przykro bo w 2-giej rekrutacji też nie mama szans
                                  chyba że zrezygnowałaby 1/3
                                  • leonidas1987 Re: próg ligota 18.07.06, 11:30
                                    tobie syfilis przezarl mozgownice
                                  • Gość: Asa Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:31
                                    Jaki masz czas na 100m, 400m, 1km, 3km:) Prosze o odpowiedz niunia:)
                                    • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 11:41
                                      Ehh, konwersacja jaka tu prowadzimy może i nie jest kształcąca ale nie można
                                      sprzeczać się z oczywistym faktem, że jest ona niezykle zabawna. Ja jako
                                      zapracowany człowiek nie mam niestety czasu na zabawy:( Na razie chciałbym sie z
                                      wami pożegnać życząc miłego dnia:)
      • Gość: :) Re: próg ligota IP: *.mtvk.pl 18.07.06, 11:53
        nie to nie jest ściema, powiedziała mi kiedy oddawałam dokumenty sama mam
        niewiele ponad 190więc spytałam vczy mam jakieś szanse i ona na to że duże że
        tak od 190 się będą łapać
        • maly-patyczek Re: próg ligota 18.07.06, 11:55
          Gość portalu: maria napisał(a):

> Cześc, dzwoniłam przed chwilą do dziakanatu. Listy jeszcze nie wiszą. Na temat
          > progów pani mi nic nie powiedziała. I to jest jedyna prawdziwa na tę chwilą
          > odpowiedź

oczywiscie i wiedziala to gdy polowa ludzi jeszcze papierow nie zlozyla??
    • Gość: maria Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:50
      Cześc, dzwoniłam przed chwilą do dziakanatu. Listy jeszcze nie wiszą. Na temat
      progów pani mi nic nie powiedziała. I to jest jedyna prawdziwa na tę chwilą
      odpowiedź
      • Gość: ale sie czepiam Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:56
        to trzeba bylo moze lepiej zadzwonic do dziekanatu a nie dziakanatu
        • Gość: maria Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:58
          Rzeczywiście czepiasz się.
          Do dziEkanatu oczywiście.
          • Gość: czepialska Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:01
            nie moglam sie powstrzymac:P
            • Gość: maria Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:06
              Rozumiem. Jesteś na tyle spokojna, że koncentrujesz się tylko na wychwytywaniu
              literowek i... dogryzaniu
              To, że ktoś uzyskał rzetelną informację i chce się natychmiast podzielić z
              tymi, którzy się wściekle denerwują, schodzi na dalszy plan. Cóż - życie
              • Gość: czepialska Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:12
                tak własnie jak mowisz,jestem okropna,az nie moge sie nadziwic ile w czlowieku
                moze tkwic zlosliwosci,przepraszam,bardzo mi przykro,pozdrawiam
                • Gość: maria Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:18
                  Nie napisałam, że jesteś okropna.
                  Rozumiem, że na pewno też się denerwujesz.
                  Pozdro:)
    • Gość: . Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 12:00
      Żadnych informacji nie udzielają telefonicznie. Jednym zródłem informacji
      będzie lista rankingowa. Koniec. Kropka.
      • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 12:24
        czy wiecie że istnieje jeszcze kontakt telefoniczny wsród znajomych
        • Gość: lilka Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:26
          co chcesz przez to powiedzieć?
        • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 12:27
          chodzi o kontakt telefoniczny wsród pracowników ślam-u
          • Gość: lilka Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:28
            I wiesz coś konkretnego?
            • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 12:30
              podałam próg w 1-szej rekrutacji 198 - lekarski i 186 - stoma ,ale nikt nie
              wierzy do zobaczenia jutro
              • Gość: salimali Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:34
                a skad masz takie info???
                ktos z Twoich znajmomych pracuje na slamie???
                • Gość: seulange Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:36
                  jakby ktos pracowal i znalaby progi, to dziewczyna nie chwalilaby sie tym na
                  forum... ten ktos moglby stracic prace dyscyplinarnie
                • Gość: salimali Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:36
                  jezeli taki prog jest rzeczywiscie to masakra .. w tamtym roku nie było takiego
                  na żadnej uzelnii .. wiec jesli ściemniasz to powiedz prawde bo tu ludzie sie
                  na prawde denerwuja .. oznaczało by to ze matura pozła rewelacyjnie a prawda
                  jest proche inna ... praktycznie z takim wynikiem na stomie w tamtym roku
                  dostaliby sie na kazda medycyne czy to jest moznliwe?? ze az tak wielu geniuszy
                  ma 87???
                  • Gość: :> Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 12:38
                    Moim zdaniem ten próg jest wysoki. Za wysoki...Bojkot kojota, niunio.
                    • Gość: seulange Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:44
                      wysoki.. moim zdaniem jak na 1 rekrutacje jest w sam raz
                  • Gość: xxx.xxx Re: próg ligota IP: *.man.busko.pl 18.07.06, 12:59
                    a ty idiotko swoje.. naublizalas kiedys komus na temat wynikow przyglupie
                    ..y..wypier..stad
              • maly-patyczek Re: próg ligota 18.07.06, 12:35
                niunia pie.. jak potluczona

przed chwila niby udzieliali takich info w dziekanacie
                i g*wno

poczekajcie do jutra
              • Gość: :> Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 12:35
                Hmmm, to ciekawe :>
              • Gość: :D :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:43
                Taaak najpierw wymyslilas liste na dziekanacie, jak wszyscy wiedza juz, ze jej
                nie ma, wymyslalas sobie, ze masz znajomych :D
    • Gość: drugoroczna Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:35
      wyluzujcie troszke. progow i tak nie przesuniecie chocbyscie nie wiem ile o tym
      debatowali. bedzie co ma byc. a jesli znajdziecie sie na liscie przyjetych TO w
      pazdzierniku SIE DOPIERO ZACZNIE;) do milego
      • Gość: niunia Re: próg ligota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 12:38
        nie będę z chamstwem rozmawiać
        • Gość: ble Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 12:40
          A pewnie. Idz srujdo pierdziec gdzie indziej.
        • Gość: salimali Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:40
          ja sie chyba po hamsku do Ciebie nie odezwalam co?? wiec mozesz mi odp
          • Gość: do salimali Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:44
            po chamsku, hehe;)
        • maly-patyczek Re: próg ligota 18.07.06, 12:50
          Gość portalu: niunia napisał(a):

> nie będę z chamstwem rozmawiać

lepsze chamstwo niz klamstwo!!

idz stad powodujesz tylko panike
        • Gość: bzz Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:09
          Niunia a mozesz powedziec, jak poszlo starym maturzystom? bo my nic nie wiem, nawet ile punktow zdobylismy.. Nie wiesz moze ( nie moja sprawa skad, bo rzeczywsicie w zeszlym roku tez wiedzialam 2 dni wczeniej) czy ktokolwiek z tych, co pisali w 2 tyg temu sie dostal?
    • Gość: dagna Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:46
      A jak poszło tym z SM?
      • Gość: dragon ja juz znam progi jak nie chcecie to nie wierzcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:55
        ale i tak napisze..tak sie składa ze wiem jakie sa progi ale nie powiem skad bo
        to nie jest teraz istotne..powiem tylko ze progi te sa prawdziwe i
        niepodwazalne .. zoabczycie utro liste .. na medycyne prog wynosi 208 ptk na
        farmacje 158 na stomatologie wynosi 200
        • Gość: do dragon Re: ja juz znam progi jak nie chcecie to nie wier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:57
          Idz stad kłamco.

Juz wiele takich jak Ty tutaj było.

Nie siej paniki.
          • Gość: salimali Re: ja juz znam progi jak nie chcecie to nie wier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:58
            ej to prawda????????????????
        • Gość: seulange Re: ja juz znam progi jak nie chcecie to nie wier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:57
          Następny z ciocią w dziekanacie:/ eh...
          • Gość: Zjeżdżaj kretynie Re: ja juz znam progi jak nie chcecie to nie wier IP: *.astra-net.com 18.07.06, 13:01
            Kolejny pierdzioch dragon! Uciekać, bąbel atakuje!! :D
    • Gość: elka Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:19
      Marzę o progu 172
      • Gość: ? Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:21
        na lekarski?
        • Gość: elka Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:22
          Na lekarski
      • piece_by_piece Re: próg ligota 18.07.06, 14:22
        ja tez:)
        • Gość: elka Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:24
          No to już nas jest dwoje:))))))
          Mam nadzieję na 172
          • Gość: ? Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:25
            Ja się też do tego dołanczam!
            • Gość: kaśka Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:27
              ja też mogę(chociaż nawet tu nie składam)..a co mi tam:)

pozdro
          • Gość: piece_by_piece Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:34
            w sumie to mi nawet 198 odpowiada... bo mam 200:) ale 172 bylby idealny:)
            Bedzie dobrze!!
    • ciarna_87 Re: próg ligota 18.07.06, 14:38
      a ja mam równo 190 <aaa> jakoś to będzie my tu wy tam ale ani mrumru< taka mała
      dygresja ;) >
    • Gość: misiek Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:07
      myślę, że ostatnia osoba nad kreską będzie miała 172 punkty
      • vesemirus Re: próg ligota 18.07.06, 17:36
        Nie zgadzam sie z tobą chyba, ze po drugiej liście, teraz pójdzie duzo osób od
        190 w górę.
        • Gość: koko Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:44
          a ja też myślę,że będzie od 172 w górę :) i już jutro się o tym przekonacie!
          zresztą każdy kto osobiście składał widział,jakie są wyniki osób na jego
          alfabetycznej kartce, więc po co się nakręcacie. hehe
          • dino90210 Re: próg ligota 18.07.06, 17:48
            a teraz was zaskocze. na forum cisza była i nikt dawno się nie burzył, to sobie
            założyłem taki wątek z nudów. łatwo was podpuścić :DDD tak naprawdę to
            dzwoniłem, ale pani powiedziała,że takich informacji nie podadzą nikomu
            telefonicznie :P sam sobie tylko tak wydedukowałem ten próg i specjalnie go
            napisałem, bo wiem,że takie 190 i tak przeraża wielu z tych, którzy twierdzą,że
            mają po 260, a w rzeczywistości ledwo 160 wyciągnęli! :PPP przepraszam
            wszystkich, których mogło to urazić, ale po czytaniu różnych bredni na forum
            nie mogłem się powstrzymać :DDD
            • Gość: patyczek Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:59
              nie dziwie sie :P
              • Gość: jery Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:03
                magiczne 200
            • Gość: :> Re: próg ligota IP: *.astra-net.com 18.07.06, 18:13
              Właśnie! Telefonicznie nie podają - i to jest najprawdziwsza informacja, ze
              wszystkich.
              • kaska874 Re: próg ligota 21.07.06, 16:17
                jak myslicie o ile obnizy sie prog po drugiej turze????
                • Gość: koko Re: próg ligota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:22
                  o 24 punkty :))))
    • Gość: cenzor Re: próg ligota IP: *.man.busko.pl 19.07.06, 22:41
      q
      • Gość: hendi Re: próg ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:21
        no to sie przeliczyliscie...i to niezle :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka