honeyr Pan Ujazdowski, jak zwykle, ma budyń w głowie 28.11.07, 19:38 Hańbą panie Ujazdowski, nie jest przynależność do Ordynackiej, ale do zmowy pisowskiej - i tyle w tym temacie, zbolały ex-wiceprezesuniu! Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 Czarzasty: Przecież Karski to mój znajomy 28.11.07, 20:05 Chyba wali "mózgojeby". Stąd ten czerwony kinol. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Marcinkiewicz, Ujazdowski, Zalewski, Dorn 28.11.07, 20:26 - niezły team. Jeśli ci outsiderzy dokoptują sobie jeszcze Rokitę i Płażyńskiego ( M. Jurka ? ) to może być ciekawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Zaprze sie wlasnego ojca 28.11.07, 20:30 PiSiory juz tak klamia ze zaczynaja sie w swoich klamstwach gubic i niedlugo zapra sie wlasnej tozsamosci. °°°°°°°°°°°°°°°°°° Członkowie Stowarzyszenia Wśród osób publicznych, członków Stowarzyszenia Ordynacka, znajduje się wielu polityków lewicy m.in.: były prezydent Aleksander Kwaśniewski (posiadacz legitymacji nr 1), Marek Belka, Józef Oleksy, Włodzimierz Cimoszewicz, Grzegorz Kołodko, Marek Siwiec, Ryszard Kalisz, Dariusz Szymczycha, Danuta Waniek, Wiesław Kaczmarek, Waldemar Dąbrowski, Grzegorz Rydlewski, Sławomir Cytrycki, Kazimierz Olejnik, Jerzy Swatoń, Sergiusz Najar, Miron Sycz, Piotr Czyżewski, Piotr Gadzinowski, Stanisław Ciosek, Krzysztof Szamałek, Lech Witkowski, Henryk Łańko, Rafał Gozdur, Przemysław Nowak, Sławomir Zieliński osoby związane z mediami, m.in.: Włodzimierz Czarzasty, Robert Kwiatkowski, Tadeusz Skoczek, Witold Knychalski, Sławomir Zieliński, osoby związane z biznesem: Zbigniew Wróbel, Antoni Dragan, Jarosław Pachowski, Krzysztof Pietraszkiewicz, Ludwik Klinkosz, Marian Kubalica, a także politycy prawicowi, m.in. Karol Karski i Ryszard Bender. ZRODLO:pl.wikipedia.org/wiki/Stowarzyszenie_Ordynacka Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kardki poświęcił znajomość z kolegami z 28.11.07, 20:38 "Ordynackiej" na rzecz bliskiej znajomości z niejakim Alzheimerem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Czarzasty: Przecież Karski to mój znajomy 28.11.07, 21:39 Wcale się nie zdziwię ,jak ten typ po raz kolejny zmieni przynależność partyjną byle tylko być "u żłoba".Z biografii wynika ,że każda orientacja polityczna jest dla niego dobra byle kasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mietb Pan Karski podejrzany - niech PiS śledztwo zrobi! 28.11.07, 23:08 Tak jak z resztą było: 1. Zyta Gilowska - wypad, bo podejrzana 2. Kaczmarek - wypad, bo podejrzany BTW: Żadnej z tych osób nic nie udowodniono!!! Odpowiedz Link Zgłoś
otero Czarzasty: Przecież Karski to mój znajomy 28.11.07, 23:50 Patrząc na pana posła widzę przypadek Pinokia. Na razie nos widoczny kolorystycznie, tylko patrzeć, jak się wydłuży:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Kłamliwa PiSda-chyba Czarzasty sobie nie wymyślił 29.11.07, 10:20 ot tak, akurat Karskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Czarzasty: Przecież Karski to mój znajomy 29.11.07, 15:27 Jeden jak i drugi są siebie warci. Ujazdowski,za to ,że jako głęboko wierzący i praktykujący katolik, świadomie-z zaprzeczeniem,kanonu wiary,jakim jest"miłość do bliźniego", marginalizuje każdego człowieka ,który był zaangażowany w sprawy polskie w okresie PRL-u. Odbieram ,jego wypowiedź,jak krzyk zrozpaczonego prawicowego fundamentalisty,którego tarmosi,wyższy prawicowy fundamentalista,czyli Jarosław Kaczyński!. Z kolei Karski, wypiera się przynależności do PZPRowskiej"kuźni kadr" czyli"Ordynckiej",jak żaba wody, albo,jak diabeł święconej wody. Dlatego Ci dwaj panowie,są siebie warci(czyt. nic nie warci).Kolejne znane powiedzenie;"przyganiał kocioł garnkowi", pasuje,jak Pac do pałaca. O panu Czarzastym,zmilczę,ponieważ rzecz dotyczy członków PiS.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Czarzasty: Przecież Karski to mój znajomy 29.11.07, 15:30 Mam pytanie,dlaczego pan Karski ma taki czerwony nos?Czyżby to była pozostałośćc po ordynackiej przynależności?,od picia gozxołyu czy od nieumiejtnych kłamtw, jakimi ostanimi czasy,nas zasypuje.? Odpowiedz Link Zgłoś