tetradrachma myślę, że jednak bracia maja poważne i uzasadnione 06.11.07, 11:57 argumenty przeciwko nominacji Sikorskiego na szefa MSZ. Ja, uważam, że to jest człowiek, który interes własny, przdkłada, nad interesem kraju. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszste Znajdź mi polityka, który tak nie robi. 06.11.07, 13:24 Lechu prezydent: Gierki i blokowanie nowego rządu dla zasady. Tusk: Nie ruszy prywatyzacji, bo przecież synekury dla PSL muszą zostać. Banda chamstwa w sejmie: Głosowanie zgodnie z zarządzeniem wodza, a nie zdrowego rozsądku. JarKacz: Recydywista wicepremierem. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 To pewne,że Macierewicz "spreparował"cosik na 06.11.07, 11:57 Sikorskiego w porozumieniu z Kaczorami,żeby go utracić i stworzyć jednocześnie zarzewie konfliku z Tuskiem i PO.To jest w naturze tych gaczych podłych skrzatów.Ich trzeba wypalić żelazem,jak radzi Wałęsa.Czego się nie dotkną śmierdzi kaczym fetorem.Takie "charakterki".Ten typ tak ma.Nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Tyle, że do chwili znanej fatalnej próby ... 06.11.07, 11:58 ... pocałunku w rękę przed posiedzeniem Rządu, obaj Panowie Kaczyńscy (umyślnie unikam formuły "Bracia"!), nie zgłaszali żadnych zastrzeżeń do Pana Radka! Tak późno odkryty "brak profesjonalizmu" Ministra Obrony, mógłby także nienajlepiej swiadczyć o kwalifikacjach Panów Premiera i Prezydenta, jak sądzę? Może zatem stąd te anse? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Radek,Kazio,Kaczmarek,Lepper wszyscy kiedyś byliOK 06.11.07, 12:42 konrad.ludwik02 napisał: > obaj Panowie > Kaczyńscy (umyślnie unikam formuły "Bracia"!), nie zgłaszali > żadnych > zastrzeżeń do Pana Radka! Tak późno odkryty "brak profesjonalizmu" > Ministra Obrony, mógłby także nienajlepiej swiadczyć o > kwalifikacjach Panów Premiera i Prezydenta, jak sądzę? ... oraz paru innych VIPów przez nich (a właściwie przez Jarosława Bez Konta Ale Za To Z Kotem) mianowanych a potem wypierdzielonych. > Może zatem > stąd te anse? Jeśli chodzi o tow. Kaczmareka to wyjaśnienie było standardowe - bodajże "układ go podstawił". Z Radziem jest gorzej ze względu na jego życiorys. No ale coś się znajdzie - np. żona amerykańska Żydówka. Jest to okoliczność bardzo obciążająca w przeciwieństwie do żony kirgiskiej Niemki, nie mówiąc już o zupełnym braku żony. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tuskowi mieknie rura po raz trzeci________________ 06.11.07, 12:05 Tusku jeszcze wczoraj sie odgrazal, ze wycofanie kandydatury Sikorskiego na szefa MSZ nie wchodzi w rachube, dzis natomiast Donuladu juz spuscil z tonu i mowi ze nazwisko Sokirskiego jest pod znakiem zapytania. A wszystko dlatego, ze Prezydent oswiadczyl, ze wyjawi Tusku informacje jawne i niejawne nt. Sikorskiego i ze zazadsa od Tusku PODPISANIA deklaracji, ze z materialami sie ZAPOZNAL. I Donaldu juz skrewil. Az TAAAAAAKIEJ odpowedzialnsci Donaldu nie chce na siebie wziac by mianowac Sikorskiego nawet po zapoznniu sie z tajnymi materialami na jego temat. I niech Donaldu sie tu nie szarogesi i nie 'zada' by mu Prezydent ostatecznie dokumenty pokazal. To przeciez Prezydent krytykujac kandydature Sikorskiego od samego poczatku ZAPOWIADAL, ze przedstawi te materialy Tuskowi. To Tuskowi bylo niespieszno sie z nimi zapoznac i juz z gory zapowiadal ze nie zmieni swojego zdania. Tusku najchetniej by tych materialow nie ogladal, ale chlop nie ma wyjscia bo Prezydent go do zapoznania sie z nimi ZMUSIL. Donaldu jest jednak ciamciaramcia, kompletna oferma, coz by on biedny zrobil bez tego sztabu bylych sbekow ktorzy mu krok po kroku mowia co ma mowic i co ma robic. A wiec co sie stalo, im tez zabraklo juz pomyslow na utrzymanie kandydatury Sikorskiego? Im tez zmiekla rura? Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Tuskowi zmiękło 06.11.07, 12:28 Gdybym wiedział, że z penisa ma flaka to bym na niego nie głosował. Poszedł się bzykać z karaluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: Tuskowi mieknie rura po raz trzeci___________ 06.11.07, 12:50 Kolejny nie umiejący czytać. Ludize w tym karju już za czasów komuny próbowali uczyć czytać "ze zrozumieniem" i nie tylko te "wielkie literki". No ale ty pewnie wszystko juz i tak wiesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo coś ci się kundelku pomerdoliło... 06.11.07, 16:00 Żeby potem kartofle nie bełkotały o obrażaniu prezydęta, Tusk na odczepnego spotkał się z tym karakanem. Nigdy nie miał zamiaru brać jego bełkotliwych enuncjacji na poważnie, ale naród musi zobaczyć, że Tusk chce współpracy. Teraz spokojnie powoła Sikorskiego, a durne gnomy będą się mogły utopić ze złości w sedesie, czego i tobie życzę, PiSdacka szczekaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: coś ci się kundelku pomerdoliło... 07.11.07, 15:53 iedsupo napisał: > ...prezydęta... > ...karakanem... ale zajechalo wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Stadion Narodowy,Agent Boni............... 06.11.07, 12:10 a teraz Sikorski.Cos za duzo racji ma PiS.A PO jeszcze nie rzadzi.Co to bedzie,co to bedzie........... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok żaba podstawia łape, gdzie konie kują 06.11.07, 13:01 oj francuziku, jakiż ty żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Żadnych ustępstw 06.11.07, 12:10 Obciąć budżet Lechowi na 2009. Nie dzielić się żadnymi stanowiskami z PIS, Putre należało uwalić. To nie jest rywalizacja PO-PIS, to jest wojna pokoleń, tę wojnę wytoczył PIS wraz z Rydzykiem i jego moherami przeciwko ludziom młodym i pracującym. Tym, którzy pracują na ten kraj i łożą ciężką kasę na to, by moher dostał swoją emeryture/rentę. W zamian za to moher będzie decydował o tym, aby przejadano przyszłość w imię "solidarnego" państwa, aby perspektywy młodzieży zależały od średniej z religii, aby kobieta na siłę rodziła wbrew swej woli. I tą wojnę należy prowadzić bezwzględnie do ostatecznego zwycięstwa przyszłości nad ciemnotą, zacofaniem i zaściankiem. Niech Tusk i jego kompania o tym pamiętają i niech nie starają się układać z wrogiem (nie żadnym adwersarzem politycznym ale wrogiem), bo oznacza zdradę swoich wyborców, tych którym nie tak dawno dziękował za poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Żadnych ustępstw 06.11.07, 12:12 Wojna pokolen?To zolnierze Tuska polegna.Wodz ich zaglodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Żadnych ustępstw 06.11.07, 12:13 Narazie postkomuna prowadzi wojne przeciw chrzescijanom.Zachowuja sie jak islamisci a to juz krok do terroru. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok prezenasjon 06.11.07, 12:43 byłeś śmieszny, jestes śmieszny, będziesz śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re:presentation 06.11.07, 12:44 Smialem sie,smieje sie i napewno bede sie smial...... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok widzisz, żabojadku 06.11.07, 12:50 Tusk zakpił sobie z całej durnowatej kampanii od Kurskiego do dwóch mieczów kaczorkiewicza (człowieka pozbawionego dobrego wychowania oraz klasy). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Tchorzem............... 06.11.07, 12:53 bedzie Tusk jezeli Sikorski nie bedzie Ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszz Pamiętaj Tusk,że rozmowa będzie nagrywana. 06.11.07, 12:14 Już raz kaczy prezydent nagrywał Tuska i przyznał się do tego.To dyskwalifikuje kaczego prezia całkowicie i na zawsze.Co ta gnida jeszcze robi w tym Pałacu Ciemnogrodzie.Oczyszcić pałac z gówien! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....A teraz numer z Dziadkiem..................... 06.11.07, 12:20 Dzisiaj Tusk mowi. Dziadek by mi nie wybaczył, gdybym nie próbował poprawić relacji z Niemcami" - powiedział z uśmiechem.To jest dopiero news. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....A teraz numer z Dziadkiem................ 06.11.07, 12:22 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=66576 Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 presentation1 Ćwoku!, nie łapiesz prostego przkazu 06.11.07, 13:25 taka twoja esbecka natura.... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkloss Tusk: Trzy znaki zapytania ws. składu rządu 06.11.07, 12:26 Oby Donka nie omotała "stonka"!!Stonka boi sie Sikorki i może "przerżnąć" wyborki za trzy latka- kolej na Radka!! - mirek z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Tusk: Trzy znaki zapytania ws. składu rządu 06.11.07, 12:36 Właśnie wczoraj pół Tusk zamówił na Allegro wieczorową porą sześć par nakolanników do polityki zagranicznej ale trzy pary dostanie szpieg Sikorski.Oj będzie się działo,od jutra zaczynam odświeżać swój Niemiecki bo mieszkam w festung Breslau,a za parę miesięcy właściciele wrócą więc muszę być zrozumiały w ich języku.Może zostanę cieciem w ich kamienicy.Lepszy rydz jak nic. PS. Przeżyliśmy ruska,przeżyjemy także Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Rzady Tuska......... 06.11.07, 12:42 Boni- agent SB,Sikorski-agent brytyjski i Tusk- Niemiec.Polakom pozazdroscic wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Tusk nie powinien tam chodzić 06.11.07, 12:52 Tusk nie powinien się zadawać z człowiekiem o marnej reputacji. Chociaż z drugiej strony jego poprzednia wizyta (cztegy godziny przy winku) doprowadziła do odebrania PiSowi władzy, więc może warto :-) www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great A to wogóle Polak jest? 06.11.07, 13:19 A to wogóle Polak jest? skubi6 napisał: > Tusk nie powinien się zadawać z człowiekiem o marnej reputacji. Chociaż z > drugiej strony jego poprzednia wizyta (cztegy godziny przy winku) doprowadziła > do odebrania PiSowi władzy, więc może warto :-) > > www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.pirx.2006 Re: A to wogóle Polak jest? 06.11.07, 13:24 A czy na miano prawdziwego Polaka zasługuje ktoś kto dopuścił do rządu krymninalistów, degeneratów i gwałcicieli z Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 JK to Polak i katolik 06.11.07, 13:29 pełną gębą. Przecież ślubując dodał "Tak mi dopomóż Bóg". A Giertych i Lepper też katolicy jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 A czimi pomiotami są Kaczyńscy?? Dziadek - rosyjsk 06.11.07, 13:36 rosyjski oficer, ojciec - pomocnik PZPR i nauczyciel PRL-owskich aparatczyków (z własnej woli) Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Dziadek Kaczyńskich, był carskim oficerem !!! 06.11.07, 14:19 Całym sercem oddanym i poddanym Carowi !..Brał udział w rozbiorze Polski i gnebieniu patriotów polskich !!! Precz z Caratem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin.11 Re: Dziadek Kaczyńskich, był carskim oficerem !!! 06.11.07, 14:22 typowe dla kaczek.. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: A czimi pomiotami są Kaczyńscy?? Dziadek - ro 06.11.07, 14:38 kronopio77 napisał: > rosyjski oficer, ojciec - pomocnik PZPR i nauczyciel PRL-owskich > aparatczyków (z własnej woli) A czym ty się różnisz od tych PRL-owskich aparatczyków ? Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Myślę, że znam powód 06.11.07, 15:19 Myślę, że w którymś momencie Bracia Kaczyńscy stwierdzili, że Radosław Sikorski nie lubi kotów! No i ma przechlapane u Jarosława, a więc i u Lecha także!!! Ot, cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Tusk nie powinien tam chodzić 06.11.07, 14:36 skubi6 napisał: > Tusk nie powinien się zadawać z człowiekiem o marnej reputacji. Chociaż z > drugiej strony jego poprzednia wizyta (cztegy godziny przy winku) doprowadziła > do odebrania PiSowi władzy, więc może warto :-) A kto ma tą marną reputację ? Prezydent ? - Ten o którym nawet Niesiołowski powiedział, że co jak co ale uczciwości mu odmówić nie można ?! Lecz się chłopie Twoje zacietrzewienie budzi poważne obawy choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: i presentation1...dureń na emigracji... 06.11.07, 14:09 Jestem za tym aby tacy ludzie jak ty presentation1 pozostali za granicą . Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: i presentation1...dureń na emigracji... 06.11.07, 14:16 Kiedyś był Jędrzej Giertych teraz presentation1 - ktoś musi kichę na emigracji robić dla równowagi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskimos 06.11.07, 12:49 presentation1 napisał: > Boni- agent SB,Sikorski-agent brytyjski i Tusk- Niemiec.Polakom pozazdroscic w > yboru. Piłsudski też nie-Polak i agent a dodatku socjalista... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 12:50 Roznica.Sarko nie ukrywa swoich korzeni.Tusk to oszust wiec ukrywal. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 12:59 presentation1 napisał: > Roznica.Sarko nie ukrywa swoich korzeni.Tusk to oszust wiec ukrywal. Różnica - wam Francuzom to nie przeszkadza, że Sarko nie jest Francuzem a nawet jest 1/2 Żydem. Durnemu Polactwo przeszkadza, że ktoś nie jest etnicznym Polakiem, chociaż na szczęscie coraz mniej. Zresztą w tym momencie wciskasz kit. Przecież Tusk w 2007 nie przestał być "herr thuske z wehrmachtu" jak go opisują forumowi idioci i nie wymienił sobie dziadka na innego. Elektorat posiadał tę wiedzę i gó.. mu to przeszkadzało... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 13:01 Bo on dziadka nie zmienil.Dziadek pozostal.Dzis Tusk dla dziadka musi spelnic jego marzenia.Bedzie wielkie Panstwo-Niemcy.Az po Bug. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszste Nie karmić trolla! 06.11.07, 13:12 > Bo on dziadka nie zmienil.Dziadek pozostal.Dzis Tusk dla dziadka musi spelnic j > ego marzenia.Bedzie wielkie Panstwo-Niemcy.Az po Bug. Powyższe zdanie jest, albo objawem choroby psychicznej, albo umysłowej trolla-autora. Odpowiedz Link Zgłoś
szpetny_joe Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 13:49 szczęśliwie Ciebie w tym państwie nie będzie. im mniej podobnych tobie kmiotów tu, nad Wisłą - tym lepiej! ---------------------------------- Znajdzie się kij na Jarosława ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 13:40 Do służby w Wehrmachcie zdaje się wystarczyło podpisać Volsklistę. Wiele rodzin miało je podpisane zarówno na Śląsku jak i na Pomorzu - ze strachu pod groźbą KL, dla świętego spokoju. A w okolicach Gdańska - przez Gaulaitera Forstera. Lokalny bonzo NSDAP postanowił w ten sposób zrobić na złość SS. Wyciąganie na podstawie tego, że ktoś służył w Wehrmachcie wniosków o niemieckiej narodowości dowodzi zerowej znajomości historii Polski. Prosty przykład z życia wzięty: tzw. Śląsk Cieszyński - patriotyczna polska rodzina, 120 lat zaboru austriackiego, 20 lat niepodległości, podpisana Volsklista, jedno dziecko - więzień Auschwitz, drugie - dezerter z Wehrmachtu, w 1945 roku rodzina odrzuciła propozycję ucieczki do Niemiec. Wnioski? Anyone? Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: A twój prezio Sarko taki Francuz jak ja Eskim 06.11.07, 13:26 > Piłsudski też nie-Polak i agent a dodatku socjalista... A nawet protestant z pochodzenia. Gdańsk to Niemcy, Szczecin - Litwini, Kraków - Niemcy, Wrocław - Ukraincy, Warszawa - Żydzi, Katowice - Niemcy, Łódź - Żydzi, Poznań - Niemcy... Kopernik - Niemiec, Mickiewicz - Litwin, Skłodowska - Francuzka.... Kaczyński - POLAK! Wassermann - POLAK! Dorn - POLAK! Ziobro - ŻYD! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak A ty kim ubeku jestes? 06.11.07, 12:58 Przodkowie przywiezini na Rudym do Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Mija cenny czas do odejścia Tuska... 06.11.07, 13:19 Mija cenny czas do odejścia Tuska... presentation1 napisał: > Boni- agent SB,Sikorski-agent brytyjski i Tusk- Niemiec.Polakom pozazdroscic w > yboru. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.pirx.2006 Re: Mija cenny czas do odejścia Tuska... 06.11.07, 13:26 Mijają ostatnie dni Ziobry i innych czekistów na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
salonowiec_2 Polakom gratulujemy wyboru 06.11.07, 13:48 Niemiec Premierem agenci wszelkich wywiadów w rządzie i dookoła Pięknie, pieknie i internacjonalnie. Jak za czasów Kominternu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Polakom gratulujemy wyboru 06.11.07, 15:15 W Twojej wypowiedzi, jedno jest pozytywne "Niemiec będzie premierem". Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ....Rzady Tuska......... 06.11.07, 14:16 presentation1 napisał: > Boni- agent SB,Sikorski-agent brytyjski i Tusk- Niemiec.Polakom pozazdroscic w > yboru. Rdzenni Polacy nie nadaja sie do rzadzenia - nie mowiac,ze ich to w ogole nie interesuje. Masz lepszy pomysl,krytykancie?? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Przecież to tylko lekko zakamuflowany szantaż. 06.11.07, 12:52 Na pytanie, co się stanie, jeżeli Tusk będzie się upierał przy kandydaturze Sikorskiego na szefa MSZ w swoim rządzie, prezydent odparł: "Żaden ambasador nie będzie ani powołany, ani odwołany bez prezydenta. Chciałbym, żeby na to zwrócić uwagę, tyle mam w tej sprawie do powiedzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak A jak rosyjski pomiot jest prezydentem RP 06.11.07, 12:57 to jest niby lepiej? Mysle ze to jest wrecz gorzej. Pewnie dlatego ze dziadziu Lecha i Jaroslawa Kamczynskich nie mowil po polsku ino po rosyjsku z wtretami ukrainskimi, chlopcy maja takie problemy z hymnem Najjasniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.pirx.2006 Re: A jak rosyjski pomiot jest prezydentem RP 06.11.07, 13:33 I teraz Kaczki realizują politykę zagraniczną zbieżną z interesami Rosji. Bo tylko Rosji zależy na skłoceniu Polski z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 kto myśli, że chodzi o zdjęcie gołego Sikorskiego 06.11.07, 13:00 z wielkim jointem w zębach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Co PiS zrobił dla gospodarki? 06.11.07, 13:18 Fajny tekst o tym co zrobił PiS dla mniejszych przedsiębiorców. Cytuję: "Zrobił dla mnie, przedsiębiorcy, bardzo dużo Dzięki temu, że urzędasy, sędziwie i prokuratorzy bali się "brać w łapę", w ciągu ostatnich 2 lat załatwiłem następujące problemy: 1. Wygrałem proces w Urzędzie Patentowym, który ciągnąl się latamia. Urząd pisemnie przyznał się do błednych decyzji. 2. Prokuratura w końcu przyjęła moje zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, i wszczęła śledztwo w wsprawie firmy budowlanej, która mnie okradła dzięki kupionej w sądzie egzekucji (afery w suwalskiem). Przedtem odrzucała moje zawiadomienia przez 3 lata. 3.Sąd zablokował bank, który uruchomił bezprawną egzekucję, fałszując dokumenty wymyślonego przez siebie poręczenia. Chciał tą drogą przejąć upatrzoną nieruchomość. Prokuratura wszczęła śledztwo. Przedtem czekałem na reakcję prokuratury 3 lata. Czy to mało? Dla mnie osobiście bardzo dużo. Uratowano mi życie. Biznesowe i dosłowne. Czy to jest gospodarka? Jest, bo jestem przedsiębiorcą i zamiast tworzyć miejsca pracy, produkować i zwiększać PKB, musiałem walczyć o sprawiedliwość z mafią w wymiarze sprawiedliwości. Takich jak ja są tysiące. Teraz zacząłem się bać. Wraca stare. Już zgłosiły sie do mnie stare hieny i proponują układ. Muszą się szybko odkuć po 2 latach "ścisłej diety". ~bizmen , 06.11.2007 11:59" ........ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jak widać z cytatu bardzo dużo 06.11.07, 13:24 Walka z korupcją i strach urzędasów porzed braniem łapówek pozytywnie wpłynął na wzrost gospodarczy. Po takiej sprawie jak z Dr G. lekarze bardziej boją się brać łapówki Po sprawie z Sawicką i Blidą urzednicy też boją się brać łapówki. Więc generalnie funkcja profilaktyczna telewizyjnych wystąpień Ziobry była bardzo silna. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 palestrina2005.. pamietasz swoje wpisy przed 21X ? 06.11.07, 13:29 tępy idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 : palestrina2005.. pamietasz swoje wpisy przed 21X 06.11.07, 13:55 palestrina2005..to stary esbecki łobuz... Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: że się wtrącę 06.11.07, 13:55 a rząd ma realizować program PO czy PSL? jakoś o umowie cichutko a chyba coś muszą ustalić bo programy PSL i PO jakoś tak średnio do siebie pasują. Oczywiście winny kaczor bo ma haki na sikorskiego. Tylko co to ma wspólnego z 2-gą Irlandią? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Niewiele zrobił 06.11.07, 14:10 Fajna bajka, ale niestety nieweryfikowalna jeżeli chodzi o rzekome zdarzenia, oczywiście przypadkiem i anonimowa. Wszystkie zręcznie ułożone, wcale nie czuć fikcją literacką i zwykłą propagandą. Wszystko podlane insynuacją w stylu "oni nie brali przez dwa lata". Kto konkretnie, oczywiście nie wiadomo, ale oczywiście przypadkiem, jak zwykle co do Palsetriny:) Natomiast co PiS obiecywał? Obniżenie podatku PIT. Nie zrobił tego. Obiecywał uproszczenie procedur zakładania firm. Nie zrobił tego. Obiecywał wiele innych rzeczy, których nie zrobił. I przegrał wybory. Krokodyle łzy rozumiem, ale zaklinanie rzeczywistości nie pomoże, fakty są jakie są, sorry winnetou:) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 ten drugi na zdjęciu to tłumacz? 06.11.07, 13:30 Kaczyński tak mamrocze ze Tusku poprosił tłumacza o pomoc! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sygula a UE musi współpracować z Rosją 06.11.07, 13:43 jak chce pogonić Chiny i USA Odpowiedz Link Zgłoś
taxal nie powiadomil dziennikarzy z GW? Michnik na lawie 06.11.07, 13:55 no to jak sie chlopcy z GW staracie ze dajecie sie olewac? ruszcie makowkami... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin.11 Dziadek Kaczyńskich, był carskim oficerem ! 06.11.07, 14:24 brał udział w gnebieniu ludności Polskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
mein-teil Re: niemiecki pomiot będzie Premierem RP!!! bis S 06.11.07, 14:02 podpisując się salonowiec pochlebiasz sobie, bo werbalnie jesteś bliższy rynsztoka niż salonu. Musisz zrozumieć jedno- Tusk będzie premierem, bo większość społeczeństwa odrzuciła koncepcję rzeczywistości która opiera sie na antagonizmach i wzajemnej nienawiści. Ty piszesz niemiecki pomiot, twoi idole mówili o łże elitach, wykształciuchach, stawiali większość społeczeństwa tam gdzie kiedyś stało ZOMO. Dostali nauczkę. Jeśli nie odrobią tej lekcji, za 4 lata po następnych wyborach w PiSie zapanuje wielka radość - z powodu prekroczenia 5% progu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Panie premierze (in spe) czy prezydent bardzo ... 06.11.07, 14:18 mlaskał ? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 czy musiał pan używać parasola ?? 06.11.07, 14:23 w związku z kipiejącą śliną!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Tusk: Rozmowa z prezydentem była rzeczowa 06.11.07, 14:22 Czy tym razem również poruszono cztery tematy? Odpowiedz Link Zgłoś