alid1 Boże, niech to się skończy!!!! 18.10.07, 14:27 Nie moge doczekać się niedzieli - godz. 20.00. Nareszcie nie będę musiała oglądać tych zakłamanych PiSuarów. Ufff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
super_dedektyw Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 14:28 KTO ZABRAL TĄ KASĘ? NA FILMIE BYŁO WIDAĆ JAK AGENT W BIAŁYCH RĘKAWICZKACH w pokoju gdzie zatrzymano Sawicką wyjmuje pieniądze z reklamówki... Odpowiedz Link Zgłoś
taiyang Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 14:29 Ludzie opanujcie sie - przeciez ona wziela lapowke zeby ocalic dziecko. Co tam "wziela". Do wziecia lapowki zmusili ja Kaczynscy!!! Przeciez kazdy kto czyta GW wie ze Kaczory sa gorsi od szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 niech skarbnik PO odda te 50 tys.zl 18.10.07, 14:32 Niech pan Drzewiecki z PO,odda te pieniadze, za Beate-lapowkare. On bogaty skarbnik Platformy zgromadzil juz spory kapital. Tam jest paru takich bogaczy , ze powinni za kolezanke z PO oddac podatnikom te 50 tys.zl Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 14:36 Manipulacja szyta grubymi nićmi, jestem zniesmaczona, najpierw biznesmen podstawiony przez CBA, zasadzka, ofiara połyka haczyk; ta cała nagonka jest jak wyreżyserowany wcześniej kiepski film akcji. Poza tym posłanka Sawicka przyznała się w tym swoim "teatrzyku", że źle zrobiła i że żałuje, nie rozumiem więc prośby posła Dudzińskiego (być może jego zdaniem powinna na kolanach błagać o wybaczenie). PiS pragnie zrobić z PO złodziei... Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas odczep sie fredzlu! dorosnij i wroc! 18.10.07, 14:36 dorosnij, popracuj, pozyj troche, a za kilka laty wypowiadaj sie publicznie. szkoda mi czasu na dyskusje z osobnikiem, ktory nie jest w stanie zrozumiec, ze mozna posiadac wlasny system wartosci rozny od kaczynskiego, kwasniewskiego, giertycha, tuska, czy leppera. ale to wymaga odrobiny wysilku intelektualnego. ty zabciu jeszcze jestes w wieku, w ktorym korzysta sie z gotowych kalek, w ktorym brak dojrzalosci nie pozwala na wyciagane wnioskow i ustalanie wlasnych zasad zyciowych. dorosnij zabciu i wroc! Odpowiedz Link Zgłoś
mistyk CBA zgubiło pieniądze? 18.10.07, 14:45 Daliście pieniądze Sawickiej z publicznej kasy, a teraz nie potraficie ich znaleźć? Toż to pachnie układem. Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 14:48 E tam; wszyscy marudzicie. Ceny w sklepach idą do góry, poseł przeca niewiele zarabia, to na życie poszło. A wy się biednej, na pewno po uszy zadłużonej,kobieciny pytacie o takie grosze. Nie wstyd wam? Jaszcze sobie jakowąś krzywdę zrobi i męczennicą zostanie kanonizowaną w kołchozoparlamencie. Ale później nasze dzieci będą miały kogo oglądać na postumencie, gdy w wycieczkę do swej nowej eurokołchozowej stolicy światłościinieomylności pojadą... Więc proszę; nie dręczcie kobieciny takimi drobiazgami. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniczy Teatr dla ciemnego ludu 18.10.07, 14:53 serwisy.gazeta.pl/tokfm/4,63306,,,,4588733.html Morozowski mówi że wiadomo było ze Sawicka zemdleje zanim jeszcze zemdlała, czyli całe te łzy i szlochy to zwykły cyrk dla ciemnego ludu, ale ciemny lud to kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 14:54 A co Markowski zrobił ze 138 tysiącami złotych otrzymanych jako dotacja dla posła zamiejscowego? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Dudziński zapytaj się Markowskiego jak potrzebujes 18.10.07, 15:15 Dudziński, jesteście zwykłami gnojami. Idąc waszym tropem myślenia to znany kawaler i polityk Markowski te "swoje" 130 tys. patyków zbierał także na waszą kampanię buraczaną.Bo jak mówi Dorn to " "nie mam podstaw, by sądzić, że działał w złej wierze w celu wyłudzenia korzyści. Z m-ca na m-ąc widać że z ciebie może być zadowolony Sekretarz Generalny Brudziński bo bijesz go już na łeb w swojej nienawiści, podłości i zacietrzewieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 czegoś tu nie rozumiem 18.10.07, 15:16 najpierw robi sie kontrolowane wręczenie, nagrywa się na wideo i co zostawia tę kasę? Maja szczęście że kobieta jest załamana, bo normalnie powinna powiedzieć że gościu zostawił tę paczkę i ona chciała mu odnieść, albo skąd wiadomo, na filmach tego nie widać, czy tam były pieniądze? Ona też tego nie sprawdzała. Gnoje iżihgolaki w tej agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 15:23 Dudziński to człowiek umyłowo chory. Każdego oskarża o kradzież, bo sam jest złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sybirak2 18.10.07, 15:31 sybirak2 napisał: > Dudziński to człowiek umyłowo chory. Każdego oskarża o kradzież, bo sam jest zł > odziejem. Pczywiscie, komuchu, oczywiscie! Wszyscy z prawicy sa umyslowo chorzy, a tylko ty jeden normalny jestes! Szkoda tylko, ze normalny inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ale będą jaja jak ta kasa poszła na bilboardy PO 18.10.07, 15:28 albo na ulotki wyborcze PO... Kasa z łapówki na kampanię PO .... piękny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Re: Ale będą jaja jak ta kasa poszła na bilboardy 18.10.07, 15:35 Dzisiaj będzie bomba która rozsadzi balon Tuskowy, ha ha świetny blog palestrina tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
xela.pl a ja sie pytam czyje były te pieniądze? 18.10.07, 15:34 czyje były te pieniądze? premiera? dudzińskiego? czy nasze z podatków? niech ktoś odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 15:37 Dudziński zadajesz głupie pytanie. Zabrali jej te pieniądze funkcjonariusze Kamińskiego z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
romcio123 Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 15:41 Nic z tego nie rozumiem. PIS goni w piętkę. Przecież w relacji w TVP wyraźnie pokazano, że jakiś pracownik CBA liczy pieniądze, właśnie te 50 tysięcy. Czy oznacza to, że CBA zabrało aby potem zaraz oddac i teraz się pytać gdzie są pieniądze? A może to jakiś oficer zobie przywłaszczył i udaje że nie wie o co chodzi? Odnośnie kosztów samej akcji to myślę, że było to jakieś 1 mil PLN. A skąd taka suma: 3-5 pracowników CBA pracowało przez rok, przy pensjach rzędu 10 tys PLN daje to nam 0,5 mil PLN. Dodatkowo koszty operacyjne i inne które na ogół stanowią kwotę równą wynagrodzeniu. Tak więc 1 mil PLN poszło na to aby złamać psychicznie kobietę i dokonać prowokacji. Tanie Państwo wydaje pieniądze na jedynie słuszny cel - kompromitacja opozycji. Nie mam więc wątpliwości - trzeba głosować na .. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Przeciez te pieniadze pokazano prze kamerami... 18.10.07, 15:50 Sawicka zlapano PODCZAS wreczania lapowki i te pieniadze potem zostaly pokazane przed kamerami. To co sie z nimi stalo? CBA jej te pieniadze oddala? Z kogo ten PiS glupa rznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Mam tez pytanie do pana Dudzinskiego, ktorego... 18.10.07, 15:52 ...zdaje sie nikt nie chce zadac. Prowokacja wzgledem Sawickiej sie udala i ja zlapano. Ale ja chcialbym wiedziec ILE podobnych operacji CBA przeprowadzila wobec opozycji - takich ktore sie "nie udaly" bo ich cele nie wziely lapowek? Jakie koszty na to poszly? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Dudziński do Sawickiej: Co się stało z pieniędz.. 18.10.07, 15:53 Ja wydałabym na ciuchy i na książki potrzebne do wykonywania zawodu, słowniki, buty no i przede wszystim jedzenie. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
wozdan A co? CBA nie wie?!!?!? 18.10.07, 16:13 co za amatorzy...czy sądzicie, że PO jest tak głupie, że użyło tych pieniędz w kanpanii więdząc, że pochodzą z korpupcji, a Polacy są tak głupi, że w to uwierzą?! Bo jeśli nawet użyli a o tym nie wiedzieli to nie jest to żadne przestępstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Bluzgnal kultura. 18.10.07, 16:14 Brak argumentow doprowadza ludzi do szczytow swoich mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wozdan Co za debil, niech sam się posłucha 18.10.07, 16:17 "jeśli Sawicka i bliskie jej osoby wpłaciły je na kampanię to oznacza to, że pieniądze te pochodzą z przestępstwa" - fakt wpłacenia decyduje o pochodzeniu pieniędzy??!!! czy ludzie z PISu są naprawdę tak popier...leni umysłowo?! Nawet jeśli wpłaciła 50 tyś to wcale nie oznacza, że wpłaciła te co dostała od CBA jako łapówkę. Boże zlituj się, niech przestaną nami rządzić kretyni! Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Poszły na kampanię wyborczą PO 18.10.07, 16:19 To chyba każdy średnio rozgarnięty wie. Odpowiedz Link Zgłoś