ciaxp PiSuary to nadzwyczaj niebezpieczna organizacja ! 11.01.08, 08:48 Główny cel to: 1. ogłópienie społeczeństwa 2. przejęcie władzy 3. stworzenie ubezwłasnowolninych struktur państwa 4. Totalna kontrola społeczeństwa 5. zniszczenie opozycji 6. zapewnienie pełnego stołu i rezydencji swoim ludziom i ich rodzinom Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ponoć psychiatrzy bliscy są zdiagnozowania nowej 11.01.08, 09:11 jednostki chorobowej: "czytelniko-wyznawca GW". Charakteryzuje się odmóżdżeniem i rozpadem osobowości, jest zazwyczaj nieuleczalna i groźna jak Parkinson :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider GW-fobia? 11.01.08, 09:18 masz jakis kompleks na punkcie GW? uchachany napisał: > jednostki chorobowej: "czytelniko-wyznawca GW". > > Charakteryzuje się odmóżdżeniem i rozpadem osobowości, jest > zazwyczaj nieuleczalna i groźna jak Parkinson :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ocipiałeś...? Mam nieustający ubaw z GW, a raczej 11.01.08, 09:43 z jej czytelników, którzy dają się podpuszczać jak jacyś niedorozwinięci, chociaż szczycą się przynależnością do "yntelygencji", chł, chłe... (W myśl michnikowych definicji, że inteligent to ten co czyta GW; należy domniemywać, że z wiarą w to, co wypisuje, bo z takiego czytelniak jak ja dużej pociechy nie ma :-D)... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ocipiałeś...? Mam nieustający ubaw z GW, a r 11.01.08, 10:05 widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW. nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz z tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny, nie stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką naszego społeczeństwa. uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:))) uchachany napisał: > z jej czytelników, którzy dają się podpuszczać jak jacyś > niedorozwinięci, chociaż szczycą się przynależnością > do "yntelygencji", chł, chłe... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Fakt! Nie ukończyłem szkół renomowanych do tego 11.01.08, 10:14 stopnia, że uniemożliwiających dostrzeżenie tego, jak GW robi Was, jej wyznawców, w bambuko i w konia :-)! chirlider napisał: > widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW. > nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz z > tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny, nie > stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką > naszego społeczeństwa. > uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Fakt! Nie ukończyłem szkół renomowanych do te 11.01.08, 10:30 rozumiem, że uważasz za intelektualny sukces swojego życia samodzielne (hehee) odkrycie podłego spisku GW i odczuwasz niekłamaną satysfakcję i intelektualną przewagę na tymi, którzy daja się tym michnikowym szalbierzom robić cyt. "w bambuko i w konia :- )!". jeśli taka świadomość poprawia ci nadszarpnięte deficytem edukacji poczucie własnej wartości to nie mam sumienia przekonywać cię, że jest inaczej. pzdr uchachany napisał: > stopnia, że uniemożliwiających dostrzeżenie tego, jak GW robi Was, > jej wyznawców, w bambuko i w konia :-)! > > chirlider napisał: > > > widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW. > > nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz z > > tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny, > nie > > stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką > > naszego społeczeństwa. > > uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jaki tam szczególny "podły spisek" :-)... To 11.01.08, 10:47 standardowa działalność politrucka udająca publicystykę :-)). Bawi mnie tylko, że tak mało osób zauważa politrucki charakter tej publicystyki; wystarczy naprawdę być zaledwie troszkę inteligentniejzym od małża, by takie spostrzeżenie poczynić, wcale nie trzeba tu jakiegś Einsteina :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 11:47 O przemądry, oświeć nas, gazetowych głupków, na czym polega to "politructwo"? Czy opisane w artykule wibracyjne koncepcje Zybertowicza GW sobie zmyśliła? Musisz nas wszystkich koniecznie uświadomić, bo my - głupie wykształciuchy - śmiejemy się tu być może z dzieła geniusza, które tylko drugi taki sam geniusz jest w stanie docenić. Wszak dopiero z wyżyn Twej intelektualnej samotni widać głęboki sens i mądrość tego bełkotu, za który profesor skasował 60 tysi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
xi0 Re: prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 12:07 Przede wszystkim przeczytaj jeszcze raz artykul - tam jest wyraznie napisane o 14 tys. (60 tys. dostal caly zespol) Kilka podpowiedzi do kolejnej lektury: - ten belkot nie jest niczym nadzwyczajnym; tworczo wizualizuje on ogolna koncepcje reformy; nie ma z czego robic afery - artykul ani przez moment nie pochyla sie nad merytoryczna strona projektu; u mnie watpliwosci budza proponowane metody nacisku psychicznego na pracownikow (choc s.s. to bardzo specyficzna dzialka i nie potrafie okreslic, czy w ich przypadku mozna takie metody stosowac) - koszt projektu jest naprawde minimalny; reforma sluzb specjalnych za cene samochodu osobowego ? phi ! - wybieranie zwrotow bez kontekstu; uzywanie pejoratywnych okreslen typu "specwibrator" Milej lektury! Mam nadzieje, ze po ponownej lekturze zgodzimy sie, ze ten artykul, to kolejny tani gniot majacy uderzyc w PiS. Ja naprawde nie znosze pisiaczkow ale nie podoba mi sie kiedy gazeta probuje z nimi walczyc uzywajac tych samych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tu jeszcze można by przypomnieć, jaką kasę 11.01.08, 12:14 (z unijnej czy przedunijnej zagranicznej pomocy) brały zagraniczne firmy konsultingowe za swoje usługi w restrukturyzacji przedsiębiorstw czy branż w okresie intensywnej prywatyzacji :-)... Było to kilka rzędów więcej :-). xi0 napisał: > Przede wszystkim przeczytaj jeszcze raz artykul - tam jest wyraznie napisane o > 14 tys. (60 tys. dostal caly zespol) Kilka podpowiedzi do kolejnej lektury: > > - ten belkot nie jest niczym nadzwyczajnym; tworczo wizualizuje on ogolna > koncepcje reformy; nie ma z czego robic afery > - artykul ani przez moment nie pochyla sie nad merytoryczna strona projektu; u > mnie watpliwosci budza proponowane metody nacisku psychicznego na pracownikow > (choc s.s. to bardzo specyficzna dzialka i nie potrafie okreslic, czy w ich > przypadku mozna takie metody stosowac) > - koszt projektu jest naprawde minimalny; reforma sluzb specjalnych za cene > samochodu osobowego ? phi ! > - wybieranie zwrotow bez kontekstu; uzywanie pejoratywnych okreslen typu > "specwibrator" > > Milej lektury! Mam nadzieje, ze po ponownej lekturze zgodzimy sie, ze ten > artykul, to kolejny tani gniot majacy uderzyc w PiS. Ja naprawde nie znosze > pisiaczkow ale nie podoba mi sie kiedy gazeta probuje z nimi walczyc uzywajac > tych samych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 12:24 Bo to kochanieńki jest najlepszy sposób na pisdziaczków. Z normalnymi można dyskutować i polemizować normalnie. I się spierać i przekonywać. PiS dziaczki są jednak zaprogramowane, że ich zawsze i wszędzie musi być na wierzchu bo ich piaskopwnica ma wszystkie piaskownice pod sobą. Dlatego trzeba bez osłonek ukazywać ich małość, miałkość i ośmieszać. Prawdziwego autorytetu nie da sie w taki dziecinny sposób pokonać i podważyć. Do tego musiało by być coś wielkiego - dorównującego wielkością autorytetowi. Napoleon był niski ale był wielki. I był też groźnym drapieżnikiem. Takiego też się udało pokonać. To też drapieżnicy ale w skali insektów. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No tyż tłumaczę, że żadnego geniusza nie POtrzeba, 11.01.08, 12:10 by stwierdzić politrukowski charakter publicystyki GW; zgoła odwrotnie, raczej ttrzeba być zwykłym matołem, by tego charakteru nie zauważyć :-). A w tym konkretnym przypadku politrukostwo polega na tym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74259119&a=74259500 - standardowy bełkocik restrukturyzacyjny został mianowany przez GW do miana niesłychanej aberracji :-)... iedsupo napisał: > O przemądry, oświeć nas, gazetowych głupków, na czym polega > to "politructwo"? Czy opisane w artykule wibracyjne koncepcje > Zybertowicza GW sobie zmyśliła? Musisz nas wszystkich koniecznie > uświadomić, bo my - głupie wykształciuchy - śmiejemy się tu być może > z dzieła geniusza, które tylko drugi taki sam geniusz jest w stanie > docenić. Wszak dopiero z wyżyn Twej intelektualnej samotni widać > głęboki sens i mądrość tego bełkotu, za który profesor skasował 60 > tysi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo ja zbyt prosty jestem żeby to w pełni pojąć... 11.01.08, 15:20 O najmędrszy, podziwu godna jest Twoja zdolność do przenikania zasłon rozpostartych przez podstępne macki złowrogiego układu, który - pod pozorem relacjonowania bulwersujących faktów z życia polskiej klasy politycznej - sączy politrukowski jad nachalnej propagandy. Ty jeden dostrzegasz rzeczy dla nas - zwykłych, prostych czytaczy - zupełnie niedostrzegalne i widzisz sprawy naszym prostym, niewyrobionym okiem niewidzialne. Chociaż w całym artykule nie występuje ani jedno wartościujące określenie, nie mówiąc już o nazywaniu sprawy "niesłychaną aberracją", Ty jednak doskonale wiesz, lep czyjej propagandy za tą publikacją stoi. Proszę Cię, oświeć nas, jakim sposobem zdołałeś tę diaboliczną manipulację rozgryźć, jakie sformułowania, które stwierdzenia z artykułu ujawniły Ci złowrogie intencje podłych łże-żurnalistów? Bo wielu z nas, żyjąc w mroku nierozświetlonym przez płomień Twej wszystkowiedzącej nadświadomości, uznało ten "standardowy bełkcik" za gorszącą wpadkę minionej władzy, kolejny dowód potwierdzający tezę o niebezpiecznej dla państwa i demokracji mieszance ignorancji, głupoty i chciejstwa, jaką był układ rządzący z nadania partii PiS. Ale dzięki Tobie, o przenajbystrzejszy, przejrzałem na oczy i ujrzałem Twoją prawdę (oczywiście nie całą, tylko fragmencik dostępny dla mojego przyziemnego umysłu) w całym blasku jej absolutnego piękna. Teraz już wiem, że kierując się w ocenie tej sprawy zdrowym rozsądkiem, szedłem tylko na pasku gazecianych pismaków, którzy właśnie na to liczyli. Teraz już pojąłem, że nie jest ważne, czy coś jest mądre czy głupie, dobre, czy złe - ważne jest tylko, na czyj młyn jest to woda... Odpowiedz Link Zgłoś
pzgr Re: Ponoć psychiatrzy bliscy są zdiagnozowania no 11.01.08, 09:18 gupiście kumie, jak chcesz mieć rozpad osobowości, to nie możesz być odmóżdżony. albo - albo. osobowość siedzi w mózgu - jak nie masz rzeczonego, nie masz osobowości, ergo nie może się ona rozpadać. jak chcesz być złośliwy i brzydko pisać o gazetu wyborczu, to wytęż sfojego muzgó. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A tu to masz rację, pospieszyłem się. Więc 11.01.08, 09:48 poprawiam kolejność: najpierw rozpad osobowości, o potem, w stadium terminalnym - odmóżdżenie. Może być :-)...? pzgr napisał: > gupiście kumie, > jak chcesz mieć rozpad osobowości, to nie możesz być odmóżdżony. > albo - albo. > osobowość siedzi w mózgu - jak nie masz rzeczonego, nie masz > osobowości, ergo nie może się ona rozpadać. > jak chcesz być złośliwy i brzydko pisać o gazetu wyborczu, to wytęż > sfojego muzgó. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 08:48 Dopuszczajac oszoloma Zybertowicza do dzialan w ramach sluzb specjalnych obaj blizniki skazali te sluzby na degradacje. Powinni za to stanac przed Trybunalem Stanu.I zapewne przyjdzie taki czas ,ze stana!!!!Wraz z nimi ich "przydupasy" : Macierewicz,Wassermann (ten od wanny).Palikot ma racje: na kazdym roku nalezy obnazac z cala sila kompromitujace oblicze Pisuarczykow i ich "pokracznych "wodzow. Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Wibracje do kasy głupków z PiS 11.01.08, 09:23 Pamiętam podobną hucpę - z połowy lat 70. Pewien doktorek po powrocie z ONZ - gdzie był oddelegowany do jakiejś komisji za sprawą służb - stworzył system "superinformacji" dla Biura Politycznego, KC PZPR i Rządu PRL - oparty na "sztucznych satelitach" i "superkomputerach". Najzabawniejsze było, że nie mielismy ani komputerów ani satelitów (oprócz tego wspaniałego satelity Ha-Gi z okładki "Szpilek"). Nieopatrznie dał mi to na jakiejś konferencji w Domu Dziennikarza w Kaziemierzu do przeczytania, po czym, gdzie trzeba, tak to zjeb... , że zaniechał dalszych rachub na głupotę partyjnych kacyków. Mam powody do dumy z tego powodu, bo w wolnej Polsce założył prywatną uczelnie wyższą (sic!), której jest rektorem i właścicielem. Oczywizda uczelnię od spraw biznesu (w którym wszyscy hochsztaplery czują się dziś u nas, jak ryby w wodzie). Uważam, że Zybertowicz - skoro mu wyschły kacze źródła dopływu kasy - powinien nawiązać z tym gościem kontakt. Tam też będzie mógł sobie poużywać. Za pieniązki głupawych rodziców posyłających dzieci na naukę do takich szkół... Jako spec od wywiadu znajdzie faceta bez trudu i przyadna sobie do gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 09:24 Pan poseł Palikot demonstrował lepsze urządzenia . Swoją drogą tacy ludzie jak zybertowicz są totalną kompromitacją środowiska naukawego . to juz prf. dr a. Lepper ma inteligentniejszy wygląd i zachowanie . Co jest w Toruniu , że mnożą się tam tak skrajne typy ? Czy to duchy wygnanych Niemców prześladują mieszkańców ? Moja noga nie postanie w tym przkletym zadupiu . Odpowiedz Link Zgłoś
gulaga7 Kolejna mokra robota Wyborczej 11.01.08, 09:28 Niech sie Pan nie da profesorze Zybertowicz.Te szmaciaki dostaly na pana medialne zlecenie,jak swego czasu na Herberta.Bali sie wyjsc z tym za rzadow PIS bo zgodnie z prawem powinni siedziec za ujawnianie tajnych dokumentow.Kto normalny napisze dzis tajny plan dzialania dla obecnego szefa ABW czy CBA ,skoro pismaki moga w kazdej chwili opublikowac tekst wraz z nazwiskami autorow??? Wiekszosc "gazetowych yntelygentow" drwi sobie z jezyka analizy,wybierajac stara metode selekcji poszczegolnych wyrazen i powtarzania ich w nieskonczonosc.W ten sposob mozna osmieszyc kazdy tekst,kazda analize.Ma sie wrazenie ,ze sklada sie ona z 5000 wyrazow typu "wibracja" i spojnikow.Dodatkowy manewr to podanie ceny zlecenia-Polacy uwielbiaja zlorzeczyc na kazdego,kto zarobil wiecej niz tysiac zlotych.Jest to zwyczajne przestepstwo i to podwojne-zdrada tajemnicy panstwowej,ujawnienie ceny,autorow.Kazdy pracownik czy wspolpracownik polskich sluzb specjalnych otrzymuje sygnal,ze jesli nie sprzyja michnikowym lachmytom,moze zostac w kazdej chwili medialnie zaatakowany z pogwalceniem wszelkich regul z tajemnica panstwowa i zwykla przyzwoitoscia na czele.Gangsterskie metody Wyborczej sa znane nie od dzis ,ale roznica jest taka ,ze ludzie zaczynaja widziec prawdziwe intencje tych zloczyncow.To sa szkodnicy,wrogowie niepodleglej Polski.Mafia wzajemnej adoracji niszczaca od lat szanse Polski na normalnosc.Do dzis pozostaja aktualne i swiete slowa Herberta o Michniku: " to oszust intelektualny,czlowiek zlej woli,manipulator.Wszystko czego chca tacy jak on dla Polski to tzw. socjalizm ludzka twarza".Nic dodac nic ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Robienie tajemnicy stanu z namaszczonych bzdetów 11.01.08, 09:33 może przyjść na, za przeproszeniem, myśl tylko pisim przydupasom. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara gulaga7 11.01.08, 09:47 widac ze jestes takim samym pie..em jak twoj koles.Nie o jego szmatlawa kase chodzi chociaz jako podatnik wolalbym gowna nie oplacac.Taki jezyk analizy to przydatny jest przy sprzedazy garnkow i perfum matole a nie w tym temacie co opisuje gazeta.Nie wciagaj w to Herberta.Zybertowicz tak sie odkryl ze diagnoza jest jedna idiota.Chcesz to sie do niego przyklej. Odpowiedz Link Zgłoś
gulaga7 Re: gulaga7 11.01.08, 11:40 znasz sie jedynie nna sprzedazy garnkow, debilu-i tylko na ten temat sie wypowiadaj.Jako podatnik topisz wiele wieksza kase w absolutnych bzdurach Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 09:31 Hehe. Zawsze go mialem za oszoloma, tylko utwierdzil mnie, ze nie mylilem sie ;).. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Za trudne dla ścierwoliberałów bez matury 11.01.08, 10:13 To jest skierowane do ludzi wykształconych. I nie wystarczy nawet matura ale magisterium jest konieczne żeby takie rozprawy naukowe pojęły głupawe mózgi ścierwoliberałów skanalizowane erotomaństwem i otępione piwskami. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Nie denerwuj sie Suski, Kuchcinski, Putra maturę 11.01.08, 10:22 mają. TAk to jest jest jak idiota (nie umysł ścisły) zacznie analizować terię chaosu i wprowadzać ją w życie. Niech na Toruniu się zatrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nie denerwuj sie Suski, Kuchcinski, Putra mat 11.01.08, 10:54 Nie życz tego Toruniowi. Zostaw mu okolice okupowane przez ojdyra. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 placebo99..ubecka twoja mać ! 11.01.08, 11:59 won chamie ubecki do chlewu, bo każe wybatożyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 11.01.08, 12:22 redaktorów GW :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 16.01.08, 19:03 uchachany napisał: > redaktorów GW :-)). Ty rzeczywiście „usmarkany” jesteś. :<( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74259119&a=74262289 Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 16.01.08, 23:52 piglowacki napisał: > > uchachany napisał: > > > redaktorów GW :-)). > > Ty rzeczywiście „usmarkany” jesteś. :<( Zrozum, on musi odreagować. Chyba jest mu bardzo ciężko, skoro chwyta się argumentów "ad parentam" żeby wywrzeszczeć cały swój żal ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Biedny człeczyna całkowicie ześwirował.Wałęsa miał 11.01.08, 10:18 rację ...dać małpom brzytwę....Całe szczęscie, że jednak nad Polską ktoś roztoczył opiekę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niknik WOWWW istny geniusz 11.01.08, 10:30 Dla was to pewnie niezrozumiały bełkot, ale po wytężonej alalizie logicznej, po przepuszczeniu danych przez superkomputer, wyłania się oszałamiający, porażający wynik: Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek1980 niech sobie pan badania robi na uczelni 11.01.08, 11:44 a nie w ABW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym chyba gościu za dużo bierze... i myli się facetowi psychologia z socjologią a filozofią i zarządzaniem powierzchnią poziomą. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Zybertowicz..Najdroższy wibrator świata i okolic ! 11.01.08, 11:57 to takie PISowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
opt Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 15:10 Jak widać nie brakuje u nas profesorów-idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 15:32 umowa o dzieło - 50% kosztów uzysku - podatek 10% od 60.000.0 pozostaje tylko twórczo wykorzystać ten autorski projekt Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Poznałem przynajmniej dwóch ludzi z tytułem 11.01.08, 16:33 profesorskim o inteligencji nieco poniżej intelektualnej normy (ociężałość umysłowa), ten jest trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz26b14 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 19:57 Proponuje łatwiejsze do przeprowadzenia czynności rozwibrowujące a mianowicie autora pracy należałoby włożyć do betoniarki i na wolnych obrotach przez 15 minut rozwibrowywać i na pewno mózg zostałby uleczony bez szczególnych wydatków na leczenie.Również należałoby razem z prof.Zybertowiczem do betoniarki włożyć dawnych i obecnych mocodawców .Gwarantuje szybkie pozytywne wyniki w terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
kremldown [...] 12.01.08, 01:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
greg6 Specwibrator Zybertowicz 12.01.08, 19:37 normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakakać Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Tak się zarabia na szarlatanerii 12.01.08, 19:52 I to jest sprawa dla CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski O wy nieroby!! 15.02.08, 16:03 GNIDO UCHACHANA! BYS SIE LEPIEJ DO JAKIEJS ROBOTY WZIELA, BO CALY DZIEN NA NECIE BAKI ZBIJASZ ZYJAC Z PODATKOW MOICH I INNYCH UCZCIWYCH LUDZI! TAK SAMO JAK TROLE PLASTELINA I PLAYSTATION. CHYBA ZE DO ZADNEJ ROBOTY SIE NIE NADAJECIE, pIsDOWSKIE LEWUSY. WY..IEPRZAC NA FORUM >>waszego ciennika<<, A NORMALNYCH DYSKUTANTOW ZACHCECAM DO KASOWANIA POSTOW TYCH ZIDIOCIALYCH NIEUDACZNIKOW. Odpowiedz Link Zgłoś