rydzyk_fizyk 02.10.07, 07:06 Czy w jakiś cywilizowanych krajach szef kontrwywiadu wojskowego startuje w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzyk33 Macierewicz straszy piekłem PiS.. 02.10.07, 07:15 Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu i o właściwej porze! Komentarz jest zbędny!!! ***Warschau liben Nelly Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 07:46 > Ojciec Rydzyk jak Popiełuszko i prymas Wyszyński Już wazelina nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 07:50 Czy w jakichś cywilizowanych krajach szef kontrwywiadu wojskowego straszy piekłem? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 10:00 albacor napisał: > Czy w jakichś cywilizowanych krajach szef kontrwywiadu wojskowego straszy piekł > em? *************************************** W Iranie i w Burkina Faso. Ale tylko z izolatki w zakładzie psychiatrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Macierewicz jak beria...Rydzyk jak kapelan Hitlera 02.10.07, 08:50 obaj uczniowie i wielbiciele szatana.. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Macierewicz jak beria...Rydzyk jak kapelan Hi 02.10.07, 16:51 A propos szatana: zobaczcie kto kandyduje z pozycji 5. z listy LPR do Sejmu w Krakowie: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35824,4527753.html?as=7&ias=22&startsz=x Czy ja dobrze kojarzę, że była taka inicjatywa, że ludzie związani z Radiem Maryja ustawiali się na listach zawsze na pozycji 5., żeby słuchaczom łatwiej było ich znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Macierewicz do psychiatry 02.10.07, 09:14 Potem włączyła się słuchaczka Czesława z Kanady. - Dokąd będą takie straszne kolumnie (sic!) rzucane na PiS w telewizji, w różnych billbordach i radiach na terenie Polski? ************************************** Rakunica? No to mieliśmy psychodialogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 09:15 Polecam blogi oraz weź udział w sondach: 1/ Na kogo zagłosujesz we wcześniejszych wyborach. 2/ Czy popierasz budowę IV RP 3/ Czy należy rozliczyć afery korupcyjne III RP! 39551.mojasonda.pl www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl f693.mojasonda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Są w Polsce delegaci z Kurii Generalnej 02.10.07, 10:04 zakonu redemtorystów więc mogą się przekonać o misji ewangielizacyjnej o.Rydzyka.Widać o.dyrektor się ich nie boi.Napiszą,co zechce o.Rydzyk,za co dostaną po kuflu piwa."Wtem kuflem od piwa trzasnął w czcigodne oblicze ojca Zefiryna...Działo sie w Monachomachij,dzieje się mediach rydzykowych.Cuius radio eius religio. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Re: Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 12:30 Belzebub straszący piekłem, to nawet śmieszne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bykuu1 Pani z zagranicy 02.10.07, 12:52 Po raz kolejny mamy przykład niespodziewanego tupetu, hipokryzji i nieznajomości sytuacji wysnuty przez panią z zagranicy. Czy ktos moze mi wytlumaczyc, dlaczego ludzie mieszkajacy w polsce czuja sie zle i maja pretensje do rzadu o to czy owo, a bardzo duzo spuperlatyw pochodzi od ludzi ktorzy wyjechali za granice? Jesli tak dobrze jest w polsce to moze wrocicie do kraju drodzy rodacy? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Macierewicz - ty bandyto !!!! 02.10.07, 16:07 Przypomnę inną nagonkę na ks. prymasa Wyszyńskiego. Wtedy też to było prowadzone z taką wielką wściekłością i jadem ********************* przypomne lobuzie ze te nagonki to wladza, twoja, bo taka sama jak obecnie, robila na Wyszynskiego o Popieluszke za prawde, a Rydzyka krytykuje cala Polska za oblude i nienawisc jaka sieje w narodzie a to duza roznica. Rodzinie ks.Popieluszki radze wziac dobrego adwokata i zamknac jape tej wydrze zeby nie plugawila swoim jezorem pelnym zarazy dobre imie ich syna. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 16:21 Czy tego idioty nikt nie moze zamknac w akladzie dla chorych psychicznie??To juz w rzadzie polskim oficjalnie moga pracowac wariaci???? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Macierewicz straszy piekłem 02.10.07, 18:43 a on sam wyglada jak belzebub! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Antek to idiota 02.10.07, 18:50 Jak taki przygłup może sie publicznie wypowiadać? A jakim trzeba byc żeby mu wierzyć? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: idiota, który wie gdzie konfitury 02.10.07, 20:31 stał się katolikiem po 1989 r. Wtedy też został antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Bartoszewski to drugi hrabia Dzieduszycki 02.10.07, 23:31 Macierewicz powiedzial : "Chcę potwierdzić, że spośród ośmiu byłych ministrów spraw zagranicznych czterech, a więc połowa, jest odnotowanych jako tajni współpracownicy SB, a więc współpracownicy Sowietów - tłumaczył." Ze wzgledu na kontekst mozna miec pewnosc , ze Macierewiczowi chodzilo o Bartoszewskiego . Wiec mamy drugiego hrabiego , prawie identycznego . Dzieduszycki przezyl Aushwitz jak twierdzi za spiewanie . Po czytaniu akt SB na jego temat mozna sie tylko domyslac w jakim "spiewaniu " byl dobry takze w obozie koncentracyjnym i ilu polakow wydal niemcom na smierc . Bartoszewski wogle sie nie tlumaczy ze swojego niezwyklego zwolnienia z Aushwitz (podobno Czerwony Krzyz , ale ludzie znajacy realia tamtej wojny wiedza , ze to kit ). A teraz jeszcze sie wydalo , ze SBeckie donosy Dzieduszyckiego majace 400 stron wcale nie musza byc najwieksze , bo moze je przegonic nowa gwiazda zeszmacenia sie . Odpowiedz Link Zgłoś