mangold 17.10.07, 15:26 Czy w CV do CBA trzeba wpisać:ogier ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
errabundi Najpierw sąd! 17.10.07, 15:27 Potem konferencja! Inaczej wszystko trąci stalinizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 15:32 errabundi napisała: > Potem konferencja! Inaczej wszystko trąci stalinizmem! Czyzby? A tasm Peczaka, czy Rywina to nie prezentowano wczesniej w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
mmx266 metody rodem z UB 17.10.07, 15:36 najpierw uwieść, potem podpowiedzieć metody, potem poprowadzić za rączkę do przestępstwa. Przypomina mi to historię agenta, który zamiast łapać handlarzy narkotyków namówił szczeniaka do hodowania marychy w doniczkach. Sam mu te doniczki przywiózł... Stalinowskie metody i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
c.lina A GW czekała na sąd w sprawie Rywina??? 17.10.07, 15:41 Dobrze, że pokazują niezbite dowody nieuczciwości jednej z czołowych postaci partii, która miała szanse wygrać te wybory. Niech ludzie wiedzą na kogo mogli głosować - na oszustów i łapówkarzy z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kto slyszal o Sawickiej przed lapowka? 17.10.07, 15:45 jedynie dla cba byla to "czolowa postac". Wyrazaj sie precyzyjnie, chyba was czegos - oprocz gier milosnych - w tej bojowce pisu ucza. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 PiS: spryciarze wysokich lotów, ale obrzydliwi 17.10.07, 16:04 Sprawa Sawickiej niestety nie jest niczym specjalnym, bo takich spraw jest sporo (Pitera zrobiła całą wyliczankę). Ale PiS tak zamanewrowało przy pomocy służb, że wychodzi, jakby Sawicka była czymś gorszym, niż iluś tam skorumpowanych polityków ze wszystkich partii. Na przykład Lipiec. Ale głównym przykładem niech będzie próba dania 15 milionów euro z europejskiej kasy Rydzykowi (nie udało się, Unia się przeciwstawiła). A za tą aferą stoi Jarosław Łokietek osobiście. Problem, to że do uzyskania tego efektu propogandowego użyto CBA, czyli instytucji państwowej (tak samo jak do zniszczenie Kwaśniewskiego PiS użył PIS, państwowej inspekcji sanitarnej). Co PiS zrobił z polskim wywiadem: www.skubi.net/macierewicz.html Porównanie partii: www.skubi.net/partie.html Wyrwij Polskę z rąk najgorszych: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Ona sugeruje, że brała tą kasę z miłości? 17.10.07, 16:49 Nie bardzo wiem, co to ma do rzeczy, czy ten agent CBA z nią był czy nie. Jeśli był to wsółczuję - nie ma nic gorszego niż rozhisteryzowana baba. Nie żal mi jej. Szkoda mi tylko, że służby uczestniczą w kampanii. Gdyby to wyciągnęli miesiąc temu, nie miałbym pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Sadysta Tusk intymnie chcial wypalic ja zelazem 18.10.07, 04:55 srpnov napisał: > Nie bardzo wiem, co to ma do rzeczy, czy ten agent CBA z nią był czy nie. Jeśli był to wsółczuję - nie ma nic gorszego niż > rozhisteryzowana baba. M: Tusk juz obiecal milosne zblizenie do Sawickiej z goracym zelazem. Przestanie wtedy plakac od razu > Nie żal mi jej. Szkoda mi tylko, że służby uczestniczą w kampanii. > Gdyby to wyciągnęli miesiąc temu, nie miałbym pretensji. M: Dla POstKomuchow PRAWDA jest zawsze w zlym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: A GW czekała na sąd w sprawie Rywina??? 17.10.07, 15:48 nie klam - sawicka nie byla czolowa dzialaczka, to raz po drugie co do tasm rywina to nie wladza odtajnila te nagrania tylko gazeta, a to jest ogromna roznica, gazeta miala powody podejrzewac ze wladza ukreci sprawie kark, ze sprawa nigdy nie wyjdzie na swiatlo dzienne, gdyby nie ujawnienie nagran przez gazete, nie powstala by komisja sledcza, natomaiast tutaj wladze, ma pelna kontrole nad sprawa i nie musi niczego ujawniac to jest najczystszy stalinizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A GW czekała na sąd w sprawie Rywina??? 17.10.07, 16:06 c.lina napisała: > Dobrze, że pokazują niezbite dowody nieuczciwości jednej z czołowych postaci > partii, która miała szanse wygrać te wybory. > Niech ludzie wiedzą na kogo mogli głosować - na oszustów i łapówkarzy z PO! Czołowych postaci ? gdyby nie ta sprawa pewnie nikt by nie wiedział że w PO jest taka posłanka. Ale ale ty pewnie będziesz wiedział. Czy Lech Kaczyński to tak na stałe występuje w jarmułce ? Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 Niech Szczypinskiej podsuna lapowe 17.10.07, 17:11 Pewnie o 100 tys to nakapuje Jarkowi, ale tak od miliona w gore wezmie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Re: metody rodem z UB 19.10.07, 10:56 Przecież to chyba "podpada" pod paragraf._Kto nakłania.........itd. Staje się wspólnikiem popełnionego przestępstwa,a wątek erotyczny tej historii dodaje smaczku.W łóżku można było wytłumaczyć wszystko,podać na tacy wspólny biznesowy pomysł, a potem powiedzieć...sorry żartowałem i pokazać blachę CBA,- to wydaje się bardzo realne.System prowokacji już w Polsce kiedyś był znany i szeroko stosowany.Tym bardziej że teraz wiadomo że tu chodziło o prowokację polityczną, bo kasa została przez tą Panią wpłacona na konto wyborcze P.O.....Czy to posunięcie też jej podpowiedziano, przy hop siup na kanapie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 15:48 Drobna sprawa. Taśmy z Rywinem nie nagrywała Policja czy inna specsłużba tylko prywatnie Michnik i prywatnie mógł z nimi robić co chce. Dokładnie tak samo jak było z wnużeniami pijanego Oleksego. Takie sprawy można co najwyżej oceniać na poziomie kultury czy etyki tego co ujawnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 15:50 A czy tamte tasmy ujawniali "prywatni", czy "panstwowi"? Czemu tajna policja nie poradzila chycic Mojzesowicza, chociaz nawet prywatnym to sie udalo? Czemu Mojzesowicz awansowal zamiast wyrzucenia z partii??????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 16:04 zdr1 napisała: > errabundi napisała: > > > Potem konferencja! Inaczej wszystko trąci stalinizmem! > > Czyzby? A tasm Peczaka, czy Rywina to nie prezentowano wczesniej w mediach? Myśl zanim napiszesz. Teraz przeczytaj jeszcze raz swój tekst i znajdź pięć miejsc w których napisałaś bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Najpierw sąd! 18.10.07, 00:27 zdr1 napisała: > errabundi napisała: > > > Potem konferencja! Inaczej wszystko trąci stalinizmem! > > Czyzby? A tasm Peczaka, czy Rywina to nie prezentowano wczesniej w mediach? Chm.Ciekawe. Niestety, rzeczywiście prezentowano. Zresztą zawsze mi się wydawało, że sprawa Rywina była bardziej polityczna niż kryminalna. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Najpierw sąd! - to byloby zbyt cywilizowanie. 17.10.07, 15:33 szybkie bredzenie cba, ze nie bylo kontaktow intymnych. Oj cos podejrzewam, ze afera rozporkowa cba moze byc rozwojowo. Sawicka przegrala wszystko, wiec moze swobodnie mowic o milosnych sposobach cba. No to teraz Lyzwinski i Lepper - moga triumfowac. I to wszystko za sprawa niby bogobojnego pisu, a tak wlasciwie to faszystowsko-bolszewickiej sekty pis. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Najpierw sąd! - to byloby zbyt cywilizowanie. 17.10.07, 16:09 rybka9915 napisała: > szybkie bredzenie cba, ze nie bylo kontaktow intymnych. Oj cos > podejrzewam, ze afera rozporkowa cba moze byc rozwojowo. Sawicka > przegrala wszystko, wiec moze swobodnie mowic o milosnych sposobach > cba. No to teraz Lyzwinski i Lepper - moga triumfowac. > I to wszystko za sprawa niby bogobojnego pisu, a tak wlasciwie to > faszystowsko-bolszewickiej sekty pis. Łyżwiński - szkolił CBA w sprawach, tych sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Gdyby jeszcze PiS tak walczył z własnym brudem... 17.10.07, 19:01 Gdby tak PiS jeszcze ze swoim brudem walczył...a nie tylko z cudzym. Gdby PiS tak nie kłamał codziennie jak najęty...to można by było im ufać . P. S. W poniedziałek o tej aferze nie będzie już ani widu, ani słychu. Bo nie będzie już PiSowi potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 15:33 No przecież czułe smsy można odtworzyć bez problemu. Jeśli nie były czułe, to na co kamiński czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 15:59 O czym ty gadasz. Jak łapią handlarzy narkotyków, bandytów czy innych pospolitych przestępców to też o ile mają w ręku niepodważalne dowody pokazują najpierw a później sądzą. Tu złapali innego pospolitego przestępce więc nie wiem czemu ma być inaczej. Jak Sawicka udowodni że jest niewinna to powinna dostać odszkodowanie, jak nie to do pudła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 16:06 tylko ze ten 'pospolity przestepca' byl do niedawna kandydatem do sejmu glownej opozycyjnej partii, a wlasnie trwaja wybory nic ci to nie mowi??? gdyby pis byl uczciwy to by wrecz utajnil ta sprawe i dopiero po wyborach by ja wyjasnil, w koncu to ze ona byla skorumpowana wcale nie znaczy ze inni politycy PO tez byli, wiec wyciaganie takiej sprawy, na pare dni przed wyborami sluzy TYLKO i WYLACZNIE grze politycznej, nie zdziwilbym sie nawet gdyby okazalo sie, ze sawicka byla niewinna, a wszystko zostalo spreparowane dla potrzeb kampanii wyborczej wstyd PISdzielce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 16:39 ciamej napisał: > tylko ze ten 'pospolity przestepca' byl do niedawna kandydatem do sejmu glownej > opozycyjnej partii, a wlasnie trwaja wybory > nic ci to nie mowi??? Tak. Mówi o tym że Sawicka była bardzo zaangażowana w proceder i że zrobiła strasznie świństwo kolegom z partii biorąc tą łapówę. > gdyby pis byl uczciwy to by wrecz utajnil ta sprawe i dopiero po wyborach by ja > wyjasnil, w koncu to ze ona byla skorumpowana wcale nie znaczy ze inni politycy > PO tez byli, wiec wyciaganie takiej sprawy, na pare dni przed wyborami sluzy Żartujesz sobie? Wyborcy mają święte prawo wiedzieć że w jakiejś partii są złodzieje. Jestem pewny że PO jakby na kogoś coś znalało też by tego nie chowało. Tak jest na całym świecie. > TYLKO i WYLACZNIE grze politycznej, nie zdziwilbym sie nawet gdyby okazalo sie, > ze sawicka byla niewinna, a wszystko zostalo spreparowane dla potrzeb kampanii Jasne, jasne. I te rozmowy telefoniczne też. I siaty z gotówką. I jej przyznanie się do winy... Wszystko wina PiSu.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 18:02 sharn1 napisał: Jak Sawicka udowodni że jest niewinna to powinna dostać odszkodo > wanie, jak nie to do pudła i tyle. Oto pisbolszewicka wykładnia prawa. Gratuluję. PS. Założę się , że nie wiesz nawet gamoniu, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Najpierw sąd! 17.10.07, 18:51 Na co Ty liczysz?! Przecież to jest prawo i sprawiedliwość!!! (w ich wydaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga1 CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 15:30 Przez caly rok oplacany z moich podatkow buchaj uwodzil kobiete, rozkochal ja w sobie, nauczyl mowic swoim jezykiem. A pozniej nagral. A teraz pan premier przypnie temu jurnemu buchajowi order. I z moich podatkow ufunduja temu buchajowi nagrode. nozesztykurde... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 16:10 olaboga1 napisał: > Przez caly rok oplacany z moich podatkow buchaj uwodzil kobiete, > rozkochal ja w sobie, nauczyl mowic swoim jezykiem. A pozniej > nagral. A teraz pan premier przypnie temu jurnemu buchajowi order. I > z moich podatkow ufunduja temu buchajowi nagrode. > To jawne bezprawie i niespawiedliwość. Wypuścić Łyżwińkiego agneta CBA desygnowanego przez Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Przedstawienie Sawickiej i tak nikogo nie przekon 17.10.07, 15:30 Przeciez i tak nikt sie nie nabierze na komedie Sawickiej. Wprost przeciwnie, mozna pomyslec, ze ona nadal wspoldziala z PO, mimo, ze ja niby wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Przedstawienie Sawickiej i tak nikogo nie prz 17.10.07, 15:37 zdr1 napisała: > Przeciez i tak nikt sie nie nabierze na komedie Sawickiej. Wprost przeciwnie, > mozna pomyslec, ze ona nadal wspoldziala z PO, mimo, ze ja niby wyrzucili. zdr1 bez względu na to czy jesteś kobietą czy mężczyzną jesteś z całą pewnością ćwokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przedstawienie Sawickiej i tak nikogo nie prz 17.10.07, 16:11 al_bandi napisał: > zdr1 napisała: > > > Przeciez i tak nikt sie nie nabierze na komedie Sawickiej. Wprost przeciw > nie, > > mozna pomyslec, ze ona nadal wspoldziala z PO, mimo, ze ja niby wyrzucili > . > > zdr1 bez względu na to czy jesteś kobietą czy mężczyzną jesteś z całą pewnością > ćwokiem. Gorzej bym to nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przedstawienie Sawickiej i tak nikogo nie prz 17.10.07, 15:39 > Przeciez i tak nikt sie nie nabierze na komedie Sawickiej. powinni zrobic jej probe wody, jak sie nie utopi to znaczy,ze klamie w sprawie uwodziciela. takie kwiaty to zwykly zalacznik wreczany zazwyczaj z lapowka, i nie ma nic wspolnego z uwodzenie i zalotami Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Mówisz jako ekspert? 17.10.07, 15:50 piekielnica1 napisała: > takie kwiaty to zwykly zalacznik wreczany zazwyczaj z lapowka, > i nie ma nic wspolnego z uwodzenie i zalotami Odpowiedz Link Zgłoś
akkj [...] 17.10.07, 18:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne kontakt 17.10.07, 15:33 Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne kontakty', i to na dodatek publicznie? przeciez jest to obyczajowy skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne ko 17.10.07, 15:36 > Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne kontakty', i to na > dodatek publicznie? przeciez jest to obyczajowy skandal! Masz racje, twoi towarzysze w Iranie i Arabii Saudyjskiej juz dawno ja by ukamienowali, zamiast tylko pokazywac filmy w telewizji i na konferencji bez sady wydawac wyrok. F. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne ko 17.10.07, 15:40 Chyba sam masz tam kumpli. A klientka sama sie kompromituje, jesli liczy na wyrozumialosc ludzi ktorzy biora na powaznie zasady zyciowe i maja odpowiednia opinie o kontaktach pozamalzenskich, to jak sadze przeliczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne ko 17.10.07, 15:44 Złodziej krzyczy "łap złodzieja". I ty junkier robisz podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne ko 17.10.07, 15:54 > Chyba sam masz tam kumpli. Ja nie jestem religijnym fundamentalista. > A klientka sama sie kompromituje, jesli > liczy na wyrozumialosc ludzi ktorzy biora na powaznie zasady zyciowe > i maja odpowiednia opinie o kontaktach pozamalzenskich, to jak sadze > przeliczy sie. Kompromitujesz to sie ty i wszyscy popierajacy pisowskich bolszewikow. Na pohybel wam. I mam nadzieje, ze w niedziele wieczorem wasz czas dobiegnie konca. F. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak mezatka moze powolywac sie na 'intymne ko 17.10.07, 16:14 junkier napisał: > Chyba sam masz tam kumpli. A klientka sama sie kompromituje, jesli > liczy na wyrozumialosc ludzi ktorzy biora na powaznie zasady zyciowe > i maja odpowiednia opinie o kontaktach pozamalzenskich, to jak sadze > przeliczy sie. Problem z tobą polega na tym że wszędzie wietrzysz spiski układy ect. Jesteś biednym człowiekiem Junkier, współłczuję Ci, szczerze ( tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: zapytaj Anete Krawczyk... 17.10.07, 18:17 U tamtej mial byc seks za prace. A tutaj co? Czyzby seks za korupcje? Brzydko to pachnie. Poczekajmy o oficjalne stanowisko Sawickiej w tej sprawie. Jezeli potwierdzi, to pare lbow z CBA musi poleciec, a Prokuratura bedzie miala bardzo trudne zadanie do wykonania. Jesli nie, to cala ta afera nie jest warta funta klakow. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mezatki nie mają intymnych kontaktow 17.10.07, 15:50 natomiast junkrzy spółkują publicznie na stole w swietle PiSdzielskich kamer - bez wazeliny - opamietaj się Odpowiedz Link Zgłoś
ja_zdrada CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką - CAŁE? 17.10.07, 15:34 Cale cba zaprzecza tym intymnym ??? to tam sie niezle dzialo ;)) niech no sawicka ujawni ze jest chora na HVI :)))) bedzie tam panika ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdd CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 15:36 Oj tak! Dzielne służby ma nasza IV RP - rok dzielne nasze zuchy kobietę "obrabiały"... A może by tak giwery w łapy i w Hindukusz? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse polish 1-st gentleman 17.10.07, 15:39 ma cos przeciwko kobietom. Powinien dostac po pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Przecież nie było mowy o kontaktach intymnych 17.10.07, 15:40 a o kontaktach osobistych. To mała różnica - prawda panie rzeczniku CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
pantoni Re: Przecież nie było mowy o kontaktach intymnych 17.10.07, 15:43 Proszę nie prostować wypowiedzi rzecznika. Oni w CBA najlepiej wiedzą jakie to były kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Przecież nie było mowy o kontaktach intymnych 17.10.07, 15:45 i najlepiej znają pytania Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Co najwyżej stosunki... służbowe 17.10.07, 15:55 rydzyk_fizyk napisał: > a o kontaktach osobistych. > > To mała różnica - prawda panie rzeczniku CBA? Czy moje synapsy jakoś inaczej pracują, niż u tych wszystkich fanatyków, którzy tu PiS-ują? Czy naprawdę aż tylu osobom nie przeszkadza, że Polska stacza się tam, skąd niedawno ją wyciągnęliśmy? Komu odpowiada państwo podsłuchów, prowokacji, szantaży, tajnych agentów? W imię uczciwości? Chyba takiej, jak w rosyjskim określeniu "uczciwy jak czekista". Niech piorun trzaśnie każdego, kto zagłosuje na te mściwe, pokręcone gnomy. Odpowiedz Link Zgłoś
bluter CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 15:40 Dzisiaj w tvn24 była ciekawa wypowiedż kryminologa na temat właśnie tej sprawy. Facet mówił o sposobach i metodach działania służb- że są typowane osoby podatne na takie działania, że sposoby zdobywania zaufania mogą być także różne. Czytając książki, słuchając programów publicystycznych na temat działania służb w przeszłośći (choćby w PRLu) i teraz można się zacząć zastanawiać gdzie jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
exuk pranie mózgu przez rok w celu sprowokowania korupc 17.10.07, 15:59 pranie mózgu przez rok w celu sprowokowania korupcji to nie jest ZAPOBIEGANIE korupcji a NAMAWIANIE DO PRZESTEPSTWA, wrecz wymuszenie czynu przestepczego Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio To jak strażak-podpalacz... 17.10.07, 16:04 exuk napisał: > pranie mózgu przez rok w celu sprowokowania korupcji to nie jest > ZAPOBIEGANIE korupcji a NAMAWIANIE DO PRZESTEPSTWA, wrecz wymuszenie > czynu przestepczego ... który potem dzielnie gasi pożary i dostaje medale. Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu to jest bardzo prawdopodobne 17.10.07, 15:45 im bardziej CBA zaprzecza tym bardziej mozliwe ze byly takowe relacje Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: to jest bardzo prawdopodobne 17.10.07, 15:46 Jeszcze pewnie z tych kontaktow nakrecili film instruktazowy dla kurdupla... Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: to jest bardzo prawdopodobne 17.10.07, 15:53 a to calkiem mozliwe ze cos nagrali i tym szantazowali w koncu jest mezatka... a kurdupel przeciez jest gejem wiec mu to nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Niezla rozpierducha w Polsce... 17.10.07, 15:44 Siedze w Irlandii i ciagle czytam co sie dzieje w Polsce, niezla rozpierducha w ostatnim tygodniu kampanii! Eh, nic juz nie wiadomo, wszystko rozmydlone... Prawda jest taka ze w Polsce wszyscy sa tak na kase nastawieni po latach komunistycznej cienizny ze nie umieja sie wyhamowac w pazernosci. Pazernosc, konsumpcyjna kultura, brak standardow... Bedzie potrzeba pokolen... Wiem ze nie pomagam Polsce siedzac zagranica, ale ja nie jestem Silaczka zeby zycie poswiecac... to troche egoistyczne, ale przeciez tez jestem na kase nastawiony i zanurzony w kulturze konsumpcji, a ze mam wyzsze standardy to wyjechalem zagranice, bo w polsce ciezko bylo by sie uczciwie dorobic... Wroce za pare lat, a w najgorszym wypadku na emeryture... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Niezla rozpierducha w Polsce... 17.10.07, 16:11 to przynajmniej zrob tyle i zaglosuj przeciwko PiS, obojetnie na kogo, naprawde mnie to nie obchodzi, zaglosuj przeciwko PISuitom! bo za pare lat nie bedziesz mial dokad wracac... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niezla rozpierducha w Polsce... 17.10.07, 16:18 bambambama napisał: > Siedze w Irlandii i ciagle czytam co sie dzieje w Polsce, niezla rozpierducha w > ostatnim tygodniu kampanii! > > Eh, nic juz nie wiadomo, wszystko rozmydlone... > > Prawda jest taka ze w Polsce wszyscy sa tak na kase nastawieni po latach > komunistycznej cienizny ze nie umieja sie wyhamowac w pazernosci. E nie jest tak źle. do 21.X jakoś da się wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
mixtie CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 15:46 ludzie, blagam, zastanowcie sie: MOZE gdyby ta pani nigdy nie spotkala na swojej drodze owego agenta, nadal zylaby bogobojnie i spokojnie... MOZE? nie wiemy tego, prawda? czyli: panstwo polskie, za nasze pieniadze, sprowadza ludzi na zla droge. i oglasza to jako swoj wielki triumf, gdy sie udaje. jesli to nie sa bolszewickie metody, to ja jestem psem labradorem. sztab ludzi wymysla intryge i pracuje nad nia caly rok, aby na koniec zaprezentowac publicznie swoj sukces, pokazac calemu krajowi zlamana kobiete. udalo sie. komu sie takie dzialanie panstwa podoba, ten nadal bedzie wybieral pis. partie z jezusem na sztandarze. uwaga: pewnego dnia wrobia w taka misterna intryge twoja naiwna mame albo siostre. czy wtedy tez bedziesz razem z tlumem oklaskiwal egzekucje? pozdrawiam. jeszcze nie jest za pozno. w ktorym nagle ktos, w imie Odpowiedz Link Zgłoś
tenare No przyznajcie się. Bzykaliście Sawicką ??? 17.10.07, 15:48 Prawda zawsze wyjdzie na jaw... Rozumiem. Propozycje do wpisu do tajnego raportu CBA: "Nie stanął mi", "Miałem przedwczesny wytrysk", "Nie miała orgazmu", "Nie mogłem znależć punktu G", "Prezerwatywa mi się zsunęła z flaka", "Nie chciała iść na całość czyli full oral", "Pochwę ma za luźną", "Lizanie dupy jej nie podnieca", "Puściłem jej Katyń na video i się nie zmoczyła", "Ma majtki w grochy i stanik w kaczuszki, więc wziąłem materiał genetyczny z jej cipy", "Na seks jest podatna, ale nie chce dotykać penisa jak Jarek", "Chciałem, żeby mi lizała odbyt, ale powiedziała, że nie daje łapówek agentom." Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: No przyznajcie się. Bzykaliście Sawicką ??? 17.10.07, 16:16 nie wiem czy smiac sie czy plakac ;/ bo to juz naprawde nie jest smieszne, jesli pis wygra to naprawde skonczy sie demokracja, dzisiaj w to uwierzylem na prawde :( Odpowiedz Link Zgłoś
mixtie triumf i publiczna egzekucja 17.10.07, 15:49 ludzie, blagam, zastanowcie sie: MOZE gdyby ta pani nigdy nie spotkala na swojej drodze owego agenta, nadal zylaby bogobojnie i spokojnie... MOZE? nie wiemy tego, prawda? czyli: panstwo polskie, za nasze pieniadze, sprowadza ludzi na droge do piekla. i oglasza to jako swoj wielki triumf, gdy sie udaje. jesli to nie sa bolszewickie metody, to ja jestem psem labradorem. sztab ludzi wymysla intryge i pracuje nad nia caly rok, aby na koniec zaprezentowac publicznie swoj sukces, pokazac calemu krajowi zlamana kobiete. udalo sie. komu sie takie dzialanie panstwa podoba, ten nadal bedzie wybieral pis. partie z jezusem na sztandarze. uwaga: pewnego dnia wrobia w taka misterna intryge twoja naiwna mame albo siostre. czy wtedy tez bedziesz razem z tlumem oklaskiwal egzekucje? pozdrawiam. jeszcze nie jest za pozno. ------------------------------------ Żeby poznać swą lepszość, trzeba wynaleźć sobie kogoś gorszego. (Gombrowicz, Iwona, księżniczka Burgunda) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: triumf i publiczna egzekucja 17.10.07, 15:51 i to oczywiscie nie mialo nic wspolnego z produkowaniem hakow na PO . CBA jest calkowicie apolityczne )))) Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: triumf i publiczna egzekucja 17.10.07, 16:54 A od dziecka przecież powtarzają: " I nie wódź nas na pokuszenie..." Tyle, że nie rozumieją, co mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaki Glupia, pazerna, ale wy to zmontowaliscie. 17.10.07, 15:51 Stalinowskie metody. Znalezc slabego, durnego czlowieka i zlowic go na swoje potrzeby. Robiliscie to na zamowienie tych szuj Jarka i Ziobry. Oni dobrze wiedzieli ze taki material da sie w odpowiedniej chwili wykorzystac. Zaczeliscie rok temu. Ta jedna sprawe. Ale ile macie szmaty takich gotowcow? Ktore czekaja w kolejce. Bo to mozna produkowac. Bo zachlannych ludzi zawsze mozna znalezc. Nie ona do was przyszla pierwsza? Glupia chwalila sie kontaktami a wy ja podpuszczaliscie. Dobrze wiedzieliscie gdzie mozna szukac, prowokowac. Musiala nawet znalezc dojscie do tego faceta, bo wczesniej nie miala. Na tym polega wasze chore pojecie walki z korupcja? Bo na tych prawdziwych lapownikow to metody nie macie i kwalifikacji tez. Tak ludzi nie przekonacie do swojej racji. Prowokacja w tym stylu to metody Stalina. W cywilizowanym swiecie tak lapowkarstwa nie eliminuja. Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Na prawdziwych łapowników... 17.10.07, 15:53 ...to oni przede wszystkim nie mają pozwolenia z centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch_pl ___ A kiedy dzielne CBA rozwiąże zaległe sprawy 17.10.07, 15:52 www.agasiorowski.com/000/Art-B/2007-10-08%20Meir%20Bar%20Deposition.swf Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Czy to już? 17.10.07, 15:52 Czy komuna już wróciła, czy może jednak mamy jeszcze chwilę, żeby przegonić tych komunistycznych kapusiów, którzy w stanie wojennym głaskali koty i się nie mieszali? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Apolitycznosc CBA ))) 17.10.07, 15:55 Czy CBA zarzuca sieci na jakiegos pisuara , czy interesuje ich jedynie opozycja ? To jest prywatna agencja J.K , tyle ze finansowana z podatkow Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Czy amanci z CBA... 17.10.07, 15:57 indianski napisał: > Czy CBA zarzuca sieci na jakiegos pisuara , czy interesuje ich jedynie opozycja > ? > To jest prywatna agencja J.K , tyle ze finansowana z podatkow Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Czy amanci z CBA (sorry, poprawka)... 17.10.07, 15:58 ... uganiają się za posłankami PiS-u? Podszczypują Szczypińską? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Apolitycznosc CBA ))) 17.10.07, 15:58 Tusk juz prz... wybory,i taka przekupna holota chciala rzadzic Polska? Z Kaczynskimi nie chcieli , bo nie lubia jak im patrzy sie na rece. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Apolitycznosc CBA ))) 17.10.07, 16:11 Hołota właśnie rządzi, ale jej czas już się kończy. Ogierom z CBA pomyliły się epoki i ustroje, to nie jest PRL za Bieruta. Kaczystowskie łajno - PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 jak to się nazywają tacy 17.10.07, 15:56 co to zarabiają na takich rzeczach? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Brawo CBA!!!!Was się boją tylko k***y i złodzieje! 17.10.07, 15:56 Reszta, większa część społeczeństwa jest za! Jeszcze raz brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Barany, głosujcie na rzeźnika! 17.10.07, 16:01 lookas7 napisał: > Reszta, większa część społeczeństwa jest za! Jeszcze raz brawo!!!! W każdym społeczeństwie większa część dostała mniej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_boxer Re: Brawo CBA!!!!Was się boją tylko k***y i złodz 17.10.07, 16:03 A nie boją tylko psychopaci i aktywiści - to widać coraz lepiej. Do psychopatów nie dotrze nic, nigdy nie dociera - aktywistom radzę jednak poczytać historię znamienitych bolszewików. Ze szczególnym uwzględnieniem, co ich w końcu spotkało. Nikt wam nie uwierzy, że nie wiedzieliście - ani nikogo wasz los nie bedzie obchodził. Grubej kreski po raz drugi nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_boxer CBA zaprzecza nie temu, co powiedziała Sawicka 17.10.07, 15:59 Mogło nie być "kontaktów intymnych", ja tego nie usłuyszałem. Usłyszałem jedynie o pewnej grze operacyjnej - kiedyś przodowało w tym STASI. No cóż - na pytania ten rząd nie ma zwyczaju odpowiadać: jest jednak nadzieja, że kiedyś bedzie musiał. Przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: CBA zaprzecza intymnym kontaktom z Sawicką 17.10.07, 15:59 mangold napisał: > Czy w CV do CBA trzeba wpisać:ogier ?? Niekoniecznie! Możesz u nich robić za podglądacza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Wstyd PO. Jeszcze wykorzystujecie te nieszczęsną.. 17.10.07, 16:00 Wstyd PO. Jeszcze wykorzystujecie te nieszczęsną.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wstyd PO. Jeszcze wykorzystujecie te nieszczę 17.10.07, 16:26 A kolega ma od postu , czy od wątku. Za ile się kolega ku..wi. Odpowiedz Link Zgłoś