palestrina2005 Lustracja musi trwać, Panie Tusk... 04.12.07, 17:46 Nic nie może jej zatrzymać, żadni członkowie PZPR i kolesie SBków... Trzeba też obniżyć emerytury byłym SBkom... Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 I jeszcze.. 04.12.07, 17:48 I JESZCZE..JEDNO: JA ROBIĄC WPISY PO PROSTU SIĘ BAWIĘ. JESTEM ZADOWOLONY CZYTAJĄC WASZE KOMICZNE IDEE. LUBIĘ JAK SIĘ WQ RWIACIE.....I WQ RWIAJCIE SIĘ DALEJ... A FREGATA WASZA TONIE... NIEUCHRONNIE, ŻENUJĄCO NIEUCHRONNIE.. BUL BUL....AMEN ------------------------- A SZALUPY BRAK! Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja TE, koledzy dziadka U-boat wyslali zeby tak te 04.12.07, 17:59 fregate. Tylko jak sie WQ RWISZ to trzymaj te brzytwa daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Zlikwidować IPN, akta utajniić na 04.12.07, 17:51 25 lat, prokuratorów skierować do pracy w prokuraturach rejonowych. Po 25 latach akta przekazać historykom. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie IPN,CBA...dzieci rodzone UB i SB.... 04.12.07, 18:31 te same kurestwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne w IPNie gwiazda i tak pozostnie "JAR" 04.12.07, 18:37 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° najlepszy wpis w calym IPNie, na 1116 osob publicznych jednyna podrobiona "lojalka" to czyja?????nie potrzeba zgadywac - Jarusia, pierwszego i jedynego prawdomownego Polaka °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Imiona JAROSŁAW ALEKSANDER Nazwisko KACZYŃSKI Data urodzenia 18.06.1949 Imię ojca RAJMUND Imię matki JADWIGA Miejsce urodzenia WARSZAWA Znany też jako: W tomie 2 Kwestionariusza Ewidencyjnego "JAR" znajduje się sfałszowane po 1990 r. oświadczenie o zaniechaniu szkodliwej dla PRL działalności (tzw. "lojalka"). :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piec_na_lewizne Re: w IPNie gwiazda i tak pozostnie "JAR" 04.12.07, 19:24 ...masz rację TOTAL! ...dokopać kundlowi_na_lewizne..Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_lewizne Re: w IPNie gwiazda i tak pozostnie "JAR" 04.12.07, 19:27 Jako klon: do je bać kundlowi..Bo jest fatalny w swych skrajnych poglądach...PiS OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...W innych czasach nie rozpracowywano?........... 04.12.07, 19:28 Otoz PO zrobi z Tuska drugiego skacacego przez plot.Zaden z nich nie skakal.Uciekali.Dzis autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...W innych czasach nie rozpracowywano?...... 04.12.07, 19:32 Dodam.Tusk nie wspolpracowal ale mogl.Akta jego zniknely po Nocnej Zmianie.Byly to akta obyczajowe i polityczne.Przez obyczajowke Tusk mial problemy.Czy podpisal bumaszke? O reszcie powinna opowiedziec zakochana polowica-zona.A kasy bylo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ...W innych czasach nie rozpracowywano?...... 04.12.07, 19:57 jedyne co zniknaela to akta braci k. i kilku ich nadwornych kupzolizow Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 19:52 A mnie to tyle obchodzi co lodowiec na równiku albno piekło w niebie. Nie wiem dlaczego ludziska się tak podniecają, jakby 80 letnią Pamelke Andersonke zobaczyli bez garsonki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 19:58 Ale obchodzi cie jedno.Kaczynski.Z Tuskiem jestes gotowy sie przespac.Masz racje-to Europejczyk wg.Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:00 I dla europejskosci nawet z murzynem.Z tego akurat UE sie smieje.Nie chca AIDS.Wola komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:04 Nie podniecaj sie bo skonczysz nie na AIDS , tylko na zawal. i to szybko Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 05.12.07, 02:45 indianski napisał: > Nie podniecaj sie bo skonczysz nie na AIDS , tylko na zawal. i to szybko Ty masz znacznie większe szanse na AIDS, zboku. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzonex IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:12 IPN należy rozpędzić. Natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:28 Bo nie wolbno pisac prawdy o autorytetach III RP? Urzad cenzury a gdzie wolnosc?Glupcy z Wyborczej znowu przegrali.Kutz to Polak jak Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Autorytety III RP........... 04.12.07, 20:30 jak nie kapus to zlodziej. Doborowe towarzystwo Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Autorytety III RP........... 04.12.07, 20:36 presentation1 napisał: > jak nie kapus to zlodziej. > Doborowe towarzystwo Wyborczej ...I Platformy Obywatelskiej.Sawicka sie klania.A to juz nowsze pokolenie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: ...Autorytety III RP........... 04.12.07, 20:49 TE, ZAPREZENTOWANY: TEN TWÓJ: bloguez, TA STRONKA JEST DLA DEBILI. TY W OGÓLE JĄ PRZEGLĄDAŁEŚ? NIE MÓWIĄC O JEJ CZYTANIU? PORAŻKA! PRZESTAŃ SIĘ JUŻ KOMPROMITOWAĆ! TOTALNE DNO GRAFICZNE. CZY TĘ STRONĘ ROBILI W PiSOWSKIM PRZEDSZKOLU? NA ŻOLIBORZU ZAPEWNE. SPONSOROWANY PRZEZ PREZY-DENATA... AMEN ------------------------------------------------- NIE MUSISZ ODPOWIADAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Autorytety III RP........... 04.12.07, 20:52 Tak sie sklada ze mam inne strony.Podobny temat.Zobacz jedna rzecz.To zboczency z Wyborczej czytaja moje teksty.6000 osob i plus.Dostaje pozytywne e mail.A Ty? stworz swoj blog i miej swoje zdanie.Bo ja mam.Nie jestem uzalezniony od zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:33 a po co plastusia donka sprawdzać? w sumie jedna sprawa oczywista: wilelu polityków PO i LiDEu było TW. I również ta sama linia obrony. Ta pierwsza: nie byłem TW (lub innym współpracownikiem). Do dalszych (owszem, coś tam rozmawiałem; owszem, coś tam podpisałem; owszem, coś tam potwierdziłem; owszem, doniosłem ale nikomu nie zaszkodziłem) pewnie nie dojdzie, bo teraz rządzi kto trzeba za plecami Donka, a oni nie dadzą sobie w kij dmuchać. Już nie, bo też raz przez głupie pogryzienie się o interesy już się sparzyli... i te wstrętne Kaczory zaczęłu rządzić. Teraz spoko, sami swoi, znani chociażby z incydentu w '92 :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 20:54 mam nadzieje ze w koncu ten szmatlawy ipn znajdzie w koncu jakies "papiery" na tych dwoch sku..alych kurdupli!!moze jeszcze gdzies cos zostalo moze nie zdazyli wyczyscic!smierdzace pokurcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 04.12.07, 22:37 Wydaje mnie sie ,ze jesli tak mialoby dzialac IPN , to mozna te instytucje rozwiazac. Przeciez do tego typu dzialalnosci wystarczy w zupelnosci PiS.Obie instytucje dubluja sie.Przeciez IPN jest przybudowka PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Agenci w Rajtuskach tworza Nierzad *)+++++++++++++ 05.12.07, 01:54 *> cala esbecka, ubecka, ormowska i zomowska swolocz siedzi w PO, wiecej niz myslalem, a myslalem ze trzymaja sie kurczowo PZPR, niestety przesli do liberalow , he,he,he heeeeeeeeeeee, he *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak długo jeszcze makulatura z IPN fascynować 05.12.07, 02:27 będzie politykierów? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Radek i Tusk obaj "bojownicy" pożal się Boże . 05.12.07, 03:05 To kpiny z rozumu czytelników. Obaj panowie wypromowali się na cieniutkich zasługach z tamtego okresu. System runął sam ,bo był niesprawny w wydaniu sowieckim, tak jak runie w najbliższym czasie inne mocarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Radek i Tusk obaj "bojownicy" pożal się Boże 05.12.07, 09:17 jan3211 napisał: > To kpiny z rozumu czytelników. Obaj panowie wypromowali się na > cieniutkich zasługach z tamtego okresu. System runął sam ,bo był > niesprawny w wydaniu sowieckim, tak jak runie w najbliższym czasie > inne mocarstwo. Jakoś nie słyszałem, żeby wymienieni przez ciebie panowie chwalili się swoimi zasługami z tego okresu. Natomiast bracia K. chwalą się bez przerwy swoimi zasługami z tego okresu, a zasługi te cokolwiek marne. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 05.12.07, 04:40 Nieda sie ukryc ze prym wioda bohaterowie z Platformy przeciez tworzyl ja sam agent OLECHOWSKI to pozbieral swoich. Jestem pewien ze TUSK I PAWLAK dobrze wyszkolili sie przy agencie BOLKU.Niech kazdy obiektywny czlowiek sam oceni kunszt w jakim stylu pracowali przy NOCNEJ ZMIANIE.Ale Polakom to nie przeszkadza to dlaczego obalalidawny system skoro tam byli ci sami fachowcy co dzisiaj sa na swiecznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 05.12.07, 04:54 No właśnie, ciekawe, co jeszcze IPN ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 IPN ujawnia kolejne katalogi osób publicznych 05.12.07, 05:56 IPN jest składem akt przeszłości,nie jest to złe,ale,ludzie pokroju Kaczyńskich i ich zwolenników,uczynili z IPN NKWD,dla likwidacji według systemu stalinowskiego,każdego podejrzanego,cały PiS został opanowany przez Ziobro,który dostał uprawnienia bez granic, i Macierewicz, pełne uprawnienia,i, postanowione likwidować wszystkich podejrzanych,a byli nimi przedewszystkim,partie konkurencyjne,zagrażające PiSowi,i dwa lata trwało polowanie na czarownice,takiej bezczelności nie ma dziś w żadnym kraju demokratycznym,moim zdaniem,wszyscy ci którzy zajmowali się tą straszną nagonką stalinowską muszą stanąć przed trybunałrm Państwa, jako przestępcy którzy dążyli do anulowania Demokracji w Polsce, systemem NKWD. Odpowiedz Link Zgłoś
signal czemu nie ma nic o lojalce kaczego łba 06.01.09, 13:52 nie ma o Rajmundzie Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś