katolik_polski1 16.09.07, 16:15 To Michnik otworzyl puszke Pandory , nagrywajac Rywina ! Teraz kazdy kazdego nagrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Przede wszystkim CBA nie ma prawa werbować posłów 16.09.07, 16:21 Posłowie sami sobie to zagwarantowali w ustawie o CBA: Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz A czy posłowie mogą zgłaszać się na agentów? 16.09.07, 17:28 rydzyk_fizyk napisał: > Przede wszystkim CBA nie ma prawa werbować posłów > Posłowie sami sobie to zagwarantowali w ustawie o CBA To prawda. Mam jednak małą wątpliwość: czy posłowie mogą sami zgłaszać akces do CBA w charakterze mniej lub bardziej jawnego współpracownika? Pan poseł pisdzielec Mężydło "twierdzi, że sam zgłosił się do CBA, bo podejrzewał kogoś o branie łapówek." Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Nie 16.09.07, 17:53 Mężydło poinformował Kamińskiego a ten polecił oficerowi CBA do niego zadzwonić. Oficer zadzwonił i dopiero wtedy Mężydło przyszedł do CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Będą nowe oświadczenia lustracyjne 16.09.07, 18:40 Niedługo będzie trzeba pisać "nie byłem tanym i świadomym współpracownikiem CBA", a Trybunał Konstytucyjny będzie w wyrokach pisać, że państwo prawa może, owszem, walczyć z popłuczynami CBA, ale tylko metodami godnymi panstwa prawa. Ty też możesz sie przyłączyć do likwidowania IV RP. Instrukcja tu: www.skubi.net/kampania.html Kogo warto poprzeć: www.skubi.net/partie.html Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Mężydło-typowy neofita-robi się na aniołka 16.09.07, 19:14 zaczynam wątpić w tę jego opozycyjną kartę, chyba że się starzeje i chce na siłę poprawić i odnowić swą zapomnianą legendę Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mężydło-typowy neofita-robi się na aniołka 16.09.07, 22:49 realista1000 napisała: > zaczynam wątpić w tę jego opozycyjną kartę, chyba że się starzeje i chce na sił > ę > poprawić i odnowić swą zapomnianą legendę ***************************************** A co? IPN dostał polecenie znalezienia haków na Mężydłę? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Mężydło-typowy neofita-robi się na aniołka 17.09.07, 00:30 to, że ktoś kiedyś postępował bohatersko, nie znazcy wcale, że dziś nie może być paranoikiem lub zwyczajnie kretynem o panu Mężydle znający go ludzie mówią delikatnie, że ma "trudny charakter" a gościu może mieć zwyczajnie tak samo nierówno pod deklem jak Wasserman, Macierewicz czy bracia Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu "Jarosław Kaczyński to wyjątkowy geniusz" 17.09.07, 00:49 Jeszcze przed paroma miesiącami tak twierdził egzaltując się w TV poseł Mężydło. PO powinno zostawić odchody z PISu tam gdzie ich miejsce - czyli w PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: A czy posłowie mogą zgłaszać się na agentów? 16.09.07, 19:19 Jak sie lezie do konkurencji zdradzajac dotychczasowego pracodawce to trzeba miec cos w lapie nawet jesli jest to jakies gowno bez znaczenia, ale zawsze bedzie smierdziec. Czemu posel poszedl do CBA? Szukal pomocy wykonczeniu przeciwnikow. juz wtedy dal przyklad swej uczciwosci i czlowieczenstwa. Jesli to byly fakty lub podejrzenia to winien udac sie prokuratury. Natomiast jesli poczol sie urazony werbunkiem CBA to winien powiadomic prokurature i swego pryncypala. Panie Antku mialem o panu takie dobre zdanie ze jest pan facetem z klasa, ale to jak widac byly tylko pozory. Rozumiem ze kazdy moze szukac sobie nowego zycia, z partia, praca, czy kobieta, ale robmy to z klasa i tego od pana oczekiwalem. A te odgrzewane rewelacje z CBA wyciagniete z szafy to dowod na panska slabosc intelektualna. Zapewne pana nowi przyjaciele wturowac jako klakierzy beda panu do czasu panskiej im przydatnosci. To samo dotyczy pana Radka ktory wykreowal sie na idola a skonczyl jak klamca i obludnik. To nie on odszedl tylko jemu zaproponowano by odszedl, chociaz za to w jakim stylu i za jaka kase sprzedal najwazniejszy polski zaklad lotniczy swemu imiennikowi to winno sie go mocno rozliczyc. Jak widac szczury ktorym moze grozic kanibalizm w przypadku zwyciestwa PiSu pryskaja na inny obcy statek z mysla ze sie uratuja przed zaglada. Szczekacie pieski glosniej i prezentujcie slupka, bo wam pan karmy nie da. co.ty.powiesz napisała: > rydzyk_fizyk napisał: > > > Przede wszystkim CBA nie ma prawa werbować posłów > > Posłowie sami sobie to zagwarantowali w ustawie o CBA > > To prawda. Mam jednak małą wątpliwość: czy posłowie mogą sami > zgłaszać akces do CBA w charakterze mniej lub bardziej jawnego > współpracownika? > Pan poseł pisdzielec Mężydło "twierdzi, że sam zgłosił się do CBA, > bo podejrzewał kogoś o branie łapówek." Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: Przede wszystkim CBA nie ma prawa werbować po 16.09.07, 21:37 Ale też nie wiadomo czy ten pajac mówi prawdę. Każdy który opuszcza szeregi PiS, po czasie ma jakieś sensacje. Podobnie Aneta K., kiedy ją ru..chali i płacili to jej pasowało, ale kiedy przestali płacić .... rydzyk_fizyk napisał: > Posłowie sami sobie to zagwarantowali w ustawie o CBA: Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Przede wszystkim CBA nie ma prawa werbować po 16.09.07, 22:42 adolfh-1 napisał: > Ale też nie wiadomo czy ten pajac mówi prawdę. Każdy który opuszcza szeregi PiS > , > po czasie ma jakieś sensacje. Podobnie Aneta K., kiedy ją ru..chali i płacili t > o > jej pasowało, ale kiedy przestali płacić .... ********************************* to przestało pasować. Takie są konsekwencje niedotrzymywania umów. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Michnik nagral osobe prywatna, sam tez byl 16.09.07, 16:28 osoba prywatna. Kiedy minister sprawiedliwosci nagrywa wicepremiera to dopiero jest skandal. Poza tym katolu, co cie obchodza interesy dwu biznesmenow? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Michnik nagral osobe prywatna, sam tez byl 16.09.07, 16:34 koham.mihnika napisał: > osoba prywatna. > Kiedy minister sprawiedliwosci nagrywa wicepremiera to dopiero jest skandal. > Poza tym katolu, co cie obchodza interesy dwu biznesmenow? ----------------------------------------------------------------- W dzisiejszym swiecie pojecie biznesmena trzeba zweryfikowac ! Putin takich "bisnesmenow" wtracil do lagrow , albo przegonil w cztery wiatry . Granica miedzy biznesmenem a zlodziejem jest teraz niebywale plynna ! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Michnik nagral osobe prywatna, sam tez byl 16.09.07, 16:42 > Granica miedzy biznesmenem a zlodziejem > jest teraz niebywale plynna ! Niestety w głowach pisiorów ta granica jest płynna lub w ogóle nie istnieje, dlatego Tadeusz R. okradający babcie z rent i cegiełek na stocznie uważa się za biznesmena, a Krauze na hasło Jareczka z biznesmena staje się złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Za to widac tesknote tej bolszewii do PUTINA:) 16.09.07, 18:26 Jak sie "katolikowi polskiemu" podoba toco Putka robie, jak swego Boga i Carja wielbi... Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Michnik nagral osobe prywatna, sam tez byl 16.09.07, 17:42 > Putin takich "bisnesmenow" wtracil do lagrow , > albo przegonil w cztery wiatry . No no, ci co od komuchów wyzywają sami chcą stosować komusze metody. Hipokryzja PiSaków nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Michnik nagral osobe prywatna, sam tez byl 16.09.07, 18:21 katolik_polski1 napisał: > koham.mihnika napisał: > > > osoba prywatna. > > Kiedy minister sprawiedliwosci nagrywa wicepremiera to dopiero jest skand > al. > > Poza tym katolu, co cie obchodza interesy dwu biznesmenow? > ----------------------------------------------------------------- > W dzisiejszym swiecie pojecie biznesmena trzeba zweryfikowac ! > Putin takich "bisnesmenow" wtracil do lagrow , > albo przegonil w cztery wiatry . > Granica miedzy biznesmenem a zlodziejem > jest teraz niebywale plynna ! Katolu - a czym dla ciebie jest Rydzyk - dusz pasterzem czy biznesmenem? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Za to pomiedzy kretynem i "katolikiem polskim" 16.09.07, 18:25 roznicy nie ma ZADNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna a takie chamskie ćwoki tylko pomagają pisowi 16.09.07, 19:50 onufry.zagloba napisał: >Za to pomiedzy kretynem i "katolikiem polskimonufry.zagloba napisał: > roznicy nie ma ZADNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kułak, spekulant i katolik_polski 16.09.07, 22:47 katolik_polski1 napisał: > Granica miedzy biznesmenem a zlodziejem > jest teraz niebywale plynna ! **************************************** Jeszcze słabiej zauważalna jest różnica między politykiem, a złodziejem. Co do rozpędzenia biznesmenów, to postulujesz powrót do walki z kułakami i spekulantami. Czy wy, PiS-owcy wyrośniecie kiedykolwiek z przykrótkich majtek ideologii Bieruta i Gomułki? Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke rewolucja zjada własne dzieci 16.09.07, 16:30 Panowie i panie pisłanki, na was też są zbierane haki, tak jak były na Kaczmarka. Szczerze mówiąc współczuję teraz komukolwiek kto z powodu braku innych kompetencji może być tylko posłem, w Polsce neobolszewickiej zwłaszcza posłowie i lekarze muszą żyć ze świadomością że może się zdażdyć że przyjdą nocą i w drzwi załomocą smutni panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
worjoz [...] 16.09.07, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie masz racji: u stalinistow to NIKT nie zna 16.09.07, 18:28 dnia i godziny. Wprawdzie teraz lekarze i poslowie sa "modni", ale jutro moga to byc profesorowie historii i krawcy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Brudziński: Namawianie przez służby do nagrywan.. 16.09.07, 16:59 Brudziński zapomniał o Ziobrze, ktory nagrywał wszystkich. I jakos go nie potępia. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Bolszewicy doprowadzili ten kraj moralnego szamba 16.09.07, 17:08 podsłuchy, haki, teczki, świnie, podłości. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna donosiciel złożył na kogoś donos i się obraził ... 16.09.07, 17:13 ... bo kazali mu uprawdopodobnić jego rewelacje Odpowiedz Link Zgłoś
kinipolska No i co by się stało 16.09.07, 17:32 gdyby nagrał kanciarzy jeśli to prawda, przecież Michnik też nagrywał. Może redaktorowi największej gazety wypada a posłowi nie. Ludzie puknijcie się zdrowo w swoje łby. Na całym świecie służby werbują ludzi do swoich celów służących interesom państwa taka współpraca nie przynosi ujmy i nikt z tego nie robi afery bo taka jest rzeczywistość. W upolityczninej przez media Polsce robi się z tego news. Gdyby Mężydło miał klasę to wogóle by o tym nie mówił ale nasza klasa polityczna traktuje państwo jak łup i kiedy zmienia drużynę chce swoim nowym kolegom ofiarować wpisowe i odwrócić uwagę od swojej zdrady i smrodu który pozostawili. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Olać Mężydłę. PiS ma już 36 % :) 16.09.07, 19:24 I tak trzymać. Oni się głupotami dalej podniecają ale to tylko PiSowi na rękę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Olać Mężydłę. PiS ma już 36 % :) 16.09.07, 21:52 36%? Toz to juz bezmiar ciemnego luda. Ciekawe skad taki wynik, ale jesli prawdziwy, to lepiej sie powiesic, niz zyc wsrod takiego czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Brudziński: Namawianie przez służby do nagrywan.. 16.09.07, 17:52 z teksty wynika, że Mężydło sam poszedł do CBA !!!! Po co ??? Na skargę ?? A może chciał ich napuścić na kolegę ujawniając "aferę", to ci mu kazali coś nagrać jako dowód dla wszczęcia postępowania. Bardzo to niejasne. W szkole takich co zdradzają swoich i jeszcze na nich nadają nazywano prosto: wrednia świnia. Pogratulować PO nabytku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: ~~_ a ja dalej spokojnie popieram PiS_~~~ 16.09.07, 18:22 A twój mózg dalej spokojnie leży w mojej szafce na buty... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A KOGO obchodzi jedna kretynka, spamujaca 16.09.07, 18:29 tu tym samym tekstem z KC PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna pewnie bardziej obchodzi niż ,,opinia,, chama i... 16.09.07, 19:38 ...prostaka, który ubliża każdemu, z kobietami włącznie, kto ma inne poglądy od niego Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: ~~_ a ja dalej spokojnie popieram PiS_~~~ 16.09.07, 18:46 bo jestes niemyslącą idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna typowy POpak - cham i prostak ubliżający kobiecie 16.09.07, 19:42 uookasz napisał: > bo jestes niemyslącą idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: ~~_ a ja dalej spokojnie popieram PiS_~~~ 16.09.07, 21:41 chylę czoła nad twoją logiką. uookasz napisał: > bo jestes niemyslącą idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 mnie obchodzi, bo ja też spokojnie popieram PiS 16.09.07, 19:05 ale nie obchodzi mnie skretyniały lewacki torys z UK obrażający Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: ~~_ a ja dalej spokojnie popieram PiS_~~~ 16.09.07, 21:55 bos ciemny lud! Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Działanie CBA słuszne 16.09.07, 18:45 Uważam, że działanie CBA było całkowicie słuszne z następujących względów: - procesowych: prokurator ani sąd nie może wyrażać zgodę na założenie podsłuchów panom, których wskazał Poseł Mężydło jako zamieszanych w korupcję tylko na podstawie relacji Pana Mężydło z rozmów przeprowadzonych z różnymi ludźmi. - ponadto nie można nagrywać rozmów osób trzecich, można zaś nagrywać swoje rozmowy prowadzone z oskarżanymi przez posła Mężydłę ludźmi, w związku z tym tak nagrane rozmowy mogłyby stać się podstawą - dowodem uprawdopodabniającym przed sądem lub prokuratorem sensowność założenia podsłuchów; - czy to było werbowanie posła? To było pouczenie posła, że CBA nie może podjąć żadnych czynności procesowych na podstawie relacji tylko jednego człowieka PS. Jak wykryto aferę w ministerstwie sportu? Biznesmenów, którzy zgłosili się do cba zaopatrzono w sprzęt nagrywający. Nikt nie protestował. Nikt nie mówił, że ci biznesmeni zostali zwerbowani. Dlatego apeluję do posła Mężydły o nieferowania takich opinii, jak werbunek. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Co za bzdury!! 16.09.07, 19:38 Czy podsłuchy to jedyna metoda jaką zna CBA? Czy inne metody działań operacyjnych są im obce? Czy doniesienie szanowanego obywatela, posła o nieposzlakowanej przeszłości nie jest wystarczająco wiarygodne by podjąć działania chociażby sprawdzające? Jacyż to inni świadkowie tak skutecznie obniżyli wiarygodnosć zeznań Mężydły by odmówić wszczęcia działań (o tym mówi CBA bardzo ogólnikowo)? Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: Co za bzdury!! 16.09.07, 21:42 iq_ok napisał: > Czy inne metody działań operacyjnych są im obce? -a jakie?-cwaniaczku podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Co za bzdury!! 16.09.07, 22:23 Legalne, używane w każdym cywilizowanym kraju przez służby prowadzone fachowo a nie amatorsko. Jak nie wiedza niech się douczą a nie pierdzą w stołki za państwowe pieniądze, człowieczku o obrzydliwym nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działanie CBA słuszne 16.09.07, 20:33 Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Niektórzy mówią, że za rządów PiS przypomniały im się czasy PRL, w których władza budziła lęk. Nie ma pan do siebie żalu, że taką władzę pan współtworzył. - Hmmm, to trochę tak, jak mówi Cymański - "potrzebne jest takie lekarstwo, jaka choroba”. Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko, dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Moim zdaniem to pójście na łatwiznę. Pokazywałem pewne ciekawe dokumenty Andrzejowi Zybertowiczowi. A on na to: "Idź z tym do CBA!”. Powiedziałem mu, że byłem już w CBA i... chcieli mnie zwerbować na agenta. Nie chciało im się, to ja miałem robić za nich robotę operacyjną! Mariusz Kamiński skierował mnie do tego oficera, a ten chciał mnie już wyposażyć w sprzęt. Tragedia!(…) Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Brudzinski to wyjatkowy, agresywny cham. 16.09.07, 18:47 szczegolny typ na firmamencie pisowskiej nomenklatury. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 tales !... co tu robisz esbecka szmato?! 16.09.07, 19:26 wypier.alaj do siebie, pedofilu! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pierocik6/kralik111-smoczku -podobam ci się? 16.09.07, 19:38 nic z tego, gejowski nerwusie komuszy Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie realista000... zboczony talesik... 16.09.07, 19:46 dziwka zboczonych biskupów.. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: pies_na_lewiznie, paszol do budy, ty KLONIE! 16.09.07, 19:58 szczekasz na pana, kundlu? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: tales !... co tu robisz esbecka szmato?! 16.09.07, 19:44 jak to co?..robi za mopa w kiblu.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski100 ciebie tez jakis bydlak- ksralik- klon meczy? 16.09.07, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ciebie tez jakis bydlak- ksralik- klon meczy? 16.09.07, 20:31 Po co takie wyzwiska, czy chcemy brać przykład z polityków? Lepiej przeczytaj wywiad Mężydły w Gazecie Pomorskiej! Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Piotr Tymochowicz twierdzi, że premier boryka się z problemami emocjonalnymi. Zauważył pan takie symptomy? - Nie. Razem z posłem Markowskim uczestniczyłem kiedyś w rozmowie z premierem, chodziło o rozstrzygnięcie jakiegoś sporu. Markowski łgał jak najęty. Gdy odszedł, mówię do Jarosława: "Ale on kłamie!”. Jarosław na to: "Ja wiem, że on kłamie, ale taki jest jego styl uprawiania polityki”. "To ja mam też cię okłamywać?!”. "Nie, ty nie możesz kłamać, ty jesteś inny”. Premier potrafi łączyć te dwa style - jedną ręką wymachuje mieczem prawdy, a w drugiej ma kłamstwa. To jest tak, jak z liczbą zespoloną, która składa się z części rzeczywistej i urojonej. Markowski używa tylko części urojonej, chyba że się pomyli. Ja używam tylko części rzeczywistej, a premier potrafi operować liczbami zespolonymi, choć zapewne o tym nawet nie wie. Pamiętam jak oglądaliśmy wystąpienie premiera, on z całkowitym spokojem opowiadał, że to my zmusiliśmy Giertycha do wprowadzenia programu "zero tolerancji” w szkołach. A przecież to był autorski program Giertycha! Ale premier mówił to z takim przekonaniem, że wszyscy mu wierzą. Gdyby miał jakieś problemy emocjonalne, nie potrafiłby tego robić tak perfekcyjnie.(…) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne tak jakis totalnie wymozdzony klon, ksralik pewnie 16.09.07, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: tales !... co tu robisz esbecka szmato?! 16.09.07, 20:35 Jak brak argumentów,to słowa OBELGI padają z ust zwolenników Pic-u!!! Czy chcesz aby w Twoim kierunku pisano podobne słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne To by wyjasnialo cala sprawe buahahahahahaha 16.09.07, 19:50 GazWyb podaje: > [Dyrektor gabinetu szefa CBA, Tomasz Frątczak powiedzial,] że > kilka miesięcy temu Mężydło sam zgłosił się do szefa CBA Mariusza > Kamińskiego. "Odwiedził go w domu i powiedział, że chce przekazać > jakieś informacje naszemu biuru. Podobnie jak w innych tego typu > przypadkach minister Kamiński poprosił jednego z funkcjonariuszy, > by ten skontaktował się z posłem Mężydło" - powiedział Frątczak. > "Okazało się, że pan poseł chciał zainspirować CBA do działań > przeciwko swoim przeciwnikom samorządowym. Jego informacje nie > miały charakteru oficjalnego zawiadomienia, w dodatku były bardzo > niekonkretne, dlatego żadne postępowanie nie zostało wszczęte. > Nikt też nie proponował posłowi Mężydle, by nagrywał kogokolwiek > dla CBA" - podkreślił Frątczak. > "Mimo że pan Antoni Mężydło udał się z tymi informacjami do > ministra Kamińskiego kilka miesięcy temu, do tej pory nie wpłynęła > żadna jego skarga na nas, ani do ministra koordynatora Zbigniewa > Wassermana, ani do żadnej innej instytucji" - dodał. Buahahahahaha, czy to nie wyjasnia calej sprawy? Wydaje sie, ze to pos. Mezydlo chcial wykorzystac CBA do wykoszenia swoich przeciwnikow politycznych i odsuniecia ich od samorzadowego koryta :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 psi ch...u !.. Ale z ciebie tępy młot! 16.09.07, 20:00 jestes tak durny, że tylko cie olac ! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: psi ch...u !.. Ale z ciebie tępy młot! 16.09.07, 20:27 Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Jak w takim razie rozumieć pobłażliwość wobec wybryków o. Rydzyka i gwałtowne gesty wobec, np. posła Zalewskiego? - Rzeczywiście, tym bardziej że była to reakcja na minę posła Zalewskiego. Nie rozumiem tego, to jest dla mnie bulwersujące. Lecha Kaczyńskiego PiS powinien bronić przed Rydzykiem, bo to przecież na postaci Lecha, jako ministra sprawiedliwości, zbudował swoją pozycję. Ale Rydzyk jest jedyną osobą na scenie politycznej, z którą Jarosław rzeczywiście się liczy. Niestety, Rydzyk kiedyś rozwali mu partię. Natomiast w sprawie Zalewskiego przewertowali wszystkie jego wypowiedzi sejmowe. Co ciekawe, ze mną tego nie zrobili, a znaleźliby tam znacznie ostrzejsze słowa pod adresem polityki gospodarczej rządu. Sprawę Zalewskiego odczułem boleśnie, bo ona wykazała, że frakcja ludzi o umiarkowanych poglądach w PiS-ie jest dla Jarosława nieistotna. Okazało się, że może sobie pyknąć Pawłem Zalewskim, Marcin¬kiewiczem, więc dlaczego nie miałby pyknąć mną? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Prawda o rządach Wielkiego Brata K..jest straszna 16.09.07, 20:28 Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Jaki był system obsadzania stanowisk? - Na początku bardzo rygorystyczny. Premier zastrzegał, że resorty mają pełną autonomię. Ministrowie dbali o to, żeby nominacje nie zakończyły się polityczną wpadką. Wyglądało to tak, że minister dzwonił do mnie i mówił, że jakaś kandydatura jest najlepsza, ale prosił o jej sprawdzenie w regionie. Ja dzwoniłem do Władka Krypla, szefa Solidarności w Toruniu i odpowiadaliśmy. W ten sposób uniknęliśmy trefnych kandydatur. Inaczej było, gdy nastał minister skarbu Wojciech Jasiński - to był człowiek, który się na tym nie znał i mawiał zawsze, że musi się liczyć z Markowskim i z Kurskim, bo oni są wiceprzewodniczącymi komisji gospodarki. A ci dwaj tworzyli układ z młodymi wiceministrami i Jasińskiego omijali.(…) Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Re: psi ch...u !.. Ale z ciebie tępy młot! 16.09.07, 21:44 robisz to za srebrniki, czy z własnej głupoty? czyzyk331 napisał: > Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 > Pożegnanie sapera Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 PiCowskie metody rodem z .... 16.09.07, 20:29 Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 Pożegnanie sapera Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) - Niektórzy mówią, że za rządów PiS przypomniały im się czasy PRL, w których władza budziła lęk. Nie ma pan do siebie żalu, że taką władzę pan współtworzył. - Hmmm, to trochę tak, jak mówi Cymański - "potrzebne jest takie lekarstwo, jaka choroba”. Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko, dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Moim zdaniem to pójście na łatwiznę. Pokazywałem pewne ciekawe dokumenty Andrzejowi Zybertowiczowi. A on na to: "Idź z tym do CBA!”. Powiedziałem mu, że byłem już w CBA i... chcieli mnie zwerbować na agenta. Nie chciało im się, to ja miałem robić za nich robotę operacyjną! Mariusz Kamiński skierował mnie do tego oficera, a ten chciał mnie już wyposażyć w sprzęt. Tragedia!(…) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: PiCowskie metody rodem z .... 16.09.07, 20:46 a może w dzieciństwie był gwałcony s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne no nieeee, znowu te same pier.oly? Ile razy mozna? 16.09.07, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Moderator!!! czyzyk331 prosi o bana 16.09.07, 21:45 czyzyk331 napisał: > Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 > Pożegnanie sapera > Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko > dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym > posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) > - Niektórzy mówią, że za rządów PiS przypomniały im się czasy PRL, w > których władza budziła lęk. Nie ma pan do siebie żalu, że taką > władzę pan współtworzył. > - Hmmm, to trochę tak, jak mówi Cymański - "potrzebne jest takie > lekarstwo, jaka choroba”. Z korupcją rzeczywiście trzeba było > walczyć, dziwi mnie tylko, dlaczego ta walka ogranicza się do > prowokacji. Moim zdaniem to pójście na łatwiznę. Pokazywałem pewne > ciekawe dokumenty Andrzejowi Zybertowiczowi. A on na to: "Idź z tym > do CBA!”. Powiedziałem mu, że byłem już w CBA i... chcieli mnie > zwerbować na agenta. Nie chciało im się, to ja miałem robić za nich > robotę operacyjną! Mariusz Kamiński skierował mnie do tego oficera, > a ten chciał mnie już wyposażyć w sprzęt. Tragedia!(…) Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Moderator!!! prymitywny czyzyk331 spamuje 16.09.07, 21:47 czyzyk331 napisał: > Gazeta Pomorska, 14 września 2007 - 13:51 > Pożegnanie sapera > Z korupcją rzeczywiście trzeba było walczyć, dziwi mnie tylko > dlaczego ta walka ogranicza się do prowokacji. Rozmowa z byłym > posłem Prawa i Sprawiedliwości ANTONIM MĘŻYDŁO. (…) > - Niektórzy mówią, że za rządów PiS przypomniały im się czasy PRL, w > których władza budziła lęk. Nie ma pan do siebie żalu, że taką > władzę pan współtworzył. > - Hmmm, to trochę tak, jak mówi Cymański - "potrzebne jest takie > lekarstwo, jaka choroba”. Z korupcją rzeczywiście trzeba było > walczyć, dziwi mnie tylko, dlaczego ta walka ogranicza się do > prowokacji. Moim zdaniem to pójście na łatwiznę. Pokazywałem pewne > ciekawe dokumenty Andrzejowi Zybertowiczowi. A on na to: "Idź z tym > do CBA!”. Powiedziałem mu, że byłem już w CBA i... chcieli mnie > zwerbować na agenta. Nie chciało im się, to ja miałem robić za nich > robotę operacyjną! Mariusz Kamiński skierował mnie do tego oficera, > a ten chciał mnie już wyposażyć w sprzęt. Tragedia!(…) Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat *** Idź się leczyć, glizdo*** 16.09.07, 23:17 Jakieś czyzyki, jakieś doris i w cholerę innych imion z numerkami bez składu i ładu. Pisowskie ścierwa, chociaż ksywki sobie oryginalne wymyślajcie. A ten gó..jad to już w ogóle - ciągle póblikuje to samo i myśli, że ktoś zwróci na niego uwagę w końcu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
adolfh-1 Mnie też próbowano zwerbować do ...PO 16.09.07, 21:35 Podstępnie mnie zapisano, dwa lata walczę o wykreślenie Do dzisiaj nie mogę się pozbierać. Co ja powiem swoim wnukom? Jak ja im w oczy spojrzę? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Mnie też próbowano zwerbować do ...PO 16.09.07, 22:00 adolfh-1 napisał: > Podstępnie mnie zapisano, dwa lata walczę o wykreślenie > Do dzisiaj nie mogę się pozbierać. Co ja powiem swoim wnukom? Jak ja im w oczy > spojrzę? ------------------------------- powiesz wnukom ze twoj ze sa prawnukami Adolfa (tego z Torunia) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Mnie też próbowano zwerbować do ...PO 16.09.07, 22:29 adolfh-1 napisał: > Podstępnie mnie zapisano, dwa lata walczę o wykreślenie > Do dzisiaj nie mogę się pozbierać. Co ja powiem swoim wnukom? Jak ja im w oczy > spojrzę? Na razie babci takie bajki opowiadaj a jak się ich nauczysz na pamięć będziesz mógł opowiadać wnukom. Jak na razie to tylko KRK jest tak parszywą organizacją z której bardzo trudno się wypisać, bo to by pogarszało statystykę proboszczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kiedy słucham jak politycy PO, LPR czy SO 16.09.07, 22:24 narzekają na działalność politycznej policji jaką jest CBA, to pytam się gdzie byli, kiedy uchwalana była ustawa o jej powołaniu? Przecież bez ich głosów ten chory twór nigdy nie został by powołany! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Kiedy słucham jak politycy PO, LPR czy SO 16.09.07, 23:40 To nie Cyryl, tylko Metody Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Zamknąć puszkę 16.09.07, 22:38 katolik_polski1 napisał: > To Michnik otworzyl puszke Pandory , > nagrywajac Rywina ! > Teraz kazdy kazdego nagrywa :) ***************************************** Proste: zamkniemy puszkę, zamykając Ziobrę. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 mnie werbowali na agenta SB ale tonie oburza już 16.09.07, 23:18 nikogo, szczególnie tych komuchów z SLD i z Platformy !!! ... ciekawe dlaczego ? nie ? ha, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy to "mężydło" między nogami CBA ? 17.09.07, 00:24 Kolejny "facet" , co się ocknął po fakcie , kiedy skoczył do innej partii jak konik na szachownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj He, he, Mezydlo uprzedzil pisiorow 17.09.07, 02:56 ktorzy juz szykowali sie do uwalenia go, jako kapusia CBA. Ale po prawdzie: skoro poszedl zakapowac, a nie mial "kwitow", to po prostu podpowiedzieli mu, jak potrzebne haki uzyskac. Sensacja? Zadna. Za to znowu ukazuje sie drugie dno polskiej sceny politycznej i ich czolowych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
jedreksolo Brudziński: Namawianie przez służby do nagrywan.. 17.09.07, 05:13 I znowu kreca. Ze ktos przepisow nie znal... ze kapowal przeciwnikow itd. Kiedy sie to skonczy? po prostu renesans PRL w wydaniu oligarchii kaczorow Odpowiedz Link Zgłoś