rydzyk_fizyk 06.09.07, 10:09 Dorn jest Mieszałkiem :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus-z333 Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu w ... 06.09.07, 10:10 To ze jest najgorszym,nie trzeba nikogo przekonywac.To jest najbardziej chamski obywatel,obecnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu w .. 06.09.07, 10:15 Tak czy tak Dorn nalezy do odchodzacego ukladu. Ale Tusk- czlowieku, wiecej testosteronu i z jajami do przodu! Z chamami trzeba po chamsku, inaczej mohery i paczesie znowu zatriumfuja! Nie zapomnij ze nieznany Tyminski dostal od ciemnego narodu az 30% glosow! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 gamon0.. merytorycznie, podaj fakty! 06.09.07, 10:37 idioto, mamlesz pierdoły, ćwoku! Dorn, jaki cham, to każdy Polak widzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: gamon0.. merytorycznie, podaj fakty! 06.09.07, 10:39 tez tak uwazam. Ty, to jednak chyba nie ten "ortograf".... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Dorn, to jest dornowaty PAJAC! 06.09.07, 10:37 a nie marszalek polskiego Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: tusk jest najlepszym prezydemtem:) 06.09.07, 10:55 A czego najlepszym ten tego? - Że się tak spytam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: tusk jest najlepszym prezydemtem:) 06.09.07, 10:58 > najlepszym , najlepszym, najlepszym, czekaj w czym - w niczym,:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu w .. 06.09.07, 10:44 Znowu to samo, nic poza opluwaniem i epitetami. To jest wlasnie Tusk i PO. Zalosna proba wmawiania bzdur, ktora, jak juz to bylo wczesniej, skonczy sie dla tuskow ciezka porazka. PO nie wyciagnelo wnioskow z dwoch przegranych wyborow Tuska. Kazda partia by go zmienila. PO musi jednak przegrac trzy razy by wreszcie pogonic tego wiecznie przerazonego pilkarza. Mam wrazenie, ze za duzo odbijal glowa, teraz juz przestal myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu 06.09.07, 11:06 Tak, nic poza opluwaniem i epitetami. To zdaje się standard we współczesnej polskiej polityce. Tak samo zachowuje się partia miłościwie nam panujaca, tak samo panowie i panie z SO, przykłady można mnożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Dlaczego TUSK nie chce wyjaśnić nadużyć PISiorów? 06.09.07, 10:48 ...bo Platforma zamierza po wyborach rządzić z PISem...! Kto na wyborach będzie na mecie pierwszy nie ma większego znaczenia, bo nikt i tak nie zgarnie 50% miejsc w parlamencie. Platforma zamierza rządzić z PISem i dlatego PISiorów nie rozliczy -PO chce tylko szybkich wyborów żeby pozbyć się "przystawek" i nie mieć konkurencji do przyszłej koalicji z PISem. Wtedy wytargują więcej stołków. Wyborcy -pamiętajcie o tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tusk jest najglosniejszym oslem:) 06.09.07, 10:57 W tym też coś jest... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 06.09.07, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Doris i gamon0... 06.09.07, 11:11 Znowu spamujesz prymitywna podróbo kraliku-pierociku? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Jarosław, kopia zapasowa Prezydenta 06.09.07, 11:21 i rząd sterowany radiem. Pełna informatyzacja władzy publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 A co z wyjaśnieniem losów dziadka??? .. 06.09.07, 11:22 A co z wyjaśnieniem wojennych losów dziadka co Tusk obiecywał w październiku 2005 i nie zrealizował przez prawie 2 lata??? Moje poszukiwania patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk Podałem tam wikipedystom adres emailowy archiwum w Northolt w czerwcu 2006 żeby mogli sprawdzić moje informacje i przypuszczam że w tam znalazł Tusk ten adres , do dostał pismo pod koniec lipca 2006 ( ja dostałem odpowiedź 18.04.2006 ). Także dziennikarze którzy w ciągu KILKU DNI dotarli do archiwum w Berlinie ( ale wtedy wyrzucony z PiS Kurski wynajął niemieckiego adwokata aby sprawdzić fakty i mógł do nich dotrzeć pierwszy ) nie zdołali przez półtora roku dotrzeć do polskiej sekcji archiwum w Northolt ( Londyn ) choć ja znalazłem ten adres w pół godziny, obecnie jest to - veterans-uk.info/service_records/non_uk.html Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Tak .Dorn jest najgorszym i najobrzydliwszym 06.09.07, 11:23 marszałkiem Polski.Odnoszę wrażenie ,że ma na to wpływ jego pochodzenie.Jemu nie zależy na Polsce a nawet może chciałby,żeby Polska została upodlona i swoim postępowaniem do tego się przyczynia.Nie ma miejsca,żeby wykazać,że jego intelektualne popisy są prymitywne i świadczą wprost o jego ignorancji.Tylko pozuję na oczytanego a w wielu wypowiedziach wprost się kompromituje.Np.o Pamiętnikach kardynała Raetza.Budzi obrzydzenie i pogardę.Dobrze,że wreszcie zniknie z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Tusk najmniej skutecznym przywodca partyjnym... 06.09.07, 12:06 ostatnich lat. Powinien ustapic, bo dokumentnie spieprzyl poprzednie wybory i jest na dobrej drodze, by spieprzyc kolejne. Tuskowi rozumna strategia to rzecz obca, przeslonieta chorobą wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu w .. 06.09.07, 16:22 Tusk to facet który ma problemy sam ze sobą:rozchwianie emocjonalne,depresje[wtedy znika na kilka dni w najważniejszych momentach na leczenie w wariatkowie],do tego problemy z alkoholem [kilka odwykow],nadpobudliwość i agresja wobec słabszych[maltretuje od lat swoją żonę-taki damski bokser-kaszubski macho]. A prawda jest jedna-facet miękkim fiutem robiony,robi w nocy w kalesony jak przyśni mu się kaczka z jabłkami. Taki luj-sepleniok prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Skoro najgorszy,to go, ofermo, odwołaj, a nie szlo 06.09.07, 17:09 chaj i popłakuj. A może utniesz sobie znowu czterogodzinną bibkę z mniejszym Kartoflem? Mam Cię już zupełnie dość :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Tusk: Dorn jest najgorszym marszałkiem Sejmu w .. 06.09.07, 20:50 tusk kiedy dorwiesz sie do korytka dostaniesz w d...pe oj dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zwiatrem1 06.09.07, 20:58 zwiatrem1 napisała: > tusk kiedy dorwiesz sie do korytka dostaniesz w d...pe oj dostaniesz! Dorwac to Tusk sie nie dorwie. Jest za glupi, nie ma zadnego programu, potrafi tylko pitolic glupoty oraz za czesto dostaje bialej goraczki. PS - Dorn przynajmniej wie jak trzeba trzymac za mordy te czerwona holote z Tuskiem na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_czerwonego_skunksa Aaaaaaaa, szkoda słow na Ciebie Czerwony Ludziku 06.09.07, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś