Dodaj do ulubionych

Specwibrator Zybertowicz

• ciaxp PiSuary to nadzwyczaj niebezpieczna organizacja ! 11.01.08, 08:48
      Główny cel to:
      1. ogłópienie społeczeństwa
      2. przejęcie władzy
      3. stworzenie ubezwłasnowolninych struktur państwa
      4. Totalna kontrola społeczeństwa
      5. zniszczenie opozycji
      6. zapewnienie pełnego stołu i rezydencji swoim ludziom i ich
      rodzinom
      • uchachany Ponoć psychiatrzy bliscy są zdiagnozowania nowej 11.01.08, 09:11
        jednostki chorobowej: "czytelniko-wyznawca GW".

Charakteryzuje się odmóżdżeniem i rozpadem osobowości, jest
        zazwyczaj nieuleczalna i groźna jak Parkinson :-)...
        • chirlider GW-fobia? 11.01.08, 09:18
          masz jakis kompleks na punkcie GW?

uchachany napisał:

> jednostki chorobowej: "czytelniko-wyznawca GW".
          >
          > Charakteryzuje się odmóżdżeniem i rozpadem osobowości, jest
          > zazwyczaj nieuleczalna i groźna jak Parkinson :-)...
          • uchachany Ocipiałeś...? Mam nieustający ubaw z GW, a raczej 11.01.08, 09:43
            z jej czytelników, którzy dają się podpuszczać jak jacyś
            niedorozwinięci, chociaż szczycą się przynależnością
            do "yntelygencji", chł, chłe...

(W myśl michnikowych definicji, że inteligent to ten co czyta GW;
            należy domniemywać, że z wiarą w to, co wypisuje, bo z takiego
            czytelniak jak ja dużej pociechy nie ma :-D)...
            • chirlider Re: Ocipiałeś...? Mam nieustający ubaw z GW, a r 11.01.08, 10:05
              widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW.
              nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz z
              tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny, nie
              stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką
              naszego społeczeństwa.
              uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:)))

uchachany napisał:
              > z jej czytelników, którzy dają się podpuszczać jak jacyś
              > niedorozwinięci, chociaż szczycą się przynależnością
              > do "yntelygencji", chł, chłe...
              • uchachany Fakt! Nie ukończyłem szkół renomowanych do tego 11.01.08, 10:14
                stopnia, że uniemożliwiających dostrzeżenie tego, jak GW robi Was,
                jej wyznawców, w bambuko i w konia :-)!

chirlider napisał:

> widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW.
                > nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz z
                > tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny,
                nie
                > stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką
                > naszego społeczeństwa.
                > uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:)))
                • chirlider Re: Fakt! Nie ukończyłem szkół renomowanych do te 11.01.08, 10:30
                  rozumiem, że uważasz za intelektualny sukces swojego życia
                  samodzielne (hehee) odkrycie podłego spisku GW i odczuwasz
                  niekłamaną satysfakcję i intelektualną przewagę na tymi, którzy daja
                  się tym michnikowym szalbierzom robić cyt. "w bambuko i w konia :-
                  )!".

jeśli taka świadomość poprawia ci nadszarpnięte deficytem edukacji
                  poczucie własnej wartości to nie mam sumienia przekonywać cię, że
                  jest inaczej.

pzdr

uchachany napisał:

> stopnia, że uniemożliwiających dostrzeżenie tego, jak GW robi Was,
                  > jej wyznawców, w bambuko i w konia :-)!
                  >
                  > chirlider napisał:
                  >
                  > > widzę że twój problem sięga głębiej i pośrednio tylko dotyczy GW.
                  > > nie martw się jednak, to że nie skończyłeś wielu szkół i czujesz
                  z
                  > > tego powodu (nie wiem czy świadomie) duzy dyskomfort psychiczny,
                  > nie
                  > > stawia cię na marginesie. nadal możesz być wartościową jednostką
                  > > naszego społeczeństwa.
                  > > uwierz, nie jesteś zerem, głowa do góry!:)))
                  • uchachany Jaki tam szczególny "podły spisek" :-)... To 11.01.08, 10:47
                    standardowa działalność politrucka udająca publicystykę :-)).

Bawi mnie tylko, że tak mało osób zauważa politrucki charakter tej
                    publicystyki; wystarczy naprawdę być zaledwie troszkę
                    inteligentniejzym od małża, by takie spostrzeżenie poczynić, wcale
                    nie trzeba tu jakiegś Einsteina :-)...
                    • iedsupo prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 11:47
                      O przemądry, oświeć nas, gazetowych głupków, na czym polega
                      to "politructwo"? Czy opisane w artykule wibracyjne koncepcje
                      Zybertowicza GW sobie zmyśliła? Musisz nas wszystkich koniecznie
                      uświadomić, bo my - głupie wykształciuchy - śmiejemy się tu być może
                      z dzieła geniusza, które tylko drugi taki sam geniusz jest w stanie
                      docenić. Wszak dopiero z wyżyn Twej intelektualnej samotni widać
                      głęboki sens i mądrość tego bełkotu, za który profesor skasował 60
                      tysi, prawda?
                      • xi0 Re: prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 12:07
                        Przede wszystkim przeczytaj jeszcze raz artykul - tam jest wyraznie napisane o
                        14 tys. (60 tys. dostal caly zespol) Kilka podpowiedzi do kolejnej lektury:

- ten belkot nie jest niczym nadzwyczajnym; tworczo wizualizuje on ogolna
                        koncepcje reformy; nie ma z czego robic afery
                        - artykul ani przez moment nie pochyla sie nad merytoryczna strona projektu; u
                        mnie watpliwosci budza proponowane metody nacisku psychicznego na pracownikow
                        (choc s.s. to bardzo specyficzna dzialka i nie potrafie okreslic, czy w ich
                        przypadku mozna takie metody stosowac)
                        - koszt projektu jest naprawde minimalny; reforma sluzb specjalnych za cene
                        samochodu osobowego ? phi !
                        - wybieranie zwrotow bez kontekstu; uzywanie pejoratywnych okreslen typu
                        "specwibrator"

Milej lektury! Mam nadzieje, ze po ponownej lekturze zgodzimy sie, ze ten
                        artykul, to kolejny tani gniot majacy uderzyc w PiS. Ja naprawde nie znosze
                        pisiaczkow ale nie podoba mi sie kiedy gazeta probuje z nimi walczyc uzywajac
                        tych samych metod.
                        • uchachany Tu jeszcze można by przypomnieć, jaką kasę 11.01.08, 12:14
                          (z unijnej czy przedunijnej zagranicznej pomocy) brały zagraniczne
                          firmy konsultingowe za swoje usługi w restrukturyzacji
                          przedsiębiorstw czy branż w okresie intensywnej prywatyzacji :-)...

Było to kilka rzędów więcej :-).

xi0 napisał:

> Przede wszystkim przeczytaj jeszcze raz artykul - tam jest
                          wyraznie napisane o
                          > 14 tys. (60 tys. dostal caly zespol) Kilka podpowiedzi do kolejnej
                          lektury:
                          >
                          > - ten belkot nie jest niczym nadzwyczajnym; tworczo wizualizuje on
                          ogolna
                          > koncepcje reformy; nie ma z czego robic afery
                          > - artykul ani przez moment nie pochyla sie nad merytoryczna strona
                          projektu; u
                          > mnie watpliwosci budza proponowane metody nacisku psychicznego na
                          pracownikow
                          > (choc s.s. to bardzo specyficzna dzialka i nie potrafie okreslic,
                          czy w ich
                          > przypadku mozna takie metody stosowac)
                          > - koszt projektu jest naprawde minimalny; reforma sluzb
                          specjalnych za cene
                          > samochodu osobowego ? phi !
                          > - wybieranie zwrotow bez kontekstu; uzywanie pejoratywnych
                          okreslen typu
                          > "specwibrator"
                          >
                          > Milej lektury! Mam nadzieje, ze po ponownej lekturze zgodzimy sie,
                          ze ten
                          > artykul, to kolejny tani gniot majacy uderzyc w PiS. Ja naprawde
                          nie znosze
                          > pisiaczkow ale nie podoba mi sie kiedy gazeta probuje z nimi
                          walczyc uzywajac
                          > tych samych metod.
                        • prawieemeryt Re: prawdziwy z ciebie gjenjusz, a jaki skromny! 11.01.08, 12:24
                          Bo to kochanieńki jest najlepszy sposób na pisdziaczków. Z
                          normalnymi można dyskutować i polemizować normalnie. I się spierać i
                          przekonywać. PiS dziaczki są jednak zaprogramowane, że ich zawsze i
                          wszędzie musi być na wierzchu bo ich piaskopwnica ma wszystkie
                          piaskownice pod sobą. Dlatego trzeba bez osłonek ukazywać ich
                          małość, miałkość i ośmieszać. Prawdziwego autorytetu nie da sie w
                          taki dziecinny sposób pokonać i podważyć. Do tego musiało by być coś
                          wielkiego - dorównującego wielkością autorytetowi. Napoleon był
                          niski ale był wielki. I był też groźnym drapieżnikiem. Takiego też
                          się udało pokonać. To też drapieżnicy ale w skali insektów.
                      • uchachany No tyż tłumaczę, że żadnego geniusza nie POtrzeba, 11.01.08, 12:10
                        by stwierdzić politrukowski charakter publicystyki GW; zgoła
                        odwrotnie, raczej ttrzeba być zwykłym matołem, by tego charakteru
                        nie zauważyć :-).

A w tym konkretnym przypadku politrukostwo polega na tym:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74259119&a=74259500
                        - standardowy bełkocik restrukturyzacyjny został mianowany przez GW
                        do miana niesłychanej aberracji :-)...

iedsupo napisał:

> O przemądry, oświeć nas, gazetowych głupków, na czym polega
                        > to "politructwo"? Czy opisane w artykule wibracyjne koncepcje
                        > Zybertowicza GW sobie zmyśliła? Musisz nas wszystkich koniecznie
                        > uświadomić, bo my - głupie wykształciuchy - śmiejemy się tu być
                        może
                        > z dzieła geniusza, które tylko drugi taki sam geniusz jest w
                        stanie
                        > docenić. Wszak dopiero z wyżyn Twej intelektualnej samotni widać
                        > głęboki sens i mądrość tego bełkotu, za który profesor skasował 60
                        > tysi, prawda?
                        • iedsupo ja zbyt prosty jestem żeby to w pełni pojąć... 11.01.08, 15:20
                          O najmędrszy, podziwu godna jest Twoja zdolność do przenikania
                          zasłon rozpostartych przez podstępne macki złowrogiego układu,
                          który - pod pozorem relacjonowania bulwersujących faktów z życia
                          polskiej klasy politycznej - sączy politrukowski jad nachalnej
                          propagandy. Ty jeden dostrzegasz rzeczy dla nas - zwykłych, prostych
                          czytaczy - zupełnie niedostrzegalne i widzisz sprawy naszym prostym,
                          niewyrobionym okiem niewidzialne. Chociaż w całym artykule nie
                          występuje ani jedno wartościujące określenie, nie mówiąc już o
                          nazywaniu sprawy "niesłychaną aberracją", Ty jednak doskonale wiesz,
                          lep czyjej propagandy za tą publikacją stoi. Proszę Cię, oświeć nas,
                          jakim sposobem zdołałeś tę diaboliczną manipulację rozgryźć, jakie
                          sformułowania, które stwierdzenia z artykułu ujawniły Ci złowrogie
                          intencje podłych łże-żurnalistów? Bo wielu z nas, żyjąc w mroku
                          nierozświetlonym przez płomień Twej wszystkowiedzącej
                          nadświadomości, uznało ten "standardowy bełkcik" za gorszącą wpadkę
                          minionej władzy, kolejny dowód potwierdzający tezę o niebezpiecznej
                          dla państwa i demokracji mieszance ignorancji, głupoty i chciejstwa,
                          jaką był układ rządzący z nadania partii PiS. Ale dzięki Tobie, o
                          przenajbystrzejszy, przejrzałem na oczy i ujrzałem Twoją prawdę
                          (oczywiście nie całą, tylko fragmencik dostępny dla mojego
                          przyziemnego umysłu) w całym blasku jej absolutnego piękna. Teraz
                          już wiem, że kierując się w ocenie tej sprawy zdrowym rozsądkiem,
                          szedłem tylko na pasku gazecianych pismaków, którzy właśnie na to
                          liczyli. Teraz już pojąłem, że nie jest ważne, czy coś jest mądre
                          czy głupie, dobre, czy złe - ważne jest tylko, na czyj młyn jest to
                          woda...
        • pzgr Re: Ponoć psychiatrzy bliscy są zdiagnozowania no 11.01.08, 09:18
          gupiście kumie,
          jak chcesz mieć rozpad osobowości, to nie możesz być odmóżdżony.
          albo - albo.
          osobowość siedzi w mózgu - jak nie masz rzeczonego, nie masz
          osobowości, ergo nie może się ona rozpadać.
          jak chcesz być złośliwy i brzydko pisać o gazetu wyborczu, to wytęż
          sfojego muzgó.
          • uchachany A tu to masz rację, pospieszyłem się. Więc 11.01.08, 09:48
            poprawiam kolejność: najpierw rozpad osobowości, o potem, w stadium
            terminalnym - odmóżdżenie.

Może być :-)...?

pzgr napisał:

> gupiście kumie,
            > jak chcesz mieć rozpad osobowości, to nie możesz być odmóżdżony.
            > albo - albo.
            > osobowość siedzi w mózgu - jak nie masz rzeczonego, nie masz
            > osobowości, ergo nie może się ona rozpadać.
            > jak chcesz być złośliwy i brzydko pisać o gazetu wyborczu, to
            wytęż
            > sfojego muzgó.
    • edi54 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 08:48

Dopuszczajac oszoloma Zybertowicza do dzialan w ramach sluzb
      specjalnych obaj blizniki skazali te sluzby na degradacje.
      Powinni za to stanac przed Trybunalem Stanu.I zapewne przyjdzie
      taki czas ,ze stana!!!!Wraz z nimi ich "przydupasy" :
      Macierewicz,Wassermann (ten od wanny).Palikot ma racje:
      na kazdym roku nalezy obnazac z cala sila kompromitujace oblicze
      Pisuarczykow i ich "pokracznych "wodzow.
    • neskim Wibracje do kasy głupków z PiS 11.01.08, 09:23
      Pamiętam podobną hucpę - z połowy lat 70. Pewien doktorek po
      powrocie z ONZ - gdzie był oddelegowany do jakiejś komisji za sprawą
      służb - stworzył system "superinformacji" dla Biura Politycznego, KC
      PZPR i Rządu PRL - oparty na "sztucznych satelitach"
      i "superkomputerach". Najzabawniejsze było, że nie mielismy ani
      komputerów ani satelitów (oprócz tego wspaniałego satelity Ha-Gi z
      okładki "Szpilek"). Nieopatrznie dał mi to na jakiejś konferencji w
      Domu Dziennikarza w Kaziemierzu do przeczytania, po czym, gdzie
      trzeba, tak to zjeb... , że zaniechał dalszych rachub na głupotę
      partyjnych kacyków. Mam powody do dumy z tego powodu, bo w wolnej
      Polsce założył prywatną uczelnie wyższą (sic!), której jest rektorem
      i właścicielem. Oczywizda uczelnię od spraw biznesu (w którym
      wszyscy hochsztaplery czują się dziś u nas, jak ryby w wodzie).
      Uważam, że Zybertowicz - skoro mu wyschły kacze źródła dopływu kasy -
      powinien nawiązać z tym gościem kontakt. Tam też będzie mógł sobie
      poużywać. Za pieniązki głupawych rodziców posyłających dzieci na
      naukę do takich szkół... Jako spec od wywiadu znajdzie faceta bez
      trudu i przyadna sobie do gustu...
    • areabis Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 09:24
      Pan poseł Palikot demonstrował lepsze urządzenia . Swoją drogą tacy
      ludzie jak zybertowicz są totalną kompromitacją środowiska
      naukawego . to juz prf. dr a. Lepper ma inteligentniejszy wygląd i
      zachowanie . Co jest w Toruniu , że mnożą się tam tak skrajne typy ?
      Czy to duchy wygnanych Niemców prześladują mieszkańców ? Moja noga
      nie postanie w tym przkletym zadupiu .
    • gulaga7 Kolejna mokra robota Wyborczej 11.01.08, 09:28
      Niech sie Pan nie da profesorze Zybertowicz.Te szmaciaki dostaly na
      pana medialne zlecenie,jak swego czasu na Herberta.Bali sie wyjsc z
      tym za rzadow PIS bo zgodnie z prawem powinni siedziec za ujawnianie
      tajnych dokumentow.Kto normalny napisze dzis tajny plan dzialania
      dla obecnego szefa ABW czy CBA ,skoro pismaki moga w kazdej chwili
      opublikowac tekst wraz z nazwiskami autorow??? Wiekszosc "gazetowych
      yntelygentow" drwi sobie z jezyka analizy,wybierajac stara metode
      selekcji poszczegolnych wyrazen i powtarzania ich w nieskonczonosc.W
      ten sposob mozna osmieszyc kazdy tekst,kazda analize.Ma sie
      wrazenie ,ze sklada sie ona z 5000 wyrazow typu "wibracja" i
      spojnikow.Dodatkowy manewr to podanie ceny zlecenia-Polacy
      uwielbiaja zlorzeczyc na kazdego,kto zarobil wiecej niz tysiac
      zlotych.Jest to zwyczajne przestepstwo i to podwojne-zdrada
      tajemnicy panstwowej,ujawnienie ceny,autorow.Kazdy pracownik czy
      wspolpracownik polskich sluzb specjalnych otrzymuje sygnal,ze jesli
      nie sprzyja michnikowym lachmytom,moze zostac w kazdej chwili
      medialnie zaatakowany z pogwalceniem wszelkich regul z tajemnica
      panstwowa i zwykla przyzwoitoscia na czele.Gangsterskie metody
      Wyborczej sa znane nie od dzis ,ale roznica jest taka ,ze ludzie
      zaczynaja widziec prawdziwe intencje tych zloczyncow.To sa
      szkodnicy,wrogowie niepodleglej Polski.Mafia wzajemnej adoracji
      niszczaca od lat szanse Polski na normalnosc.Do dzis pozostaja
      aktualne i swiete slowa Herberta o Michniku: " to oszust
      intelektualny,czlowiek zlej woli,manipulator.Wszystko czego chca
      tacy jak on dla Polski to tzw. socjalizm ludzka twarza".Nic dodac
      nic ujac!
      • majajekukubzdziongvamajaje Robienie tajemnicy stanu z namaszczonych bzdetów 11.01.08, 09:33
        może przyjść na, za przeproszeniem, myśl tylko pisim przydupasom.
      • bereciara gulaga7 11.01.08, 09:47
        widac ze jestes takim samym pie..em jak twoj koles.Nie o jego szmatlawa kase
        chodzi chociaz jako podatnik wolalbym gowna nie oplacac.Taki jezyk analizy to
        przydatny jest przy sprzedazy garnkow i perfum matole a nie w tym temacie co
        opisuje gazeta.Nie wciagaj w to Herberta.Zybertowicz tak sie odkryl ze diagnoza
        jest jedna idiota.Chcesz to sie do niego przyklej.
        • gulaga7 Re: gulaga7 11.01.08, 11:40
          znasz sie jedynie nna sprzedazy garnkow, debilu-i tylko na ten temat
          sie wypowiadaj.Jako podatnik topisz wiele wieksza kase w absolutnych
          bzdurach
    • evald Re: Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 09:31
      Hehe. Zawsze go mialem za oszoloma, tylko utwierdzil mnie, ze nie mylilem sie ;)..
    • placebo99 Za trudne dla ścierwoliberałów bez matury 11.01.08, 10:13
      To jest skierowane do ludzi wykształconych. I nie wystarczy nawet
      matura ale magisterium jest konieczne żeby takie rozprawy naukowe
      pojęły głupawe mózgi ścierwoliberałów skanalizowane erotomaństwem i
      otępione piwskami.
      • marekjurek_u_pinocheta Nie denerwuj sie Suski, Kuchcinski, Putra maturę 11.01.08, 10:22
        mają. TAk to jest jest jak idiota (nie umysł ścisły) zacznie
        analizować terię chaosu i wprowadzać ją w życie. Niech na Toruniu
        się zatrzyma.
        • prawieemeryt Re: Nie denerwuj sie Suski, Kuchcinski, Putra mat 11.01.08, 10:54
          Nie życz tego Toruniowi. Zostaw mu okolice okupowane przez ojdyra.
      • jama.314 placebo99..ubecka twoja mać ! 11.01.08, 11:59
        won chamie ubecki do chlewu, bo każe wybatożyć !!!
        • placebo99 Idź gadaj to pralki 11.01.08, 14:20
          W tym jesteś dobry :D
      • pisdolniety Jak Stalin sie obchodzil bez Zybertowicza ?! 11.01.08, 12:13
        • uchachany Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 11.01.08, 12:22
          redaktorów GW :-)).
          • piglowacki Re: Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 16.01.08, 19:03

uchachany napisał:

> redaktorów GW :-)).

Ty rzeczywiście „usmarkany” jesteś. :<(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74259119&a=74262289

• iedsupo Re: Wystarczało mu poparcie tatusiów i kuzynów 16.01.08, 23:52
              piglowacki napisał:

>
              > uchachany napisał:
              >
              > > redaktorów GW :-)).
              >
              > Ty rzeczywiście „usmarkany” jesteś. :<(

Zrozum, on musi odreagować. Chyba jest mu bardzo ciężko, skoro
              chwyta się argumentów "ad parentam" żeby wywrzeszczeć cały swój
              żal ;)))
    • marekjurek_u_pinocheta Biedny człeczyna całkowicie ześwirował.Wałęsa miał 11.01.08, 10:18
      rację ...dać małpom brzytwę....Całe szczęscie, że jednak nad Polską
      ktoś roztoczył opiekę:))))
    • niknik WOWWW istny geniusz 11.01.08, 10:30
      Dla was to pewnie niezrozumiały bełkot, ale po wytężonej alalizie logicznej, po
      przepuszczeniu danych przez superkomputer, wyłania się oszałamiający, porażający
      wynik: Balcerowicz musi odejść.
    • bartek1980 niech sobie pan badania robi na uczelni 11.01.08, 11:44
      a nie w ABW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym chyba gościu za dużo bierze... i myli się facetowi psychologia z
      socjologią a filozofią i zarządzaniem powierzchnią poziomą.

• jama.314 Zybertowicz..Najdroższy wibrator świata i okolic ! 11.01.08, 11:57
        to takie PISowskie...
    • opt Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 15:10
      Jak widać nie brakuje u nas profesorów-idiotów
    • i.12 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 15:32
      umowa o dzieło - 50% kosztów uzysku - podatek 10% od 60.000.0
      pozostaje tylko twórczo wykorzystać ten autorski projekt
    • halfliner Poznałem przynajmniej dwóch ludzi z tytułem 11.01.08, 16:33
      profesorskim o inteligencji nieco poniżej intelektualnej normy (ociężałość
      umysłowa), ten jest trzeci.
    • janusz26b14 Specwibrator Zybertowicz 11.01.08, 19:57
      Proponuje łatwiejsze do przeprowadzenia czynności rozwibrowujące a mianowicie
      autora pracy należałoby włożyć do betoniarki i na wolnych obrotach przez 15
      minut rozwibrowywać i na pewno mózg zostałby uleczony bez szczególnych
      wydatków na leczenie.Również należałoby razem z prof.Zybertowiczem do betoniarki
      włożyć dawnych i obecnych mocodawców .Gwarantuje szybkie pozytywne wyniki w
      terapii.
      • kremldown [...] 12.01.08, 01:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • greg6 Specwibrator Zybertowicz 12.01.08, 19:37
      normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakakać
    • krwawy.zenek Tak się zarabia na szarlatanerii 12.01.08, 19:52
      I to jest sprawa dla CBA.
    • ateista.polski O wy nieroby!! 15.02.08, 16:03
      GNIDO UCHACHANA! BYS SIE LEPIEJ DO JAKIEJS ROBOTY WZIELA, BO CALY DZIEN NA NECIE
      BAKI ZBIJASZ ZYJAC Z PODATKOW MOICH I INNYCH UCZCIWYCH LUDZI! TAK SAMO JAK TROLE
      PLASTELINA I PLAYSTATION. CHYBA ZE DO ZADNEJ ROBOTY SIE NIE NADAJECIE,
      pIsDOWSKIE LEWUSY. WY..IEPRZAC NA FORUM >>waszego ciennika<<, A NORMALNYCH
      DYSKUTANTOW ZACHCECAM DO KASOWANIA POSTOW TYCH ZIDIOCIALYCH NIEUDACZNIKOW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka