offon Gó..lia Park jest jazzy 23.11.07, 06:59 Widać , że się nie znacie. Gó..lia Park jest najpopularniejszym miejscem spędzania wolnego czasu wśród osób najlepiej wykształconych i z dochodem brutto powyżej 10 000 zł. Ta nutka dekadencji, symbolizowana niekontrolowanymi erupcjami z rur, ten lekko fekalny aromat przesiąkający wszystko wokół, symbolizujący zew natury i jedność człowieka z przyrodą. Ten dreszczyk emocji- tryśnie czy nie, tryśnie na mnie czy na kolegę? Ta upojna świadomość przynależności do elity, bo tylko elita ma na tyle szerokie horyzonty, by odwiedzać Gó..lię. Co tu dużo mówić, zapyziały Wrocek dorobił się pierwszego magicznego miejsca, za parę lat Gó..lia Park bedzie kultowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Dobrze Gadasz ! a jak schodzą kamery i aparaty ! 23.11.07, 09:18 w saturnie... każdy chce nakręcić taką niezapomnianą erupcje! Ludzie z całej Europy bedą walić do magnolii jak do Wezuwiusza :D Odpowiedz Link Zgłoś
cubadre Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 23.11.07, 09:02 To pierwsza magnolia o zapachu gowna jaka znam... Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 23.11.07, 11:37 a ja proponuje kupic sobie taki sztormiak foliowy za 5 zł albo zwrócic sie do dyrekcji po taki sztormiaczek, a nastepnie sie przejsc tak ubranym po wroclawskiej mongolii :) ciekawe co by sobiie mysleli sprzedawcy? zapewne dyrekcji by bylo wstyd! :D moze napiszmy wszyscy do dyrekcji maile z prosba o jednorazowe przy wejsciu szlafroki :} i kaski ochronne Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 może tak skrzyknąć 50 ludków w tych gumach? 23.11.07, 20:11 na 5 min spacer po magnolii w godzinach szczytu? Odpowiedz Link Zgłoś
emceg Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 23.11.07, 11:44 Magnolia kupą pachnąca:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek444 Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 23.11.07, 12:07 Potwierdza się tylko fakt , że we Wrocławiu od kilkunastu lat nic nie potrafią porządnie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mess85 Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 23.11.07, 14:06 To że to drugi, czy trzeci raz to bzdura. Byłem tam 2 tygodnie temu. Pare sklepów było zamknietych z powodu przecieku wody, w części zamkniętych pracowały panie z mopami, inne dopiero czekały na ekipę. W jednym sklepie do którego wszedłem (wtedy jeszcze nie wiedziałem o zagrożeniu) ekspedientka postawiła wiaderko (sic!) koło wieszaka z ubraniami, do którego kapała woda z sufitu! Żenua na maxa :) Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Idąc do Fekalia Park należy sobie 23.11.07, 16:27 założyć plastikowy worek na głowę. Ciekawe jak można sr.. tak wysoko, żeby dostać góvnem z sufitu. Zaliczyć Fekalia Park do obiektów sportów ekskrementalnych, albo kasować klientów za nietypowe usługi seksualne polegające na oblewaniu klientów moczem i kałem (PISsing). Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Skecz Monty Pytona! 23.11.07, 17:00 "Nie pękła rura i nie wylały się nieczystości, w ramach działań prewencyjnych kontrolowane są instalacje kanalizacyjne". Pamiętacie skecz Monty Pytona o Papudze? Odpowiedz Link Zgłoś
axello Idź na targowisko! Bez dachu - bez strachu! 23.11.07, 22:48 Może mały bojkot? Odpowiedz Link Zgłoś
zetzero Znów fekalia poleciały w Magnolii Park 29.05.08, 13:02 Kupa Park - czas dostować nazwe centrum do realiów :D Odpowiedz Link Zgłoś
zsp0409 Znów rozszczelniła się kanalizacja w Magnolii Park 17.01.09, 16:18 Nic dziwnego że wypełnione po brzegi rury kanalizacji pękają a niedługo zaczną spadaćna posadzkę Kanalizacja zamarzła na odpływach z budynku i cały budynek wypełniony jest g...em. Czekamy aż kogoś zabije taka rura ? Gdzie jest NADZÓR BUDOWLANY, oni nie czytają prasy, czy czekają na wypadek w Magnolii. Ach Nadzór to Urzędnicy, muszą mieć formalne zgłoszenie, oby nie doczekali się takiego zgłoszenia od Prokuratora co w przypadku nie szczęśliwego przypadku z pewnością nastąpi. SANEPID też nie czyta gazet, fekalia od być może kilku tysięcy ludzi leją się do wnętrza I NIC , na pewno te kilka tysięcy ludzi jest zdrowych i nie grozi żadną epidemią. Nie działają żadne mechanizmy nadzoru i kontroli w naszym kraju. KUPĄ PANOWIE I PANIE ,, URZEDNICY Odpowiedz Link Zgłoś