strzelec51 Mentalnosc... no, jednak bolszewicka 23.10.07, 14:52 Jakby na to nie patrzec... Kaczynski mowi, ze PiS popelnil blad nie potrafiac sobie podporzadkowac telewizji publicznej, co mialo przyczynic sie do ich porazki wyborczej. Rece opadaja - i ten czlowiek ma gebe pelna frazesow o budowie jakiejs IV Rzeczpospolitej? Zaluje, ze przegral, zaluje, ze nie opanowal, ze nie podporzadkowal.... wychodzi na to, ze ten Kaczynski zaluje ze nie wzial innych zwyczajnie za morde. Podejscie do sprawy iscie... leninowskie. *** > Zdaniem premiera, obecna w Telewizji Polskiej akcja "Idź na > wybory - zmień Polskę" była nawoływaniem do zmiany rządu. > > Jarosław Kaczyński dodał, że świadczy to, iż PiS nie > podporządkował sobie telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Łakniesz krwi? Badż pchłą! 23.10.07, 14:53 "Łakniesz krwi? Bądż pchłą" jak mówił znany pisarz lecz nie mów że jesteś przenośnią! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Łakniesz krwi? Badż pchłą! 23.10.07, 15:03 a winna jest mlodziez bo ... poszła do wyborów. A weź się pan panie Jarku puknij w ten zakuty, zakompleksiony łeb. To tacy sami obywatele jak pan. Mają prawo głosować i jesli ktoś chce ich spętać i narzucić jedyny słuszny styl zycia i jedyna słuszna wiare to prosze pana pna musiał przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Premier: Akcja TVP nawolywala so zmiany rzadu. 23.10.07, 15:06 Oczywiscie, ze nawolywala! Wypowiedz premiera oceniajaca obecna sytuacje i prognozy na temat rzadow POpaprancow zdaja sie byc trafne. Uwazam, ze Tusk NIE zrealizuje ani jednej ze swych obietnic gdyz brak no do tego dobrej woli oraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Premier: Akcja TVP nawolywala so zmiany rzadu 23.10.07, 15:14 jak to mówią starzy Indianie-strzelił sobie w nogę, a PiSdeczki dalej swoje śpiewki morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Premier: Akcja TVP nawolywala so zmiany rzadu 23.10.07, 15:20 abhaod napisał: > jak to mówią starzy Indianie-strzelił sobie w nogę, a PiSdeczki dalej swoje śpi > ewki Szkoda, że nie strzelił sobie w dupę z tego swojego "pistoleciku" Magnum. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Premier: Akcja TVP nawolywala do zmiany rzadu 23.10.07, 18:46 wet3 napisał: > Oczywiscie, ze nawolywala! Wypowiedz premiera oceniajaca > obecna sytuacje i prognozy na temat rzadow POpaprancow > zdaja sie byc trafne. Uwazam, ze Tusk NIE zrealizuje ani > jednej ze swych obietnic gdyz brak mu do tego dobrej woli > oraz inteligencji. > > Oczywiście, że nie zrealizuje. Jednak Tusk wygrał nie tylko obietnicami. Kaczory popełnili wiele błędów, a jednym z nich, była nominacja agenta Urbańskiego na szefa TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Ta reklama "idz na wybory i zmien kraj" 23.10.07, 15:01 Byla wspaniala bo przemawiala do rozsadku,byla przekonywujaca. przekonala i mnie tez. Brawo autorzy swietnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 15:06 Nie zapominajmy, że Kaczyński jest świetnym graczem politycznym, obecnym Machiavellim i nie byłbym taki pewien czy celowo nie przegrał debaty i celowo nie dopuścił POkraki do władzy. Po co ??? Łatwo sie domyślić tylko trzeba poczekać 1-2 lat, nowe wybory, PO skompromitowana o co będzie bardzo łatwo i Kaczka zbierze ponad połowe a nawet ponad 3/4 mandatów. Ha, Ha, Ha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: aisung 23.10.07, 15:17 aisug napisał: > Nie zapominajmy, że Kaczyński jest świetnym graczem politycznym, obecnym > Machiavellim i nie byłbym taki pewien czy celowo nie przegrał debaty i celowo > nie dopuścił POkraki do władzy. Po co ??? Łatwo sie domyślić tylko trzeba > poczekać 1-2 lat, nowe wybory, PO skompromitowana o co będzie bardzo łatwo i > Kaczka zbierze ponad połowe a nawet ponad 3/4 mandatów. Ha, Ha, Ha !!!! O machiwvelizm Kaczynskiego bym nie posadzal. Zgadzam sie z Toba, ze rok lub dwa lata wladzy wystarcza aby POpaprancy skompeomitowali sie doszczetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Reklama "Idz na wybory zmien kraj 23.10.07, 15:08 byla swietna bo przemawiala i przekonywala. Przemowila i do mnie. Dlatego Kartofel tego nie lubil. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: slamko 23.10.07, 15:20 slmako napisał: > byla swietna bo przemawiala i przekonywala. Przemowila i do mnie. > Dlatego Kartofel tego nie lubil. A mnie wystarczy to, ze OBWE zarzucila TV brak obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Premier był wyraźnie zmęczony. 23.10.07, 15:16 I takie są fakty. W wywiadzie nie mówił że "gdyby był lepiej przygotowany" tylko gdyby był wypoczęty - ot taka mała manipulacja, jak to w GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam zapomniał o twadrym elektoracie z cel 23.10.07, 15:25 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=65095 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: zapomniał o twadrym elektoracie z cel 24.10.07, 11:30 waldam napisał: > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=65095 Elektorat z cel to margines. Dosłownie i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
d.marcom Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 15:31 Tak dobrze ponarzekać na kaczorów prawda? Jesteście szurnięci, tyle wam powiem. Najlepiej żyć z dnia na dzień i taki też macie sposób myślenia. Prawda jest taka że wygrani staną się przegranymi a przegrani zwycięzcami. Wstrzymajcie wasze gorące głowy od PiSdeczek i sloganów. Rządy PO wyjdą nam bokiem za kilka lat, zapamiętajcie to!!! W mechanice siła bezwładności działa z opóźnieniem i w polityce również odbije się nam czkawką za 3-4 lata. ....mdvava.... Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 16:13 P. Premierze Kaczyński! a kto stworzył ten front sprzeciwu ? Logiczne myślenie nie boli, tylko sprzyja wyciąganiu prawidłowych wnisków. W TVP dziennikarzyny zwąchali, że 21.10.07 wiatr zmienia kierunek i może przewietrzyć gmach. Nie chcieli się narażać wcześniej na szykany i dlatego hasło "Idź na wybory - zmień Polskę" zamieścili w ostatniej chwili. Te typy tak mają, tak działają jak wieje wiatr, czyli zgodnie z kierunkiem wiania politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Re: Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, al 23.10.07, 16:21 P.S. A od zaprzysiężenia nowego Rządu zaczną dmuchać zgodnie z kierunkiem PO. Za 4-ry lata po zmianie kierunku oni również zmienią. Ot taka przypadłość tych ludzi. P. Premierze "Tylko krowa nie zmienia poglądów". Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, al 23.10.07, 16:29 tylko świnia nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_dark Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 17:28 kończ waść, wstydu oszczędź...a nie, zapomniałam przecież, że wstydu to Pan (Prawie-Były-)Premier nie posiada...no to może inaczej...językiem PiSu: SPIEPRZAJ DZIADU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 17:36 Same optymistyczne,dobre wiadomosci. Żegnaj PiS-ie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr I taki pojeb jest jeszcze premierem Polski ! 23.10.07, 18:01 - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej IV? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Poczułem ciarki po plecach, to miłość Tuska ... 23.10.07, 18:39 Aż poczułem ciarki na plecach, a to spłynęła na mnie miłość Tuska. Z jego nienagannie rozłożonych rąk, według instrukcji Piotra Tymochowicza. Tusk uwierzył w mowę gestów. Teraz bedziemy oglądać tego pajaca na ekranach wyczyniającego dłońmi dziwne wygibasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzowsze Kpina nie na miejscu. 23.10.07, 18:58 Przegrana PiS to wynik walki dobra ze złem. Wygrało dobro, ale nie wszyscy potrafią się z tym pogodzić. Orężem w walce może być kpina, bo cóż im pozostaje, skoro wszystkie niegodne środki zawiodły. Życzę vitabravo dobrego samopoczucia w towarzystwie panów Kaczyńskich. Możliwe, że ciarki mu po plecach przejdą na widok kota byłego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Giełdzie Papierów Wartościowych ?? 23.10.07, 20:46 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598/ Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_kloss Jarek przegral z "pomocnikiem" Kwasniewskiego. 23.10.07, 20:54 To musi byc dla niego bardzo bolesne. Ach, coz za wspaniala jest to chwila ! A swoja droga Jarku, czyz nie jest to czas pomyslec o dymisji z funkcji najjasniejszego partii Prawych i Sprawiedliwych ? Najwyrazniej wprowadziles ja na bardzo obszerna mielizne. Czas na zmiane sternika. Proponuje ojca dyrektora Rydzyka. Na zastepce pana Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 23.10.07, 21:50 Kiedykolwiek słyszę premiera Kaczyńskiego, tyle razy doświadczam bardzo przykrych uczuc i wrażeń. To smutne, bo chciałabym doświadczać pozytywnych wrażeń, chciałabym być dumna z naszego premiera, dlatego cieszę się, że przegrał, do czego przyczyniłam sie również ja i cała moja rodzina udziałem w głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
padme78 Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 24.10.07, 00:28 Rozmawiałam z młodymi (czy zrobił to Pan Jarosław K.?). PiS przegrał, bo młodzi nie mogli już patrzeć na to, co robiła ta partia. To nie kampania wyborcza doprowadziła do przegranej. To działania PiS i nic poza tym. Młodzi wychowani na grach komputerowych i amerykańskich filmach są zmęczeni językiem nienawiści i agresji. Chcą żyć w poczuciu bezpieczeństwa. Porażką PiS nie jest przegrana w wyborach. Porażką jest przede wszystkim to, o co ich się oskarża - o powrót praktyk komunistycznych, o to, że mogą sfałszować wybory, żarty o wyłączaniu komórek podczas rozmów. Porażką jest wypowiedź Kaczyńskiego po wyborach, że mogliby złamać standardy i wygrać wybory, ale tego nie zrobili, bo standardów łamać nie można. Boję się pomyśleć, jakie standardy chciał złamać pan Kaczyński... Dobrze że uszanował demokrację. A przy okazji. Na początku kadencji PiSowskiej zabroniono druku i rozpowszechniania dość kontrowersyjnej książki autorstwa Adolfa Hitlera - Mein Kampf. Według mnie - nie przez przypadek przecież... Pozdrawiam. Padme Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Ty ciemna Polko! Mein Kampf zabroniono 24.10.07, 04:57 drukowac i rozpowszechniac w Polsce na prosbe Rzadu Niemiec, bo w Polsce zaopatrywaly sie w materialy faszystowskie grupy neonazistow funkcjonujace w Niemczech. To samo dotyczy niemieckich mundurow i innych odzaczen hitlerowskiego wehrmachtu, na ktorych w Polsce dobrze zarabiano a w ktore ubierali sie neofaszysci. Pod rzadami folksdojcza Tuska druk "Mein Kampf" bedzie naturalnie znow dozwolony a produkcja mundurow wehrmachtu ruszy pelna para... Polska ciemnota najwyrazniej ulegla zydowskiej nagonce na Kaczynskich. Teraz folksdojcz Tusk bedzie wcielal w zycie "Mein Kampf". Bulbulbaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 ales ty glupi - jak but kaczora 24.10.07, 09:19 lepszy "folksdojcz" tusk niz "hilter" kaczynski czy "baba 60 - nazista Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ty ciemna Polko! Mein Kampf zabroniono 24.10.07, 11:42 baba60 napisał: > drukowac i rozpowszechniac w Polsce na prosbe Rzadu Niemiec, bo > w Polsce zaopatrywaly sie w materialy faszystowskie grupy neonazistow > funkcjonujace w Niemczech. To samo dotyczy niemieckich mundurow i innych > odzaczen hitlerowskiego wehrmachtu, na ktorych w Polsce dobrze > zarabiano a w ktore ubierali sie neofaszysci. > Pod rzadami folksdojcza Tuska druk "Mein Kampf" bedzie naturalnie znow dozwolon > y > a produkcja mundurow wehrmachtu ruszy pelna para... > Polska ciemnota najwyrazniej ulegla zydowskiej nagonce na Kaczynskich. > Teraz folksdojcz Tusk bedzie wcielal w zycie "Mein Kampf". > > Bulbulbaaa! > > > Nie będzie. Złamałby prawo autorskie. Prawa autorskie do Mein Kampf są w posiadaniu rządu Bawarii, który nie chce ich nikomu odstąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
henry-wigo Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 24.10.07, 06:22 Przegral z kretestem i dalej rozlewa trucizne. Odpowiedz Link Zgłoś
henry-wigo Re: Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, al 24.10.07, 06:32 gilu33 napisał: > jak zwykle winni są wszyscy wokół tylko nie on sam.To jest oczywista > oczywistość : nieomylny Jarosław " Jam jest chodzące dobro" nie może > sie przecież mylić.. Odpowiedz Link Zgłoś
osinskij Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 24.10.07, 07:07 Te wypowiedzi wskazują, że pewne choroby są nieuleczalne... Wszystko przez dziennikarzy i kolarzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Giełdzie Papierów Wartościowych ? ? 24.10.07, 08:30 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598/ Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 psychopaci do porazek sie nie przyznaja - podobnie 24.10.07, 08:38 kaczysnki - zaraz znajda przyczyny wsrod siebie Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk Psychiatra czeka 24.10.07, 08:48 W którym krau na świecie premier narzeka, że frekwencja wyborcza jest wysoka!?!?!?!? Ręce i nogi opadają. Jak te kilka milionów ludzi, którzy głosowali na PiSia nie widzi, że ich przywódcy potrzebna jest pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
60tka Jarosław Kaczyński: IV RP przegrała bitwę, ale .. 24.10.07, 09:46 Jak miło! W pierwszym dniu emerytury dowiaduję się, że jestem cząstką (dobre i to) POTĘŻNEGO FRONTU :) A może i zmanipulowaną młodzieżą :) Odpowiedz Link Zgłoś