safed Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 24.11.07, 16:24 Bardzo dobrze, że nie będzie w nowej partii JERZEGO Maksymiuka. Wszędzie się wpycha ten bezczelny dyrygent! Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 24.11.07, 17:04 Jak widze te wszystkie buzie samoobrony i pisu, to bym tym mutantom nie pozwolil byc nawet szefem kiosku ruchu - ale partie zakladasja, hehe. Takie z nich specjalisty, ze biegunka leci. np. minister od panstwowych finansow, ale w realnym zyciu nie radzi sobie z buchhalteria 3os. firmy albo mlodzik-minister gospodarki morskiej, bo spacerowal kolo portu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazzowsze Jak Filip z konopi. 24.11.07, 17:16 Wyrwał sie jak FIlip z konopi. Samoobrona to partia wodzowska powstała na gruncie protestów najbardziej radykalnej części rolników. Wodzem i sprawcą był Lepper i to do niego przyłączyli się różni awanturnicy, a potem ci którzy chcieli zrobić karierę. Kim jest dzisiaj Hojarska, kim jest Filipek? Do nstępnych wyborow 4 lata, a po tych 2 latach rządów skrajnych łajdaków ludzie są zmęczni. Nie ma szans na blokady i awantury. TO KONIEC SAMOOBRONY i jej działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno [...] 24.11.07, 17:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olewca Z poparciem 0,12 % !!! 24.11.07, 17:55 "Zadza wladzy" to musi byc gorsze od AIDS. oLewCa Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Nowa jakość,spółka dozorcy z idiotką. 24.11.07, 18:01 "Nie jestem głupią babą i nie mam owłosionej klaty",ludzie kto normalny wejdzie dobrowolnie w to szambo?Albo dozorca mówiący o swojej "działalności gospodarczej",żenada i uśmiech politowania.Lepper stał się trędowaty,więc trzeba uciekać panie gospodarzu domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może kiedyś dołaczy do nich Kaczyński 24.11.07, 18:47 jak przegra kolejne wybory o straci poparcie Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 24.11.07, 19:09 To juz bez znaczenia,wasze pięć minut jest już przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek_25 Jak im ciepłego stołka brakuje..... 24.11.07, 19:40 Dobrze że nikt już na nich więcej nie zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakł 24.11.07, 19:57 partyja gowna!ci ludzie nie maja ani odrobiny samokrytycyzmu!zreszta czego mozna zadac od takich ludzi o poziomie straganu!zdechnie ten twor razem z nimi!smiechu warte!! Odpowiedz Link Zgłoś
mic_kad hahahahahhahahahahahaha 24.11.07, 20:01 buuuaaaahahahahha buahahahahhahahah. Rany,kolesie sa nieźli. Chyba nie chce im sie W pole na żniwa pójść. HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!! HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!! HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!!HOJARSKA DO KOSY!!! HOJARSKA DO KOSY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Beger, Hojarska, Filipek...? żenada !!!!!!!!!!!!!! 24.11.07, 20:05 nie chcemy ich i już! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: i razem beda organizowac blokady !!! 24.11.07, 21:25 pierot6 napisał: > marzył o niej.. ---------------------- kartki.onet.pl/745,,,,,zwierzeta-protest,kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Od kiedy tuskie jest glowa Panstwa? kto wie ?*)+ 24.11.07, 22:16 *> zgadywanka za 5 centow *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: Od kiedy tuskie jest glowa Panstwa? kto wie ? 24.11.07, 22:53 Trochę nie na temat... Co w końcu w sprawie podatku liniowego, bo w expose była jedynie mowa, że "obniżymy podatki", a słowa marszałka Kalinowskiego, o tym, że PiS robił to niesprawiedliwie, bo chciał stawek 18 i 32, które to miały bogatym dawać kilkanaście tysięcy a biednym nic jedynie ośmieszały koalicjanta, który chce 15 dla wsz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkloss Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 25.11.07, 11:03 Filipku! Danuto! nie idżcie tą drogą!!Piętna seksafery nie uda Wam się zgubić w tej drodze. To "przemalowanie pokoju" ale jak juz chcecie to załóżcie P.R.S. Partie Regionów Seksualnych! Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret SAmoobrona, Partia Regionów.... 25.11.07, 16:04 A Łyżwa z Begerową założą Naszą Ukrainę i będzie komplet jak u sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
spiken Partia Regionów??? Czy ta Janukowycza? 25.11.07, 23:13 pl.wikipedia.org/wiki/Partia_Region%C3%B3w to już otwarcie się przyznają do swoich korzeni - chodzi mi tylko o poglądy, nie o nację ;) Odpowiedz Link Zgłoś