gregory502 gregory501 znówu jesteś na haju 15.11.07, 09:09 A tak nawiasem mówiąc podtrzymuję co ostatnio napisałem o tobie a ty się poskarżyłeś i wycięli nas obu. Warto było skarżyć. Mam pytanie do ciebie czy ty miałeś kiedykolwiek robione badanie muózgu tomografem komputerowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Jakie były te "lepsze miejsca" Jarosława? 15.11.07, 07:53 W linku poniżej: Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Jakie były te "lepsze miejsca" Jarosława? 15.11.07, 09:58 Znowu podgrzewacie atmosferkę "niusami z podwórka" Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Jeszcze w kwestii Pani Środy . 15.11.07, 10:10 Pani Środa , mając miejsce na Śniadeckich , namieszała dość , m. in. w sprawach dzieci , których Ojcowie domagali się prawa do równego traktowania przez Sądy rodzinne . Teraz jakoś zaczyna " wychwalać " , tych , którzy akurat o dzieciach nie wiedzą nic - albo nie wiele / jeśli wychwala szefa PiS ! /. jedno czego nie zrozumiałem , to sensu tego artykułu Pani Środy . Kogo krytykuje , a kogo chwali . Ale to chyba już moje lata . Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jeszcze w kwestii Pani Środy . 15.11.07, 14:52 > jedno czego nie zrozumiałem , to sensu tego artykułu Pani Środy . To akurat wyraźnie widać z twojego postu... Odpowiedz Link Zgłoś