rmichal2 Jak już brnąć w idiotyzmy to może 03.10.07, 12:05 jeszcze niech przyjdą w workach na śmieci jak te dzieci opisane dzisiaj przez wyborczą lub w masce przeciwgazowej bo polityka zatruwa powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Nie potrzebuje rekawiczek:) 03.10.07, 12:06 Zagłosuje na LiD bez rekawiczek . Czesciowo bedzie to głos poparcia dla ludzi z "Demokracji" w szeregach LiD, czesciowo przeciwko pisuarom. Ale jak ktos ma dyskomfort to nic nie stoi na przeszkodzie by załozyc gumowe rekawiczki jako spektakularny gest protestu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie potrzebuje rekawiczek:) 03.10.07, 12:41 duckhunter napisał: > Zagłosuje na LiD bez rekawiczek . Czesciowo bedzie to głos > poparcia dla ludzi z "Demokracji" w szeregach LiD, czesciowo > przeciwko pisuarom. Podobnie. Chociaz w pelni zgadzam sie z wypowiedzia T. Lisa ("Polityka" z zeszlego tygodnia) na temat polskiej lewicy, ktora zostawila swoich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Podetrzyjcie sobie pupy kartą do głosowania . 03.10.07, 12:44 Ja tak zrobię . Bo wszystkie startujące partie już były i gó.... zrobiły z tego co obiecały . Odpowiedz Link Zgłoś
aniaferes Kolejny idiotyczny pomysł GW 03.10.07, 12:44 Co jeszcze wymyślicie, czekam z niecierpliwością to sie pośmieję... Odpowiedz Link Zgłoś
donq Dokladnie to przeciw czemu mialby to byc protest? 03.10.07, 13:03 I czym sie w zasadzie brzydzic mielibysmy? DonQ Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Bardzo dobry pomysł! 03.10.07, 13:22 Najlepsze bedą rękawiczki lateksowe,jakich używają lekarze do badania odbytu.W obu przypadkach nie można dopuścić do tego żeby się gównem pobrudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
zoliborzanin RACJA! W Rękawiczkach na LPR 03.10.07, 13:24 miałem nie głosować bo mnie brzydą politycy, ale dzięki temu artykułowi pójdę zagłosować na najmniejsze zło, czyli najbliższy mi LPR! Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: RACJA! W Rękawiczkach na LPR 03.10.07, 15:43 zoliborzanin napisał: > miałem nie głosować bo mnie brzydą politycy, ale dzięki temu artykułowi pójdę z > agłosować na najmniejsze zło, czyli najbliższy mi LPR! Idź bez rękawiczek - masz i tak zasmarkane brudne łapsko Odpowiedz Link Zgłoś
pynky a kupę też robice w rękawiczkach? 03.10.07, 14:32 co za poroniony pomysł, ale znamy to: wszystko co z Francji to fajne jest:) Ludzie głosowanie to głosowanie nie chcecie pis to idźcie głosować, chcecie pis to tez idźcie normalna sprawa - wszystko inne to wymysł znudzonych, zblazowanych lewaków/prawicowców Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Nie mam obrzydzenia do tych z prawej 03.10.07, 15:35 co innego do tych z lewej z takich partii jak LID,PO,PIS,Samoobrona czy PSL Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Piękny zaczał by się zwyczaj - nie chcesz dotykać 03.10.07, 15:41 Piękny zaczał by się zwyczaj - nie chcesz dotykac gówna - włóż gumowe rękawiczki o barwie Twojej cery i z całym sercem oddaj głos za tym ugrupowaniem które najmniej pachnie - oddaj głos manifestujać swoja polskość (ślaskość) pragnąc by nowe władze potrafiły się uśmiechać prostymi oczyma - potrafiły mówic jezykiem nie ślinac się - by chwialami była władza taka jaką sami chcieliby widzieć - Idę w gumowych rękawiczkach ( nigdy nie byłem w PZPR, SD , ZMS - ) idę oddać głos za lewicą tą która w niedziele pójdzie z ludem do sklepów i nie bedzie zawadzała tym ktorzy do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Nic nie poradzę na zatwardziałych PiS-owców 03.10.07, 16:08 Mam tylko nadzieję,że PiS nie wygra wyborów! HI-polit Odpowiedz Link Zgłoś
prawokota prawo kota 03.10.07, 17:00 Super podoba mi siś, że kot posiada prawo do swego miejsca do znaczenia go i drapania jak mu je zabrać! Nam odebrano to prawo, mianowicie, gorący temat uwłaszczania,- Miasto odmawia sprzedaży nam mieszkań komunalnych w których mieszkamy od sześciedzięciu dwóch lat !!! Ma lepszy pomysł, bardzo nagły, bo jeszcze półtora roku temu było chętne sprzedać 70% powierzchni, teraz można samodzielnie wykupić ale nie wszystkim to prawo jest dane,Kot to panisko ! Będę głosować na KOTA PS.mam nadzieję,że czyta to autor artykułu, możem zajmie się naszą sprawą ? Bardzo zapraszamy, proszę się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbi69 brzydzisz sie? ru.. w kondomie! 03.10.07, 17:12 brzydzisz sie? ru.. w kondomie! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Dobry pomysł, szczególnie dla głosujących na LiD 03.10.07, 19:38 Wrzucenie głosu na LiD to jak włożenie ręki do szamba. Tu rękawiczka będzie niezbędna, Żałosne, że po 45 latach sowieckiej niewoli z dzisiejszymi "politykami" LiD w roli strażników ludności tubylczej znajduje się jeszcze tak wielu Polaków (?) chcących oddać swój los w ich ręce. Widocznie Polacy za mało dostali w d*** i zbyt łatwo zapominają o tej hańbie jaką był wasalizm i zdrada narodu wobec Sowietów Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Wasalizm wobec USA jest dużo lepszy 04.10.07, 00:21 talking_head napisał: > Widocznie Polacy za mało dostali w d*** i zbyt > łatwo zapominają o tej hańbie jaką był wasalizm > i zdrada narodu wobec Sowietów Polacy zdecydowanie bardziej wolą hańbę w postaci wasalizmu wobec Ch..a Sama. Lubią jak nie ma pieniędzy na szpitale a jest na wojenki w Iraku i Afganistanie dla Ch..osamowych interesów. Lubią jak kawałek polskiej ziemi zostanie oddany Ch..owi w wieczne władanie na jakieś antyrakiety. Lubią jak ktoś z ehmm.. Najwyższych Władz za to wszystko cyknie se fotkę w Białym Chlewie. Lubią jak w podzięce Ch.. Sam łaskawie daje wizy a i tak może zawrócić głupich polaczków z lotniska. A ten wasalizm w wydaniu PiS jest kontynuacją wasalizmów w wydaniu "komuchów" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra i wobec Watykanu 06.10.07, 11:32 Ruskich przynajmniej nie obdarowywano licznymi nieruchomosciami w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis [...] 04.10.07, 17:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Wyborowa obrzydza nam urok demokracji i Polske. 04.10.07, 00:35 Najlepiej chyba dla nich gdysmy sie swoim domem nie interesowali, a -"ktos" za nas rzadzil. Po "zabieraniu babci dowodow " nowy "pomysl" na ratowanie starego komuterstwa. Francuzi mowia: "Nie interesujesz sie polityka ? -Nieszkodzi bo polityka interesuje sie TOBA!!!!!!!" IDZMY DO WYBOROW I UDOWODNIJMY ZE NIE ! PZWOLIMY SOBA MANIPULOWAC ! I jeszcze haslo wyborowo-komusiowej na wybory: "Raczka raczke myje" : ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69936325&a=69962230 Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis [...] 04.10.07, 17:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Glosujcie na kogo chcecie,nawet na Gierka... 05.10.07, 00:35 Komuno zmartwychstan ??????? Odpowiedz Link Zgłoś