kris1955 Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 11:25 Nie wiem co na sumieniu mam Komorowski ale wiem jedno -Antoni powinien znalezc sie w zakladzie zamknietym w celu leczenia.A przez swoje nieodpowiedzialne dzialania jest niebezpieczny potencjalnie dla nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 11:26 Bronek a może Ty POwinieneś zrobić to co radzisz Macierewiczowi.Prawda zawsze boli. Odpowiedz Link Zgłoś
hennep to bylo w programie Po, - znikanie :) 28.10.07, 11:29 t-1984 napisał: > Bronek a może Ty POwinieneś zrobić to co radzisz Macierewiczowi.Prawda zawsze b > oli. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 11:28 Po raz kolejny p.Macierewicz staje ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
twister26 Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 11:29 - Pan Macierewicz powinien zniknąć ze swojej instytucji - tak Bronisław Komorowski (PO) skomentował wypowiedź Antoniego Macierewicza, który stwierdził, że "nie widzi powodu, by nie łączyć funkcji posła i szefa kontrwywiadu". - Kwestia odwołania ministra Macierewicza wydaje się być kwestią oczywistą - dodał Komorowski w Radiu Zet. xxxxxxxxx Pan M. nie widzi powodu...Oślepł nieszczęśnik albo zapomniał był, że jego partyja łomot w wyborach dostała? I to właśnie m.in przez takich jak on.Przecież p.Tusk byłby skończonym durniem, o co go nie podejrzewam, gdyby chciał korzystać z usług człowieka o mentalności i "talentach" pana Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re:Bronek powinien zniknąć z jego całą formacją : 28.10.07, 11:29 adela_30 napisała: > By żyło się lepiej....deweloperom i innym przekręciarzom. > Bronek! Patrzymy Wam na łapki :) > > > Każdy złodziej ocenia innych ludzi miarą swojej złodziejskiej natury.. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re:Bronek powinien zniknąć z jego całą formacją : 28.10.07, 11:36 > Każdy złodziej ocenia innych ludzi miarą swojej złodziejskiej > natury.. I z tego powodu tak źle mnie oceniłeś w jednym z wcześniejszych postów? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re:Bronek powinien zniknąć z jego całą formacją : 28.10.07, 11:40 Nie źle, obiektywnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re:Bronek powinien zniknąć z jego całą formacją : 28.10.07, 11:43 Aaa...czyli jak Ty oceniasz to obiektywnie....jak inni mają swoje zdanie to tylko błędne i złe ?? :)) PO = monopol na racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus zostało kilka psów po PiSuarze, kąsają po łydkach 28.10.07, 11:31 zwycięzców. Ale historii już nie odwrócą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaferes Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 11:44 Komorowskiemu pali się grunt pod nogami...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Polsce trudno uporac sie 28.10.07, 11:48 z pewnymi sprawami , inne kraje zrobily to sprawniej,no coz tam nie bylo okraglego stolu. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak niech ten psychopata podobny do bin Ladena wypier. 28.10.07, 11:52 jezu, skad takie bydlo sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: niech ten psychopata podobny do bin Ladena wy 28.10.07, 11:56 Masz rację ale trzeba mu to powiedzieć w taki sposób, aby poczuł dreszcz podniecenia przed czekającą go podróżą. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: niech ten psychopata podobny do bin Ladena wy 28.10.07, 12:17 Dosadnie to wyraziłeś !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Komorowski reaguje jak J. Kaczmarek i A. Lepper___ 28.10.07, 11:59 Bronislaw Komorowski reaguje w podobny sposob jak zareagowali Janusz Kaczmarek i Andrzej Lepper kedy oni znalezli sie w cieniu podejrzen, podobnie jak oni wsciekle zaatakowal instytucje ktora podjela w jego sprawie kroki To jest psucie panstwa. Bronislaw Komorowski wpisuje sie w bardzo zla praktyke stosowana przez przestepcow i osoby podejrzane o dzialania przestepcze... zamiast podchodzic do sprawy merytorycznie oni atakuja instytucje panstwowe i osoby nimi kerujace. Nie przesadzajac o winie pana Bronislawa Komorowskiego, uwazam, ze winny czy niewinny, to on powinien zniknac z polskiej polityki. A juz napewno, ale to bezwzglednie, nie jest on godzien pelnienia tak dostojnej funkcji jak funkcja marszalka Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
hennep to jest psucie panstwa , dodaje komorowski :) 28.10.07, 12:03 .... jeden, jedyny i nie zastapiony marszal z ramienia Po:) Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Komorowski bez honoru 28.10.07, 12:01 powinien nie brac funkcji marszalka; niech wyjasni sie cala sytuacja; na marszalka mozna dac inna osobe, moze Pitere... Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 12:02 Brawo, wywalic tego oszoloma, Macierewicza, bo to hanba i zakal tak powaznego urzedu. Niech poprowadzi jakas skautowska druzyne dla rodziny radia Maryja, niech zdobywaja sprawnosci harcerskie, posiedza przy ognisku, pospiewaja, do tego antek policmajster switnie sie nadaje, do niczego powazniejszego juz nie! Odpowiedz Link Zgłoś
hennep znikam na wyspy ! adieu !:) 28.10.07, 12:05 ... a bronek w lawy poselskie , powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: A czy PiS jeszcze w ogole istnieje? "monachjis 28.10.07, 15:41 ki" klon, to ksralik; pewnie zonka mu nie daje ostatnio silesius.monachjiski001 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
orvel Dlaczego takie ścierwo jak ty 28.10.07, 12:02 nie ma zablokowanego dostępu na fora? Odpowiedz Link Zgłoś
alexcomp Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 12:11 Następny tak się przywiązał do swojego stołka, że pazury w ścianę wbił (a te od nóg to w podłogę) i jeszcze kazał je zaklepać z drogiej strony swoim współpracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 12:18 Zaczynają się podkopywania wszystkiego . PiS , nie mogąc pogodzić się z odejściem od władzy / bo jak żyć - kiedy się nie rządzi ? / - będzie bruździć . Może nawet nie PiS , jako partia . Ale na pewno jej przywódca , kaczor-krzykliwy . Wyjście - udowodnić kaczorom , że może kwakać , potrafią , rządzić - nie ! Zmieńcie Waszego wodza na kogoś myślącego normalnie . Wiem że będziecie mieć z tym kłopot , po takim praniu mózgu jakie przeszliście ale postarajcie się , bo to koryto już się nie napełni . Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Jako zwolennik PiSu chcialbym aby PO 28.10.07, 12:24 wzorowala sie na poprzednikach i wystawiala kandydatury ludzi nie upapranych na stanowiska panstwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "Marzenie" Komorowskiego objecia funkcji glownego_ 28.10.07, 12:23 Po ostatnich wscieklych wypowiedziach Bronislawa Komorowskiego jego "marzenie" objecia funkcji Glownego Lodziarza w Sejmie Rzeczpospolitej raczej sie nie spelni... Takie mam przeczucie. A szykowaly sie takie lody, ze palce lizac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hennep czeka go osla lawka w lawach Po :) 28.10.07, 12:30 ... znowu zatruwaja nam zycie POpaprancy i esbecja, szantazujac narod >>:) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 No i jak ten PIS ma przetrwać? To nie możliwe 28.10.07, 12:41 z poparciem wyłącznie debili. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Maciarewicz zrobil to co powinno byc juz dawno 28.10.07, 12:42 zrobione,teraz popaprancy juz sraja w portki.Szkoda ze Michnik wczesniej przeczesal archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 13:01 Naiwnością jest wiara, że PIS odda władzę bez walki.Metody sie nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 13:01 PiS stosuje nadal bolszewickie metody. W latach 80. wzywano mnie do MSW na Rakowiecka i tak samo nie chcicano powiedziec o co chodzi, a jak powiedzialem przez telefon, ze tego dnia nie moge, to od razu zagrozono, ze zostane doprowadzony sila na przesluchanie. Chodzilo o jaksa bzdure, ale nikomu nie przeszkadzalo na Rakowieckiej na wszelki wypadek potraktowac swiadka jak szmate. Teraz Pisowski rzad robi dokladnie to samo. Mali ludzie sa wszedzie i zawsze. Mali z Pisu sa tacy sami jak mali z PZPR i UB. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Macierewicz musi ponieść odpowiedzialność karną. 28.10.07, 13:10 Publicznie ujawnienie czynnych agentów wywiadu jest ciężką zbrodnia. Odpwiedzalność za zdradę stanu powinni ponieść wszyscy którzy podpisali się pod sławetną listą. Kara dożywocia jest adekwatna do czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Macierewicz musi ponieść odpowiedzialność kar 28.10.07, 13:12 bronimir napisał: > Publicznie ujawnienie czynnych agentów wywiadu jest ciężką zbrodnia. > Odpwiedzalność za zdradę stanu powinni ponieść wszyscy którzy podpisali się pod > sławetną listą. Kara dożywocia jest adekwatna do czynu. Zapomniales slowa obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 13:25 towarzysze, jeżeli w tych papierach jest coś na LiD lub PO to Pan Macierewicz powinien zniknąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fotofirma PO? bo się zawiodę! a zemsta bedzie straszna! 28.10.07, 13:28 Bardziej mnie interesuje aby Pan Komorowski i reszta której zaufalem wyksztusili z siebie co zbuduja i co zrobią a nie kogo zwolnią, co rozwiążą itp. Pohukiwanie na KRRiTv, macierewicza i resztę jest smieszne, mnie interesuje jakie beda podatki TERAZ nie w przyszłości , kiedy bedą drogi i podwyzki a nie skład Rady od TV (publicznej nie ogladam i ne płace abonamentu to mi wisi. Interesują mnie spełnione obietnice. Chyba że ludzie bada wracac z irlandii bo krajowa rada sie zmieni i zamiast macierewicza będzie Sikorski (byj juz jak wyjezdzali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: PO? bo się zawiodę! a zemsta bedzie straszna! 28.10.07, 13:37 powinny Cię raczej interesować czyny a nie słowa, już był taki, który dużo mówił i co z tego...?! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Komorowski: Pan Macierewicz powinien zniknąć 28.10.07, 13:35 wypowiedź Antoniego Macierewicza, który stwierdził, że "nie widzi powodu, by nie łączyć funkcji posła i szefa kontrwywiadu". :)))) dobre, szczerze się uśmiałam...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Macierewicz to czubek 28.10.07, 13:41 jeśli Kaczyński twierdzi inaczej, to proszę o przedstawienie wyników badań psychiatrycznych pana MAcierewicza, wykonanych przynajmniej przez trzech NIEZALEŻNYCH psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni żądam tego jako obywatel 28.10.07, 13:43 mający prawo do informacji, kto stoi na czele kontrwywiadu własnego kraju. Chcę się czuć bezpieczny, a z czubkiem na czele kontrwywiadu jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: żądam tego jako obywatel 28.10.07, 15:38 tsuranni napisał: > mający prawo do informacji, kto stoi na czele kontrwywiadu własnego > kraju. Chcę się czuć bezpieczny, a z czubkiem na czele kontrwywiadu > jest to niemożliwe. **************************** żądajcie towarzyszu, żądajcie, jako obywatel... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tsuranni 28.10.07, 14:01 tsuranni napisał: > jeśli Kaczyński twierdzi inaczej, to proszę o przedstawienie wyników > badań psychiatrycznych pana MAcierewicza, wykonanych przynajmniej > przez trzech NIEZALEŻNYCH psychiatrów. Widze, POwski bolszewiku, ze marzy ci sie zalozenie u nas Lubianki! Odpowiedz Link Zgłoś