lumpior 13.11.07, 21:14 Kurdupel wrocil na swoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek15 Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne... 13.11.07, 21:16 Przemku zaprwdę POWIADAM CI JESTEŚ GODZIEN tej funkcji cała Włoszczowa modliła się za Ciebie. PANUJ NAM NA WIEKI. ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ten dzień dał nam Pan 13.11.07, 21:19 Czy obrady będą w dialekcie edgarskim czy jedynie po wolsku? Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Cala polska kocha Edgara perona GOsiewskiego !! 13.11.07, 21:27 Przemas !! Nie pekaj !! Jestesmy z toba !! Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Cala polska kocha Edgara perona GOsiewskiego 13.11.07, 21:51 jak to szło? Przemek Gosiewski naszym przyjacielem jest! Przemek Gosiewski naszym przyjacielem jest! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki „filipinka” na szńce WOJNY … 13.11.07, 22:20 … Kaczyńsko – Polskiej wróciła. Bo „oczywista oczywistość”, że NAJLEPIEJ WYKSZTAŁCONY PiS prawnik, Chuck Noris PiSiorkowej nowomowy, „filipinka”, „ja jako prawnik”, „w tym zakresie”, „w tym temacie”, „plosze Pany”, …. EDGAR PERON Gosiewski w kłamstwach, łgarstwach, reinterpretacjach, rzucaniu obelg, insynuacji, imputacji, pomówień, kalumnii, …, jest lepszy od ogrodnika & taksówkarza z przeżartym TRI mUSKiem i rozbieganą jaźnią. WOJNA Kaczyńsko – Polska TRWA !!! I będzie TRWAŁA dopóty, dopóki Populista i Socjotechnik BEZ ZASAD & KOMSOMOLCY JEGO będą utrzymywać się na powierzchni IDEI szamba IV RzeszyPospolitej. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: „filipinka” na szńce WOJNY … 13.11.07, 22:30 No to dzisiaj będzie dopiero balanga na cześć tak wybitnego szefa klubu pisuarów. Drżyj stolico, bo dziś w hotelu sejmowym dopiero będzie biba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jenteligientny inaczej, czyli Rąsia-Gosiewski 13.11.07, 23:01 Najuniżeńszemu podnóżkowi I Nieudacznika RP Jarosława Kaczyńskiego marzy się... Kto zganie jakie marzenia ma Rąsia-Gosiewski? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Jenteligientny inaczej, czyli Rąsia-Gosiewski 14.11.07, 02:33 Trzeci blizniak -Edgaro Gosia Kwaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kiedy Gosewski odpowie za marnotrawstwo publicznyc 14.11.07, 07:29 publicznych pieniędzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Brawo Gosiewski! POgonisz POpaprańców! 14.11.07, 09:05 A kogo on jest w stanie pogonić tak w ogóle? Zbyt krótkie nóżki, co najwyżej może gonić koty wokół peronu we Włoszczowej - ale też dopóki za niego nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 Wart Pac pajaca 13.11.07, 22:16 Zamienił stryjek siekierke na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 Jarek K. dostał posadę w BORze 13.11.07, 22:22 Jarek K. były premier byłej IV RP dostał posadę sobowtóra Pana Prezydenta. Wszelkie spotkania z obywatelami (czyli hołotą) będzie odbywał sobowtór Prezydenta. Przez pierwsze dni Jarek K. jako sobowtór ma przyswoić sobie słownictwo Pana Prezydenta, w tym głównie takie wyrażenia jak Spieprzaj Dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
batysia Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 13.11.07, 22:36 maciek15 napisał: Przemku zaprwdę POWIADAM CI JESTEŚ GODZIEN tej funkcji cała Włoszczowa modliła się za Ciebie. PANUJ NAM NA WIEKI. ALLELUJA > Chyba powinno być: ...JESTEŚ GADZIEN... Odpowiedz Link Zgłoś
szokinson Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 14.11.07, 07:43 A mnie się wydaje że PIS chce po prostu popełnić polityczne sepukku i wybiera największych idiotów na twarze partii. To w sumie honorowe wyjście, w końcu zasady obowiązują:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szokinson Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 14.11.07, 07:54 Pokaż mi swój peron a powiem ci im jesteś:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Jeszcze zostanie.... 13.11.07, 21:26 Prezydentem wszystkich Wolaków ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Jeszcze zostanie.... 13.11.07, 21:34 >prezydentem czego?< Wolski.I nawet mebelki w Palacu Prezydenckim beda pasowaly. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
borkowska.m Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:17 mierny ale wierny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Niech żyje!! A kto?! Go-SIO! 13.11.07, 21:19 Gratulacje dla Gosiuchny naszej. Musi mu być ciężko: z wicepremiera do szarego posła go zdegradowali. Może ta funkcja mu trochę osłodzi te cztery gorzkie lata, które go czekają. A swoją droga kto lepszy: Gosiuchna czy Kuchciński? Kiedyś mój mały kuzyn spytał mnie: A wolałabyś być zjedzoną czy utonąć? :D That's all, folks ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pluralizm w Pisie ;-))) 13.11.07, 21:21 Gosiewski był jedynum kandydatem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: O Boże ........... 13.11.07, 21:26 Biorac pod uwage parcie na szklo i sitko p.Edgara Perona, to bedziemy go czesto widywac... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Edgar Peron 13.11.07, 21:30 Niestety, nie ja wymyslilam.Wersja pelna jest:Egdar Peron Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
celafon Re: Edgar Peron 13.11.07, 22:22 W Argentynie też był Peron - Juan i Evita ;) i się dochrapali Prezydentury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Należałoby dopowiedzieć... 13.11.07, 23:31 że Juan nie skończył najlepiej....;P Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Haha, deja vu? 13.11.07, 21:23 Patrzę ja sobie na ten nasz kochany PiS i widzę coś dziwnie znajomego. Ten brak woli jakiegokolwiek dialogu z ludźmi, którzy mają inną wizję działania partii, to wciskanie wszędzie i na siłę zmurszałych, starych działaczy... Pamiętacie SLD za czasów Millera i Oleksego? Przecież to jest to samo! Jak skończyli Miller i Oleksy? Haha. Biedni panowie Kaczyński i Gosiewski - oni chyba jeszcze nie rozumieją, że czeka ich taki sam los. "Pański czas się skończył"... Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Właściwy człowiek na właściwym miejscu 13.11.07, 21:23 Prawdziwa twarz PiS pod względem: - posługiwania się językiem polskim - intelektu - urody - porypanych pomysłów ( peron we wsi ) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:26 No to dzis w Sejmie bedzie śpiew choralny. I tęgie picie. Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 13.11.07, 21:34 No to jak nic: pijany peronowy wieczorem, a jutro może zmiana stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Kac Czyński czuj się odwołany. 13.11.07, 21:29 Kac Czyński czuj się odwołany. Wyjmij podsłuchy ze ściany. Zabierz ze sobą paprotkę oraz posłankę idiotkę. Załatw jej pracę w Zielniewie. Małpy zostaną na drzewie. Może pójdziesz do szkoły. Na uczniów pisz protokoły. Usiądziesz z Majlerem w ławce. Będą tam inni latawce. Tylko lekcje katechezy. Trafisz do trudnej młodzieży. Usprawiedliwi mamusia, że to z winy tatusia, nabrałeś wzorów z Lenina, choć on „bolszewicka świnia!” Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy najwierniejszy pies z kulawą nogą 13.11.07, 21:32 i idealny podwładny - całkowicie uzależniony od szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:32 Jak długo ten bufon będzie jeszcze nas męczył swoją osobą?! Kto go wybrał? Kolejarze z Włoszczowej Północ? Odpowiedz Link Zgłoś
stetom55 Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 13.11.07, 21:32 Aleluja i do przodu! Edgarze mam dla ciebie czapkie z daszkiem i lizaka. Prześlę ci na adres. Do zobaczenia na peronie. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:34 Ze szczescia to chyba bedzie znow spiewac jak po wicepremierostwie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:37 Edgarze! Boski Edgarze! Co za mniamuśna wiadomość! Mój ulubiony, najmedialniejszy, najzabawniejszy polityk nie zniknie z ekranu telewizorów! Ach, życie jest piękne :))))) Chyba pora zacząć produkcję koszulek z nadrukiem jego czarnego wizerunku na czerwonym tle, na wzór Che, na dole podpis Edgar Pèron, powyżej przekreślone logo PKP i symbol dwóch skrzyżowanych mikrofonów... Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 13.11.07, 22:42 Jakby ktoś wyprodukował taką koszulkę, to ja poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentar 14.11.07, 02:10 To ja też się piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Knury liberalizmu świętują swój rychły koniec 13.11.07, 21:41 Patrząc na rząd matołków wróżę im szybkie lądowanie w rynsztoku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za poetyckie porównnia ;-) 13.11.07, 21:56 pewno zaczytujesz się poezją innego " wielkiego tfurcy" Tadeusza R. ksywka Ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Knury liberalizmu świętują swój rychły koniec 14.11.07, 02:15 Uuu, cośmy dzisiaj tak srodzy? Oderwali ot koryta? Spoko, wy pisuarowaci zawsze wypłyniecie. Gó..a tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Przemo naszym przyjacieeeleeeem jest!!! 13.11.07, 21:49 PRZEMO! PRZEMO! PRZEMO! NIE DAJ SIĘ!!! PRZEMO! PRZEMO! PRZEMO! NIE DAJ SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Skończ już,zniknij...ten twój blog to ideologiczne 13.11.07, 21:57 SZAMBO. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 ok,nie czytuję twoich wypocin. 13.11.07, 22:03 Po pierwszych linijkach zawsze mnie mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 No i przyłapałem na łgarstwie. Typowe dla liberała 13.11.07, 22:05 emka44 napisał: > Po pierwszych linijkach zawsze mnie mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: wytrzyj brodę,zaplułeś się trochę... 13.11.07, 22:10 Bawię się demaskowaniem oszołomstwa w ludziach - bez znaczenia jakie poglądy polityczne wyznają. Dowiodłeś, że nie różnisz się niczym od o. Rydzyka i Kaczyńskich. Dowód jest w moim blogu. Przeczytaj więcej zdań i pojmiesz, że jesteś pieniaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Re: wytrzyj brodę,zaplułeś się trochę... 13.11.07, 22:14 Więc dlaczego na forum obrałeś jeden kierunek?Tutaj jakoś brak dwuznaczności... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: wytrzyj brodę,zaplułeś się trochę... 13.11.07, 22:20 emka44 napisał: > Więc dlaczego na forum obrałeś jeden kierunek?Tutaj jakoś brak > dwuznaczności... Nie chodzi o podział na PiS i PO. Chodzi o wysłuchanie drugiej strony. Ludzie mnie atakują za to, że mam zbyt spolaryzowaną postawę ale jak już staram się coś wyjaśnić to praktycznie nie jest to wykonalne. Totalna blokada jak u... wiadomo kogo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Szkoda mojego czasu,wolę pobawić się z synkiem. 13.11.07, 22:05 Ma 7 miesięcy, a już wykazuję inteligencję większą od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Szkoda mojego czasu,wolę pobawić się z synkie 13.11.07, 22:06 emka44 napisał: > Ma 7 miesięcy, a już wykazuję inteligencję większą od Ciebie. Osądzanie na podstawie nie przeczytanego tekstu to dopiero totalny brak inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 napisałem przecież,że mdli mnie po kilku linijkach 13.11.07, 22:08 Po co się więc zagłebiać w coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Boże,jesteś typowym PiSowcem...wyluzuj. 13.11.07, 22:12 To nie mój blog: svetomir.blox.pl/2007/10/Od-bloga-do-literatury.html Nie różnisz się kompletnie od tego co niby krytykujesz. Tylko przez przypadek nie jesteś ekstremistą PiSu ale fanatykiem PO. Tak samo szkodliwym tu jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: owszem-do bzdur... 13.11.07, 22:21 Mimo wszystko zapraszam do lektory od najstarszego wpisu. Kto to przeczytał z pewnością nie pożałował... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne placebo99 - impotent inteligencji !!! 13.11.07, 22:20 placebo99 - twoj blog to zwykly smietnik, piszesz w nim ze dziekujesz za mile listy i pytania, i tu lzesz jak bura suka, bo masz pod kazdym "wypierdkiem" 1 komentarz (srednia), piszesz tez ze otrzymujesz mile listy, oto kilka przykladow, jak zaprzeczasz sam sobie: Gość: wPis_du, enf154.internetdsl.tpnet.pl 2007/11/04 21:28:16 Nie dosyć, że połowa rządu to ekstrema ścierwoliberalizmu to ta druga połowa to same misie Fazi. To jest ten cud Tuska? Nie! To jest sprzeciw zdrowej i nie sku..onej tkanki narodu polskiego wobec prób czynionych przez politycznych kurdupli do powrotu sytuacji w Niemczech z lat 1933-34 i dalszych (wiadomo, jak to się dla Niemców skończyło) - a historia lubi się powtarzać :)))) Nie pozdrawiam prawicowo-PiS_dzielczego ścierwa. I tak wylądujesz na śmietniku (bo tam jest wasze miejsce) :))) - Gość: Wacek, abc106.neoplus.adsl.tpnet.pl 2007/11/04 21:51:39 Dlaczego zawszawiały? Jakiś konkretny argument "elokwentny" poproszę - Gość: , dox108.neoplus.adsl.tpnet.pl 2007/11/04 23:23:27 Radzę poszukać szybkiego kontaktu z lekarzem. - - Gość: Winetou, data-01.subscribers.sferia.net 2007/11/05 10:59:00 Bardzo się cieszyc ze tak walczyc z blada twaza dzielnie. Zdzieraj te skalpy z wszawych a wielki manitu da ci duzo bizona i kaczek na dodatek. Howk!!! Smierc bladej twarży. °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° styl troche z Girzynskiego a troche z Karskiego, czyzbym trafil w 10?? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Sory, że nie napisałem w nagłówku 13.11.07, 22:23 A czytałeś bloga? Więcej niż kilka zdań? Czy tylko komentarze zamroczonych oszołomów? To jest blog dla ludzi inteligentnych. Sory, że nie napisałem w nagłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne placebo99 - impotent inteligencji !!! 13.11.07, 22:28 placebo99 napisał: > A czytałeś bloga? Więcej niż kilka zdań? > Czy tylko komentarze zamroczonych oszołomów? > > To jest blog dla ludzi inteligentnych. > Sory, że nie napisałem w nagłówku. > -------------------------------- to co ty piszesz to cacy??przeciez juz robisz konkurencje polonica.net!!!nie czujesz wstretu do siebie ze takie pomyje wylewasz na swoich???i dziwic sie potem ze inni nas nie szanuja?? a dlaczego te ulomki i niskoskanalizowane sa ok?? co innego poslac sobie na forach pare wiach, a co innego myslec na twoj sposob, czlowieku ty jestes niebezpieczny, jak Macierewicz, Szczyglo i inne Zera Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: placebo99 - impotent inteligencji !!! 13.11.07, 22:49 Niestety dowiodłem, że niebezpieczeństwo nie bierze się z ideologii ale z samych ludzi. Prawica skrajna przeradza się w faszyzm, lewica skrajna w komuniazm i tak ze wszystkim. Zauwazyłem jednak, że nikt tak na forach personalnie nie atakuje ludzi inaczej myślących niż zwolennicy nowego rządu. Przykre rozczarowanie. Ale też jest wniosek taki, że niczym się nie różnimy my od nich, oni od tamtych a tamci od nas... Wszelkie ideologie, polityka, doktryny to jedno wielkie zawszawiałe bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: placebo99 - impotent inteligencji !!! 14.11.07, 02:32 Jak zwykle przesadzasz. Personalne ataki przeciwników pisu są wynikiem stylu prowadzenia polityki przez Kaczora i spółkę. Oni zrewolucjonizowali ów styl w kampaniach wyborczych AD2005. Dalsze odchylenie w prawo, mające na cel przejęcie skrajnie prawicowych wyborców i słuchaczy RM spowodowało że przejęli retorykę wybitnie agresywną. Swoja drogą pasującą do poglądów JK na świat(czarno-białe widzenie). Całe grupy społeczne są nagminnie obrażane. Dalej nie rozumiesz reakcji przeciwników pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 21:57 Quasimodo z peronu 2. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 22:05 należy mu się,bo w końcu komu jak nie potomkowi Kmicica? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne o Jezu, kto bedzie zawiadowca we Wloszczowie??? 13.11.07, 22:08 bo tam mial sie przeprowadzic pan wice Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Przemysław Gosiewski szefem klubu parlamentarne.. 13.11.07, 22:17 Edward Krótkoręki niech żyje nam!!!!! Jarek w nagrodę da Jolkę na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Raaaaany!! Ale on jest pokraczny:) 13.11.07, 22:22 Pasuje jak ulał do kurdupli:) Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Słodki brzydal ;-/ 13.11.07, 22:38 Właściwie to nieładnie śmiać się z czyjegoś wyglądu, czy nazwiska. Ale ten Pan jest tak wredny i pokraczny umysłowo, że jakoś mi go nie żal. Przez ostatnie dwa lata zachowywał się w sposób godny najgorszej maści kacyków partyjnych z czasów nieboszczki PZPR. W sumie chyba dobrze, że PiS jest niereformowalny i stawia na swoich eksponowanych stanowiskach ludzi typu Gosiewskiego. To im pomoże w ostatecznym upadku, czego tej partii z całego serca życzę. A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 bardzo dobra analiza, gratuluje. Hihihi.... 13.11.07, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś