loppe 17.10.07, 21:01 Prognozowałem że po debacie Tusk-Kaczyński przewaga PO wynosic będzie 10%, a po paru dniach po debacie przewaga PO wynosic będzie 4% Jestem tańszy od sondażowni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewicawszechpolska Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr... 17.10.07, 21:05 Jeszcze tylko 5 dni dzieli nas od odzyskania Wolności, za 5 dni rozpocznie się dekaczyzacja, deziobryzacja naszej Ojczyzny - tak nam dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
vishna Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:11 Najwyższy czas odebrać dziadom Naszą Ojczyznę! Kartofle won z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:12 myslę że wypowiedzi przedmówców uskrzydlą wszytkich inteligentów w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:19 dziekuję Wam, na PO za takim motłochem jak Wy na pewno nie zagłosuję, wolałbym już LiD z budzącym szacunek panem prezydentem Kwasniewskim, PSL który rekomenduję tu od jakiegos czasu, nawet PiS - wszystko tylko nie te chamy popierające PO...:( Odpowiedz Link Zgłoś
forumm to też są chamy popierające PO? 17.10.07, 21:47 Komitet Honorowy PO Swój głos poparcia dla Platformy oddali: 1.Filip Bajon - reżyser 2.Artur Barciś - aktor 3.Marcin Baszczyński - piłkarz 4.prof. Andrzej Blikle - cukiernik 5.Iwo Byczewski - b. ambasador RP w Belgii 6.prof. Zbigniew Ćwiąkalski - prawnik 7.Dariusz Dziekanowski - trener piłkarski 8.Norbert Dudziuk "Norbi" - piosenkarz 9.Tomasz Frankowski - piłkarz 10.Iwona Guzowska - bokserka 11.Tomasz Iwan - piłkarz 12.Tomasz Karolak - aktor 13.Cezary Kucharski - menedżer piłkarski 14.Paweł Kukiz - piosenkarz 15.Janusz Kupcewicz - trener piłkarski 16.Antoni Libera - pisarz 17.Tomasz Lipiński - muzyk rockowy 18.Włodzimierz Lubański - menedżer piłkarski 19.Olaf Lubaszenko - aktor 20.Piotr Machalica - aktor 21.Anna Nehrebecka - aktorka 22.Marian Opania - aktor 23.Zbigniew Preisner - kompozytor 24.Urszula Sipińska - piosenkarka 25.Grzegorz Skrzecz - b. bokser 26.Jacek Stachurski - piosenkarz 27.Tomasz Stockinger - aktor 28.Andrzej Strzelecki - aktor 29.Danuta Szaflarska - aktorka 30.Janusz Tylman - kompozytor 31.Krzysztof "Diablo" Włodarczyk - bokser 32.Leszek Wójtowicz - poeta 33.Wiktor Zborowski - aktor 34.Prof. Andrzej Zoll - prawnik 21. października oni wszyscy zagłosują na PO. Nie zostań tego dnia w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: to też są chamy popierające PO? 17.10.07, 21:53 a co to za argument? mowa o kibolach, chamach - masz jakiś chamski cytat z Lubanskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to też są chamy popierające PO? 17.10.07, 22:07 loppe napisał: > a co to za argument? > > mowa o kibolach, chamach > > - masz jakiś chamski cytat z Lubanskiego??? Jezeli chcesz pisac o chamach, napisz swoj zyciorys, lub opowiedz kilka anegdot o kaczynskich czy PiS...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd liberalizm dla wyborcy P0,kojarzy się 18.10.07, 01:18 z homosiem w akcji;) Czego na pewno P0 nie chce robić : 1)budować mieszkań 2)prywatyzować szpitali 3)I łapać kobiet łapówkarzy bo to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 22:02 Lepiej zjadać muchomory, niż głosować na kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 22:04 loppe napisał: > dziekuję Wam, na PO za takim motłochem jak Wy na pewno nie > zagłosuję, wolałbym już LiD z budzącym szacunek panem prezydentem > Kwasniewskim, PSL który rekomenduję tu od jakiegos czasu, nawet PiS - > wszystko tylko nie te chamy popierające PO...:( Nic nowego nie powiedziales loppe, kazdy zwolennik PiS byl kiedys czlonkiem PZPR, a pozniej glosowal na SLD, no i zdecyduj sie kto jest motlochem, ci ktorzy chca odzyskac Polske z rak oszustow, zlodzieji i postkomunistow kaczynskich, czy scierwo nazywajace tych ludzi chamami...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
loppe przeczytajcie tego kralika 17.10.07, 22:08 i zastanówcie się czy chcecie by takie osobowości wznosiły okrzyki radości w dniu ogłoszenia wyniku wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: przeczytajcie tego kralika 17.10.07, 22:10 loppe, wiesz co ci napisze? spieprzaj dziadu, śmierdząca pisowska pacynko. teraz możesz płakać nad moją kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przeczytajcie tego kralika 17.10.07, 22:12 Dlaczego jestes takim wylgarnym sku....em, czy dlatego, ze taka matke miales ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: przeczytajcie tego kralika 17.10.07, 22:17 kralik daj mu spokój. do takich tęporyjów jak jak ten luppe czy jak mu tam słowem pisanym nie dotrzesz. do nich przemawia tylko argument pięści... najlepiej w odbycie. taka rasa. kralik111 napisał: > Dlaczego jestes takim wylgarnym sku....em, czy dlatego, ze taka > matke miales ??? Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Ty znowu o odbycie 18.10.07, 00:52 Co 2 wypowiedź to dbyt. O niczym innym nie myślisz czy raczej odbytem myślisz czerwona zarazo? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przeczytajcie tego kralika 17.10.07, 22:10 Nie placz nie placz kocie bury, ruda kita otrzyj lzy...:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 18.10.07, 02:05 loppe napisał: > wolałbym już LiD z budzącym szacunek panem prezydentem > Kwasniewskim, a ja wole gwiazdke z nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
bukraba Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 23:14 Przed wojną to pisało się 'wont' , a moę się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Darz bór, oby 17.10.07, 21:11 Niestety afera z Sawicką może zbić wynik, bo ciemny lud kupi prostacką zagrywkę Zi0bry. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.parasol Re: Darz bór, oby 17.10.07, 21:21 haryjesion napisał: > Niestety afera z Sawicką może zbić wynik, bo ciemny lud kupi > prostacką zagrywkę Zi0bry. zwlaszcza po tym jak sprawe przestawiaja wiadomosci tvp i inne 'przychylne' wladzy media Odpowiedz Link Zgłoś
util Sympatyczny podział głosów. 17.10.07, 22:03 PO rządzi sobie spokojnie z PSL przy cichej pomosy LiD w razie veta dyni, a wszystkie te śmieszne stworzenia w rodzaju Karskiego, Kuchcińskiego czy Gosiewskiego miotają się w niemocy i kompromitują w roli bezsilnej opozycji przegrywając następne wybory. Polska zasysa wspólnotową kasę z siłą odkurzacza atomowego, wchodzi do Schengen, przyjmuje nową walutę i zwalcza stopę bezrobocia do 7%, naród żyje Euro2012 a pełna sukcesów prezydencja Polski w UE odbudowuje naszą pozycję rozsądnego kraju w sercu Europy. Bracia znikają za zakrętem histori... Już za chwileczkę, juz za momencik :) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Naród głupi nie jest -PIS Górą 17.10.07, 23:22 nie nabierze się napewno na histerię Sawickiej PIS Górą ! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorek Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:24 Oj.. PiS i Lid na pewno nie doszacowane Kaczki wygrają, Donald przerypie. I znowu będzie płacz, że naród polski nie dorósł do demokracji ! A tak naprawdę Donald nie dorósł do bycia liderem partii politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:22 Koszerna może sobie podawać wyniki a ludzie i tak nie są głupi i zagłosują na PiS a nie na Platformę Łapówkarzy. A swoją drogą to Giertych miał rację: w imię czego mamy utrzymywać w parlamencie 2 miejsca dla Niemców ??? Przecież przedstawicieli innych mniejszości jest więcej a na dodatek Niemcy nie trzymają miejsc dla mniejszości polskiej ani nawet tureckiej (która w Niemczech jest ogromna). Odpowiedz Link Zgłoś
mzok Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:32 No to widzę, że wybory niestety wygra PiS, a LiD dostanie z 18-20%, przynajmniej tak wynika z porównania sondaży z GfK Polonia z ostatnich wyborów: SLD miało 4% a dostało 11%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:36 ”Koszerna” to sobie może, zwłaszcza że to wyniki sondażu dla prorządowej ”Rzepy”. Widać niektórym się rządy PiS-u skutecznie na mózg rzuciły... Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:40 > ”Koszerna” to sobie może.... no no przeczytaj dalej.... to nie boli ;))) dalej jest "publikować" wiesz co oznacza to niezwykle mądre słowo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
forumm Re: Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO 17.10.07, 21:52 tyle, że tak "publikują" / "podają" wszystkie inne gazety i portale internetowe... ;) teraz tylko trzeba pojść na wybory!!! PIS wygra tylko jesli ludzie pomyślą, że PO już wygrało i 21go zostaną w domu! a więc WSZYSCY NA WYBORY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jowisz_1 PIS strzela do własnej bramki 17.10.07, 21:35 „Jestem z okręgu Nr 9 w Łodzi, złożyłam akces jako członek do obwodowej komisji wyborczej z ramienia PIS. Dokonałam wszelkich formalności łącznie ze zbieraniem podpisów pod poparciem kandydatów PIS. Okazało się, że do żadnej komisji nie zostałam oddelegowana.” W ten oto sposób traci się dziesiątki wyborców, a marzy się o wygraniu wyborów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Ludzie lubią Tuska, i oto różnica 17.10.07, 21:37 Gdyby w 2005 r. Tusk stał na czele kampanii PO w wyborach do Sejmu nie startując w wyborach prezydenckich, już wtedy wygrałaby Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Ludzie lubią Tuska, i oto różnica 17.10.07, 21:42 Jakie to szczęście że przerośnięta ambicja Tusia nie pozwoliła wtedy wygrać wyborów łapówkarzom. Dzięki temu wiemy z jakich uczciwych ludzi składa się PO (zaczęło się od Piskorskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Wiemy, że PiS sprzyja korupcji oraz ... 17.10.07, 21:46 ... wiemy, że łapówkarzy konsekwentnie wyrzuca PO, nie PiS. Oj, nie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Kto na czele gabinetu cieniasów po wyborach? Tusk 17.10.07, 21:56 czy Komorowski? jak obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr.. 17.10.07, 21:59 www.youtube.com/user/agasiorowski Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr.. 17.10.07, 22:07 Kierunek właściwy - niech bestia zdycha! Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 zadzwonił do mnie ankieter z GfK Polonia.... 17.10.07, 22:07 zadzwonił do mnie ankieter z GfK Polonia. Kiedy dowiedział się że jestem płci ".." w wieku ".." o wykształceniu "....." podziękował i o preferencje wyborcze nie już zapytał bo: "w tej grupie mamy już KOMPLET WYNIKÓW". mógł sie spodziewać że poprę PO. Ot, selektywne sondaże, dupe można sobie nimi wytrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
naszaszansa Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr.. 17.10.07, 22:15 Teraz PSL Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Zadzwonili do mnie powiedziałem że zagłosuje na PO 17.10.07, 22:18 ale oddam głos na PiS. Chce zobaczyć twarz Tuska po ogłoszeniu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis.forever :))). 17.10.07, 22:22 Ja tez chce zobaczyc Tuska po wyborach i przeczytac wywiad z nim w GW wyjasniajacy dlaczego PO przegralo wybory. Cholernie jestem ciekaw :). Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.parasol Re: :))). 18.10.07, 05:41 jesli by przegral to jest oczywiste co powie, ze pis nie gra (zreszta nigdy nie gralo) czysto co jest zreszta zgodne z prawda a pamietasz jak kaczynski sie nadymal ostatnimi czasy jak to platforma nie daje im zadnej satysfakcji z wygranej? czy jesli by wygral to ta satysfakcje by mial? satysfakcje z wygranej ze zniżeniem sie do poziomu rynsztoka? to jak? co ty na to? pewnie zasypiesz mnie partyjna ideologia ze wyciaganie brudow to w trosce o zwyklego czlowieka (czy jak to on tam mowi ten kaczynski) to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 czym się głupcze chwalisz? 17.10.07, 22:23 czym się głupcze publicznie chwalisz? że skłamałeś ? jakcy idole tacy zwolennicy - zakłamani do szpiku kości. krakus24a napisał: > ale oddam głos na PiS. Chce zobaczyć twarz Tuska po ogłoszeniu > wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No, jeżeli w pro PiS-owskiej GFK Polonia 17.10.07, 22:25 sondaże są tak niesprzyjające dla PiS-u, to jest nadzieja że ta chora na nienawiść partia padnie przy najbliższych wyborach:) Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 o kant dupy to GFK polonia 17.10.07, 22:35 byłem jedną z tych "1000 losowo wybranych osób". ankieter nie odebrał ode mnie poparcia dla partii po tym jak dowiedział się o płeć, wiek i wykształcenie. tłumaczył się "kompetem wyników w tej grupie". o kant dupy takie sondaże. guru133 napisał: > sondaże są tak niesprzyjające dla PiS-u, to jest nadzieja że ta chora na > nienawiść partia padnie przy najbliższych wyborach:) Odpowiedz Link Zgłoś
hmarcinek Teraz PSL 17.10.07, 22:35 Teraz PSL - Jedyna partia nie uwikłana. Ma ludzi sprawdzonych, z doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Obawiam się 17.10.07, 22:36 że jedynym sposobem na otrzeźwienie sympatyków PiS jest oddanie tej partii pełni władzy na cztery lata. Tylko dlaczego ja mam żyć przez ten czas w kraju wszechobecnej nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto A ja tam czekam na badania PGB 17.10.07, 22:41 Tylko oni 2 razy prawidłowo przewidzieli wyniki 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: A ja tam czekam na badania PGB 17.10.07, 22:42 mają cię zbadać przez prokto? prokto napisała: > Tylko oni 2 razy prawidłowo przewidzieli wyniki 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: A ja tam czekam na badania PGB 17.10.07, 23:03 preservation1 napisał: > mają cię zbadać przez prokto? > > prokto napisała: > > > Tylko oni 2 razy prawidłowo przewidzieli wyniki 2005. ............../´—/)............(\—`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´—/..../´—\............./—`\....\—`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ (.(....(....(..../.)...)...(..(..\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: A ja tam czekam na badania PGB 17.10.07, 23:21 wzruszyłaś mnie, to zapewne te palce, które będziecie sobie trzymac w prokto po kaczym upadku 21.X. poślin tylko żeby łatwiej wszedł. prokto napisała: > preservation1 napisał: > > > mają cię zbadać przez prokto? > > > > prokto napisała: > > > > > Tylko oni 2 razy prawidłowo przewidzieli wyniki 2005. > > > > ............../´—/)............(\—`\ > ............/....//..............\\....\ > .........../....//................\\....\ > ...../´—/..../´—\............./—`\....\—`\ > .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ > (.(....(....(..../.)...)...(..(..\....)....)....).) > .\................\/.../....\...\/................/ > ..\................. /........\................../ > ....\..............(............)............../ Odpowiedz Link Zgłoś
hmarcinek PSL - Najprawdopodobniej najlepsza partia w Polsce 17.10.07, 22:42 Ja zagłosuje na PSL. W moim mieście liderem jest taka Pani Grażyna Leja która ściągneła Tanie linie lotnicze. Pośrednio przyczyniła się do zwiększenia o 50 000 tys miejsc pracy w hotelach, gastronomi, obsłudze turystów. Głosujmy na ludzi sprawdzonych a nie tych co tylko mają chęci. Bo może byc jak w tym dowcipie - chęci były a wyszło jak zawsze. Teraz PSL Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: PSL - Najprawdopodobniej najlepsza partia w P 18.10.07, 00:13 Ja w żadnym wypadku... Właśnie dostałam pocztą list i otwieram. W środku była reklamówka ich kandytata- gdzie ochrona moich danych osobowych. Skąd facet ma moje dane i czy ma prawo takie rzeczy robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 PO i LiD to jedna galaz ideologiczna 17.10.07, 22:57 Roznica miedzy nimi taka sama, jak kiedys w pzpr miedzy "zydami" a "chamami"; a do koryta spieszno i jednym drugim Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PO i LiD to jedna galaz ideologiczna 17.10.07, 23:09 jedynie pis nigdy nie byl przy korycie i wcale mu nie zalezy na pozostaniu przy nim ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok można jeszcze dodać 17.10.07, 23:16 NIGDY NIE BEDZIE KOALICJI Z LIDEM......... Kot by sie uśmiał............. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: można jeszcze dodać 18.10.07, 00:09 1410_tenrok napisał: > NIGDY NIE BEDZIE KOALICJI Z LIDEM......... > Kot by sie uśmiał............. Uważaj, bo jeszcze nie będziesz mógł spać od tego śmiechu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: PO i LiD to jedna galaz ideologiczna 18.10.07, 00:21 no, sznaucer, ty mozesz spac spokojnie. frakcja chamow nigdy sie ciebie nie wyprze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr.. 17.10.07, 23:28 www.grzegorzkarpinski.pl/gra/index.html zAGRAJCIE! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Sondaż GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej": PO pr.. 17.10.07, 23:30 www.grzegorzkarpinski.pl/gra/index.html TAEN LINK POWINIEN ZADZIAŁAĆ:D Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Król Polski Rydzyk, Hetman Kaczyński odjazd !!!!! 18.10.07, 00:21 Jak już Gfk dla "Rzeczypospolitej" prorokuje zwycięstwo PO, to nie macie już czego tu szukać. Będą jesienne wykopki. Odpowiedz Link Zgłoś
zostatniejchwili --- Czy ktoś widział orła? Uciekł z gniazdka. 18.10.07, 03:23 Czy ktoś widział orła? Uciekł z gniazdka. Szczegóły w "ŻÓŁCI". Nagroda! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: --- Czy ktoś widział orła? Uciekł z gniazdka. 18.10.07, 05:15 zostatniejchwili napisał: > Czy ktoś widział orła? Uciekł z gniazdka. Szczegóły w "ŻÓŁCI". Nagroda! No, popatrz. A ja myślałem, że to wrona się zesrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko sondażu GFK Polonia przeprowadzonego telefoniczne! 18.10.07, 05:13 Ze środowego sondażu GFK Polonia przeprowadzonego telefoniczne na 1000-osobowej losowo wybranej próbie dorosłych Polaków Telefonicznie!!! Za kretynów nas macie? Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.parasol a tak swoja droga 18.10.07, 06:00 to juz wiem czemu kaczynski chcial debaty w piatek a nie w tym tygodniu po debacie z kwasniewskim. tlumaczyl sie napietym harmonogramem tego tygodnia. wlasnie widzimi jaki to harmonogram oni ta prowokacje planowali duzo wczesniej a w bezposredniej debacie w zyciu by sie z tego nie wybrobnil szkoda gadac, rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś