darioo_b 13.12.07, 14:20 Ojej... I co teraz bedzie??? Przecież to tacy Gwiazdorzy??? Nie dorównują nawet swoim nazwiskom :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Grupa Eurozet zarżnęła Radiostacje,teraz Anty 13.12.07, 14:48 W artykule jest mowa o grupie radiowej Zjednoczonych Przedsiębiorstw Rozrywkowych SA, nie o Eurozet Odpowiedz Link Zgłoś
autor_autor Re: Grupa Eurozet zarżnęła Radiostacje,teraz Anty 13.12.07, 15:01 zpr to właściciele eski rock, eurozet ma antyradio, Twój przedmówca twierdzi, że przejście Wojewódzkiego i Figurskiego do eski rock to rozwalanie antyradia przez zetkę Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Wiesz, nie kumam 13.12.07, 15:20 Bo Figurski z Wojewódzkim nie przechodzą do Zetki, tylko do Eski... Odpowiedz Link Zgłoś
tkacz_iluzji Re: Wiesz, nie kumam 13.12.07, 15:50 przeciez ci juz wytlumaczyli :P odchodza do eski bo zetka rozpieprza antyradio. co trudnego jest w tym stwierdzeniu ? nawet wytlumaczyli kto jest wlascicielem antyradia (eurozet) stad odejscie do eski (zpr). I dalej nie pomoglo w rozumienu? przypadek beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ok, ale zanim mnie wyzwiesz 13.12.07, 16:11 Może dowiem się, w jaki sposób Zetka rozpieprza Antyradio. Odpowiedz Link Zgłoś
celt Re: ok, ale zanim mnie wyzwiesz 13.12.07, 20:45 Normalnie, przechodząc do Eski. Paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ok, ale zanim mnie wyzwiesz 14.12.07, 09:18 Zetka odchodzi do Eski. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 14:22 To dochodzą czy odchodzą? :D Kolejna literówka w portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
arte78 co za obciach! 13.12.07, 14:22 eska to totalne dno. radyjko dla dresu.jestem zszokowany :( Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: co za obciach! 13.12.07, 15:41 arte78 napisał: > eska to totalne dno. radyjko dla dresu.jestem zszokowany :( eska rock to troche inny profil niz eska Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: co za obciach! 13.12.07, 23:06 Jednakowoż człon "eska" w nazwie wiele osób odstrasza. Eska to radio dla dresa, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius rozumiem, że jesteś lepszy od nich 13.12.07, 14:24 Pochwal się swoimi osiągnięciami na tym polu, chętnie ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: rozumiem, że jesteś lepszy od nich 13.12.07, 14:25 jacy odbiorcy, tacu idole :-)))))))) Na szczęscie normalnych ludzi ci powiatowi i podfigurscy srednio interesują :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gieniak Re: nie no, śmiało 13.12.07, 14:39 Lubię AntyRadio i słucham go non stop w samochodzie. Ani Figurskiego, ani Wojewódzkiego nie będzie mi brakować, IMHO to była najgorsza audycja na antenie tego radia. Kogo słuchać? Jest DżaDża, Ziętarscy, Kosa, Loroch, Kasprzyk czy Makak mam nadzieję, że oni zostają, bo dla nich właśnie warto słuchać AntyRadia. Odpowiedz Link Zgłoś
goborrr Re: rozumiem, że jesteś lepszy od nich 13.12.07, 14:33 jesteś normalny, czyli statystyczny, czyli nijaki... masz statystyczne 50 lat, nazywasz się Nowak i jesteś typowym postkomuchem... tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
carpyook Re: rozumiem, że jesteś lepszy od nich 13.12.07, 16:09 Jak do tego doszedłeś, drogi Watsonie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdroyek Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 14:35 ale lipa nie myślałem że sie sprzedadzą... a przynajmniej nie Figurski... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceques Re: Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 15:58 A co Wojewódzki ma zrobić? Ostatnio kupił nowe mieszkanie za 4 mln , a najlepsze pieniądze dostaje się na zmianie pracy. Szkoda, tak lubiłem Antylistę. Odpowiedz Link Zgłoś
iksigrekzed Cytują Jeremy'ego Clarksona... 13.12.07, 14:41 Dla mnie radio eska jest "made in russia, czyli wykonane niechlujnie i po pijaku"... Odpowiedz Link Zgłoś
alek081 Dla krytykow Eski 13.12.07, 15:23 Czy widzicie roznice pomiedzy "Eska" i "Eska Rock"? Ja widze, a dokladnie, to slysze. Jesli u kogos w miescie nie nadaje EskaRock, to zapraszam do sluchania przez net. Moim zdaniem Eska Rock jest nawet lepsze od Roxy. Szkoda tylko, ze poziom radia spadnie wraz z przyjsciem tych dwoch panow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Dla krytykow Eski 14.12.07, 14:41 Dlaczego miałaby spaść jakość. Bez przesady. Słabością antyradia nie była poranna audycja tylko wszystkie pozostałe audycje. Jakieś bezsensowne bajdurzenia tych gości od samochodów czy konkursy, których ni w ząb nie można zrozumieć o co w nich chodzi. ESKAROCK jest świetnym radiem, mimo, że gadają tam jeszcze głupiej niż w antyradio to przynajmniej gadają bardzo mało.. głownie grają. No ale nie mnie oceniać głupoty w escerock bo to radio nie jest do mnie adresowane mimo ze najchętniej go słucham ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ishtarr Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 15:03 Wow, jestem zaskoczona! Nie sadzilam ze Figurski przejdzie do innegor radia. Dla mnie to akurat dobra nowina, eska rock nadaje w moim miescie a antyradia sluchalam wylacznei przez net. Odpowiedz Link Zgłoś
smulko i dobrze robią.... 13.12.07, 15:08 i dobrze robią może w końcu będzie się dało słuchać tej rozgłośni:)) czasem miałem wrażenie, że tylko oni w swej niezmierzonej inteligencji i elokwencji śmieją się ze swoich żartów... S-ka to wymarzone miejsce dla nich.. hehehehe – tej rozgłośni też się nie da słuchać, gust „muzyczny” jej twórców to totalna sieczka… Odpowiedz Link Zgłoś
czerniakowianka Nie, nie, nie... Proszę nie psuć mi Eski Rock! 13.12.07, 15:09 Bo to moja ulubiona stacja! Jedyna w warszawskim eterze, której da się jeszcze słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx I bardzo dobrze 13.12.07, 15:49 ostatnio krecili sie juz tylko wokol odgrzewanych kotletow zreszta i tak slucham AR glownie dla muzyki ps.Zientarscy tez mogliby odejsc,strasznie nudza Odpowiedz Link Zgłoś
nie.my Re: I bardzo dobrze 14.12.07, 09:48 kixx napisał: > ostatnio krecili sie juz tylko wokol odgrzewanych kotletow > zreszta i tak slucham AR glownie dla muzyki > ps.Zientarscy tez mogliby odejsc,strasznie nudza -->TAK niech wywalą Zientarskich! i jeszcze Lorocha! Więcej Dżadży i jego kolesia z machiny. Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkin Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 15:49 szkoda, aczkolwiek zauwazylem ze ostatnio z lekka przynudzaja tymi telefonami. W ich miejsce anty powinno dac solidna porcje dobrej muzy z ktorej slynie wlasnie anty, moze cos Kosa zamiesza z rana? Bo bezwatpienia anty to najlepsza stacja w eterze, no moze za wyjatkiem audycji antyalkoholowej bo tego sie sluchac nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 16:31 Uuuuuuuu szkoda:( Naprawde lubilam sluchac tego z rana. Mam wrazenie ze Antyradio ostanio robi sie coraz bardziej wnerwiajace. Albo Kosa glosem mentora gloszacy muzyczne prawdy objawione, albo smecacy Zietarscy , albo ci gamonie z Machiny (pseudonimow nie pomne)smiejacy sie ze swoich dowcipasow. A jak slysze glos prowadzacego audycje antyalkoholowa to mam sie ochote nawalic w trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius widocznie Ciebie 13.12.07, 16:20 skoro pofatygowałeś się i puściłeś komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: czy kogoś to interesuje ? 14.12.07, 14:43 A Ciebie nie interesuje? To po ki diabel to czytasz? Nudzisz sie? Opieprzasz sie w pracy za pieniądze właściciela? Czy zamiast kuc do kolokwium to siedzisz w internecie i wypatrujesz plotek na temat gwiazd ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 18:20 Antyradio zaczeło się psuć. Jeszcze teraz bez Antylisty będzie już tylko jednym dużym blokiem reklam, ględzenia i dżingli przeplatanym przez troche muzyki. Zresztą, w 90% muzyka podawana w AR, ER czy roxy to numery z singli i teledysków. Po jakimś czasie aż się kichy przewracają od wałkowania tego samego. Od siebie polecam holenderskie Free 4U NF Radio, zero gadania sama muzyka, do znalezienia w winampie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Figurski i Wojewódzki dochodzą z Antyradia 13.12.07, 19:30 Cieniasy straszne. Ich "dowcipy telefoniczne" są na poziomie gó..arzerii z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez I bardzo dobrze 13.12.07, 21:18 Czuję zawsze zażenowanie z powodu ich porannych "żartów". Odpowiedz Link Zgłoś