junkir Miał rację ten, który poznał to barachło 09.11.07, 22:33 od środka. Trzeba dorżnąć tę azjatycka watahę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Prezydent czy salowy? 09.11.07, 22:33 Wydawać by się mogło, że dla głowy państwa wręczenie desygnacji premierowi in spe będzie się kojarzyć z dobrem wszystkich obywateli, i w związku z tym odsunie na bok wszelkie racje partyjne czy prywatne animozje, by dać nowemu premierowi godną oprawę i państwowy ceremoniał ponad podziały polityczne. Wedle ustalonych już obyczajów. Tylko się cieszyć, że Pan Premier Tusk jest człowiekiem uprzejmym i ugodowym, i roszada sal w Pałacu Prezydenckim, jaką zaserwował Pan Lech Kaczyński, spłynie po nim jak woda po kaczce. Wypada jednak postawić pytanie, jakimi racjami kieruje się prezydent używając własności narodowej, jaką jest Pałac Prezydencki, jakby to była jego prywatna posiadłość, i jakby to w jego gestii, a nie w gestii wyborców, było przejęcie władzy przez nowego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: co ty bredzisz o narodzie? 09.11.07, 23:33 Pisząc Tusk jest uprzejmy, mylisz się. Jest bardzo nieuprzejmy konfliktowy, zawistny. Nie jest patriotą.Jakie ty masz prawo rozliczania prezydenta? Dlatego,że jesteś liberałem? Liberałom wszyskto wolno.Ty jednak, trzeba powiedzieć, i tak masz sporo kultury w stosunku do innych, niebywale wulgarnych. Jeżeli PO ma taki elektorat, to ja nigdy do niego nie będę należeć Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: co ty bredzisz o narodzie? 09.11.07, 23:59 joanna_krystyna napisała: > > Pisząc Tusk jest uprzejmy, mylisz się. Jest bardzo nieuprzejmy > konfliktowy, zawistny. Nie jest patriotą.Jakie ty masz prawo > rozliczania prezydenta? Dlatego,że jesteś liberałem? Liberałom > wszyskto wolno.Ty jednak, trzeba powiedzieć, i tak masz sporo > kultury w stosunku do innych, niebywale wulgarnych. Jeżeli PO ma > taki elektorat, to ja nigdy do niego nie będę należeć xxxxxxxxxxx Nie bardzo rozumiem Pani argumentacji, w której popełnia Pani projekcję cech ogólnie przypisywanych braciom Kaczyńskim na Pana Premiera Tuska. Znakomita część ludzi uważa Pana Tuska za człowieka uprzejmego i mającego duże zdolności łagodzenia konfliktów. Nie rozumiem też Pani pytania o moje prawo do "rozliczania prezydenta". Mam do tego prawo, jako szary obywatel i wyborca, i wara Pani od moich swobód i praw. Skąd Pani wie, że jestem liberałem? I co to pojęcie oznacza, w kontekście manipulacji dokonanej przez komuchów z PiS-u na pojęciu Solidarność. Skąd Pani wie, że należę do elektoratu PO? Co stwierdzenie, że Pan Lech Kaczyński łamie zasady dobrego obyczaju i wychowania, w imię prywaty i żałosnej małostkowości - uzurpując sobie prawo do tego co nie jest ani jego własnością, ani jego prerogatywą - ma wspólnego z głosowaniem na jakąś partię? Mało z Pani postu niestety rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: co ty bredzisz o narodzie? 10.11.07, 11:42 joanna_krystyna napisała: > Jeżeli PO ma > taki elektorat, to ja nigdy do niego nie będę należeć Platforma i jej elektorat utoną z rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Prezydent czy salowy? 09.11.07, 23:40 Pozwolisz, ze odpowiem na postawione przez Ciebie pytania. Otoz niejaki Lech K. profanujacy urzad Prezydenta RP nie kieruje sie ZADNYMI racjani i interesami narodu, tylko racjami swego chorego psychicznie brata, przez ktorego jest ubezwlasnowolniony. Niejaki Lech K., prezio pisiorkow sadzi zapewnie jak Ludwik XIV, ze "panstwo to ja", ale w swej skrajnej glupocie nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jest jedynie kapciowym swego brata, psychicznego Jareczka. A ze traci na tym Polska, Polacy i sam autorytet urzedu Prezydenta RP, to obu "nie-braci" Kaczynskich obchodzi to jak zeszloroczny snieg. Kaczynscy i Zero do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Gnom, gnom i gnom 09.11.07, 22:34 czegóż spodziewać się więcej! A jednak miałam nadzieję, ze potrafi się choć deczko wznieść. Nadzieja matką głupich Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza ciekawe, kto te kaczki tak wychował??? Hmmm 09.11.07, 22:36 Małe zakompleksione ludziki, żałosne żywoty tułające się po tym padole. Za jakie grzechy zostaliśmy pokarani tak niegodnymi kreaturami? To ja kiedyś Wałęsę uważałem za wieśniaka, ale on przynajmniej potrafił się uczyć i pomimo wszelkich niedostatków stał się pełnokrwistym mężem stanu, którego za dawne moje obelgi przepraszam. Iluż to dawnych wrogów Wałęsy pomimo animozji uszanowało jego obecność w Sejmie? Nawet komuniści... ale nie te barachła dwa, co same sobie świadectwo wystawiają. Tia, odruchy Pawłowa, co za wstyd! Tak, doczekaliśmy się... Kim są te dwa nędzne pokurcze? Elyta żoliborska z "tytułamy" naukowymi, zachować się nie umie. Żenada i wstyd. Pan "prezydęt" łaskę okazał, nominację wręczył, lewą ręką w stylu "bierz i wypad stąd". A prawą pewnie potem przez godzinę szorował mydłem i dezynfekował spirytusem... bez komentarza. Nic to, przeżyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: Desygnowanie 09.11.07, 22:36 Kaczor Donald desygnowany, a Marszałek rozdaje kuksańce opzycji z szybkością łapania pcheł. Skąd ta jego zażyłość z pasożytami. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:37 Na nic innego ten plastykowy pajac nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:41 ten pajac to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq dla ciebie pan premier Tusk pisuarze 10.11.07, 01:33 normalnie nie dyskutuje z czyms co nawet jest nizej od kibla ale moze troche szacunku dla goscia, ktory powstrzymał zawłaszczanie i niszczenie Polski przed faszystow z pisdu Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 11:56 joanna_krystyna napisała: > ten pajac to kto? Prezydent, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Kaczynskiego powinni pozegnac w oborze! 10.11.07, 03:57 mrrek napisał: > Na nic innego ten plastykowy pajac nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na waszym podwórku nie ma dla mnie miejsca i ... 09.11.07, 22:40 Vice Versa...:))) Przyjemnego beeeeczenia...jak wasi antenaci w ,,Folwarku Zwierzęcym'' durne PO-wieczki :))))) junkir napisał: > gdzie ty żulio się tu wpychasz pomiędzy wykształconych. Won pod budkę z piwem, pobełkotać z resztą pisowskiego elektora > tu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Owszem, nie potrzebujemy żulików na naszym 09.11.07, 22:44 podwórku, na twoje (np. forum "Waszego dziennika") zaręczam, że nikt się nie będzie pchał. Po prostu trzeba znać swoje miejsce. GW nie dla żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Owszem, nie potrzebujemy żulików na naszym 09.11.07, 22:57 junkir napisał: > GW nie dla żuli. To co Ty tu robisz ,,człowieku''? ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
junkir nawet ripostować nie potrafisz... 09.11.07, 23:12 nic nie potrafisz, jak całe to pisowskie towarzycho. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: nawet ripostować nie potrafisz... 09.11.07, 23:18 Nie oczekuj riposty- zawsze wkleja jakies agitki(wszedzie te same i w dodatku nie majace zwiazku z dyskusja)albo kopiuje posty adwersarzy. Nuuuuuda. Odpowiedz Link Zgłoś
junkir No cóż, nie zawsze się trafia taki cudak jak 09.11.07, 23:22 junkier, który potrafi tyle radości dostarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: No cóż, nie zawsze się trafia taki cudak jak 09.11.07, 23:25 Widze po nicku, ze junkier jest Ci bliski :-)). No ale co prawda to prawde, on sie potrafi wspiac na wyzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
junkir a kiedys dla śmiechu założyłem i jak wdaje się 09.11.07, 23:28 czasami w pozamerytoryczne "pyskówki" to go używam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kłótnia w ,,rodzinie'' ? Dobry znak :))) 09.11.07, 23:29 imie_jaszczomp napisała: > Widze po nicku, ze junkier jest Ci bliski :-)). No ale co prawda to > prawde, on sie potrafi wspiac na wyzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Znowu nic nie zrozumiałaś a usiłujesz 09.11.07, 23:33 się wtrącić do dyskusji miedzy mądrzejszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Znowu nic nie zrozumiałaś a usiłujesz 09.11.07, 23:37 Hahahahahaha, czyz ona nie jest slodka? No prawda, troche blondina, ale jednak slodka. Odpowiedz Link Zgłoś
junkir To jeszcze nic, przejrzałem jej posty w tym wątku 09.11.07, 23:40 z ciekawości (nie zawiodłem się, nic mądrego nie napisała), za to większość kończy zrozumiałym chyba tylko dla siebie "ROFL" :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,wyrzyny intelektu i dobrego smaku'' 10.11.07, 00:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71780217&a=71783688itd....... Odpowiedz Link Zgłoś
nawybory Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:46 grabi sobie kaczy syn, ziarnko do ziarnka i nazbiera tak, ze za 3 lata nawet nie bedzie mial po co kandydowac Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Solidaruchy pieprzone, to zakała Polski 09.11.07, 22:46 Smutno mi, że moje poglądy sie sprawdzają - tym bardziej, im dłuższy czas obserwuję to co się dzieje. Otóż SOLIDARUCHY pieprzone, to zakała Polski. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: Solidaruchy pieprzone, to zakała Polski 09.11.07, 22:52 Czy masz na myśli Wałęsę i Kaczra Donalda, Bartoszewskiego i Mazowieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:47 No cóż prezydentem się bywa, a chamem się po prostu jest. Prezydent zachowuje się jak mściwy i złośliwy gó..arz. Więcej szacunku dla urzędu obywatelu Kaczyński Lechu. Lekceważenie innych świadczy tylko o panu. Źle świadczy. Od razu widać co kieruje zjawiskiem biologicznym zwanym potocznie bracia K. Nie chęć służenia ojczyźnie tylko dorwanie się do władzy. Stołek ma być sposobem na kompleksy. Patrzcie państwo skoro mnie i mojego brata wybrali znaczy się jesteśmy najlepsi, najmądrzejsi i w ogóle naj. I teraz pokażemy wszystkim, kto tu rządzi. Dorwaliśmy się do władzy i będziemy pokazywać gdzie jest miejsce poddanych. Niech czołgają się u naszych stóp, jęcząc o przebaczenie, żebrząc o jedno słowo, o szacunek. Szacunek? Jarku a co to jest szacunek? Nie wiem Lesiu, ale to pewnie brzydkie słowo skoro mamusia nic nie mówiła. Lepiej go nie używajmy. Dobrze Jarku, nie będziemy nikogo szanować. Nawet pijany Kwaśniewski nie wzbudził we mnie takiego oburzenia, choć prezydentem z mojej bajki nie był. Co najwyżej politowanie i lekceważenie. Bo choć zalany to potrafił się zachować, dobre wychowanie nawet w oparach alkoholu widać. Zjawisko biologiczne vs bracia K. widocznie nie odebrali starannego wychowania w domu rodzinnym. Co się tyczy pierwszego zdania to mam prawo, skoro prezydent RP lekceważy mnie jako wyborcę i obywatela, lekceważąc wybranego przeze mnie człowieka w demokratycznych wyborach na mojego przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 23:15 Tak głupiego posta jeszcze nigdy nie czytałem :). W sumie to po co niby miałaby być jakaś uroczystość? Tusk na to nie zasługuje, a nie jest to wymagane. Sądzę, że teraz już Tuskowi się porządnie trzęsą kolana, ten człowiek nie wykazuje krztyny kompetencji, spali się prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 23:19 jay-walker napisał: > Tak głupiego posta jeszcze nigdy nie czytałem :). W sumie to po co niby miałaby > być jakaś uroczystość? Tusk na to nie zasługuje, a nie jest to wymagane. Sądzę > , że teraz już Tuskowi się porządnie trzęsą kolana, ten człowiek nie wykazuje k > rztyny kompetencji, spali się prędzej czy później. Kolejny prorok, pewnie z tych co parę tygodni temu przepowiadali sromotną klęskę Platformy oraz jeszcze bardziej sromotne odejście "Donaldu Tusku" w polityczny niebyt. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:48 Dwa małe, dosłownie i w przenośni, zakompleksiałe, bełkoczące kurduple. Sepleniące, brzuchate wsiurki, w tureckich sweterkach, ze źle zawiązanymi krawatami. Rzecznicy takich samych jak oni sami żałosnych nieudaczników,bez wykształcenia, zdezorientowanych, zagubionych, bez prawa jazdy, konta w banku i znajomości obsługi komputera. Tym razem mogło na nich głosować 5 milionów ludzi. Nawet jeśli to więcej niż dwa lata wcześniej, ich czas się kończy. Zapamiętajmy to wszystko. Będziemy opowiadać naszym dzieciom i wnukom. Tak, jak będziemy im opowiadać o komunie, o Jaruzelskim i Kiszczaku. Pewnie nie będą w stanie do końca tego zrozumieć. Będą to traktować głównie jako żart, ale miejmy nadzieję, że także jako przestrogę. I my też to tak traktujmy. Śmiejmy się z nich, bo na to zasługują. Ale także pamiętajmy-mogą być groźni. Ich los w naszych rękach. Dajmy im to, na co zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:51 Kopniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 bob_arctor! Ktoś na nich głosował!!!! 09.11.07, 23:12 Teraz jak się pytam, to nikt, nawet ekspedientka z mięsnego: "szwagierka mnie namówiła". Tu (czytaj centrum) nikt, ale wschodnia ściana i owszem. Dlatego Twoje słowa brzmią jak memento. Aż skóra cierpnie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: na krzyz! nie wrozy dobrze 09.11.07, 22:49 Słuchaj Radia Maryja, będziesz mądrzejszy , kaczor Donald słucha i czyta Nasz Dziennik. W jutszejszym jest panegiryk na jego cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
irka25 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:50 No i po co roztrzasanie glupich form: kultura osobista mowi sama za siebie. Mam tez nadzieje ze Premier Tusk wprowadzi sie jak najszybciej do kancelarii, aby wzorem innych rzadow, bylo jak najgladsze przejscie od Kaczynskich. Gazeta Wyborcza prymitywnie cytuje komunistycznego Szymczycha Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_krystyna Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:59 Jeżeli chodzi o Tuska to ten facet jak cała PO ma więcej wspólnego z Samobroną niż z kulturą osobistą.Podejrzewam,że Lepper stosując kamuflaż poltyczny wprowadził swoich posłów do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dziwne że najwięcej buraków siedzi w Pisie 09.11.07, 23:02 razem z faszystami od Rydzyka typu Bender czy Sobecka? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Zaprzysiężenie zróbcie na Zamku Królewskim. :) 09.11.07, 22:55 A co to za uroczystość desygnowanie ? Formalnie żadna. Stado bezmyślnych histeryków. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro to zadna uroczystość 09.11.07, 23:00 to czemu rok temu trwała ponad godzinę a bliźniacy wdzięczyli się do siebie i do wszystkich kamer w otoczeniu setki statystów? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 uroczyste to jest zaprzysiężenie... 09.11.07, 23:08 desygnowanie to tylko desygnowanie.. można desygnować kilku kandydatów, swego czasu na desygnowaniu skończyło się szczęście Pawlaka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wszystko jest kwestia formy i wychowania 09.11.07, 23:11 tego brakuje Kaczyńskiemu ale trudno się dziwić - skoro mama trzymała go w komórce i nie wypuszczała na podwórko to gdzie się mógł nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 właśnie. popracuj nad formą 09.11.07, 23:17 a Twojej Matce życzę żebyś miał do niej tyle szacunku co on. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego moja Matka? 09.11.07, 23:19 ja bawiłem się z dziećmi i nikt mnie nie trzymał w komórce jak bliźnikaków Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 nic. serdeczne życzenia jej złożyłem 09.11.07, 23:25 a bliźniaków nikt w komórce nie trzymał naczytałeś się "LiDowych Nowin" albo "Faktów i Mitów" może Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wiesz normalne dzieci się bawią z innymi 09.11.07, 23:27 a socjopaci przewaznie mieli w dzieciństwie jakies traumy Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 co ty wiesz o Kaczyńskich ? 09.11.07, 23:31 NIC chłopcze. Wiesz to co ci wmówi Wyborcza. I kilku pseudopsychologów i pseudosocjologów którzy wypowiadają się raczej politycznie niż merytorycznie. Słuchaj ich dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno Ty wiesz o nich wszystko 09.11.07, 23:35 ale proszę cię nie opowiadaj mi, bajki o dzielnych bliźniakach co pokonali smoka i ukradli księżyc już mnie nie bawią. natomiast wystarczy mi że pooglądam sobie ich zachowanie i widze że ktoś ich musiał molestowac w dzieciństwie Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 na kogos innego niż ci histerycy nad i pode mną 09.11.07, 23:09 mam już tyle lat i tyle rozumu że już wyrosłem z takich prostych manipulacji chociaż swego czasu też się nieźle dawałem Michnikowi nabierać - przyznaję Odpowiedz Link Zgłoś
broonek Re: na kogos innego niż ci histerycy nad i pode m 10.11.07, 06:52 Wyrosłeś z prostych manipulacji a dojrzałeś do tych rydzykowych! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Donaldzie!!! 09.11.07, 22:58 toz to normalne jest...byly premier i prezydent nie wywiazuja sie z tego co powinni robic...to lud wychodzi na ulice i domaga sie ustapienia przynoszacych wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Donaldzie!!! 09.11.07, 22:58 Pisiorku "Zwiazkowcu". Nie zamach stanu, nie zamach. Tylko Trybunal Stanu i Impeachment. Tobie dedykuje slowa Bernarda Shaw: "Wielka sila glupcow jest to, ze nie boja sie mowic glupstw". To o tobie myslal zapewne B. Shaw wypowiadajac te slowa. Kaczynscy i Zero do Wronek. Bez pozdrowien pisiorku - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 niech idzie na imprę do Bufetowej w "Ratuszowej":) 09.11.07, 22:58 i tam sobei PO_je i PO_pije:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: niech idzie na imprę do Bufetowej w "Ratuszow 09.11.07, 23:01 lookas7 napisał: > i tam sobei PO_je i PO_pije:))))) Raczej,uzywając ,,podwórkowego języka'' PO-chla i zakąsi ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Za dwa lata będzie inny prezydent!!!!!!!!! 09.11.07, 23:01 Widać, że wychowując sie na Żoliborzu wyrasta sie na cwaniaka, chama itp. Jareczek tak podkreśla ten Żoliborz... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Za dwa lata będzie inny prezydent!!!!!!!!! 09.11.07, 23:04 kornaccy napisał: > Widać, że wychowując sie na Żoliborzu wyrasta sie na cwaniaka, chama itp. > Jareczek tak podkreśla ten Żoliborz... Ale ten Śp.Kuroń Jacek to ,,zakapior żoliborski'' był,że o np.dr.Annie Radziwiłł nie wspomnę ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie...ale nikt nie jest doskonały.I to nie powód 09.11.07, 23:13 do ,,ujadania'' jak powyżej.Tusk miał o wiele więcej ,,wejść''będących przy zachowaniu L.Kaczyńskiego ,,Himalajami chamstwa''. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: podoba ci sie zachowanie prezydenta ? 09.11.07, 23:14 podoba mi sie bo kazda taka zagrywka to blizej konca PiS. Skad oni tyle prostakow i bucow nazbierali. Juz nawet Samoobrona byla sympatyczniejsza no i mowila lepiej po polsku. Ha, Ha , ha .... wychowany i bywajacy w lepszym miejscu. To dopiero tytul na tragifarse w roli glownej...oczywiscie bracia K. z ich originalnym jezykiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy "podwórkowy język"??? Kolejny prostak z Żoliborza? 09.11.07, 23:05 ha ha ha. Cwaniaczki z miejskich willi. Cwaniaczki, które mają problem z wiązaniem sznurowadeł... Co się tak czepiacie tuskowego podwórka? Większiść społeczeństwa to wychowankowie podwórek. Taki Tusk z prostej rodziny doszedł wysoko własnymi siłami. A JAreczek z ŻOLIBORZA miał inteligencką rodzinę, mamusię w PAN, tatusia na uczelni i co jeszcze ma? Cwaniactwo za skórą, chamstwo, brak prawa jazdy, żony, dzieci. Mieszka z mamusią, która zmienia mu pampersy i z kotem, do którego przytula się wieczorami... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec za 2 lata będzie skamleć o poparcie 09.11.07, 23:06 i mocno się zdziwi że ludzie pamiętają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Donald ?? Pewnie tak... 09.11.07, 23:11 Ciekawe czy będziesz pamiętał co ci obiecał ;) No i mam nadzieję, że jednak zlikwiduje przymrozki. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec donald nie jest prezydentem 09.11.07, 23:14 a Lechu nie bedzie więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: donald nie jest prezydentem 09.11.07, 23:24 Ale jest premierem, od premiera wymaga się dużej kompetencji, swoiście ważniejsza ranga niż prezydent, a szczerze mówiąc Tusk mi na takiego nie wygląda. Tusk nie chciał być premierem, tylko prezydentem, to powinno świadczyć o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a Kaczyński Ci wyglądał? 09.11.07, 23:25 przeciez tan facet nie był zdolny do rządzenia bez poparcia Samoobrony i mlecznego brata Leppera;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 23:06 Dla podwórkowego Burka to i tak himalaje awansu społecznego,zaraz desygnację zaniósł do Bieleckiego,rzeczywistego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno Lech w salonie napaskudził 09.11.07, 23:09 i wstydził się pokazać w tV Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: pewno Lech w salonie napaskudził 09.11.07, 23:13 pakulec napisał: > i wstydził się pokazać w tV No tak, prezio znowu brzuchem słabuje i wiatry puszcza straszne. Nie zdążyliby wywietrzyć. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 ale masz klasę chłopie. 13-latek ? 09.11.07, 23:14 mogę się mylić: 13-latki potrafią znaleźć lepsze argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Żoliborski prostak 09.11.07, 23:10 ha ha ha. Cwaniaczki z miejskich willi. Cwaniaczki, które mają problem z wiązaniem sznurowadeł... Co się tak czepiacie tuskowego podwórka? Większiść społeczeństwa to wychowankowie podwórek. Taki Tusk z prostej rodziny doszedł wysoko własnymi siłami. A JAreczek z ŻOLIBORZA miał inteligencką rodzinę, mamusię w PAN, tatusia na uczelni i co jeszcze ma? Cwaniactwo za skórą, chamstwo, brak prawa jazdy, żony, dzieci. Mieszka z mamusią, która zmienia mu pampersy i z kotem, do którego przytula się wieczorami.... Stuprocentowy przywódca, chłop z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno tam Lech dostanie posadę 09.11.07, 23:15 jak za 2 lata przegra wybory - może zostać babcią klozetową Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Na peronie we Włoszczowej byłoby uroczyściej 09.11.07, 23:15 Za duże ryzyko! ,,Scyzoryki'' nie popierają PO :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Re: Na peronie we Włoszczowej byłoby uroczyściej 09.11.07, 23:18 ups:-) zapomniałem o tym Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st nie zdziwie sie 09.11.07, 23:17 gdy uslyszymy jutro ze zakon PC stracil kilku nastepnych wyznawcow, tak dalej Panowie Kaczynscy, tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 największą furorę w Europie robiiły loże :) 09.11.07, 23:20 dziś wolą się nazywać "fundacjami" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zakon PC jak na razie może stracić tylko Dorna :) 09.11.07, 23:20 gasior1st napisał: > gdy uslyszymy jutro ze zakon PC stracil kilku nastepnych wyznawcow, > tak dalej Panowie Kaczynscy, tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gorzej jak straci Rydzyka 09.11.07, 23:23 gdy Rydzyk straci kasę na wiercenia to może uznać że nie jest mu potrzebny taki nieudolny kapciowy i wtedy Pis skurczy się do 10-15 fanatyków z PC ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Re: gorzej jak straci Rydzyka 09.11.07, 23:34 pakulec twierdzi: "obciąć budżet kancelarii, zaraz kartoflowi zmieknie rura ;-)" Taa, jak na papier toaletowy w kancelarii zabraknie to ucieknie do mamusi nasz pierwszy mistrz dyspeptyk! Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st pan dyrektor 09.11.07, 23:29 nie ma chyba na razie alternatywy, panowie wydaja sie byc na siebie skazani, wyjada na politycznym katafalku Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A Tusk ogonem na mszy żałobnej dzwonić będzie LOL 10.11.07, 00:12 gasior1st napisał: > nie ma chyba na razie alternatywy, panowie wydaja sie byc na siebie > skazani, wyjada na politycznym katafalku Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Dorn nie odejdzie. 09.11.07, 23:27 skąd taki pomysł ?? natomiast można wyp#$#$ Zalewskiego za wczorajszą wypowiedź o Sikorskim Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 To nie Irlandia ,to Belfast sie zanosi . 09.11.07, 23:13 Polska podzielila sie na dwa przeciwne obozy. I Prezydent tego nie ukrywa . Czyzby zaczatek walki "Ciemnogrodu" z postepowcami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 kto się nie szanuje, tego kartofle nie uszanują 09.11.07, 23:19 Donio zbiera kolejne ciosy poniżej pasa od prymitywnych, sfrustrowanych konusów, którzy plują jadem na niego, a on powiada, że deszcz jeno pada... Donuś z żądzy władzy zniesie każdą obelgę. Wstyd Panie premierze-elekcie! Tchórz i konformista z Pana! Po tak wielkim zwycięstwie zamiast się wyprostować i zdekaczyzować ten kraj, jak Polakom naobiecywał, Donio przymila się chamstwu w pozycji nisko pochylonej. Swoje ambicje prezydenckie Tusio może odłożyć między bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st twoja analiza ma ziobro sensu, sorki 09.11.07, 23:34 redbull10 napisał: > Donio zbiera kolejne ciosy poniżej pasa od prymitywnych, > sfrustrowanych konusów, którzy plują jadem na niego, a on powiada, > że deszcz jeno pada... Donuś z żądzy władzy zniesie każdą obelgę. > Wstyd Panie premierze-elekcie! Tchórz i konformista z Pana! Po tak > wielkim zwycięstwie zamiast się wyprostować i zdekaczyzować ten > kraj, jak Polakom naobiecywał, Donio przymila się chamstwu w > pozycji nisko pochylonej. > Swoje ambicje prezydenckie Tusio może odłożyć między bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 23:19 Buc, gdzieś ty się bucu wychowywał, gdzie jest to lepsze miejsce gdzie mać cię wychowała, w kanałach? Odpowiedz Link Zgłoś