leszek993 Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 15:32 Iwiński to zapluty karzeł komuny, znany pederasta z Żoliborza.Słynie z tego że po litrze jest jeszcze na nogach. Ale to wyjątkowa ku... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żo 08.11.07, 17:01 E no moglibyście w końcu zacząć nie przeczyć sobie? Albo Iwiński jest ciotą albo obłapia tłumaczki. Pr-owcy pisowi schodzą na psy. Przeczą sobie nawzajem. Czyżby podział sie dokonał? Ty jesteś od Dorna czy od Edgara? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żo 08.11.07, 20:25 gacekemdk napisał: > E no moglibyście w końcu zacząć nie przeczyć sobie? Albo Iwiński jest ciotą alb > o > obłapia tłumaczki. Pr-owcy pisowi schodzą na psy. Przeczą sobie nawzajem. Czyżb > y > podział sie dokonał? Ty jesteś od Dorna czy od Edgara? >jaki podział między sobą piszą michnkołajzy i rżną głupów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żo 09.11.07, 00:55 To kim są te "michnkołajzy" co "rżną głupów"? Adela i junkier czy leszek 993? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal Kto popiera wniosek o stały ban z G.W dla junkra? 08.11.07, 15:35 Kto popiera wniosek o stały ban z forum G.W . dla takich person jak : junkier,amanasunta,silesius monachijski,bbwald,polak_katolik1 ??? wiem ze bedzie nudniej ale ich trollizm bije juz wszystkie rekordy. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Wychował sie pod kiecką mamusi...... 08.11.07, 15:36 Bo gdyby wychowało go podwórko to doskonale by wiedział co to jest HONOR....wspólpraca z innymi i umiejętność przegrywania...a tak mamy to co mamy..... Sfrustrowanego kawalera, który będąc przez podwórko odrzucony i sponiewierany "odbija" sobie to w tej chwili........ Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Jak 99% moich rówieśników chowałem się na podwórku 08.11.07, 15:37 A typki o takiej mentalności jak Kaczyńscy na każdym podwórku w Polsce dostaliby wpie..dol. Nikt nie tolerowałby wrednych (zostało to im do dziś), kłótliwych i nielojalnych gó..arzy (do dziś im to zostało). Ale świetnie! Niech brnie dalej słoneczko Żoliborza w kwieciste obrażanie wszystkich i wszystkiego. Za cztery lata próg wyborczy stanie się niedościgłym marzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 15:41 "To, że ktoś pochodzi z Żoliborza i uważa się za geniusza Karpat i Bieszczad, a może nawet słoneczko Żoliborza jest trochę śmieszne". "Trochę śmieszne" ? to załosne. Kaczyński, ten gnom, o manierach, za przeproszeniem, podtatusiałego kelnera z GS restauracji, te jego "całuje raczki" ten nikczemny wygląd, a nade wszystko język apartczyka z wczesnego okresu Gierka ("maszerujemy", walczymy, " zwycięzymy") obnażają nicość ajko polityka i człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Iwiński - stary komuch, nauczycielem demokracji 08.11.07, 15:52 Okropna "nasza morda" w natarciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Iwiński - stary komuch, nauczycielem demokrac 08.11.07, 16:44 Widzisz do czego doprowadziły Twoje Kaczory, że demokracji, uczyć ich muszą, "stare komuchy" ! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma stan psychiczny gnomów jest tak, że co wypowiedz 08.11.07, 16:49 to pudło ! Teraz społeczeństwo uświadamia sobie, ) iż (wielce prawdopodobne) że przez dwa lata rządził nami psychicznie chory człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Nagonka na Kaczynskich dlaej trwa - ze to sie ludz 08.11.07, 15:59 Spoleczenstwo musi zaczac to traktowac jak gledzenie mediow i politykow za czasow komuny. No bo inaczej nie da sie tego strawic. Niech sie kolesie z PO i calego tego ukladu zajma cudem i Irlandia bo tego im narod nie odpusci. A tak nawiasem jak mozena budowac Irlandie i za razem dazyc do wprowadzenia waluty Euro? Ktos gdzies w sieci to juz zauwazyl. No bo alebo Irlandia albo Euro i niech sie Tusk sloneczko ukladu wypowie co ma byc czy Euro czy Irlandia? Reszta klakierow Tuskowej swity niech zacznie tez na ten temat cos artykulowac. Juz czas najwyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma a co ma, za przeproszeniem, 08.11.07, 17:27 na przeszkodzie wprowadzenie Euro do powtórzenia sukcesu Irlandii ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 16:09 No właśnie te dwa kurduple pozbawione ojcowskiej opieki bo tato Rajmund umacniał wydatnie władzę ludową -zaś mama Jadwiga nie radziła sobie z dwóją amatorów podp.... księżyca wyrosły na ŻOLIBORSKĄ ŻULIĘ ( to b podobne do żulii z Wołomina ) i to im zostało do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 "Nie wierzcie dewiantom"..świete słowa Profesora 08.11.07, 16:19 Bartoszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Re: kaczki nie maja stylu!..te dzioby, ten chód ! 08.11.07, 18:38 Kaczory mają chód nieciekawy, platfusa z natury, dlatego kiwają się na boki. Jedzą nieestetycznie. Wystawiają kupry do góry i cedzą błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Jun kier.. 08.11.07, 16:24 PAROSTATEK PiS TONIE NA MIELIŹNIE. POZOSTANIE ARCYWĄTPLIWY KAPITAN. SAM NA POKŁADZIE. -------------------------------------------"Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur." ==================================================================== TAKIE MATUZALEMY JAK junkier CZY W ONECIE antek_emigrant, SWOIMI POSTAMI, PRZYCZYNILI SIĘ DO KATASTROFY PAROSTATKU PiS DZIELCÓW. I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCO-OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ I RZECZYWISTOŚĆ.AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 tiaaaaaaaaaaaa - Junkier ma wielki wklad 08.11.07, 18:51 w zniszczenie PiSdzielcow - narod jest mu za to wdzieczny. kaczory mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żo 08.11.07, 16:25 Słoneczko, malutkie, okrąglutkie i pociesznie nieporadne... Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 16:27 Czy kondycja psychiczna premiera nie wymaga przypadkiem interwencji lekarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żo 08.11.07, 16:35 Czy te wpisy czytają chłopcy i dziewczynki z CIR? To moją opinię też przepiszcie do kajetu: panie premierze, słuchać hadko. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 16:34 "Iwiński: Kaczyński uważa się za >>słoneczko Żoliborza<<" (pozostajac przy terminologii astronomicznej) Czarna dziura, a nie sloneczko... Agencje towarzyska mieszczaca sie naprzeciwko zlikwidowali, z tylu na skwerku nie ma sie jak spokojnie piwka napic, bo borowcy szukaja w tym ukladu i szarej sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Iwiński... 08.11.07, 17:54 I słusznie...gonić peowskie menelstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kaczor to katolska zakłamana menda i nic więcej! 08.11.07, 16:41 kazdym gardzi, kazdego obraza, ma się zawsze za lepszego a czy jest lepszy? w czym? w kłamstwach? w obłudzie? w podłości? w braku empatii? o tak, w tym jest lepszy kaczynski to biedny chory czlowiek... zwyczajnie za mało milosci w dziecinstwie doswiadczył i wyrósł na takiego zadufanego w sobie buca żałość a wy, radyjomaryjne pustaki, wybrałyście to coś na premiera Polski Polska wam tego nie wybaczy Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
lessmore Żoliborz wstydzi się za Kaczyńskiego! 08.11.07, 16:53 Panie Kaczyński, przestań Pan szkodzić Żoliborzowi! Rozumiem, że Pan go nie lubi (z wzajemnością) ale dlaczego z taką nienawiścią niszczy Pan wizerunek tej szacownej dzielnicy? Może dlatego, że nie miał Pan tutaj żadnych przyjaciół, bo mamusia izolowała Pana od tutejszej "hołoty"? Coś wiem na ten temat, bo jesteśmy nie tylko z tej samej dzielnicy, lecz również z tego samego pokolenia. Nikt tu Pana nigdy nie znał, bo Pan tylko z domu do szkoły i z powrotem do domu, stale pod opieką, to jak miał Pan nawiązać kontakty z rówieśnikami? Ale swoich frustracji proszę nie łączyć z Żoliborzem, bo tak naprawdę Pan nie jest stąd, tylko od mamusi. Do niej pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Żoliborz wstydzi się za Kaczyńskiego! 08.11.07, 17:27 Mów za siebie oszuście,ja mieszkam na Felińskiego i wstydzę się za "inteligentów"którzy wybrali kolejnego kaczora z Disneylandu Odpowiedz Link Zgłoś
lessmore Re: Żoliborz wstydzi się za Kaczyńskiego! 08.11.07, 18:18 Tak, jestem inteligentem, Pan zaś, niestety, zdaje się nim nie być. Inteligent nie nazwałby nigdy oszustem kogoś, kogo nie zna. To ciężkie oskarżenie. Od dawna na Felińskiego? A gdzie Pan mieszkał przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Żoliborz wstydzi się za Kaczyńskiego! 08.11.07, 18:44 Od zawsze tu mieszkam jak zamordowali Popiełuszkę miałem 22 lata.. Mówi to panu coś?Bardzo wątpię...Ale jak mam postrzegać rzeczywistość nikt pouczał mnie nie będzie...dotarło coś? Raczej wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
lessmore Re: Żoliborz wstydzi się za Kaczyńskiego! 08.11.07, 19:07 Dotarło. Witam krajana. Ja na Żoliborzu od pięciu pokoleń. Mój prapradziadek kupił grunty na terenie dzisiejszej Trasy Toruńskiej w 1842 roku, ale potem rodzina je przepiła, psiakrew... Przepraszam, jeśli tak wyszło, jakobym Pana pouczał - nie chciałem tego. Mówiąc o Żoliborzu, że wstydzi się za Kaczyńskiego, wyrażałem swoje przekonania i - jak sądzę - przekonania mojej dzielnicy, która dała temu wyraz w głosowaniu. Pan ma, jak sądzę, inne przekonania, które szanuję i wprawdzie jestem gotów do dyskusji, ale oczywiście bez jakiejkolwiek krytyki pod Pańskim adresem osobiście. Każdy ma prawo do swoich własnych poglądów, a demokratyczne wybory decydują, kto rządzi. Tak jest chyba najlepiej, choć nie zawsze nam się to podoba. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 16:54 Mamusia tych dwóch.....wieszała im na szyji kiełbasę , aby choć psy chciały się z nimi pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
gaelic04 Iwinski co sprawdzal tlumaczce czy ubrala majtki 08.11.07, 17:02 czy ten geniusz dyplomatyczny co w madrycie idac przez parking sprawdzal czy tlumaczka polskiej delegacji przyodziala...majtki!, wkladajac jej reke pod spodnice? Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 17:16 Kaczyńscy nie pochodzą z Żoliborza tylko z Odessy . Na Żoliborzu są źle widziani , a z żoliborskich szkół musieli się wynieść - na koniec do Białegostoku . Odpowiedz Link Zgłoś
kedols Iwiński: Kaczyński uważa się za "słoneczko Żoli.. 08.11.07, 17:21 Dlaczego ktos zmienia poprawna jezykowo wypowiedz Iwinskiego! Forma Biesczadow jest jak najbardziej OK! Prosze sprawdzic w slowniku zamiast zmieniac w tekscie na Bieszczad. Antek. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Iwiński... 08.11.07, 17:23 A ten karłowaty ryży dupoklepacz o czym pitoli? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz A kto, towarzyszu Iwiński.... 08.11.07, 17:29 ma się za słoneczko Wilanowa?.... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: A kto, towarzyszu Iwiński.... 08.11.07, 17:32 Nie wiesz? Kudłaty Józiek pseudo "Brzytwa".... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: A kto, towarzyszu Iwiński.... 08.11.07, 17:36 Równie dobrze może to być Nawalony Olo..."drobny krętacz" Tudzież parę pomniejszych słoneczek... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Iwiński.... 08.11.07, 17:41 A ja spokojnie czekam na obiecane cudy przywódcy polskiego disneylandu kaczora Donalda... Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Kurde balans.. i kolejne słonko zaszło w PiS dzieś 08.11.07, 17:54 Co to będzie kiedy zgaśnie nasze słonko Przecież świeci nam przykładnie tyle lat Jak my wtedy powiążemy koniec z końcem Co się stanie, to pytanie dręczy nas. Co to będzie gdy słoneczko zajdzie za daleko Wiernych sobie pozasmuca, radość sprawi kretom Co to będzie, gdy zgaśnie, gdy rano nie wstanie Albo będzie koniec świata albo...zmartwychwstanie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Odbyt niebytu mieszka na Zoliborzu? i mieszkańcy 08.11.07, 17:56 nie protestują? rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
colombina "styl to czlowiek" czyli przyganial kociol garnkow 08.11.07, 18:00 "Casanowa dla ubogich" od podszczypywania zaleznych zawodowo kobiet przygania "sloneczku Zoliboza"; niezly cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś