szaramysz2 Pierwszy cud nowego rządu nastapil o 16.06 05.11.07, 16:47 "16.06 Kamera pokazuje lożę prezydencką: jest pusta. Prezydent zniknął!." Oby tak dalej ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Ale małe dupki 05.11.07, 16:55 Nie przemówi, nie wstanie na powitanie Wałęsy, nie klaskał mu... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: a niby z czego wnosisz ze nie szanuje? 05.11.07, 16:56 r0b0l napisał: > jezeli Prezydent nie szanuje Sejmu i Obywatel > to [--------------------] jego mać > > > przepraszam Urząd Prezydenta bo tego [-----] nie > > a niby z czego wnosisz ze nie szanuje? Przeciez Prezydent bedzie w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a co idzie na żywo w TV? 05.11.07, 17:00 sejm czy senat? upoadły premier się produkuje a prezydent zamiast łączyć znów dzieli znikając Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po min 05.11.07, 16:57 kaczyński na każdym kroku pokazuje swoją małość. Powstrzymywał Gilowską od bicia brawa, zawzięcie siedział na miejscu, miast wstać... Aż prosi się dać mu do łapek grabki i wiaderko... zachowuje siętak samo, jak naburmuszony dwulatek. choć, pewnie dwulatek ma zdrowsze podejście do życia niż kaczyńscy. --- www.nieglosujenapis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olias Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 16:59 Komorowski jako ostoja spokoju, kultury i powagi? dajcie spokój. Kiedyś widziałem w nim nawet premiera. wolał jednak zostać błaznem. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Ludzie śmieją się z głupot i to jest naturalne... 05.11.07, 17:07 że Posłowie śmiali się z Kuchty i metody przedstawienia przez niego kandydatury Putry z PiSu na marszałka. Proszę zapamiętać to już teraz, kto rozpoczyna sejmowy kabaret. Kontynuacja ostatnich zachowań z ostatnich dwóch lat? Załosne i znów boli nas Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Większość Polaków jest głupsza od Jarosława Kaczyń 05.11.07, 17:20 skiego rzekł pan profesor z ręką na sercu przyznaję sie do swej głupoty i żałuję że nie zasługuje na tak mądrego wodza Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: 05.11.07, 17:28 Z prof. Kikiem rozmawia obrońca PiS-u, red. Wróblewski z "Dziennika": - Większość Polaków jest głupsza od Jarosława Kaczyńskiego. (...) Pan prof. bardzo kadzi polskiemu społeczeństwu. W demokracji często wybierane są szumowiny. ------------------------------------------------------------------- TAK NAJWIĘKSZE SZUMOWINY POWSTAJĄ Z KACZEJ ZUPY I KACZYCH SRACZEK. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok W takim razie sentencja Bismarcka powinna brzmieć 05.11.07, 17:37 zgodnie zresztą z liczbnikami przezeń zastosowanymi: "funf und funfzieg Redaktoren und Vaterland ist verloren" Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l znam kilku z tych 100 05.11.07, 17:34 zastanawiam się czy wcześniej byli docentami z nadania czy z wydania kwiat inteligencji, nie jakies tam liberałowykształciuchy o burej sierści Odpowiedz Link Zgłoś
ingela Prezydent Lech Kaczyński przybył 05.11.07, 17:36 Prezydent Lech Kaczyński przysłuchiwał się obradom sejmu ze swojej loży. Czekamy niecierpliwie na przemówienie w senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Romaszewski,Macierewicz...to są twarze,które nie 05.11.07, 17:39 powinny nigdy reprezentować swoją twarzą żadnej oficjalnej pozycji zarówno w Senacie ,Sejmie ani w rządzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Romaszewski,Macierewicz...to są twarze,które 05.11.07, 17:43 Problem z Romaszewskim polega na tym, że zasłużył się pięknie w opozycji, ale niestety po wypadku i urazie mózgu ma ewidentne zaburzenia psychiczne. Jeśli PiS naprawdę wysuwa go na wicemarszałka, to jest to po prostu głupie i niehumanitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Bój o Romaszewskiego trwa! 05.11.07, 17:49 W zasadzie to wszystko jedno, kogo PIS desygnuje na wicemarszałka senatu. Generalnie to izba lekko archaiczna. Choć z drugiej strony skoro Niesiołowski był zły to czym jest lepszy Romaszewski? Hipokryzja w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kto wpuścił tam tego głuptaka Kuchcińskiego? 05.11.07, 17:50 przeciez ten facet kompromituje sie za kazdym razem, gdy otworzy dziób :) zamiast zareklamować Putrę, to go ośmieszył... co za cymbał malowany! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
agadom0 Re: kto wpuścił tam tego głuptaka Kuchcińskiego? 05.11.07, 18:06 Kuchciński przygotował bardzo słaby skecz na poparcie Putry. Nawet jego klub się nie śmiał. A mógł wcześniej poprosić o korepetycje kolegę z PO (Zulu Gulę). Ach ta wybujała grafomania. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: na stare lata Romaszewski zrobił sie zajadły 05.11.07, 18:04 dobrze, że nie zrobił się głupi jak Niesiołowski (aktualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Kolega przez grzecznośc nie pisał o intelekcie 05.11.07, 18:14 a jedynie o typowo PISowskim charakterze. Ale skoro w tak wulgarny sposób lżysz Niesiołowskiego to wiedz iż na demencję intelektualną Romaszewskiego niestety brak słów. Mimo,że kiedyś ceniłem tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 Cimoszewicz na wicemarszalka senatu!! 05.11.07, 18:32 w końcu wszyscy tak zapewniają że mniejszości będą szanować... to niech w senacie dostanie fotel jedyna mniejszość :) Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Cimoszewicz z ramienia PiSu:))) 05.11.07, 18:46 to powinno pisuar uspokoić Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Cimoszewicz do PiS - znajdzie tam kolegów o... 05.11.07, 20:24 ...podobnym życiorysie przed 1989. Nawet bardzo wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 18:31 Czy ja dobrze rozumiem? Jak PiS nie zgodził się na propozycję w sprawie wicemarszałka Senatu zgłoszoną przez PO - to było dobrze, ale jak PO robi dokładnie to samo - to jest źle? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 18:31 A ja myślałam, że awantury w sejmie to zasługa przystawek. Jak to szydło wychodzi z worka. Oczywiście pan Putra, którego, jak rozumiem, największym osiągnięciem jest posiadanie wujka i ośmiorga dzieci, powinien zostać marszałkiem. Przecież to oczywista oczywistość. Szkoda, że dorośli ludzie, których ktoś wybrał, tak chętnie podstawiają się do rozgrywki, w którą dalej pogrywa Kaczor Mniejszy. Obawiam się, że cały obciach spadnie na poświęcającego się pionka a również jego rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: twój Putra to ten od afery ściekowej? 05.11.07, 18:33 Ten sam. Ale afery żadnej nie było. Afera ściekowa będzie dopiero teraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 afery nie było zero pilnował:))) 05.11.07, 18:43 a putra co ukradł to odda zapewniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: afery nie było zero pilnował:))) 05.11.07, 18:50 filut69 napisał: > a putra co ukradł to odda > zapewniam:) Zawsze jest problem z tymi, którzy mają pilnować pilnujących :-))) Mam wrażenie, że były minister Ziobro będzie miał niedługo dość własnych kłopotów i nie będzie miał czasu na zajmowanie się kłopotami swoich kolegów partyjnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 Putra to ten od afery ściekowej 05.11.07, 22:01 takiego chama chcieli wybrać na marszałka Sejmu? P(rzeproś) I S(pie..j) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: może najmądrzejszy, ale przemawiać nie umie 05.11.07, 18:35 No, jeśli Kuchciński ma być najmądrzejszy, to tylko współczuć takiej partii.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mieliśmy rząd - mamy szambo i targowicę 05.11.07, 18:49 Owszem, szambo i Targowica w wykonaniu pisowskiej hołoty, którą chyba siłą trzeba będzie odspawać od koryta. Będa teraz robili burdel na okrągło, bo ważna jest władza, Polska i Polacy, ich głosy to jedno wielkie g... , bo w większości nie oddane na pis. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Re: Mieliśmy rząd - mamy szambo i targowicę 05.11.07, 18:54 wikal napisała: > Owszem, szambo i Targowica w wykonaniu pisowskiej hołoty, którą > chyba siłą trzeba będzie odspawać od koryta. Będa teraz robili > burdel na okrągło, bo ważna jest władza, Polska i Polacy, ich głosy > to jedno wielkie g... , bo w większości nie oddane na pis. ŻENADA! Niech robią PiSowcy to szambo dalej!!! Zaprowadzi to do szybkich porządków, a już na pewno do realnego podziału w PiSie. Wielu posłów ślubowało na serio. Jestem tego pewien, że zaczną iść za własnym sumieniem ku dobru dla Polski, a natychmiastową oznaką takiego stanu będą pierwsze ucieczki z obozu PiS. Czekam na pierwszego odważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mieliśmy rząd - mamy szambo i targowicę 05.11.07, 19:00 Dobrze prawisz, obyś miał rację. Ale ja już nie mogę! Właśnie wróciłam do domu po 10 godzinach orki, włączyłam tv w nadziei, że coś się zmieniło, a tu nowy bajzel, a odrażający Putra kandydatem na MARSZAŁKA SEJMU? Jak to się stało, bo nic nie wiem. W pracy telewizji nie oglądam, w intenecie nie buszuję, radia nie słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Komorowski 292 Putra 160 Brawo!!! 05.11.07, 19:13 To ciekawe, że 6 posłów PiS albo nie głosowało, albo głosowało na Komorowskiego. Wydruk! Wydruk! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Mieliśmy rząd - mamy szambo i targowicę 05.11.07, 19:15 > coś się zmieniło, a tu nowy bajzel, a odrażający Putra kandydatem na > MARSZAŁKA SEJMU? Jak to się stało, bo nic nie wiem. No, wybrali najlepszego spośród siebie... :))) Kontrkandydatem był Gosiewski. Gosiu czy Putra? Co lepsze? Ja na pewno wolałabym Edgara Perona, bo przynajmniej jest to wesoły, pogodny i zabawny człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 19:05 religa niech robi to co mu najlepiej wychodzi,czyli leczeniem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 19:11 No, miał Religa swój moment, gdy dowcipnie i z przymrużeniem oka zdyscyplinował posłów wiwatuących Bronkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww zespuł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 05.11.07, 19:19 Nowa liga trener nie umie grać w zespole. Pan Religa swoje sejm swoje zgranie panowie. To nie ogląda polska tylko świat.Następna koalicja przygłupów niektóre kwestie trzeba omówić.Skąd te matoły się biorą mówi wam coś pojęcie zespół!!!!!!!!!!!!! .Siara poco ta dziewczyna miała wracać z Irlandii po wizycie pana Tuska..Chce zobaczyć by ocenić i to lubię w młodym pokoleniu.Niesztuka wygrać wybory takie tam bla bla bla tylko umieć poprowadzić kraj. To jest domena przywódcy, by kraj zrozumiał ze jest dobry i można na niego głosować ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Wielki dzieciak 05.11.07, 19:26 marszałiem sejmu ... Boże czy ta PO musi ciagle pchać największe swoje niezdary na najważniejsze funkcje w Państwie , a gdzie Zdrojewski ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Re: Wielki dzieciak 05.11.07, 19:37 Pani Aniu obecnie mieszkam w Holandii. Polska słynie z pomysłów a że czasami głupich to co my szare żuczki możemy.Nie jestem wierzący to nie mam nadziei ze to coś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 PISS idzie na dno 06.11.07, 02:07 Polacy przejrzeli na oczy, przekonali się, że PISSS to sami krętacze i złodzieje. Teraz płatne kundle ujadają wściekłe bo kończy się kasa za szczekanie na forum GW. Trzeba będzie żebrać. hau hau kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a To nie mój marszalek, to nie mój rząd 05.11.07, 19:31 Polska mi zbrzydła po ostatnich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: To nie mój marszalek, to nie mój rząd 05.11.07, 19:39 Współczuję, ale teraz może zrozumiecie, jak się większość Polaków czuła przez ostatnie 2 lata. I dodaj do tego jeszcze :"to nie mój prezydent". Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Jaka większość? 05.11.07, 19:51 na PO teraz głosowało 6.7 mln ludzi jak to ma się do 38 mln? Tusk nie mówi w moim imieniu. Zapatrzona w telewizor i reklamówki cudu mniejszość skazała Polskę na utratę tożsamości. Tak samo się rozbiory zaczynały. Słabe państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Jaka większość? 05.11.07, 20:09 Trochę mi wstyd, że taki tępak podpisuje się "krakus". Przed dwoma laty na PiS głosowało poniżej 5 milionów, a cały czas wrzeszczeli, że opozycja nie umie uszanować głosu wyborców. Demokracja polega na tym, że partia, która zjednoczyła wszystkich przeciw sobie i dostała 1/3 głosów (a 1/6 wyborców) powina się pogodzić z porażką, a nie szkodzić Polsce próbami paraliżowania państwa. Bo szkodników trzeba tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jaka większość? 05.11.07, 20:45 Rachunek jest prosty, więc nie udawaj! Na PiS głosowało 30%, na inne partie 70%. No to ile jest więcej - 70 czy 30? O 38 mln. mi nie gadaj, bo w poprzednich wyborach frekwencja była rzędu 40%, Pis wygrał z PO o bodajże 2%, a Jarosław Kaczyński przemawiał w "imieniu większośći" i zachowywał się tak, jakby głosowało na niego 70% z 38 mln. Ci, którzy nie poszli do wyborów, olali sprawę. To źle, ale trudno. Ale naprawdę nie stosujcie metody liczenia, która tak wymawialiście PO i jej wyborcom po poprzednich wyborach, bo to sie obraca przeciwko wam. A jak już tak chcesz, to pis zdobyło w poprzednich wyborach ok. 12% głosów uprawnionych. Czyli 88% nie zdobył. Prosty rachunek? Prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Czyli PO ma 70% poparcia? 05.11.07, 21:29 typowy wykształciuch po zaocznej wyższej szkole jazdy na rolkach w Pcimiu Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Czyli PO ma 70% poparcia? 05.11.07, 22:20 nie. czyli w krakowie rodzą się debile Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Czyli PO ma 70% poparcia? 05.11.07, 23:04 A czy ja tak napisałam? Czytaj ze zrozumieniem! 70% nie głosowało na PiS, ale na INNE partie, w tym PO. Ktoś musiał wygrać. O ile w poprzedniej kadencji można jeszcze było mówić o partiach, dla których sojusz z PiS był do zaakceptowania (SO, LPR i o dziwo - PO), o tyle w tej możliwe to by było (i to w małym procencie) dla wyborców PSL. Dla wyborców LiD taki sojusz jest nie do przyjęcia, dla wyborców PO już nie jest. Na koniec - dla twojej informacji za stara jestem na jazdę na rolkach, nie mam pojęcia gdzie lezy Pcim i ukończyłam studia dzienne na Uniwersytecie Łódzkim. Myślę o zaocznej informatyce na Politechnice Łódzkiej. Faktycznie - jestem wykształciuchem i nie wstydze się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ingela To mój marszalek, to mój rząd 05.11.07, 19:39 Polska mi wypiękniała po ostatnich wyborach.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus oto patriotyzm PiS 05.11.07, 20:17 > Polska mi zbrzydła po ostatnich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Mam nadzieję, że PiS bedzie paraliżował państwo 05.11.07, 19:38 niech po zobaczy jak to jest, niech PiS paraliżuje wszystkie urzędy i całe działanie państwa. Co to za czasy aby antypolska partia wygrała!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mam nadzieję, że PiS bedzie paraliżował państ 05.11.07, 19:42 Cóż za patriotyzm! Wiadomo, pisowski. A że Pis będzie próbował paraliżowac państwo, to pewne. Przeciez Polsce nic się nie powinno udać, bo nie Kaczyński i jego wojsko są u władzy. Brrr... Może już nie wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Mam nadzieję, że PiS bedzie paraliżował państ 05.11.07, 21:47 wikal napisała: > Cóż za patriotyzm! Wiadomo, pisowski. A że Pis będzie próbował > paraliżowac państwo, to pewne. Przeciez Polsce nic się nie powinno > udać, bo nie Kaczyński i jego wojsko są u władzy. Brrr... Może już > nie wrócą. >baranie bo inaczej nie można powiedzieć!!!przez ostatnie 2 lata to PO wszystko blokowała co PiS chciał zrobić!!!nawet tuszman nie wiedział że głosuje za odebraniem imunitetu m.ostrowskiej taki to jest polak ten tusk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mam nadzieję, że PiS bedzie paraliżował państ 05.11.07, 23:30 Uprzejmie dziekuję za komentarz. Typowo pisowski. Dlatego przegraliście wybory i nadal tego nie kumacie! Arogancja, chamstwo, mściwość i brak szacunku dla ludzi myślących inaczej niż wy. No cóż, chyba musicie się pogodzić z faktem, że w Polsce nie mieszkają sami wyznacy waszego wodza Jarosława i jedynej słusznej siły przewodniej. A PO - rozliczymy w nastepnych wyborach, jeśli okaże się nieudolna i skorumpowana. Dopuszczmy taką możliwość, bo w przeciwieństwie do was jesteśmy WYBORCAMI, a nie WYZNAWCAMI. Dla twojej wiadomości - nie mogę być baranem, gdyż jestem kobietą. No to co? Baranica? Fajny neologizm. Niech będzie. To i tak uprzejmość w porównaniu z wyzywaniem od esbeków, zomowców i złodziei. Właśnie w takich "komplementach" pod adresem obywateli naszego kraju celuje ta koszmarna władza, która właśnie dziś zakończyła swoją karierę. Za co dzięki Ci Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus piotrek20074, nie kochasz Polski, co? Zaorać ją... 05.11.07, 20:16 ...sparaliżować państwo, wysmarkać się we flagę i nasikać na godło, tak? To chcesz powiedzieć, do tego wzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Co to za kretyn to pisał 05.11.07, 19:40 Pomijam literówkę "uzdrowiciel ser" (zamiast serc) Ale Pan redaktor z dziennika to Jan WRÓBEL. Kogo wy zatrudniacie w portalu gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś