ciaxp Sikorski to wielki dyplomata ! 07.12.07, 11:02 Ta mimoza z PiSuaru przy Sikorski wypada gorzej niż blado. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusywon Re: Sikorski to wielki dyplomata ! 07.12.07, 11:05 ciaxp napisał: > Ta mimoza z PiSuaru przy Sikorski wypada gorzej niż blado. Przeczytałem Twoje posty dot. w/w artykułu;-) Ty to tak na serio?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp PiSuary wasze miejsce to WC publiczne ! 07.12.07, 11:09 Tylko pod monitoringiem bo jeszcze wyd......cie klientów WC. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp proszę nie prezentować wizerunków.......... 07.12.07, 11:06 bandy czworga tj. Ziobry, Kamińskiego, Maciory, Wasserwagi. Tracę apetyt na cały dzień jak ich widzę.Jedyne odstępstwo to publikacja listów gończych za bandą czworga. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel-3 Pokój z Niemcami 07.12.07, 11:32 Sikorski Radosław - tylko nazwisko ma budzące zaufanie Polaków. Natomiast sam jako człowiek - to taki fircyk, o tyle jednak niebezpieczny, że przekonał do siebie Tuska i innych klakierów. Agent dwóch wywiadów. Obywatel kilku państw. Narodowości - żadnej - wynarodowiony. Jego fantasmagorie mogą przysporzyć nam wiele problemów. Z Polski - wielkiego państwa - o wielkiej historii, mężnej, mądrej, ojczyzny wielu wybitnych ludzi światowej sławy, narodzie chrześcijańskim - może uczynić zabawkę w rękach oszalałych libertynów UE. Ten gest szwabski z odkręcaniem kurka z ropą - to dopiero początek fantastyki rządu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Dawno nie czytałem głupszego tekstu. 07.12.07, 12:43 Berlin jest Sikorskim zachwycony. - Mamy do czynienia z przełomem. Po raz pierwszy od dłuższego czasu przyjeżdża do nas polski minister i mówi, że nie chce z nami wojny, tylko chce rozmawiać - mówi jeden z niemieckich dyplomatów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Pokój z Niemcami 07.12.07, 13:26 To dobry kierunek w polityce zagranicznej. Partnerstwo i rozmowy mogą być poczatkiem w kierunku dobrowolnej solidarnosci miedzynarodowej. Na slowo fotyga, zawsze mnie bralo na wymioty. Te slowo moglo doprowadzic do tragedii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rombill Pokój z Niemcami 07.12.07, 17:57 SIKORSK I RZRAD TUSKA OD RAZU POTRAFIL SOBIE ZJEDNAC NAJBIZSZYCH SASIADOW ,I TAK PWINNO BYC BY NASZ SZANOWANO .PO DZISIEJSZEJ WIZYCIA W WLOSZECH AZ CZLOWIEKOWI NA SERU LZEJ I RADOSNIEJ!PREZYDENT WLOCH AZ ODAKOCZYL Z RADOSIC! Odpowiedz Link Zgłoś
duda49 Pokój z Niemcami 07.12.07, 18:38 a jednak to prawda ,ze jak sie poczeka to w koncu kazda dziwka sie pusci Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sova_sld 07.12.07, 20:24 sova_sld napisał: > Brawo Radek tak trzymać !!! Kit ci wciskaja, a ty, czerwoncu, oczywiscie bijesz brwo - jak za czasow partyjnych posiedzen. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganaa Re: Sikorek_z_Uśmiechem_Robi_Loda_Szw abowi_:o))) 07.12.07, 21:32 bardzo interesujace spostrzezenia... a jaka komentator proponuje alternatywe? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Radosne "bla, bla" zachwyconego cielecia ! 08.12.07, 16:49 Ile taki gaz bedzie kosztowac (gospodarcza i polityczna zaleznosc) ? Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Pokój z Niemcami 09.12.07, 06:53 "Ministrowie postanowili też objąć patronatem odbudowę zniszczonego podczas wojny kościoła w Gubinie. Na zamku Colditz, gdzie znajdował się obóz jeniecki dla polskiej generalicji, ma powstać centrum spotkań polsko-niemieckich". "Niemcy gotowe są pompować go do nas z Zachodu - deklaruje Berlin, a szefowie dyplomacji Polski i Niemiec" I co jeszcze. To jest juz czysta szweinehund_bezczelnosc. Czy oni uwazaja, ze Polacy i Polonski jest na tyle zahukany, ze "kupi" te szweinehund propozycje. Kaczynski przytrzasnal im ryja, to za Tuska znowu swinski ryj obrasta bezczelnoscia. Niech mi ktos udowodni, ze kurs niemieckiej szweinehund_polityki do Polski sie zmienia. Przypomina mi raczej kupe psiego gowna z parku hoechsta, ktora "rosnie" jak im sie stworzy "lepsza" pogode. Odpowiedz Link Zgłoś