mika68 Nie ulega wątpliwości,że Swicka będzie Jarucką tej 17.10.07, 13:18 kampanii. Tak, jak Jarucka odsunęła Cimoszewicza od walki w wyborach, tak teraz bumerang platformy w PO_staci Sawickiej PO_grąży pana Tusku. ---------------- Tusk....plusk.... i PO... wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Komitet honorowy PO 17.10.07, 13:26 Komitet honorowy PO Jan Siekiera - bandyta, Zakład Karny Zenon Rympał - złodziej, Zakład Karny Sebastian Dzieciopęd - pedofil, Zakład Karny Kamil Przekręt - malwersant, Zakład Karny Erika Steinbach - Powiernictwo Pruskie Gerhard Bucke - emerytowany żołnierz Wehrmacht Siergiej Gołodupcew - oficer KGB (FSB) Filutek Alfonsow - właściciel sieci Agencji Towarzyskich Janusz Smażykot - bimbrownik Chaim Goldszmugiel - przemytnik Janusz Bewandowski - "ustawiacz" prywatyzacji Ponadto niezliczona liczba innych fanów z Zakładów Karnych felieton blog Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Zdelegalizowac................ ... 17.10.07, 13:30 PO i SAmoobrone.To sa nieszczescia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czy Lech Kaczyński na codzień chodzi w jarmułce ? 17.10.07, 13:53 Oświećcie mnie moherki bo nie wiem. To taka toruńska moda ? Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Pitera:pies sympatyka PiS mnie zgwałcił 17.10.07, 13:32 Pitera: pies sympatyka PiS mnie zgwałcił trzy lata temu. Nie zgłaszałm tego do teraz nikomu, bo satysfakcja była obustronna, ale teraz muszę zaprotestować przeciw prowadzeniu psów bez kagańcach na psich narządach Może i takie oświadczenia ta "cnota: PO ogłosi. Beznadziejne babsko Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pitera:pies sympatyka PiS mnie zgwałcił 17.10.07, 13:58 Piowiedz mi taką rzecz caduku. Bo ty pewnie będziesz wiedział. Dlaczego ten piewszy prawdziwie Polski, partiotyczno radio marynijny rząd składa się w takiej ilości żydów. Gilowska - Żydówka Wasserman - Żyd Dorn - Żyd Czyli finanse i bezpieka w rękach obywateli Żydowskich A na dodatek Lech Kaczyński już zaczął biegać w jarmułce. Co jest grane Na szczęście że WildStain odszedł z ministerstwa propagandy. Proszę napisz. Twój Wierny Sługa Boży Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann ŚWIĘTA Pitera Umoczona?!!! 17.10.07, 13:38 Przecież oan gotowa umrzeć w walce o "przejrzystość życia publicznego"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czy to nie ktoś z PIS ? 17.10.07, 14:15 Środa, 17 października 2007 Fałszywy wolontariusz okradał starsze osoby PAP - dodane 1 godzinę i 24 minuty temu Łódzcy policjanci zatrzymali 21-latka, który podając się za przedstawiciela Kościoła, okradał w mieszkaniach starsze osoby. Ofiarami złodzieja padło co najmniej 14 łodzian, którym zrabował kilka tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cicho Sza... wątek kontrolowany 17.10.07, 13:45 Ja kocham partię która zapewniła dobrobyt w Polsce i uczyniła że szanują nas na świecie. To mówiłem ja T.W Wielgus P.S. Jak się nagrało tow. Żiobro Odpowiedz Link Zgłoś
jola44444 Re: Tak PO gra H A K A M I 17.10.07, 13:58 Tak zgadzam sie z ta opinia,jedno moge stwierdzic ,chyba nie ma dzis polityka uczciwego i mowiacego prawde.A uwazam ,ze mozna mowic prawde i zyc uczciwie,chociaz to bardzo wiele kosztuje.Mieszkam w malym miasteczku,gdzie wszyscy wszystkich znaja,bo i wiedza o tobie wiecej niz ty sama,oczywiscie samych bzdur.A wladze w tym miasteczku sa bez mian od kilku ladnych lat,wiec mozna sobie wyobrazic co sie w tym miasteczku dzieje.Szczerze powiem,ze to sami ludzie sa winni,ze wiedza o wielu rzeczach,a milcza.A jak kilka krotnie powiedzialam glosno i publicznie o tych sprawach ,to bylo ogromne zdziwienie,jakim prawem sie odwazylam ,jak probuje pomoc komus w zalatwieniu jakiej sprawy to inni mowia,cyt."A poco ty to robisz,co on sam nie potrafi" odpowiadam,ze chyba nie potrafi,wiec skoro moge ja to pomagam. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Powiedzmy Haczyńskim zdecydowane N_I_E____ 17.10.07, 14:29 Czy to jest POLSKA czy HACZYSTAN ...."hakerstwo" jest karalne...na razie karą będą przegrane wybory a później przyjdzie czas na rozliczenie dwóch straconych lat....... Nic już was nie uratuje przed klęską.....i rozliczeniem...chyba,że ucieczka na Księżyc.... ______________________________ LUMPENINTELIGENCIE,"CIEMNY LUDU",WYKSZTAŁCIUCHU, BURA SUKO, KAMASZU, ŁŻE ELITO,DZIADU, MAŁPO W CZERWONYM,"ZOMOWCU" z SOLIDARNOŚCI..... 21 października 2007 ruszcie dupska i jazda do URN aby zmieść demokratycznie....KACZY TOTALITARYZM ....niech Europa i cały Świat zobaczy jak można w sposób bezbolesny zlikwidować szatańską SEKTĘ RYDZOLA wspieranego przez antysemitę KOBYLAŃSKIEGO z politycznym zapleczem tej sekty jakim jest PiS z DORNOWATYMI KACZORAMI na czele..... BO JAK NIE PÓJDZIESZ DO URNY ,TO WYBIERZE ZA CIEBIE MOHEROWY NARÓD DURNY........ __________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Apel do Pani Pitery! 17.10.07, 14:32 Dlaczego Pani dopiero teraz o tym mówi! Jak Odpowiedz Link Zgłoś
mona14 Pitera: Jarosław Kaczyński złożył mi ofertę w z.. 17.10.07, 14:31 A PO mówi o odgrzewanych kotletach????Hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 CBA-wspólne dziecko PiS i PO.. 17.10.07, 14:37 Centralne Biuro Antykorupcyjne to wspólne dziecko Prawa i Sprawiedliwości oraz Platformy Obywatelskiej. Posłanka Sawicka też za CBA głosowała. Teraz to dziecko dokonuje matkobójstwa. Dla Platformy to podwójny obciach. Przejechało się to towarzystwo na własnym koniku. Tacy byli zawsze czuli na przekręty, również w służbie zdrowia. Przewrażliwieni nawet. Ale pod warunkiem, że lewica była na celowniku. Teraz jak się okazuje, że ich posłanka „kręciła lody” na Helu, a planowała na służbie zdrowia, są bardzo oburzeni na niegodne działania CBA, na wykorzystywanie tajnych służb w walce politycznej. Coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Re: CBA-wspólne dziecko PiS i PO.. 17.10.07, 14:40 ...Na Helu poległo już wielu. Kto komu jeszcze "loda ukręci"? Jul Piter Pani S? Stawiam na Sfetyne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Kaczorek kłamczuszek 17.10.07, 14:57 ile to już razy kłamie nasz kaczorek ? Skłócenie społeczeństwa, przegranie wszystkich spraw sądowych, tak przed sądami krajowymi, jak i przed trybunałem europejskim, niszczenie przyrody zawłaszczanie państwa, narkomania na najwyższych szczeblach władzy seksafery, czy prócz tych wyżej wymienionych przymiotów, rządy kaczyńskich zrobiły coś pozytywnego dla naszego kraju, czyli konstytucyjnej III RP ? Za Leszka Millera 1 afera na rok, za kaczorów dzień bez afery, to dzień stracony Odpowiedz Link Zgłoś
jarek2ch to się nazywa: Pamięć Wybiórcza :D 17.10.07, 15:01 A cenne fragmenty tej pamięci zawsze można opublikowac w Wyborczej :) he, he. Śmiechu warte pani Pitera. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Kto jaka bronia... 17.10.07, 15:05 ...walczy, od takiej ginie. Stare porzekadlo nie stracilo na swej prawdziwosci. Kaczynscy tona juz najwyrazniej w intrygach, pomowieniach, falszywych oskarzeniach i, jak sie okazuje, korupcyjnych propozycjach. To cale go..o, ktorym obrzucaja innych wyladuje na ich wlasnych twarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
ludkas1 Pitera: Jarosław Kaczyński złożył mi ofertę w z.. 17.10.07, 15:05 Ta to jest dopiero k...a Odpowiedz Link Zgłoś
merianna Ta kobita ma upiornie niemily glos 17.10.07, 15:15 Piszczy jak mala rozkapryszona dzidzia i to ma byc kobieta walczaca z korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio A np. Jarosław Kaczyński nie zna słów hymnu 17.10.07, 15:47 merianna napisała: > Piszczy jak mala rozkapryszona dzidzia i to ma byc kobieta walczaca > z korupcja? ... i fałszuje tak, że marcowemu kotu przeszłyby ciarki po grzbiecie, a zamiast mówić, mamrocze. Co ma głos do rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
omnimendax Pitera: Jarosław Kaczyński złożył mi ofertę w z.. 17.10.07, 15:22 Opisane przez Panią Julię P. zachowanie Jarosława Kaczyńskiego nie może dziwić. Im częściej w ostatnim (ale nie tylko) okresie, słucham różnych wypowiedzi pana aktualnego premiera, tym równie często zadaję sobie śmieszne pytanie: Ilu takich sku..synów rodzi się w moim kraju każdego roku? Ta łatka mu przyklejona nie jest wcale przesadą, tym bardziej nie jest zniewagą. Bo kimże jest ktoś, kto osiąga takie wyżyny cynizmu, obłudy, kłamstwa, szyderstwa i poniżania drugiego człowieka z krwią zamrożoną chyba już do końca jego życia. Pewnie statystyki w tym kontekście nie są prowadzone. A szkoda. Możnaby opracować jakieś środki z antidotum aby tego typu osobnicy z przerostem ambicji i niedokrwistością moralną nie przedostawały się do publicznych organów władzy. Ale i dla takich praca by się u nas znalazła. Jak wiadomo My, Polacy, od chwili chrztu wstydzimy się rozmowy na temat wychodka i pisuaru. Ale chętnie wznosimy sztandar zgody dla hasła higieny dla wszystkich. Ostatnio odwiedziłem dwa szpitale publiczne i wielki gmach SanEpidu. Straciłem wiele czasu na poszukiwanie drzwi z etykietą WC i w każdym nprzypadku takich nie znalazłem. Gdy w końcu zapukałem do pokoju z tabliczką: PROMOCJA HIGIENY W SPOŁECZENSTWIE ( gmachu SanEpidu) i poprosiłem aby urocza młoda kobieta dokonała dla mnie promocji wychodka i wskazała gdzie znajdę toaletę. Opowiedź była typowa, innej się nie spodziewałem. Podała mi klucz, opisała którym korytarzem i gdzie skręcić aby dojść i przykazała groźnie, że klucz muszę zwrócić do jej rąk. Powiedzcie mi, proszę - czy nasza Polska, moja Ojczyzna, nie mogła by być może faktycznie skorzystać z tych zdolności, które dotąd ujawnił pan Jarosław Kaczyński, gdyby powierzyć mu nowy resort: budowa i rozwój publicznych sanktuariów higieny pod hasłem "stworzymy nową rzeczypospolitą wychodkową". Ostatecznie, nasze wspaniałe Babcie Klozetowe nauczyły bo go kultury szacunku wobec innych ludzi. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Pitera rozmawia w stylu Tuska i Renaty Berger 17.10.07, 16:12 Pitera to potworek wyemancypowany ? Wszystkie złe cechy Platformy się w niej kumulują ? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Libero-scierwy zapędzeni do narożnika kąsają 17.10.07, 16:20 Ale my się nie damy! My jesteśmy silni, zwarci i gotowi i żadne kierdy wszawe nie będą nam bluzgały albo pluły chrachą na pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Pani pitera a nie odwiedzili pani marsjanie? 17.10.07, 16:48 To takie prawdopodobne jak i inne pani insynuacje Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Pitera: Jarosław Kaczyński złożył mi ofertę w z.. 17.10.07, 16:51 Co jeszcze wymysli.Wstyd mu powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew95 Re: Pitera: Jarosław Kaczyński złożył mi ofertę w 17.10.07, 17:24 Oj ty Gamoń, Ty tez jesteś małym człowiekiem jak Twój chlebodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Prowokacje i obłuda to ich zywioł.. 17.10.07, 19:33 Przekabacili w sobie znany sposób wielu politykow Religa,Gilowska ,proponowali i Beger, okazuje sie że i Pitere próbowali , a może i Rokite .Nikt nie może się czuc pewnie dopóki wyborcy 21-10 -07 nie pozbawia ich władzy.Koniec" chorej wyobraźni" Odpowiedz Link Zgłoś
gralp jarek, ty nawet pokazać innym d się nie wstydzisz 17.10.07, 19:40 jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
dopler3 Kogo z Was jeszcze popiterowało? 17.10.07, 20:17 Kogo z Was jeszcze popiterowało? Odpowiedz Link Zgłoś