adamdark01 Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 05:24 To,że Pan jest zadowolony, jest naprawdę mniej ważne,pytanie, czy Naród ,co najmniej 70 procent, znajdują siebie zadowolonych z Pańskiej Prezydentury, ale może Pan stać się symbolem Prawdziwego, Wielkiego Prezydenta Polski,Jeżeli zdejmie Pan Przykrycie PiSu z swoich plec,a stanie się Pan bez stronnym,humanitarnym Prezydentem Całego Narodu,nie zważając na ich przynależność,to jest wzór Prawdziwego Prezydenta,tylko dobro Narodu i Państwa, a pierwsze zadanie jakie Pan powinien podjąć,to przyłożyć wszystkie starania, podnieść poziom ekonomiczny Narodu do poziomu,co najmniej,na wzór Szwecji,to powinien być cel najbardziej palący w następnych miesiącach,a przekona się Pan,że miałem i mam rację,a wszystkie prace syzyfowe polityków,niech Pan zostawi Rządowi i Sejmowi,a bądź Pan Prawdziwym Reprezentantem Narodu. pozdrawiam z okazji Swięta Bożego Narodzenia,oraz już za progiem, NOWY ROK, więc życzę Panu i Rządowi Polski, wiele zdrowia i szczęścia w Waszej nie łatwej pracy i życiu. adamdark. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....W sumie.................... 23.12.07, 05:34 Tylko glupcy znajda cos do krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta O boże jaki jestem głupi!Bo znalazłem coś!!! 23.12.07, 05:57 Samochwała w kącie stała.!!!! Cha cha, cha. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wala-dla-raj-tuska ale kapusie od PO grasuja po forum !~~~~ 23.12.07, 07:06 ~ kapusie sa w cenie taki lajdak jak boni i bolek, bronek i inne cwiakalskie, a sio a sio !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 23.12.07, 07:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wala-dla-raj-tuska Re: ale kapusie od PO grasuja po forum !~~~~ 23.12.07, 07:10 > UB,SB,WSI-sklad zespolu z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wala-dla-raj-tuska wala dla rajtuska ! 23.12.07, 07:17 edek47 napisał: > Idziesz sladami maciora... a chodzisz krokami ormowca/ zomowca to ten sam gatunek jak boni np. he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 ...i tak twoj kaczy hitlerek nie wroci. 23.12.07, 07:34 Bedzie tylko bruzdzil za pomoca tej zjelczalej atrapy udajacej prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Tak sie sklada.................. 23.12.07, 07:36 ze Prezydent zostal w wyborach powszechnych WYBRANY a Tusk jest tylko mianowany. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bledy popelniaja nie tylko Polacy... 23.12.07, 07:46 dla przykladu Amerykanie wybrali sobie debila. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bledy popelniaja nie tylko Polacy... 23.12.07, 07:48 popelnili w ostatnich wyborach.FSB wlozylo duzo kasy w polskie wybory.I wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 23.12.07, 07:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...i tak twoj kaczy hitlerek nie wroci. 23.12.07, 07:41 Trafiles wiec w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Twoja inteligencja jest na poziomie... 23.12.07, 07:50 kaczego prezydenta pis-u. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Twoja inteligencja jest na poziomie... 23.12.07, 07:53 a twoja kaczego Premiera Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Mój pan proponuje wam pracę w ochronie!!!! 23.12.07, 07:28 Ponieważ jesteście tak inteligentni jak o Dyrektor, przeto jako ochroniarze zapewnicie memu panu opaczność bożą. zapewniam was że niema tu błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda prosze, prosze - dupa tandemu jest z siebie zadowo 23.12.07, 08:07 lona! A czy ma na to zgode lba tandemu? Gdzie sie podzial leb? Zajety gdzies medzeniem na temat bylych czlonkow kaczej szajki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: prosze, prosze - dupa tandemu jest z siebie z 23.12.07, 08:09 Agentura od osmej wskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda te, SBcka szujo - czy pracujesz na wolny powrot do 23.12.07, 08:14 Polski? Jak wrocisz, to i tak cie dorwiemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: te, SBcka szujo - czy pracujesz na wolny powr 23.12.07, 08:15 Nie strasz.Za slabiutki jestes.Moze babcie straszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jarkacz jest juz sfotygowany.......... 23.12.07, 08:08 kot ALIK i kacza mamusia nim sie opiekuja. Odpowiedz Link Zgłoś
lk10 Prezydent zadowolony - ja zdecydowanie NIE. 23.12.07, 08:32 Codziennie wstyd mnie ogarnia że mam , że moja ojczyzna ma takiego marnego prezydenta. Zakompleksionego, małego duchem, kłótliwego, obrażalskiego, bez polotu, bez wizji, tragicznego nieudacznika , któremu jakimś dziwnym zrządzeniem losu udało się opanować pałac Prezydencki. Oby skończyło się to tak szybko jak to możliwe. Dla dobra wszystkich. To takie świąteczne życzenia dla mojej ojczyzny, której życzę jak najlepiej jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 na tym zdjęciu to kto ? 23.12.07, 08:51 Jarosław Lechu Czechu czy jakiś służący piesek ? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Spieprzaj dziadu! 23.12.07, 08:51 To nie prezydent Polski a polskiej wsi i polskich meneli, bo oni go wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Hymn Tuska........... 23.12.07, 08:53 Rudy ojciec,ruda matka,rudy dziadek,ruda babka,a ja takze rudym bylem i Polakow oszwabilem Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 09:13 Samochwala ! Gratuluje dobrego nastroju!Watpie,czy on sam wierzy w to co plecie! Wiekszosc ma go zas zwyczajnie dosc na Urzedzie Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Dobrze, że sie nie zesrał przed kamerą 23.12.07, 09:14 pewnie było ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda gdzie sie podzial kapus presentation1? czyzby zwat 23.12.07, 09:23 pil we wlasne sily?! Wielki obronca kaczych cyklistow - nie wstyd ci oszolomku?! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 09:26 Pan Prezydent być może, jest zadowolony z samego siebie?! Bo ja, z Pana Prezydenta , raczej nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Prezio zadowolony jak przy masturbacji 23.12.07, 09:26 Wystarczy mu piwko,łączka i własna rączka aby szczytować z zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Prezydent pisuarów,bo nie mój.Facet bez wyrazu. 23.12.07, 09:27 Sterowany przez brata a więc nie samodzielny.Nawet nie ma 10% tej władzy i wpływów co Wałęsa lub nawet Kwaśniewski.Tragedia w polityce zagranicznej,zero rozpoznania kadr,stąd częste i nieudane zmiany kadrowe.Żadnego wpływu na politykę wewnętrzną.Miał ją,gdyż brat- premier scedował na n iego kilka spraw.Jednym słowem BEZNADZIEJNY.Kto wie czy dotrwa do końca kadencji,bo głupkowaty Michał Kamiński będzie go plątał w coraz to gorsze sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykrozmus Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 09:34 Tą wypowiedzią, Prezydent, po raz kolejny udowodnił,że jest bardzo stronniczy i nie potrafi zrozumieć,że od dnia złożenia przysięgi, jest Prezydentem wszystkich Polaków i nie jest w podległym stosunku do Prezesa- swojego brata/panie prezesie zadanie wykonane/, tudzież nie musi być ,,lojalny do PIS,,Na drugą kadencję będzie GO wybierał Naród, a nie członkowie PIS-u.A najgorszym Jego pracownikiem,robiącym wiele złego dla wizerunku Prezydenta ,jest były europoseł Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda nie rozsmieszj nmie facet, ale majac taka zone pie 23.12.07, 09:36 knotke i fatyge na horyzoncie nie dziwie sie, ze prezio preferuje reke - zawsze to lepsze niz nalog jego klona - lesbije chcialbym zobaczyc w akcji, ale pedalow nie trawie - zawsze rozchodzi sie ten subtelny zapach gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 09:37 Polska zasługuje na ponadpartyjnego prezydenta. Lech Kaczyński pokazał, że zangażowany był w kampanię wyborczą PiS-su. Wielokrotnie dał( i dalej daje ) tego dowdy. Skrajnym tego przykładem było niehonorowe zachowanie Kaczyńskiego po ataku Rydzyka na Marię Kaczyńską ( słynne szambo ). W imię partyjnych interesów PiS-u Lech Kaczyński nie potrafił stanąć w obronie atakowanej przez Rydzyka żony. Takie niehonorowe zachowanie Lecha Kaczyńskiego dyskwalifikuje go ostatecznie. Ktoś, kto nie potrafi stanąć w obronie brutalnie atakowanej żony ( w imię partyjniackich interesów ) stracił zdolność do reprezentowania innych, a co dopiero wszystkich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Prezydent zadowolony? z czego niby ? 23.12.07, 09:57 hm, faktycznie Kaczyski dał sobie Rydzykowi napluć w pysk, oblizał się i poprosił o więcej. czy Polacy są zadowoleni z takiego tchórza bez honoru? odpowiedź chyba zbędna. 123rbr napisał: > Polska zasługuje na ponadpartyjnego prezydenta. Lech Kaczyński pokazał, że > zangażowany był w kampanię wyborczą PiS-su. Wielokrotnie dał( i dalej daje ) > tego dowdy. Skrajnym tego przykładem było niehonorowe zachowanie Kaczyńskiego p > o > ataku Rydzyka na Marię Kaczyńską ( słynne szambo ). W imię partyjnych interesów > PiS-u Lech Kaczyński nie potrafił stanąć w obronie atakowanej przez Rydzyka > żony. Takie niehonorowe zachowanie Lecha Kaczyńskiego dyskwalifikuje go > ostatecznie. Ktoś, kto nie potrafi stanąć w obronie brutalnie atakowanej żony > ( > w imię partyjniackich interesów ) stracił zdolność do reprezentowania innych, a > co dopiero wszystkich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 tzn. pod względem wygód i luxusu chyba. 23.12.07, 09:38 bo sondaże pokazują że naród NIE jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ZAprezentowany1 23.12.07, 09:39 TE, presentation1 A CIEBIE ZNÓW JE BIE... TWOJE WPISY SĄ CORAZ BARDZIE DEBILNE. KIEDYŚ JESZCZE MOŻNA BYŁO CIĘ ZROZUMIEĆ.. A TERAZ: PRZEDŚMIERTNE KONWULSJE PiSDZIELCZYKA... ... CORAZ GORSZE DNO.....PSYCHOL SIĘ TOBIE KŁANIA... ---------------------------AMEN POCZYTAJ WPISY NA: www.polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski_,_21,12,07,audio,81,1282.html POŁOWA POSTÓW ZOSTAŁA SKASOWANA PRZEZ PiSowskiego CENZORA.. ...ŚMIECHU WARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Prezydent zadowolony z drugiego roku prezydentury 23.12.07, 09:59 Śmichu warte ! Akurat, te niby pozytywy nie są zasługą rządów Jarka. Ale jak łatwo metodą socjalizmu podpiąć się pod wysiłek i pracę narodu. Skąd my to znamy. Naród z wysiłkiem i wyrzeczeniami odbudowywał kraj po wojnie, komuniści uznali to za swoje dzieło. To samo robią kaczory. Że Prezydent się cieszy, to zrozumiałe. Destrukcja państwa to cel i ide a programowa braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Zaklinacz rzeczywistosci. 23.12.07, 10:49 najbardziej zalosna i nieudaczna prezydentura w tej czesci swiata. Nieboze jest jednak z siebie dumne. Czy najwiekszym sukcesem tej prezydentury choc tylko polowicznym bedzie zrozumienie do czego sluza sluchawki? Moze przez nastepne 3 nieboze dokona wysilku ponad sily i opanuje trudna sztuke ich samodzielnego uzywania? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Prezydent bez charyzmy 23.12.07, 10:59 Taki nikt w pałacu. To ma nawet swoje zalety w polskiej rzeczywistosci gdyby nie jedna wielka wada jaka prezydent ma. Ta wada to brat Jarosław ! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 "A ja się cieszę z byle co" kiedyś śpiewano... 23.12.07, 11:21 Ten profan nie ma wstudu. Widocznie "najlepsza od 17 lat pani minister" rzuciła takim komplementem. Oj Fotyga, Fotyga... Odpowiedz Link Zgłoś