ambl Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 14:51 Myślę że przeczekanie tych różnych ćwiąkali,niesiołów i gów...rzy radków pójdzie o wiele szybciej niż przeczekanie "rządów" sld Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 14:53 A w ogóle to rzadko się zdarza żeby nazwisko tak pasowało do wyglądu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Sprawiedliwosc - za tego ministra osiagnie Dno 09.12.07, 14:59 nie mam do tego ministra sprawiedliwosci - njamniejszego zaufania.... Mysle,ze zostalo to dobrze zmanipulowane i niezla kasa na to poszla - aby to wlasnie jego podstawiono na to stanowisko. ... wielkie strukury musialy sie w to wlaczyc ... i Tuska omamiono tym,ze bedzie dokonywana zemsta na braciach Kaczynskich i samym PiS ....ale tutaj chodzi o duzo wieksze interesy ...zwykly czlowiek tylko na tym ucierpi - bo doprosic sie Sprawiedliwosci od takich " rekinow " - to absolutnie niemozliwa rzecz radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Sprawiedliwosc - za tego ministra osiagnie Dn 09.12.07, 16:35 radca napisał: > nie mam do tego ministra sprawiedliwosci - njamniejszego zaufania.... Całe szczęście, że to nikogo nie obchodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re:Sprawiedliwosc - za tego ministra osiagnie Dno 09.12.07, 16:46 Pan Bóg Co to szepnął z nieba, czy przyśniło Ci się nad ranem (po "ciężkiej" nocy)? Sądzę, że raczej to drugie, biorąc pod uwagę bełkotu ciąg dalszy: radca napisał: > Mysle,ze zostalo to dobrze zmanipulowane i niezla kasa na to poszla - > aby to wlasnie jego podstawiono na to stanowisko. > > ... wielkie strukury musialy sie w to wlaczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Niewinny stypendysta??? KOlejny?? 09.12.07, 14:55 Biedny Pan Cwiakalski. Wyjechal na stypendium do RFN i pewnie dlatego jest w aktach IPN.Bidny czlowiek, zapomnial dodac,ze w tamtych czasach trzeba bylo podpisac cyrograf wlasnie za to pozwolenie na wyjazd. Co mu moze pomoc odswiezyc pamiec? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Niewinny stypendysta??? KOlejny?? 09.12.07, 14:58 To porażające i przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Niewinny stypendysta??? KOlejny?? 09.12.07, 16:53 wami41 napisała: > Biedny Pan Cwiakalski. Wyjechal na stypendium do RFN i pewnie > dlatego jest w aktach IPN.Bidny czlowiek, zapomnial dodac,ze w > tamtych czasach trzeba bylo podpisac cyrograf wlasnie za to > pozwolenie na wyjazd. Bez przesady. Ja wyjeżdżałam i niczego nie podpisywałam. Nawet nikt mi tego nie zaproponował. > Co mu moze pomoc odswiezyc pamiec? Nie sądzę, żeby mu trzeba było "odświerzyć pamięć". Natomiast Tobie na pewno by się przydało trochę pomyśleć, zanim coś napiszesz. Zwłaszcza o sprawach, o których nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A co pan "Gwóźdź" na to?:))) 09.12.07, 14:56 Rozumiem, że jest zbyt zajęty przygotowywaniem swoich zeznań, które będzie składał przed komisją śledczą. Ma czas na mataczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dokitu [...] 09.12.07, 14:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca " Czarne chmury nad panstwem prawa " - Cwiakal 09.12.07, 15:04 za cwiakalskiego powroca " czarne chmury nad panstwem prawa" Bedzie tak jak za PRL - czasow silnej komuny, gdzie zwykly obywatel bedzie odsuwany na boczny tor.... a uklady oligarchow i wielki biznes bedzie decydowal o wyrokach i " sprawiedliwosci " radca Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 [...] 09.12.07, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pryszczaty cwiaka *)++++++++++++++ 09.12.07, 15:17 dyletant5 napisał: > *> ze takiego Dupka wybrano na ministra , wymiotuje na tego > czlowieka, prawdziwy ESBEK z PRL-u *)+++ Wylazi z ciebie pedalisko...:DDDDDDDDDDDDDDD Nikt nie kaze ci sie z nim calowac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Pryszczaty cwiaka *)++++++++++++++ 09.12.07, 15:22 kralik111 napisał: > dyletant5 napisał: > > > *> ze takiego Dupka wybrano na ministra , wymiotuje na tego > > czlowieka, prawdziwy ESBEK z PRL-u *)+++ > > Nikt nie kaze ci sie z nim calowac ;D *>jeszcze tego brakowalo, zebym dostal syfa , a sio z durnymi kurami *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post radco ziobrofilu masz jeszcze coś genialnego do 09.12.07, 15:17 zakomunikowania? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radco ziobrofilu masz jeszcze coś genialnego 09.12.07, 15:23 trzymilionowy.post napisał: > zakomunikowania? - mam radca Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post radco ziobrofilu ale coś na temat a nie życzenia 09.12.07, 15:33 i marzenia.Ewentualnie urojenia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57508788&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: radca 09.12.07, 15:22 radca napisał: > za cwiakalskiego powroca " czarne chmury nad panstwem prawa" > Bedzie tak jak za PRL - czasow silnej komuny, gdzie zwykly obywatel > bedzie odsuwany na boczny tor.... a uklady oligarchow i wielki biznes > bedzie decydowal o wyrokach i " sprawiedliwosci " > radca Przepowiadasz bardzo ponury oobraz. Obawiam sie jednak, ze obraz ten bedzie bedzie bliski rzeczywistosci ktora nas czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radca 09.12.07, 15:27 wet3 napisał: > Przepowiadasz bardzo ponury oobraz. Obawiam sie jednak, ze obraz ten > bedzie bedzie bliski rzeczywistosci ktora nas czeka. - bedzie wlasnie taki....czarno to widze... wlasnie z tym czlowiekiem radca Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: radca 09.12.07, 17:00 radca napisał: > > > - bedzie wlasnie taki....czarno to widze... wlasnie z tym czlowiekiem Głowa do góry! Gorzej niż za Ziobry być nie może. A to zawsze jakiś postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: radca 09.12.07, 15:34 A jak poprzednia ekipa kierowała obywatela na główny tor? Reszta treści waszych postów to bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: radca i wet3 09.12.07, 15:59 Nędzni kłamcy, oszczercy i nieudaczni manipulatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radca i wet3 09.12.07, 16:11 trzymilionowy.post napisał: > Nędzni kłamcy, oszczercy i nieudaczni manipulatorzy. - przypominasz swoimi tekstami tego dziwaka niesioloma... radca Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: radca i wet3 09.12.07, 16:19 radca napisał: > trzymilionowy.post napisał: > > > Nędzni kłamcy, oszczercy i nieudaczni manipulatorzy. > > - przypominasz swoimi tekstami tego dziwaka niesioloma... > > radca A ty kogo wobec tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radca i wet3 01.02.08, 17:47 trzymilionowy.post napisał: > Nędzni kłamcy, oszczercy i nieudaczni manipulatorzy. - jak bardzo sie mylisz - to nawet niewiesz albo tylko nienawisc przez ciebie przemawia.... nienawisc i ogromny tupet wredoty w stylu " niesioloma nafaszerowanego pitera " radca Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l to Cipińska działała w opozycji????? 09.12.07, 15:14 pewnie dzielnie opierała sie jakiemus ubekowi... o stół Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 tak,a cwiaka byl esbekiem *)++++++++++++++++ 09.12.07, 15:24 r0b0l napisał: > pewnie dzielnie opierała sie jakiemus ubekowi... o stół *> widac po jego pryszczach, kazdy esbek mial pryszczy, ktorego znam , oj znam wielu, musieli sie gdzies kryc z tymi pryszczami *)++ Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: tak,a cwiaka byl esbekiem *)++++++++++++++++ 09.12.07, 15:38 A dyletant5 jest dyletantem do piatej potegi Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: tak,a cwiaka byl esbekiem *)++++++++++++++++ 09.12.07, 16:59 *. a funny to taka fajna baaabaaaa, ze hej !)+ Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Dyletant, spieprzaj trollu łgać na forum Onetu 09.12.07, 17:07 dyletant5 napisał: > *. a funny to taka fajna baaabaaaa, ze hej !)+ Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 15:23 kolejny blazen bez programu wdajacy sie w personalne zagrywki szkoda slow pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: cynick1 09.12.07, 15:26 cynick1 napisał: > kolejny blazen bez programu > wdajacy sie w personalne zagrywki > szkoda slow > pzdr. Program Cwiakalskiego jest jasny - pelne poparcie dla PRL-bis i nocnej zmiany numer dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: cynick1 09.12.07, 15:30 wet3 napisał: > cynick1 napisał: > > > kolejny blazen bez programu > > wdajacy sie w personalne zagrywki > > szkoda slow > > pzdr. > > Program Cwiakalskiego jest jasny - pelne poparcie dla PRL-bis i > nocnej zmiany numer dwa! - doklanie taki...zacznie sie niezle " cwiakalizm ".. w negatywnym tego slowa znaczeniu radca Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: cynick1 09.12.07, 15:35 Skończ już z tymi bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: cynick1 09.12.07, 17:08 wet3 napisał: > > Program Cwiakalskiego jest jasny - pelne poparcie dla PRL-bis i > nocnej zmiany numer dwa! Gdzieś znalazł ten program? Podaj, proszę, jakiś link. No, chyba że po pisowsku wyssałeś go z palca... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 15:35 Jakie personalne zagrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 rzad Rajtuski to Esbecki rzad *)+++++ 09.12.07, 15:31 *> polacy wybrali PRL - BIS , i tak musi zostac, bo inaczej zlodzieje, kretacze itp. cholota nie bedzie mogla prosperowac w zyciu *)+++ Odpowiedz Link Zgłoś
radca lLepper nazwal ich - " aksamitne kapelusze " 09.12.07, 15:33 w samym Sejmie......czy sie pomylil wtedy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
gaelic04 agent specjalnej troski Cwiąkalski 09.12.07, 15:47 A mój wujek przyłapał kiedyś w liceum obecnego ministra na.... Czy to oznacza że minister będzie się teraz mścić na naszej rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: agent specjalnej troski Cwiąkalski 09.12.07, 17:13 gaelic04 napisał: > A mój wujek przyłapał kiedyś w liceum obecnego ministra na.... Na czym? Na czym?! > Czy to oznacza że minister będzie się teraz mścić na naszej rodzinie? Nie sądzę. On nie wygląda na takiego, co kopie leżących, a Twoja rodzina już ma za swoje, skoro im się trafił ktoś taki jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
5obserwator Ćwiąkalski wynocha. 09.12.07, 15:50 Szanujący się i dobry adwokat broni prawdy i sprawiedliwości, a nie bandzirów. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ćwiąkalski wynocha. 09.12.07, 15:59 Nieźle durny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ćwiąkalski wynocha. 09.12.07, 17:15 5obserwator napisała: > Szanujący się i dobry adwokat broni prawdy i sprawiedliwości, a nie > bandzirów. ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
chojowaty Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 15:54 tusk tusk-tak ćwąka dbil. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamany-kutas a po co Ćwokalski miałby robić konferencje ? 09.12.07, 15:58 i tak nie miałby o czym gadac Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a po co Ćwokalski miałby robić konferencje ? 09.12.07, 17:18 zlamany-kutas napisał: > i tak nie miałby o czym gadac A pewnie. Jeszcześmy nie zapomnieli kabotyna na ministerialnym stołku. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 09.12.07, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Zasluzony czlonek pzpr: Cwiakalski, 09.12.07, 16:08 ktory teczki nosil oberpartyjnemu bucowi na prawie na UJ, czyli Buchale; Cwiakalski, ktory tylko dlatego awansowal na wydziale prawa, bo byl sbeckim "uchem" na UJ; Ile to prac naukowych napisal ten "obronca" iw spolnik najwiekszych polskich gangsterow gospodarczych?? 2,3 wypracowania? cienki Bolek jestes Cwiakalski; a min. Ziobro to ty nawet nie jestes godzien mu butow czyscic; "wyjechalem na 1,5 roku do RFN-u"; a kto wtedy dostawal 1,5 rozne stypendia w RFN-i?? oczywiscie najbardziej zaufani ludzie pzpr- u i sbecji; Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zasluzony czlonek pzpr: Cwiakalski, 01.02.08, 17:45 to bardzo msciwy i bezwzgledny " czlowiek " radca Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 16:12 Nawet o takie rzeczy chodzi, jak wydanie oceny niedostatecznej bratu Ziobry??? No to ja Szopenowi (Chop i nowi)dałbym tylko tróję bo spieprzył swoją symfonię, narobił mnóstwo błędów i trzeba było to poprawiać. Ale pomysł miał dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 16:13 przecież Ziobro - magister nie będzie merytorycznie rozmawiał z Ćwiąkalskim - profesorem, dlatego wybrał sposób na obrażanie, pomawianie i co tam jeszcze kto chce, a co mieści się w repertuarze PiS...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 16:19 Oblałem brata Ziobry,oto klasa nowych inteligentów z konDonkowego nierządu. Okazuje się,że Cwiąkała to także cichy i zapomniany przez historyków bohater opozycji,którego teczka kandydacka agenta zachowała się dla niego szczęśliwie w stanie niekompletnym. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 16:28 bokassa napisał: > Okazuje się,że Cwiąkała to także cichy i zapomniany przez historyków > bohater opozycji,którego teczka kandydacka agenta zachowała się dla > niego szczęśliwie w stanie niekompletnym. Gorzej ma ten, którego teczka jest pusta o lojalka sfałszowana. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ćwiąkalski: Oblałem na egzaminie brata Ziobry 09.12.07, 17:23 bokassa napisał: > > Okazuje się,że Cwiąkała to także cichy i zapomniany przez historyków > bohater opozycji,którego teczka kandydacka agenta zachowała się dla > niego szczęśliwie w stanie niekompletnym. Skąd wiesz, że w niekompletnym? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ten człowiek powinien natychmiast zrezygnować !! 09.12.07, 16:38 Jeśli tego nie zrobi to wpisuje się na listę takich "generalnych" jak: - Jaskiernia - zapytywał Trybunał " co to jest wyższe wykształcenie" tak gmatwał sprawę "mgr " Kwaśniewskiego - Sadowski - 10 lat unikał skazania za popełnione przestepstwo Czy ćwiąkalski chce dołączyc to tego grona !! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ten człowiek powinien natychmiast zrezygnować 09.12.07, 16:42 Puknij się w pustą głowę, propagandysto. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ten człowiek powinien natychmiast zrezygnować 09.12.07, 17:29 rsrh napisał: > Jeśli tego nie zrobi to wpisuje się na listę takich "generalnych" jak: > > - Jaskiernia - zapytywał Trybunał " co to jest wyższe wykształcenie" > tak gmatwał sprawę "mgr " Kwaśniewskiego > - Sadowski - 10 lat unikał skazania za popełnione przestepstwo > > Czy ćwiąkalski chce dołączyc to tego grona !! A na jakiej podstawie? - Czy zadawał Trybunie jakieś pytania? Jakie? - Czy popełnił przestępstwo za które unikał skazania i to przez 10 lat? Mógłbyś trochę bardziej precyzyjnie, czy tylko plujesz tym, co Ci ślina na język przyniosła? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Już ci dawno Zenek napisałem 09.12.07, 16:48 że myslałem żeś tylko "krwawy" Myliłem się .Jesteś nie tylko"krwawy". Pozdrawiam "Protozoa" na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Ja go też nie lubię, 09.12.07, 16:52 ze względu na szczególną urodę Ćwiąkały - przy nim Wańka z Dworca Warszawskiego to wzorzec męskiej piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Nikt nie nakazuje ci na niego patrzeć janina1_3 . 09.12.07, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Re: Nikt nie nakazuje ci na niego patrzeć janina1 09.12.07, 17:02 Spojrzałam na zdjęcie ilustrujące artykuł na stronie. Normalnie przełączam telewizor na inny kanał jeżeli pokazują to szkaradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Nikt nie nakazuje ci na niego patrzeć janina1 09.12.07, 17:10 Facet jak facet bez przesady. Wolę jego z jego głową i pomysłami niż niedouka rewolucjonistę o powierzchowności lalusia w ząbek czesanego z popsutymi zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a tuskie to kapusciany Glab, he,heeeeeeeeeeeeeeee* 09.12.07, 17:27 *> nakrecana pacynka , he,he,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,he *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post radca ziobrofilu jesteś niemożliwy:)))) 09.12.07, 16:53 radca napisał: > moki1 napisał: > > > skoro wyciaga takie rzeczy. > > Profesorek sporządza liste oblanych studentów. > > Kiedy to było, że on to pamięta? > > > - msciwy i baaaardzo niebezpieczny..... czyz tacy nie byli wlasnie > eSBecy ? > > esbeckie sieci i macki siegaly bardzo daleko.... > > radca Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Bardzo mściwy jest ten Ćwiąkalski 09.12.07, 17:02 Żeby oblać studenta z powodów politycznych. To jest zachowanie typowe dla bolszewickich komisarzy ludowych. Dobrze, że całej rodziny, kuzynostwa, dziadków i chrzestnych Ziobry nie skazał na jakieś wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Bardzo mściwy jest ten Ćwiąkalski 09.12.07, 17:05 No placebo teraz to juz pokazales szczyt pissglupoty.Znowu bierzesz placebo zamiast prawdziwych tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Wpierw myślałem, że to kolega Ąckiego. 09.12.07, 17:23 To przez to kabaretowe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bardzo mściwy jest ten Ćwiąkalski 09.12.07, 17:39 funny5 napisała: > No placebo teraz to juz pokazales szczyt pissglupoty.Znowu bierzesz > placebo zamiast prawdziwych tabletek Ależ Funny, nie ma tabletek, które wyleczyłyby z głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Brednie placebo 09.12.07, 17:09 placebo99 napisał: > Żeby oblać studenta z powodów politycznych. To jest zachowanie > typowe dla bolszewickich komisarzy ludowych. Dobrze, że całej > rodziny, kuzynostwa, dziadków i chrzestnych Ziobry nie skazał na > jakieś wyroki. > W którym miejscu ktokolwiek kogokolwiek oblał z powodów pozamerytorycznych? Masz dowody? Nie? Aha, czyli bredzisz i kłamiesz:D Czyli normalka pisuarowa Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Brednie placebo 09.12.07, 17:10 y.y napisał: > Masz dowody? A masz dowody, że było inaczej? Nie! Więc nie breć. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: placebo99 jaja sobie robisz ewidentnie:))) 09.12.07, 17:18 Absulutnie zaprzeczam, że nic podobnego nie ma miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: placebo99 jaja sobie robisz ewidentnie:))) 09.12.07, 19:47 placebo99 napisał: > Absulutnie zaprzeczam, że nic podobnego nie ma miejsca. > No dobra w porządku, wierzę Ci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Brednie placebo 09.12.07, 17:21 funny5 napisała: > No wlasnie placebo.Nie brec(sic) Proszę pisz człowieku po polsku, bo nie można tych grafoklopsów pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 kretacze od PO/ZSL/LiD *)+++++++++++++++++++++ 09.12.07, 17:24 *. nawet miller wam nie pomoze, tak jak samoobronie nie pomogl he,he,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,he *)+ Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ćwokalski - profesor ;-) 09.12.07, 17:34 Pewnie za PRLu musiał tyle dawać, że teraz w dupie echo mu się niesie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ćwokalski - profesor ;-) 09.12.07, 17:38 I tak mowi "czlowiek prawy (wybitnie skromny)" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brednie placebo 09.12.07, 17:46 placebo99 napisał: > y.y napisał: > > > Masz dowody? > > A masz dowody, że było inaczej? Nie! > Więc nie breć. UWAGA! Osobnik, ukrywający się na forum GW jako "placebo99" wczoraj zgwałcił trzy małe dziewczynki. Ja wprawdzie dowodów żadnych nie mam, ale czy ktoś ma dowody, "że było inaczej"?! Więc nie "breć", jeden z drugim! > Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Brednie placebo 09.12.07, 19:57 Po pierwsze, jeżeli już to "bredź" analfabeto:) Po drugie, to ty oskarżasz, więc to ty musisz udowodnić. A skoro dowodów nie masz to znaczy że kłamiesz. Udowadnia się wine, niewinności nie trzeba, typowa pisiorska manipulacja i łgarstwo: najpierw nałgać, że ktoś jest winny, a później kazać mu udowadniać, że jest niewinny. Dlatego przegraliście wybory palancie, bo w państwie prawa jest odwrotnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Brak argumentów nadrabiany inwektywami 09.12.07, 20:13 y.y napisał: > Po pierwsze, jeżeli już to "bredź" analfabeto:) Człowieku weź jakiś słowniczek i sprawdź bo się kompromitujesz :-))) > ...Dlatego przegraliście wybory palancie... Brak argumentów nadrabiany inwektywami i wyzwiskami. A gdzie jakiś element kultury i dobrych obyczajów? Typowe zachowanie dla ścierwoliberałow - parszywej reakcji na garnuszku zachodnich podrzegaczy ateistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Brak argumentów nadrabiany inwektywami 10.12.07, 05:39 placebo99 napisał: > y.y napisał: > > > Po pierwsze, jeżeli już to "bredź" analfabeto:) > > Człowieku weź jakiś słowniczek i sprawdź bo się kompromitujesz :- ))) Ależ proszę bardzo matole jeden: usjp.pwn.pl/lista.php?co=bred%BC Poczytaj, mniej będziesz breDZić:)))) > > > ...Dlatego przegraliście wybory palancie... > > Brak argumentów nadrabiany inwektywami i wyzwiskami. A gdzie jakiś > element kultury i dobrych obyczajów? Typowe zachowanie dla > ścierwoliberałow - parszywej reakcji na garnuszku zachodnich > podrzegaczy ateistycznych. > Argumentów na co jeden? To ty oskarżasz bez dowodów i argumentów:)) Oskarżyłeś Cwiąkalskiego, powtarzam - udowodnij. Nie udowadniasz, czyli kłamiesz:) ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brak argumentów nadrabiany inwektywami 10.12.07, 11:15 placebo99 napisał: > y.y napisał: > > > Po pierwsze, jeżeli już to "bredź" analfabeto:) > > Człowieku weź jakiś słowniczek i sprawdź bo się kompromitujesz Niestety... "Nie bredź" pochodzi od "bredzić (bredzenie, brednie). "Nie breć" w języku polskim nie występuje. Ergo: to nie y.y się kompromituje. > > Brak argumentów nadrabiany inwektywami i wyzwiskami. A gdzie jakiś > element kultury i dobrych obyczajów? Kocioł garnkowi przyganiał - patrz, choćby - niżej... > Typowe zachowanie dla > ścierwoliberałow - parszywej reakcji na garnuszku zachodnich > podrzegaczy ateistycznych. To już nie - zapluty karzeł reakcji, a "ścierwoliberał... Ale "garnuszek zachodnich podrzegaczy" został! I ktoś dalej twierdzi, że pisia mentalność nie jest mentalnością bierutowsko - gomułkowską? > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bardzo mściwy jest ten Ćwiąkalski 09.12.07, 17:37 placebo99 napisał: > Żeby oblać studenta z powodów politycznych. I to w dodatku z paro(paronasto)letnim wyprzedzeniem! > To jest zachowanie > typowe dla bolszewickich komisarzy ludowych. Dobrze, że całej > rodziny, kuzynostwa, dziadków i chrzestnych Ziobry nie skazał na > jakieś wyroki. W dodatku - nie będąc nigdy sędzią! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tow.Ćwiakalski a ilu PZPR-owcow zrobilo u was... 09.12.07, 17:13 dyplom,po jednym telefonie z Komitetu?Egzaminy w.w. polegaly na telefonie -,,Towarzyszu Cwiakalski,na ktorym to ja jestem roku?'' Tow.profesor odpowiadal-,,Cierpliwosci towarzyszu,na I roku nie moge jeszcze wypisac,ale damy wam tok indywidualny i za dwa lata sam wasz dyplom przywioze do Komitetu'' ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Tow. prof. niedorajda , dyplom zdobyl od I *)+ 09.12.07, 17:18 sekretarza PZPR. bo normalny czlowiek takich dyrdymalow nie opowiada, tylko niedorozwiniety umyslowo a takim jest cwiaka *)+++ Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tow.Ćwiakalski a ilu PZPR-owcow zrobilo u was 09.12.07, 17:19 Kolejna pissidiotka z wizjami Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Tow.Ćwiakalski a ilu PZPR-owcow zrobilo u was 09.12.07, 17:22 Ale tak było. Choćbyś się obsrał to faktów nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tow.Ćwiakalski a ilu PZPR-owcow zrobilo u was 09.12.07, 17:28 Oczywista oczywistisc ze wypuscil tysiace PZPRowskich magistrantow skoro urodzil sie w 1950 roku.Czyli magistrant byl promotorem magistrantow.Taka wasza pissdzielska madrosc Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tow.Ćwiakalski a ilu PZPR-owcow zrobilo u was 09.12.07, 17:33 Sorry.Mialo byc : magister byl promotorem magistrtantow. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wiesz coś o tym, prawda? 09.12.07, 17:54 placebo99 napisał: > Ale tak było. Choćbyś się obsrał to faktów nie zmienisz. Ty już to, naturalnie, przećwiczyłeś osobiście. > Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Depnąłem diabłowi na ogon i jest kociokwik 09.12.07, 18:07 Plugawe szambo ścierwoliberalizmu złajdaczonego z czerwonymi siepaczami bolszewizmu parszywego zrodzonego z szatańskiego łajna owładnęło społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Depnąłem diabłowi na ogon i jest kociokwik 10.12.07, 11:20 placebo99 napisał: > Plugawe szambo ścierwoliberalizmu złajdaczonego z czerwonymi > siepaczami bolszewizmu parszywego zrodzonego z szatańskiego łajna > owładnęło społeczeństwem. To, oczywiście, też "merytoryczne argumenty w dyskusji", do używania których dopiero co zachęcałeś? > Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 Kolega Profesor wykazuje irracjonalne elementy... 09.12.07, 17:37 osobowosci... I te dokonania naukowe kolegi Profesora jakie bardzo mierne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Amanasunta, masz rację! 10.12.07, 08:13 amanasunta napisała: > dyplom,po jednym telefonie z Komitetu?Egzaminy w.w. polegaly na > telefonie -,,Towarzyszu Cwiakalski,na ktorym to ja jestem roku?'' > Tow.profesor odpowiadal-,,Cierpliwosci towarzyszu,na I roku nie moge > jeszcze wypisac,ale damy wam tok indywidualny i za dwa lata sam wasz > dyplom przywioze do Komitetu'' > ROTFL Gorsza sprawa, ze ci ludzie obecnie kierują polska nauką, ilu takich jest w państwowej komisji akredytacyjnej, tego nikt nie wie. Wiem o przypadku takiego "profesora dr hab.", który obecnie rezyduje w Krakowie, jest członkiem komisji akredytacyjnej, w praktyce zarządza uczelnią w której rezyduje, a jest nie tylko kompletnym ignorantem, to prawdopodobnie nie ma nawet matury a może nawet nie ukończył średniej szkoły. Słowem podobnie, jak tzw. "profesor" Bartoszewski ma wykszałcenie pełne podstawowe a ponadto wszystkie tytuły naukowe otrzymał z partii (z awansu). A teraz taki kretyn jeden z drugim (ilu ich tam takich jest nie wiem, ale chyba raczej wielu) zarządza polską nauką w charakterze experta... Odpowiedz Link Zgłoś