koszalek91 Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 23.09.07, 21:55 lepsza jest makulatura i puszki po piwie, szmat raczej sie już nie zbiera, zwłaszcza pojedynczych rekawic, przecież to juz każdy dziad wie, nawet w warsiawie Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Olek, mimo ze mam awersje do bylych komuchow... 23.09.07, 22:09 ...to mam nadzieje, ze skasujesz tego kmiota Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Goleń rozjedzie Kaczke nawet po pijaku 23.09.07, 22:28 Kaczek jeszcze sie nie zorientował że to dla niego "mission impssible". Odpowiedz Link Zgłoś
galt Blad 23.09.07, 22:10 Podnosic cokolwiek rzucone przez Kwacha to blad propagandowy i polityczny. Oto wlasnie temu nikczemnikowi chodzi aby zostac wlaczonym do spolecznej dyskusji. On nie zasluzyl na statu publicznego dyskutanta i oferowanie mu takiej mozliwosci jest duzym niedopatrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
galt Blad 23.09.07, 22:10 Podnosic cokolwiek rzucone przez Kwacha to blad propagandowy i polityczny. Oto wlasnie temu nikczemnikowi chodzi aby zostac wlaczonym do spolecznej dyskusji. On nie zasluzyl na statu publicznego dyskutanta i oferowanie mu takiej mozliwosci jest duzym niedopatrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Blad 23.09.07, 22:34 @galt: obilo ci sie o uszy slowo D_ _E_ _M_ _O_ _K_ _R_ _A_ _C_ _J_ _A? Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 22:12 nie wiem czyli litery nie pomyliles pojednania ? d=b i bez "n" ??? pojedynek dwoch inwalidow tego z zespolem goleni i przewlekla sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
nowak72 Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 23.09.07, 22:19 Olek przez szacunek dla słabszego przeciwnika da mu fory - przyjdzie lekko nawalony ;) Ale i tak wygra w cuglach! Yes, yes yes! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 22:30 Jaroslaw "belku-belku" Zawsze-Premier ma tajna bron, zaraz po przegranej dyskusji ze skacowanym Kwasniewskim (dyskusja odbedzie sie w Centrum Dialogu w Suwalkach o 6 rano) w Telewizji Augustow3 Jaroslaw "belku-belku" Zawsze-Premier udzieli wywiadu "niezaleznemu" felietoniscie w Programie 1 Pisowizji i retransmitowanym TrwamTV: J"B-B"Z-P: - "Belku-belku..." "N"F: - "Urzekla mnie twoja historia." Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 22:37 dyskusja pt.: "LiJ kontra PiJ" Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 23.09.07, 22:37 dyskusja pt.: "LiJ kontra PiJ" Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Niedoceniasz ludzi 24.09.07, 00:24 Kwach zna języki. Potrafi ładnie wyglądać. Swoim uśmiechem zabije Kaczora, niestety nie zmieni to faktu że Kwach to tępak, ale bogu dzięki ma doradców. Ci przewidzą wszystkie możliwe pytania. Kwach ich nauczy się na pamięć i będzie błyszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Niedoceniasz ludzi 24.09.07, 01:00 szyfel napisał: > ale bogu dzięki ma doradców. Ci przewidzą wszystkie możliwe > pytania. Kwach ich nauczy się na pamięć i będzie błyszczał. Ba! Może dowiemy się wreszcie jakie Kwach ma poglądy?! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 24.09.07, 00:58 Fakt, Kwach góruje nad Kaczyńskim nie tylko wzrostem, ale również zawartością alkoholu we krwi. Potrzebny mu będzie w czasie debaty specjalista toksykolog, żeby utrzymać stężenie 'dopingu' na odpowiednim poziomie. Podejrzewam, że będzie to Borowski, albo przyboczny Kwacha - Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 W TVN24 cały dzień na psasku info 23.09.07, 22:38 o wykładzie Kwaśniewskiego. Pomimo ostrej nagonki medialnej w TVN24, o dziwo TVP oraz premier Kaczyński nie eksploatowali wydarzenia ponad miarę. Zauważyć też należy, że Kwaśniewski ostatnio wyraża sie o premierze bez zacietrzewienia, z należnym szacunkiem. Przyjęcie propozycji debaty przez J.Kaczyńskiego jest korzystne zarówno dla PiSu jak i dla LiD. Tym samym PO, mimo pełnego zaangażowania propagandowego stacji TVN24 po jej stronie, stanęła przed grożbą marginalizacji w debacie medialnej. Grozi to też dla TVN, o ile TVP załatwi dla siebie wyłączność na transmisję debaty. Tak więc jest to książkowy przykład, jak trudną sytuację PR można obrócić na swoją korzyść, uzyskując nowe otwarcie dla prowadzenia dalszej kampanii LiDu. Myślę też, że stratedzy z PiSu postępują racjonalnie, umiejętnie reagując na zmiany w otoczeniu medialnym kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 Re: W TVN24 cały dzień na psasku info 23.09.07, 23:01 P.S. Odmówiono publikacji ww postu na portalu TVN24.pl. Oceńcie sami, jakie standardy wolności słowa prezentuje ta stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: W TVN24 cały dzień na psasku info 24.09.07, 00:17 Mi tam udaje się jeden na dziesięć opublikować. Nie che mi się wierzyć aby wycinali je ponieważ moje wypowiedzi raczej były łagodne. Chyba że moderatorem jest jakiś powalony dupek. Poza tym co to za dyskusja gdzie ludzie nawzajem włażą sobie i liżą. Poza tym TVN24 wydaje mi się całkiem obiektywną telewizją. Wyczuwam przynajmniej chęć rzetelnej dziennikarskiej roboty, a tam jakiegoś ciamciaramcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 Re: W TVN24 cały dzień na psasku info 24.09.07, 01:11 Temat niezależności i profesjonalizmu pracy dziennikarskiej w Polsce jest wart podjęcia. Oceniam na przykładzie TVN24, że często popełniane są rażące błędy i zaniedbania, takie jak: - prezentowanie informacji bez rzetelnej opinii dwu zainteresowanych stron.Czasem przedstawia sie tylko opinię własną, lub powieloną z innych mediów, myląc informację z komentarzem. Często zamieszcza się opinię dwu stron, w wyrażnej dysproporcji czasowej, zwykle na korzyśc przyjętej z góry interpretacji politycznej. -dziennikarz zbyt często pełni rolę politycznego agitatora. Praktycznie każdego polskiego dziennikarza można przypisać do określonej partii ( opcji )politycznej, co na Zachodzie jest zdarzeniem poniżej wszelkich standardów niezależnego dziennikarstwa. - podawanie informacji niesprawdzonych lub niepotwierdzonych, co jest wynikiem bezmyślnego przyjmowania każdego przecieku jako wiarygodnej informacji. Tym samym dziennikarze staja sie łatwym obiektem manipulacji, a z drugiej strony wyrządzić mogą wielka krzywdę ludziom, niesłusznie posądzanym lub pomawianym. Klasyczne przykład: kampanie przeciwko Cimoszewiczowi w 2005 roku lub ks.abp Wielgusowi w 2007 roku; - brak cywilnej odwagi do przyznania, że podana informacja lub komentarz nie był dokładny, brak drążenia tematu do końca. Klasyczny przykład to mn. sprawa abp Wielgusa, gdzie biegli stwierdzili,iż dokumenty IPN, na które powoływali sie oskarżyciele w mediach, są sfałszowane. Nie odważono się, jak do tej pory, aby je przedstawić sądowi w sprawie autolustracyjnej, założonej przez poszkodowanego. Dziennikarze,wykonujący bezpośrednio lynch medialny na osobie duchownego, tym bardziej winni dochować staranności w pełnym wyjasnieniu sprawy do końca. - nie stosowanie zastrzeżeń statusu posiadanej informacji. Jeśli nie jest ona potwierdzona w kilku żródłach, mogę przecież powiedzieć, że informacja wymaga sprawdzenia lub potwierdzenia, albo też, że przeciek jest mało wiarygodny i należy wstrzymać sie z komentarzami. Jest to elementarz, ale niestety, rzadko stosowany. Mógłbym napisać też na temat różnego traktowania gości (rozmówców). Wobec jednych stosuje się zasady uniżonej grzeczności i kurtuazji, unikając kłopotliwych pytań, wobec innych - brak taktu, agresję słowną, wręcz chęć poniżenia, czego klasycznym przykładem była rozmowa z A.Lepperem prowadzona przez panów Morozowskiego i Sekielskiego z TVN. Ci sami dziennikarze zachowywali sie zupełnie inaczej wobec ministra Ziobro. Czyli podwójne standardy. To tyle na ten temat, jak na razie. Będę wdzięczny za pogłębienie tematu przez forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 24.09.07, 00:30 "Premier, który odpowiedział na wezwanie Kwaśniewskiego w wystąpieniu na kongresie PSL Piast przyrzekł, że w dyskusji z byłym prezydentem będzie "bronił także interesów polskiej wsi, bo na wieś pod władzą Aleksandra Kwaśniewskiego też podnoszono rękę"." tylko że to właśnie Kwaśniewski doceniał rolników, biorąc udział w corocznych dożynkach prezydenckich w Spale. A Kaczyński po dojściu do władzy odrzucił zaproszenie na nie. Wolał pojechać do częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Z tego co widze to bedziecie zawiedzeni 24.09.07, 00:33 To że wypił, ja też łoję. Ale pokazał buractwo dwa razy. Ktoś taki ma wygrać debatę z Kaczyńskim. Borowski, Kalisz i owszem, ale nie Kwaśniewski. Kwach i Olejniczak to chłopcy na posyłki, tylko nie mogę ustalić kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 24.09.07, 00:37 Powiedz im że nasze wojsko jedzie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo na temat Kwasniewskiego 24.09.07, 00:56 krazace w internecie "Pierwsza Morda. Hurry! hurry! hurry! Starzy, mlodzi, w srednim wieku! W LiDzie w morde twarz zmienice! Morda lepsza poreczniejsza, przy korycie jest zreczniejsza. Wiwat pierwsza morda LiDu! On pokaze wam bez wstydu, po co mordy swoje macie i w swym wznioslym referacie, udowodni wyzszosc mordy i spuszczanie swoich spodni. Dzisiaj gawiedz jest w ekstazie! Po anglijskiej jednej frazie, Olek dupe im pokaze! Dupa bedzie calowana, milowana, dopieszczana. Dzis ta dupa to rarytas, pozazdroscic - modny wypas! Mordy kwicza, mordy kwila! Kazdy LiDziak dzis zapuszcza w owa dupe swego pyska, bo ta dupa moi mili, w LiDzie zycie im umili." -zanzara. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 zydomasonska organizacja wznawia dzialalnosc 24.09.07, 01:52 a prezydent wyraza radosc z tego powodu. List L.Kaczynskiego do B'nai B'rith aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja -niane przepowiednie -niarzy -nianej 24.09.07, 02:01 Teraz lepiej, cenzorze? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaśni.. 24.09.07, 04:51 Patrzę na zdjęcie Jareczka, patrzę na zdjęcie Kwacha i nie mogę rozstrzygnąć, który z nich jest bardziej upity. Jarek u-pity to byłaby dla mnie niesamowita nowość. Kwach jak Kwach. Jak się napije to pod sam dach. Ale to nic nowego w tych czasach. Skoro "oni" mają zawładnąć światem i bardzo egzotycznym państewkiem w środku Jewropy to nie pozostaje nic innego, tylko napić się szklaneczkę bez zakąski. Lesio od razu pośle żonę po pampersy. Masoni powrócą razem z Białą Damą, sołtys rokita zawrze sojusz z wójtem borutą tylko Jagienki mi w tym wszystkim brak. Może Pani Kruk? Podobna do Senyszyn... Może to nowe wcielenie? Kurcze blade. Ta dalekowschodnia kultura pcha się do nas ręcami i nogami. A powinny nam wystarczyć ciebaby z Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Premier: Podnoszę rękawicę rzuconą przez Kwaś 24.09.07, 14:37 podnoszę, podnoszę, wielkie mecyje - za daleko do ziemi to on nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś