presentation1 17.10.07, 07:02 Pani Pitera. Boli Pania glowe.Po prostu Pani kolezanka brala.Broniac przestepczyni staje sie nia Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przecinaki Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 07:13 nikt nie broni sawickiej. a po wyborach MUSI powstac komisja sejmowa by sprawdzic dzialania cba i abw - straszny smrod jest dookola... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kamiński sam przyznał, że CBA bierze udział w kamp 17.10.07, 07:14 w kampanii PiSu. Powiedział: zrobiłem konferencje po to, by ludzie wiedzieli na kogo nie głosować (!) Tyle, że Sawicka została wywalona z PO i nie startuje w wyborach. PiS po prostu nie potrafi grać uczciwie i w merytorycznym sporze nie ma szans, co pokazała debata Tuska z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Tonący PiS CBA się chwyta, czy ciemny lud to kupi? 17.10.07, 07:15 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Sawicka POZUJe do kamer CBA! Wie, gdzie one SĄ! 17.10.07, 07:38 Obejrzyjcie jeszcze raz filmiki, a sami zobaczycie. Patrzy w stronę kamer, ustawia się pod nie, uśmiecha się, jakby pytała wzrokiem, czy dobrze widać! To jest WTYKA CBA! Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Obie partie siebie warte. PO - złodzieje i 17.10.07, 07:54 naiwniacy, PiS -paranoicy. Ciekawe jak będa rządzić razem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Sawicka POkazala gdzie jest szambo 17.10.07, 09:04 aa w niedziele POkaza Polacy, ktorzy wybiora PIS Odpowiedz Link Zgłoś
atomm PiS niczym komunisci... 17.10.07, 09:32 Kaczynski - twoj czas juz minal... Chocbys nie wiem jak sie staral i jak bardzo naginal prawo... Smierdzi ta sprawa, wladza PiS polega wylacznie na preparowaniu hakow na przeciwnikow politycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...Herr Tusk pokazal intryga z Jarucka.. 17.10.07, 09:34 jak bedzie wygladac jego wladza Sawicka tez POkazala jak POkemony beda rzadzily zlodziejom i oszustom juz dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn pis-dolisz i pis-dolisz, byle gowno byle na wierz- 17.10.07, 10:01 chu. Napisz cos o zlodziejach z pisu. Acha - Jarus kontroluje wasze wpisy... Boisz sie, ze cie z roboty wypieprzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...czy cala elyta z PO taka kulturalna jak Ty...? 17.10.07, 10:21 to fani PO potrafia najlepiej - uzywac inwektywy wobec przeciwnikow politycznych w koncu cala Polska widziala pare dni temu kiboli Herr Tuska zagluszajacych premiera ... Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn elita PO sie nie martw, wal nadal czolkiem przed 17.10.07, 10:42 elyta twojego pis-kacyka i plac skladki na RM. Polska widzi, ze kaczynskie zamiast IV RP buduja II PRL z jeszcze bardziej rozbudowana bolszewia i sluzbami specjalnymi. Slusznie mowi Gowin o "programie" pisu: ich program to zbieranie hakow. Bez hakow - sa niczym, pustka i proznia we lbie, tylko wiatr hula po czerepie. Ich "kibole" to platnicy RM, wykorzystywani do brudnych celow politycznych. Synkowie Rajmunda - nie zapomnieli "zasad" wyniesionych z komunistycznego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron wszyscy NA WYBORY!!!!! 17.10.07, 11:52 to musi się skończyc!!!! bierzemy rodzinę, znajomych i idziemy do urn głosowac przeciw PIS!!!!!! NIE IDĄC A WYBORY GŁOSUJESZ NA PIS! ich elektorat pójdzie głosowac każdy, kto zostanie w domu przyłoży rękę do ew. zwycięstwa PIS!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dajmy szanse PiS i idźmy na wybory 17.10.07, 14:23 Inaczej chłopaki sobie zrobia krzywdę, koalicji nie zrobią juz z nikim, do współpracy namówia tylko nawiedzonych albo majacych cos do ukrycia a tam bedzie im wybaczone(na jakis czas)Sami niczego ie potrafia zrobić, szkoda czasu dla Polski. A gdy juz dacie im szansę i wiekszość w parlamencie mozecie tylko sie modlić i "dobrowolnie" dawać ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
xi0 Re: pis-dolisz i pis-dolisz, byle gowno byle na w 17.10.07, 10:26 Scena przedstawiona przez CBA jest dziwna, prawda? Nie chcę rozstrzygać czy jest zaaranżowana, czy nie. Ale proponuje taki mały eksperyment myślowy. Należy sobie wyobrazić, że Sawicka jest świadoma swojej pozycji - wie, że jest pionkiem w grze CBA i domyśla się (lub wie), że celem jest skompromitowanie PO. Następnie z takim nastawieniem obejrzeć ponownie nagranie CBA :) Jak dla mnie efekt piorunujący :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: pis-dolisz i pis-dolisz, byle gowno byle na w 17.10.07, 12:33 xi0 napisał: > Scena przedstawiona przez CBA jest dziwna, prawda? Nie chcę > rozstrzygać czy jest zaaranżowana, czy nie. Ale proponuje taki > mały eksperyment myślowy. Proponujesz eksperyment myślowy PiSdackiemu kibolowi? Przecież gdyby on myślał, to w życiu nie uwierzyłby w cuchnącą propagandę PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper By miec kryminalistów w rządzie? 17.10.07, 13:14 a równolegle za nimi chodziła CBA? To było wyborne, co premier powiedział. z tym ze ludzie swiadomi wiedzieli o tym od poczatku do czego służą koalicjanci.Problem w tym ze oni uwierzyli w swoja misję i chcieli sie realizować. Jezeli wygra PiS to z kim stworzy koalicję, przeciez nikt nie chce byc inwigilowany i oskarzany ze sie spotkał nie z tym z kim powinien? Wszelkie afery w łonie koalicji były szybko gaszone, jezeli tylko komplet głosów był zagrozony. Nie wiem kto premierowi powiedział ze stał sie posmiewiskiem dla ludzi myslacych i posiadajacych godność, oni mu reki juz nie podadzą, ale on dalej w to brnie, czasem nawet mi go szkoda, tylko ze wiem z doswiadcenia ze ci ludzie sa niereformowalni i dlatego symbolicznie ich kopne w d..., wlaśnie 21X2007. To dla nich zaszyt, bo zazwyczaj leje w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Sawicka POZUJe do kamer CBA! Wie, gdzie one 17.10.07, 08:27 Też odniosłem takie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Sawicka POZUJe do kamer CBA! Wie, gdzie one 17.10.07, 08:58 Ble, obrzydliwe. Żeby tych ohydnych robaków wywalić, co próbują ubabrać wszystkich i wszystko. Tylko, że "ciemny lud" się pewnie lubuje w gnoju i kocha walki gladiatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: Sawicka POZUJe do kamer CBA! Wie, gdzie one 17.10.07, 13:15 Byłoby całkiem fajnie gdyby to była mistyfikacja dla pogrążenia PO i wyszło to na jaw. W tedy niezdecydowani i może elektorat LiD zagłosowałby na PO po to by odsunąć raz na zawsze od władzy Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Sawicka, Aneta K. CBA, i wszystko gra 17.10.07, 14:24 Jest jeszcze jakis naiwny? Jesli tak to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Ciemny lud jest przyzwyczajony do takich trickow 17.10.07, 08:45 Chodzac do spowiedzi godzi sie wykorzystanie poufnych informacji do "nauki" (czyt. manipulacji i straszenia diablem) KK. Bardzo jest to podejzane, ze w spoleczenstwach europejskich, gdzie nie ma spowiedzi lub KK, ludzie sa zamozni, otwarci, socjalni i swiadomi. Takie "tricki" jak serwuje nam aparat panstwowy w Polsce (Italii, Hiszpanii, Grecji) sa nie do pomyslenia w Szwecji, Finlandii, Holandii itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo pisze sie podejRZany jasny ludzie 17.10.07, 09:14 nie kompromituj sie ynteligencie z PO Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse to drobny blad, 17.10.07, 09:29 najwazniejsze, ze wielebny sie z semantyka zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo to byl blad ortograficzny - kardynalny 17.10.07, 09:36 i wy sie okreslacie fani POkrak elita tego narodu buhahaha a do slownika ortograficznego "elito" pozagladaj i jezyk swoj lepiej poznaj Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PiS nie potrafi grac normalnie 17.10.07, 08:19 To zostało im jeszcze z piaskownicy, kiedy rozkapryszeni konusy pluli i sypali na każdego większego od nich. Skarżyli tez niekiepsko. to widac po człowieku jakie miał kompleksy i czego w rodzinie sie nauczył. "Współpracuj z władza to cie nie posadzą" nie zawsze ale przewaznie.Co do tej kobitki to nie ma żadnych watpliwosci chciała i wzięła, zdumiony jestem natomiast łatwoscia okazywania czynnosci sledczych opinii publicznej, podczas gdy w innych sprawach, jak najdłuzej nie puszcza sie pary z ust. Dzieje sie dlatego, ponieważ owi panowie oceniaja innych według siebie, i mysla że zrobi sie z nimi czystke przy zmianie władzy. Panowie z CBA-PiS, dobry szef pozbywa sie ideologicznych głupców i waeliniarzy, specjaliści zawsze zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Herr Tusk z Jarucka potrafia grac fair 17.10.07, 08:29 pokazal to 2 lata temu, gdy uknul te intryuge razem ze swoim czekista Miodowiczem ujawnienie aferzystki z PO przy tym to maly pikus Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wykorzystywanie służb to pikuś w demokracji 17.10.07, 11:44 chcesz sie obrzucac szczegółami, to pisz do innych, mnie to nie kręci, gdyby to inna partia zrobiła tez bym tak pisał, bo wiem jakiej Polski chcę, ty traktujesz to jak kibol mecz, nie wazne z kim gramy, ważne by im dop...lić, walnij się w ten zakuty łeb skoro nie rozumiesz problemu. a czekistów to poszukaj w obecnie nam panujacych, jest tam kilka osób pasujacych do postaci i postępowań historycznych z historii bolszewizmy, sorry, systemu sprawiedliwosci społecznej. Twoja wiedza i doświadczenie jest dosyc mizerna, ja się nie dawałem kpac w d..ę wczesniej nie dam i teraz, zastanów sie nad sobą, bo to cie czeka, a od "swoich" boli mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 07:20 sprawdzić cba, abw, kgb, abs, bbs, pps, pis, po-po. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Ten "smrod" to postkomunistyczne szambo ktore od 17.10.07, 08:39 18 lat "rzadzi" polskim korupcyjnym folwarkiem wykorzystuac do tego panstwowe posady, wsi, polska sfore dziennikarska i polska bande prawnicza za parawanem "nowej-starej prl-owskiej" lewicy zgromadzonej w popluczynach pzpr-owskiego rynsztoka jakim jest SLD! Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść Odpowiedz Link Zgłoś
sklis "Boli Pania glowe." 17.10.07, 07:17 presentation1 napisał: > Boli Pania glowe. ??? ;-) > Broniac przestepczyni staje sie nia Pani. Czytałeś ten tekst? Pitera nie broni posłanki S., tylko analizuje sytuację. A może S. po pierwszej łapówce dostała propozycję nie do odrzucenia i działała na polecenie służb? Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 PiS winny, że Sawicka brała łapówki? 17.10.07, 07:17 Dlaczego oddam swój głos na PiS? Bo jestem "moherem"? Bo kocham Jarka? Bo jestem inteligentnym-inaczej? Nie! Bo mam już dość, jak inni próbują mi robić wodę z mózgu! Ludzie przyłapani na gorącym uczynku, bronią się, że to manipulacja polityczna! A gdyby Sawicka strzeliła sobie w łeb? To co, też wina PiS-u? Wpadła jak dziecko, dała się omamić kasą i tyle! Rozumie to każdy prosty Polak, jedynie dla "autorytetów" jest to przykład na ograniczenie swobód obywatelskich! Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS winny 17.10.07, 07:21 > Bo mam już dość, jak inni próbują mi robić wodę z mózgu! Otóż to. A PiS właśnie robi wodę z mózgu. > dała się omamić kasą i tyle! > Rozumie to każdy prosty Polak, jedynie dla "autorytetów" jest to > przykład na ograniczenie swobód obywatelskich! Przecież to była ordynarna prowokacja! A może Sawicka, złapana po pierwszej łapówce, mówiła co jej kazali? Tak czy inaczej, sprawa Sawickiej to nie powód, by głosować na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek === Wyglada na to ze nie masz mozgu..... 17.10.07, 07:44 ... Jak mozna wiec ci zrobic z mozgu wode? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: PiS winny, że Sawicka brała łapówki? 17.10.07, 07:49 Twój wybór. Moim zdaniem zupełnie powierzchowny.Za moje pieniądze CBA bawi się w prowokacje przeciwników politycznych, zamiast łapać prawdziwych złodziei.A co z aferą paliwową?A gdzie oskarżenia wobec Kaczmarka?A co tam z aferą węglową?Kiedyś Kurski wymyślił "aferałów" i teraz za wszelką cenę PiS chce to udowodnić.Zamiast zająć się rządzeniem - niszczy ludzi, bez uczciwych procesów i sądów. Tymczasem sami przegrywają większość procesów.Podobno premier jest prawnikiem.A ja myślę, że jest złym człowiekiem, po prostu, i nikt ze sztabowców PO nie musi mi tego udowodnić. To widać. rtur74 napisał: > Dlaczego oddam swój głos na PiS? > Bo jestem "moherem"? Bo kocham Jarka? > Bo jestem inteligentnym-inaczej? > Nie! > Bo mam już dość, jak inni próbują mi robić wodę z mózgu! > Ludzie przyłapani na gorącym uczynku, bronią się, że to manipulacja > polityczna! A gdyby Sawicka strzeliła sobie w łeb? To co, też wina PiS-u? Wpadł > a > jak dziecko, dała się omamić kasą i tyle! > Rozumie to każdy prosty Polak, jedynie dla "autorytetów" jest to przykład na > ograniczenie swobód obywatelskich! Odpowiedz Link Zgłoś
tukot rzeczywiście prosto myślisz. 17.10.07, 08:44 to jest prowokacja sb (przepraszam: teraz to się nazywa cba) od poczatku do końca zmontowana by zaszkodzić PO przed wyborami. nieuczciwych p.osłów znajdziesz w kazdej partii. taką samą prowokację można było zmontować na szkodę KAŻDEJ partii - bo w każdej znajdziesz łasego na kasę buca który da się umiejętnie podprowadzić. rzecz w tym że anal.fabeci z cba nie szukali na ślepo - chodziło o skompromitowanie i wyeliminowanie przed wyborami najwiekszego konkurenta piss - PO. tą prowokację cba przygotowywało wiele miesięcy, być może już od pocżatku roku. wymyśliło pomysł i suzkało kogoś kogo da się na haczyk złapać. oczywiście nie kogokolwiek - tylko kogoś z PO. kamiński będzie siedzieć za tą akcję, a kto wie czy nawet nie brat starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS winny, że Sawicka brała łapówki? 17.10.07, 08:53 artur74 napisał: > Dlaczego oddam swój głos na PiS? > Bo jestem "moherem"? Bo kocham Jarka? > Bo jestem inteligentnym-inaczej? > Nie! > Bo mam już dość, jak inni próbują mi robić wodę z mózgu! > Ludzie przyłapani na gorącym uczynku, bronią się, że to manipulacja > polityczna! A gdyby Sawicka strzeliła sobie w łeb? To co, też wina PiS-u? Wpadł > a > jak dziecko, dała się omamić kasą i tyle! > Rozumie to każdy prosty Polak, jedynie dla "autorytetów" jest to przykład na > ograniczenie swobód obywatelskich! Pewien jesteś, że tobie trzeba ROBIĆ "wodę z mózgu"? Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: PiS winny, że Sawicka brała łapówki? 17.10.07, 08:57 Twój idol Jarek po zatrzymaniu Sawickiej dobrotliwie powiedział, że takie rzeczy zdarzają się w każdej partii i tego nie będzie wykorzytywał w kampanii. Potem chyba ze 2x powtórzył, że nie będzie bomb w końcówce kampanii. Zasady obowiązują !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS winny, że Sawicka brała łapówki? 17.10.07, 09:04 ml2403 napisał: > Twój idol Jarek po zatrzymaniu Sawickiej dobrotliwie powiedział, że > takie rzeczy zdarzają się w każdej partii i tego nie będzie > wykorzytywał w kampanii. Potem chyba ze 2x powtórzył, że nie będzie > bomb w końcówce kampanii. Zasady obowiązują !!!! Jak kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 PiS winny,ze ma glupiego kacyka! 17.10.07, 09:40 zasada k.rewstwa to tez zasada, i ta bardzo ladnie wpisala sie do kodeksu zasad pisu. A ty dyletant, podpisujesz sie jako dyletant, bo dyletantem jestes. Ale przynajmniej szczery z ciebie chlop, no chyba ze nie wiedziales co to trudne slowo oznacza i przy wyborze kierowales sie jedynie yntlegentnym brzmieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron nie idąc na wybory głosujesz na PIS !!! 17.10.07, 11:53 www.idz-do-urny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
atomm No przeciez to PiS podstawil Sawicka.... 17.10.07, 09:34 artur74 wspolczuje ci braku zdolnosci samodzielnego myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Pitera kreci i probuje rozmyc sprawe. 17.10.07, 07:17 Czyzby Pitera byla jedna z tych ktorzy planowali prywatyzacje szpitali? Jakos dziwnie nic nie powiedziala na ten temat? Byla planowana prywatyzacja czy nie byla? I czy p. Pitera byla w tej grupie ktora miala krecic l... o pardon chcialem powiedziec wprowadzic w zycie ten wazny punkt programu PO? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Pitera kreci i probuje rozmyc sprawe. 17.10.07, 08:31 a wczym ci wadzi prywatyzacja szpitali.? Razi socjalistyczny rozumek pisaka? tak bardzo lubisz pakować w fatalnie zarządzane szpitale swoja forsę? oddużać je po raz 94? a oddać za złotówkę każdemu kto się zgłosi. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek22 Re: Pitera kreci i probuje rozmyc sprawe. 17.10.07, 09:33 Prywatne szpitale tak (w Poznaniu jest Certus ma nawet umowę z NFZ - ja tam się lecze inna obsługa itd.) ale wybudowany i zaopatrzony z własnych funduszy a nie kupiony za grosze gotowy do dalszej pracy!! a to jest różnica i dlatego jest tak skorumpowana. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 07:18 metamorfoza zwykłych ludzi w polityków może porazić. To jakby odwrócony cykl - w motyla w larwę. Kiedyś Piterę szanowałem. Była autentycznym działaczem społecznym. Może trochę w stylu "psiapsiółki warsiawskiej" ale niech tam. Potem została politykiem. I zaczęła swoje staczanie się. Inny przypadek - Komorowski. Miał być kandydatem na premiera. Został błaznem. Paru innych też sobie zafundowało taką "karierę". p.s. co do samej podejrzliwosci, to podobną miał wujek Stalin, ale potrafił przeprowadzić logiczny wywód. Pani Pitera ma wyraźne problemy z logicznym myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest POśmiornica ... 17.10.07, 09:06 Ciekawe kogo jeszcze Donald będzie musiał wyrzucić z Platformy, żeby się nie okazało za tydzień, że chęć w narodzie będzie, ale nie będzie na kogo głosować. Co do Pani Pitery to jej słowa mówią o niej całą prawdę: "No właśnie. Zupełnie więc nie rozumiem, jak osoba, która sama podejrzewa, że jest obserwowana przez służby, że jest podsłuchiwana, może tak swobodnie rozmawiać przez telefon o łapówce, a potem ją wziąć, i to dwukrotnie." Pani Pitera zdaje się mieć problemy ze zrozumieniem otaczającego ją świata i tego, że chciwość to silniejsze uczucie od strachu. Żenada. Bardzo bym chciał żeby wygrała PO - przewiduję, że spraw takich jak ta będzie więcej, ciekawe co wtedy będą mówiły "autorytety" takie jak Michnik, Lis, Żakowski itp. które tak nas namawiały do głosowania na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Problemy z rozumieniem... 17.10.07, 09:27 the_rest napisał: > > Co do Pani Pitery to jej słowa mówią o niej całą prawdę: > "No właśnie. Zupełnie więc nie rozumiem, jak osoba, która sama podejrzewa, że > jest obserwowana przez służby, że jest podsłuchiwana, może tak swobodnie > rozmawiać przez telefon o łapówce, a potem ją wziąć, i to dwukrotnie." > Pani Pitera zdaje się mieć problemy ze zrozumieniem otaczającego ją świata i > tego, że chciwość to silniejsze uczucie od strachu. To nie pani Pitera ma "problemy ze zrozumieniem otaczającego ją świata" i na pewno zdaje sobie sprawę, "Że chciwość to [może być] silniejsze uczucie od strachu". Jej chodzi tylko o to, że ktoś, kto zamierza wziąć łapówkę, a wie, że go namierzają służby specjalne, nie będzie o tej łapówce chlapał na prawo i lewo. Coś takiego może mieć miejsce wyłącznie wtedy, gdy taki ktoś jest "prowadzony" przez owe służby, a celem jest wrobienie jeszcze innych osób. Oczywiście, że jest to intryga szyta grubymi nićmi i głupio pomyślana. Ale czy ktoś twierdzi, że w CBA pracują specjaliści z prawdziwego zdarzenia?,Przecież niedawno wystarczył pierwszy-lepszy wójt, żeby tych "specjalistów" "załatwić". > Żenada. Żebyś wiedział! > Bardzo bym chciał żeby wygrała PO - przewiduję, że spraw takich jak > ta będzie więcej Też się tego obawiam, bo pisowscy piarowcy to specjaliści od "brudnych bomb", które, niestety, "ciemny naród" kupuje... O czym zresztą już dawno wiedział niejaki Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 07:21 same zbiegi okoliczności.Należy zlikwidować większość z tych policji politycznych a cba napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Perfekcyjny obraz i wybiórczy dźwięk 17.10.07, 07:32 Pani Pitera wydaje się mieć całkowitą rację. CBA przejdzie niedługo do historii, i dołączy do UB i SB. Tam jest jej haniebne miejsce. Afera wokół Pani Sawickiej jest szyta bardzo grubymi nićmi. Wystarczy przyjrzeć się perfekcyjnie nakręconemu filmowi, wczoraj przedstawionemu przez CBA, by szybko skonstatować, że materiał ten nie powstał na potrzeby prawne, a na par excellence potrzeby propagandy partyjnej. Wystarczy również zapytać się co zostało wycięte z dźwięku w materiale pokazanym wczoraj. Perfekcyjny obraz i wybiórczy dźwięk. To daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Sawicka to wtyka CBA! Ona pozuje do kamer:-))) 17.10.07, 07:43 Oj, Kaczor, Kaczor... z pierdla nie wyjdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 A może CBA zajmie się Kaczyńskim? PC? Fundacją ? 17.10.07, 07:33 do tej pory nikt uczciwie i rzetelnie nie rozliczył sprawy finansowania PC,fundacji Solidarność,budynków przejętych przez PIS. DFyrdymały o umorzeniu postępowania w sprawie Telegrafu i PC w 1995r sa dobre ale dla ciemnego ludu.Nawet jeśl to postępowanie umorzono, to nie dlatego że to co zobił Kaczyński i jego kanapowa partyjka NIE BYŁO przestępstwem tylko dlatego że z mocy nowych przepisów PRZESTAŁO być przestępstwem. Gdyby taki numer jak wtedy PC wykręciła dzisiaj PO, mielibyśmy cały aktyw z Tuskiem na czele w więzieniu po, co oczywiste, filmowej akcji gestapo z mediami w rolach obserwatorów.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: A może CBA zajmie się Kaczyńskim? PC? Fundacj 17.10.07, 09:10 oj kolego - gdyby faktycznie coś było nie tak z fundacjami PC to wierzysz że tow. Miller mając na to 4 lata i wszystkie słuzby do dyspozycji nie wykorzystał by takiej okazji i nie ruszyl tej sprawy...? skoro nawet on nic nie znalazł to faktycznie nic tam nie ma... a w PO wystarczy parę dni łowić i co chwila jakiegoś łapówkarza się wyciąga... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A może CBA zajmie się Kaczyńskim? PC? Fundacj 17.10.07, 09:33 zbig76 napisał: > oj kolego - gdyby faktycznie coś było nie tak z fundacjami PC to > wierzysz że tow. Miller mając na to 4 lata i wszystkie słuzby do > dyspozycji nie wykorzystał by takiej okazji i nie ruszyl tej > sprawy...? > > skoro nawet on nic nie znalazł to faktycznie nic tam nie ma... Miller nic nie znalazł bo nie szukał! Weź pod uwagę, że wówczas Kaczyńscy razem z ich PC stanowili jakiś nieistotny margines polityczny i szkoda było czasu się nimi zajmować. Kto mógł przewidzieć, że tak się "rozrosną"? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 PO broni korupcji 17.10.07, 07:34 Zamiast uderzyć się w pierś i pomóc CBA wyjaśnić kto był w zmowie korupcyjnej z posłanką PO Platforma ma pretensje. O co? To członkini PO została przyłapana na łapówkarstwie. Powinni natychmiast wyjaśnić tą sprawę z planami PO korupcji przy prywatyzacji służby zdrowia której chce PO... Mam wrażenie że niektórzy w PO myla popieranie wolnego rynku z popieraniem korupcji... Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek == Wspolnicy Sawickej? Oczywiscie CBA i Kaminski 17.10.07, 07:50 Nie ma co do tego najmniejszej watpliwosci... Cala sprawa powstala w CBA i oni wszystko zaaranzowali lacznie z lodami p. Sawickiej. Nie daje sie na ogol kwiatow wreczajac 50 tys lapowki, ten czlowiek byl zaangazowany z Sawicka intymnie... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO broni korupcji 17.10.07, 09:03 palestrina2005 napisał: > Zamiast uderzyć się w pierś i pomóc CBA wyjaśnić kto był w zmowie > korupcyjnej A jak "wyjaśniać" z CBA kogo i dlaczego wrobili w aferę korupcyjną? To może wyjaśnić dopiero specjalna komisja śledcza, podobnie jak aferę CBA w min. rolnictwa czy sprawy, o których informował Kaczmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wierzysz w to co piszesz? 17.10.07, 12:46 Jezeli tak, to wyrazam podziw dla "błyskotliwosci", lekka jak dykcja Gosiewskiego. Pomijam oczywista sprawe "wzięcia w łapę", zdumiewa mnie fakt publikowania czynnosci operacyjnych i sledczych, podobnie jak w Mariott-cie udokumentowanych slicznie, zaś okolicznosci smierci B.Blidy jakos nagranie skąpe, oj skape, az sie wierzyc nie chce.Oprócz tego Pis znowu jedzie na sentymencie do PRL-u - straszy prywatyzacja szpitali, co teraz pokaże? Puste szpitale i pełne cmentarze? Gdybym nie miał pocucia humoru i nie zył w tamtych czasach to pewnie bym uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal burmistrzowi Helu tez w glowie zawrocil agent? 17.10.07, 07:36 no Pitera i dlatego komisje sledcza trzeba zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Tez krecila lod? 17.10.07, 07:37 Niechaj szczeka do rana wasza zgraja wsciekla Za wasze przekrety pojdziecie do piekla! A o szostej rano, za dzien albo dwa, Ktos zapuka do drzwi. Kto tam? C-B-A!! Naprzod, karawano – PiSie dokoncz dziela - Poki Wy jestescie – Polska nie zginela!! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 07:41 Takie brednie może pisać tylko ktoś, kto nie mieszka w Polsce, kto ma w sobie tyle złej woli, ile jest wody w Morzu Sródziemnym. W zachodniej cywilizacji jest tak, że jeśli urzędująca władza wykorzystuje służby specjalne wobec opozycji - nie tylko popełnia przestępstwo, ale traci mandat do rządzenia. Na szafie Lesiaka kapitał polityczny zbiła partia, która teraz stosuje metody prowokacji i kłamstwa. Sawicka natychmiast została wyrzucona z PO. PiS dopiero po jakimś czasie zaczął pozbywać się ludzi z Samoobrony. Bronił ich w rządzie do ostatniej chwili, bo miał jeszcze jakieś interesy do załatwienia. Ergo - popierał Samoobronę. Czy tak? Tak! Leszek - piszesz takie pierdoły, które nie pomagają twoim idolom. Jestem pewna, że czytając ciebie na forach, wiele osób podjęło decyzję, żeby nigdy nie głosować na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
witaschek gowno wasc wiesz o zachodnich demokracjach 17.10.07, 07:47 Zlodziei nie powinno sie bronic! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: gowno wasc wiesz o zachodnich demokracjach 17.10.07, 07:51 taaak,to dlatego towarzysz I sekretarz Jarosław Kaczyński tworzył koalicję z bandą kryminalistów,dewiantów,gwałcicieli i złodzieji z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: gowno wasc wiesz o zachodnich demokracjach 17.10.07, 09:03 *> a gdzie ich nie ma i nie bylo? a gdzie ich jest najwiecej, czy wiesz czy tylko bzykasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Latwo ich POdejsc, bo wszyscy kradna 17.10.07, 07:46 Gdybyscie platformiarze, tyfuski nie kradli, i nie knuli, tobyscie sie nie bali, ze was POdejda, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek oburzenie na walenie 17.10.07, 07:48 wielka Pipera oburza się o kilka lat za późno (może dochodzi długo) a jednak CBA ma zostać wzmocnione (Tusk), zamienią Kamińskiego na swojaka i będzie już sprawiedliwie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Pitera to wy teraz macie! i to dobrego ; ) 17.10.07, 07:54 POLiDowania"godni "jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Donald Tusk usunął posła Pichete 17.10.07, 07:58 To się dzieje w rzeczywistości , realnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: i to trzeba zmienić 17.10.07, 08:16 kiedyś red. Michnik miał telefon do Premiera i redakcja mogła wszystko uzgodnić co i jak żeby nie dochodziło do tak niepotrzebnych rozbieżności ; a teraz nie ma nawet telefonu do szefa opozycji... koniecznie trzeba odzyskać polskę Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.dobra.kasa.w.pl Re: i to trzeba zmienić 17.10.07, 08:37 ob.laden napisał: > kiedyś red. Michnik miał telefon do Premiera i redakcja > mogła wszystko uzgodnić co i jak żeby nie dochodziło do > tak niepotrzebnych rozbieżności ; a teraz nie ma nawet > telefonu do szefa opozycji... > koniecznie trzeba odzyskać polskę Jak juz piszesz Premiera z duzej litery, to moze bys kmiotku takze Polska pisal. Chyba, ze dla was Jaroslaw "maly pistolecik" Kaczynski jest wazniejszy od Ojczyzny. Tak was juz omamil, ze w dupie macie dobro kraju. Bo Polska to JA, Jaroslaw "czyste dobro". Odpowiedz Link Zgłoś
choky4 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:02 Coz wiecej potrafi ekipa Kaczynskich.To jest ich specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Pitera jest przytlumiona ? 17.10.07, 08:05 na podchodzeniu polega prowokacja policyjna doi ktorej CBA ma PRAWO czy Pitera jest przytlumiona ? czy rznie glupa ? sprawa jest jasna poslanka Sawicka z PO to lapowkarz - przestepca ilu jeszcze poslow PO bierze ? 'wypalimy zelazem ' Tusio jest smieszny zelazem jak na razie wypala CBA Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pitera jest przytlumiona ? 17.10.07, 08:23 o90 napisał: > na podchodzeniu polega prowokacja policyjna doi ktorej > CBA ma PRAWO czy Pitera jest przytlumiona ? czy rznie glupa ? A Ty jesteś przytłumiony czy rżniesz głupa? Służby specjalnie NIE MAJĄ prawa do prowokacji politycznej opozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Pitera jest przytlumiona ? 17.10.07, 08:52 Co innego prowokacja policyjna a co innego robienie przedstawienia na korzyść jednej partii. Jezeli Sawicka przyjęła łapówkę wiedzac , że jest śledzona i podsłuchiwana to albo była na usługach CBA albo nadaje sie do czubków co zwalnia ja z odpowiedzialnosci za swoje czyny. Słuzby specjalne , knują , podrabiają , prowokują i sa zdolne do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Rada dla Pitery i jej kumpeli 17.10.07, 08:10 Nie bierz babo wora z kasa. Jak nie wezmiesz torbo wora z kasa to nie bedziesz sie musiala bac POdchodow. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx cheap trick PiSu 17.10.07, 08:11 ...za pomyslem stoi pewnie Kurski, Kaminski lub jakas podobna intelektualna kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Chwasty należy wyrywać, ale 17.10.07, 08:14 Gdzie Pitera broni Sawickiej? Mówi tylko, że Sawicka chciała się wkręcić w otoczenie bardziej znanych polityków PO i możliwe, że CBA ją do tego inspirowało. Zważywszy na sposób działania tej instytucji i delikantnie mówiąc usłużność wobec PiS, niewykluczone że CBA próbowało tak nagrać sprawę, żeby możliwie jak najbardziej zaszkodzić PO, podobnie jak było z Lepperem. > Boli Pania glowe.Po prostu Pani kolezanka brala. > Broniac przestepczyni staje sie nia Pani. przestępcą się nie jest, dopóki nie orzeknie tego sąd. Nawet jeśli sprawa wydaje się oczywista, radzę poczekać z takimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ???? 17.10.07, 08:18 przeciez PO wywalila Sawicka z partii wiec o co teraz tyle wrzasku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Chwasty należy wyrywać, ale 17.10.07, 08:19 10svb napisał: > przestępcą się nie jest, dopóki nie orzeknie tego sąd. Nawet jeśli > sprawa wydaje się oczywista, radzę poczekać z takimi słowami. zatem adolf h. jest uczciwym człowiekiem, podobnie jak józef s.? nawet pośmiertnie ich nie skazali/powiesili jak to robiono w średniowieczu a wiesz czemu? po bzdury gadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: Chwasty należy wyrywać, ale 17.10.07, 09:00 Międzynarodowy Trybunał Wojskowy w Norymberdze uznał organizacje powołane przez Hitlera (NSDAP, SS, SD i Gestapo) za przestępcze. Do więzienia nie dzie się za bycie nieuczciwym człowiekiem, tylko za konkretne czyny zapisane w kodeksie karnym. Hitler i Stalin to byli dyktatorzy i zbrodniarze a nie pospolici przestępcy. Jak nie widzisz różnicy między nimi a posłanką Sawicką, to żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:18 to znaczy kretynie, że adwokat wystepujący w sprawach karnych staje sie przestępcą? ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:24 presentation1 napisał: > Broniac przestepczyni staje sie nia Pani. 1. W którym miejscu Pitera broni Sawickiej? 2. Obrona przestępcy NIE CZYNI przestępcą. Tak, wiem, dla wyznawców PiSu to zbyt trudne do pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś